View Full Version : Αφιερωμένο στους Ντουκατίστι... Εξαιρετικά!
Επειδή διαβάζω τις διαμάχες σπανιότατα, είπα να ρίξω μια...
αφιέρωση!!!!
:a5: :a17: :a01: :a01: :a01: :a01: :a029:
25109
Ρε αντε απο εκει με τα sarakakohonδa σας
25112
adam_tsouk
01/10/2005, 21:22
:lol: :lol:
αλλη μια επικοδομητική διαμάχη!
:a014: :a014: :a014: :a014:
:a5: :a5:
el_hymador
01/10/2005, 23:05
αντε να δυναμιτισουμε την ατμοσφαιρα.....:a016:
el_hymador
01/10/2005, 23:08
....παρεπιπτωντως.....honδα εχω.....(το δευτερο που ειχα ποτε)
αλλα μου αρεσουν τα ιταλικα και απο γιαπωνεζους η yamaha........:confused:
....τι να πω! ...ειχα ασχημα παιδικα χρονια......
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
:a25: :a25: :a25: :a25: :a08: :a08: :a09: :a09: :a013: :a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ρε αντε απο εκει με τα sarakakohonδa σας
αυτο τι ειναι ducati που του εμεινε ο ενας κυλινδρος πριν φυγει το μοτερ απο το πλεσιο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Multi-Duc
02/10/2005, 00:22
Paidia mhn ektitheste etsi re....:D
Otan megalwsete tha mporeite na parete ki eseis ena Duco
:wave2: :wave2: :wave2:
μια εικόνα χίλιες λέξεις
να μην βάλω το λιθαράκι μου στη συζήτηση?:evil:
25121
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
τριχασμένη προσωπικότητα!!!!:D
Nata arxisame pali.Re psyxologika problhmata exete ston ypnos sas mas blepete.Re sf pare to probato (CBeeeeeeeeee) kai traba kamia bolta na se baresei ligo aeras na sou perasei.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
τριχασμένη προσωπικότητα!!!!:D
Με περασε μαμωτο !!
Εγω εχω 1 χοντα και 1 καβασακι . . .
και θελω να παρω 1 μπιμοτα !!!!!
:smokin: :smokin: :hypnotize
johnpagr
02/10/2005, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Nata arxisame pali.Re psyxologika problhmata exete ston ypnos sas mas blepete.Re sf pare to probato (CBeeeeeeeeee) kai traba kamia bolta na se baresei ligo aeras na sou perasei.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
provatina :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
O ήντης, ο τζονπάγκρ και λοιποί γιατί πετάγονται? ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΥΓΑ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΖΟΝΤΑΙ??????????
Μισό λεπτάκι και θα το φτιάξω...
:a6: :a24: :a22:
25160
latris mixanis
02/10/2005, 22:53
Αυτό είναι DUCATI??? :confused: :confused: :confused: :confused:
κοίτα να δεις φίλε
25163
Α ναι. Το παραπάνω Ντουκάτι είναι μια σπάνια περίπτωση Ντουκάτι που δε χαλάει συχνά: ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ.
Παρακάτω εικονίζεται το πρώτο Ντουκάτι που έβγαλε βλάβη!
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
25164
SF ανοιξε ρε μαστορα ενα συνεργειο ducati να τα κονομισεις.....:lol:
Σωστός GST, αλλά ρε γαμώτο.......... δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω όλα αυτά!!!!
THE DUCATI SERVICE MANUALS FOR MODELS 2003-2005
25185
εχμμμμ....
παντα ηθελα ενα HONDA.............
25186
SETE ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ???????
:a5: :a2: :a25: :a25: :a17:
HONDA...The Power of Dreams!!!
25202
Παντού Χόνδα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
(Αλλά το θέμα μας είναι άλλο ;) )
25208
που ειναι δηλαδη ακριβως το θεμα μας για να καταλαβω ο δυστηχως :rolleyes: :confused:
το θέμα μας δεν είναι να πούμε τα καλά της Χόνδα,
το θέμα μας είναι να κοροϊδέψουμε τη Ντουκάτι!
:beer: :smokin: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
το θέμα μας δεν είναι να πούμε τα καλά της Χόνδα,
το θέμα μας είναι να κοροϊδέψουμε τη Ντουκάτι!
:beer: :smokin: :beer:
και τι σου εχει κανει η μικρη αυτη ιταλικη εταιρεια για να τη κοροιδεψεις; απεριψε το βιογραφικο σου :confused:
προσεξε γιατι βρισκεσε στα ορια να χαρακτηριστης και εσυ ως ΠΩΛΗΤΗΣ:lol: :wave2:
:alien: :alien: :alien:
25264
Multi-Duc
03/10/2005, 20:51
Mia typikh iapwnikh bicikleta ......
http://off-limits-base.com/DUC/japan.jpg
O pragmatikos logos yparxhs kai xrhshs mias iapwnikhs motosykletas
http://off-limits-base.com/DUC/tromba3.gif
Axiopistia 1 !!!:D
http://off-limits-base.com/DUC/japanese.jpg
Axiopistia 2 !!!:D
http://off-limits-base.com/DUC/axiopistia2.jpg
Nea mondella !!!!
1.
http://off-limits-base.com/DUC/neo1.jpg
2.
http://off-limits-base.com/DUC/neo2.jpg
kai to top 2007 apo twra apokleistika ...Beeeeeeeeee!! :rotflmao:
http://off-limits-base.com/DUC/csr1zz7gti-turbo.jpg
me metriofrosynh (pros to paron:D )
Basil
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Με περασε μαμωτο !!
σιγά σιγά όλα θα γίνουν!!!!!!! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Με περασε μαμωτο !!
όταν μεγαλώσεις?:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Multi-Duc
Mia typikh iapwnikh bicikleta ......
http://off-limits-base.com/DUC/japan.jpg
O pragmatikos logos yparxhs kai xrhshs mias iapwnikhs motosykletas
http://off-limits-base.com/DUC/tromba3.gif
Axiopistia 1 !!!:D
http://off-limits-base.com/DUC/japanese.jpg
Axiopistia 2 !!!:D
http://off-limits-base.com/DUC/axiopistia2.jpg
Nea mondella !!!!
1.
http://off-limits-base.com/DUC/neo1.jpg
2.
http://off-limits-base.com/DUC/neo2.jpg
kai to top 2007 apo twra apokleistika ...Beeeeeeeeee!! :rotflmao:
http://off-limits-base.com/DUC/csr1zz7gti-turbo.jpg
me metriofrosynh (pros to paron:D )
Basil
Εεεε μην γενικευουμε :a37:
Multi-Duc
04/10/2005, 02:03
nai dikio ...alla kai ta mhxanakia pou exoune oi arxikes foto einai arxes tou 90 modela ......:winka:
The Animal
04/10/2005, 06:39
Υπάρχουν 2 είδη μηχανοβιων....οι ducatisti και οι anti-ducatisti!
Συμπέρασμα....ολοι ασχολούνται με τις DUCATI!!! Οι μεν (ducatisti) είναι ερωτευμένοι με τις μηχανές που έχουν κ ζηλεύουν ο ένας τον άλλον(έστω κ λίγο για τα mods) :D και οι δεν ζηλεύουν του μεν! :lol:
Ξέρω θα γραφτούν μερικά Post για αυτό αλλά αν δεν ήταν έτσι δεν θα απασχολούσε τους δε τόσο πολύ!!!
:beer:
Εμένα με προβληματίζει κάτι άλλο: Μόλις πάμε να κάνουμε μια απλή, ανθρώπινη, ρεαλιστική, σωστή συζήτηση για την ιταλική αυτή φίρμα, κάποιοι απαντούν ΑΥΤΟΜΑΤΑ με συνθήματα κατά της ΧΟΝΔΑ! Περίεργο δεν είναι? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάποιος κοινωνιολόγος να μας εξηγήσει παρακαλώωωω?:lol: (Και ο άφρο μας κάνει)
Πάντως η Ντουκάτι έχει και τα καλά της, δε λέω..................
25291
δεν καταλαβαινω που ειναι η ανθρωπινη και ρεαλιστικη συζητηση .....στο ολο ποστ που μαλλον ανοιξε για να γινει χαβαλες στην ολη ιστορια....ενας χαβαλες που επαναλαμβανεται σε τακτα χρονικα διαστηματα και για μενα προσωπικα εχει καταντησει βαρετος με τα επιχηρειματα που τηθονται επι ταπητος.....δεν βγηκε κανενας να πει καποιο σοβαρο προβλημα για τα ντουκατι του σημερα απλα οι περισσοτεροι ακουσαν απο την θεια τους το φιλο που το ακουσε απο φιλο...διαφορες ιστοριες η διαβασαν στο νετ και αποκτησαν και αποψη περι των προβληματων.....αλλοι παλι ζοριζονται γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για τη συγκεκριμενη εταιρεια σαν αποψεις σεβαστες αλλα οταν γινονται και επιβλιτικες ολο το πακετο γινεται καπως δεν νομιζεται....ο καθενας παιρνει το μοτοσακο του βαση των κριτιριων του των αναγκων του ειτε αυτες ειναι αποδεκτες απο καποιους ειτε οχι....δεν τους αφορα στη τελικη.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
δεν καταλαβαινω που ειναι η ανθρωπινη και ρεαλιστικη συζητηση .....
Επίσης δεν καταλαβαίνεις που είναι και το χιούμορ!!!!!
ΑΦΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΙΠΛΟΠΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :a5: :a5: :a25: :a25: :a01: :a01:
Επίσης δεν καταλαβαίνεις που είναι και το χιούμορ!!!!!
ΑΦΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΙΠΛΟΠΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :a5: :a5: :a25: :a25: :a01: :a01:
οταν κανεις συνεχεια χιουμορ με το ιδιο ακριβως θεμα τοτε γινεσε κουραστικος......και αυτο με τα ducati το εχετε ξεφτυλισει πλεον ....
......συνεχιστε ελευθερα να διασκεδαζεται :smilea:
afrotwin
04/10/2005, 14:28
se afto to simio na efxaristiso to filo pou mou ipedikse tin fratsola
ke na po touto
ixa kapote ducati
ke mou arese
mou arese episis to eksis oti an etrexa poli apo tous kradasmous stous maspiedes me pianan ta gelia
den mou exi tixi me ali motosikleta na trexo ke na ksekardizome
ala ixa ke mia anisixia mipos apo tous kradasmous episis pa8enan tipota ta genitika mou organa
stous karpous to xerion pou ixa fagoura den me piraze
ena alo pou me piraze kamia fora ine oti an etrexe kamia kiria na prolavi to leoforio paralila me emena ke ksekinaga apo stasi me pernage....
simera mou arese ena ducati ss 900 kokino me orea eksotika periferiaka ala molis me pliroforisan oti akoma 8a kradazete to simpan apelpistika episis exoun akoma to idio desmodromiko sistima
:eyepop:
ke otan plisiasa ena sta fanaria me ksirokampano mia ora tou fonaza ke den me akouge den kataferame na poume tipota apo ton 8orivo
ala fantazome tous mpatsous na se stamatane ke na se grafoun gia ipervoliko 8orivo stin kampana...:rotflmao: :rotflmao:
meta kitaksa ena honda ena xx to kavalao den ixe asximi 8esi odigisis apo simperifora iksera ti na perimeno tou proktou ta eniamera ala den variese
molis to evala mprosta 8imi8ika tin mitera mou nea pou erave tis kourtines me mia raptomixani singer
to sixtiriasa ke afto ke efiga
asto dialo skeftika apo pantou stin exoune stimeni i kouvaristra 8a paris i frapediera den ine zoi afti....
africa re 1000 fores:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμένα με προβληματίζει κάτι άλλο: Μόλις πάμε να κάνουμε μια απλή, ανθρώπινη, ρεαλιστική, σωστή συζήτηση για την ιταλική αυτή φίρμα, κάποιοι απαντούν ΑΥΤΟΜΑΤΑ με συνθήματα κατά της ΧΟΝΔΑ! Περίεργο δεν είναι? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάποιος κοινωνιολόγος να μας εξηγήσει παρακαλώωωω?:lol: (Και ο άφρο μας κάνει)
Πάντως η Ντουκάτι έχει και τα καλά της, δε λέω..................
Εσυ μιλάς ΒΡΟΥΤΕ???
που έχεις SUZUKI HAyabusa μεγάλη μηχανή και παρόλα αυτά δηλώνεις Hondaκιας? eeee? όποτε σε συμφέρει ότι σε συμφέρει? θα αιτηθούμε μετά την απομάκρυνσή σου απο τις Suzukoπαρέες να απομακρυνθείς και απο της Hondoπαρέες μιας και τους κοροιδεύεις καθώς επίσης και απο τις ασύρματες.... ΑΣΧΕΤΟ , αλλά ήθελα να το πώ.... ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ............. ΠΟΥΛΗΘΗΚΑ................ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!..............
:dizzy: :bawl: :dizzy: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(Πωπω, καλά που περάσατε ρε παιδιά, γιατί κάποιος είχε ανοίξει το ψυγείο και με έπιασαν τα λαιμά μου!)
:D
Multi-Duc
04/10/2005, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
episis exoun akoma to idio desmodromiko sistima
όχι ρε gmt .... και πως λειτουργεί αυτό το πράμα?
ΜΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ??? ΤΣΑΜΠΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΫΜΕΝΟΙ???
Δε λειτουργεί λέμεεεεεεεεεεεεεεε
Μοιάζει με Καβασάκι, αλλά όχι ακριβώς. Το Καβασάκι δουλεύει που και που.
:a01: :a07: :a029:
The Animal
04/10/2005, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
.....δεν βγηκε κανενας να πει καποιο σοβαρο προβλημα για τα ντουκατι του σημερα απλα οι περισσοτεροι ακουσαν απο την θεια τους το φιλο που το ακουσε απο φιλο...διαφορες ιστοριες η διαβασαν στο νετ και αποκτησαν και αποψη περι των προβληματων.....αλλοι παλι ζοριζονται γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για τη συγκεκριμενη εταιρεια σαν αποψεις σεβαστες αλλα οταν γινονται και επιβλιτικες ολο το πακετο γινεται καπως δεν νομιζεται....ο καθενας παιρνει το μοτοσακο του βαση των κριτιριων του των αναγκων του ειτε αυτες ειναι αποδεκτες απο καποιους ειτε οχι....δεν τους αφορα στη τελικη.....
σωστός ο ducatisti! :beer:
Και εγώ ακούσει παρα πολλά αρνητικά για τις DUCATI άλλα χωρίς σοβαρά "σημερινά" επιχειρήματα!
Συμφωνώ απόλυτα!:a013:
Multi-Duc
04/10/2005, 19:21
Eimai sigouros oti toulaxiston oi misoi (gia na mhn pw i pleiopshfia) autwn pou milane gia provlhmata sta Ducati , den exoun idea oute pws leitourgoun oi valvides sto papi tous !!
auta...
Πωπωπωπω!!! Χαλαρώστε ρε Ντουκατίστι!!! Δε σας είπαμε και καμπούρηδες. Πρώτη φορά μπήκατε στο φόρουμ, και πρώτη στις διαμάχες? Τα πάντα τα παίρνουμε τοις μετρητοίς? Δεν υπάρχει πουθενά χιούμορ? Θα πρέπει δηλαδή στην αρχή να βάζουμε DISCLAIMER αμερικάνικου τύπου "προσοχή - ακολουθεί χιουμοριστικό ποστ ελαφρού τύπου με ασόβαρες αιχμές κατά εταιρείας - πάσα ομοιότητα με πρόσωπα και μηχανάκια είναι εντελώς συμπτωματική - πιθανή συμμετοχή afro - ενδεχόμενη προκληση πολιτισμικού σοκ - να το πλένετε στους 40C" ΤΗ ΓΑΡΓΑΛΙΕΡΑ ΣΤΟ 10 ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Το ΜΟΝΟ ελαφρυντικό είναι το ότι δε με γνωρίζετε προσωπικά. Ίσως δηλαδή να είμαι ένας no-life, honda-maniac, που γεμίζει το κενό της πικραμένης ζωής του με το να ασχολείται (απο συνήθεια φυσικά) με την Ντουκάτι (ή το Βάζελο, ή την ΑΕΚ, ή τον ήντη) και να βρίζει χωρίς σκοπό... Έτσι, από κόμπλεξ. ΟΚ, παίζει κι αυτό.
Όμως το ότι λίγο-πολύ όλοι οι ΑΛΛΟΙ είναι κάπως μέσα στο πνεύμα, θα πρέπει να σας πει κάτι. ΕΛΕΟΣ! Τα'χαμε όλα, τα φλέημς και η κριτική στις μηχανολογικές μας γνώσεις μας έλλειπαν! Και τέλος πάντων, αν γίνομαι κουραστικός... ο browser έχει τη δυνατότητα να κλείσει ένα ένα κουμπάκι μόνο :D
:alien: :alien: :alien: ;)
25381
:alien: :alien: :alien:
ρε Κωστα δεν λεει κατι εχω μια αντιστιχη απο XR και με μια τρυπα στο πιστονι
Φέρε ρε το ΕξΑρ από το σπίτι. Θα στο φτιάξω με τσίχλα και λουκούμι! Nα μη σου πω δλδ οτι αν το αφήσεις έτσι, θα σου δώσει και καναδυοτρια αλογάκια ακόμα!
:rotflmao: :rotflmao:
Runner Ducati
04/10/2005, 23:37
:a2: :a9:
:a36:
:a024:
:beer: :beer:
25383
:lol: :lol: :lol:
Ρε συ Παν, δεν είμαι ο Ήντης, ο άλλος είμαι!!! :smokin:
Runner Ducati
04/10/2005, 23:50
θελω να πω, το γιαπωνεζακι... μεγαλο "μοτερ"... αλλα πασχει απο "πλαισιο" και "αναρτησεις", και κατανομη βαρους...
αλλα που να "στροφαρετε" :a21: :p εσεις οι σχιστοματηδες... αλλα και που στροφαρετε... οι μισες ειναι τζουφιες :a16: ...
:a5:
:a22:
:a016:
:a021:
:a33:
:a25:
Multi-Duc
05/10/2005, 06:42
Πωπωπωπω!!! Χαλαρώστε ρε Ντουκατίστι!!! Δε σας είπαμε και καμπούρηδες. Πρώτη φορά μπήκατε στο φόρουμ, και πρώτη στις διαμάχες? Τα πάντα τα παίρνουμε τοις μετρητοίς? Δεν υπάρχει πουθενά χιούμορ? Θα πρέπει δηλαδή στην αρχή να βάζουμε DISCLAIMER αμερικάνικου τύπου "προσοχή - ακολουθεί χιουμοριστικό ποστ ελαφρού τύπου με ασόβαρες αιχμές κατά εταιρείας - πάσα ομοιότητα με πρόσωπα και μηχανάκια είναι εντελώς συμπτωματική - πιθανή συμμετοχή afro - ενδεχόμενη προκληση πολιτισμικού σοκ - να το πλένετε στους 40C" ΤΗ ΓΑΡΓΑΛΙΕΡΑ ΣΤΟ 10 ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Το ΜΟΝΟ ελαφρυντικό είναι το ότι δε με γνωρίζετε προσωπικά. Ίσως δηλαδή να είμαι ένας no-life, honda-maniac, που γεμίζει το κενό της πικραμένης ζωής του με το να ασχολείται (απο συνήθεια φυσικά) με την Ντουκάτι (ή το Βάζελο, ή την ΑΕΚ, ή τον ήντη) και να βρίζει χωρίς σκοπό... Έτσι, από κόμπλεξ. ΟΚ, παίζει κι αυτό.
Όμως το ότι λίγο-πολύ όλοι οι ΑΛΛΟΙ είναι κάπως μέσα στο πνεύμα, θα πρέπει να σας πει κάτι. ΕΛΕΟΣ! Τα'χαμε όλα, τα φλέημς και η κριτική στις μηχανολογικές μας γνώσεις μας έλλειπαν! Και τέλος πάντων, αν γίνομαι κουραστικός... ο browser έχει τη δυνατότητα να κλείσει ένα ένα κουμπάκι μόνο :D
panta milame me humor ...egw an ethixa kapoion zhtwntas pistopoihtiko mhxanologikwn gnwsewn , zhtw syggnwmh ;)
The Animal
05/10/2005, 06:48
Επειδή είμαι νέος στο forum: Προσωπικά δεν τσαντίστικά όπως και οι περισσότεροι ducatisti (θελω να πιστεύω). Απλώς ο καθένας ψάχνει να βρεί κάτι για να πειράξει τον άλλον για χαβαλέ. Όπως αν κανω κ εγώ ενα post με την φράση ΅jap crap΅ που λέω για χαβαλέ (ισως :lol: ) θα αρχιζουν οι "ιαπωνέζοι" να μου τα χώνουν!!! :D
Πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι αρκετοί που δεν πολυ ασχολούντε επειδή έχουν ακούσει για παλιότερα προβλήματα στις DUCATI θεωρούν ότι είναι ακόμα έτσι. Η κάθε εταιρεία κατασκευής moto ρίχνει το βάρος της εκεί που θεωρεί ότι έχει ιστορία και ανάλογα στο κοινό που απευθύνεται, έτσι πιστεύω ότι στις μέρες μας πανω κάτω απο ποιότητα οτι πληρώνεις παιρνεις σε όλες τις εταιρίες!
Sorry αν κούρασα!
Ducati Rulzzzzzzzz....:D
ΥΓ nice Foggy photo!
Ωραία ωραία άντε να σας καλοπιάσω λίγο ακόμα....
25395
....για να κάνω τελικά στον Παναγιώτ' την αφιέρωση που ήθελα...
:lol: :lol: :lol: :lol:
25396
Multi-Duc
05/10/2005, 08:41
Ωραία ωραία άντε να σας καλοπιάσω λίγο ακόμα....
now you are talking!!! :beer:
Basil
afrotwin
05/10/2005, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Multi-Duc
όχι ρε gmt .... και πως λειτουργεί αυτό το πράμα? [/B]
ela gia na ma8enis....
:rotflmao: :rotflmao:
25410
afrotwin
05/10/2005, 10:16
pare ke afto gia simpliroma..
25412
afrotwin
05/10/2005, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
:a2: :a9:
:a36:
pouse pano moufa i foto sou san to ducati sou ...
:rotflmao::rotflmao:
25414
εγω σ'αγαπαω ρε SF!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
25422
afrotwin
05/10/2005, 11:28
min ton akoute kampourides sas ipame
ou re kseftiles ducatisti ante re petaxte tis mpetonieres sas reeee
kapote isasstan afto pou nomizete reeeeeeeeeee
tora vgikan ta triumph reeeeeeeeeeeeeee
ta agusta reeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ti na klasete re me tis koudounistres sas
Runner Ducati
05/10/2005, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
pouse pano moufa i foto sou san to ducati sou ...
:rotflmao::rotflmao:
Αυτο που εβαλες ρε Λεο, ειναι το race replica 50αρι...
:lol: :lol: :lol:
Runner Ducati
05/10/2005, 23:04
Αφιερωμενο ειδικα στους σχιστοματηδες...
:a22:
το επομενο θεμα ενος Ντουκατιστα σαν και μενα... και η μαγεια ενος Ducati για τους originale Ντουκατιστι...
:beer: :beer: :beer:
:a54:
25479
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
όταν μεγαλώσεις?:lol: :lol:
Ναι ναι ναι !!
Μολις ενηλικιωθω . . . .
Τωρα ειμαι στα ονειρα ακομα .....
:bawl: :cry: :bigcry: