PDA

View Full Version : spring trackbike 5-6-7/4

Σελίδες : 1 [2]

ΟΚΤΑΝΙΟ
04/04/2013, 20:27
Κριμα ρε συ γιατρε. Ελπιζω την επομενη να πανε ολα οπως πρεπει και οχι να στραβωσει το συμπαν για να μην ανεβετε

Μητσο, ποιοι ανεβαινετε απο το νησι?

Εγω με το δασκαλο. Οι υπολοιποι δυστυχως δε μπορεσαν

nktR
05/04/2013, 12:38
καλή διασκέδαση παιδιά !!!
καλούς γύρους να έχετε και προπάντων καλά να περάσετε :a013:

sniper
05/04/2013, 12:46

Nai re koyfales! :beer: :beer:

nktR
05/04/2013, 12:53
Nai re koyfales! :beer: :beer:

:lol::lol::lol:

edit:
με σάλιο, ευρώ και υπομονή
τέλος του μήνα
θα είμαστε στο σιρκουί

:a8::a54:

sniper
05/04/2013, 12:54

edit:
τέλος του μήνα
θα είμαστε στο σιρκουί

Aν όλα πάνε καλά (ταματα, βοντού κι άλλες σολωμονικές) Trackbike φθινοπωρινό.... :a54:

nktR
05/04/2013, 12:57
Aν όλα πάνε καλά (ταματα, βοντού κι άλλες σολωμονικές) Trackbike φθινοπωρινό.... :a54:

έτσι με τρέλα και πριονοκορδέλα!!! :a2::rockon:

harris_x
05/04/2013, 13:15

Nai re koyfales! :beer: :beer: ευχαριστούμε :beer:

edit:
τέλος του μήνα
θα είμαστε στο σιρκουί

:lol: :lol:

harris_x
08/04/2013, 19:57
1500
Συνάντηση για φόρτωμα για να φτάσουμε νωρίς στις Σέρρες.

1545
εκκίνηση.

1700
- Ρε φίλε τι είναι αυτό που μυρίζει;
- Το λεωφορείο που μας προσπέρασε θα είναι
- Μπα τον π**στη μας φλόμωσε
Τελικά ήμασταν εμείς :(
Το αυτοκίνητο έκαψε φλάντζα λίγο μετά τη Χαλκίδα.

Τηλέφωνο οδική, φόρτωμα του αυτοκινήτου.

287061

Η κοπελιά του Νίκου είχε αυτοκίνητο με κοτσαδόρο. Το καλύτερο… μας το προσέφερε για να πάμε πάνω. Ευχαριστούμε πολύ Τέση :beer: :beer: :beer:

Αναμονή στην άκρη του δρόμου...

287063

1845
Φτάνει η Τέση μαζί με τον αδερφό του Νίκου.

1910
Ξεκινάμε ξανά για Σέρρες

287062

harris_x
08/04/2013, 20:03
2030
Μας προσπερνάει ο Μήτσος με τον Γιώργο

287064

0130
Φτάσαμε στο ξενοδοχείο

0830
Φτάνουμε στην πίστα και ξεκινάει μια τέλεια ημέρα

287065

2000
Στον Ολύμπιο για μπύρες και δοκιμαστικά του moto gp

2230
Φαγητό, κουβεντούλα, μπύρες και φυσικά επιδόρπιο

287066

0200
Για ύπνο μπας και κάνουμε κανα session το πρωί αν το επιτρέψει ο καιρός

harris_x
08/04/2013, 20:08
0730
Ξυπνητήρι, βρέχει :cry: , αράζουμε στο σαλόνι του ξενοδοχείου, τα λέμε με τα παιδιά και σιγά-σιγά πάμε πίστα αφού πρώτα προμηθευτήκαμε το πρωινό που θα παίρναμε στην πίστα.

287067

1200
Φόρτωμα τα μηχανάκια για επιστροφή

287068

1300
Κλήρωση δώρων του Καφετζή.
Ένταξη, αυτό είναι δικό μου, λέω στον Χάρη πριν ανακοινώσουν τον τυχερό του πέμπτου δώρου. Στην συνέχεια η ανακοίνωση με επιβεβαιώνει και πάω να παραλάβω το κιτ επισκευής ελαστικών που κέρδισα :D

1330
Ξεκινάμε για Αθήνα

287069

Κάμποση ώρα αργότερα
Λίγο πριν τη Θεσσαλονίκη ξεμείναμε από όργανα στο αυτοκίνητο. Πριν επιλέξουμε το δρόμο για Θεσσαλονίκη ή για Αθήνα, κάναμε στάση και ελέγξαμε τις ασφάλειες. Αλλάξαμε την καμμένη και συνεχίσαμε.

2030
Φτάσαμε σπίτι μου, ο Νίκος πάτησε σκατά… :a018:

2200
Παίρνω τηλ τον Νίκο, όλα καλά έφτασε σπίτι του

Άντε και στο επόμενο χωρίς απρόοπτα :beer:

grharris
08/04/2013, 22:30
Ολα τα ειπες....την βολτα για να μαζεψουμε μανιταρια ξεχασες!:p
287073

nktR
09/04/2013, 00:03
:a46::beer::a46:
Mήτσος, Νικόλας, Ηarris και Γιώργος !!!!
Και στο επόμενο παιδιά !!!

spyrakos35
09/04/2013, 03:51
:beer:

μπράβο ομορφόπαιδα.....

McGyver
09/04/2013, 06:35
Να πάτε να γ@μηθείτε...

:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:

TROOPER
09/04/2013, 07:27
αυτο το πραγμα που γινεται εκει πανω τελικα ειναι το κατι αλλο. δεν εχει σημασια αν θα μπεις 1,2 η 3 μερες στην πιστα. δεν εχει σημασια αν θα μπεις σε ολα τα σεσιον η τα μισα. δεν εχει σημασια αν θα κατεβασεις χρονο η οχι.
το οτι εχει δημιουργηθει μια παρεα καμια 10αρια ατομων που ο ενας βοηθαει τον αλλο απο το να ντυθει και να βγαλει κουβερτες μεχρι να τον ''τραβηξει'' μεσα στην πιστα για να βελτιωθει, το οτι τρεχει ο ενας να δει τους χρονους του αλλου με μονο σκοπο να χαρει για την βελτιωση του, το οτι γελαμε και τρωμε μεχρι τελικης πτωσης, το οτι τα πειραγματα δινουν και περνουν με μονο σκοπο το γελιο το οτι υαπρχει απολυτος σεβασμος, αλληλεγγυη και βοηθεια ειναι τελικα που μετραει, γιατι ετσι το βιωνω.

οταν λοιπον ο χαρης με ενημερωσε οτι μεινανε με το αμαξι το νευρικο γελιο δεν μπορεσα να το συγκρατησω. ηξερα οτι ο χαρης μαζευε ενα-ενα τα ευρω για αυτο το 2ημερο και περασε δια πυρος και σιδηρου για να τα καταφερει.θα ηταν κριμα να μην...παρ' ολα αυτα ο νικος (που προερχεται απο την σχολη παπ και αυτο εχει να μας λεει πολλα :lol: ) βρηκε τη λυση χαρη στην κοπελια του και τον αδερφο του!!:a23::a23:

και ετσι αφου τα ειπαμε σε μια σταση στη χαλκιδα και μας προμηθευσανε και σαντουιτσακια home made, ftasame εγω με τον μητσο κατα τις 12.30 και τ χαρης με τον νικο ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΤΣΕΝΤΟ :eek: στις 1.30.

αν εξεραισουμε και το οτι το 675 του χρηστακου δεν του εκανε το χατηρι να το καβαλησει και να το διασκεδασει το σ/κ (τι περιμενες ρε μλκ δρακο με το αυτοκολητο της ντουκατι πανω στο εσωρουχο? :lol: ) ολοι οι αλλοι μπηκαμε και πετυχαμε στοχους!
ο νικος ξαναπροσαρμοζεται και δεν τον ειδα να προβληματιζεται ιδιαιτερα.
ο χαρης κατεβασε 10''
ο μητσος μετα το καταγμα γυρισε ξανα στους χρονους του
ο αλλος νικος στο 6ο td ειναι στο 1.25 και πλεον εχει μπει στο καδρο με τους πολυ γρηγορους μια και απ' οτι βλεπω οσοι γυρνανε απο κει και κατω ειναι η πρωην η νυν αγωνιζομενοι και εδω μιλαμε για εναν ιδιωτη χομπιστα!!! :a23::a23::a23::a23:
ο χρηστος μολις βρηκε ανοιχτο δρομο ειδε το 32.
ο δρακος ειδε το 31 και μετα το ριξε στις καταχρησεις αφου εμεινε απο μηχανακι
ο αλλος χαρης αθορυβα εφτασε στο 28
ο γιαννος βρηκε στολη μετα την περιπετεια του και ειναι ακομα εκει που ητανε
κι εγω πλεον δειχνω να εχω ξεπερασει πληρως την παλια μου τουμπα αφου τελειως στη βολτα και διαβαζοντας τα νεα δεδομενα με την καινουργια ασφαλτο ειμαι στο 32.

περαστικα σε οσα παιδια ειχαν ατυχιες (ευτυχως τπτ σοβαρο).

τωρα οσον αφορα τα της πιστας...πρεπει να βρει κανεις τα νεα χουγια της.αυτο ειναι ολο.απο κει και περα ναι δεν ειναι σωστη.και εξηγω:
στα τελευταια φρενα της 1 εχει σαμαρακια
στην 13 στο σημειο που ριχνεις το μηχανακι εχει σαμαρακια
στην 15 εχει φαγωθει η ασφαλτος (απο πτωση μοτοσυκλετας) στο απεξ και υποχρεωτικα περνας απο μεσα απο το φαγωμα ΑΛΛΑ αν το κανεις με ανοιχτο γκαζι η γραμμη σε βγαζει κατ' ευθειαν πανω στη μαλακια του μηχανικου ο οποιος αποφασισε να παρει δειγμα της πιστας πανω απο την γραμμη με αποτελεσμα ενα υπεροχο μπαλωμα το οποιο για να μην το περασεις απο πανω και αρχισεις τα τσαμικα πρεπει να κλεισεις λιγο το γκαζι με αποτελεσμα να μην μπορει να βγεις στην ευθεια με την επιθυμητη φορα.

τελος χαρηκα που γνωρισα ενα τεραστιο τρελοκομειο. CPANTELO αντε και στο 26 την επομενη ευχομαι!! :beer::beer:
οπως και τον ιπταμενο μανωλη που πηγαμε ενα ωραιο τρενακι.

και ευχαριστω ολη την παρεα που μου δωσε κατι να σκεφτομαι μεχρι το επομενο!!!!

ΜΠΟΞ 10 :vroum::rockon::a012::a012:

GIXXERAKIAS
09/04/2013, 07:47

Μπρ'αβο παίδες,παρόλες τις "ατυχίες" δέν μασήσατε και περάσατε κομπλέ έστω για μία μέρα εντός πίστας!Άντε και ΄στήν επόμενη σύντομα!:beer::beer:

devil's animal
09/04/2013, 08:01
μπραβο, πρωτιστως για την παρεα και δευτερευοντως για τους χρονους!!
:beer::beer::beer::beer::beer:

harris_x
09/04/2013, 08:58

:beer:

μπράβο ομορφόπαιδα.....

Να πάτε να γ@μηθείτε...

:beer::beer:

Μπρ'αβο παίδες,παρόλες τις "ατυχίες" δέν μασήσατε και περάσατε κομπλέ έστω για μία μέρα εντός πίστας!Άντε και ΄στήν επόμενη σύντομα!:beer::beer:

μπραβο, πρωτιστως για την παρεα και δευτερευοντως για τους χρονους!!
:beer::beer:

Ευχαριστούμε παιδιά :beer:

Ολα τα ειπες....την βολτα για να μαζεψουμε μανιταρια ξεχασες!:p
287073
Σωστός :beer:

στην 15 εχει φαγωθει η ασφαλτος (απο πτωση μοτοσυκλετας) στο απεξ και υποχρεωτικα περνας απο μεσα απο το φαγωμα ΑΛΛΑ αν το κανεις με ανοιχτο γκαζι η γραμμη σε βγαζει κατ' ευθειαν πανω στη μαλακια του μηχανικου ο οποιος αποφασισε να παρει δειγμα της πιστας πανω απο την γραμμη με αποτελεσμα ενα υπεροχο μπαλωμα το οποιο για να μην το περασεις απο πανω και αρχισεις τα τσαμικα πρεπει να κλεισεις λιγο το γκαζι με αποτελεσμα να μην μπορει να βγεις στην ευθεια με την επιθυμητη φορα.

287101

DimChios
09/04/2013, 09:12
...προς στιγμην, διαβαζοντας το ποστ του Χαρη λεω "παει, τους ματιασαμε ρε πστ μου"! :(

Μπραβο για ολα! Και τη διασκεδαση, τη παρέα...

Στο επόμενο με το καλο ρεμάλια!

:beer::beer::beer::beer:

spyrakos35
09/04/2013, 09:19
ρε τρούπη.....

από μακρυά........

του Manalishi φέρνεις..... :lol:

sapila racing
09/04/2013, 09:42
Μπράβο ρε παιδιά! :beer:

Αντε να δούμε πότε θα πάμε πάνω.

sniper
09/04/2013, 09:51
Μπράβο ρε παιδιά! :beer:

Αντε να δούμε πότε θα πάμε πάνω.

To φθινόπωρο, αν είμαστε καλά...

Αντε κΟφάλες, εσείς που πήγατε, εύγε.. :beer:

latris mixanis
09/04/2013, 09:52
Μέχρι την επόμενη φορά :beer::beer:

GIXXERAKIAS
09/04/2013, 13:03
ρε τρούπη.....

από μακρυά........

του Manalishi φέρνεις..... :lol:

Και εγώ το ίδιο σκέφθηκα όταν τονΕ είδα!:uplate:

:lol::lol:

chducos1
09/04/2013, 13:10
αυτο το πραγμα που γινεται εκει πανω τελικα ειναι το κατι αλλο. δεν εχει σημασια αν θα μπεις 1,2 η 3 μερες στην πιστα. δεν εχει σημασια αν θα μπεις σε ολα τα σεσιον η τα μισα. δεν εχει σημασια αν θα κατεβασεις χρονο η οχι.
το οτι εχει δημιουργηθει μια παρεα καμια 10αρια ατομων που ο ενας βοηθαει τον αλλο απο το να ντυθει και να βγαλει κουβερτες μεχρι να τον ''τραβηξει'' μεσα στην πιστα για να βελτιωθει, το οτι τρεχει ο ενας να δει τους χρονους του αλλου με μονο σκοπο να χαρει για την βελτιωση του, το οτι γελαμε και τρωμε μεχρι τελικης πτωσης, το οτι τα πειραγματα δινουν και περνουν με μονο σκοπο το γελιο το οτι υαπρχει απολυτος σεβασμος, αλληλεγγυη και βοηθεια ειναι τελικα που μετραει, γιατι ετσι το βιωνω.

το αυτο
δεν νομιζω οτι χρειαζετε να πω τιποτα αλλο

παρ"οτι με χτυπησε η ατυχια δεν μασησα λογω ολων των παραπανω που αναφερει ο γιωργος

CPANTELO
09/04/2013, 14:30
Καλα σου κληρωσα λαστιχα και σου χαλασε ο λεβιες...τι να πω πολυ γκαντεμια!!!!

Εγω παντως χαρηκα που σας γνωρισα και μακαρι να μπορεσουμε να ξαναπαμε αμεσα γιατι δεν ειμαι καθολου καλα....δεν μπορω να ισιωσω!!! Μου μιλανε στη δουλεια και γω λεω πως μονο βιραζ βλεπω και δεν καταλαβαινω κατι αλλο :lol::lol:

Trooper αλλαξε λαστιχα.... Εγω οπως ειδες επαθα μεγαλη ζημια με τα dunlop....

Οσο για τη πιστα μια χαρα ειναι μη μασατε!!!!

fazerakis
09/04/2013, 16:04
Ρε παιδια...ποιος ειναι αυτος ο Νικος που γυρναει 25...
Ευτυχως που δεν γυρναει 24 δηλαδη γιατι θα ειχαμε προβλημα χαχαχα

Σημερα ελαβα και το email για την εκπτωση στο trackday του Ιουνιου για οσους ηταν το ΣΚ πανω και χασανε την Κυριακη...
...βρε λεεεες???

Φοβερη βελτειωση για ολα τα παιδια. Λιγο η μαυριλα στην ασφαλτο, λιγο τα dunlopακια και το 1.30 πλεον ειναι ενας χαλαρος χρονος.
Απο την αλλη το γεγονος οτι ειχαμε λιγες πτωσεις και αυτες σε πολυ δυνατους χρονους(κανενα highside) δειχνει και αυτο θετικο για την ποιοτητα των συμμετοχων

Απο την αλλη η ποιοτητα του γελιου ηταν αυτη που ξεχωρισε για μια ακομα φορα. ;)

chducos1
09/04/2013, 18:50
Καλα σου κληρωσα λαστιχα και σου χαλασε ο λεβιες...τι να πω πολυ γκαντεμια!!!!

Trooper αλλαξε λαστιχα.... Εγω οπως ειδες επαθα μεγαλη ζημια με τα dunlop....

!!!!

ευχαριστω παρα πολυ για το "καλο χερι"τουλαχιστον την επομενη θα εχω 1,5 ζευγαρι.και 60 κερδος απο την εκπτωση.καλα ειναι
ποτε ξανα racer.
trooper παρε κανα ευρωπαικο να δεις το 29

ΟΚΤΑΝΙΟ
10/04/2013, 11:40
Nα πω και γω στα γρηγορα οτι χαρηκα που ειδα φατσες νεςς αλλα και παλιες απο εδω, να συμφωνησω απολυτα με trooper οτι δεν ειναι θεμα μιας, δυο, 10 ημερων οδηγησης αλλα ολου του κλιματος.
Εγω βεβαια, σα πιο μαζοχας θα ανεβαινα ακομα και αν ηξερα οτι δε θα οδηγησω ουτε μετρο λογω καιρου....
Περασαμε καλα, γνωριστηκαμε ακομα καλυτερα μεταξυ μας και φορτισαμε τις μπαταριες μας για να βγαλουμε τη σεζον

(ενα πραμα μολις επεστρεψα, ολα μου αρεσαν, ημουν πιο ευδιαθετος που δουλευα, ακουω ολα τα κουφα των πελατων με απολυτη ηρεμια..... τι να πω? αλλος ανθρωπος γυρισα. χαχα)

Zzz750
10/04/2013, 12:16
Αυτό είναι γεμίζεις μπαταρίες.Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια φορά:cry:.

pipe_smoker
10/04/2013, 12:53
.....αυτο το πραγμα που γινεται εκει πανω τελικα ειναι το κατι αλλο....
....εχει δημιουργηθει μια παρεα καμια 10αρια ατομων που ο ενας βοηθαει τον αλλο απο το να ντυθει και να βγαλει κουβερτες μεχρι να τον ''τραβηξει''....

Δροσερά και μερακλίδικα πράγματα.....:smokin:

:lol::lol::lol::lol::lol:

δεν ξερω τι να γραψω.......ακρως συγκινητικο ποστ. ευχαριστουμε φιλε.

ποτε δεν πιστευα οτι κατι που δινει χαρα σε μενα και σε φιλους, θα δινει ταυτοχρονα χαρα και ελπιδα και σε καποιους που ουτε που μας εχουν δει ποτε στη ζωη τους και μαλιστα χωρις να συμετεχουν η να παρευρισκοντε....να εισαι παντα καλα....:beer::beer::beer::beer:

Και όλες οι καημένες παρθένες που ξεροσταλιάζουμε εδώ χάμω να δούμε κανά ποστ, καμιά φωτογραφία, καμιά ενημέρωση από το πώς περάσατε τί κάνουμε ωρέ τρουπ? Χαρά μέσα από σας παίρνουμε, σας θαυμάζουμε, σας φτύνουμε να μη σας ματιάσουμε και περιμένουμε (κάποιοι από εμάς) το κλικ, είτε αυτό είναι οικονομικό είτε ψυχολογικό είτε οτιδήποτε, που θα μας κάνει να μπούμε και μεις στο χορό eventually. Να τρέξουμε, να στρίψουμε, να μάθουμε, να μας βγάλουν κι εμάς καμιά κουβέρτα και να μας τραβήξουν.... κλπ.

Πάντα τέτοια παίδες!!!:beer::beer::beer::beer:

chillipf
10/04/2013, 13:58
Ελπίζουμε για Ιούνιο λέμε... :a2:

chris.r675
10/04/2013, 21:20

οταν λοιπον ο χαρης με ενημερωσε οτι μεινανε με το αμαξι το νευρικο γελιο δεν μπορεσα να το συγκρατησω. ηξερα οτι ο χαρης μαζευε ενα-ενα τα ευρω για αυτο το 2ημερο και περασε δια πυρος και σιδηρου για να τα καταφερει.θα ηταν κριμα να μην...παρ' ολα αυτα ο νικος (που προερχεται απο την σχολη παπ και αυτο εχει να μας λεει πολλα :lol: ) βρηκε τη λυση χαρη στην κοπελια του και τον αδερφο του!!:a23::a23:

και ετσι αφου τα ειπαμε σε μια σταση στη χαλκιδα και μας προμηθευσανε και σαντουιτσακια home made, ftasame εγω με τον μητσο κατα τις 12.30 και τ χαρης με τον νικο ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΤΣΕΝΤΟ :eek: στις 1.30.

αν εξεραισουμε και το οτι το 675 του χρηστακου δεν του εκανε το χατηρι να το καβαλησει και να το διασκεδασει το σ/κ (τι περιμενες ρε μλκ δρακο με το αυτοκολητο της ντουκατι πανω στο εσωρουχο? :lol: ) ολοι οι αλλοι μπηκαμε και πετυχαμε στοχους!
ο νικος ξαναπροσαρμοζεται και δεν τον ειδα να προβληματιζεται ιδιαιτερα.
ο χαρης κατεβασε 10''
ο μητσος μετα το καταγμα γυρισε ξανα στους χρονους του
ο αλλος νικος στο 6ο td ειναι στο 1.25 και πλεον εχει μπει στο καδρο με τους πολυ γρηγορους μια και απ' οτι βλεπω οσοι γυρνανε απο κει και κατω ειναι η πρωην η νυν αγωνιζομενοι και εδω μιλαμε για εναν ιδιωτη χομπιστα!!! :a23::a23::a23::a23:
ο χρηστος μολις βρηκε ανοιχτο δρομο ειδε το 32.
ο δρακος ειδε το 31 και μετα το ριξε στις καταχρησεις αφου εμεινε απο μηχανακι
ο αλλος χαρης αθορυβα εφτασε στο 28
ο γιαννος βρηκε στολη μετα την περιπετεια του και ειναι ακομα εκει που ητανε
κι εγω πλεον δειχνω να εχω ξεπερασει πληρως την παλια μου τουμπα αφου τελειως στη βολτα και διαβαζοντας τα νεα δεδομενα με την καινουργια ασφαλτο ειμαι στο 32.

περαστικα σε οσα παιδια ειχαν ατυχιες (ευτυχως τπτ σοβαρο).

τωρα οσον αφορα τα της πιστας...πρεπει να βρει κανεις τα νεα χουγια της.αυτο ειναι ολο.απο κει και περα ναι δεν ειναι σωστη.και εξηγω:
στα τελευταια φρενα της 1 εχει σαμαρακια
στην 13 στο σημειο που ριχνεις το μηχανακι εχει σαμαρακια

τελος χαρηκα που γνωρισα ενα τεραστιο τρελοκομειο. CPANTELO αντε και στο 26 την επομενη ευχομαι!! :beer::beer:
οπως και τον ιπταμενο μανωλη που πηγαμε ενα ωραιο τρενακι.

μας καλυψες ολους στο box10!

asos
10/04/2013, 21:41

+1000 trooper τα ειπες ολα...:beer::beer::beer:

asos
10/04/2013, 22:13
Ρε παιδια...ποιος ειναι αυτος ο Νικος που γυρναει 25...
Ευτυχως που δεν γυρναει 24 δηλαδη γιατι θα ειχαμε προβλημα χαχαχα;)

αυτο σημαινει ΠΟΛΕΜΟ:hunter::boxing::a015::a016:

ξεκινησα ηδη σκληρη προπονηση :a34::beer::smokin::a33:

fazerakis
11/04/2013, 08:01
αυτο σημαινει ΠΟΛΕΜΟ:hunter::boxing::a015::a016:

ξεκινησα ηδη σκληρη προπονηση :a34::beer::smokin::a33:

:a20:
Την Κυριακή που φύγατε η προπόνηση ξεκινησε δυνατά και για μένα.

Πανσέτες με κόκκινο κρασι το μεσημέρι, Ουίσκι και Μπυρα με MotoGp το απογευματόβραδο και Τσίπουρα με θαλασσινά το βράδυ...λιώσαμε λέμε:a2:

(Whisey and beer No Fear, beer and Whiskey very risky)

NikosRR
11/04/2013, 11:14
Καλά περάσαμε γενικότερα εντός και εκτός πίστας παρά τις δυσκολίες μας...άντε να τα καταφέρουμε να πάμε πολύ σύντομα πάλι, ε nktr; Χάρηκα πολύ για τα παιδιά που γνώρισα εντός και εκτός box. Δεν είναι τόσο η οδήγηση μετά απο τόσες φορές στις Σέρρες αλλά το mode στο οποίο μπαίνεις απο την ώρα που ξεκινάς προετοιμασία μέχρι κάποιες μέρες αφού επιστρέψεις. Να είμαστε καλά και στα επόμενα.

Χάρη thnks για τις φωτογραφίες...

harris_x
11/04/2013, 13:55
Χάρη thnks για τις φωτογραφίες...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

asos
12/04/2013, 14:08
Καλά περάσαμε γενικότερα εντός και εκτός πίστας παρά τις δυσκολίες μας...άντε να τα καταφέρουμε να πάμε πολύ σύντομα πάλι, ε nktr; Χάρηκα πολύ για τα παιδιά που γνώρισα εντός και εκτός box. Δεν είναι τόσο η οδήγηση μετά απο τόσες φορές στις Σέρρες αλλά το mode στο οποίο μπαίνεις απο την ώρα που ξεκινάς προετοιμασία μέχρι κάποιες μέρες αφού επιστρέψεις. Να είμαστε καλά και στα επόμενα.
..

γεια σου ρε Νικολα,αντε κ στα επομενα....

asos
12/04/2013, 14:11
:a20:
Την Κυριακή που φύγατε η προπόνηση ξεκινησε δυνατά και για μένα.

Πανσέτες με κόκκινο κρασι το μεσημέρι, Ουίσκι και Μπυρα με MotoGp το απογευματόβραδο και Τσίπουρα με θαλασσινά το βράδυ...λιώσαμε λέμε:a2:

(Whisey and beer No Fear, beer and Whiskey very risky)

Αυτα ειναι...
σκληρο προγραμμα βλεπω!ετοιμαζεσαι για ΠΠΤ?:lol::lol::lol:

NikosRR
13/04/2013, 13:44
γεια σου ρε Νικολα,αντε κ στα επομενα....

Σιγά-σιγά ετοιμαζόμαστε, για να δούμε...

TROOPER
13/04/2013, 23:13
Σιγά-σιγά ετοιμαζόμαστε, για να δούμε...

ελα εδω εισαι ----> http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134852&page=2&p=2310749#post2310749

harris_x
17/04/2013, 21:33
287868

287869

287870

harris_x
17/04/2013, 22:01
Asos

287876

chducos1

287877

chris.r675

287878

harris_x
17/04/2013, 22:06
TROOPER

287879

Μήτσος1

287880

harris_x

287881

harris_x
17/04/2013, 22:07
Volo

287882

NikosRR

287885

pipe_smoker
18/04/2013, 00:32
Οφθαλμόλουτρο!
Να'σαι καλά ρε Χάρη:beer:

GIXXERAKIAS
18/04/2013, 08:04
Μπράβο ρε Χάρη πολύ ωραίες φωτό!!!Βάλτε κι άλλες γιατί ακόμα το πληκτρολόγιο δουλεύει από τα λίγα σάλια που τρέχουν.....:P

DimChios
18/04/2013, 08:17
:a23::a23::a23::a23::a18::a18::a18::a18::a18:

:a32:

TROOPER
18/04/2013, 08:36
ναι ρε χαρουλη !!!!!

:a46::a46::a46::a46:

harris_x
18/04/2013, 09:20
μερικές ακόμα...

287902

287903

287904

harris_x
18/04/2013, 09:25
287905

287906

sniper
18/04/2013, 09:27
Τρούπη, απο εδώ και μπρος θα σε λέω Λεωνίδα...

@Χαρούλη, ξέρεις ότι τον μπέρνς αλλά ζηλεύω και τα λέω...

harris_x
18/04/2013, 09:30
μη ζηλεύεις, έλα στο καλοκαιρινό :a30:

sniper
18/04/2013, 09:32
μη ζηλεύεις, έλα στο καλοκαιρινό :a30:

ΑΝ τα καταφέρω κι ΑΝ υπάρχουμε μέχρι τότε, φθινόπωρο....

TROOPER
18/04/2013, 09:34
Τρούπη, απο εδώ και μπρος θα σε λέω Λεωνίδα......

εγω λεωνιδας, ο αλλος (ο αριστερα στην 2η φωτο του #143) αγαμεμνωνας...μαζευομαστε για εκστρατεια σιγα-σιγα :lol::lol:

υ.γ.καταλαβες οτι μιλαω με τον βαλ-μπαριερινο στην πρωτη του #152 ε? ;)

sniper
18/04/2013, 09:45
εγω λεωνιδας, ο αλλος (ο αριστερα στην 2η φωτο του #143) αγαμεμνωνας...μαζευομαστε για εκστρατεια σιγα-σιγα :lol::lol:

υ.γ.καταλαβες οτι μιλαω με τον βαλ-μπαριερινο στην πρωτη του #152 ε? ;)

Ναι τον είδαμε τον τουμπανο... :winka:

DimChios
18/04/2013, 09:49
Τρούπη, απο εδώ και μπρος θα σε λέω Λεωνίδα...

...και στην 2η του #151, ο αριστερος πρεπει να ναι ο Παντελιδης!

:cry:

(ο Τρουπερ σε προηγουμενη φωτο μου θυμιζει πιο πολυ τον Jordan Rudess απο τους Dream Theater) :lol:

TROOPER
18/04/2013, 09:54
...και στην 2η του #151, ο αριστερος πρεπει να ναι ο Παντελιδης!

:cry:

(ο Τρουπερ σε προηγουμενη φωτο μου θυμιζει πιο πολυ τον Jordan Rudess απο τους Dream Theater) :lol:

καλα το σχολιο με τον παντελιδη τα 'σπασε!!!:lol::lol::lol:

οσο για μενα...ΜΗ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ!!!!!!! :a38::lol:

DimChios
18/04/2013, 10:02
καλα το σχολιο με τον παντελιδη τα 'σπασε!!!:lol::lol::lol:

οσο για μενα...ΜΗ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ!!!!!!! :a38::lol:

τι να πει και το παλληκάρι ρε?

:lol:

NikosRR
18/04/2013, 10:38
ελα εδω εισαι ----> http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134852&page=2&p=2310749#post2310749

Μπαααααα, ποιός περιμένει μέχρι τότε;;;;;;)

sapila racing
18/04/2013, 14:05
Γουσταρω φωτό!! :beer: :beer:

harris_x
18/04/2013, 14:32
Γιωργάκη....

κάποιος σε ζητάει :D

287936
Έχω τις φωτογραφίες σου ;)

harris_x
18/04/2013, 14:35
287937

sniper
18/04/2013, 14:35
....

Ξύνει επιτέλους το κουλάδι με πάνω απο 50χαω; :beer:

harris_x
18/04/2013, 14:42
το προσπαθεί μωρέ το παλικάρι...

:lol: :lol: :lol: :lol:

287939

grharris
18/04/2013, 19:09
Γιωργάκη....

287936

Πολύ ωραία στάση σώματος και πολύ ωραία φωτογραφία Γιώργο!:beer:

asos
18/04/2013, 22:11
287975

287976
grharris

k fazerakis
287979

asos
18/04/2013, 22:12
287981

grharris
18/04/2013, 22:27
Γεια σου ρε Νικο!!!:beer:

Antonisss
18/04/2013, 22:42
Αυτό το Χ στην άσφαλτο τι είναι?!!

nktR
19/04/2013, 00:11
ακα σημάδια CSS

sapila racing
19/04/2013, 08:24
ακα σημάδια CSS

Τα σημάδια του CSS είναι 5-6 μέτρα πιο έξω όμως. Και λίγα λέω. :D
Kι ο fazerakis (aka air zizel) απ οτι βλέπω είναι ως συνήθως ο καλός ο μαθητής.

Τρουπη ωραίος!! :beer:

TROOPER
19/04/2013, 08:30
Γιωργάκη....
ATTACH=CONFIG]287936[/ATTACH]

στωωωωωωωωωωωω :D

TROOPER
19/04/2013, 08:32
Γεια σου ρε Νικο!!!:beer:

μηπως να δοκιμασεις 200αρι με 65αρι προφιλ πισω στο επομενο? χαρη...:a23::a23:

εντιτ:θυμηθηκα το σταντ σου και εβαλα τα γελια πανω απο ασθενη :lol::lol: το εφτιαξες ρε?

ακα σημάδια CSS

:nono: :winka:

TROOPER
19/04/2013, 08:37

μονο αμα με τρωει το γονατο :lol:

chducos1
19/04/2013, 13:06
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ CCS
HTAN ΑΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

fazerakis
19/04/2013, 15:52
Τα σημαδια για να γυρνας 22 ;)

...απλα καποια ηταν άπιαστα...:0(

sapila racing
19/04/2013, 15:57

...απλα καποια ηταν άπιαστα...:0(

Για πες κι άλλα! :a014:
Εγω ακόμα ψαχνω τα σημαδια για να φτάσω στο 30 βεβαια...

harris_x
19/04/2013, 16:06

...απλα καποια ηταν άπιαστα...:0(και κάποια είχαν φύγει :(

sniper
19/04/2013, 16:11
και κάποια είχαν φύγει :(

Tα παρέσυρε ο μαυρος σίφουνας (βλ. νΤούπερ);

harris_x
19/04/2013, 17:55
Tα παρέσυρε ο μαυρος σίφουνας (βλ. νΤούπερ);

Μπα, κάποιος άλλος την έκανε....
Ούτε ο τρουπ τα πρόλαβε όλα...

nktR
19/04/2013, 20:08
Τα σημάδια του CSS είναι 5-6 μέτρα πιο έξω όμως. Και λίγα λέω. :D

απάντησα την ερώτηση του Αντώνη που ήταν

δεν είπα ότι είναι τα σημάδια του CSS είπα όπως βάζει σημάδια το CSS
έτσι έβαλαν σημάδια στην πίστα για χαμηλούς χρόνους κλειστά στα βιράζ

sapila racing
20/04/2013, 08:49

Πολύ καλή ιδέα. :wave2:
Δεν έχω ξαναδεί σημάδια στην πίστα εκτός CSS.

CPANTELO
20/04/2013, 10:26
Βασικα ο σκοπος για τα σημαδια ηταν να "απλωθουμε" λιγο στη πιστα και να μην εχουμε κλειστες γραμμες ωστε να διατηρουμε περισσοτερη φορα και να κατεβασουμε και χρονο...

harris_x
20/04/2013, 17:52
Βασικα ο σκοπος για τα σημαδια ηταν να "απλωθουμε" λιγο στη πιστα και να μην εχουμε κλειστες γραμμες ωστε να διατηρουμε περισσοτερη φορα και να κατεβασουμε και χρονο...
Μπορώ να πω πως με βοήθησαν πάρα πολύ.
Ελπίζω να τα βάλουν ξανά στο καλοκαιρινό...

grharris
20/04/2013, 18:07
μηπως να δοκιμασεις 200αρι με 65αρι προφιλ πισω στο επομενο? χαρη...:a23::a23:

εντιτ:θυμηθηκα το σταντ σου και εβαλα τα γελια πανω απο ασθενη :lol::lol: το εφτιαξες ρε?

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Λιώνω και αγώ στο γέλιο κάθε φορά που θυμάμαι ότι δυό μέρες και μετά από κάθε σεσσιον πάλευα με το μπροστινό stand και πάλι ήταν παρτάλι!

Την μία έβρισκαν οι πείροι στους δίσκους και δεν γύριζε ο τροχός για να μπεί η κουβέρτα, την άλλη βρίσκανε τα σίβερα στις δαγκάνες, μέχρι που κάποια στιγμή τα πήρα και τα τράβηξα να ανοίξουν περισσότερο.
Αυτό ήταν και το αποκορύφωμα αφού το στράβωσα και καθόταν το μηχανάκι τελείως στραβά.
Μα πόσο χάλια stand έχω πάρει έλεγα 2 μέρες! :a018:

Μέχρι που την Κυριακή... βλέπω τo μπροστινό stand του Trooper ίδιο με το δικό μου και το GSXR λεβέντακας πάνω του! :eyepop:
Πως το έκανες αυτό ρε Γιώργο? "Read the fucking manual!" μου λεί!!!

Ε δεν φαντάζεστε πόσο λάθος τα είχα συναρμολογήσει:hunter:

TROOPER
22/04/2013, 08:38

:a013: