View Full Version : MV Agusta F3 το "γαργαλησε" και ψωφησε
Ο Justin Bieber πήρε δώρο μια one-off MV Agusta F3 657 για τα 19τα γενέθλιά του
Απο το πρωι που το εχω δει εχει πεσει σουπερ κραξιμο για την επικη μαλακια της MV Agusta!!
Ποσο βλακας μπορει να ηταν ο υπεθυνος μαρκετιν!?
Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Ο Justin Bieber πήρε δώρο μια one-off MV Agusta F3 657 για τα 19τα γενέθλιά του - AutoBlog.gr
AUFGEBRACHT
04/03/2013, 18:11
Συγγνώμη, είναι επική μαλακία της εταιρίας ότι ο μπαμπάς του πήρε δώρο γενεθλίων μια ΜV F3; Αφήνω το ότι η μηχανή είναι ONE-OFF (!!!). Το άρθρο είναι κατάπτυστο και δια το πέο ιππαστί το λιγότερο...
Συγγνώμη, είναι επική μαλακία της εταιρίας ότι ο μπαμπάς του πήρε δώρο γενεθλίων μια ΜV F3; Αφήνω το ότι η μηχανή είναι ONE-OFF (!!!). Το άρθρο είναι κατάπτυστο και δια το πέο ιππαστί το λιγότερο...
Δεν καταλαβες...η ΜV ΤΟ σηκωσε στο FB σαν ειδικα φτιαγμενη μηχανη για τον Bieber απο την ΜV !!!Ειναι κατι σαν διγημιση οπως τα πατατακια που τρωει ο Ρουβας...αν το ψαξεις στο FB ,θα δεις και τα σχολια απο κατω
AUFGEBRACHT
04/03/2013, 18:22
Δεν καταλαβες...η ΜV ΤΟ σηκωσε στο FB σαν ειδικα φτιαγμενη μηχανη για τον Bieber απο την ΜV !!!Ειναι κατι σαν διγημιση οπως τα πατατακια που τρωει ο Ρουβας...αν το ψαξεις στο FB ,θα δεις και τα σχολια απο κατω
Στο απόσπασμα στο autoblog λέει ότι του την αγόρασε ο μπαμπάς του...εν πάσει περιπτώση 1ον δε νομίζω πως εσύ ή εγώ εάν θέλαμε να αγοράσουμε μια MV AGUSTA θα μας ένοιαζε εάν την αγόρασε ο κάθε Bieber και 2ον υπάρχουν μεγαλύτεροι "επώνυμοι" καραγκιόζηδες εγχώριοι και ξένοι που καβαλάνε μηχανάκια για προβολή. Το γεγονός ότι ο τύπος λέει τραγουδάκια που στα αυτιά μας ηχούν σαχλά δεν είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη κριτήριο για το εάν κάποιος πρέπει ή όχι να καβαλά μηχανή, όπως δεν ξέρουμε τί γουστάρει ο Bieber και κατά πόσον το κατέχει. Ξαναστέκομαι στο γεγονός ότι σε ένα blog (μπλιάχ) που θέλει να έχει σχέση με την αυτοκίνηση και τη μηχανοκίνηση και αναφέρει μια MV Agusta ως ONE-OFF!!!
Αλλο ONE-OFF, άλλο ON-OFF...
PetranGR
04/03/2013, 18:34
http://www.autoblog.gr/2013/03/04/justin-bieber-gets-a-custom-mv-agusta-f3-657-for-his-19th-birthday/
http://www.autoevolution.com/news/justin-bieber-gets-a-custom-mv-agusta-f3-657-for-his-19th-birthday-55847.html
astroman76
04/03/2013, 18:36
η μηχανη ειναι oneoff δεν λεει πουθενα On-off αλλο one Off και αλλο Oneoff...
http://www.thefreedictionary.com/one-off
AUFGEBRACHT
04/03/2013, 18:37
Αλλο ONE-OFF, άλλο ON-OFF...
Εάν one-off εννούν μία και μοναδική τότε έκανα λάθος όσον αφορά το κομμάτι αυτό. Τα υπόλοιπα που υποστηρίζω ισχύουν μέχρι κεραίας. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση πάντως :wave2:
astroman76
04/03/2013, 18:37
με προλαβε στο νημα ο nathair...:D
PetranGR
04/03/2013, 18:38
Ποιος πιστεύει οτι θα φάει το κεφάλι του ; ; ;
Κρίμας το μηχανάκι αμα το φάει το κεφάλι του...
KostasV2
04/03/2013, 19:04
Κρίμας το μηχανάκι αμα το φάει το κεφάλι του...
Αν είναι να σταματήσει το "τραγούδι", χαλάλι το μηχανάκι... :tooth:
astroman76
04/03/2013, 19:09
εχει και 848evo δεν ειναι το πρωτο του....
MG-KTiNoS
04/03/2013, 19:26
(εγώ νομίζω ότι πήρε μηχανάκι για να βρει γκόμενο)
:D
spyrakos35
04/03/2013, 19:51
γιατί ρε μάγκες.... αποκλείεται να είναι πιλοτάκι ο μικρός? :smokin:
(τον γουστάρει και η κόρη μου :cry:)
AristidisZ
04/03/2013, 19:54
γιατί ρε μάγκες.... αποκλείεται να είναι πιλοτάκι ο μικρός? :smokin:
(τον γουστάρει και η κόρη μου :cry:)
:a018::a018::a018::a018::a018::a018::a018::a018:
σορρυ κιολας αλλα τι ακυρο σαιτ ειναι αυτο?? και ποιος καθεται και διαβαζει τετοια σαιτ??? :cry::D
Αν είναι να σταματήσει το "τραγούδι", χαλάλι το μηχανάκι... :tooth:
Θα το έλεγα και εγώ αυτό, αλλά ορισμένα πράγματα, ε, καλό είναι να μην γράφονται ;)
KostasV2
04/03/2013, 22:08
Θα το έλεγα και εγώ αυτό, αλλά ορισμένα πράγματα, ε, καλό είναι να μην γράφονται ;)
Ε δεν είπα και να πεθάνει... Ένα ψυχολογικό κάτι να πάθει ρε παιδί μου, να γλυτώσει το ταλαίπωρο το πεντάγραμμο...
chr1s_86
04/03/2013, 22:47
Τα μηχανάκια εκτός όλων των άλλων είναι και καταναλωτικά προϊόντα οπότε τα αγοράζει όποιος θέλει, ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης ιδιότητας. Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα superbike/supersport με 2 δάχτυλα chicken stripes αλλά ποιος θα τους εμποδίσει να τα αγοράσουν ;
mouse112
04/03/2013, 23:33
και τωρα θα αρχσει.....
η καινουρια μοδα...
λαμπακια στα σηματα-ζελατινα της μιχανης...
είναι σατανικό σχέδιο της mv augusta για να μας απαλλάξει από δαύτον (όσον αφορά τη δημοσιότητα) :evil:
Άντε πάλι.... μη δείτε κορίτσι πάνω σε καλό μηχανάκι, αμέσως να λυσσάξετε, φαλλοκράτες.
MG-KTiNoS
05/03/2013, 19:38
Τα μηχανάκια εκτός όλων των άλλων είναι και καταναλωτικά προϊόντα οπότε τα αγοράζει όποιος θέλει, ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης ιδιότητας. Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα superbike/supersport με 2 δάχτυλα chicken stripes αλλά ποιος θα τους εμποδίσει να τα αγοράσουν ;
Εδώ χ'ασαμε τη μπάλα....
:lol:
PetranGR
06/03/2013, 12:50
και πιο ζεστά live:
http://www.youtube.com/watch?v=oqj8Zl4EGfg
Αντιλαμβάνεστε ότι αν οδηγούσαμε ότι μπορούμε να καβαλήσουμε κι όχι ότι μπορουμε ν' αγοράσουμε θα κυκλοφορουσαμε όλοι με παπιά έτσι;
Δεν καταλαβαίνω το μένος εναντίον ενός πλούσιου πιτσιρικά της σόου μπιζ....
AristidisZ
06/03/2013, 13:00
κρυφό - fan ;;; :D
κρυφό - fan ;;; :D
Καθόλου φαν...
PetranGR
06/03/2013, 14:56
Αντιλαμβάνεστε ότι αν οδηγούσαμε ότι μπορούμε να καβαλήσουμε κι όχι ότι μπορουμε ν' αγοράσουμε θα κυκλοφορουσαμε όλοι με παπιά έτσι;
Αν κατάλαβα καλά εννοείς οτι αν καταλαβαίνουμε οτι θα οδηγούσαμε μόνο οτι μπορούσαμενα καβαλήσουμε , θα ήμασταν με παπιά ;
Δηλαδή το οτι μόνο για εκεί ήμαστε ,και "πχ εκείνος" πιστεύει οτι μπορεί να τιθασέυσει μια MV η την κάθε MV κτλ;
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω τον οιρμό σου ,απλά θέλω να πω οτι όντως μερικοί θα έπρεπε να βλέπουμε για πια είναι τα όρια μας, και όχι να παίρνουμε οτι ναναι , σαν έναν γνωστό μου πήγε και πήρε πρώτη μηχανή μια R1 ,στην εβδομάδα πάνω την έσπασε,και πως δεν έσπασε το κεφαλί του ; ευτηχώς τον είχα κράξει αρκετά και φορούσε 1-2 πράγματα παραπάνω αλλά η R1,μόνο R1 ΔΕΝ θύμιζε.
Πιστευω οτι χρειαζόμαστε μια παιδεία στο θέμα μηχανής.
Αν κατάλαβα καλά εννοείς οτι αν καταλαβαίνουμε οτι θα οδηγούσαμε μόνο οτι μπορούσαμενα καβαλήσουμε , θα ήμασταν με παπιά ;
Δηλαδή το οτι μόνο για εκεί ήμαστε ,και "πχ εκείνος" πιστεύει οτι μπορεί να τιθασέυσει μια MV η την κάθε MV κτλ;
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω τον οιρμό σου ,απλά θέλω να πω οτι όντως μερικοί θα έπρεπε να βλέπουμε για πια είναι τα όρια μας, και όχι να παίρνουμε οτι ναναι , σαν έναν γνωστό μου πήγε και πήρε πρώτη μηχανή μια R1 ,στην εβδομάδα πάνω την έσπασε,και πως δεν έσπασε το κεφαλί του ; ευτηχώς τον είχα κράξει αρκετά και φορούσε 1-2 πράγματα παραπάνω αλλά η R1,μόνο R1 ΔΕΝ θύμιζε.
Πιστευω οτι χρειαζόμαστε μια παιδεία στο θέμα μηχανής.
Κοντά είσαι...
Μπορει ο μπίμπερ/πως τον λένε να το πηγαίνει τάπα μπορεί και όχι. ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ; Σας είπε να πατε μαζί του δικάβαλλο βόλτα;
Εδώ κυκλοφορούν μέσα στην Αθήνα μόνο adventure, cayen, SUV για την ερημο, SS κλπ...
PetranGR
06/03/2013, 15:04
Κοντά είσαι...
Μπορει ο μπίμπερ/πως τον λένε να το πηγαίνει τάπα μπορεί και όχι. ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ; Σας είπε να πατε μαζί του δικάβαλλο βόλτα;
Εδώ κυκλοφορούν μέσα στην Αθήνα μόνο adventure, cayen, SUV για την ερημο, SS κλπ...
ΟΚ,γιατί προσπαθούσα να κατάλαβω για να δώ εάν έχω και εγώ την ίδια γνώμη.Όντως δεν μας νοιάζει ,αλλά ξερείς είναι "Δημοφιλές" άτομο και καπάκι εμείς με το μοτοσυκλετιστικό φόρουμ πέφτει όσο ναναι στην αντίληψη μας να γκρινιάξουμε λίγο :P Μακάρι να πήγαινα, αλλά θα τον άφηνα σε καμία γωνία και θα πήγαινα να την κάνω εγώ βόλτα μόνος χωρίς εκείνον πάνω θα τον τρώγανε τα "κοριτσάκια" με το κοκκαλάκι :P
Όσο για την Αθήνα/Θεσσαλονίκη δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου!
MG-KTiNoS
06/03/2013, 15:54
Κοντά είσαι...
Κοίτα εμένα αρχικά μου ήρθε να πω…
-Ααααα ωραίο μηχανάκι
Μετά είπα
-Στα @@ μου, κοιτώντας την ιστοσελίδα.
Στο πάτο όμως τις σελίδας έχει όλες τις αγορές του εν λόγω κουνιστούλη !
Ο μικρός τσουτσουνάκης πήρε το τάδε αμάξι
Ο μικρός τσουτσουνάκης πήρε το δείνα αμάξι
Ο μικρός τσουτσουνάκης πήρε το Χ μηχανάκι κλπ κλπ
Οπότε λέω
ΟΥ ρε γύφτουλα ξιπασμένε !
Και δεν με νοιάζει, αυτός προσπαθεί να μου επιβάλει να μάθω…
Αλλιώς θα το έπαιρνε και θα το ήξερε μόνο αυτός και ο εαυτός του άντε και οι δημοσιογράφοι που θα τον φωτογράφιζαν στη Μπίστα !
(αν είχε πάει ποτέ…)
:lol:
υγ
Αλλά νομίζω πως αυτό δεν καβαλάει καθόλου (συμβόλαιο δισκογραφικής) και το μηχανάκι θα αποτελέσει χοτ αντικείμενο κάποιας αποστειρωμένης δημοπρασίας…
Κρίμα το μηχανάκι δηλαδή !
Παιδες το θεμα δεν ειναι οτι ο μικρος πηρε σε καταπαραγγελια διαστάσεις μηχανη δωρο...δεν απασχολει κανεναν αυτο.
Απλα οτι η Μν θεωρεί οτι ο συγκεκριμένος μικρος ειναι αντιπροσωπευτικούς του κοινου που απευθυνεται η Μν...και οχι μονο μπλογκ -εγω το ειδα απο την επισημη σελιδα της Μν ,απο το Motorcyclist Magazine και το σχολιο του συντακτη ηταν "You have to either laugh or cry"-
Ειναι σαν να λεμε οτι ο Γαλατης καβαλει Χοντα και η Χοντα να το θεωρει διαφημιση...δεν μας ενδιαφερει τι βιολι βαραει ο Γαλατης αλλα οταν λες οτι βγαζεις τις καλύτερες μηχανες δεν βαζεις τον Γαλατη πρωτοσελιδο για να πεις οτι οσοι ξερουν παιρνουν Χοντα...η Μν στην ουσια εβαλε αυτογκολ αφου και πολλοι ιδιοκτητες Μν αν δεν ειχαν πληρωσει τοσα λεφτα τωρα θα τις ειχαν καψει...να σε πετυχει στο δρομο ο αλλος με παπι του 1980 και να σου πει.."Ρε φιλε πηρες Μν ,να μοιαζεις του Μπιμπιερ?" -ταργκετ γρουπ ανηλικα- ειναι ξεφτυλα
AUFGEBRACHT
06/03/2013, 20:44
Παιδες το θεμα δεν ειναι οτι ο μικρος πηρε σε καταπαραγγελια διαστάσεις μηχανη δωρο...δεν απασχολει κανεναν αυτο.
Απλα οτι η Μν θεωρεί οτι ο συγκεκριμένος μικρος ειναι αντιπροσωπευτικούς του κοινου που απευθυνεται η Μν...και οχι μονο μπλογκ -εγω το ειδα απο την επισημη σελιδα της Μν ,απο το Motorcyclist Magazine και το σχολιο του συντακτη ηταν "You have to either laugh or cry"-
Ειναι σαν να λεμε οτι ο Γαλατης καβαλει Χοντα και η Χοντα να το θεωρει διαφημιση...δεν μας ενδιαφερει τι βιολι βαραει ο Γαλατης αλλα οταν λες οτι βγαζεις τις καλύτερες μηχανες δεν βαζεις τον Γαλατη πρωτοσελιδο για να πεις οτι οσοι ξερουν παιρνουν Χοντα...η Μν στην ουσια εβαλε αυτογκολ αφου και πολλοι ιδιοκτητες Μν αν δεν ειχαν πληρωσει τοσα λεφτα τωρα θα τις ειχαν καψει...να σε πετυχει στο δρομο ο αλλος με παπι του 1980 και να σου πει.."Ρε φιλε πηρες Μν ,να μοιαζεις του Μπιμπιερ?" -ταργκετ γρουπ ανηλικα- ειναι ξεφτυλα
Ο μικρός είναι ένας διάσημος και πασίγνωστος που διάλεξε να πάρει τη συγκεκριμένη μηχανή και η MV βρήκε ευκαιρία για τζάμπα διαφήμιση... Το βρίσκω υπερβολικό ότι οι ιδιοκτήτες MV θα πάθουν ψυχολογικά και θα ήθελαν να κάψουν τις μηχανές τους επειδή πήρε μία ο Bieber και πολύ το αναλύσαμε το θέμα...
Ο μικρός είναι ένας διάσημος και πασίγνωστος που διάλεξε να πάρει τη συγκεκριμένη μηχανή και η MV βρήκε ευκαιρία για τζάμπα διαφήμιση... Το βρίσκω υπερβολικό ότι οι ιδιοκτήτες MV θα πάθουν ψυχολογικά και θα ήθελαν να κάψουν τις μηχανές τους επειδή πήρε μία ο Bieber και πολύ το αναλύσαμε το θέμα...
ok. παρτο αναποδα
εχεις εσυ μια Μν και γουσταρεις και οταν ας πουμε σταματας σε ενα φαναρι σε χαζευουν οι αλλοι μηχανοβιοι που ψιλιαζονται τι τουμπανο μπορει να ειναι....κανει την διαφημιση ο Μπιμπερος ...εισαι παλι στο ιδιο φαναρι και ειναι παλι μηχανοβιοι...το κοιτανε και λενε "Ρε σαν αυτη του Μπιμπερου δεν ειναι?"
Εσυ πως θα το εβλεπες μετα? Τι γαματη συνδεση Μν = Μπιμπερον...Θα εχεις παρατηρησει οτι οσο ηταν ο Ροσσι στην Ταλεφταμουναχα ολοι ειχαν πλακωθει στα Ρ1 εφυγε πηγε στην Ντουκ αραιωσαν τα Ρ1 ,αυτη ειναι διαφημιση...αν δεν επαιρνε ο Ροσσι Ρ1 οσοι Μπιμπεροι και να αγοραζαν και να εβγαιναν φωτο για γκει περιοδικα...η Ταλεφταμουναχα -Γιαμαχα- ΔΕΝ θα πουλαγε Ρ1 παρα μονο σε γκει...Ποσα φαν -ανεμιστηρακια- του Μπιμπερου δλδ ηλικιες 15/16/17 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μπορουν να παρουν ενα Μν!? Ειναι αυτο που λεει και ο συντακτης "να γελας η να κλαις"....πριν λεει ειχε την 848 ΕΒΟ αλλα η Ντουκατι δεν σκεφτηκε ουτε για αστειο να το ανακοινωσει .
AUFGEBRACHT
06/03/2013, 21:40
ok. παρτο αναποδα
εχεις εσυ μια Μν και γουσταρεις και οταν ας πουμε σταματας σε ενα φαναρι σε χαζευουν οι αλλοι μηχανοβιοι που ψιλιαζονται τι τουμπανο μπορει να ειναι....κανει την διαφημιση ο Μπιμπερος ...εισαι παλι στο ιδιο φαναρι και ειναι παλι μηχανοβιοι...το κοιτανε και λενε "Ρε σαν αυτη του Μπιμπερου δεν ειναι?"
Εσυ πως θα το εβλεπες μετα? Τι γαματη συνδεση Μν = Μπιμπερον...Θα εχεις παρατηρησει οτι οσο ηταν ο Ροσσι στην Ταλεφταμουναχα ολοι ειχαν πλακωθει στα Ρ1 εφυγε πηγε στην Ντουκ αραιωσαν τα Ρ1 ,αυτη ειναι διαφημιση...αν δεν επαιρνε ο Ροσσι Ρ1 οσοι Μπιμπεροι και να αγοραζαν και να εβγαιναν φωτο για γκει περιοδικα...η Ταλεφταμουναχα -Γιαμαχα- ΔΕΝ θα πουλαγε Ρ1 παρα μονο σε γκει...Ποσα φαν -ανεμιστηρακια- του Μπιμπερου δλδ ηλικιες 15/16/17 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μπορουν να παρουν ενα Μν!? Ειναι αυτο που λεει και ο συντακτης "να γελας η να κλαις"....πριν λεει ειχε την 848 ΕΒΟ αλλα η Ντουκατι δεν σκεφτηκε ουτε για αστειο να το ανακοινωσει .
Για να σου λύσω την απορία, BMW καβαλάω και το τί έχω ακούσει δε λέγεται...Στα κοχόνες μου τί θα πεί ο άλλος. Μακάρι να είχα φράγκα να αγοράσω μια MV Agusta και ας είχε ανακηρυχτεί επίσημο μηχανάκι των απανταχού gay. Εάν το κριτήριό μου ήταν τί θα πούν οι άλλοι γύρω μου δεν έπρεπε να καβαλάω μηχανάκι αλλά να κυκλοφορώ αποκλειστικά με αυτοκίνητο. Δηλ εάν αύριο σε πετύχω στα φανάρια χωρίς να σε ξέρω και σου πω "πω πω ρε φίλε, μια κραγμένη αδερφή που ξέρω φοράει ίδιο κράνος" εσύ θα τρέξεις να το αλλάξεις;
Για να σου λύσω την απορία, BMW καβαλάω και το τί έχω ακούσει δε λέγεται...Στα κοχόνες μου τί θα πεί ο άλλος. Μακάρι να είχα φράγκα να αγοράσω μια MV Agusta και ας είχε ανακηρυχτεί επίσημο μηχανάκι των απανταχού gay. Εάν το κριτήριό μου ήταν τί θα πούν οι άλλοι γύρω μου δεν έπρεπε να καβαλάω μηχανάκι αλλά να κυκλοφορώ αποκλειστικά με αυτοκίνητο. Δηλ εάν αύριο σε πετύχω στα φανάρια χωρίς να σε ξέρω και σου πω "πω πω ρε φίλε, μια κραγμένη αδερφή που ξέρω φοράει ίδιο κράνος" εσύ θα τρέξεις να το αλλάξεις;
Οχι ρε,θα κρατησω το ιδιο...αλλα μαλλον δεν καταλαβαινεις την ακυρη ΚΤΜε διφημιση δλδ δυσφημηση που κανει η Μν τοσο στην ιδια οσο και στους ηδη ιδιωκτητες...γιατι και η "μουρη" ειναι μεσα στην αξια πωλησης...μην μου πεις οτι πραγματικα πιστευεις οτι ενα Harley Davidson εχει τετοια τεχνολογια πανω του που να δικαιολογει την τιμη του...δεν στριβει,δεν τρεχει αλλα πουλαει μουρη...και αν το πεις και σε εναν που εχει Harley Davidson αυτο θα σου πει ...οτι ουτε στριβει,ουτε τρεχει,ουτε ρεζεβουαρ για ταξιδι εχει,ουτε αναρτηση ουτε σελα...μονο μια πρωτη και μουρη...αλλα αν δεν την ειχαν δει "καπως" οι χαρλεαδες με συμμοριες ,αλητειες κλπ χολυγουντιανα η Harley Davidson δεν θα υπηρχε σημερα ...θα ηταν στην λιστα με τις εταιρειες που καποτε υπηρξαν οπως παρα πολλες μεχρι σημερα
spyrakos35
06/03/2013, 22:01
........... και ας είχε ανακηρυχτεί επίσημο μηχανάκι των απανταχού gay..........
