PDA

View Full Version : Casey.Stoner.The.Age.Of.27

Σελίδες : 1 [2] 3

tasosm
14/04/2013, 11:15
:evil:

endopandou
14/04/2013, 11:16
Και τώρα που γίναμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα...ας επανέλθουμε ONtopic

Και για πες μου Άγγελε ποιος είχε δίκιο τελικά. Οι βαλεντινικοί που είδαν μια αρχιδάτη προσπέραση απο τον βάλε ή οι στονερικοί που είδαν πως ο βάλε αφού είχε φάει την προσπέραση απο εξωτερική έχασε τα φρένα, βγήκε χώμα, ξαναμπήκε όπως ναναι και δεν τον πέταξε στα απέναντι χωράφια μόνο επειδή έκοψε ο κέισι;

Aggelos_SV
14/04/2013, 11:25
Και για πες μου Άγγελε ποιος είχε δίκιο τελικά. Οι βαλεντινικοί που είδαν μια αρχιδάτη προσπέραση απο τον βάλε ή οι στονερικοί που είδαν πως ο βάλε αφού είχε φάει την προσπέραση απο εξωτερική έχασε τα φρένα, βγήκε χώμα, ξαναμπήκε όπως ναναι και δεν τον πέταξε στα απέναντι χωράφια μόνο επειδή έκοψε ο κέισι;

Και ποιός είμαι εγώ για να κρίνω?Ο πάπας με το αλάθητο?Απλός θνητός είμαι,αλλά σας έχω όλους μια δευτέρα!!! :lol:Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με τον κουλέα τον Rossi και τον αρχικουλέα τον Stoner...

LogOutGoRide
14/04/2013, 11:34
Και βέβαια μου λείπει ο Stoner και κάθε φορά που βλέπω τον Pedrosa μου λείπει περισσότερο. Για τους χαρακτήρες των οδηγών σχεδόν αδιαφορώ. Άλλωστε δεν ψάχνουμε για γαμπρό ούτε για φίλο. Θέλουμε να βλέπουμε αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς. Τα υπόλοιπα είναι για τις ειδήσεις του σταρ.
Για όλους τους οδηγούς υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις που δεν είχαν την συμπεριφορά που έπρεπε. Παράδειγμα ο VR που όταν έβγαλε έξω τον Sete και Stoner ήταν ουαο και γαμάω και "that's racing" και όταν του το έκανε ο Elias ήταν επικίνδυνο και unfair και και δεν ξέρω τι άλλο.
Ο CS μου λείπει όπως θα μου έλειπε ο VR και όποιος άλλος οδηγός έχει προσφέρει στο άθλημα.

g_m900
14/04/2013, 12:33
εγω παντως ξερω γιατι εγκατελειψε νωρις ο Στονερακος.
τον περασε φαντασμενος TDMας Καγκουρας και δεν αντεξε.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

TROOPER
14/04/2013, 12:53
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Εχασε τα φρενα βρε ανθρωπε και βγηκε εκτος οριου πιστας,αργησε τοσο πολυ να φρναρει με αποτελεσμα να μην παρει σωστα την στροφη,τα ορια της πιστας φυσικα και ισχυουν στα τζιπι,αλλιως δεν θα υπηρχαν........α θυμησου την Μονζα του 2011 με Μπιατζι,εχασε τα φρενα μετα την ευθεια εκκινησης και κοβοντας το εσακι μπηκε στην πιστα αντικανονικα,του εριξαν ride through penalty και το χειροτερο ηταν οτι βρισκοταν πρωτος,μονος με μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο.

σας το ειπα και παραπανω.εχετε την αποψη σας, και εχω τη δικη μου. δεν θα σας πεισω, δεν θα με πεισετε.
απλα να ενημερωσω οτι τα ''ορια'' της πιστας που ισχυριζεται ο τασος σαν κανονισμος δεν ισχυει. και σαν παραδειγμα εδω (http://www.youtube.com/watch?v=9_r_2efAT7g) στην εξοδο του S ολοι πρεπει να μηδενιστουν και να πυροβοληθουν γιατι ΟΛΟΙ πατανε ΕΞΩ απο την ασπρη γραμμη που οριοθετει την πιστα δεξια τους!!!

ρε μεθυσμενος εισαι? που εφαγε απο εξωτερικη προσπεραση?

προσπερασε απο μεσα και η γραμμη τον ανοιξε.πατησε ακαθαρτο με τερμα γκαζι, και φυσικα ξαναμπηκε ενω ο κεισι πραγματι εκοψε για να μη γινουν ηχος και φως. ας μην εκλεινε. του πηρε το πορτοφολι και τον εστειλε για ψυχοφαρμακα!

:wave2:

endopandou
14/04/2013, 12:57

Στην προηγούμενη Κ νηφάλιε... :wave2:

πατησε ακαθαρτο
Μπορείς να το πεις και μελλοντική άσφαλτο ή χωματάκι που δεν έχει έρθει σε μορφή ασφάλτου ακόμα ή 1 μέτρο δίπλα απο την τέλεια γραμμή. Εγώ θα το λέω ΧΩΜΑ

TROOPER
14/04/2013, 12:58
κουλαρετε λιγο.

εγινε ενα καθαρισμα με τις αναλογες συστασεις.

αν θελετε να συνεχισετε με οπαδισμο δεν το βλεπω να ζει πολυ το πραμα.
αν παλι θελετε να το συζητησουμε πολιτισμενα be my guest.

μιλησα :smokin:

TROOPER
14/04/2013, 13:02
Στην προηγούμενη Κ νηφάλιε... :wave2:

στην προπροηγουμενη απο την corkscrew εννοεις.

δεν βλεπω τι σχεση εχει με οτι γινεται μετα.

endopandou
14/04/2013, 13:06
δεν βλεπω τι σχεση εχει με οτι γινεται μετα.

:eyepop: :eyepop: Νταξ τρούπη άστο

παμ παρακατ :beer:

tasosm
14/04/2013, 13:07
σας το ειπα και παραπανω.εχετε την αποψη σας, και εχω τη δικη μου. δεν θα σας πεισω, δεν θα με πεισετε.
απλα να ενημερωσω οτι τα ''ορια'' της πιστας που ισχυριζεται ο τασος σαν κανονισμος δεν ισχυει. και σαν παραδειγμα εδω (http://www.youtube.com/watch?v=9_r_2efAT7g) στην εξοδο του S ολοι πρεπει να μηδενιστουν και να πυροβοληθουν γιατι ΟΛΟΙ πατανε ΕΞΩ απο την ασπρη γραμμη που οριοθετει την πιστα δεξια τους!!!

προσπερασε απο μεσα και η γραμμη τον ανοιξε.πατησε ακαθαρτο με τερμα γκαζι, και φυσικα ξαναμπηκε ενω ο κεισι πραγματι εκοψε για να μη γινουν ηχος και φως. ας μην εκλεινε. του πηρε το πορτοφολι και τον εστειλε για ψυχοφαρμακα!

Στο σημειο που αναφερεις το επιτρεπει ο αληταρχης,πριν απο καθε αγωνα υπαρχει μιτινγκ οπου εξηγουνται καποια πραγματα,στο σημειο εκεινο επιτρεπεται,στο πρωτο εσακι μετα την τεραστια ευθεια αν χασεις τα φρενα θα πρεπει να ξανα μπεις στην πιστα απο συγκεκριμενο σημειο,στο 2ο εσακι της Μονζα εχουν αναγκασει τον Μασα να δωσει πισω θεση μονο και μονο επειδη πατησε ο ενας τροχος εξω απο την ασπρη γραμμη......παιδια ειναι τρελο να λεμε οτι δεν ισχυουν οι ασπρες γραμμες στα τζιπι και ισχυουν στις υπολοιπες κατηγοριες μηχανοκινητων.

pipe_smoker
14/04/2013, 13:17
....παιδια ειναι τρελο να λεμε οτι δεν ισχυουν οι ασπρες γραμμες στα τζιπι και ισχυουν στις υπολοιπες κατηγοριες μηχανοκινητων.

Το αντιθετο θα ελεγα οτι ειναι τρελο. Να "υποθετουμε" οτι ενας κανονισμος που ισχυει σε ενα αθλημα (F1) ισχυει και σε ενα αλλο (gp). Το καθε αθλημα εχει τους κανονισμους του. Το αν καποιοι τυγχανει να συμπιπτουν δε λεει κατι για ολους τους υπολοιπους.

Κατα τα αλλα το θρεντ τα εχει σπασει. Ασαλιωτος σοδομισμος της λογικης και δουλεια δεν ειχε ο διαολος.

TROOPER
14/04/2013, 13:33
:eyepop: :eyepop: Νταξ τρούπη άστο

παμ παρακατ :beer:

βρε αγορινα 2κ πριν την corkscrew και μαλιστα στην εξοδο ο στονερ χουφτωνει το γκαζι και περναει απ' εξω.ομως η ταχυτητα δεν του επιτρεπει να κλεισει στο αριστερο βιραζ 1κ πριν την corkscrew με αποτελεσμα να αφησει ανοιχτη την πορτα στον ροσσι.αυτος εκμεταλευεται τη γραμμη και ξαναπερναει απο μεσα και σηκωνει τη μηχανη για να παρει το εσακι.ειναι καθαρα μπροστα απο τον στονερ αλλα η φορα τον βγαζει χωμα.παταει χωμα αλλα κρατιεται ορθιος, με ανοιχτο γκαζι και ακομα και τη στιγμη που ξαναπαταει ασφαλτο ο στονερ ειναι ακομα πισω και αριστερα του.ο ροσσι κρατηθηκε μπροστα του και βγηκε στο απεναντι βιραζ με το καγκουρο πισω του.

αυτη ειναι ολη η φαση.λυπαμαι αλλα ο στονερ εχασε σε αυτη τη μαχη.πηρε αλλες.αλλα αυτην την εχασε πανυγηρικα.σορυυ :beer::wave2:

TROOPER
14/04/2013, 13:34
Το αντιθετο θα ελεγα οτι ειναι τρελο. Να "υποθετουμε" οτι ενας κανονισμος που ισχυει σε ενα αθλημα (F1) ισχυει και σε ενα αλλο (gp). Το καθε αθλημα εχει τους κανονισμους του. Το αν καποιοι τυγχανει να συμπιπτουν δε λεει κατι για ολους τους υπολοιπους.

Κατα τα αλλα το θρεντ τα εχει σπασει. Ασαλιωτος σοδομισμος της λογικης και δουλεια δεν ειχε ο διαολος.

+1000

spyro
14/04/2013, 13:40
.....παιδια ειναι τρελο να λεμε οτι δεν ισχυουν οι ασπρες γραμμες στα τζιπι και ισχυουν στις υπολοιπες κατηγοριες μηχανοκινητων.

ισχυουν και στα gp οι γραμές αλλά στη συγκεκριμένη φάση δεν ισχύουν για να μη μας χαλάσει η παραμύθα. Παραμύθα you know... http://www.slang.gr/lemma/show/paramutha_9583

οχι μόνο κάναμε το εσάκι πάτημα για βοήθεια αλλά στην έξοδο κλείσαμε και τον επερχόμενο... έτσι για να μην έχει κανεις αμφιβολία :D

TROOPER
14/04/2013, 13:43
ισχυουν και στα gp οι γραμές αλλά στη συγκεκριμένη φάση δεν ισχύουν για να μη μας χαλάσει η παραμύθα Παραμύθα you know... http://www.slang.gr/lemma/show/paramutha_9583

δλδ τι ισχυει σπυρο?

για πες μου.θελω τον κανονισμο ομως ε!ισχυει οτι αν πατησεις πανω στο κερμπ ειναι εναντια στον κανονισμο?ισχυει οτι αν πατησεις στο χωμα πρεπει να σταματησεις και να ξαναμπεις μετα απο 10''? τι ισχυει ακριβως?για πειτε μου που δεν ξερω :D

Antonisss
14/04/2013, 14:44
287575
287576
287577

Antonisss
14/04/2013, 14:44
287578

blackbusa
14/04/2013, 15:17
ακομα δεν εχω καταλαβει πως γινετε ενας οδηγος με ολο το promotion(λεμε τωρα) επανω του να γινετε αγαπητος στον κοσμο...καπου θα εβαλε και αυτος το χερακι του...δηλαδη ημαρτον με καποιους...
ενα αναλογο παραδειγμα μιας και αναφερεστε πολλοι στην F1 ειναι ο Shumacher που ενω εγινε ο πολυνικης πρωταθλητης κλπ κλπ δεν ετυχε ποτε της ιδιας αναγνωρισης σας οδηγος απο τον Ayrton...τον οποιον Ayrton οποιος θυματε ελεγαν το ποσο βρωμικος και αλητης ηταν μεσα στους αγωνες...
θελετε να το παμε στο basket?Magic,Bird στην ιδια εποχη με τον 23...
την αξια σε καποιον δεν δινει η διαφημηση που του γινετε (οπως λετε) αλλα αυτος ο καποιος δινει αξια στα προιοντα του...δεν ειναι τυχαιο πχ οτι τωρα
ολοι μας γουσταρουμε να βλεπουμε αγωνες για το θεαμα...και αυτο προσφερετε συνηθως οταν γινονται μαχες ωστε να δουμε ποιος μεταξυ ομοιων ξεχωριζει...σε καποια αθληματα οπως ο μηχανοκινητος αθλητισμος ομως παιζουν και αλλοι σοβαροι παραγοντες (μηχανη,λαστιχα,ρυπμισις κλπ κλπ)...σιγουρα κανεις απο αυτους τους οδηγους δεν ειναι κουλοι...αλλα παντα υπαρχει ο καλυτερος μεταξυ ολων αυτων...
και το θελετε η οχι ο 46 εχει αποδειξει διαχρονικα οτι ειναι ο καλυτερος...δεν μπορεις να εισαι συνεχεια νουμερο ενα...αλλα το να εισαι εκει τριγυρο για τοσα χρονια κατι λεει...φετος πιστευω και ελπιζω οτι θα ειναι η χρονια που πολλα στοματακια θα κλεισουν για εναν λογο...θα δειξει (απο τα μεχρι τωρα ελαχιστα αποτελεσματα) οτι δεν εχει ξεχασει να οδηγαει...και οτι με ενα ανταγωνιστικο μηχανακι μπορει να χτυπησει στα ισια τους πιο νεους και πιο διψασμενους? αναβατες...

στο θεμα ψυχολογιας που το διαβαζω πολλες φορες και γελαω...σε τετοιο επιπεδο ολοι οι αθλητες εχουν τον τσαμπουκα και τον εγωισμο να λενε μεσα τους...ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...δεν πας να λεγεσε και ιδιος ο θεος...θα σου φαω το λαρυγγι...κλπ κλπ...βεβαια πρεπει να το αποδειξουν και μεσα στην πιστα...αρα προκαλουν γελια οτι ο γιατρος ειναι μανουλα στην ψυχολογια και οτι γιαυτο κερδιζει...

τελος για τον αγωνα με την Laguna Seca...ολοι εχετε επικεντρωθει στην corkscrew και αλλα μπαρμπουτσαλα...αν θυμαμε καλα ο αγωνας συνεχειστηκε κανονικοτατα...ο Stoner ηταν σχεδον στον υπολοιπο αγωνα μπροστα οσπου να του κανει ο γιατρος την προσπεραση απο την εξωτερικη...εκει μετρησε το θεμα ψυχολογιας που λεγαμε...ειναι σαν να του ελεγε...εισαι το πουτανακι μου και σε περναω οποτε γουσταρω...και βεβαια απο εκεινο τον αγωνα και μετα ο Stoner (ασχετα αν ξεκιναγε απο την pole) δεν ειχε αφησει χαλικι για χαλικι μολις τον πλησιαζε ο γιατρος...

μεγαλη οδηγαρα το καγκουρο αλλα και πολυ κομπλεξικος απο τα λεγομενα του...γιατι την αγαπη του κοσμου δεν την κερδιζεις μονο μεσα αλλα και εξω απο την πιστα...και παλι αυτο δεν στο κανει μονο η προβολη των media αλλα αυτο που εκλαμβανουμε εμεις σαν καταναλωτες και μας αρεσει...

δυστηχως ο μοναδικος απογονος του οδηγικου στυλ του Vale μας αφησε νωρις...και μην πει κανεις οτι ηταν τοσο αγαπητος και μας λειπει απο πολλους απο το promotion και την διαφημηση που του εγινε...δυστηχως δεν προλαβε...α ρε Limoncello

Allst@rf
14/04/2013, 16:32
Εσείς οι ροσικοι κάνετε ένα λάθος...

Νομιζετε ότι όλοι οι άλλοι που δεν είμαστε οπαδοί του, δε του αναγνωρίζουμε τις ικανοτητες...

Λάθος, ο άνθρωπος είναι /ήταν από τα καλύτερα τιμονια στην ιστορία των αγώνων...

Αυτό που με χάλασε στον ροσι ήταν η υπρβολικη διαφημηση που του έκαναν, ΑΚΌΜΑ και όταν είχε εδραίωσει το όνομά του...

Το άλλον είναι ότι τώρα στη δύση της καρριερας του προσπαθει να αποδειξει ότι είναι "πιτσιρικας "...

Πηγε στη ντουκατι σαν μεσσιας και έφυγε κακην κακος από την αποτυχημενη προσπαθεια να την κάνει στάνταρ ανταγωνιστικη...

Ε όχι ρε φίλε ελεος δεν μπορείς να είσαι πάντα νο1 και στο επίκεντρο των αγώνων...

Το ζήτημα είναι να το χωνεψετε εσείς οι οπαδοί του ότι σε λίγο καιρό δεν θα τον βλέπετε να παταει χώμα για να προσπερασει...και ναι το περιβοητο "your ambition..." του στονερ, για μένα κολουσε και στην φάση στη λαγκουνα...

Ζεύκας
14/04/2013, 16:46
Το είχα γράψει όταν είχε πρωτογίνει ΤΟ προσπέρασμα, το ξαναγράφω και τώρα.

Έχεις μια από τις πιο αρχιδάτες στροφές που υπάρχουν σε πίστα. Ανηφορική ελαφρώς δεξιά, σε αριστερή κάθετη πτώση και δεξιό τελείωμα.

Έχεις δύο λυσσασμένους αναβάτες, ο Ρόσσι πλασάρεται καλύτερα στο τέλος της ανηφόρας περνάει τον Στόνερ από την εσωτερική της αριστερής
φρένα φρένα φρένα δεν του βγαίνει του Ιταλού και πάει:

Από άσφαλτο σε κέρμπ,
από κέρμπ σε χώμα,
από χώμα σε κέρμπ,
από κέρμπ σε άσφαλτο.

Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, σε μια από τις πιο αρχιδάτες στροφές, και να έχεις να αποφύγεις τον ταχύτατο Στόνερ για να μη γίνουν και οι 2 αλοιφή.

Και κάθεστε και συζητάτε για το αν ήταν παράνομος ο γιατρός; Ρε πάτε καλά; Ξοδεύονται εκατομμύρια δολλάρια και ατελείωτες εργατοώρες για να γίνουν τα μηχανάκια όσο πιο σταθερά γίνονται και θέλετε να μου πείτε ότι ήταν τακτική του Ρόσσι, ότι επίτηδες επέλεξε να μπλεχτεί σε όλο αυτό το μπέρδεμα;

Στην τελική ο αγώνας δεν τελείωσε σε εκείνη τη στροφή, ούτε εξαιτίας αυτής ο Ρόσσι πήρε τη νίκη. Βασικά εξαιτίας αυτής πήρε τη νίκη γιατί του Στόνερ του γαμήθηκε η ψυχολογία και αποδείχτηκε πολύ λίγος όταν μπλέκει σε μάχες. Γκουχου γκούχου όπως κάποιοι ιθπανοί γκουχου γκουχου.

Αργότερα βγήκε η αχώνευτη τριάδα Στόνερ, Πεντρόζα και Λορένθο να λένε για ασφαλέστερες προσπεράσεις και κλάϊν μάϊν πουτς.
That's racing κορίτσια, πρωταθλητές των χρονομέτρων.

Ο ένας πήγε σπιτάκι του, δεν χάρηκα αλλά δεν μου έλειψε στιγμή. Μένουν δύο ακόμα για τον πούλο και μακάρι να αντικαταστηθούν από περισσότερα "κωλοπαίδια" τύπου Σιμοντσέλι.

Α και για να λήγουμε με το θέμα του ότι ο Στόνερ ήταν καλύτερος από το Ρόσσι γιατί ήταν ο μόνος που δάμασε τα ντουκάτι κτλ κτλ.

Ο Στόνερ έκατσε στη Ντουκάτι τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Πήρε το πρωτάθλημα του 07 με σαφώς ανώτερα λάστιχα έναντι των αντιπάλων. That's racing. Τέλος.
Έκτοτε ούτε ο ίδιος δεν μπόρεσε να κάνει το ντουκάτι ανταγωνιστικό. Ξαναέγινε πρωταθλητής των χρονομέτρων όταν επιτέλους κατάλαβε ότι το πορδέλο δεν φτιάχνεται και πήγε στους σχιστομάτηδες.

akaposto
14/04/2013, 16:57
...εισαι το πουτανακι μου και σε περναω οποτε γουσταρω...και βεβαια απο εκεινο τον αγωνα και μετα ο Stoner (ασχετα αν ξεκιναγε απο την pole) δεν ειχε αφησει χαλικι για χαλικι μολις τον πλησιαζε ο γιατρος...

Αυτό που μου αρέσει είναι όταν ένας το ρίχνει στα χαλίκια γιατί το παλεύει...έχει θέμα ψυχολογίας.
Μετά που έρχεται ο άλλος και κάνει τον τουρίστα...τι είναι, μάγκας;
(τις χρονιές βέβαια που το αρχιπΟτανάκι καβάλησε το μπολντοζάκι και τον έκαναν πάρτι όλοι, no comments ε; :lol::lol::lol::lol: )

Νομίζω ο Emmet το είχε γράψει γλαφυρά για την Laguna.
"(Stoner) brought a knife to a gun fight"

@Ktinos
μια στο καρφί και μια στο πέταλο :beer:

byron
14/04/2013, 18:09
Η μόνη μαλακία που έκανε ο Κέισι, είναι που δεν πλακώθηκε στις μπουνιές μετά να τελειώνει η ιστορία όπως έκανε ο Max.

Το οτι μπήκε στο χώμα για να κόψει δρόμο είναι τραλαλα τραλαλό, όπως και το επιχείρημα οτι αν ήταν νόμιμο θα το ΄κοβαν ίσα όλοι :tooth: :tooth:
Αντε πάρτε κανένα μηχανάκι να το κόψετε ίσα πάνω απ΄τα βιράζ και να μπει και στο χώμα, και αμα μείνει κανένας όρθιος στείλτε χαιρετίσματα. :wave2:
Η μόνη και απλή αλήθεια είναι ότι έκανε μαλακία στο σημείο και το έχασε τα αβγά και τα πασχάλια, μένοντας όρθιος απλά επειδή είναι κωλόφαρδος (γνωστό αυτό θα πείτε).

@devils έκανα edit, βγάζοντας τα επίθετα.

chr1s_86
14/04/2013, 19:50
τι έχετε κάνει εδώ ρε :tooth: :tooth:

spyro
14/04/2013, 19:51
δλδ τι ισχυει σπυρο?

για πες μου.θελω τον κανονισμο ομως ε!ισχυει οτι αν πατησεις πανω στο κερμπ ειναι εναντια στον κανονισμο?ισχυει οτι αν πατησεις στο χωμα πρεπει να σταματησεις και να ξαναμπεις μετα απο 10''? τι ισχυει ακριβως?για πειτε μου που δεν ξερω :D

:a26:

χάλασα κανα 2ώρο να ψάχνω και να διαβάζω τα ατέλειωτα regulations της FIM για να αποδείξω τα αυτονόητα. Τι δηλαδή? οτι σε όλο το μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν επιτρέπεται η χρήση εξωτερικού απο το track δρόμου για το advantage σου. Τι πιο αυτονόητο :yuck: τόσο πορωμένοι πια. Ολυμπιακός και παναθηναικός και έτσι στυλ.

μετα απο τόσο ψάξιμο και διαβασμα βρήκα τα rules of conduct των SBK (που θα πάει θα το βρω και το Moto gp λες και χρειάζεται πραγματικά δηλαδή) που ξεκάθαρα αναφέρει (δε σου λέω το άρθρο ρε τρελάμενε να το βρέις μόνος σου. τουλάχιστον ένα document έχεις να διαβάσεις εγώ διάβασα τόσα):

Riders should use only the track and the pit-lane. However,
if a rider accidentally leaves the track then he may rejoin it at
the place indicated by the officials or at a place which does
not provide an advantage to him. Any infringement of this
rule during the practices or warm up will be penalised by the
cancellation of the lap time concerned and during the race,
by a drop of position(s) decided by the Race Direction.
A
board will be displayed for the rider on the finish line during
a maximum of 5 laps. If the rider did not go back after the
board has been presented 5 times, he will be penalised by a
ride through.
Further penalties (such as fine - ride through - disqualification
- withdrawal of Championship points) may also be imposed

:a37::a37::a52::a41:

edit:

εδω: http://www.fim-live.com/fileadmin/alfresco/6510004_eng.pdf

:yuck:

MG-KTiNoS
14/04/2013, 20:09
Η μόνη μαλακία που έκανε ο Κέισι, είναι που δεν πλακώθηκε στις μπουνιές μετά να τελειώνει η ιστορία όπως έκανε ο Max.

