PDA

View Full Version : 2+2=5

TROOPER
16/03/2013, 09:15
http://www.youtube.com/watch?v=3eTjftyAtIc

DimChios
16/03/2013, 10:36
http://www.youtube.com/watch?v=3eTjftyAtIc

μολις το ανοιξα, πριν ΚΑΝ αρχισει, καταλαβα τι θα ακολουθουσε!

:a23::a23:

skylaros
16/03/2013, 10:43
Πρωί πρωί βρε σατανά... δυνατό βιντεάκι

cosgili
16/03/2013, 10:44
Μας μάμησες πρωινιάτικα...:(

devil's animal
16/03/2013, 10:50
δυστυχως...:(

vaska
16/03/2013, 11:17
αναγκα και οι θεοι πειθονται

Πολύ καλό Γιώργη.

akis_trevor
16/03/2013, 11:48
πολυ δυνατο!!μπας και καταλαβουν και καποιοι που φορουν παρωπιδες χροοονια τωρα...
thanks for sharing!:beer:

MG-KTiNoS
16/03/2013, 12:31
Το κακό δεν είναι ότι κάποιοι φοράνε παρωπίδες, τέτοιοι πάντα υπήρχαν.
Το έγκλημα είναι ότι διαστρεβλώνουν τη λογική και την ηθική των νέων παιδιών.
Προβατοποιόντας δηλαδή τα νέα μυαλά μπλοκάρουν κάθε πρόοδο ή πιθανότητα προόδου.
Το κατεστημένο, που έλεγαν κι οι χίπις…
Κατεστημένο να μείνει για πάντα…

Άρε τι μου θύμισες !
Εγώ για αυτά έφυγα από Ελλάδα στα 80ς αλλά δυστυχώς έκανα λάθος κι έμεινα Ευρώπη όπου ξέχασα και γιατί έφυγα….

Συχτίρ παλιάνθρωποι !

DimChios
16/03/2013, 12:36
με λίγο ψαξιμο... http://www.imdb.com/title/tt1701187/

:beer::beer::beer::beer::beer:

MG-KTiNoS... εδω ρε στέλνουν γονείς τα παιδιά τους στα κατηχητικά της Χ.Α...και όχι μόνο, τί ψάχνεις... ?

MG-KTiNoS
16/03/2013, 12:48
Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου...

Τι ψάχνω?
Δεν ξέρω !
:(

PetranGR
16/03/2013, 12:51
είδα όλο το βίντεο από την αρχή αλλά,δεν κατάλαβα τι εννοεί πια είναι η ερμηνεία του ;

akis_trevor
16/03/2013, 13:24
@κτηνος,μιλαω για αυτους που δεν εχουν καταλαβει οτι μας κανουν πλυση εγκεφαλου,που δεν ξερουν οτι καποιοι διαστρεβλωνουν την λογικη. ;)

teogtp
16/03/2013, 13:32
είδα όλο το βίντεο από την αρχή αλλά,δεν κατάλαβα τι εννοεί πια είναι η ερμηνεία του ;
Βαλε στην θεση του δασκαλου την εκαστοτε κυβερνηση -αρχη ,που σου λεει οτι ολα αυτα ετσι ειναι και δεν πρεπει να αμφισβητουνται.
Τωρα εσενα σε τρωει μεσα σου οτι ,δεν μπορεις σα μαλακας πρεπει να καταπινεις αμασητο οτι παραμυθι σου πλασαρουν,τολμας και διαμαρτυρεσαι.
Ε! φαε κανα γλομπ και κανα χημικο στο κεφαλι μπας και στανιαρεις και ερθεις στα "ισια" τους .
Εντωμεταξι βλεπουν το σκηνικο και οι υπολοιποι "μαλακες" σαν και εσενα (δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα) και καποιοι επιλεγουν να
παραμεινουν "μαλακες" καποιοι ομως......?
:wave2:

Billymuse
16/03/2013, 13:49
http://www.youtube.com/watch?v=lstDdzedgcE

PetranGR
16/03/2013, 13:51
Βαλε στην θεση του δασκαλου την εκαστοτε κυβερνηση -αρχη ,που σου λεει οτι ολα αυτα ετσι ειναι και δεν πρεπει να αμφισβητουνται.
Τωρα εσενα σε τρωει μεσα σου οτι ,δεν μπορεις σα μαλακας πρεπει να καταπινεις αμασητο οτι παραμυθι σου πλασαρουν,τολμας και διαμαρτυρεσαι.
Ε! φαε κανα γλομπ και κανα χημικο στο κεφαλι μπας και στανιαρεις και ερθεις στα "ισια" τους .
Εντωμεταξι βλεπουν το σκηνικο και οι υπολοιποι "μαλακες" σαν και εσενα (δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα) και καποιοι επιλεγουν να
A!
Tώρα κατάλαβα,σε ευχαριστώ πολύ για την εξήγηση.
Τόσο καιρό τότε το τρώμε αυτό δεν θα το φάμε τώρα,αλλά πολύ ωραίο το βίντεο τότε τώρα που το κατάλαβα,και μπόρεσα και έφερα τον ευατό μου στην θέση του εκάστοτε μαθητή.
Το θέμα είναι ,οτι έχουμε και άτομα που αντιδράνε αλλά... οι περισσότεροι βολέμενοι δεν κουνιέται κανείς.Οπότε μια ζωή πιστεύω έτσι θα ήμαστε,λέγαμε για το οτι θα πέσουν οι μισθοί κτλ κτλ κτλ. και δεν θα αντέξει ο κόσμος,και ορίστε που φτάνουμε κοντά στα 482€ για βασικό μισθό και ακόμα δεχόμαστε,δηλαδή ...
εκεί που περίμενα να γίνει ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ , μα-μου-σου-του ... δεν έγινε τίποτα,αντιθέτως λίγες διαδηλώσεις και στο τέλος πάλι ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.

ΚΡΙΜΑ!

DimChios
16/03/2013, 14:01

:a7::a018::a018::a018::a018:

bocaros
16/03/2013, 14:22
εγω παλι δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα.
2+2 5 δεν εκαναν παντα?

PetranGR
16/03/2013, 15:16
:a7::a018::a018::a018::a018:

Eντάξει μην χτυπιέσαι . Δεν μου πέρασε απο το μυαλό κάτι τέτοιο, προσπαθούσα να βρώ τι σημαίνει το βίντεο,αλλά δεν το έπιασα!

Μόνο μην μου ταράζεσς

PetranGR
16/03/2013, 15:18
+ το οτι βρήκα και το βίντεο παλαιότερα αυτό :

http://www.youtube.com/watch?v=XXhbThOITLQ

nikos_abel
16/03/2013, 21:32
Σε έχω

http://imaginingthetenthdimension.blogspot.gr/2008/11/imagining-omniverse.html

;)

Cpt. Haddock
16/03/2013, 21:39
Μια παπαρια και μιση :smokin:

DrBig
17/03/2013, 07:19

Ελα μωρε....Υπαρχει παγκοσμια οικονομικη κριση και ψαχνουμε να βρουμε πολεμο, οποτε τωρα οι κακοι μιλανε Ιρανικα.

faraway
17/03/2013, 07:30

Πολύ ωραία το εξηγείς , και μου δίνεις την ευκαιρία να πω το εξής βασιζόμενος σε αυτά που έχω boldαρει .

Κάποιοι λοιπόν επιλέγουν να μην έρθουν σε ευθεία σύγκρουση με το πρόβλημα αλλά να γράφουν στα κρυφά αυτό που πιστεύουν και να κάνουν μία εκ του ασφαλούς επανάσταση .

Κάτι σαν αυτούς , των τελευταίων 2 χρόνων που βομβαρδίζουν στα blogs και στα φόρουμ και γράφουν , γράφουν , γράφουν ....κριτικάρουν , κριτικάρουν , κριτικάρουν .....αλλά το κεφάλι τους στο ντορβά σαν το πιτσιρικά δεν το βάζει κανείς .

" Το δέντρο της ''ελευθερίας'' πρέπει να ποτίζεται από καιρού εις καιρόν με το αίμα των πατριωτών και των τυράννων. "

ή πιο λαικά

με κλανιές δεν βάφονται τα αυγά . :wave2:

sotos 8
17/03/2013, 08:10
Το κακο ειναι οτι για οσους δεν το προσεξαν την εκτελεση δεν την κανει η <<εξουσια>> αλλα μελοι της <<κοινοτητας>> .
Γι αυτο ο μονος μαγκας πολιτικος ειναι αυτος που ειπε οτι μαζι τα φαγαμε και η φραση του δε περιλαμβανει μονο τους σημερινους κοινονους αλλα διαχρονικα αυτους που νομιμοποιουν την καθε εξουσια για προσωπικο τους οφελος -χιτες , γερμανοτσολιαδες , νενεκους , εφιαλτες , μητσοτακιδες και φυσικα αυτον τον λαο που εκανε και ανεχθηκε για προθυπουργο του τον γεωργιο ραλη ο οποιος φεινεται οτι σαν αλλος χριστοδουλος την εποχη που ο παΤΕΡΑΣ του εστεινε εκατονταδες ΕΛΛΗΝΕΣ στου τοιχους των εκτελεσεων θα διαβαζε και δεν το πηρε χαμπαρι .

lspiros
17/03/2013, 09:49
μας γαμησες ρε μλκ...

LOUKILOUK
17/03/2013, 10:40
Το κακο ειναι οτι για οσους δεν το προσεξαν την εκτελεση δεν την κανει η <<εξουσια>> αλλα μελοι της <<κοινοτητας>> .
Γι αυτο ο μονος μαγκας πολιτικος ειναι αυτος που ειπε οτι μαζι τα φαγαμε και η φραση του δε περιλαμβανει μονο τους σημερινους κοινονους αλλα διαχρονικα αυτους που νομιμοποιουν την καθε εξουσια για προσωπικο τους οφελος -χιτες , γερμανοτσολιαδες , νενεκους , εφιαλτες , μητσοτακιδες και φυσικα αυτον τον λαο που εκανε και ανεχθηκε για προθυπουργο του τον γεωργιο ραλη ο οποιος φεινεται οτι σαν αλλος χριστοδουλος την εποχη που ο παΤΕΡΑΣ του εστεινε εκατονταδες ΕΛΛΗΝΕΣ στου τοιχους των εκτελεσεων θα διαβαζε και δεν το πηρε χαμπαρι .

Χτυσόστομε...εσύ;

+ στον Άγι
...αλλά και στο κάπταιν!! (χωρίς όμως να είμαι σίγουρος αν με την ίδια φράση εννοούμε το ίδιο...)

υ.γ ρε καπετάνιο αυτά είναι τα χρώματα της οικογένειάς σου...; ωραίο τσαντάκι...παρεπιπτώντος:wave2:

o_gavros
23/03/2013, 00:09
η ξεφτίλα μας,σε βίντεο!