View Full Version : ο ολοκληρωμενος χωματινος αναβατης
Allst@rf
18/03/2013, 16:03
Κατά την άποψή μου, είναι ο πιο ολοκληρωμενος χωματινος αναβατης...
Απολαυστε και προσεξτε τι λέει στο τέλος...
http://m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2F#/watch?v=Q_CaGk9z5zw
Billymuse
18/03/2013, 18:42
φίλε το λινκ σου είναι αποκλειστικά για συσκέυες κινητών και δεν τις παίζει ένας υπολογιστής υποθέτω αυτό είναι το ανάλογο λινκ
http://www.youtube.com/watch?v=Q_CaGk9z5zw
Allst@rf
18/03/2013, 18:52
Ευχαριστώ πολύ ...
devil's animal
18/03/2013, 19:24
ωραιο αφιερωμα...
:beer::beer::beer:
Πολύ ωραίο το τυπάκι. Σίφουνας.
Τι λέει στο τέλος γιατί δεν μπορώ να ακούσω με 3 "γυναίκες" και τηλεόραση στο σπίτι.
Allst@rf
18/03/2013, 21:58
Ότι θέλει να τρέξει Ντακάρ...
Και κατά πάσα πιθανότητα θα τρέξει αν κρίνω από τους χορηγούς...
Γιαννης κορο
18/03/2013, 22:49
Πραγματικα απιστευτος αναβατης φαινεται λες και η μηχανη ειναι προεκταση του σωμα τους το και εχει απιστευτες ικανοτητες!Βεβαια εγω θα παραθεσω και ενα βιντεακι ενος αγαπημενου οδηγου ιδιου στυλ του graham jarvis http://www.youtube.com/watch?v=K4qzh6YBW1Q και θα εθετα και το ερωτημα για το ποιος πιστευετε ειναι πιο ολοκληρωμενος αναβατης μιας και το συγκεκριμενο βιντεακι δεν πιστευω οτι παρουσιαζει στο μεγιστο ενς δειγμα των ικανοτητων του αλλα εχει κατι το ωραιο για εμενα.....
Ρε Κωστή, είδα το βιντεάκι, είδα έναν ταλαντούχο Πωλωνό, πραγματικά πολύ γρήγορο και πολύ θεαματικό. Το "πιο ολοκληρωμένος" όμως από που βγαίνει???
Εκτός πια αν οι ολοκληρωμένοι χωματεροί καβαλάνε μόνο KTM, έχουν φρυγανιέρα KTM, πίνουν RED BULL και παίζουν Play Station.
Αναμφίβολα ο τύπος είναι ταλέντο, χεράς ή ότι άλλο θες, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί άλλοι που κάνουν τα ίδια. Ολοκληρωμένος κατ' εμέ είναι αυτός που έχει διάρκεια και που δεν καβαλάει το καλάμι όσους αγώνες κι αν έχει κερδίσει. Και ο Taddy είναι πολύ μικρός ακόμα για να κριθεί. Σε μερικά χρόνια, αν είναι ακόμα στο άθλημα, ίσως να συμφωνήσω μαζί σου.
:wave2: :wave2:
Allst@rf
18/03/2013, 23:35
Συγνώμη Βασίλη άλλα δεν καταλαβες χρηστο από το βίντεο...
Τι ktm φρυγανιερες και πιτσες μπλε μου λες,καμία σχέση...
Η απάντηση στο γιατί τον θεωρώ ολοκληρωμένο χωμάτινο ανάβατη είναι ολοφανερη στο βίντεο...
Αν ποτέ στη Ζωή σου έχεις μπει σε πίστα mx, έχεις προσπαθησει να υπερπηδησεις εμπόδιο με μότο τότε θα καταλάβεις...
Allst@rf
18/03/2013, 23:51
Πραγματικα απιστευτος αναβατης φαινεται λες και η μηχανη ειναι προεκταση του σωμα τους το και εχει απιστευτες ικανοτητες!Βεβαια εγω θα παραθεσω και ενα βιντεακι ενος αγαπημενου οδηγου ιδιου στυλ του graham jarvis http://www.youtube.com/watch?v=K4qzh6YBW1Q και θα εθετα και το ερωτημα για το ποιος πιστευετε ειναι πιο ολοκληρωμενος αναβατης μιας και το συγκεκριμενο βιντεακι δεν πιστευω οτι παρουσιαζει στο μεγιστο ενς δειγμα των ικανοτητων του αλλα εχει κατι το ωραιο για εμενα.....
Άλλος εξωγηινος και αυτός...
Νο1 στο extreme enduro αυτή τη στιγμή... αν και ο cody ανεβαίνει επικίνδυνα και είναι και πιτσιρικας σχετικά...
Η
SHOOTER045
19/03/2013, 01:06
προσωπικες προτιμησεις και συμπαθειες του καθενος,ενταξει καλοι και οι 2 αλλα εγω γουσταρω αυτον http://youtu.be/bD3_5u8M91U
σε αυτο το επιπεδο για να πρωταγωνιστησεις πρεπει να εισαι αν μη τι αλλο ολοκληρωμενος...:a014:
Λευκάδιος
19/03/2013, 02:33
πολυ καλος και εντυπωσιακος ο Πολωνος.αν καταφερει να βαλει το ονομα του στους παρακατω πινακες ισως καποτε να θεωρηθει(απο καποιους) ο πιο ολοκληρωμενος αναβατης.
WORLD ENDURO CHAMPIONS
CLASS E1
2012: MEO (KTM - France)
2011: SALMINEN (HVA - Finland)
2010: MEO (HVA - France)
2009: AHOLA (Honda - Finland)
2008: AHOLA (Honda - Finland)
2007: SALMINEN (KTM - Finland)
2006: CERVANTES (KTM - Spain)
2005: CERVANTES (KTM - Spain)
2004: MERRIMAN (Yamaha – Australia)
CLASS E2
2012: RENET (Husaberg - France)
2011: MEO (HVA - France)
2010: AHOLA (Honda - Finland)
2009: AUBERT (KTM - France)
2008: AUBERT (Yamaha - France)
2007: AHOLA (Honda - Finland)
2006: ARO (KTM – Finland)
2005: ARO (KTM – Finland)
2004: SALMINEN (KTM – Finland)
CLASS E3
2012: NAMBOTIN (KTM - France)
2011: AHOLA (Honda - Finland)
2010: KNIGHT (KTM - Great Britain)
2009: CERVANTES (KTM - Spain)
2008: ARO (KTM – Finland)
2007: CERVANTES (KTM - Spain)
2006: KNIGHT (KTM - Great Britain)
2005: KNIGHT (KTM - Great Britain)
2004: ARO (KTM – Finland)
πολυ καλος και εντυπωσιακος ο Πολωνος.αν καταφερει να βαλει το ονομα του στους παρακατω πινακες ισως καποτε να θεωρηθει(απο καποιους) ο πιο ολοκληρωμενος αναβατης.
WORLD ENDURO CHAMPIONS
CLASS E1
2012: MEO (KTM - France)
2011: SALMINEN (HVA - Finland)
2010: MEO (HVA - France)
2009: AHOLA (Honda - Finland)
2008: AHOLA (Honda - Finland)
2007: SALMINEN (KTM - Finland)
2006: CERVANTES (KTM - Spain)
2005: CERVANTES (KTM - Spain)
2004: MERRIMAN (Yamaha – Australia)
CLASS E2
2012: RENET (Husaberg - France)
2011: MEO (HVA - France)
2010: AHOLA (Honda - Finland)
2009: AUBERT (KTM - France)
2008: AUBERT (Yamaha - France)
2007: AHOLA (Honda - Finland)
2006: ARO (KTM – Finland)
2005: ARO (KTM – Finland)
2004: SALMINEN (KTM – Finland)
CLASS E3
2012: NAMBOTIN (KTM - France)
2011: AHOLA (Honda - Finland)
2010: KNIGHT (KTM - Great Britain)
2009: CERVANTES (KTM - Spain)
2008: ARO (KTM – Finland)
2007: CERVANTES (KTM - Spain)
2006: KNIGHT (KTM - Great Britain)
2005: KNIGHT (KTM - Great Britain)
2004: ARO (KTM – Finland)
:beer::beer:
Ναι ναι ασχετος ειναι ο άνθρωπος. Μέτριος.... endurocrossas, τοσα toughone, erzberg, romaniacs, Hellsgate, και indoor δεν φτανουν....
ΕΛΕΟΣ ξεροληδιδες
Ναι ναι ασχετος ειναι ο άνθρωπος. Μέτριος.... endurocrossas, τοσα toughone, erzberg, romaniacs, Hellsgate, και indoor δεν φτανουν....
ΕΛΕΟΣ ξεροληδιδες
Κανεις δεν μιλησε για μετριοτητα .........
Πολυ ταλαντουχος οδηγος που εχει ομως ακομα να δωσει παραπανω ( ισα ισα που θεωρω οτι τον αδικειτε με τον να τον χαρακτηριζετε ολοκληρωμενο.....!!! )
Μιλαμε ομως για ολοκληρωμενους........!!!
Και ολοκληρωμενος εισαι οταν τα εχεις κανει-παρει.... Ολα !!!!
<<< Και για να ξεφυγουμε λιγο χωρις να υπαρχει λογος αντιπαραθεσης και χαρακτιρισμων.....!!! >>>
Οταν για να πετας .... Δεν ειναι αναγκη να υπαρχει αλμα , ουτε καμερες , ουτε φωτοιγραφικες.....
http://www.youtube.com/watch?v=xd36EUNACMI
:wave2:
Τώρα που έφυγε ο Κύριλος (Despres) είναι μια καλή επένδυση να πάει μαζί με τον Coma στην ΚΤΜ.
Allst@rf
19/03/2013, 11:12
η αυτο...
http://www.youtube.com/watch?v=LnsIQQsCFoU
γαμω τη κουλαμαρα μου μεσα...
:a23:
η αυτο...
http://www.youtube.com/watch?v=LnsIQQsCFoU
γαμω τη κουλαμαρα μου μεσα...
:a23:
Eπ....... Εκλεψες......
Εχει σαμαρακι αυτος στην γωνια αριστερα...... :lol:
Allst@rf
19/03/2013, 11:29
Και ο meo κατηφορα...
:tooth:
Σε αυτό που κάνει καλός είναι . Το πιο ολοκληρωμένος ας το αφήσουμε καλύτερα .
Ντάξει ρε παιδιά, ήταν λιγο υπερβολικός στον χαρακτηρισμό του αναβάτη ο allst@rf, πέσατε να τον φάτε...
Allst@rf
19/03/2013, 15:49
Κατά την δική μου γνώμη είναι είναι πάντως...
Γιαννης κορο
19/03/2013, 15:49
Ντάξει ρε παιδιά, ήταν λιγο υπερβολικός στον χαρακτηρισμό του αναβάτη ο allst@rf, πέσατε να τον φάτε...
Θα συμφωνησω με τον sniper στο κατω κατω το καθε ατομα εχει τα δικα του κριτηρια για να θεωρει εναν αναβατη ολοκληρωμενο μπορει κατι να υπαρχει στην τεχνικη στο στυλ οδηγηση στο δεσιμο του με την μηχανη και αλλα πολλα! απλα θα ηταν καλο και οι 2 πλευρες να αιτιολογουσατε γτ δεν τον θεωρειται ολοκληρωμενο και τι ειναι αυτο που σας χαλαει πανω του......
SHOOTER045
19/03/2013, 15:52
Θα συμφωνησω με τον sniper στο κατω κατω το καθε ατομα εχει τα δικα του κριτηρια για να θεωρει εναν αναβατη ολοκληρωμενο μπορει κατι να υπαρχει στην τεχνικη στο στυλ οδηγηση στο δεσιμο του με την μηχανη και αλλα πολλα! απλα θα ηταν καλο και οι 2 πλευρες να αιτιολογουσατε γτ δεν τον θεωρειται ολοκληρωμενο και τι ειναι αυτο που σας χαλαει πανω του......
+10000000000000 :beer:
Allst@rf
19/03/2013, 15:56
Αν τυχόν και τρέξει Ντακάρ, όπως λέει τότε θα έχω δίκιο...
Αν τυχόν και τρέξει Ντακάρ, όπως λέει τότε θα έχω δίκιο...
Κάτσε να τρέξει και να τερματίσει και βλέπουμε... Δλδ ο Ορφανός που έχει πάρει μέρος τι είναι;
Allst@rf
19/03/2013, 16:09
Ο ορφανός είναι πολύ καλός αναβατης αλλά δε γνωρίζω αν έχει τρέξει και trial ,και extreme enduro και indoor endurο και mx...
Γιαυτό θεωρώ τον blazusiak ολοκληρωμενο αναβατη...
Υγ. Για το mx μη βιαζεστε να κρινετε... απλά στο βίντεο ο taddy κάνει προπονηση σε πιστα mx, πηγαίνοντας τρομερά γρήγορα ...
Δεν υπαρχει ολοκληρωμενος αθλητης. Κατι δεκαθλητες μου ερχονται στο μυαλο.... Ολοκληρωμενος στο χώμα ιδιως δεν υπαρχει . Ο knight μπορεις να πεις οτι εχει χωθει παντου σχεδον με επιτυχιες...
Ε τωρα οσο αφορα τον Μπλαζουσιακ, αν δεν σας φτανουν τα 5 ερζμπεργκ ροντεα ας αρκεστουμε στο οτι στο indoor κερδιζει τον knight κ ειναι πρωταθλητης . Ψιλολογια δηλαδη. Πρεπει να παρει και το ντακαρ και το ρουφ οφ αφρικα.. Ειναι στα τοπ 5 aliens της τελευταιας δεκαετιας. Τι να λεμε...
πως μπορουμε και μειωνουμε αθλητες παγκοσμιας εμβελειας μου ειναι ακομα αδιανοητο
Allst@rf
19/03/2013, 17:44
Ολοκληρωμενος χωματινος είπα...
Πάει να πει ότι, όπου και να αγωνιστεί κερδίζει...
Ρε παιδιά, γιατί κολλάτε? Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει ότι θέλει. Σιγά μην απολογούμαστε για ότι λέμε και ότι πιστεύουμε.
Δηλαδή ότι Λεμπ και ο Σουμαχερ δεν είναι ολοκληρωμένοι αθλητές γιατί δεν πήραν μετάλλιο στο πατίνι ?
Ας χαλαρώσουμε λίγο. Η πίεση είναι μεγάλη με την όλη κατάσταση και είμαστε στο πάρα πέντε για καυγά.
Το παλικάρι είναι από τους κορυφαίους και νομίζω όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Το πως θα τον χαρακτηρίσει ο καθένας δικαίωμα του.
Ρε πάντα να τσακώνεστε... ήμαρτον..
Allst@rf
19/03/2013, 20:12
Ποιος τσακωνεται;
Γιαννης κορο
19/03/2013, 20:52
Κάτσε να τρέξει και να τερματίσει και βλέπουμε... Δλδ ο Ορφανός που έχει πάρει μέρος τι είναι;
Συγνωμη πας να μας πεις οτι ο Ορφανος δεν ειναι καλος οδηγος! Ειδικα για τα ελληνικα δεδομεναμε τις υποδομες που εχουμε και με τα εφοδια του κρατους που ειναι ενα τιποτα ειναι παρα πολυ καλος οδηγος γιατι ειδικα αυτο που κανει θελει θυσιες που στις αλλες χωρες σε τετοιους αναβατες τους προσφερουν απλοχερα πολλα προνομια! Δεν ξερω αν εισαι εντος του χωρου δηλαδη ασχολεισαι με το χωμα τρεχεις αγωνες και τετοια γτ ειδικα ο συγκεκριμενος αγωνας ειναι ο δυσκολοτερος χωματινος κατα την γνωμη μου και μονο να λαβεις μερος θελει πολλα κοτσια με ολα αυτα που γινονται καθε χρονο! Τελος δνε νομιζω ολες αυτες οι χορηγιες να πετανε τα λεφτα τους ετσι και μακαρι να ειχαμε πειρσσοτερους οδηγους σαν τον κυριο ορφανο και σαν οδηγους αλλα και σαν ανθρωπους στο μηχανοκινητο αθλητισμο γτ τελευταια βλεπω μονο οδηγους αλλα οχι ανθρωπους.......
Ρε παιδια δεν τσακωνετε κανεις ..... Mike λιγο υπερβολικο σε βρισκω...!!: beer:
Ο ολοκληρωμενος χωματινος οδηγος ( αντε γιατι πιασαμε και τον Ορφανο και θα φτασουμε και στον Πανουση σε λιγο ) ειναι αυτος που εχει....
Την εμπειρια και την σοφια του..... giovani sala.....
Toν σωματοτυπο του KNIGHT..
Την τρελα του ΜΕΟ.....
Το στυλ του MERRIMAN ....
Την ψυχραιμια του AHOLA ....
Δηλαδη εγω εαν ημουν 25χρονια νεωτερος....!!! :D
Επισεις το enduro ειναι enduro.......
Πολυωρος μαραθωνιος με αντιπαλο μονο τον χρονο.....!!!
Στον τελευταιο αγωνα στα Μεγαρα ο Σιαφαρικας νικησε τον Τριγκα για 0,8 χιλιοστα του δευτερολεπτου μετα απο......
7 ωρες αγωνα η αν προτιματε 25,200 δευτερολεπτα...!
Τωρα εαν ολοκληρωμενος οδηγος θεωρειτε καποιος που κερδισε καποια ολιγολεπτα η ολιγοωρα ημερησια σωου της χωματινης μοτοσυκλετας με βαση τους αγωενς εντουρο και μαλιστα με απωντες απο αυτους τους αγωνες ...
Σχεδον ολων ων οδηγων επιπεδου του απο τον συναγωνισμο των κορυφαιων οδηγων ........ συγγνωμη αλλα δεν.....!!
Καθρεφτης των κορυφαιων οδηγων ειναι το ewc και μονο αυτο....!!!!
Μονο και μονο οτι τρεχουν ολοι εκει....!! Φτανει...!!
Συγνωμη πας να μας πεις οτι ο Ορφανος δεν ειναι καλος οδηγος! Ειδικα για τα ελληνικα δεδομεναμε τις υποδομες που εχουμε και με τα εφοδια του κρατους που ειναι ενα τιποτα ειναι παρα πολυ καλος οδηγος γιατι ειδικα αυτο που κανει θελει θυσιες που στις αλλες χωρες σε τετοιους αναβατες τους προσφερουν απλοχερα πολλα προνομια! Δεν ξερω αν εισαι εντος του χωρου δηλαδη ασχολεισαι με το χωμα τρεχεις αγωνες και τετοια γτ ειδικα ο συγκεκριμενος αγωνας ειναι ο δυσκολοτερος χωματινος κατα την γνωμη μου και μονο να λαβεις μερος θελει πολλα κοτσια με ολα αυτα που γινονται καθε χρονο! Τελος δνε νομιζω ολες αυτες οι χορηγιες να πετανε τα λεφτα τους ετσι και μακαρι να ειχαμε πειρσσοτερους οδηγους σαν τον κυριο ορφανο και σαν οδηγους αλλα και σαν ανθρωπους στο μηχανοκινητο αθλητισμο γτ τελευταια βλεπω μονο οδηγους αλλα οχι ανθρωπους.......
Tωρα τι μπλεκετε τον Ορφανο με τα παραπανω ονοματα .....
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω......
Οχι οτι τον αμφσβητω τον ανθρωπο αλλα αποφασιστε...... !!
( αντε γιατι πιασαμε και τον Ορφανο και θα φτασουμε και στον Πανουση σε λιγο )
:lol:
Eμένα μ αρέσει ο Παστράνα.. :cry::lol: κάνει ότι σπορ του καυλώσει... και τα κονομάει..
Τωρα εαν ολοκληρωμενος οδηγος θεωρειτε καποιος που κερδισε καποια ολιγολεπτα η ολιγοωρα ημερησια σωου της χωματινης μοτοσυκλετας με βαση τους αγωενς εντουρο και μαλιστα με απωντες απο αυτους τους αγωνες ...
Σχεδον ολων ων οδηγων επιπεδου του απο τον συναγωνισμο των κορυφαιων οδηγων ........ συγγνωμη αλλα δεν.....!!
Καθρεφτης των κορυφαιων οδηγων ειναι το ewc και μονο αυτο....!!!!
Μονο και μονο οτι τρεχουν ολοι εκει....!! Φτανει...!!
Δεν εχεις πολυ αδικο, αλλα εχεις...
Συγκρινεις ανομια πραγματα, διαφορετικους τελειως αγωνες σε αιγλη, προβολη, απολαβες, προπονηση και ενδιαφέρον.
Ο καθε τομεας διαφορετικος και σεβαστος για να μην πω αλλο αθλημα τελειως.
Οταν σκας απο το πουθενα ομως οπως ο Μπλαζουσιακ και κερδιζεις ολους αυτους 5 χρονιες συνεχόμενες σε ενα απο τους ομολογουμενα δυσκολοτερους αγωνες/φιεστες πες το οπως θες, δεν μπορεις να το αγνοησεις και να πεις οχι μονο το ντακαρ ειναι αγωνας ή μονο το πρωταθλημα γιατι ειναι σαν να λες μονο ο μαραθωνιος ειναι αθλημα ή τα 10.000 μετρα... και δεν ειναι το 800ρι επειδη τελειωνει γρηγορα;;;;
Σαφεστατα αναγνωριζω την αξια των πρωταθλητων WEC ISDE Dakar κλπ
Συγκεκριμενα ομως οπου αγωνιστηκε ο Μπλαζουσιακ (και δεν τραυματιστηκε), απλα τους εραψε και δεν μπορει να ειναι τυχαιο ως προς την οδηγική κ αθλητικη του αξια... δεν ειναι η αποψη μου αυτη αλλα η πραγματικοτητα..
Αν θα χε τυχη σε ενα WEc δεν μπορω να ξερω...
Δεν εχεις πολυ αδικο, αλλα εχεις...
Συγκρινεις ανομια πραγματα, διαφορετικους τελειως αγωνες σε αιγλη, προβολη, απολαβες, προπονηση και ενδιαφέρον.
Ο καθε τομεας διαφορετικος και σεβαστος για να μην πω αλλο αθλημα τελειως.
Οταν σκας απο το πουθενα ομως οπως ο Μπλαζουσιακ και κερδιζεις ολους αυτους 5 χρονιες συνεχόμενες σε ενα απο τους ομολογουμενα δυσκολοτερους αγωνες/φιεστες πες το οπως θες, δεν μπορεις να το αγνοησεις και να πεις οχι μονο το ντακαρ ειναι αγωνας ή μονο το πρωταθλημα γιατι ειναι σαν να λες μονο ο μαραθωνιος ειναι αθλημα ή τα 10.000 μετρα... και δεν ειναι το 800ρι επειδη τελειωνει γρηγορα;;;;
Σαφεστατα αναγνωριζω την αξια των πρωταθλητων WEC ISDE Dakar κλπ
Συγκεκριμενα ομως οπου αγωνιστηκε ο Μπλαζουσιακ (και δεν τραυματιστηκε), απλα τους εραψε και δεν μπορει να ειναι τυχαιο ως προς την οδηγική κ αθλητικη του αξια... δεν ειναι η αποψη μου αυτη αλλα η πραγματικοτητα..
Δεν διαφωνουμε πουθενα ( εκτος απο το αλλο αθλημα τελειως ως προς τον χαρακτηρισμο ολοκληρωμενο ......)
Για αυτο και ειπα παραπανω οτι τον αδικειτε με τον να τον χαρακτηριζετε ολοκληρωμενο μονο και μονο επειδη κερδισε-εραψε ( πες το οπως θελεις ) καποιους μεμονομενους πρωτοκλασατους σε αγωνισματα σε στυλ indorr κλπ....
Θελουμε δεν θελουμε τα παραπανω αγωνισματα που αναφερεις εχουν βαση το εντουρο στο τερραιν ......
Το δυσκολο ομως σε αυτους τους αγωνες ειναι η διαρκεια.......
Εαν μιλαμε για εκρηκτικοτητα και μονο παμε τοτε σε οδηγους τυπου Παστρανα και αλλους και τοτε.....
Το χ@ζουμε τελειως...!!
Αλλιως.. Απο ποιον να πουμε οτι ειναι ποιο ολοκληρωμενος ο Μπλαζουσιακ οταν οι 7 στους 10 απο τους οδηγους των εταιρειων δεν παιρνουν μερος σε κανενα αγωνα απο αυτους που τρεχει ο Μπλαζουσιακ...!!
Το πτυχιο απο εκει θα το παρεις .....!
Το «ολοκληρωμενος» δεν το πα εγω.... μπηκα στην συζητηση οταν μερικοι τον βγαλανε «μετριο». Τεσπα συμφωνουμε αν και αγωνες τυπου Erzberg και Romaniacs ειναι endurance αγωνες... για το indoor εχεις δικιο. Πιθανοτατα επειδη οι περισσοτεροι hardenduro αθλητες ερχονται απο το τραϊαλ, να μην εχουν την ιδια απόδοση σε μεγαλους πρωταθληματικους αγωνες... δεν το ξερουμε σιγουρα ομως!
Απ'τα πληκτρολογια ειναι ευκολο να κρινουμε... οταν εισαι ομως σε κανα Carl's diner ξερεις καλυτερα τι ειναι εντουρο απο μενα
Allst@rf
20/03/2013, 09:41
το ειπα και πιο πανω...
το ολοκληρωμενος χωματινος το ειπα γιατι οπου και να τρεξει κερδιζει...
και επισης στο βιντεο λεει οτι θελει να τρεξει ντακαρ,που το βλεπω πιθανο με αυτους τους χορηγους...
αν τρεξει και κερδισει θα τα εχει κανει ολα εκτος απο το wec και isde ,που ουτε αυτα τα αποκλειουμε γιατι ειναι σχετικα μικρος ακομα...
παντος συμφωνω με τον stοubi που λεει οτι τον αδικο με τον χαρακτηρισμο "ολοκληρωμενος"...
:beer:
Lioulios
20/03/2013, 10:13
Οκ ρε ταρίφα ,μην κάνεις έτσι . Και εμείς βαφτίζουμε τις φλαταδούρες και τα κακοτράχαλα , εντουράδες . Τί να πει ;
Το τυπάκι στο βίντεο μου το είχαν δείξει παλιότερα οι Πολωνοί φίλοι μου και μου έλεγαν το πόσο καλός είναι . Για αυτούς είναι κάτι σαν εθνικός ήρωας μαζί με άλλους που διαπρέπουν ο καθένας στον χώρο του .
...Μου έλεγαν τότε πως αυτός μια μέρα θα τρέξει Ντακάρ...Δηλαδή το πολυλέει ...Και άμα το πολυλέει ...Μάλλον θα το κάνει κιόλας !
Όπως και νά έχει , το τυπάκι είναι αλλού ...Απο άλλο πλανήτη .
Λευκάδιος
20/03/2013, 10:29
ΕΛΕΟΣ ξεροληδιδες
Το «ολοκληρωμενος» δεν το πα εγω.... μπηκα στην συζητηση οταν μερικοι τον βγαλανε «μετριο».
επιμενεις να λες οτι μερικοι τον εβγαλαν μετριο,ασχετο κλπ.εγω ξαναδιαβασα ολα τα ποστ και δεν βλεπω κατι τετοιο:wave2:
αν τρεξει και κερδισει θα τα εχει κανει ολα εκτος απο το wec και isde ,που ουτε αυτα τα αποκλειουμε γιατι ειναι σχετικα μικρος ακομα...
:beer:ετσι:beer:
επιμενεις να λες οτι μερικοι τον εβγαλαν μετριο,ασχετο κλπ.εγω ξαναδιαβασα ολα τα ποστ και δεν βλεπω κατι τετοιο:wave2:
ετσι:beer:
Vaskas εφη
Αναμφίβολα ο τύπος είναι ταλέντο, χεράς ή ότι άλλο θες, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί άλλοι που κάνουν τα ίδια. Ολοκληρωμένος κατ' εμέ είναι αυτός που έχει διάρκεια και που δεν καβαλάει το καλάμι όσους αγώνες κι αν έχει κερδίσει. Και ο Taddy είναι πολύ μικρός ακόμα για να κριθεί. Σε μερικά χρόνια, αν είναι ακόμα στο άθλημα, ίσως να συμφωνήσω μαζί σου.
:wave2: :wave2:
Δεν εχω κανενα προβλημα με την αποψη του καθενος, σεβαστες ειναι ολες σαφως!
Οταν σκαει το 2007 απο το πουθενα ενα ατομακι επαναλαμβανω απο το πουθενα και περνει νικες σε αγωνες πρωτοκλασσατους και κανει μεροκαματο μεγάλα ονοματα βλ Σαλμινεν, θερβαντες, knight, κλπ, ε δεν τον λες ουτε κοινο ουτε τυχαιο αναβατη... Ποσο μαλλον οταν περνει 5 νικες σερι συν ολους τους αλλους αγωνες και τις πρωτιες σουπερ εντουρο ΑΜΑ κλπ... Αν με το ζορι πρεπει για σας να παιξει στο WEC για να εχει αξια, τι να σας πω... ;;
Γιαννης κορο
20/03/2013, 13:18
Ρε πάντα να τσακώνεστε... ήμαρτον..
Φιλε μου η διαφορετικη γνωμη και η ανταλλαγη αποψεων δεν νομιζω οτι χαρακτηριζεται ως τσακωμος! Εμεις απλα συζηταμε γτ υπαρχουν διαφορετικες αποψεις και ο καθενας παρουσιαζει την δικια του εκδοχη :)
Κανονίστε γιατί αναλογία μπινελικίων και μπυρών δεν είναι ακόμη η αρμόζουσα...:D
Κανονίστε γιατί αναλογία μπινελικίων και μπυρών δεν είναι ακόμη η αρμόζουσα...:D
Κανονισε γιατι εσενα σε κοβω καπου αναμεσα στον Ορφανο και στον Πανουση.......
Βάλε και κανένα σπληνάντερο ανάμεσα στις μπύρες ρε Κωστάκη...;)
Βάλε και κανένα σπληνάντερο ανάμεσα στις μπύρες ρε Κωστάκη...;)
NΑ ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ κυριοι...!!!!
ΑΡΧΟΝΤΑΣ...!!! :D
Vaskas εφη
Δεν εχω κανενα προβλημα με την αποψη του καθενος, σεβαστες ειναι ολες σαφως!
Οταν σκαει το 2007 απο το πουθενα ενα ατομακι επαναλαμβανω απο το πουθενα και περνει νικες σε αγωνες πρωτοκλασσατους και κανει μεροκαματο μεγάλα ονοματα βλ Σαλμινεν, θερβαντες, knight, κλπ, ε δεν τον λες ουτε κοινο ουτε τυχαιο αναβατη... Ποσο μαλλον οταν περνει 5 νικες σερι συν ολους τους αλλους αγωνες και τις πρωτιες σουπερ εντουρο ΑΜΑ κλπ... Αν με το ζορι πρεπει για σας να παιξει στο WEC για να εχει αξια, τι να σας πω... ;;
Ο Vaskas δεν είπε κανέναν τυχαίο ούτε κοινό αναβάτη, απλά θεωρεί η ολοκλήρωση έρχεται με την εμπειρία και η εμπειρία έρχεται με τα χρόνια τριβής στο άθλημα, γι' αυτό και μίλησε για διάρκεια.
Allst@rf
20/03/2013, 17:14
O vaskas είπε μλκια, γιατί το 07 που πρωτοεμφανιστηκε και πήρε το erzberg, ναι τον ελεγες ταλέντο...
Ε ύστερα από πέντε χρονιά, 5 τίτλους στο erzberg, τιτλο στο hell's gate, tough one και κάτι "ψιλα " σε extreme enduro αγώνες ανά την υφήλιο και εδώ και 2 χρόνια παγκόσμιος πρωταθλητης indoor enduro κάτι παραπάνω δενεείναι από το να τον χαρακτηρισεις ταλέντο;
SPAM, ωραια φωτο στο avatar φιλαρακι!!!!!!
Παιδιά ψαχτείτε καλύτερα . Ο Blazusiak έχει πάρει μέρος (όχι μονο μια φορά) στο EWC και δεν τράβηξε καθόλου (μιλάμε για χρόνους εκτός 10αδας) .
Μάλιστα η ΚΤΜ επειδή πουλάει, το 11 ήθελε να τον εντάξει κανονικά στο πρωτάθλημα . Προπόνηση ατομική κτλπ.
Αν και τις εξτρίμ τις είχε, στις κλασσικές εντουρο ειδικές πάτωνε . Δεν έχει την ταχύτητα που χρειάζεται .
Και σκεφτείτε το εξής . Πού πήρε μέρος ο Blazusiak σε παγκόσμιο επίπεδο και διακρίθηκε ?
Όλα αυτά τα Erzberg Rodeo , Hells Gate , The Tough One, Last Man Standing όπως και κάτι X-Games και ΑΜΑ Endurocross δεν είναι τίποτα παραπάνω απο κάποια events που γίνονται . Καμία σχέση με πρωταθλήματα .
Δεν λέω οτι δεν είναι αξιόλογος και ο καλύτερος σε αυτό που κάνει , αλλά το θέμα είναι οτι επι τις ουσίας δεν μπαίνει πουθενά πρωταθληματικά .
Ο Αγγλος (ο Δαβίδ ντε) ο οποίος ήταν η προηγούμενη "μαϊμού" της ΚΤΜ (προς ευχαρίστηση και εντυπωσιασμό του κοινού ) ηταν πολύ πιο αξιόλογος οδηγός και το αποδεικνύει κάθε χρόνο .
Πάντως προσωπικά (αν μιλάμε για εντουροκαταστάσεις, γιατί το ΜΧ είναι μια άλλη ιστορία) οδηγοί σαν το Salminen , τον Mika Ahola κτλπ δεν είναι συγκρίσιμοι με κανέναν Blazusiak , Jonny Wolker kai λοιποί .
Φιλικά πάντα
Και κάτι τελευταίο . Ολοκληρωμένος οδηγός γενικά ΔΕΝ υπάρχει . Ο καθένας εχει τον τομέα του
O vaskas είπε μλκια, γιατί το 07 που πρωτοεμφανιστηκε και πήρε το erzberg, ναι τον ελεγες ταλέντο...
Ε ύστερα από πέντε χρονιά, 5 τίτλους στο erzberg, τιτλο στο hell's gate, tough one και κάτι "ψιλα " σε extreme enduro αγώνες ανά την υφήλιο και εδώ και 2 χρόνια παγκόσμιος πρωταθλητης indoor enduro κάτι παραπάνω δενεείναι από το να τον χαρακτηρισεις ταλέντο;
Ομολογώ δεν ήξερα ότι είχε 5ετή πορεία του στον χώρο. Τον ανακάλυψα περίπου εδώ κι έναν χρόνο οπότε και υπέθεσα ότι αυτό είναι όλο κι όλο. Ναι λοιπόν κυρίες και κύριοι ο vaskas είπε μαλακία κι επειδή είναι και χοντρός είπε χοντρομαλακία.
το 2011 συγκεκριμενα ετρεξε σε 1,5 αγωνα wec και βγηκε 5ος, 8ος και 7ος....
Μιλαμε να ακολουθησει πρωταθλημα σε φουλ wec και οχι επιλεγμενα, ποσο μαλλον οταν αφιερώνεσαι ή σου παει πιο πολυ το hard enduro... η τα φραγκα ειναι περισσοτερα δεν ξερω
Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω, με δανεικο μηχανακι περνει erzberg και αλλα 4 συν tough one kai hells gate κλπ και τα βγαζετε στραγαλια, μονο και μονο επειδη δεν αφιερωθηκε στο παγκοσμιο εντουρο; μα στο indoor , superenduro με τους παγκοσμιους ετρεχε και κερδιζε...
Allst@rf
20/03/2013, 21:37
Και γω ομολογω ότι παραξενευτηκα...
Τελικα τον αδικησα ή τον υπερεκτιμησα;
Με νοιάζει;
Μπα ,εμένα μου αρέσει πολύ σαν αναβατης...
Allst@rf
20/03/2013, 21:42
SPAM, ωραια φωτο στο avatar φιλαρακι!!!!!!
:tooth:
Ευχαριστώ φωτογραφε...
Γιαννης κορο
20/03/2013, 21:48
Και κάτι τελευταίο . Ολοκληρωμένος οδηγός γενικά ΔΕΝ υπάρχει . Ο καθένας εχει τον τομέα του
εδω θα διαφωνησω και το εγραψα και παραπανω !Ο καθε θεατης που βλεπει τετοιους οδηγους και ειδικα οταν ασχολειται και αυτος με το αθλημα και ξερει 2 πραγματα περισσοτερα μπορει να βρει για τα δικα του δεδομενα τον ολοκληρωμενο αναβατη! Ειτε επειδη εχει αυτην την τεχνικη ειτε επειδη εχει αυτο το στυλ ειτε πολλα !Σαφως δνε υπαρχει ο τελειος αναβατης και ουτε ποτε θα υπαρξει αλλα υπαρχουν αναβατες που απλα προσσεγγιζουν το τελειο για εμας και οπως εχουμε δει σε αυτο το θεμα συζητησης ο καθενας εχει τον δικο του οδηγο για τους δικους του λογους ;)
Παιδιά ψαχτείτε καλύτερα . Ο Blazusiak έχει πάρει μέρος (όχι μονο μια φορά) στο EWC και δεν τράβηξε καθόλου (μιλάμε για χρόνους εκτός 10αδας) .
Μάλιστα η ΚΤΜ επειδή πουλάει, το 11 ήθελε να τον εντάξει κανονικά στο πρωτάθλημα . Προπόνηση ατομική κτλπ.
Αν και τις εξτρίμ τις είχε, στις κλασσικές εντουρο ειδικές πάτωνε . Δεν έχει την ταχύτητα που χρειάζεται .
Και σκεφτείτε το εξής . Πού πήρε μέρος ο Blazusiak σε παγκόσμιο επίπεδο και διακρίθηκε ?
Όλα αυτά τα Erzberg Rodeo , Hells Gate , The Tough One, Last Man Standing όπως και κάτι X-Games και ΑΜΑ Endurocross δεν είναι τίποτα παραπάνω απο κάποια events που γίνονται . Καμία σχέση με πρωταθλήματα .
Δεν λέω οτι δεν είναι αξιόλογος και ο καλύτερος σε αυτό που κάνει , αλλά το θέμα είναι οτι επι τις ουσίας δεν μπαίνει πουθενά πρωταθληματικά .
Ο Αγγλος (ο Δαβίδ ντε) ο οποίος ήταν η προηγούμενη "μαϊμού" της ΚΤΜ (προς ευχαρίστηση και εντυπωσιασμό του κοινού ) ηταν πολύ πιο αξιόλογος οδηγός και το αποδεικνύει κάθε χρόνο .
Πάντως προσωπικά (αν μιλάμε για εντουροκαταστάσεις, γιατί το ΜΧ είναι μια άλλη ιστορία) οδηγοί σαν το Salminen , τον Mika Ahola κτλπ δεν είναι συγκρίσιμοι με κανέναν Blazusiak , Jonny Wolker kai λοιποί .
Φιλικά πάντα
Ρε άντε πλέξε κανα πουλόβερ... κουλομαρία ....είδαμε και σένα τόσες κρυφές προπονήσεις... διατροφες ποδηλατα.. και ακομα τζατζίκι τρώς :lol:
Μήπως να το γυρίσεις στο indoor να πάρεις κανα κύπελο? Η να πάμε να τρέξουμε στο χελς γκειτς? (χελς γκει μαλλον για τη περιπτωση μας) :moutza:
Μήπως να το γυρίσεις στο indoor να πάρεις κανα κύπελο?
Όχι ρε αυτό είναι ευκολακι . Ασε που θα μας κρατάει μούτρα και ο Μπλαζουσιακ
:eek::eek:
Allst@rf
21/03/2013, 17:08
Μπα, αν πάρεις 6 φορές το ερτζμπεργκ πιστεύω θα στεναχωρεθει...
Lioulios
05/04/2013, 16:04
Abu Dhabi Desert Challenge
286713
Lioulios
05/04/2013, 16:06
286714
Allst@rf
05/04/2013, 17:30
Μπραβο ρε λιουλιε...
Το πε και το κάνε ο Πολωνός...
Spam on
Αυτό το διπλοφάναρο το γουστάρω τρελά. Όμως είναι πολλά τα λεφτά Άρη. ΓΜΤ.
Spam off.
Lioulios
10/04/2013, 21:49
Wiecie kto jest na zdjęciu ?? ^^ ( Ξέρεις ποιος είναι στη φωτογραφία? )
:evil:
287297
Lioulios
10/04/2013, 21:51
287298
Lioulios
10/04/2013, 21:53
287299
MiltiadisK.D
11/04/2013, 21:48
Ρε lioulie συγγενεις σου ειναι ο blazusiak?η μηπως κοντοχωριανακι?:lol::bawl::rotflmao::beer:
SHOOTER045
11/04/2013, 22:36
το κανονικο του ονομα ειναι :ΘΑΔΑΙΟΣ ΜΠΛΑΣΟΥΖΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΙ....:lol:
Lioulios
11/04/2013, 22:57
το κανονικο του ονομα ειναι :ΘΑΔΑΙΟΣ ΜΠΛΑΣΟΥΖΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΙ....:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Υπάρχει μια σελίδα στο fecebook Πολωνική που αφορά οφ ρόουντ καταστάσεις και δη Μοτοκρος ...Από κει τα παίρνω . Το όνομα της σελίδας είναι Fani Motocrossu και μιας και το εν λόγο κοπέλι είναι Πολωνός , ανεβαίνουν συχνά φωτό δικές του .
7gibernau
19/04/2013, 11:25
κωστακη,ο δικος σου ρε....
http://xgames.espn.go.com/events/2013/foz/article/9183884/x-games-foz-do-igua%C3%A7u-brazil-taddy-blazusiak-wins-men-enduro-x
Lioulios
01/05/2013, 09:56
Taddy Blazusiak
New race bike!
Its hard to belive but it works better than it looks :)
288900
RAMMSTEIN
01/05/2013, 11:17
http://www.youtube.com/watch?v=pTeOaQ49Hj0
ολα τα αλλα ειναι γατακια
Lioulios
02/05/2013, 15:47
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=569507299736959&set=a.160485983972428.31381.155421471145546&type=1&theater
288959
Allst@rf
02/05/2013, 16:36
Ωραίος ο ταντυ αλλά και ο κοντι δεν πάει πίσω όμως...
Ελπιζω του χρόνου να το σηκωσει το τρόπαιο ...είναι φοβερός αναβατης, δείτε τι έκανε στην Ιταλία πριν λίγο καιρό στο hell's gate...
Lioulios
05/05/2013, 02:24
Taddy ended up 2nd at Vegas Endurocross opener last night.
Good start of the championship!
289099
Allst@rf
05/05/2013, 14:47
39 χρόνων(ε) ο brown, τους καθαρισε τους πιτσιρικαδες...
Ωραίος αγώνας...