View Full Version : η μπροστινή ρόδα κυλάει στραβά
tntyliss
04/04/2013, 12:34
Παιδιά όπως λέει και ο τίτλος, η μπροστινή ρόδα πάει πέρα δώθε. Τι λέτε? Ζάντα? ακτίνες? ρουλεμάν? άξονας? ζύγισμα? απο πού αρχίζω?
spyrakos35
04/04/2013, 13:04
περα-δώθε means???
το πρώτο που θα κοίταγα ρουλεμάν τροχού.....
έχεις τον τροχό στον αέρα (διπλό σταντ κετσ), διπλώνεις το τιμόνι και το κρατάς σταθερό με το ένα χερι (από τα καλάμια) και με το άλλο ελεγχεις τον τροχό για πλαινή κίνηση περα δώθε (από καλάμι σε καλάμι δλδ)...
αν αντιληφθείς κίνηση (τζόγο), βουαλά....
Ρε μπας και είναι η ρόδα το μόνο πράγμα που πάει σωστα..???
tntyliss
04/04/2013, 14:09
Λες? παίζει...
Ρε μπας και είναι η ρόδα το μόνο πράγμα που πάει σωστα..???
tntyliss
04/04/2013, 14:12
Πέρα δώθε means όπως το έιπες απο καλάμι σε καλάμι, αλλά μόνο σε κίνηση το έχω δεί. Θα κάνω τον έλεγχο που μου είπες. Ευχαριστώ.
περα-δώθε means???
έχεις τον τροχό στον αέρα (διπλό σταντ κετσ), διπλώνεις το τιμόνι και το κρατάς σταθερό με το ένα χερι (από τα καλάμια) και με το άλλο ελεγχεις τον τροχό για πλαινή κίνηση περα δώθε (από καλάμι σε καλάμι δλδ)...
Ακτίνες.
Άμα φτάσει να πάει πέρα δώθε από ακτίνες σημαίνει ότι ή κάμποσες είναι σπασμένες ή σχεδόν όλες είναι λάσκα (σε αυτοβούλως οριζόμενο από την κάθε μια, βαθμό..)
Άμα φτάσει να πάει πέρα δώθε από ακτίνες σημαίνει ότι ή κάμποσες είναι σπασμένες ή σχεδόν όλες είναι λάσκα (σε αυτοβούλως οριζόμενο από την κάθε μια, βαθμό..)
Ισχύει. Εγώ είχα μία σπασμένη κοντά στο κεφάλι της που δε φαινόταν. Κατά συνέπεια λασκάρισαν όλες. Δεν είναι περίεργο.
indianos950
05/04/2013, 07:41
1, 8 € η κάθε μία χωρίς κάψουλι .πήρα για την πίσω ζάντα
περα-δώθε means???
+1
Στην καπονορνταρα όταν ξεκίνησε ο μπροστινός να κάνει 88888888
Τα είχε φτύσει (ευκολα) το ρουλεμάν
bros400pgm
05/04/2013, 09:08
Ισχύει. Εγώ είχα μία σπασμένη κοντά στο κεφάλι της που δε φαινόταν. Κατά συνέπεια λασκάρισαν όλες. Δεν είναι περίεργο.
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Δεν το καταλαβα αυτο. Γινεται απο μια κομμενη ακτινα να λασκαρει το συμπαν?
Στο δικο μου (caponord), πρεπει να ειχε κανει 200λχλμ χωμα και 2000χλμ ασφαλτο μεχρι να βαλω μια σπασμενη ακτινα στον πισω τροχο:smokin:
Από το παραπάνω γεγονός συμπεραίνω οτι γίνεται. Εγώ είχα την αίσθηση οτι κάτι κουνάει και μετά από καμμιά 500χλμ το πήγα σε συνεργείο και τελικά είδαμε οτι θ'ελει ακτινολόγηση. Οι ακτίνες γιάλιζαν κοντά στο κέντρο του τροχού και αυτό είδαμε. Στην ακτινολόγηση βρήκαμε την κομμένη ακτίνα.
Οι ακτίνες γιάλιζαν κοντά στο κέντρο του τροχού και αυτό είδαμε.
Ισχύει στα σημεία που διασταυρώνονται οι ακτίνες και είναι ένας εύκολος οπτικός έλεγχος αλλά μόνο για την πρώτη φορά..
Πάντως, η παλιά μέθοδος "δια του ήχου" ακόμη έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα..!!
Υ.Γ.
Για προχώ καταστάσεις, ένα ηλεκτρονικό κουρδιστήρι κιθάρας είναι ότι καλύτερο ...!!:beer:
(αποδεδειγμένα..!!!)
....
Υ.Γ.
Για προχώ καταστάσεις, ένα ηλεκτρονικό κουρδιστήρι κιθάρας είναι ότι καλύτερο ...!!:beer:
(αποδεδειγμένα..!!!)
1. Για όσους δεν έχουν κάνει ear trainning &
2. Τι πρέπει ν' ακούσουμε;
Τι πρέπει ν' ακούσουμε;
Παντελώς αδιαφορο, αρκεί να ακούμε το ίδιο συνέχεια...;)
κατά προτίμηση μί ματζόρε
κατά προτίμηση μί ματζόρε
Ολόκληρη; Και γαμώ τους τροχούς θα εχεις... :bawl: