View Full Version : H SUZUKI ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ δίπλα σας με νέες μειωμένες τιμές
Μου ήρθε μόλις πριν λίγο με SMS και το ποστάρω μήπως ενδιαφέρει κάποιον
Η Suzuki Σφακιανάκης δίπλα σας με νέες μειωμένες τιμές. Service VSTROM με 48€ και BURGMAN με 32€. Για πληροφορίες καλέστε στο 2103499884
Δείγμα των καιρών που ζούμε; Καιρός να βάλουν νερό στο κρασί τους κι αυτοί έστω και αν το κάνουν στο +5 :)
.... Service VSTROM με 48€ ....
Σέρβις 48€; Τα εργατικά, τα λάδια, φίτρα ή όλα μαζί είναι αυτό;
Γιατί αν είναι... είναι για πολλές φάπες τόσα χρόνια που ζητάγανε μόνο για λάδια τόσα.
Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς, πάντως στα αναλώσιμα ξέρω ότι κάνουν εκπτώσεις ένα 15-20% στις τιμές καταλόγου όσες φορές τους έχω δοκιμάσει. Αν είναι μόνο εργατικά ή μονο λάδια τότε σίγουρα είναι για φάπες και κλωτσίδια μαζί.
Da.Vintage
19/03/2013, 10:33
Γιατί αν είναι... είναι για πολλές φάπες τόσα χρόνια που ζητάγανε μόνο για λάδια τόσα.
Μπορεί να εννοούν το σερβις(σερβίρισμα) του καφέ 48Ε
το μνμ έσκασε και σε μενα και η αλήθεια είναι οτι το σκέφτομαι γιατί είναι η ώρα του
harris_x
19/03/2013, 11:58
δεν είναι απαραίτητο.
Αυτό είναι το εύκολο συμπέρασμα.
Ενδέχεται για τον οποιοδήποτε λόγο η εταιρία να αποφάσισε να μπει μέσα.
Lioulios
19/03/2013, 13:56
Το λιπαντικό σέρβις για το στώμα πάντως με 48 ευρά είναι πληρωμένο αν φανταστεί κανείς πως βγάζουν από παντού (λάδια -φίλτρα-εργασία)
...Κάπου άκουσα για λιπαντικό στο 950/990 στα 90 ευρώ .... Εγώ που αγοράζω μόνος μου τα φίλτρα και τα λάδια ,τα παίρνω 45 λάδια (mororex 10/50 full +5 φίλτρο) και στην εργασία δίνω από 10 έως 15 ευρώ .Στο 3κύλινδρο 675 μου ,έδινα για semi λάδια στο λιπαντικό ..ένα 50άρικο .
Βέβαια τα σέρβις τα έκανα στην πρώην Τράιουμφ και τώρα στην πρώην ΚΤΜ .
...Άρα και με τα 48 ,πάλι βγάζουν .
Παρά να κάθονται τα μαστόρια και να πίνουν καφέ , καλό ήταν που έριξαν τις τιμές .
Θελουμε suzuki στην πατρα παλι!!:bawl: