PDA

View Full Version : Κυριακη 2/10 - Τεταρτη 5/10

el_hymador
30/09/2005, 23:48
Κυριακη και Τεταρτη (ναι Τεταρτη!!!...τοτε εχουμε ρεπο!!) σκοπευουμε εγω (cbf600) και συναδελφος-φιλος(varadero) να εκδραμουμε σε καποιον απο τους εξης προορισμους:

κοντα----->all time classic Ευβοια (Χιλιαδου , Βλαχια , Αγ. Αννα)

σχετικα κοντα η σχετικα μακρια (οπως το παρει κανεις)------> Ορεινη Κορινθια (Στυμφαλια , Λιμνη Δοξα κ.τ.λ.)

μακρια-------->ανατολικη (παραλια) Αρκαδια (Αστρος , Τυρος , Λεωνιδιο)

σε ολες τις περιπτωσεις σας αναφερω πως δεν υπαρχει προγραμμα περαν των καφεδων και της μασας....αν θελετε να πλακωθειτε στα γκαζια θα μας περιμενετε , αν θελετε να φυσιολατρησετε (?) θα σας περιμενουμε....οπως σας βγει και μας βγει no problem ολοι οι καλοι χωρανε , οτι παρεις εκατο....

πληροφοριες , δηλωσεις συμμετοχης εδω!

el_hymador
01/10/2005, 19:25
....καλα για την Κυριακη δεν το βλεπω ...οι ανταποκριτες μας απο τους προορισμους ,μας ενημερωσαν πως οι δρομοι ειναι πολυ καλοι....ενα ελαφρυ κυματακι εχει ....ψιλομπουνατσα....οποτε οποιος ενδιαφερεται παμε για Τεταρτη

fz6_n
01/10/2005, 21:55
Παιδία κι εγώ μέσα είμαι θεού και καιρού επιτρέποντος μάλλον με άλλο ένα παιδί και οι δυο με fz6 για Τετάρτη !!!!

el_hymador
01/10/2005, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6_n
Παιδία κι εγώ μέσα είμαι θεού και καιρού επιτρέποντος μάλλον με άλλο ένα παιδί και οι δυο με fz6 για Τετάρτη !!!!

ok! θα μιλησουμε φιλε για τοπο συναντησης κ.τ.λ.-κ.τ.λ.

john74
01/10/2005, 23:45
mporei na skaso kai ego me ena filo me mihani...tha doume