View Full Version : Χωρις λογια
Μπειτε εδω (http://www.0300.gr/forum/viewtopic.php?t=371) και διαβαστε, δεν λεω τιποτα αλλο :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
.......................... :a029:
NDIM -----> μεγιστος βλακας :a31: :a31:
Ακου τι ειπε ο βλακεντιος.... το Ζ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΑΖΙΑ .....δεν ασχολουμαι αλλο
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα πιο είναι το πρόβλημα με το συγκεκριμένο thread...
Ο καθένας έχει τις απόψεις του και οι εντυπώσεις για μία συγκεκριμένη μοτό μπορεί κάλλιστα να διαφέρει από αναβάτη σε αναβάτη...
Αρα πού είναι το πρόβλημα???
adam_tsouk
03/10/2005, 09:47
Χάλια το Ζ!
Ρεεεεεεεε... να μην πάρουν άλλοι λέμεεεε!
Γίναμε πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς..........
:lol: :lol: :lol:
gdevelek
03/10/2005, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα πιο είναι το πρόβλημα με το συγκεκριμένο thread...
Ο καθένας έχει τις απόψεις του και οι εντυπώσεις για μία συγκεκριμένη μοτό μπορεί κάλλιστα να διαφέρει από αναβάτη σε αναβάτη...
Αρα πού είναι το πρόβλημα???
+1
O τύπος ΔΕΝ είπε πως δεν έχει γκάζια, αλλά πως έχει ΛΙΓΩΤΕΡΑ από όσο ΠΕΡΙΜΕΝΕ. Και μίλησε μετρημένα και χωρίς να προσβάλει κανένα. Μακάρι όσοι έκαναν αρνητικά σχόλια για ένα μηχανάκι να τα έκαναν έτσι.
TheOneAB
03/10/2005, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
+1
O τύπος ΔΕΝ είπε πως δεν έχει γκάζια, αλλά πως έχει ΛΙΓΩΤΕΡΑ από όσο ΠΕΡΙΜΕΝΕ. Και μίλησε μετρημένα και χωρίς να προσβάλει κανένα. Μακάρι όσοι έκαναν αρνητικά σχόλια για ένα μηχανάκι να τα έκαναν έτσι.
+2! auto eleipe oloi na eixame tis idies gnwmes!apopsi einai prwsopiki kai tipota allo
Προτίμησα το Fazer επειδή έχει σχεδόν τα ίδια μπαμ (μην ξεχνάμε ότι είναι και 600cc), και μεγαλύτερη τελική λόγω αεροδυναμικής.
Για τι δουλειά είναι ακριβώς φτιαγμένη η δική μου η πατατιέρα, ή οποία παρεπιπτόντως με 150 κυβικά, και αρκετά ευρώ λιγότερα έχει σχεδόν τις ίδιες επιδόσεις με το Ζ?
Τώρα σου είπα, το αν πατάει σε κάθε περίπτωση το Ζ, το δικό μου χρέπι, άσε να το κρίνουν άλλοι οι οποίοι έχουν δοκιμάσει αυτές τις πολλές περιπτώσεις.
Μη ξεχνάς κάτι τελευταίο. Δεν είναι τυχαίο το μεγαλύτερο νούμερο των πωλήσεων του fazer έναντι του Ζ.
.......
δεκτες ολες οι αποψεις αλλα ΟΙ ΠΙΠΕΣ πρεπει να απαντιονται
to fazer μπορει να ειναι μια χαρα μηχανακι αλλα ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ Ζ750 ΠΟΥΘΕΝΑ ουτε σε εθνικες ουτε πουθενα
μιλαμε για διαφορα >10 αλογων στη ροδα που αν δειτε και στις μεσαιες ειναι περισσοτερα απο 15 μπορει και 20 αλογα.... τι να λεμε!
απο θεμα αναρτησης (χωρις να ειναι τιποτα ιδιαιτερο το Ζ) το fazer ειναι πολυ πολυ πισω!!!!
εχω καβαλησει τουλαχιστον 5 διαφορετικα Ζ750+κατοχος FZ6 για 8 μηνες και 9,000 χλμ speaking
TheOneAB
03/10/2005, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
....... re after kai egw mazi sou...eipame gnwmes...apo ekei kai pera ean petiheis sto dromo sou kana fazer kerna to tsai mpas kai...katalavei. telws tragoudia 3eroume oooooloi na tragoudame stin teliki...den kanei tipota allo kanenas!leei tin paparia tou kapoios e esi giwseton kai prohora stin teliki i mihani tou ka8enos einai gia parti tou kai MONON ama o allos tin ehei kai soni kai kala prepei na pisei oooolous tous allous oti o sigkekrimenos ehei TIN MIXANI kai oloi oi ipoloipi xrepia...e aston stin kosmara tou!esi grafe xlm apeira me to z sou panta OR8IOS kai egw me tin xontroula kaloni mou kai apo ekei kai pera....ante gia se olous. i giwsei pantou kai panta se opoies analoges periptwseis prepei na didete AMESA
gdevelek
03/10/2005, 12:24
Καλά μιλάμε θα τον έχει πιάσει τρελλός βήχας από το πρωί τον τύπο...
:rotflmao:
τεσπα το θεμα ΔΕΝ ειναι το απόλυτο γκαζι ... άλλωστε οποιος θελει κατι τετοιο θα παρει SS
αλλα ο τυπος δημιουργεί εντυπώσεις με το τροπο που θελει να δικαιολογήσει την προσωπική του αποψη οτι το Fazer ειναι καλύτερο (δεκτη φυσικα αν ελεγε απλα "εγω το γουστάρω καλυτερα" και κανενας δε θα ελεγε τιποτα)
TheOneAB
03/10/2005, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
τεσπα το θεμα ΔΕΝ ειναι το απολυτο γκαζι ... αλλωστε οποιος θελει κατι τετοιο θα παρει SS
αλλα ο τυπος δημιουργει εντυπωσεις με το τροπο που θελει να δικαιολογισει την προσωπικη του αποψη οτι το Fazer ειναι καλυτερο (δεκτη φυσικα αν ελεγε απλα "εγω το γουσταρω καλυτερα" και κανενας δε θα ελεγε τιποτα) ara edwses monos sou apantisi idi!o tipos exei provlima sovaro...den tou aresei auto pou ehei kai exei komplex!!!opote arxise na tou tragoudas klapse klapse kai parata ton!oso gia tis edipwseis...well megala "vlamena-eutihismena"paidia katohoi ton mixanwn pou aresoun ston ka8ena opote stous monous pou mporei na epivalei apopsi einai....ston eauto tou!me sakatemena miala den pistevo oti prepei na asxoleite kaneis giwste ta kai ean 8elete na kanete kai kamia kali pra3i...peite tous na zitisoun voi8ia!
idi μαζι σου ...ξεκαθαρα πραγματα και πολυ σωστες κουβεντες :winka: