PDA

View Full Version : ο πουστόκ@ιρος............. γκρρρρρρρρρρρρρ

spyrakos35
20/03/2013, 23:27
:moutza: ρε πουστόκαιρε που δύο τριήμερα σερί δεν θες να στρώσεις να κάνουμε καμμια βόλτα της προκοπής......

:a018::a018::a018::a018::a018:

ναι, καλά καταλάβατε, θέλω να φύγω για τριήμερο έδεσσα και έχω ξενερώσει την ζωή μου με τις προβλέψεις......

TROOPER
20/03/2013, 23:32
ντυσου σωστα και προχωρα μωρη κυρια :lol:

spyrakos35
20/03/2013, 23:35

δεν θα πάω μόνος μου μωρέ..... ποιος ακούει κρεββατομουρμούρα μετά.... ασε που η γιαγιά αν μάθει για βροχή - μηχανή δεν θα κρατήσει την μικρή.....

nihristo
20/03/2013, 23:36
:moutza: ρε πουστόκαιρε που δύο τριήμερα σερί δεν θες να στρώσεις να κάνουμε καμμια βόλτα της προκοπής......

:a018::a018::a018::a018::a018:

ναι, καλά καταλάβατε, θέλω να φύγω για τριήμερο έδεσσα και έχω ξενερώσει την ζωή μου με τις προβλέψεις......

συμφωνώ και επαυξάνω, όταν έκανε καιρό με ήλιο είχε και 3 βαθμούς όλους κ όλους ρε πστμ. Ζήτω τα αυτοκίνητα :beer:

TROOPER
20/03/2013, 23:40
δεν θα πάω μόνος μου μωρέ..... ποιος ακούει κρεββατομουρμούρα μετά.... ασε που η γιαγιά αν μάθει για βροχή - μηχανή δεν θα κρατήσει την μικρή.....

:eek:

με τη γιαγια θα πας? :lol::lol:

SHOOTER045
20/03/2013, 23:41
στο side car...

spyrakos35
20/03/2013, 23:42

με τη γιαγια θα πας? :lol::lol:

τι μλκ είναι..... :bawl:

chr1s_86
21/03/2013, 12:13

:lol:

LOUKILOUK
21/03/2013, 12:19
Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα...

κρύο δεν έκανε ποτέ....

άκου που σου λέω...κάλά τα λέει το τραγουδάκι...:(

AristidisZ
21/03/2013, 12:24

κρύο δεν έκανε ποτέ....

άκου που σου λέω...κάλά τα λέει το τραγουδάκι...:(

το κρύο το δικό μας δεν έχει σχέση με κεντρική / βόρεια Ευρώπη
και εγώ έλεγα ότι είναι μύθος, αλλά το έζησα...

AristidisZ
21/03/2013, 12:29
btw ρε Σπύρο ήλιο βλέπω Π/Σ και απλά συννεφιά τη Κυριακή

sniper
21/03/2013, 12:42

κρύο δεν έκανε ποτέ....
...

Μάλλον δεν έχεις ζήσει χειμώνα σε τίποτα Φλώρινα, Κοζάνη, Δράμα, Ορεστειάδα κλπ να δεις το -10 και κάτω και να σου πέφτει στο χώμα ότι εξέχει.

Στο Εδιμβούργο ζεις, όχι στο Βόρειο Πόλο. :winka:

Aνεμος
21/03/2013, 12:45
spyrako μην μασάς, και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα είμαι αφού ανέβαλα την βόλτα το προηγούμενο ΣΚΔ :sad:, αλλα τώρα δεν έχει πισωγύρισμα. Παρασκευή έχει εκκίνηση.No further talking about it.

Btw, ΣΚ στις περισσότερες περιοχές δίνει καλό καιρό :a013:. Δευτέρα βροχές...αλλα :a12:

spyrakos35
21/03/2013, 15:53
........ Δευτέρα βροχές...αλλα :a12:

mama :a38:

and wife :pantofla:

:cry:

Translatoras
21/03/2013, 16:21
Τράβα με το Splash να σου κάψει και λιγότερο από τη φρεγάτα!

MG-KTiNoS
21/03/2013, 16:37
Μάλλον δεν έχεις ζήσει χειμώνα σε τίποτα Φλώρινα, Κοζάνη, Δράμα, Ορεστειάδα κλπ να δεις το -10 και κάτω και να σου πέφτει στο χώμα ότι εξέχει.

Στο Ελσίνκι που είναι ο γιός μου πάντως κάνει ΠΣ...κρυο.
Προχτές είχε -12 και πήγε με τον παππού για ψάρεμα. Με ένα τρυπάνι ΝΑ !!!!!

285487

DimChios
21/03/2013, 16:49
mama :a38:

and wife :pantofla:

:cry:

ρε για δειτε κατι αντρες που χουν σκισει τη γατα

:smokin:

sniper
21/03/2013, 16:55

Σιγά ρε εκδορέα

LOUKILOUK
21/03/2013, 17:25

Ρε συ Νικόλα ποιος μίλησε για Βόρειο Πόλο;
Από την άλλη δεν παίζει σύγκριση... έχει και η Σκωτία "Φλώρινα", "Κοζάνη", "Δράμα" κτλ και τα ξέρεις ίσως και καλύτερα από μένα...επίσης γνωρίζεις τις μέσες θερμοκρασίες όλο τον χρόνο...Ελλάδα ο χειμώνας είναι 3-4 μήνες...εδώ το θερμόμετρο τερματίζει προς τα πάνω στους 22 και η ποιο ωραία μέρα στο Εδιμβούργο είναι το καλοκαίρι( η μέρα με τους 22 που λέγαμε πρν λίγο...)
Τεσπά 18 χρόνια μοτοσυκλετιστής στην Ελλάδα χειμώνα καλοκαίρι καθημερινή χρήση μηχανής (αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ) και χειμωνιάτικα ταξίδια (Δεκέμβρη, Γενάρη, Φλεβάρη λέμε..), ήρθα εδώ πάνω και κατάλαβα γιατί για κάποιους η μηχανή είναι μόνο εποχιακό χόμπι και όχι μέσο καθημερινής μετακίνησης...
Από τέλη Νοέμβρη η θερμοκρασία δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από του 6 βαθμούς και βρίσκετε σχεδόν καθημερινά στους 0-3, δεν θα αναφερθώ καν σε βροχή και χιόνι...
Νομίζω οτί δεν χρειάζετε να μένω στον Βορειο πόλο για να ομιλώ ...και δεν νομίζω να διαφωνείς και πουθενά σε όσα γράφω...
Φυσικά μπορείς να συνεχίσεις να θεωρείς ότι οι περιοχές που προανέφερες είναι οι αντιπροσωπευτικότερες του ελληνικού κλίματος...;)

υ.γ. Εντελώς τυχαία τις προάλες στη δουλειά γνώρισα δυο Έλληνες...Εβρίτες...δεν το πίστευαν λέμε το κρύο που έτρωγαν στο Edinburgh...

MG-KTiNoS
21/03/2013, 17:32
Από την άλλη δεν παίζει σύγκριση... έχει και η Σκωτία "Φλώρινα", "Κοζάνη", "Δράμα" κτλ και τα ξέρεις ίσως και καλύτερα από μένα...επίσης γνωρίζεις τις μέσες θερμοκρασίες όλο τον χρόνο...Ελλάδα ο χειμώνας είναι 3-4 μήνες...εδώ το θερμόμετρο τερματίζει προς τα πάνω στους 22 και η ποιο ωραία μέρα στο Εδιμβούργο είναι το καλοκαίρι( η μέρα με τους 22 που λέγαμε πρν λίγο...)
Τεσπά 18 χρόνια μοτοσυκλετιστής στην Ελλάδα χειμώνα καλοκαίρι καθημερινή χρήση μηχανής (αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ) και χειμωνιάτικα ταξίδια (Δεκέμβρη, Γενάρη, Φλεβάρη λέμε..), ήρθα εδώ πάνω και κατάλαβα γιατί για κάποιους η μηχανή είναι μόνο εποχιακό χόμπι και όχι μέσο καθημερινής μετακίνησης...
Από τέλη Νοέμβρη η θερμοκρασία δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από του 6 βαθμούς και βρίσκετε σχεδόν καθημερινά στους 0-3, δεν θα αναφερθώ καν σε βροχή και χιόνι...
Νομίζω οτί δεν χρειάζετε να μένω στον Βορειο πόλο για να ομιλώ ...και δεν νομίζω να διαφωνείς και πουθενά σε όσα γράφω...
Φυσικά μπορείς να συνεχίσεις να θεωρείς ότι οι περιοχές που προανέφερες είναι οι αντιπροσωπευτικότερες του ελληνικού κλίματος...;)

υ.γ. Εντελώς τυχαία τις προάλες στη δουλειά γνώρισα δυο Έλληνες...Εβρίτες...δεν το πίστευαν λέμε το κρύο που έτρωγαν στο Edinburgh...

nai αλλά τρυπάνι έχεις ???

:D

:bawl:

spyrakos35
21/03/2013, 18:00

α μωρή κουφάλα, θα σε φτιάξω γω..... :cool:

DimChios
21/03/2013, 18:24
α μωρή κουφάλα, θα σε φτιάξω γω..... :cool:

http://www.youtube.com/watch?v=6mJMtAedLOg

AUFGEBRACHT
21/03/2013, 21:50

285506

spyrakos35
21/03/2013, 21:55
και το σιγοτραγούδαγα.....

ο κύβος ερρίφθη.... θα πάω με το κουτί και ξέρω οτι ο άλλος ο φούστης ο μέρφυ θα σκάσει μύτη και δεν θα ρίξει σταγόνα.....

επειδή όμως χίε εγώ την γάτα την σκίζω χωρίς να γίνομαι μπαρμπούνι, βάζω στο μυαλό μου πλάνο για εκδρομούλα σιδερόκωλη βαρβάτη.... :a25:

λίαν συντόμως....

sniper
22/03/2013, 10:14

Τι να σου πω, 6 χρονια εκεί, τα 4 στο Aberdeen, και με πολλές βόλτες βόρεια (χειμώνα - "καλοκαίρι") δεν θυμάμαι να κρύωσα τόσο όσο εδώ (άσε που η προετοιμασια με την ομάδα που έπαιζα ήταν χειμώνα κι έξω και δεν είχαμε κανένα σοβαρό πρόβλημα). Το προφανές είναι ότι δεν έει κανένα σοβαρό υψόμετρο εκεί οπότε τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Το πρόβλημα με τον καιρό εκεί είναι ότι δεν μπορει ν' αποφασίσει σε ποια εποχή είσαι... :bawl: O αέρας είναι μια άλλη υπόθεση βέβαια...

Καλά, δεν κάνουμε και διαγωνισμό κρύου :wave2:

spyrakos35
22/03/2013, 10:30
ο ένας, αντμίν, από το αμπερντίν

ο άλλος, μοντ, κατι με σκανδιναβία νταλαβέρια

ρε σεις..... μήπως και το "μοτοσπίτι μας" το κατέχει η τρόικα???? :sick:

TROOPER
22/03/2013, 10:33

το δικο σου δλδ ΔΕΝ το κατεχει η τροικα????

:hmm:

spyrakos35
22/03/2013, 10:37
το δικο σου δλδ ΔΕΝ το κατεχει η τροικα????

:hmm:

και να πεις οτι πήρα και την κάρλα μπρούνι να πάει στο διάολο :cry:

υγ.... δεν μπαίνει εδώ μέσα, επιβεβαιωμένο.....

LOUKILOUK
22/03/2013, 11:12
Τι να σου πω, 6 χρονια εκεί, τα 4 στο Aberdeen, και με πολλές βόλτες βόρεια (χειμώνα - "καλοκαίρι") δεν θυμάμαι να κρύωσα τόσο όσο εδώ (άσε που η προετοιμασια με την ομάδα που έπαιζα ήταν χειμώνα κι έξω και δεν είχαμε κανένα σοβαρό πρόβλημα). Το προφανές είναι ότι δεν έει κανένα σοβαρό υψόμετρο εκεί οπότε τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Το πρόβλημα με τον καιρό εκεί είναι ότι δεν μπορει ν' αποφασίσει σε ποια εποχή είσαι... :bawl: O αέρας είναι μια άλλη υπόθεση βέβαια...

Καλά, δεν κάνουμε και διαγωνισμό κρύου :wave2:

Σιγά μην κάνουμε και διαγωνισμό κρύου, τον Σπυράκο προσπαθώ να πω φλώρο και μπαίνεις στην μέση και μου τα χαλάς...:cry::bawl:
Στην τελική τον βλέπω στο στέισιον συν γυναιξί και τέκνα και την πεθερουλα συνοδηγό, στη δεξιά βοηθητική λωρίδα και ο ράδιο να παίζει Πάσχάλη Τερζή... ενώ στα καπάκια θα λαμβάνει μύνημα στο σμάρτφον από Τσίου "Μ@λ@κα καβαλα την "χοντρή" και ανέβα ΤΩΡΑ Βουκουρέστι...έχω μπλέξει σε κάτι πάρτυ με ούζα και χρειάζομαι βοήθεια..." :bawl::lol:

υ.γ. Κύριε σκοπευτά προδιόρισέ μου λίγο το "εδώ" που κρυώνεις και σε τι ομάδα έπαιζες γιατί αν ήταν ομάδα χόκευ πχ καλά ήταν...μην κοιτάς στην υηλεόραση που παίζουν σε κλειστά...χιχιχιχιχι:wave2:

sniper
22/03/2013, 11:18
....

υ.γ. Κύριε σκοπευτά προδιόρισέ μου λίγο το "εδώ" που κρυώνεις και σε τι ομάδα έπαιζες γιατί αν ήταν ομάδα χόκευ πχ καλά ήταν...μην κοιτάς στην υηλεόραση που παίζουν σε κλειστά...χιχιχιχιχι:wave2:

Εγώ δεν κρυώνω εύκολα έτσι κι αλλιώς αλλά το "εδω" αναφέρεται κυρίως στην Ορεινή αλλά στην Ελλάδα από Λαμία και πάνω... (αν σ' εχει χτυπησει ποτέ βαρδάρης θα καταλάβεις τι εννοώ)
Aμερικάνικο ποδόσφαιρο έπαιζα..

pipe_smoker
22/03/2013, 11:18

Και κάτι για μια ομάδα λέει που έπαιζε κι έκαναν προετοιμασία (τη φόρτισε και ήρθε?). Λες το nickname "sniper", που ποτέ μου δεν το κατάλαβα, να παραπέμπει σε οικονομικό δολοφόνο???:evil:

έντιτ:

Ωχ παναγία μου... Χειρότερα....:D

AristidisZ
22/03/2013, 11:25
Και κάτι για μια ομάδα λέει που έπαιζε κι έκαναν προετοιμασία (τη φόρτισε και ήρθε?). Λες το nickname "sniper", που ποτέ μου δεν το κατάλαβα, να παραπέμπει σε οικονομικό δολοφόνο???:evil:

έντιτ:

Ωχ παναγία μου... Χειρότερα....:D

google search

greek football player in Aberdeen

DimChios
22/03/2013, 11:27
και να πεις οτι πήρα και την κάρλα μπρούνι να πάει στο διάολο :cry:

υγ.... δεν μπαίνει εδώ μέσα, επιβεβαιωμένο.....

print screen

spyrakos35
22/03/2013, 11:27
......... τον Σπυράκο προσπαθώ να πω φλώρο και μπαίνεις στην μέση και μου τα χαλάς...:cry::bawl:

ντροπή σου και είσαι και αεκτζής .... θα ενημερωθεί ο χατζημούσιας για την συμπεριφορά σου....

............ ενώ στα καπάκια θα λαμβάνει μύνημα στο σμάρτφον από Τσίου "Μ@λ@κα καβαλα την "χοντρή" και ανέβα ΤΩΡΑ Βουκουρέστι...έχω μπλέξει σε κάτι πάρτυ με ούζα και χρειάζομαι βοήθεια..." :bawl::lol:
.......

σιγά μην δώσει τέτοια πάσα ο Τσίου..... :lol:

DimChios
22/03/2013, 11:29
ντροπή σου και είσαι και αεκτζής .... θα ενημερωθεί ο χατζημούσιας για την συμπεριφορά σου....

σιγά μην δώσει τέτοια πάσα ο Τσίου..... :lol:

o τσιου παντα εδινε πασες, οι περισσοτεροι ομως ηταν κοτες!

:evil:

spyrakos35
22/03/2013, 11:33
o τσιου παντα εδινε πασες, οι περισσοτεροι ομως ηταν κοτες!

:evil:

πραγματικά, άμα δεν απαντήσει κανείς, θα σε πιστέψω..... :smokin:

AristidisZ
22/03/2013, 11:48
πάντως μια και λέμε για κωλόκαιρο, τι αέρας είναι αυτός σήμερα ;;;
Κατέβαινα χαλαρός την Πειραιώς και πήγε να με πάρει και να με σηκώσει...

AristidisZ
22/03/2013, 11:48

ράγκμπι ή αμερικάνικο ;
τι θέση ;

sniper
22/03/2013, 11:53
ράγκμπι ή αμερικάνικο ;
τι θέση ;

Ρητορική η ερώτηση, έγραψα ακριβώς τι έπαιζα. Ξεκίνησα σαν wide receiver, αλλά πήγα στην άμυνα τελικά αρχίζοντας από Defensive End και τελικά Free ή/και Strong Safety.

pipe_smoker
22/03/2013, 12:13
...αλλά πήγα στην άμυνα τελικά αρχίζοντας από Defensive End και τελικά Free ή/και Strong Safety.

Κι άμα ανταλλάξαμε και καμιά κουβέντα στο παρελθόν, όλα νερό κι αλάτι.:tooth:

AristidisZ
22/03/2013, 12:17

σώπα μωρέ το αμερικάνικο είναι για φλούφληδες :D

(πλάκα κάνω)

TROOPER
22/03/2013, 12:32
:rolleyes:

τον φοβαστε ρε ?

:lol::lol:

sniper
22/03/2013, 12:33

Αν έπαιζα σημερα, θα ήμουν Linebacker... :bawl:

sniper
22/03/2013, 12:36

τον φοβαστε ρε ?

πες τα ρε... :eek:

285535

TROOPER
22/03/2013, 12:39
πες τα ρε... :eek:

285535

AristidisZ
22/03/2013, 12:40

τον φοβαστε ρε ?

φαντάσου να σε κυνηγάνε 2~3 τέτοιοι

285536

TROOPER
22/03/2013, 12:41

285536

ααα δεν φτανει που τον βλεπεις ετσι, τον βλεπεις και Χ3....καλο το σταφ ε? :lol:

AristidisZ
22/03/2013, 12:42
ααα δεν φτανει που τον βλεπεις ετσι, τον βλεπεις και Χ3....καλο το σταφ ε? :lol:

Κυπρέικο :D

sniper
22/03/2013, 12:53

285536

Αυτοί είναι παίχτες ράγμπυ... (all blacks) κι εκτός από ανόητοι είναι κι αδερφές... (κι αδύνατοι σε συγκριση με τους συναδέλφους τους παικτες AF)

spyrakos35
22/03/2013, 12:53

αυτοί ρε φίλε είναι του ραγκμπι, αντρίκιοι, όχι του αμερικλάνικου ποδοσφαίρου :smokin:

μλκ εγώ θα τις αρπάξω στο τέλος

sniper
22/03/2013, 12:56
αυτοί ρε φίλε είναι του ραγκμπι, αντρίκιοι, όχι του αμερικλάνικου ποδοσφαίρου :smokin:

...

Και μιλάγαμε για τον καιρό, το κρύο, τη βροχουλα... :bawl:

Ξαναλέω (αφού έχω παίξει 1-2 φορές αυτή τη μ@λακία). Το ράγκμπυ είναι μια μαλακία για κάποιους μπούλις που το παιζουν αντρες... Το AF εκτός από τα γνωστά αθλητικά χαρίσματα, θέλει και τεχνική, δύναμη και μυαλό (και να θυμάσαι ένα Playbook με 50-60 - ανάλογα τον προπονητή - τακτικές με τις παραλλαγές τους απ' έξω).

AristidisZ
22/03/2013, 13:00
Και μιλάγαμε για τον καιρό, το κρύο, τη βροχουλα... :bawl:

Ξαναλέω (αφού έχω παίξει 1-2 φορές αυτή τη μ@λακία). Το ράγκμπυ είναι μια μαλακία για κάποιους μπούλις που το παιζουν αντρες... Το AF εκτός από τα γνωστά αθλητικά χαρίσματα, θέλει και τεχνική, δύναμη και μυαλό (και να θυμάσαι ένα Playbook με 50-60 - ανάλογα τον προπονητή - τακτικές με τις παραλλαγές τους απ' έξω).

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω, έχω φίλο που έχει ζήσει South Africa πολλά χρόνια και μου έχει εξηγήσει τις διαφορές των αθλημάτων, εγώ είμαι σαφώς υπέρ του ράγκμπυ, αλλά θα μου πεις γούστα είναι αυτά :beer:

springkboks ftw :smokin:

sniper
22/03/2013, 13:05
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω, ...

Δεν έχεις παιξει ουτε το ένα, ουτε το άλλο... βασικά κανένα δεν έχεις παίξει... Αγώνα έχεις δει; (με κάποιον που να σου εξηγεί το τι γινεται και γιατι)

τεσπα...

teogtp
22/03/2013, 13:08
Εδω ειναι το αθλητικο σπαμοθρεντ?
Συγνωμη! εγω για τον καιρο μπηκα.....:D

TROOPER
22/03/2013, 13:10
να το κλειδωσω να παει στο διαλο?

:look:

sniper
22/03/2013, 13:10
να το κλειδωσω να παει στο διαλο?

:look:

Γιατί ρε παλικάρι...; Καφενείο, Γενικά...

TROOPER
22/03/2013, 13:12
Γιατί ρε παλικάρι...; Καφενείο, Γενικά...

ναι ρε γι' αυτο ρωτησα.

:)

sniper
22/03/2013, 13:12
ναι ρε γι' αυτο ρωτησα.

:)

Και σε απάντησα. Θα φτιάξω ομάδα AF, θέλουμε Cheer Leader, θες να δοκιμάσεις;

TROOPER
22/03/2013, 13:14
Και σε απάντησα. Θα φτιάξω ομάδα AF, θέλουμε Cheer Leader, θες να δοκιμάσεις;

να παρεις τον παδδοκιο βου ρε.εγω ειμαι αθλητης στον μηχανοκινητο αθλητισμο.αλλα που να ξερετε εσεις απο αυτα.... :wave2:

AristidisZ
22/03/2013, 13:15
Δεν έχεις παιξει ουτε το ένα, ουτε το άλλο... βασικά κανένα δεν έχεις παίξει... Αγώνα έχεις δει; (με κάποιον που να σου εξηγεί το τι γινεται και γιατι)
τεσπα...

Προφανώς δεν έχω παίξει, αν και ματς έχουμε δει με τον αφρικανό, και προφανώς μου τα εξηγούσε
εγώ δεν ασχολούμαι με gay αθλήματα, παίζω σκουώς και μπάτμιντον

LOUKILOUK
22/03/2013, 19:21
Ποιτάνα πάλι όλα αλλά αμα ο καιρός είναι χάλια τι περιμένεις...

Ακολουθούν πληρωμένες απαντήσεις...

Ο Σπυράκος για να εξιλεωθεί άνοιξε θρεντάκι με σιδηρόκολη...η πεθερά του το γνωρίζει...;;!!!

Ο Τσίου είναι εκπληκτικός "πασσαδόρος" αλλά όσοι "καρφώνουν" δεν αναγνωρίζουν την αξία του...

Ο σκοπευτής ετοιμάζει ομάδα και ξεκινάει από τις τσιρλιντερ...ίσως να ήταν και ο λόγος που ασχολήθηκε με το AF στη Σκωτία...

Και εγώ γράφω μ@λ@κίες περιμένοντας να έρθει η Κυριακή...βρέξει-χιονίσει λέμε....

Αγαπώ καφενεία...

υ.γ. το μπάμπιγκτον και το άλλο το σκουόσι οι αφρικανοί ούτε που τα γνωρίζουν...

υ.γ.υγ. Κάνα καλό θερμενόμενο γκριπ έχει να προτείνει κανείς μέχρι να φτιάξει ο καιρός;

sniper
22/03/2013, 19:55
....
Ο σκοπευτής ετοιμάζει ομάδα και ξεκινάει από τις τσιρλιντερ...ίσως να ήταν και ο λόγος που ασχολήθηκε με το AF στη Σκωτία...

...

Eκτός κι άλλαξε κάτι στη ράτσα, οι σκωτσέζες δεν είναι γυναίκες.

Cpt. Haddock
22/03/2013, 20:44
Kερλινγκ παιζει κανενας? :tooth:

LOUKILOUK
22/03/2013, 22:05
Eκτός κι άλλαξε κάτι στη ράτσα, οι σκωτσέζες δεν είναι γυναίκες.

Δεν θα διαφωνήσω επουδενί...

spyrakos35
23/03/2013, 06:55
πέρα από την πλάκα....

στις 10 το βράδυ που έφτασα..... ευτυχώς ήμουν με το αμάξι..... τρελος αερας (καλά, ξεπερνιέται αυτό), απίστευτο κρύο.....

AristidisZ
23/03/2013, 08:02
δε ξέρω κατά πόσο παλευόταν ο αέρας χτες για μεγάλη διαδρομή...