και την είχα μία υποψία..... :look:
chr1s_86
06/03/2013, 23:22
Ας είχαμε τα λεφτά για το F3 και ποιος νοιάζεται για τα υπόλοιπα ;;
thanos_s
07/03/2013, 00:04
Τωρα αυτο τι ειναι? Κατι σαν τον "μεσο Ελληνα"¨που αναφερεται συχνα στα ΜΜΕ?
pipe_smoker
07/03/2013, 02:38
Δε μας νοιάζει ρε αφεντικό. Στον κ@λο μας μπαίνει? (για τον δικό του δεν ξέρω...)
Το θέμα είναι ότι το ψιλοπλάσαρε και η MV αφενός και το κυριότερο ότι την πήρε ο Bieber, που 1/4 του πλανήτη τον ακούει και μουσκεύει τα βρακάκια του, και άλλο 1/4 εύχεται να βρει αργό κι επώδυνο θάνατο.
Άμα βέβαια είχε πάρει καμιά harley θα τον είχανε βρει νεκρό από overdose την επόμενη μέρα δίπλα στο κρεβάτι του:lol:
Το να "παινεύεται" μια εταιρεία για το πελατολόγιό της έχει μια κάποια λογική, όταν έχει μια κάποια λογική και το πελατολόγιο. Η πορνοτζούλια δεν ήταν που οδηγούσε ένα ροζ πορσικό? Δε νομίζω να το είχε βγάλει φιρμάνι η αντιπροσωπεία.
Από εκεί και πέρα όπως είπα το πιο βασικό είναι ότι την πήρε το βλαμμένο. Αν την είχε πάρει κάποιος άλλος δε θα υπήρχε θέμα (γιατί δε θα είχε γίνει και θέμα).
Άμα κλάνεις και το βγάζουν στις ειδήσεις και οι μισοί τρέχουν να την πιουν και να τη βάλουνε κολώνια, λογικό είναι οι άλλοι μισοί να παρακαλάνε να βρεθεί κάποιος να σου βουλώσει την οπή να τελειώνει η ιστορία.
Δράση-αντίδραση πάει το βιολί. Κι όσο μαλακισμένη είναι η δράση συνήθως τόσο μαλακισμένη είναι και η αντίδραση. Κατά τ'άλλα χέστηκε ο Σουλεϊμάν. Κι όποιος καβαλάει MV και θέλει να την ξεφορτωθεί επειδή πήρε μία και το χαζό ας μου τη δώσει εμένα που δεν έχω πρόβλημα.
Πάντως σε κάτι συγκριτικά με το 675 γέλαγε ο κόσμος:D
Πραγματικά όμως, ίσως είναι το μοναδικό πιο όμορφο από το 675. (Το μηχανάκι πιο όμορφο, όχι το Μπίμπερ)
Δε μας νοιάζει ρε αφεντικό. Στον κ@λο μας μπαίνει? (για τον δικό του δεν ξέρω...)
Το θέμα είναι ότι το ψιλοπλάσαρε και η MV αφενός και το κυριότερο ότι την πήρε ο Bieber, που 1/4 του πλανήτη τον ακούει και μουσκεύει τα βρακάκια του, και άλλο 1/4 εύχεται να βρει αργό κι επώδυνο θάνατο.
Άμα βέβαια είχε πάρει καμιά harley θα τον είχανε βρει νεκρό από overdose την επόμενη μέρα δίπλα στο κρεβάτι του:lol:
Το να "παινεύεται" μια εταιρεία για το πελατολόγιό της έχει μια κάποια λογική, όταν έχει μια κάποια λογική και το πελατολόγιο. Η πορνοτζούλια δεν ήταν που οδηγούσε ένα ροζ πορσικό? Δε νομίζω να το είχε βγάλει φιρμάνι η αντιπροσωπεία.
Από εκεί και πέρα όπως είπα το πιο βασικό είναι ότι την πήρε το βλαμμένο. Αν την είχε πάρει κάποιος άλλος δε θα υπήρχε θέμα (γιατί δε θα είχε γίνει και θέμα).
Άμα κλάνεις και το βγάζουν στις ειδήσεις και οι μισοί τρέχουν να την πιουν και να τη βάλουνε κολώνια, λογικό είναι οι άλλοι μισοί να παρακαλάνε να βρεθεί κάποιος να σου βουλώσει την οπή να τελειώνει η ιστορία.
Δράση-αντίδραση πάει το βιολί. Κι όσο μαλακισμένη είναι η δράση συνήθως τόσο μαλακισμένη είναι και η αντίδραση. Κατά τ'άλλα χέστηκε ο Σουλεϊμάν. Κι όποιος καβαλάει MV και θέλει να την ξεφορτωθεί επειδή πήρε μία και το χαζό ας μου τη δώσει εμένα που δεν έχω πρόβλημα.
Πραγματικά όμως, ίσως είναι το μοναδικό πιο όμορφο από το 675. (Το μηχανάκι πιο όμορφο, όχι το Μπίμπερ)
Μπραβο ρε pipe_smoker ..ειχα σφυξει τα μηνιγγια μου να το αποδωσω ετσι απλα.
Η διαφορα ομως ειναι στο οτι η Μν δεν εχει κανει - η τουλαχιστον εγω δεν εχω δει - διαφημιση και να λεει ο Χ,Ψ καβαλαει η αγορασε σπεσιαλ Μν...σκαει μια ξεκαρφωτη ανακοινωση απο την επισημη Μν και καλα ο σουπερ Μπιμπερος απ ολες τις μοτο προτιμαει Μν...και οδηγωντας φοραει Pampers -οχι αλλη μαρκα - γλυφωντας γλυφιτζουρακια chupa chups και ακουει το πουλακι τσιου....δεν ξερω ποσοι απο αυτους που εχουν πορωση με τις μηχανες η με την Μν το βλεπουν οτι ειναι κατι ξεχωριστο επειδη ο Μπιμπερος με τα Pampers του οδηγει Μν...- Το τι κανει τα λεφτα του η πως την περναει ο πιτσιρικας ,μαγκια του αλλα εμενα δεν με απασχολει ουτε τον εχω για προτυπο οποτε να πεσω σε διαφημιστικο τριπακι να παρω αυτη την μηχανη...αντιθετα ...αν ειχα την σκεψη να παρω μια Μν ,δεν προκειται να παρω γιατι καταλαβαινω οτι ειναι οτι να ναι προκειμενου να πουλησει
Παίδες, προσέξτε μόνο μην βγει καμιά ανακοίνωση "ο Ταδε αναβάτης της εργοστασιακής ΧΧΧΧΧ μηχανής εκανε γνωστό ότι παντρέυεται με τΟν σύντροφό του Δείνα" και σταματήσετε να καβαλάτε μηχανάκια...
Χαλαρώστε...
... Η πορνοτζούλια δεν ήταν που οδηγούσε ένα ροζ πορσικό? Δε νομίζω να το είχε βγάλει φιρμάνι η αντιπροσωπεία.
....
Range Rover... Σόρρυ Χάρη :bawl:
Παίδες, προσέξτε μόνο μην βγει καμιά ανακοίνωση "ο Ταδε αναβάτης της εργοστασιακής ΧΧΧΧΧ μηχανής εκανε γνωστό ότι παντρέυεται με τΟν σύντροφό του Δείνα" και σταματήσετε να καβαλάτε μηχανάκια...
Χαλαρώστε...
Είσαι κρυφο-fun έτσι??? πές την αλήθεια.
Είσαι κρυφο-fun έτσι??? πές την αλήθεια.
Μ' εδωσες στεγνά... μλκ μπρο! :bawl:
AristidisZ
07/03/2013, 10:06
Καθόλου φαν...
Μ' εδωσες στεγνά... μλκ μπρο! :bawl:
Άλλα μας έλεγες χτες :D
chr1s_86
08/03/2013, 02:39
675 είναι και το F3. Αν λες για συγκριτικό με το Daytona θα ήθελα να μάθω ποιος είναι αυτός ο "κόσμος" που όχι μόνο καταλαβαίνει τις διαφορές μεταξύ τους αλλά γελάει κιόλας ! :confused:
Χαλαρώστε...
+1
.
α και που'στε (:tooth:) εδώ ολόκληρο BBC μετέδωσε σαν είδηση ότι άργησε ο μπίμπερ σε μια συναυλία, η MV σας πείραξε ; :lol:
http://www.tmz.com/2013/03/07/justin-bieber-collapses-hospitalized-oxygen-london/
JUSTIN BIEBER
COLLAPSES IN LONDON
HOSPITALIZED
...τον γλωσσοφάγαμε :lol:
pipe_smoker
08/03/2013, 11:17
675 είναι και το F3. Αν λες για συγκριτικό με το Daytona θα ήθελα να μάθω ποιος είναι αυτός ο "κόσμος" που όχι μόνο καταλαβαίνει τις διαφορές μεταξύ τους αλλά γελάει κιόλας ! :confused:
Ναι ρε συ chris όταν λέω 675 στο Triumph αναφέρομαι. Και το F3 675cc είναι αλλά το daytona είναι γνωστό ως "675".
Υπερέβαλα γι'αυτό κι έβαλα τη φάτσα. Απλά συνολικά έβγαλαν το daytona καλύτερο. Τώρα για το ποιός θα καταλάβει τις διαφορές (χωρίς να τα έχω καβαλήσει) αυτό που κάνει μπαμ απ'όσα έχω δει είναι ότι το F3 έχει συμπεριφορά japan τετρακύλινδρου και θέλει δούλεμα πολύ ψηλά για να αποδώσει ενώ το Triumph διατηρεί τη δύναμη του τρικύλινδρου στις μεσαίες. Αυτό λογικά θα είναι αισθητό και σε νορμάλ αναβάτες. Το ότι "κράξανε" τις 8 (?) διαφορετικές χαρτογραφήσεις και τράξια κλπ κι ότι πιο πολύ για να λες ότι τα έχεις χρησιμεύουν μιας κι επί της ουσίας δεν προσφέρουν κάτι, οκ μπορεί να μην μπορεί να το καταλάβει ο μέσος αναβάτης και να μην τον απασχολήσει κιόλας.
Δεν είπε κανείς ότι είναι για πέταμα.
chr1s_86
09/03/2013, 22:20
Ναι ρε συ chris όταν λέω 675 στο Triumph αναφέρομαι. Και το F3 675cc είναι αλλά το daytona είναι γνωστό ως "675".
Υπερέβαλα γι'αυτό κι έβαλα τη φάτσα. Απλά συνολικά έβγαλαν το daytona καλύτερο. Τώρα για το ποιός θα καταλάβει τις διαφορές (χωρίς να τα έχω καβαλήσει) αυτό που κάνει μπαμ απ'όσα έχω δει είναι ότι το F3 έχει συμπεριφορά japan τετρακύλινδρου και θέλει δούλεμα πολύ ψηλά για να αποδώσει ενώ το Triumph διατηρεί τη δύναμη του τρικύλινδρου στις μεσαίες. Αυτό λογικά θα είναι αισθητό και σε νορμάλ αναβάτες. Το ότι "κράξανε" τις 8 (?) διαφορετικές χαρτογραφήσεις και τράξια κλπ κι ότι πιο πολύ για να λες ότι τα έχεις χρησιμεύουν μιας κι επί της ουσίας δεν προσφέρουν κάτι, οκ μπορεί να μην μπορεί να το καταλάβει ο μέσος αναβάτης και να μην τον απασχολήσει κιόλας.
Δεν είπε κανείς ότι είναι για πέταμα.
Μάλλον αναφέρεσαι σε κάτι σαν το συγκριτικό του MCN και κατάλαβα τι θες να πεις απλά δεν μου κόλλησε καλά το "ο κόσμος". Δεν είναι κάτι τέτοιο αυτοί που οδηγούν όλα τα μηχανάκια και πιθανώς ήταν/είναι ακόμα και αγωνιζόμενοι...
Επίσης αυτά που έβγαλαν ως μειονεκτήματα σε κάποιον που θα το θέλει για trackday/αγώνες ίσως είναι και πλεονεκτήματα, δεν είναι touring για normal αναβάτες, supersport για την πίστα είναι :beer:
pipe_smoker
10/03/2013, 08:08
Μάλλον αναφέρεσαι σε κάτι σαν το συγκριτικό του MCN και κατάλαβα τι θες να πεις απλά δεν μου κόλλησε καλά το "ο κόσμος". Δεν είναι κάτι τέτοιο αυτοί που οδηγούν όλα τα μηχανάκια και πιθανώς ήταν/είναι ακόμα και αγωνιζόμενοι...
Επίσης αυτά που έβγαλαν ως μειονεκτήματα σε κάποιον που θα το θέλει για trackday/αγώνες ίσως είναι και πλεονεκτήματα, δεν είναι touring για normal αναβάτες, supersport για την πίστα είναι :beer:
Μια συνηθισμενη φραση ειναι βρε ανθρωπε. "Γελαει ο κοσμος", "γελαει η γη", "γελαν και οι πετρες". Και ξαναλεω δεν κυριολεκτουσα. Δεν ειπα οτι θα το καβαλησω εγω και θα βαλω τα γελια με τα χαλια του.
Τέσπα, μη χαλασουμε τις καρδιες μας για το F3 και για το ποιος την εχει μεγαλυτερη (το F3, το daytona, ή ο Μπίμπερ:blush: )
:beer:
chr1s_86
10/03/2013, 13:21
Τέσπα, μη χαλασουμε τις καρδιες μας για το F3 και για το ποιος την εχει μεγαλυτερη (το F3, το daytona, ή ο Μπίμπερ:blush: )
Εννοείται αυτό! Έτσι κι αλλιώς όλη η ουσία είναι αυτή: