View Full Version : Power Kit Gia Fmx650!!!!
ktm640lc4
14/10/2005, 13:44
Ε οχι και πατατα το lc4. Ημαρτον.
Να βγαζουμε τα αεροψυκτα τα καλυτερα μονοκυλινδρα.
Δεν ειμαι κολημενος με καμια εταιρια και μπορω να μιλησω ανετα νομιζω.
Εχεις δει πολλες φορες να περνανε χτ τα lc4? εγω ποτέ. μονο μια φορα που το χτ αυτο δεν ηταν 650 ηταν 700+ και ειχε μια εξατμιση που ακουγονταν μεχρι την χαλκιδα.
Εγω δεν ειπα για το lc4, η συγκριση με το fmx ειναι αδικη. εγω ειπα για το χτ 660. πολυ καλο μηχανακι και τιμιο. γιατι να πας να παρεις fmx? επειδη ειναι honda? λαθος κατα την γνωμη μου.
Επισης να πω οτι τα lc4 δεν σκορπανε, μια χαρα πανε και θα πανε για καιρο ακομα.
Τωρα θα επιανα την honda απο την αρχη και σε ολες τις κατηγοριες να κανω συγκριση με τα αλλα μηχανακια αλλα βαριεμαι.
την αλλη φορα.
φιλικα οπως παντα (δεν κανω διαμαχες εγω) :wave2:
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΤΜ LC4 ΕΙΧΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΔΕΛΑ ΤΟ ΦΜΧ ΕΝΑ ΧΤΑΚΙ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΙΖΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΜΧ!!!
ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΓΚΑΖΙΑ ΦΡΕΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΤΛ...ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ....
ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΗ.....ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΕΣ ΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!
ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΜΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ....ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΦΜΧ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ!!!!
ΑΙΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΦΜΧ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ......
ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ...ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!:evil: :a9: :a29:
γαμω ΤΣι διαμαχες!!!
:D :a2: :a26: :a01: :a46: :a54: :a022: :a02: :a25: :a19:
stefanos
[QUOTE]Και πόσα εργοστάσια συμετέχουν σε αυτά τα "παγκόσμια"
μικρέ?
suzuki? yamaha? kawasaki? honda? ducati? bmw? ...............
Τι......... καμιά απο τις παραπάνω? [QUOTE
Πολλες απο αυτες που αναφερεις....
:smokin:
yamaha Με αρκετες συμμετοχες στο φετινο παγκοσμιο και για εργοστασιακο οδηγο τον καλλυτερο οδηγο εντουρο αυτην την στιγμη στον κοσμο τον Merriman,
honda? Με τα αναξιοπιστα cre-f αρκετα απο αυτα παιρνουν μερος πολυ λιγα τερματιζουν... ( εχουν σκορπισει σε ολες τις ειδικες διαδρομες μπιελες) :look:
bmw? Ο κυριοτερος αντιπαλος της κτμ στο παρισι ντακαρ...
suzuki?--- kawasaki? σε συνεργασια κανουν δυναμικη εισοδο με εντουρο μηχανακι απο του χρονου στο πρωταθλημα με προτυπο το ΚΧ-F σε 450 cc
:wave2:
Επειδη πολυ εβγαλαν το κομπλεξ τουs ενοιωσα την αναγκη να απαντησω,και εγω δεν γουσταρω αρκετεs μηχανεs αλλα δεν κανω ετσι ουτε γινομαι καραγκιοζηs.Oι μηχανεs αυτεs δεν συγκρινονται απευθυνονται σε διαφορετικο κοινο το ενα ειναι πιο πολιτισμενο το αλλο ειναι αλητικο και βρομικο ειναι γιατι χρηση το θελει ο καθεναs θελειs να εισαι στη μια ροδα συνεχεια να κανειs drift σε καθε στροφη και οι κραδασμοι του κινιτηρα να σε ντοπαρουν τοτε παρε lc4.Θελειs ανετη οικονομικη και πιο ασφαλη μετακινιση χωριs ομωs να σου αρνειτε τα παιχνιδια τοτε fmx.Τελοs επειδη τα εχω παρει ασχημα με τη καραμελα οσον αφορα την παλαιοτητα του κινητηρα του fmx να σαs θυμισω για οσουs δεν εχουν η δεν θελουν να εχουν καλη μνημη οτι ο κινητηραs του lc4 ειναι δεκαπενταετιαs και του xt το ιδιο,το φορουσε το super tenere αρχεs δεκαετιαs του 90 και εχουν υποστη απλα καποιεs αλλαγεs με το περασμα των χρονων.:beer: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!:a024:
αλλος απεσταλμενος του ΣΑΡΑΚΑΚΗ υπαρχει????
ποσα σας δινει???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nemethon
15/10/2005, 21:37
καλα εσεις οι ΚαΤηΜαδες δεν πατε καλά!!!!
ειστε σοβαροί;; κάθεστε και ασχολήστε με το FMX?????
το καταλαβαίνετε οτι δινετε αξία στο FMX μόνο επειδή ασχολήστε !!!!
συγκρινετε παπι με supermoto;;;
:rotflmao:
:rotflmao:
αφηστε τα παιδια να ασχολούνται με παπια,
εμεις τώρα μεγαλώσαμε και ασχολιόμαστε με μηχανές :lol: :lol: :lol:
gasotis
και του xt το ιδιο,το φορουσε το super tenere αρχεs δεκαετιαs του 90
Toy XTx-r ΙΔΙΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΤΟΥ ΤΕΝΕΡΕ ???? :confused:
:hypnotize :hypnotize
ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ....
:bigcry:
Multijohn
16/10/2005, 19:46
Γιατί όλοι οι HONDακιδες είναι σκαλωμένοι με την αξιοπιστία?Ποιός λέει οτι τα χόντα δεν σπάνε εκτός απο κομπογιαννίτηδες μηχανικούς που το έχουν ''καραμελίτσα'' οτι πάρε honda να σωθείς?!Λίγο άμα βάλει κάποιος το μυαλό του να σκεφτεί οτι: ''ένας μηχανικός,μου λέει να πάρω χοντα γιατί δεν χαλάει.Αυτός,κλέφτης θα γίνει?!''!ΌΠΟΙΟ πολυσύνθετο μηχάνημα και να αναλογιστεί κανείς(με γρανάζια,τριβές και γενικά δύσκολες συνθήκες λειτουργίας),εάν δεν γίνει σωστή συντήρηση στην ώρα της,θα σε προδώσει!Ακόμα και έτσι να 'ναι όμως,ποιός σκατά λέει οτι όλους τους ενδιαφέρει πάνω απ'όλα η αξιοπιστία???!!!Εγώ για παράδειγμά(λέμε τώρα!) γουστάρω να πάρω ένα μηχανάκι,και να το ξεμουνι@ζω κάθε μέρα επι ένα χρόνο!Τι να την κάνω την αξιοπιστία απο την στιγμή που είμαι συνειδητοποιημένος οτι θέλω να βγάλω γούστα,και ξέρω οτι τα γούστα πληρώνονται!Σε όλα τα θέματα,απο μηχανές μέχρι γυναικες(;) )Για την χρήση που γουστάρω θα πάρω το εργαλείο που γουστάρω και που έχει να με καλύψει όσο το δυνατόν περισσοτερο ποσοστό στα γούστα μου.Λήξις!Δεν με ενδιαφέρει η αξιοπιστία,πέραν των βασικών λεμε!!!
Εδώ να σημειώσω οτι η κόντρα μου με την HONDA και με τους HONDακιδες περιορίζεται καθαρά και μόνο στα όρια της πλάκας και του χαβαλέ.Αν το σοβαρεύει κανείς πάω πάσο και τον λυπάμε σιωπηλά(ΚΑΙ που έχει HONDA!!!!:lol: :lol: )
Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ Hondaκιας :lol: :rotflmao: έχω να κάνω τις παρακάτω επισημάνσεις.
Το FMX δεν είναι τόσο χάλια όσο διατυμπανίζεται. Για την ακρίβεια είναι πολύ καλό για αυτό που προορίζεται. Μία μηχανή δρόμου για μικρές αποστάσεις.
Σε σχέση με τα άλλα SM είναι σχεδιασμένο εξαρχής ως μηχανή δρόμου και δεν είναι τροποποιημένο enduro.
Αυτό έχει ως συνέπεια να έχει οδική συμπεριφορά παρόμοια με μηχανή δρόμου και μάλιστα πολύ καλή (σύμφωνα με τον ξένο τύπο) καλύτερη από πολλά SM. Τα SM γενικώς έχουν περίεργη (ιδιαίτερη) οδική συμπεριφορά και ο μη εξοικιωμένος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και πολύ πιθανόν να δυσανασχετήσει.
Το μεγάλο μείον του FMX είναι το μοτέρ το οποίο είναι πιο αδύναμο και από αυτό του Dominator (υποθέτω λόγω λαιμών & τελικών). Αλλά προφανώς η Honda έκρινε ότι το συγκεκριμένο μοτέρ είναι αρκετό για το κοινό που απευθύνεται. Τώρα εάν υπάρχει τέτοιο κοινό αυτό είναι άλλη ιστορία και θα το δείξουν οι πωλήσεις.
Ερχόμενος τώρα στο power kit υποθέτω ότι εάν η Honda δει ότι το concept του FMX δεν έχει απήχηση μάλλον θα το ενσωματώσει στο πακέτο στην πορεία.
Τέλος θέλω να προσθέσω ότι μια μοτό δεν είναι μόνο άλογα. :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αλλος απεσταλμενος του ΣΑΡΑΚΑΚΗ υπαρχει????
ποσα σας δινει???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δίνει; :confused:
Σε ποιούς; :a8:
Εμένα δεν με πληρώνει κανένας :a37:
Θα τον σκίσω τον ΣΑΡΑΚΑΚΗ :rotflmao: :lol:
ktm640lc4
17/10/2005, 08:40
καλημερα.
δεν νομιζω οτι συγκρινει κανεις αυτα τα μηχανακια.
οι ιδιοκτητες τους ομως, οχι ολοι βεβαια, που πανε και βαζουν powerkits για να βγαλει 48 αλογα και βγαινουν μετα να κυνηγηθουν με lc4.
εμενα μου εχει τυχει τετοια φαση. eyepop:
και γιατι ερωτω εγω τωρα, δεν πηρες κατευθειαν lc4? και ερωτω ξανα, γιατι δεν πηρες το dr400? και ξανα, γιατι δεν πηρες το xt660?
ποιος ο λογος να κανεις ενα μηχανακι αξιοπιστο και οτι αλλο καλο χαρακτηριστικο εχει το fmx, να παει σαν τα αλλα? η αξιοπιστια δεν θα ειναι ιδια εννοειται ΚΑΙ μετα το κιτ. και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτάτο??????
ωραιο μηχανακι ειναι μια χαρα παει, αλλα παρτο και οδηγατο για τον λογο που το πηρες, ηρεμα και ομορφα.
απο την αλλη οτι θελει ο καθενας κανει παρι ορεξεος κολοκυθοπιτα. ας βαλει και 2 powerkit να βγαλει 70.!!
Φιλικά :wave2:
reinmeister
17/10/2005, 09:49
καλα λεω εγω οτι οι κατεμακηδες εισαστε καμμενοι απο τα ναρκωτικα....
εσυ δουκα που τους περναγες δικαβαλος ρε?σε γκρεμο με ευνοικο τυφωνα???εκτος αν ειχες ριξει αλλα 10 χιλιαρικα στο ρημαδι σου και εκανε οσο ενα impreza....
εβαλες κουλαμαρια τρεις στατικες ορθιες φωτο απο "στριφτερους" και κλασαμε ολοι απο την καβλα....:rotflmao:ελεος ρεεε....
εσυ απ την αλλη παμ εισαι τελειως χαζεμενος...πηρες lc 4 και την ειδες τοσο γρηγορος που γαμας τον πλανητη...
θα το πεταξεις οντως αν σε κανει πελατη fmx σε στροφιλικι?
μηπως θες να δοκιμασεις με ενα xt 550?δεν εχω κατι αλλο προχειρο τωρα σορρυ...(το δωσα το xr γαμωτο...)
εσυ 640 εισαι ο μονος που αντεληφθη τι εγραψα οποτε παμε παρακατω...
το fmx φιλε μου στριβει μια χαρα,ειναι πολυ ομορφο και με 1500 ευρα γινεται τουμπανο αναλογικα....(50 συν κατω..) με 7500 δηλαδη εχεις αξιοπρεπεστατο μηχανακι που δεν χαλαει ποτε...πολλα xr 600 με αυτα τα αλογα δουλευουν για χρονια....και το χεις και για παπι....
σιγουρα δεν θα γινει ποτε lc 4( απο στησιμο μιλαμε) αλλα θα ναι πραγματικα αξιολογο...
οποτε γιατι να δωσω αλλα 2500 για ενα μηχανακι που θα μου προσφερει το κατι τις παραπανω απο κρατημα το οποιο πιθανοτατα δεν θα εκμεταλευτω ποτε??
γουσταρετε lc 4?...ok...περι ορεξεως ουδεις λογος...αλλα μην μας πρηζετε τα παπαρια ολη την ωρα με τους γκαζοντενεκεδες σας και μην βριζετε οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει....
υ.γ. εσυ 640 εισαι καλο παιδι και φιλος μου...οι υπολοιποι που λετε παπαριες για τα fmx να παθετε ιλαρα....
εσεις δουκα και παμ να μην στριβετε τοσο πολυ γιατι σφιγγει το τσιγαρο και δεν "τραβαει" καλα....θα πρηστουν οι αμυγδαλες σας....
:beer:
φίλε μου καλέ...[γυναίκα βρήκες που σου πα??γιατι σε βλέπω να μη μας λες κοριτσόπουλα...]
αφού δε χρειάζεσαι εσύ σε μοτο..παραπανω κράτημα και στήσιμο από αυτό που σου δίνει το fmx...ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ....
ΕΝΑ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ??
μπας σε καλό σου πρωί πρωι..πετυχημένα τα λες..
όσο για το τι είχα ρίξει στο δουκα..στο κρατάω για εκπληξη..παντως σου λεω..οτι είναι λιγότερα από το ΚΙΤ ΓΙΑ ΤΟ FMX .,.ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 40 ΑΛΟΓΑ..
Μπας σε καλό σου πάλι...αχ αχ χα αχαχαχ
και κρίμα που δεν έχεις το xr ακομα..να σου πω πως πέρναγα ένα xr 710 κυβικά με μηχανικά πανω..συμπιεση στο θεο..και ολόσωμες..
και 1 κολώνα πίσω...:rotflmao: :lol:
ΠΑΝΕ ΠΑΡΕ ΕΚΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΦΜΧ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΟΥ!!ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ 550 ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΟΜΟΙΑ!!ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΤΡΟΠΗ!!
Α ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΡΕ ΤΡΕΛΕ!!:rotflmao: :rotflmao:
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΦΜΧ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ!!!:rotflmao: :rotflmao:
ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΚΤΜΑΚΙ:rotflmao: :rotflmao:
ktm640lc4
17/10/2005, 12:47
και ενα ασχετο,
αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.
ΚΤΜ rules.
:wave2:
ktm640lc4
17/10/2005, 12:57
αλλο ενα ασχετο.....
το οδηγησα απο το hellinstore 018 που το εχει test ride.
επαθα την πλακα μου.............................:eyepop:
χωρις περαιτερω σχολια...........:eyepop:
26377
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
αλλο ενα ασχετο.....
το οδηγησα απο το hellinstore 018 που το εχει test ride.
επαθα την πλακα μου.............................:eyepop:
χωρις περαιτερω σχολια...........:eyepop:
ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ!!
:rotflmao: :rotflmao:
ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ 3 ΦΜΧ:rotflmao: :rotflmao:
ktm640lc4
17/10/2005, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ!!
:rotflmao: :rotflmao:
ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ 3 ΦΜΧ:rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol:
stefanos
17/10/2005, 14:30
Πρίν το πάρεται φροντήστε να το ξοφλήσεται πρίν το τέλος της εγγύησης (ακριβούτσικο ε??????) .:rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
17/10/2005, 18:38
ρε λυσσα κακια με το fmx!!! τι σας εχει πιασει ρε παιδια? αν σε καποιον δεν αρεσει δεν το αγοραζει εναι πολυ απλο ..... εναλλακτικα μπορειτε να γυρνατε το κεφαλι με αποτροπιασμο στα φαναρια αν συναντησετε κανενα...μια χαρα μηχανακι το βρισκω...ενταξει δεν θα το αγοραζα , αλλα οχι και να την λεω σε οσους το εχουν...
Παλιοτερα ειχα cagiva canyon 500...το τι ειχα ακουσει δεν λεγεται .... ε λοιπον ξερετε κατι ?....καυλα ηταν το μηχανακι!! 32 αλογα βια στον τροχο , αλλα στησιμο απιστευτο...
Μετα πηρα ΚΤΜ LC4 640 ... αλλη καυλα αυτο!!!, ουτε προβλημα με αξιοπιστια ειχα , ουτε τιποτα και δεν το ειχα για καφετερια....το τι trail -ride εχει φαει και τι ταξιδια με 160 δεν λεγετε...ασε που απο ποιοτητα κατασκευης ειναι μακραν μπροστα απο οτιδηποτε αλλο εχω δει.
Τωρα εχω cbf 600 s ..και αυτο μια χαρα ειναι...ολοι λεγαν πατατα / ξενερωτο κ.τ.λ. ok!! στριβει ομως στις παρατεταμενες στην Εθνικη οπως ερχεται το ξενερωτο!! παει ταξιδια 500χλμ και δεν με κουραζει...η πατατα!!
σε καθε περιπτωση ηξερα τι αγοραζα, τι θα συναντησω και ποιες αναγκες θελω να καλυψω.
Δεν υπαρχουν χαλια μηχανακια πλεον , χαλια επιλογες υπαρχουν.
la_villa
17/10/2005, 19:03
Ρε παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς για τα ΚΤΜ αλλά όσους ξέρω να έχουν ένα τους έχει φάει το συνεργείο.Όπως και τα Husaberg.Του αλλουνού του μεινε ιταλία.
Απο αξιοπιστία ότι και να λέμε τα Japan δεν πιάνονται.
FMX...προσωπικά μου αρέσει.Το θεωρώ όμορφο μηχανάκι και θα το έπαιρνα άνετα αν έπαιρνα SM.Σχετικά αδύναμο.Συμφωνώ.Αλλά και πιο φθηνό και με κινητήρα Dominator (πολύ σημαντικό).Και απο ότι θυμάμαι που διάβαζα στο ΜΟΤΟ (για το Dominator) απο τους καλύτερους κινητήρες για πολλά φτιαξίματα.
Σαφώς και θα το προτιμούσα απο ΚΤΜ τα οποία δυνατά μεν αλλά....
Δεν περισσεύουν φράγκα και δεν έχω υπομονή.
Suzuki DRZ το θεωρώ αδικημένο στην Ελλάδα.Πολύ όμορφο...δυνατό...αξιόπιστο...γιατί δεν έπιασε ποιος ξέρει?
εδώ είναι διαμάχες...αμα δε μπορειτε...να βρισετε λιγο...τους συνφορουμιτες σας...
να πατε σε κανα κοσμοπολιταν..φορουμ..
η αμα δε σας αφηνει η μαμα σας..
να μας κανετε τη χαρη και να πατε στις γενικες.
ΕΔΩ ΒΡΙΖΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΤΕ...
ΦΛΩΡΟΙ.:lol: :rotflmao: :eyepop: :hypnotize :evil:
devil's animal
18/10/2005, 18:50
ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ............
ΤΕΛΙΚΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ FMX............
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ..............
Ή ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΦΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ???:confused: :confused: :confused: :confused:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gasotis
Τελοs επειδη τα εχω παρει ασχημα με τη καραμελα οσον αφορα την παλαιοτητα του κινητηρα του fmx να σαs θυμισω για οσουs δεν εχουν η δεν θελουν να εχουν καλη μνημη οτι ο κινητηραs του lc4 ειναι δεκαπενταετιαs και του xt το ιδιο,το φορουσε το super tenere αρχεs δεκαετιαs του 90 και εχουν υποστη απλα καποιεs αλλαγεs με το περασμα των χρονων.
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄
STOYBI
[QUOTE]Toy XTx-r ΙΔΙΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΤΟΥ ΤΕΝΕΡΕ ????
ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ....[QUOTE
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΄΄
Λοιπον gasotis τι προβλημα ειχες με την απαντηση μου ??
:confused:
Γιατι εγω εχω μαθει να απανταω δημοσια φιλαρακο και οχι μεσω πμ οπως εσυ.....:rolleyes:
nassosxlvbros
07/11/2005, 17:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πολύ καλά τα λες..το lc-4 αποδεδειγμένα φτανει μεχρι τα 83 άλογα στη ροδα.
νούμερο που για να το δεις με honda..
πεφτεις για ύπνο...
83 ροδα για καμια 15αρια λεπτα;πολλα ειπα,ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:ol: :lol: :lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer:
Κ αψτο Τ ο Μ *!#ρδελο
(Φτιαγμενο υγροψυκτο XR εχετε οδηγησει παλιο Ναζι να σας φυγει η μιλια?)
(...οχι οτι θα το παραδεχοσασταν οτι σας αρεσε...)
ktm640lc4
27/11/2005, 21:02
Ti εγινε, εβρισε κανενας τα xr και στραβωσες???
Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να βριζουμε ενα μηχανακι με αξιοπρεπη πορεια και στις πιστες και στο δρομο. Για το ΚΤΜ μιλαω.
Τουλαχιστον εγω δεν λεω τιποτα για αλλο μηχανακι περαν του fmx που ειναι ενα μετριο μηχανακι.
Φιλικα.
αφου κατα βαθος ειναι ενα XR ρε!
πολυ βαθος ομως
παρα πολυ βαθος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...προς θεου παιδια μην ξεχνατε οτι ειμαστε στις διαμαχες , οταν οι τονοι πεφτουν εχουμε καθηκον να ανεβαζουμε την πιεση;)
...σχετικα με το σχολιο για τα ΚΤΜ εχω βαρεθει να ακουω ποσο μαματα ειναι και τι γρηγορα που πανε (ας χαρακωνουν και κανεναν κυλινδρο που και που) την στιγμη που υπαρχουν και τα αντιστοιχα XR που ειναι και πιο τεζα και ΔΕΝ χαλανε κιολας.Αλλα φυσικα δεν συμφερει να συγκρινουμε LC4/XR ,ας το συγκρινουμε με το FMX που το χουμε κιολας..
...αμα δειτε οτι δεν σας βγαινει η συγκριση εχουμε και το monkey παιδια , αυτο πιστευω το θα σας βολεψει..
...idi αγαπητε (σχεδον) συντοπιτη , αυτο ελειπε να μπορουσε ενα ΚΤΜ να ειναι καταβαθος σοβαρο μηχανημα (βλεπε φτερο στο ντεποζιτο)....
....τα μονοκυλινδρα καβα ας μην τα ανφερουμε καθολου , δεν ειναι πρεπον...
στην υγεια σας....:beer:
..χι χι χι σας την ειπα παλι...
adam_tsouk
10/12/2005, 11:33
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι ξέθαψε!!!:rotflmao: :rotflmao:
πάντως προχτές το βράδυ ήμουν σε φανάρι με fmx και λέω πλάκα θα έχει να κάνει καμιά κίνηση! :evil: :evil: :evil: :smokin:
αλλά έστριψε !!!:rotflmao:
Να μην αναφέρω ότι είχε γουρλώσιε κοιτώντας το εργαλείο! :smokin: :D
makis206
10/12/2005, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Να μην αναφέρω ότι είχε γουρλώσιε κοιτώντας το εργαλείο! :smokin: :D
Ώρα είναι να μας πείς οτι το Ζ πάει καλύτερα απ'το FMX..
adam_tsouk
10/12/2005, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ώρα είναι να μας πείς οτι το Ζ πάει καλύτερα απ'το FMX..
όχι ρε με το daewοo ήμουν!
makis206
10/12/2005, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
όχι ρε με το daewοo ήμουν!
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
...Το FMX έχει οποιοδηποτε Ζ , ανετα ,σε ολα τα ειδη δρομου ,εθνικη , στροφιλικια, πιστα, οπου θέλει....δεν νομιζω να το αμφισβητει κανεννας αυτο??....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
...Το FMX έχει οποιοδηποτε Ζ , ανετα ,σε ολα τα ειδη δρομου ,εθνικη , στροφιλικια, πιστα, οπου θέλει....δεν νομιζω να το αμφισβητει κανεννας αυτο??.... ΟΧΙ
ΟΧΙ
ΟΧΙ
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΟ XR TO KTM.
μ@λακ1ε$ θα λεμε....
....παλιοψαρο δωσε μου πισω τα αγκιστρια...για το παπι της Yamaha μιλουσα....
(ποσο μ αρεσει να σας ψαρωνω,ειναι σχεδον σκανδαλωδες)
....π](ποσο μ αρεσει να σας ψαρωνω,ειναι σχεδον σκανδαλωδες)[/SIZE] ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...
ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΙ'ΑΛΛΑ:dizzy:
ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΣ...:wacko:
....sore loser...
...kawasaki ειχες , τι θα ησουν...
(μιας και το φερε η κουβεντα η κακια σου δεν εχει πουληθει ακομα,περιμενει υπομονετικα στο πεζοδρομιο του Σαρελλα.Μην μου πεις οτι δεν εχεις στενοχωρηθει που το δωσες?Μαζεψε λεφτα και αντε ξαναπαρτο να κανει παρεα στο ΚΤΜ)
adam_tsouk
11/12/2005, 09:52
εμ, με τόσα που το έδωσε!
ktm640lc4
11/12/2005, 11:28
Kαλημερα.
Εγω λεω να φυγει απο το φμχ η διαμαχη και να παει στο XR.
Δηλαδης το XR ειναι καλυτερο απο το ΚΤΜ??????????????
Πειραζει που βγαζει τα ιδια αλογα αλλα το ΚΤΜ παει καλυτερα παντου και εχει ΚΑΙ μιζα.....??????????? ΕΕΕΕΕΕ???? πειραζει??
Εμενα καθολου. :rotflmao:
Δηλαδη παιρνουμε μηχανακι επειδη ειναι Honda μονο και μονο??
Δηλαδη η kawasaki που εχει τμημα αεροναυπηγικης και αεροδιαστημικης ειναι μουφα?????? (ασχετο)
Μαλλον kawasaki θα παρω τωρα, δεν εχω τιποτα με την χονδα και τα cbr τα γλυκοκοιταω αλλα διαολε περισσοτερο marketing κανει η εταιρια παρα..........
Πετε μου τωρα, οχι πετε μου, υπηρχε καποιος λογος να βγαλει αυτο το μηχανακι? (fmx) την στιγμη που η yamaha εχει ενα μηχανακι που ειναι ισα με 5 αιωνες μπροστα απο το fmx????
Για να μην λετε οτι λεω μονο για ΚΤΜ, οχι πετε μου............................................................................ημαρτον πια.
ρε θα τρεμουν τα κοκαλα του soichiro, να απολυθει αμεσα το τμημα marketing της honda. A-Μ-Ε-Σ-Α!!!
la_villa
11/12/2005, 13:18
σε τι τιμή δίνεται ρε παιδιά το fmx σε σχέση με τα KTM??
αν είναι πιο φθηνο (που έτσι πιστεύω) για πιο λόγω να μην το προτιμήσει κάποιος που δεν τον ενδιαφέρουν οι απόλυτες επιδόσεις αλλά θέλει ενα μηχανάκι φθηνό,αξιόπιστο να γουστάρει.
Απο θέμα ομορφιάς είναι υποκειμενικο.Για μενα π.χ οπτικά θα το έπαιρνα
....πες μας τωρα και οτι το LC4 ειναι πιο καλοφτιαγμενο να σκισουμε τις ζαρτιερες μας , να κανουμε και μια αιτηση για το Δαφνι να τελειωνουμε...ή κατα τον τροπο γραφης σου...πειραζει που το XR δεν θα χαλασει ΠΟΤΕ και το ΚΤΜ θα στο στρωσει ο μαστορας σε δρομολογια δοκιμων μεχρι να βρει τι του εχει ξεφύγει ...?
....για να μαζευουμε την συζητηση στο δικο μου βιβλιο που λεν και οι αμερικανοι , ενα μηχανακι πρεπει πρωτα να αντεχει και μετα να παει , στριβει , να ναι ομορφο κλπ.Τωρα αν εσεις εχετε αλλη σειρα προτεραιοτητας κανενα προβλημα.Δυστυχως ομως εχω την υποψια πως εχετε διαμορφωσει αυτην την σειρα προτεραιοτητας , συμφωνα με τις τρεχουσες καταστασεις (βλεπε Κ αι Τ ωρα Μ αστορα)..
...σχετικα με τις εταιρειες τωρα πραγματικα ΑΣΧΕΤΟ το σχολιο σου.Για να μαθαινεις και τιποτα λοιπον, πραγματι η Κ ειναι κολοσσος που αποσχολειται σε πολλους τομεις απο πολυ παλια (ολοι προφανως εχετε ακουσει για τα μαχητικα της απο τον Β Π.Π. αφου το χουν κανει καραμελα οι καβασακικοι εδω μεσα) και εχει πολυ μαμαλο για υποστηριξη.Το προβλημα ειναι οτι παρ ολη την υποδομη δεν καταφερε ΠΟΤΕ να γινει η νο. 1 κατασκευαστρια μοτοσυκλετών οπως ειναι η Ηonda εδω και χρονια.
...μαλιστα συμφωνα με καποια θεωρία υπαρχει και σοβαρος λογος που αυτο δεν εγινε ποτε.Αρχικα η kawa μπηκε στον κοσμο της μοτοσυκλετας για να γινει πιο γννωστη σαν εταιρεια παγκοσμιως.Ετσι εξηγειται και η εμμονη της να παρουσιαζει μοντελα με τις υψηλοτερες επιδοσεις ανα κατηγορια.Φυσικα απο τοτε εχουν περασει πολλα χρονια , παρολα αυτα η νοοτροποια της παραμένει η ιδια ακομα και σημερα με αποτελεσμα να παιζει παντα για την τριτοτεταρτη θεση..
...απο την αλλη η Honda ξεκίνησε πολυ πιο ταπεινα και κατεληξε να ειναι η πρωτη εταιρεια σε κατασκευη μοτο παγκοσμιως και απο τις καλυτερες στην κατασκευη αυτοκινήτων...
...θα μου επιτρεψεις λοιπον να τρεφω καποιον σεβασμο στην εταιρεία αυτη , και αυτα που μου λες για τμηματα αεροναυπηγικης αστα για αλλου....
(και ετσι για την ιστορια , εχει και η Η τμημα αεροανυπηγικής σε περιπτωση που ειναι το κυριο μετρο συγκρισης σου)
ktm640lc4
11/12/2005, 19:37
Kοιτα φιλε μου, οσον αφορα το πανω μυνημα δεν λεω να παει να παρει ΚΤΜ σωνει και καλα. Αλλα οπως ειδες εγραψα για το ΧΤ660 που ειναι πολυ καλυτερο. Γιατι λοιπον αφου δεν τον ενδιαφερουν οι επιδοσεις να μην παει να παρει ενα ΧΤ που και καλο ειναι αλλα ΚΑΙ παει.
Στο φιλο που ειπε για την χοντα να γραψω οτι εγινε μεγαλη εταιρια επειδη εφτιαχνε μηχανακια για τις μαζες. Ποτε δεν εφτιαξε μηχανακια για τους τρελλους η χοντα. Οπως καταλαβαινεις λογικο ειναι να γινει μεγαλη εταιρια. Χωρις να λεω οτι δεν εχει τρομερη τεχνολογια, ισως την μεγαλυτερη απο ολες τις αλλες, αλλα το προβλημα της ειναι εκει.
Εγω δεν ειμαι κανας ανθρωπος που θα παρει καποιο τετοιο τρελλομηχανακι, αλλα θα ηθελα απο μια εταιρια σαν την χοντα να βγαλει και καποια στιγμη ενα μηχανακι που να παει, ετσι για αλλαγη. Οχι οτι δεν πανε, αλλα συγκρινε οτι μηχανακι θες της χοντα και θα δεις οτι ειναι το πιο αργο απο ολα. Απο την αλλη ειναι τα πιο αθραυστα απο ολα. Λογικο δεν ειναι? Ειναι δυνατον να τα εχεις ολα σε αυτην την ζωη? Οχι βεβαια.
Αυτα να ξερεις τα γραφει ανθρωπος που εχει ''μαλωσει'' με φιλους υπερ της χοντα αλλα καποια στιγμη ειδα ολα αυτα που σου γραφω τωρα, δεν μπορω να γραψω ξυπνησα, αλλα ειδα πιο βαθεια.
Οσον αφορα τα ΚΤΜ τωρα δεν θα συμφωνησω μαζι σου, τα μηχανακια αν εισαι σωστος στα σερβις, δεν σπανε φιλε μου. Εχω δει ΧΤ με μπιελλες στον αερα και ΧΡ με τα ελατηρια στο χερι τι σημαινει αυτο οτι ειναι σκατα μηχανακια? Οχι, απλα ετυχε.
Και παμε τωρα φιλε μου στο ΧΡ για να δεις τι μηχανακι εβγαλε το τμημα μαρκετινγ της χοντα. Πες μου γιατι εβγαλε ενα μηχανακι εντουρο που παει 180 κιλα, δηλαδη ΔΕΝ το βγαζεις χωμα, εκτος αν εισαι σαν τον χουλκ. Πες μου γιατι αν υποθεσουμε οτι ειναι για την ασφαλτο και τις πολεις δεν του εβαλε μιζα? Εχεις βαλει ποτε μπροστα ΧΡ μετα απο πεσιμο και 5 ωρες στο χωμα με 650 κυβικα μοτερ??????? Για δοκιμασε και μετα τα λεμε. Πες μου γιατι το πουλαει τοσο ακριβα? Πες μου γιατι τα πλαστικα του ειναι μαυρα χαλι απο ποιοτητα???
Σε περιπτωση που αναρωτιεσαι, ΝΑΙ θα επειρνα ΧΡ με τα ματια κλειστα αν ειχε μιζα και ηταν λιγοτερα τα κιλα του.
Δεν με ενοχλει το μηχανακι φιλε μου με ενοχλει η εμμονη σε μια εταιρια μονο και μονο επειδη εχει ποιοτητα (λογικο, εξηγησα γιατι) λες και οι αλλες πουλανε πλυντηρια.
Παντα φιλικα. (χεστηκα για τις διαμαχες προσωπικα.):wave2:
:cool: ΚΟΛΑΡΑΚΙ....
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧR:rotflmao:
30783
Αρχικα η kawa μπηκε στον κοσμο της μοτοσυκλετας για να γινει πιο γννωστη σαν εταιρεια παγκοσμιως.Ετσι εξηγειται και η εμμονη της να παρουσιαζει μοντελα με τις υψηλοτερες επιδοσεις ανα κατηγορια.Φυσικα απο τοτε εχουν περασει πολλα χρονια , παρολα αυτα η νοοτροποια της παραμένει η ιδια ακομα και σημερα με αποτελεσμα να παιζει παντα για την τριτοτεταρτη θεση..
...απο την αλλη η Honda ξεκίνησε πολυ πιο ταπεινα και κατεληξε να ειναι η πρωτη εταιρεια σε κατασκευη μοτο παγκοσμιως και απο τις καλυτερες στην κατασκευη αυτοκινήτων...
1. οι πωλήσεις της Honda κατρακυλάνε σα το δεικτη της οικονομικής μου κατάστασης....δε ξερω αν σου λεει κατι αυτο...
παλι καλα που ο κοσμακης αγοράζει inovva και βγαζει κανα φραγκακι ο Σαρακακης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2. τα καλα εργαλεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ :smokin:
3. Η kawa αν ηθελε να πουλησει θα εβγαζε μηχανακια σε καθε κατηγορια οπως κανει η honda ... 10 σκουτερ, 100 γενικες user friendly πατατες κτλ κτλ
η kawa καλός η κακος διατηρεί ενα image τησ εξωτικής μοτοσυκλετας με τις καλυτερες επιδοσεις και γιαυτο εχει και τους πιο φανατικούς πελάτες που την ακολουθουν πιστά
αλλα μου αρεσουν και αλλες μοτοσυκλετες εκτος kawa
ducatiw, gsxrs, husabergs, KTMs...
οσες εχουν ανθρωπους με μερακι απο πισω να τις κατασκευαζουν
και μη τα λεμε και τα ξαναλεμε
αν εχετε οπιοδηποτε αλλο επιχείρημα εκτος της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ελευθερα να το συζητήσουμε
γιατι εγω προσωπικα δε πείθομαι να αγορασω μηχανακι επειδή "ειναι αξιοπιστο"
εχω πιο σοβαρα πραγματα στο μυαλο μου κατα την επιλογη της μοτοσυκλετασ, ειδικα οταν και η «αξιοπιστια» των Honda ειναι υπο αμφισβήτηση και οι ανταγωνιστές ειναι εξισου αξιοπιστοι...
αμα το παραμυθάκι της αξιοπιστίας ειναι αρκετο να σας πείσει να αγορασετε οποιοδήποτε μηχανακι, καλα κανετε και το αγοράσατε, αλλα sorry....πηρατε Honda
:a9: :a029: :a019:
Eizte oloi sampioi...!
Ntakzei de zygrinontai ta KTM me ta Hondaz, ta Yamahaz einai mpoly galyntera ki ap ta 2 tous, mpou ganoun mpimpez se babouinous gremasmena amp nton mpolyelaio, gai an 8elete zuberretard mparnte afdo edo, an exente arkidia re mpaliompentougies ntou eleouz...
http://www.17pouces.net/IMG/jpg/vor1.jpg
Ante maz nta mprikzante gai erxontai kai gristougenna gymnosti8oi aligatores...
Eιναι διαμαχη για το fmx και και σε δεκα σελιδεs εχει αναφερθει μετρημενεs στα δακτυλα το συγκεκριμενο μηχανακι λογικο,γιατι ειναι αδιαφορο.Τη γνωμη μου την εχω πει πολλεs φορεs θελειs να παs μπανιο τι θα φορεσειs;μαγιο η τζιν.........΄? :beer:
nikos force
30/01/2006, 00:32
....πες μας τωρα και οτι το LC4 ειναι πιο καλοφτιαγμενο να σκισουμε τις ζαρτιερες μας , να κανουμε και μια αιτηση για το Δαφνι να τελειωνουμε...ή κατα τον τροπο γραφης σου...πειραζει που το XR δεν θα χαλασει ΠΟΤΕ και το ΚΤΜ θα στο στρωσει ο μαστορας σε δρομολογια δοκιμων μεχρι να βρει τι του εχει ξεφύγει ...?
....για να μαζευουμε την συζητηση στο δικο μου βιβλιο που λεν και οι αμερικανοι , ενα μηχανακι πρεπει πρωτα να αντεχει και μετα να παει , στριβει , να ναι ομορφο κλπ.Τωρα αν εσεις εχετε αλλη σειρα προτεραιοτητας κανενα προβλημα.Δυστυχως ομως εχω την υποψια πως εχετε διαμορφωσει αυτην την σειρα προτεραιοτητας , συμφωνα με τις τρεχουσες καταστασεις (βλεπε Κ αι Τ ωρα Μ αστορα)..
εσυ με αυτο το πλευρο να κοιμασαι ,οτι ειδικα το xr δε θα χαλασει ποτε.αν εισαι τυπος που απλα το παει το μηχανακι(οχι να το σκιζεις,απλα να το πας οπως πρεπει και οχι σαν κυρια)θα κανεις το σαρακακι μαγκα.τρεις φιλοι μου εχουν το xr dallara και εχουμε δει σε ενα μιση χρονο απο κομμενους στροφαλους μεχρι μπιελλες αλατιερες. το οτι δε χαλανε τα χr πες τα αλλου
....ασε με ρε φιλε , εχεις 3 φιλους και τους χαλασανε τα xr.Εδω ολοι οι (γ)ΚΤΜοιδιοκτητες ανα την Ελλαδα δεν εχουν υπνο για το τι θα τους βγαλει το μηχανακι την επομενη...Οπως εχεις εσυ παραδειγμα απο xr με βλαβες,εχω και εγω με xr που ειναι αεροπλανα και μεχρι τωρα δεν εχουν κανει κιχ....τι να λεμε τωρα...
[B}....τι να λεμε τωρα... [/B]
Μήπως να το ΒΟΥΛΩΝΑΜΕ καλύτερα ???
Αρχίδια είναι αυτά ρε φιλαράκι και ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ !!!
ΓκαζοφωνιΞ
31/01/2006, 01:03
Ρε παιδια τα αεροψυκτα ΧR ηταν τα σκυλια...Τωρα το υδροψυκτο εχει βγαλει καποια βρομα...
Τωρα για τα ΚΤΜ δεν νομιζω να υπαρχει λογος αμφισβητησης της κυριαρχειας...
Και ο τοπος βρωμαει απο ΚΤΜ γιατι ειναι τιμια μηχανακια....
Και αυτα που πληρωνεις τα περνεις...
Οχι σαν το XR της Χονδας...
Και η τιμη τους ειναι πολυ καλη γιατι υπολογιστε ποσο θα κοστιζε να βαλεις τα περιφεριακα των ΚΤΜ σε οποιοδηποτε αλλο μονοκυληνδρο....Αφηστε το καλυτερα...
Και δεν υπαρχει λογος συκρισης με το φμχ...Στο μονο που ειναι καλυτερο ειναι στο οτι ειναι πρωτο απ'το τελος:lol: :lol: :lol:
Μια μηχανη αρχαια μηχανολογικα που ο λογος που την φτιαξανε ειναι ξεστοκαρισμα σαβουρας...
Και αυτα τα περι αξιοπιστιας....
Παντα τα μονοκυληνδρα ειχαν πολυ μεγαλυτερη φθορα απ'τα υπολοιπα...
Το μονο μονοκυληνδρο που ξερω οτι ειναι σκυλι ειναι το Rotax της BMW...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μήπως να το ΒΟΥΛΩΝΑΜΕ καλύτερα ???
Αρχίδια είναι αυτά ρε φιλαράκι και ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ !!!
....παντα θα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι μερικοι ανθρωποι νομιζουν οτι μπορουν να "βγαλουν" την αποψη τους σωστη , μονο και μονο επειδη δεν εχουν οπτικη επαφη με τον συνομιλιτη τους....τι να πω ρε παιδια μαλλον θα ειμαι τρελος γιατι , ξερετε , το μεγαλυτερο ποσοστο των ιδιοκτητων ΚΤΜ που εχω μιλησει ειναι στις γραμμες -παει αλλα χαλαει-.Πως γινεται εδω μεσα ολοι οι ΚΤΜαδες να μην εχουν αντιμετωπισει προβληματα,ειναι παραπανω απο τις διανοητικες μου ικανοτητες.Ή πολυ γατες εισαστε και ξερετε να τα χρησιμοποιειτε σωστα,ενω οι αλλοι που δεν εχουν παιδεια και pc δεν ξερουν τι τους γινεται ή πολυ τυχεροι και βγηκαν τα μηχανακια που αγορασατε αλεξισφαιρα...
..ολντμαν δεν καταλαβαινω προς τι η παρεξηγηση αλλα αμα θελεις την επομενη φορα διαβαζε καλυτερα τα γραφομενα μου αλλιως.....
..ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...
....παντα θα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι μερικοι ανθρωποι νομιζουν οτι μπορουν να "βγαλουν" την αποψη τους σωστη , μονο και μονο επειδη δεν εχουν οπτικη επαφη με τον συνομιλιτη τους....τι να πω ρε παιδια μαλλον θα ειμαι τρελος γιατι , ξερετε , το μεγαλυτερο ποσοστο των ιδιοκτητων ΚΤΜ που εχω μιλησει ειναι στις γραμμες -παει αλλα χαλαει-.Πως γινεται εδω μεσα ολοι οι ΚΤΜαδες να μην εχουν αντιμετωπισει προβληματα,ειναι παραπανω απο τις διανοητικες μου ικανοτητες.Ή πολυ γατες εισαστε και ξερετε να τα χρησιμοποιειτε σωστα,ενω οι αλλοι που δεν εχουν παιδεια και pc δεν ξερουν τι τους γινεται ή πολυ τυχεροι και βγηκαν τα μηχανακια που αγορασατε αλεξισφαιρα...
..ολντμαν δεν καταλαβαινω προς τι η παρεξηγηση αλλα αμα θελεις την επομενη φορα διαβαζε καλυτερα τα γραφομενα μου αλλιως.....
..ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ... EXEIΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ..ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ..ε??
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΣΙΛΩ...
ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΜΠΡΙΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΜ..
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ.
ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΤΜ..
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΝSR ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝΕ..
ΡΕ αυτοι με τα Honda...ρε πολυ πλακα εχετε εσεις..αλλα πιο πολυ πλακα εχετε στο δρομο...
ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΩ Ε??ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ...:smokin:
..........
ΡΕ αυτοι με τα Honda...ρε πολυ πλακα εχετε εσεις..αλλα πιο πολυ πλακα εχετε στο δρομο...
Δρόμος κατά την λογική κατόχων ΚΤΜ:
"Η απόσταση που διανύεται από το σπίτι στο συνεργείο ή την καφετέρεια" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δρόμος κατά την λογική κατόχων ΚΤΜ:
"Η απόσταση που διανύεται από το σπίτι στο συνεργείο ή την καφετέρεια" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ΚΑΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ..
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΤΙ ΛΑΛΑΣ ΠΑΛΙ??
ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΩ..ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΑ???
ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΜΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ Γ΄ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΤΥΠΟΣ ΞΕΡΟΓΚΑΖΙΕΣ!! ΕΕ ΡΕ ΚΑΥΛΕΣ ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ!!ΝΥΣΤΑΖΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...
ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ...XR650 SM ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΤΛ TO SUPER DUPER ΤΗΣ HONDA(ΟΧΙ ΤΟ FMX) NA EΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ TA XETE KANEI KAI TOYMPANA!!!
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΜ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΑΙ !!!!ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ XR!!ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΝΕΥΡΙΑΣΑ!!
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΣ HONDA!!ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ!!!
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
....ολντμαν δεν καταλαβαινω προς τι η παρεξηγηση αλλα αμα θελεις την επομενη φορα διαβαζε καλυτερα τα γραφομενα μου αλλιως.....
Καλέ μου άνθρωπε, για να ΜΗΝ γίνει παρεξήγηση φώναξα...
Και φώναξα επί των γραφομένων σου, ακριβώς γιατί επαναλαμβάνεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ (και ανούσια...).
(Οι Γκεμπελικές τακτικές νομίζω ότι δεν έχουν αποτελέσματα...).
Χέστηκα για τις "διάφορες" γνώμες για τα ΚΤΜ (όπως και για τα Honda, Aermacchi, Vincent, DKW κ.λ.π.).
Το ποιο μηχανάκι κερνάει τσάγια σε άλλο και το ποιος κατουράει ποιο μακρυά αφορούν σ'αυτούς που έχουν @ρχίδια να το κάνουν (αξεσουάρ το οποίο ΔΕΝ διαθέτω, άρα και δεν ασχολούμαι περαιτέρω...).
Αυτό που είπα και ποιο πάνω είναι ότι, η διασπορά 15-20 posts που ΟΛΑ να αναφέρονται στο πόσο μπουρδέλα είναι τα ΚΤΜ (αδιάφορο αν ισχύει ή όχι...), είναι ΠΡΗΞΙΜΟ των προαναφερθέντων αξεσουάρς !!!
Υ.Γ.
Και προς αποφυγήν (πιθανών) παρεξηγήσεων...
Εσάς με τα HONDA, σας συμπαθούμε κάπως !!!
ploiarxos
31/01/2006, 15:01
πολύ καλά τα λες..το lc-4 αποδεδειγμένα φτανει μεχρι τα 83 άλογα στη ροδα.
νούμερο που για να το δεις με honda..
πεφτεις για ύπνο... pou to exeis dei ayto?83 roda apo ktm lc-4!
ploiarxos
31/01/2006, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΜΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ Γ΄ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΤΥΠΟΣ ΞΕΡΟΓΚΑΖΙΕΣ!! ΕΕ ΡΕ ΚΑΥΛΕΣ ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ!!ΝΥΣΤΑΖΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...
ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ...XR650 SM ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΤΛ TO SUPER DUPER ΤΗΣ HONDA(ΟΧΙ ΤΟ FMX) NA EΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ TA XETE KANEI KAI TOYMPANA!!!
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΜ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΑΙ !!!!ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ XR!!ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΝΕΥΡΙΑΣΑ!!
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΣ HONDA!!ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ!!!
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: to ktm sou eine mama?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
pou to exeis dei ayto?83 roda apo ktm lc-4! στη
ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ της προηγουμενης βδομάδας.
to ktm sou eine mama?
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ XR HTANE!KAI TΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Ε ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!
ΤΟ ΚΤΜΑΚΙ ΜΙΑ ΑΚΡΑΠΑ ΦΟΡΑΕΙ ΟΛΟΣΩΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ FCR!ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΩΡΕ!!
nassosxlvbros
31/01/2006, 16:28
pou to exeis dei ayto?83 roda apo ktm lc-4!
83 αλογα στη ροδα....μαλιστα...τ'ακουσαμε κι αυτο.....:lol:
τελικα και οι κατοχοι ΚΤΜ μοιαζουν με τους ψαραδες...(χτες που λετε επιασα ενα ροφο ναααα με το συμπαθειο...)
για ποσα δεκατα ειδατε αυτα τα αλογα;η γυρισατε πλευρο;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα ιδια και τα ιδια μας σπασατε τα α@χιδια....Μια ζωη Χοντα ειχα 6 διαφορετικα και εχω ακομα 2 αλλα πηρα το ΚΤΜακι και ενιωσα αλλος ανθρωπος...δεν με νοιαζει που ειναι μακραν το καλυτερο στη κατηγορια του, δεν με νοιαζει που φτιαχνομαι να γελαω με οτι σταματαει διπλα μου και με τσιγκλιζει...Με νοιαζει οτι ειναι διαφορετικο, οτι με ξυπναει, ειναι ζωντανο...Οτι εχει το δικο του στυλ και σου λεει πηγαινε γρηγορα γιατι ετσι μου αρεσει...
Τα υπολοιπα ειναι για τους κομπλεξικους...:evil: :wave2:
EXEIΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ..ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ..ε??
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΣΙΛΩ...
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ.
ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΤΜ..
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΝSR ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝΕ..
......μα τι λες τωρα , τα NSR με σωστη συντηρηση δεν χαλανε ποτε και πατανε τα παντα στο λαιμο......
...το πιασες Βασιλω ή θελεις και μεταφραση....:a51:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλέ μου άνθρωπε, για να ΜΗΝ γίνει παρεξήγηση φώναξα...
Και φώναξα επί των γραφομένων σου, ακριβώς γιατί επαναλαμβάνεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ (και ανούσια...).
(Οι Γκεμπελικές τακτικές νομίζω ότι δεν έχουν αποτελέσματα...).
Χέστηκα για τις "διάφορες" γνώμες για τα ΚΤΜ (όπως και για τα Honda, Aermacchi, Vincent, DKW κ.λ.π.).
Το ποιο μηχανάκι κερνάει τσάγια σε άλλο και το ποιος κατουράει ποιο μακρυά αφορούν σ'αυτούς που έχουν @ρχίδια να το κάνουν (αξεσουάρ το οποίο ΔΕΝ διαθέτω, άρα και δεν ασχολούμαι περαιτέρω...).
Αυτό που είπα και ποιο πάνω είναι ότι, η διασπορά 15-20 posts που ΟΛΑ να αναφέρονται στο πόσο μπουρδέλα είναι τα ΚΤΜ (αδιάφορο αν ισχύει ή όχι...), είναι ΠΡΗΞΙΜΟ των προαναφερθέντων αξεσουάρς !!!
Υ.Γ.
Και προς αποφυγήν (πιθανών) παρεξηγήσεων...
Εσάς με τα HONDA, σας συμπαθούμε κάπως !!!
...εγινε φιλε δεν το ξανανοιγω το ρημαδι μου ,σχετικα με αυτο το θεμα.Αν σε ενοχλει η επαναληπτικοτητα μου ομως,σκεψου οτι ειναι αμεση αντιδραση στις μπαρουφες των LC4δων.Case closed και ....:beer: :beer: :beer:
EXEIΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ..ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ..ε??
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΣΙΛΩ...
...και που σαι Βασιλω , πραγματι εχω πιει τσαγια απο διαφορα μηχανακια , απο LC4 ...
... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ....
...και που σαι Βασιλω , πραγματι εχω πιει τσαγια απο διαφορα μηχανακια , απο LC4 ...
... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ....
καλα τοσα ξερεις τοσα λες παλικαρι μου..
εχεις ενα χρεπι 250 κυβικα και μας ζαλιζεις τον ερωτα τωρα για το ποσο μπουρδελα ειναι τα κτμ???
να σε ρωτησω ρε παλικαρι..
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΙΣΤΟΝΙΑ???κοιτα φιλε..πανε δες στις αγγελιες..ΠΟΥΛΑΩ ΕΝΑ ΝΣΡ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ..
ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ .
καλα για τους αλλους..που απλα ειδαν φωσ και μπηκαν..να μας πουν οτι ειμαστε και ψευτες..
δεν θα μπω καν στο κοπο κοριτσια.
απλα δεν εχετε ιδεα τι σας λεω οποτε μη το κουρασουμε.νταξει ειναι γρηγορα και τα ΗΟΝDA!!! ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ...
....ρε φιλε να σε ρωτησω κατι...εχεις σκεφτει οτι μπορει , λεμε μπορει να μην ξερεις μερικα πραγματα. Ανθρωπινο ειναι ,δεν ειναι ντροπη , κανενας δεν ειναι παντογνωστης.....αυτα γιατι ποφανως εισαι τελειως χθεσινος στο ζητημα...
...και που σαι , αν το μηχανακι ηταν δικο σου και το ειχες ψαξει λιγο θα ειχες καταλαβει μεχρι τωρα οτι δεν σε παιρνει,αντε κανε καμια σουζα και ασε μας εμας στην αγνοια μας....
...επισης σχετικα με το σχολιο και τα υπονουμενα οτι και καλα ειμαστε γρηγοροι μονο στις οθονες , δεν ειμαι εγω που κανω δηλωσεις περι ταχυτητας μαγκιας κλπ....
...το φιλαρακι σου με το NSR το πηρα τηλ αλλα δεν το σηκωσε , θα ξαναπροσπαθησω....
....αυτο το thread τελος για μενα , γιατι στο τελος θα βριστουμε και δεν υπαρχει κανενας λογος.Αμα θελεις κατι στειλε πμ...
ΝΣΡ??
ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΛΑΘΟΣ.
το τι κανουνε και τα 2 το ξερω πολυ καλα...
ΕΣΥ?
δεν υπαρχει λογος ρε φιλε τη πλακιτσα μας κανουμε εδω μεσα στις διαμαχες.
μη μου αρπαζεις γιατι εισαι και διχρονος και θα τσιμπησουν τα πιστονια σου.
ploiarxos
01/02/2006, 17:13
....ρε φιλε να σε ρωτησω κατι...εχεις σκεφτει οτι μπορει , λεμε μπορει να μην ξερεις μερικα πραγματα. Ανθρωπινο ειναι ,δεν ειναι ντροπη , κανενας δεν ειναι παντογνωστης.....αυτα γιατι ποφανως εισαι τελειως χθεσινος στο ζητημα...
...και που σαι , αν το μηχανακι ηταν δικο σου και το ειχες ψαξει λιγο θα ειχες καταλαβει μεχρι τωρα οτι δεν σε παιρνει,αντε κανε καμια σουζα και ασε μας εμας στην αγνοια μας....
...επισης σχετικα με το σχολιο και τα υπονουμενα οτι και καλα ειμαστε γρηγοροι μονο στις οθονες , δεν ειμαι εγω που κανω δηλωσεις περι ταχυτητας μαγκιας κλπ....
...το φιλαρακι σου με το NSR το πηρα τηλ αλλα δεν το σηκωσε , θα ξαναπροσπαθησω....
....αυτο το thread τελος για μενα , γιατι στο τελος θα βριστουμε και δεν υπαρχει κανενας λογος.Αμα θελεις κατι στειλε πμ...
:beer: den eime filaraki me kanenan ! apla mia erotisi ekana kai pareksigithika malon ! rotisa pou eine ayto to ktm pou dinamometrithike? eime kai ego sto epagkelma kai apla den to exo dei! to mono sigouro eine oti gia na ftasei 83aloga to ktm eine volta kai moter!
..den eime filaraki me kanenan !
Εσύ κακός άνθρωπος πρέπει να είσαι !!!
:lol: :rotflmao: :lol:
xxxristos
01/02/2006, 19:37
Εγώ το πιο γρήγορο motard μονοκύλινδρο τετράχρονο εργαλείο που έχω καβαλήσει είναι όσα άλογα έδειξε το Mustang (το δυναμόμετρο, όχι το αμάξι!).
Και ΔΕΝ είναι ΚΤΜ (άν και τα έχει για πρωινό)
Όποιος βρεί τί είναι κερδίζει :beer:
Ο Keleftis εξαιρείται του διαγωνισμού...
35487
nikos force
01/02/2006, 22:24
το λεει στη δυναμομετρηση τι ειναι?ειναι 650?ενας γνωστος εχει ενα το οποιο το εχει κανει ομως 750 και αποδιδει καπου εκει. τη ροπη δεν καταλαβα...ειναι γυρω στο 7? ειναι αληθινη η δυναμομετρηση?
xxxristos
02/02/2006, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
το λεει στη δυναμομετρηση τι ειναι?ειναι 650?ενας γνωστος εχει ενα το οποιο το εχει κανει ομως 750 και αποδιδει καπου εκει. τη ροπη δεν καταλαβα...ειναι γυρω στο 7? ειναι αληθινη η δυναμομετρηση?
Η δυναμομέτρηση είναι αληθινότατη (πολλοί θα ήθελαν να ήταν fotoshop αλλά δυστυχώς για αυτούς έχω ολόκληρο το dyno sheet).
Δεν είναι 650 αλλά ΔΕΝ είναι χιτώνιο (oh yes, nicasil!). Δηλαδή άνοιγμα και επίστρωση από την αρχή...
Προσπαθώ να "ανεβάσω" video με κόντρα που κερνάει τσάγια σε duke και 625smr (δεν είμαι κάγκουρας αλλά οι ktmάδες μου τη σπάνε) αλλά είναι σε videocamera sony digital 8 και δε μπορώ να το περάσω στο pc... "Σπάνε" τα frames και το αρχείο τελικά βγαίνει 200-300ΜΒ σκατένιας ποιότητας. Ίσως φταίει που είμαι άσχετος από επεξεργασία ήχου/εικόνας/video...
den eime filaraki me kanenan ! apla mia erotisi ekana kai pareksigithika malon ! rotisa pou eine ayto to ktm pou dinamometrithike? eime kai ego sto epagkelma kai apla den to exo dei! to mono sigouro eine oti gia na ftasei 83aloga to ktm eine volta kai moter!
....στον DukaII μιλαγα...
ΝΣΡ??
ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΛΑΘΟΣ.
το τι κανουνε και τα 2 το ξερω πολυ καλα...
ΕΣΥ?
...φιλε Σπυρο επειδη το παρατραβηξαμε...
α. περιμενε τηλ. για το μηχανακι , σε λιγο καιρο θα μαι ετοιμος και απο μετρητα...
β.απαντα και σε κανα SMS
γ.σου παραθετω πειστηρια για να προβληματιστεις,για οποιες αντιρρησεις στειλε πμ γιατι το καναμε το thread δυναστεια
1.Το μηχανακι κολλητου το οποιο ειχα στα χερια μου ολο το καλοκαιρι ηταν LC4 + FCR +Akra + κεφαλη,οποτε εχω αποψη για το πως ειναι ενα ανεβασμενο LC 4...(ειχαμε ριξει και ενα ματς τοτε αν θυμασαι)
2.Παραθετω δυναμομετρηση απο μηχανακι που εχει ακριβως τα ιδια πραγματα με το δικο μου (κοκκινη καμπυλη)
...(η μπλε ειναι μονο ενα χιλιαρικακι πιο περα παρεπιμπτοντως)
...ελπιζω να παρατηρησες οτι θεματα βαρους και αεροδυναμικης δεν τα εθιξα καθολου...
...αυτα για να απαντησω στο ερωτημα σου....
35592
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τα ιδια και τα ιδια μας σπασατε τα α@χιδια....Μια ζωη Χοντα ειχα 6 διαφορετικα και εχω ακομα 2 αλλα πηρα το ΚΤΜακι και ενιωσα αλλος ανθρωπος...δεν με νοιαζει που ειναι μακραν το καλυτερο στη κατηγορια του, δεν με νοιαζει που φτιαχνομαι να γελαω με οτι σταματαει διπλα μου και με τσιγκλιζει...Με νοιαζει οτι ειναι διαφορετικο, οτι με ξυπναει, ειναι ζωντανο...Οτι εχει το δικο του στυλ και σου λεει πηγαινε γρηγορα γιατι ετσι μου αρεσει...
Τα υπολοιπα ειναι για τους κομπλεξικους...:evil: :wave2:
o rsp ta eipe ola!!!:smokin:
borei ta ktm na min einai ta pio grigora borei na spane pio efkola borei borei borei...
peirazei lew pou oi ktmades kavalane ta mixanakia tous kai goustaroun poli?? :evil: :evil:
ΟΧΙ:winka: ΕΜΕΝΑ:beer:
ΤΑ'ΧΩ:lol: :rotflmao:
ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΕΝΑ:D
ΕΝΑ ΡΕΕΕΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ:mad:
35851
adam_tsouk
05/02/2006, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΟΧΙ:winka: ΕΜΕΝΑ:beer:
ΤΑ'ΧΩ:lol: :rotflmao:
ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΕΝΑ:D
ΕΝΑ ΡΕΕΕΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ:mad:
τι ειναι αυτο το ρε Γιώργο;;
Για να μην βαραίνουν οι τσέπες στο σέρβις;
Αδαμαντιε...παραφραζοντας μια παροιμια...οτι δεν εχει αλεπου τα κανει κρεμασταρια...:wave2:
biglebowski
08/02/2006, 19:04
Χαιρετω απαντες και προχωρω καταθετοντας αποψη πανω στα τεκταινομενα.Ετυχε να ειμαι κατοχος ενος lc4-640 και ενος XR650R.Το μεν 640 το πηρα το '98-απ'τα πρωτα που κυκλοφορησαν-και το κρατησα 3 χρονια-35000km.Φοβερο στησιμο απο πλευρας αναρτησεων,μετρια αξιοπιστια,πολλοι κραδασμοι,σχετικα βαρυ και κινητηρας δυνατος αλλα με τροπο αποδοσης που δε μου ειπε πολλα,νομιζω ξεπερασμενος με τα σημερινα δεδομενα.. Το δε XR το πηρα το 2003 μεταχειρω,και το πουλησα πριν 3 μηνες με 40000km.Πραγματικα φοβερος κινητηρας,τρελλη ροπη απ'το ρελαντι-σουζες ισχυος μεχρι και με 3η,ελαφρυ-δεν ξερω τι λενε τα χαρτια αλλα το ενιωθα σαν ποδηλατο-αποδεκτες αναρτησεις,ασπαστο..Το απολυτο playbike και με ηχο που σου εφτιαχνε την μερα.. Φανερο νομιζω οτι μου αρεσε περισσοτερο απ'το 640 αν και δε ξερω αν συγκρινονται μεταξυ τους καθ'οτι το 640 ειναι πιο on-off απ'το XR-ισως μια συγκριση με το 625 competition να'ταν πιο δικαιη..Υποψιν οτι και τα δυο ηταν απολυτως normal. Ακομα το 640 μου φανηκε πιο 'δυσκολο' σα μηχανακι,πιο απολυτο-δε συγχωρουσε σε σχεση με το XR.Υποθετω οτι οφειλεται στο πολυ απολυτο σετακι πλαισιου-αναρτησεων σε σχεση με το πιο ενδοτικο αλουμινενιο πλαισιο-αναρτησεις του XR.Συμπερασμα που βγηκε απ'τον αριθμο των οικοπεδων που αγορασα δοκιμαζοντας τα ιδια πραματα και ειναι υποκειμενικο. Συμβουλη προς τους κατοχους 640 να κανουν βολτα με XR650R..Σημειωτεον οτι δεν ειμαι hondaκιας,ουσιαστικα δεν ειμαι οπαδος καμιας εταιρειας,ειδικα παλιοτερα αντιπαθουσα την μετριοπαθεια της και ποτε δε της συχωρησα οτι εβγαλε το πιο ασχημο μηχανακι ever-βλεπε varadero..To ΧR δεν ανηκει σ'αυτη τη κατηγοπια οντας μηχανακι hooliganoς..Μετριοπαθεια που εκτιμω στο τωρινο μου CBR1000RR λογω κατηγοριας και μονο.. Μου τη σπαει ομως που πιο εξειδικευμενες εταιρειες σαν την ΚΤΜ-που εχει γινει τεραστια μοδα για καποιο λογο που αγνοω στην ελλαδα-βγαζει το 950 adventure το οποιο εχει κολλητος μου και ενω ειναι φοβερο εργαλειο για τα παντα,στα 10000km του διαλυθηκε ο εκκεντροφορος(!!!) και τον εχει αφησει δις απο αντλια συμπλεκτη στα κορφοβουνια..Δηλαδη αν ειχε παει ταξιδι αφρικη-κατι για το οποιο ειναι κατασκευσμενο το συγκεκριμενο μοντελο-και τα παθαινε αυτα τι θα εκανε?????
ktm640lc4
09/02/2006, 09:02
Καλημερα.
Δεν εχω οδηγησει ποτε ΧR και δεν μπορω να γραψω γνωμη.
Αλλα νομιζω οτι το ΚΤΜ συγχωρει επισης τα λαθη λογω στησιματος. Στο παρα τσακ θα αγοραζα μερικα αγροτεμαχια αν δεν ηταν φτιαγμενο και στημενο ετσι οπως ειναι.
Ισως εχεις δικιο, δεν εχω οδηγησει, δεν ξερω.
Τωρα για το 950 το ΚΤΜ αυτο θα μπορουσε να συμβει στο οποιοδηποτε μηχανακι νομιζω.
Για την ''μοδα'' δεν θα σχολιασω.
Φιλικα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
Χαιρετω απαντες και προχωρω καταθετοντας αποψη πανω στα τεκταινομενα.Ετυχε να ειμαι κατοχος ενος lc4-640 και ενος XR650R.Το μεν 640 το πηρα το '98-απ'τα πρωτα που κυκλοφορησαν-και το κρατησα 3 χρονια-35000km.Φοβερο στησιμο απο πλευρας αναρτησεων,μετρια αξιοπιστια,πολλοι κραδασμοι,σχετικα βαρυ και κινητηρας δυνατος αλλα με τροπο αποδοσης που δε μου ειπε πολλα,νομιζω ξεπερασμενος με τα σημερινα δεδομενα.. Το δε XR το πηρα το 2003 μεταχειρω,και το πουλησα πριν 3 μηνες με 40000km.Πραγματικα φοβερος κινητηρας,τρελλη ροπη απ'το ρελαντι-σουζες ισχυος μεχρι και με 3η,ελαφρυ-δεν ξερω τι λενε τα χαρτια αλλα το ενιωθα σαν ποδηλατο-αποδεκτες αναρτησεις,ασπαστο..Το απολυτο playbike και με ηχο που σου εφτιαχνε την μερα.. Φανερο νομιζω οτι μου αρεσε περισσοτερο απ'το 640 αν και δε ξερω αν συγκρινονται μεταξυ τους καθ'οτι το 640 ειναι πιο on-off απ'το XR-ισως μια συγκριση με το 625 competition να'ταν πιο δικαιη..Υποψιν οτι και τα δυο ηταν απολυτως normal. Ακομα το 640 μου φανηκε πιο 'δυσκολο' σα μηχανακι,πιο απολυτο-δε συγχωρουσε σε σχεση με το XR.Υποθετω οτι οφειλεται στο πολυ απολυτο σετακι πλαισιου-αναρτησεων σε σχεση με το πιο ενδοτικο αλουμινενιο πλαισιο-αναρτησεις του XR.Συμπερασμα που βγηκε απ'τον αριθμο των οικοπεδων που αγορασα δοκιμαζοντας τα ιδια πραματα και ειναι υποκειμενικο. Συμβουλη προς τους κατοχους 640 να κανουν βολτα με XR650R..Σημειωτεον οτι δεν ειμαι hondaκιας,ουσιαστικα δεν ειμαι οπαδος καμιας εταιρειας,ειδικα παλιοτερα αντιπαθουσα την μετριοπαθεια της και ποτε δε της συχωρησα οτι εβγαλε το πιο ασχημο μηχανακι ever-βλεπε varadero..To ΧR δεν ανηκει σ'αυτη τη κατηγοπια οντας μηχανακι hooliganoς..Μετριοπαθεια που εκτιμω στο τωρινο μου CBR1000RR λογω κατηγοριας και μονο.. Μου τη σπαει ομως που πιο εξειδικευμενες εταιρειες σαν την ΚΤΜ-που εχει γινει τεραστια μοδα για καποιο λογο που αγνοω στην ελλαδα-βγαζει το 950 adventure το οποιο εχει κολλητος μου και ενω ειναι φοβερο εργαλειο για τα παντα,στα 10000km του διαλυθηκε ο εκκεντροφορος(!!!) και τον εχει αφησει δις απο αντλια συμπλεκτη στα κορφοβουνια..Δηλαδη αν ειχε παει ταξιδι αφρικη-κατι για το οποιο ειναι κατασκευσμενο το συγκεκριμενο μοντελο-και τα παθαινε αυτα τι θα εκανε????? και γιατι να μην κανουμε μια συγκριση αναμεσα στο xr650 με μανιβελα που εχει..
με το αντιστοιχο σε κυβικα και μανιβελα smc 660 της κτμ?
ειχες το 98 και το εκανες συγκριση με το 03 ...
λεω εγω τωρα....;)
ktm640lc4
09/02/2006, 10:52
Σωστος ο DUKASII:beer: :beer:
biglebowski
09/02/2006, 11:08
Σωστος ο δουκας,η συγκριση με 660 η 625 που εγραψα πριν ειναι πιο τιμια.Δεν τα εχω καβαλησει και δεν ξερω,θα υπεθετα οτι τα ΚΤΜακια θα ηταν καλυτερα παντου εκτος απο κινητηρα (οχι απολυτη αποδοση,αλλα αποδοση σε σχεση με συντηρηση-αξιοπιστια και αυτη την απολυτα εθιστικη ροπη απ'το ρελαντι του) και πλαισιο που για τα γουστα μου και τα κυβικα μου το αλουμινιο ειναι μπροστα (δουλευε τοσο καλα που καλυπτε το μετριο πισω αμορτισερ) Απλα στο συγκεκριμενο thread τεθηκε ζητημα μεταξυ 640 και XR γι'αυτο και πεταχτηκα.. Οσο για το 950 δε νομιζω οτι να διαλυει εκκεντροφορο μια καινουργια μηχανη 14000 ευρω ειναι συνηθες..Ουτε η αντλια συμπλεκτη δυο φορες γιατι η εταιρια δεν ελεγχει τους προμηθευτες της-βλεπε ελλατωματικες παρτιδες της magura..Και το δεξι μου ποδαρακι την ακουσε ασχημα σπρωχνοντας το μασπιε του ΚΤΜ στις εκκινησεις απο μαιναλο ως αθηνα.. Αυτα..εννοειται παντα φιλικα και παντα προσωπικες αποψεις.Απλα μαλλον τελικα δεν μπορεις να τα'χεις ολα,οτι κι'αν λενε τα περιοδικα..
ktm640lc4
09/02/2006, 14:57
Αυτο το τελευταιο οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα ειναι ολα τα λεφτα.
Το εχω γραψει χιλιες φορες, προσωπικα.!
Εγω ,τωρα, θα επαιρνα το 625. Γνωμη.