Το οτι μπήκε στο χώμα για να κόψει δρόμο είναι τραλαλα τραλαλό, όπως και το επιχείρημα οτι αν ήταν νόμιμο θα το ΄κοβαν ίσα όλοι :tooth: :tooth:
Αντε πάρτε κανένα μηχανάκι να το κόψετε ίσα πάνω απ΄τα βιράζ και να μπει και στο χώμα, και αμα μείνει κανένας όρθιος στείλτε χαιρετίσματα. :wave2:
Η μόνη και απλή αλήθεια είναι ότι έκανε μαλακία στο σημείο και το έχασε τα αβγά και τα πασχάλια, μένοντας όρθιος απλά επειδή είναι κωλόφαρδος (γνωστό αυτό θα πείτε).

και θα τις έτρωγε όπως τις έφαγε κι ο Μαξ....
:lol:

Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να πιστεύεις κατ αρχήν εσύ ο ίδιος ότι έχεις δίκιο, να σε πνίγει το δίκιο σου, να μην μπορείς να ανεχτείς την αδικία κλπ κλπ
Ένιωσε έτσι άραγε?
Εγώ δεν το νομίζω...
Γιατί όλοι εκείνη την ημέρα τον είχαν φαβορί και αυτός φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. Δεν δικαιολογούσε η κατάσταση μπουνίδια δηλαδή.
Αυτό που δεν κατάλαβε ο μικρός είναι ότι η σωστή αντιμετώπιση ήταν να δώσει συγχαρητήρια να προσπεράσει και να ετοιμαστεί για την επόμενη φορά που θα τον είχε πρόχειρο. (όπως έκανε ο Χόρχες)
Αντ αυτού άρχισε να μοιράζει προσβολές στο σύμπαν, να φέρεται γενικά άσχημα και στο τέλος να φύγει βρίζοντας.
Επιλογή του φυσικά αλλά δεν θα κλάψω κι όλας.
Κάθε φορά που άκουγα μια συνέντευξη του Στόνερ είχε πάντα να πει κάτι κακό για τον γιατρό.
Ποτέ μα ποτέ όμως δεν κοίταξε τα δικά του λάθη, πως και γιατί έχασε από το Χόρχε πχ πέρσι.
Γιατί πέρσι αποτυχία ήταν.

Στη τελική οκ δεν θα τον κάνω γαμπρό αλλά δεν έχω και καμία διάθεση να ακούω τις κακοήθειες που λέει. Εδώ είναι και η αγάπη του κόσμου που λέγαμε.
Δεν γουστάρουν οι άνθρωποι να ακούνε ένα λόγο που αποπνέει κακία και κόμπλεξ σόρυ !
πχ
Είπε ότι όλοι ξέχασαν το Σίμο στα μότο τζιπι κλπ κλπ
http://www.msfree.gr/ms.php?id=28378
Το Μιζάνο σήμερα φέρει το όνομα του Σίμου.
Γιατί ο κόσμος της μοτοσικλέτας μπορεί να είναι όσο μαλάκας θες, αλλά ένα είναι σίγουρο...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ

(και αυτές οι μαλακίες ήταν που με χάλασαν με τη πάρτι του)

pipe_smoker
14/04/2013, 20:20
Troop, Blackbusa, Ζεύκα και Byron να'στε καλά γιατί βαριόμουνα να σεντονιάζω:beer:

Μια παρατήρηση μόνο γιατί το βλέπω να γράφεται συχνά... Το ότι κάποιοι στην πρώτη γραμμή του ποστ τους δηλώνουν φίλαθλοι, ότι έχουν κούπα με το νούμερο 46 για να πίνουν τον καφέ τους ή ότι έχουν όνομάσει το χρυσόψαρό τους Valentino, δεν αναιρεί/αθωώνει/δικαιολογεί αυτά που γράφουν στη συνέχεια του ποστ. Να σε χέσω Γιάννη να σ' αλείψω μέλι.
Κοτσάρω κι εγώ ένα "Τρέφω τρομερό σεβασμό στον Κέισυ και ψαρεύουμε και με τα ίδια δολώματα" και καθάρισα για να συνεχίσω ακάθεκτος: "αλλά να μωρέ... Εδώ που τα λέμε, κουλάδι ήτανε, τεχνική δεν είχε, όλο βρόνταγε, όλο γκρίνιαζε, όποιος δεν του καθότανε να τον περάσει τον άρχιζε στις φάπες και (μεταξύ μας) του απαύτωνα και τη γυναίκα και μου είχε πει ότι ήταν γαριδάκης. Αλλά είπαμε. Μέσα στην καρδιά μου τον έχω!"

Ας πει ο καθένας αυτό που θέλει χωρίς τις γελοιότητες του εάν είναι οπαδός ή φίλαθλος. Θα το κρίνουν αυτό αυτοί που διαβάζουν.

ΥΓ. Μιλάμε για μια από τις πιο γαμάτες μάχες κι αντί να τη θυμόμαστε και να καυλώνουμε ασχολούμαστε με της κοντής ψ@λής τις τρίχες. Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του stoner, ή μάλλον καλύτερα αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του Ρόσσι, πραγματικά πολύ αμφιβάλλω για το αν θα καθόντουσαν κάποιοι να βλέπουν το replay 456 φορές για να βρουν το καρέ που δείχνει και τις δυο ρόδες να πατάνε χώμα, το πού ακριβώς έπεσε στα φρένα, και το λυτρωτικότερο καρέ απ'όλα στο οποίο, λίγο πριν το enduro, μέσα από τη ζελατίνα αχνοφαίνεται το πονηρό βλέμμα του Ρόσσι που προδίδει την προειλημμένη απόφασή του να κόψει δρόμο από το παρτέρι.

byron
14/04/2013, 20:20
Είπε ότι όλοι ξέχασαν το Σίμο στα μότο τζιπι κλπ κλπ

ειχε πει τέτοια μαλακία ? :uplate:

TROOPER
14/04/2013, 20:25
..............

Riders should use only the track and the pit-lane. However,
if a rider accidentally leaves the track then he may rejoin it at
the place indicated by the officials or at a place which does
not provide an advantage to him. Any infringement of this
rule during the practices or warm up will be penalised by the
cancellation of the lap time concerned and during the race,
by a drop of position(s) decided by the Race Direction.
A
board will be displayed for the rider on the finish line during
a maximum of 5 laps. If the rider did not go back after the
board has been presented 5 times, he will be penalised by a
ride through.
Further penalties (such as fine - ride through - disqualification
- withdrawal of Championship points) may also be imposed

http://www.fim-live.com/fileadmin/alfresco/6510004_eng.pdf

ευχαριστω πολυ.
οποιος πιστευει οτι απεκτησε στη συγκεκριμενη φαση ο ροσσι πλεονεκτημα, καλη του νυχτα :wave2:

byron
14/04/2013, 20:30
:a26:

Δηλαδή ρε Σπύρο, εξακολουθείς να πιστεύεις οτι επίτηδες μπήκε στο χώμα ?? :eek::uplate: Για να κερδίσει ΤΙ? αφού ήταν μπροστά απ΄την προηγούμενη στροφή? Είχε δηλαδή πιο γρήγορη έξοδο μπαίνοντας στα χώματα ?? :priest:

Δες στο 0:45 και αν πιστεύεις οτι αυτό το πέρασμα ΔΕΝ έγινε από λάθος και ήταν κωλόφαρδος που δεν βρόντηξε/αν...πραγματικά δεν έχω επιχειρήματα.

ΥΓ. Ο κανονισμός που έβαλες αφορά πέρασμα από σημείο εκτός πίστας που ΘΑ δώσει πλεονέκτημα και φυσικά χρόνο. Τι πλεονέκτημα και ποιο χρόνο κέρδισε εκεί δηλαδή ??

https://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA

spyro
14/04/2013, 20:32
:a012:

τη παραμύθα Γιώργο τη παραμύθα ....

TROOPER
14/04/2013, 20:39
:a012:

τη παραμύθα Γιώργο τη παραμύθα ....

τα γυαλια σπυρο τα γυαλια...

MG-KTiNoS
14/04/2013, 20:42
ειχε πει τέτοια μαλακία ? :uplate:

Είπε
Πριν δυο χρόνια χάσαμε ένα πιλότο, ένα μήνα μετά όλα ήταν σαν μην είχε συμβεί ποτέ. Έχουμε καταντήσει σαν τις μαριονέτες και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τους αγώνες.

:redcard:

devil's animal
14/04/2013, 20:48
@devils έκανα edit, βγάζοντας τα επίθετα.

merci, byron...

devil's animal
14/04/2013, 21:23
Είπε
Πριν δυο χρόνια χάσαμε ένα πιλότο, ένα μήνα μετά όλα ήταν σαν μην είχε συμβεί ποτέ. Έχουμε καταντήσει σαν τις μαριονέτες και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τους αγώνες.

:redcard:

αυτο ειναι μια απο τις πιο τιμητικες και καλες κουβεντες που εχει πει ποτε καποιος για τον simoncelli...
ουσιαστικα αυτο που ειπε ειναι οτι ενας ανθρωπος πεθανε, αθλητης, πιλοτος κλπ και μετα απο λιγο ολοι συνεχισαν την ζωη τους...και καποιοι συνεχιζουν να ριχνουν μαχητες στην αρενα..μαριονετες που χορευουν στα νηματα που τις κινουν αλλοι...αρτος και θεαματα φαση...

οχι οτι ξεχαστηκε το γεγονος του θανατου του, του ψηλεα..

δλδ με λιγα λογια τον ενοιαξε και μαλιστα πολυ το οτι εφυγε ο αφανας και ειδε και λιγο πιο σφαιρικα τους αγωνες σε επαγγελματικο/πρωταθληματικο επιπεδο και την κατασταση "racing"..

επειδη δεν την ηξερα την συγκεκριμενη δηλωση του, εικαζω οτι μπορει και να τον επηρρεασε σε μεγαλο βαθμο για να χαιρετησει στο τελος της σεζον...

btw, η κοκκινη καρτα γιατι βγηκε??

Aggelos_SV
14/04/2013, 21:27

Ρε φίλε..αφού βλέπεις έχουν καεί χιτώνια..με αλλαγή λαδιών δεν το σώζεις το μοτέρ...

endopandou
14/04/2013, 21:30
...
Σταύρο δεν έχει νόημα να δίνονται εξηγήσεις για τα αυτονόητα φίλε. Άλλος τα βλέπει έτσι, άλλος αλλιώς, δεν πειράζει το θέμα με τα παιδιά που χάθηκαν είναι ευαίσθητο.;)

pipe_smoker
14/04/2013, 21:47
αυτο ειναι μια απο τις πιο τιμητικες και καλες κουβεντες που εχει πει ποτε καποιος για τον simoncelli...
ουσιαστικα αυτο που ειπε ειναι οτι ενας ανθρωπος πεθανε, αθλητης, πιλοτος κλπ και μετα απο λιγο ολοι συνεχισαν την ζωη τους...και καποιοι συνεχιζουν να ριχνουν μαχητες στην αρενα..μαριονετες που χορευουν στα νηματα που τις κινουν αλλοι...αρτος και θεαματα φαση...

δλδ με λιγα λογια τον ενοιαξε και μαλιστα πολυ το οτι εφυγε ο αφανας και ειδε και λιγο πιο σφαιρικα τους αγωνες σε επαγγελματικο/πρωταθληματικο επιπεδο και την κατασταση "racing"..

Κι εγώ αυτό καταλαβαίνω από αυτή τη δήλωση.
Τώρα το πλαίσιο μέσα στο οποίο ειπώθηκε κλπ είναι ίσως μια άλλη ιστορία, αλλά κι εγώ δε βλέπω πουθενά να βγαίνει από αυτή τη δήλωση κάποια αύρα "Simoncelli who?".

MG-KTiNoS
14/04/2013, 21:59

επειδη δεν την ηξερα την συγκεκριμενη δηλωση του, εικαζω οτι μπορει και να τον επηρρεασε σε μεγαλο βαθμο για να χαιρετησει στο τελος της σεζον...

Κατ αρχήν η δήλωση αυτή έγινε εξηγώντας τους λόγους που έφευγε.
Ως εκ τούτου είναι ένα κατηγορώ προς τον κόσμο του μοτο τζι πι.
Είναι όμως αλήθεια όμως αυτό που λέει?
Η ομάδα του Σίμου σχεδόν διαλύθηκε απ αυτό, το αφεντικό δεν κατέβαινε καν στη πίστα. Δεν υπήρχε μέρα τον καιρό εκείνο που κάποιος δεν έλεγε κάτι ή δεν γίνονταν κάποια εκδήλωση, του αφιέρωσαν και μια από τις μεγαλύτερες πίστες του κόσμου, τέλος έφτιαξαν το ίδρυμα Σιμοντσέλι.
Λυπάμαι αλλά η δήλωση ήταν άστοχη το λιγότερο....

MG-KTiNoS
14/04/2013, 22:02
Ρε φίλε..αφού βλέπεις έχουν καεί χιτώνια..με αλλαγή λαδιών δεν το σώζεις το μοτέρ...
Κοίτα το χόμπι αυτό μπορείς να το εξασκείς άνετα με τους φίλους σου
όχι μαζί μου

Θενξ

endopandou
14/04/2013, 22:02
Λυπάμαι αλλά η δήλωση ήταν άστοχη το λιγότερο....
Nai κτηνε συμφωνώ έπρεπε να πεί τομιζάβα αντί για σιμοντσέλι.

MG-KTiNoS
14/04/2013, 22:04
Nai κτηνε έπρεπε να πεί τομιζάβα αντί για σιμοντσέλι.

Μάνο δεν έπρεπε να πει τίποτα !
Γενικά είναι τέχνη να ξέρεις που να βάζεις τέλος σ αυτά που λες.
-'αποψη μου-

endopandou
14/04/2013, 22:06
Μάνο δεν έπρεπε να πει τίποτα !
Γενικά είναι τέχνη να ξέρεις που να βάζεις τέλος σ αυτά που λες.
-'αποψη μου-
οκ μαζί σου παμ' παρακατ' ;)

Antonisss
14/04/2013, 22:10
Ρε παιδιά εδώ σκοτώθηκε κάποτε ένας τεράστιος Ayrton Senna, ο αγώνας επανεκκίνησε κανονικά και 2 εβδομάδες μετά στο Μονακό το μόνο που κάνανε ήταν να αφήσουν την πρώτη σειρά εκκίνησης κενή ως φόρο τιμής σε εκείνον και στον Ratzenberger. Στο Μονακό που την Παρασκευή ή το Σάββατο ο Wendlinger παραλίγο να πάει να τους συναντήσει... Αυτούς που το τρέχουν το σπορ, δεν τους νοιάζουν δυστυχώς αυτά... Είναι πολλά τα λεφτά...

spyro
14/04/2013, 22:25
Δηλαδή ρε Σπύρο, εξακολουθείς να πιστεύεις οτι επίτηδες μπήκε στο χώμα ?? :eek::uplate: Για να κερδίσει ΤΙ? αφού ήταν μπροστά απ΄την προηγούμενη στροφή? Είχε δηλαδή πιο γρήγορη έξοδο μπαίνοντας στα χώματα ?? :priest:
....

το αν το έκανε επίτηδες ή οχι δε με ενδιαφέρει και δεν έχει και σημασία.

το θέμα είναι αν μπορείς να κάνεις κάτι ή οχι.... και ο κανονισμός δε σου επιτρέπει να χρησιμοποιησεις όποιο δρόμο θέλεις εσυ για τους σκοπούς τους δικούς σου.

κουβάλησε πολυ ταχύτητα στη μανία του να παραμείνει μπροστά (σιγά το νέο και το πρωτόγνωρο). έχασε τα φρένα (σιγά το νέο πάλι) και βγήκε εκτός πίστας (ναι ντάξει τώρα πρώτη φορά συμβαίνει) ... αλλά εδώ ξεκινάει το πρωτόγνωρο της όλης ιστορίας ....

ξαναμπαίνει στη πίστα και όχι μόνο δε δίνει τη θέση του όπως κάνουν όλα τα μηχανοκίνητα για να μη κατηγορηθούν .... κλείνει τον στόνερ (ο οποίος είχε πάρει σωστά τη στροφή) για να μην το περάσει κιόλας ...

εντάξει τύπος είναι μαμάος και σούπερ και δε παίζεται γιατι αμα λάχει κάνει και εντούρο ..... και κοίτα που τους έχει όλους ......και τι λέτε τώρα ρε κουλοί .. και πάλι καλά που δε τράβηξε και σούζα πάνω στα χωματα για να μάθουν και οι MXάδες τι εστί κορόμηλο....... και τους έχει όλους ναπούμε ......και ούτε το δέξι του δε πιάνουν .. και κοίτα τι κοχόνες είναι αυτές ... περπατάει και αφήνει αυλάκια..... back drift με λάστιχα σλίκ κάνει .... κτλ... κτλ

εδιτ: τέσπα το κούρασα... και χαλάμε και τις καρδιές μας. ας έμενε να το αποδηξει .. πάμε για άλλα εμείς και εφέτονε υποστηρίζουμε φούλ Lorenzo .... δώσε πόνο στο λαό παιδί ..... :a25:

Allst@rf
14/04/2013, 22:41
Ρε φουλ λορεντσο λέμε...

akaposto
14/04/2013, 22:47
:panic:

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ρε θύρα 27 :redcard:

όχι μετά τον βλαμμένο ζω/πεθαίνω καβάλα στο μηχανάκι να πάμε στον κάτσε δεύτερος να πάρεις πρωτάθλημα χαλαρά.

287611

tasosm
14/04/2013, 22:59
:panic:

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ρε θύρα 27 :redcard:

όχι μετά τον βλαμμένο ζω/πεθαίνω καβάλα στο μηχανάκι να πάμε στον κάτσε δεύτερος να πάρεις πρωτάθλημα χαλαρά.

287611:lol::lol:

devil's animal
14/04/2013, 23:11
εντάξει τύπος είναι μαμάος και σούπερ και δε παίζεται γιατι αμα λάχει κάνει και εντούρο ..... και κοίτα που τους έχει όλους ......και τι λέτε τώρα ρε κουλοί .. και πάλι καλά που δε τράβηξε και σούζα πάνω στα χωματα για να μάθουν και οι MXάδες τι εστί κορόμηλο....... και τους έχει όλους ναπούμε ......και ούτε το δέξι του δε πιάνουν .. και κοίτα τι κοχόνες είναι αυτές ... περπατάει και αφήνει αυλάκια..... back drift με λάστιχα σλίκ κάνει .... κτλ... κτλ

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

το αν το έκανε επίτηδες ή οχι δε με ενδιαφέρει και δεν έχει και σημασία.

το θέμα είναι αν μπορείς να κάνεις κάτι ή οχι.... και ο κανονισμός δε σου επιτρέπει να χρησιμοποιησεις όποιο δρόμο θέλεις εσυ για τους σκοπούς τους δικούς σου.

κουβάλησε πολυ ταχύτητα στη μανία του να παραμείνει μπροστά (σιγά το νέο και το πρωτόγνωρο). έχασε τα φρένα (σιγά το νέο πάλι) και βγήκε εκτός πίστας (ναι ντάξει τώρα πρώτη φορά συμβαίνει) ... αλλά εδώ ξεκινάει το πρωτόγνωρο της όλης ιστορίας ....

ξαναμπαίνει στη πίστα και όχι μόνο δε δίνει τη θέση του όπως κάνουν όλα τα μηχανοκίνητα για να μη κατηγορηθούν .... κλείνει τον στόνερ (ο οποίος είχε πάρει σωστά τη στροφή) για να μην το περάσει κιόλας ...

ουσιαστικα συμφωνω αλλα:
1ον πρεπει να του αποδωσουμε τα ευσημα επειδη το τολμησε ή τελοσπαντων του εκατσε (ουτε εγω πιστευω btw οτι το ειχε "προγραμματισμενο") και δεν επεσε...
2ον το οτι εκλεισε τον στονερ στην εξοδο του ηταν αναμενομενο αφου μπηκε με τις παντες και βγηκε με τις ζαντες...:lol:

αλλα δεν εχω καταλαβει ουσιαστικα ποιο ειναι το θεμα...
αν οι αγωνοδικες ηταν by the book θα επρεπε να τον τιμωρησουν γιατι ευνοηθηκε...
αλλα τοτε το αθλημα θα ηταν υπερβολικα αποστειρωμενο και θα γινοταν σαν την F1 και θα ηταν ολα "νεροβραστα"...
αρα για μενα ορθως το αφησαν να εξελιχθει και το περασαν για κανονικο προσπερασμα...οπως το θεωρησε και ολος ο κοσμος...(σιγα για μισο μετρο χωμα τωρα)
και νομιζω αυτο δικαιολογει και το τσιμεντο που εριξαν μετα στην συγκεκριμενη στροφη...για να μην ξαναχρειαστει να παρουν παλι καποια δυσκολη αποφαση...
;)

SHOOTER045
15/04/2013, 00:34
το θεμα ποιο ειναι εδω?να θυμηθουμε και να εκθειασουμε το καγκουρο που ηταν ΧΕΡΑΣ
η την προσπεραση που εφαγε στην laguna απο τον γιατρο?οκ εγινε η προσπεραση του εκατσε του βγηκε,ο κεισι μετα επεσε ξανανεβηκε συνεχισε και ο αγωνας τελειωσε,αν και αν και αν μαμα τα με κεφαλαια γραμματα,ο αυστραλος ειχε τρελλα ηταν βλαμμενο αλλα το κατειχε και οπως λενε και οι χωριανοι του AC/DC
http://youtu.be/g23GiivXC78
τα ειχε ο ατιμος...:confused:

vassilis88
15/04/2013, 01:31
καπου ειδα κ αναφερθηκαν κατι εξωτερικες κλπ:D κ επειδη ειναι κ ντροπιαστικες ειπα να το ξεκαθαρισω χαχα
κατι διαβασα λοιπον για εξωτερικη του στονερ λιγο πριν ο ροσσι προσπερασει παρανομα γραψει ιστορια:winka:
αυτο ειναι στην εξοδο boyz κ λεγεται κοντρα ξυρισμα στην ευθεια γιατι πολυ απλα δν ειναι στροφη εκει που περναει, αντε να το πεις σπασιμο ...... εξωτερικη λεγεται το 1.19 στο βιντεο:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA
το να πιστευει κανεις οτι ειχε προγραμματισμενη την εξοδο στα χορτα ..... νταξ, ουτε γω δν τον ειχα για τετοιο τιμονι..:beer:
να μου πεις βεβαια κερδισε το στονερ που ειναι κ πιο γρηγορος οποτε .. (κ το λορεντσο δλδ)
5 χρονια μετα ακομα για μια προσπεραση του ροσσι μιλαει ο κοσμος ....:look:
http://img.photobucket.com/albums/v607/drukenhard/Motivational/stoner.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a246/BrnEyzR1/motivational%20posters/caseycry.jpg
http://www.ducati.ms/forums/attachments/superbikes/45500d1238136632-motivational-poster-lets-have-some-fun-motivator2300279.jpg
http://i235.photobucket.com/albums/ee118/gsxxxer/rossi-1.jpg

blackbusa
15/04/2013, 03:22
Αυτό που μου αρέσει είναι όταν ένας το ρίχνει στα χαλίκια γιατί το παλεύει...έχει θέμα ψυχολογίας.
Μετά που έρχεται ο άλλος και κάνει τον τουρίστα...τι είναι, μάγκας;
(τις χρονιές βέβαια που το αρχιπΟτανάκι καβάλησε το μπολντοζάκι και τον έκαναν πάρτι όλοι, no comments ε; :lol::lol::lol::lol: )

Νομίζω ο Emmet το είχε γράψει γλαφυρά για την Laguna.
"(Stoner) brought a knife to a gun fight"

@Ktinos
μια στο καρφί και μια στο πέταλο :beer:

κοιτα λιγο τα στατιστικα του 2008...οι αριθμοι τα λενε ολα...μετα απο μια ασχημη αρχη ο Stoner (με το ακομα ανωτερο σε τελικη DUCATI και εν ενεργεια πρωταθλητης ανετα την προηγουμενη χρονια) αρχιζε να ροκανιζει την διαφορα...μετα απο 3 συνεχομενες νικες του και με τον Rossi μπροστα με 20 βαθμους διαφορα κατα ενα μεγαλο ποσοστο το πoιος ειναι το αφεντικο θα παιζοταν στην Laguna...ο Stoner κατα ενα 90% οταν ξεκιναει απο την pole την νικη δεν την χανει γιατι απλα χανετε μπροστα...στα QP ηταν μπροστα με σχεδον μισο δευτερολεπτο διαφορα...δηλαδη αντε πιαστον αν σου φυγει...αν εξαιρεσουμε την στιγμη στην screw ολος ο αγωνας ηταν σωμα με σωμα...μια περναγε ο ενας στις ευθειες και μια ο αλλος στις στροφες...προσωπικα για εμενα η προσπεραση που εδειξε ποιος ειναι το αφεντικο ειναι αυτη απο την εξωτερικη...αν προσεξεις μετα απο αυτο, στους επομενους 2 αγωνες παλι ξεκιναγε απο την pole o Stoner και βρονταγε εχοντας τον γιατρο πισω του...

μαγκια ειναι να χτυπας τον αντιπαλο σου οταν σε κοιταει στα ματια και οχι οταν ειναι γονατισμενος...ειμουνα απο τους λιγους που πιστευα οτι ο Rossi θα μπορεσει να φτιαξει το Ducati...επεσα εξω...δηλαδη να σχολιασω τι?οτι ειναι κουλος?οτι δεν ξερει να οδηγαει?οτι επιτελους βγηκε στην επιφανεια η αληθεια και οτι ειναι ενα δημιουργειμα των Media και επιτελους βλεπουμε την αληθεια?
φετος που παιζουμε ολοι με τα ιδια παιχνιδακια θα φανει ποιος ειναι ο καλυτερος...
εσυ εχεις καποιον συγκεκριμενο που γουσταρεις (εκτος απο το να βλεπεις τους αγωνες εννοουμε) η εισαι ο ουδετερος?δηλαδη να ξερουμε...

υ.γ. ειχα παραδεχτει στον Stoner με την Ducati οταν το πηρε,γιατι και ενω ειχε το πρωταθλημα στο τσεπακι το πηγαινε ταπα τον καρσιλαμα του μεχρι τελευταιου αγωνα...και πιστευα οτι μπορει να ειναι καποιος που θα αφησει εποχη...
κατι παρομοιο ειχα πει για τον Lorenzo...δηλαδη οταν ξεκαβλωσει (σταματησει τα hi) και αρχισει να οδηγαει με το μυαλο του θα γινει πρωταθλητης...
για τον Looser ας το αφησουμε καλυτερα τι ελεγα...
το θεμα ειναι οτι ολοι οι παραπανω οδηγοι ναι μεν ειναι γρηγοροι (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) αλλα δεν εχουν φαντασια...δεν εχουν τσαγανο...δεν θα σκεφτουν να κανουν ποτε το αδιανοητο που θα μας κανει ολους εμας να γουσταρουμε ακομα περισσοτερο τους αγωνες...ενας φαινοταν οτι το ειχε και μας αφησε νωρις...τωρα ο μικρος Marc δειχνει καλα στοιχεια...μακαρι...

endopandou
15/04/2013, 07:39
1ον πρεπει να του αποδωσουμε τα ευσημα επειδη το τολμησε ή τελοσπαντων του εκατσε (ουτε εγω πιστευω btw οτι το ειχε "προγραμματισμενο") και δεν επεσε...

Κάτσε μισό γιατί παρανοήσαμε. Ποιος δεν του δίνει τα εύσημα που προσπάθησε; Μήπως να τα σκαλίσουμε σε μάρμαρο τα εύσημα και να τα τοποθετήσουμε περίβλεπτα σε καμιά Ομόνοια να την μετονομάσουμε πλατεία ευσήμων βαλεντίνο ρόσι;
Οι αγώνες φίλε Σταύρο δεν είναι θρησκεία και εμείς δεν είμαστε σταυροφόροι να παίζουμε το παιχνίδι του πιο πιστού ζαλίζοντας ''τους όρχεις'' του κάθε συνομιλητή μας ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ με το πόσο μαχητής είναι ο ρόσι λες και ο άλλος δεν βλέπει. Ή μήπως τελικά έτσι είναι και έχω δίκιο εγώ που λέω κάποιους σταυροφόρους:confused:

αλλα δεν εχω καταλαβει ουσιαστικα ποιο ειναι το θεμα...
αν οι αγωνοδικες ηταν by the book θα επρεπε να τον τιμωρησουν γιατι ευνοηθηκε...
Ναι το θέμα ήταν αυτό και εμείς λέμε πως αφού δεν κατάφερε να μείνει στην πίστα και είχε έξοδο στο έμπα έπρεπε αντί να εμβολίσει τον άλλον να παραχωρήσει τη θέση του.
Σε αντίθεση με αυτό που έγινε το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΌ

τοτε το αθλημα θα ηταν υπερβολικα αποστειρωμενο και θα γινοταν σαν την F1 και θα ηταν ολα "νεροβραστα"..
Τώρα αστειεύεσαι και συ που θα ήταν αποστειρωμένο τέτοιο άθλημα επειδή πρέπει κάπου τελικά να υπάρχουν όρια;
Ωραία να βγούμε και εμεις οι 2 λοιπόν που γουστάρουμε το street racing να πούμε τους άλλους που κάνουν 27ρια στην πίστα πως δεν τόχουν το αντριλίκι γιατί εκεί έχει έχει υπερβολική ασφάλεια. Και να έρθουν μετά οι άλλοι και να μας πουν ΤΤ έχετε κάνει; Οχι; Τι να μας πειτε; Όπως καταλαβαίνεις αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν και ειδικά όταν μιλάμε για 250 ρόδα.

cosgili
15/04/2013, 07:55
Κάτσε μισό γιατί παρανοήσαμε. Ποιος δεν του δίνει τα εύσημα που προσπάθησε; Μήπως να τα σκαλίσουμε σε μάρμαρο τα εύσημα και να τα τοποθετήσουμε περίβλεπτα σε καμιά Ομόνοια να την μετονομάσουμε πλατεία ευσήμων βαλεντίνο ρόσι;
Οι αγώνες φίλε Σταύρο δεν είναι θρησκεία και εμείς δεν είμαστε σταυροφόροι να παίζουμε το παιχνίδι του πιο πιστού ζαλίζοντας ''τους όρχεις'' του κάθε συνομιλητή μας ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ με το πόσο μαχητής είναι ο ρόσι λες και ο άλλος δεν βλέπει. Ή μήπως τελικά έτσι είναι και έχω δίκιο εγώ που λέω κάποιους σταυροφόρους:confused:

Ναι το θέμα ήταν αυτό και εμείς λέμε πως αφού δεν κατάφερε να μείνει στην πίστα και είχε έξοδο στο έμπα έπρεπε αντί να εμβολίσει τον άλλον να παραχωρήσει τη θέση του.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΌ

Τώρα αστειεύεσαι και συ που θα ήταν αποστειρωμένο τέτοιο άθλημα επειδή πρέπει κάπου τελικά να υπάρχουν όρια;
Ωραία να βγούμε και εμεις οι 2 λοιπόν που γουστάρουμε το street racing να πούμε τους άλλους που κάνουν 27ρια στην πίστα πως δεν τόχουν το αντριλίκι γιατί εκεί έχει έχει υπερβολική ασφάλεια. Και να έρθουν μετά οι άλλοι και να μας πουν ΤΤ έχετε κάνει; Οχι; Τι να μας πειτε; Όπως καταλαβαίνεις αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν και ειδικά όταν μιλάμε για 250 ρόδα.

Ακόμα δεν καταλαβαίνεις ότι δεν ευνοήθηκε από την έξοδο, και πως καθόλη τη διάρκεια της συνέχιζε να είναι μπροστά. Αν έστω και στιγμιάια ο Στόνερ έβγαζε ρόδα μπροστά, το πράμα άλλαζε. Αλλά ο Βάλε ουδέποτε έχασε την πρωτοπορία, απλά διατήρησε την θέση του.

ΥΓ Στην τελική αν ήταν τόσο καταφανώς ευνοημένος ο Ρόσσι από τους αγωνοδίκες, πιστεύεις ότι ο Στόνερ θα το άφηνε να καταλαγιάσει ή θα το ανέφερε όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν για την υπόλοιπη ζωή του?:wave2:

ΥΓ και για να μην ξεχνιόμαστε, άλλο η εκτίμηση στις απόψεις και άλλο η εκτίμηση στο συνομιλητή:beer:

endopandou
15/04/2013, 08:18
Ακόμα δεν καταλαβαίνεις ότι δεν ευνοήθηκε από την έξοδο, και πως καθόλη τη διάρκεια της συνέχιζε να είναι μπροστά. Αν έστω και στιγμιάια ο Στόνερ έβγαζε ρόδα μπροστά, το πράμα άλλαζε. Αλλά ο Βάλε ουδέποτε έχασε την πρωτοπορία, απλά διατήρησε την θέση του.

Σε παρακαλώ αν αρχίσουμε τα δεν καταλαβαίνεις μεταξύ μας την κάτσαμε τη βάρκα... ΟΚ με αυτό; Προχωράω. Εσείς οι βαλεντινικοί είπατε πως ευνοήθηκε και μόνο που του έκανε τα νεύρα κρόσσια και απο την ταραχή του έπεσε μετά. Μερικοί βαλεντινικοί δε, θριαμβολογούν γι αυτό.
Επίσης... Ανάγκασε τον άλλον να κόψει για να μην γίνουν μπάλα. Αυτό έγινε αφού τον είδε να του βγαίνει απο τα χώματα. (δεν θα ξανααναφερθώ σε αυτό. Κουράστηκα)

πιστεύεις ότι ο Στόνερ θα το άφηνε να καταλαγιάσει ή θα το ανέφερε όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν για την υπόλοιπη ζωή του?

ΆΙ γειά σου. Τώρα χτύπησες κέντρο. Ναι λοιπόν έκανε τεράστια μαλακία και αυτός και κυρίως η ομάδα του που δεν έκαναν κάτι επίσημα για το γεγονός (κάποια ένσταση ίσως; δεν ξέρω) και αντ' αυτού περίμεναν να λύσουν τις διαφορές σε επόμενους αγώνες στην πίστα. Τι περιμένατε ρε νούμερα; Να παίξετε το παιχνίδι του αρχηγού στο σπίτι του; Μα τόσο μαλάκες είστε; ΤΟΣΟ;
Δεν είσαι ο καλύτερος ρε βλάκα κέισι σε αυτόν τον τομέα είσαι στο να ανοίγεις το γκάζι εκεί που οι άλλοι παίρνουν ανάσες. Ηλίθιε ρομαντικέ γραφικέ. Ρούφα τώρα μαζί με τους στόκους της τότε ομάδας σου. (Μαλάκα Σούπο ακούς; )

akaposto
15/04/2013, 08:25
Ακόμα δεν καταλαβαίνεις ότι δεν ευνοήθηκε από την έξοδο,

αυτό που κάποιοι δεν βλέπετε ή το θεωρείτε οκ
είναι ότι ξαναμπαίνοντας κάνει την κορίνα, οπότε ο άλλος που ακολουθεί σηκώνει το μηχανάκι. Αυτό ήταν και το επιχείρημα του CS.

Πιέζει τόσο δυνατά για να ξαναμπεί, που βγαίνει υπο γωνία-νομίζω φαίνεται πεντακάθαρα. Εκεί είναι το όλο ζητούμενο και το αναφερθέν επι επικινδυνότητας.

Corkscrew (Κ8), ονομάζεται το σετάκι της αριστερής στην δεξιά.

@Endo
τι "ποινή" είχε πάρει με τον Πουτανιέ;

endopandou
15/04/2013, 08:27
@Endo
τι "ποινή" είχε πάρει με τον Πουτανιέ;

5000 γιούρα φίλε μου. Αστείο.

edit: Φυσικά το 5000 δεν λέει όλη την αλήθεια. Δείχνει και είναι μικρό σαν νούμερο γιατί αυτή τη φορά επενέβη η ομάδα και ζήτησε μικρή ποινή ως αντάλλαγμα για την μεγαλειώδη μαλακία που είχε κάνει ο Εζπελέτας να χώσει στον κέισι 50τόσες χιλιάδες γιούρα πρόστιμο επειδή δεν παρευρέθηκε στο γκαλά.

TROOPER
15/04/2013, 08:29
το αν το έκανε ...........

.......Ναι το θέμα ήταν αυτό και εμείς λέμε πως αφού δεν κατάφερε να μείνει στην πίστα και είχε έξοδο στο έμπα έπρεπε αντί να εμβολίσει τον άλλον να παραχωρήσει τη θέση του.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΌ...........

βρε παιδια....για τελευταια φορα. το οτι παταει εκτος ασπρης ειναι για γελια σαν επιχειρημα. δεδομενου οτι η ασπρη ειναι μεσα απο τα βιραζ, οποιος παταει πανω στα βιραζ θετει εαυτον εκτος οριων πιστας αρα επρεπε ολοι να εχουνε τιμωρηθει. παει αυτο. παμε παρακαταω

οι κανονες εχουνε βγει για να προστατεψουνε το αθλημα και κατ' επεκταση και τους αναβατες. αν λοιπον εχουμε εναν αναβατη που βγηκε εκτος οριων πιστας και αναγκαστηκε να κοψει την ταχυτητα της μοτοσυκλετας του για να μην πεσει και μετα προσπαθει να ξαναμπει εντος οριων για να συνεχισει τον αγωνα του, σαφως και πρεπει να ελεγξει για διερχομενους αναβατες. και αυτο πρεπει να γινει προκειμενου να μην κινδυνευσει ουτε ο ιδιος ουτε οι υπολοιποι αγωνιζομενοι.

σε αυτην την περιπτωση λοιπον ο ροσσι εχει 2 επιλογες. η να κοψει με κινδυνο πτωσης, η να ανοιξει γκαζι προσπαθωντας να ξαναβρει προσφυση. επιλεγει το δευτερο και ολα αυτα ενω ειναι μπροστα και σαφως μη γνωριζοντας (γιατι ετσι γινεται με τα μηχανακια στις πιστες χωρις καθρεφτες) αν, και που βρισκεται ο αντιπαλος του (το ενδεχομενο επιχειρημα ''μα πως δεν γνωριζε αφου πριν λιγο τον ειχε περασει'' ειναι για γελια μια και θα μπορουσε ανετα να εχει πεσει ο στονερ με το που τον περασε).

επισης δεν εμβολιζει κανεναν. για να εμβολισεις καποιον πρεπει να ειναι μπροστα σου. εδω αν εμβολιζε καποιος-καποιον θα ηταν ο κεισι τον βαλε αφου ο βαλε προλαβε και ξαναμπηκε μπροστα του και μαλιστα χωρις να τον αναγκασει να φρεναρει. και ξερουμε πολυ καλα οσοι εχουμε μπει σε πιστες οτι αυτος που ευθυνεται ειναι παντα ο πισω.

τελος να ξαναναφερω οτι δεν ειμαι ουτε ροσσικος, ουτε στονερικος, ουτε λορενθικος, ουτε σιμοντσελικος ουτε τιποτα. οποιος ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ και αν ητανε στη θεση του ροσσι για μενα θα ητανε απλα μαχητης και μαγκας. και ναι ειμαι αυτος που πιστευει οτι το '91 στο ασσεν αν ο ρεινι καταφερνε νακρατησει την ταχυτητα του στο τελευταιο εσακι πριν τον τερματισμο, θα ητανε πρωτος σε εκεινο τον αγωνα και πολυ δικαια εναντι του σβαντζ. βρεθηκε 2ος οχι γιατι παραχωρησε την θεση του στον κεβιν αλλα γιατι εκοψε πολυ. ο ροσσι εκανε το ιδιο πραγμα σε αλλη πιστα και κρατηθηκε ορθιος και μπροστα. και ναι ειμαι αυτος που λεει ναι στην επιθετικη οδηγηση μεσα στην πιστα. ναι σε σιμοντσελι. ναι σε μαρκεζ. ναι σε ροσσι. ναι σε αγωνες που θα με πεταξουν απο την καρεκλα και οχι σε αποστειρωση και σε safe-νεροβραστα προσπερασματα.

και επειδη ακουω ηδη τα σχολια: ''δλδ δε μας ενδιαφερει καθολου η αρτιμελεια των οδηγων?'' και ''δλδ ναι στην αρενα και ζηταμε αιμα για να γουσταρουμε?'' απανταω εκ των προτερων: και η αρτιμελεια μας ενδιαφερει και οχι σε αρενες με αιμα λεω. δεν θελω τραυματισμους και αδικοχαμενους ανθρωπους. αλλα αυτο ειναι το αθλημα και ετσι ειναι η ταχυτητα. επιλογη τους ειναι να ειναι επαγγελματιες μονομαχοι και επιλογη μας να τους βλεπουμε η οχι. αν λοιπον θελουμε να πουμε οχι στην αρενα πρεπει να βαζουμε εναν-εναν τους οδηγους και το καλυτερο γυρολογιο να παιρνει το καπακι. διαφορετικα θα εχουμε και σιμοντσελι και τομιζαβα και κατο και και και.....

τα δυο τελευταια μου σεντς.

over and out.

:beer::beer::wave2:

endopandou
15/04/2013, 08:39
παει αυτο.
Οχι δεν πάει αυτό για εμάς και για τον έναν απο τους 2 αναβάτες που συζητάμε γιατί απλά η πρόταση που προηγήθηκε είναι λανθασμένη. Αυτό πάει για εσάς και μόνο λοιπόν.

επισης δεν εμβολιζει κανεναν. για να εμβολισεις καποιον πρεπει να ειναι μπροστα σου
Είδες που είσαι σε μόουντ αντιδικείας; Αν έμενε στο γκάζι ο κέισι δεν θα πέρναγε μπροστά; (Τι κάθομαι και εξηγώ θεέ μου; )

Στα υπόλοιπα έχει θέμα κουβέντας αλλά αφού είσαι over & out την κάνουμε άλλη φορά :beer:

vassilis88
15/04/2013, 09:28
Αν έμενε στο γκάζι
https://www.youtube.com/watch?v=zpYzv0B6bTo
:tooth:

MG-KTiNoS
15/04/2013, 09:36
Ρε παιδιά η υπόθεση αυτή κρίθηκε από την επιτροπή μαλακίας των μοτο τζι πι και δεν δικαίωσε το Στόνερ.
Ένσταση είχαν κάνει φυσικά οι ντουκαταίοι (ποιος δεν θα έκανε?)
Ούτε όμως και ο ίδιος είπε ποτέ τη φράση παράνομη προσπέραση.
Αν για κάθε έξοδο έπεφτε και καμπάνα χαμοκελάηδα. Γενικά όμως οι μεγάλες ομάδες
-ξαναλέω- ευνοούνται (αφού αυτές φέρνουν το χρήμα)
Εδώ να πούμε ότι και ο Στόνερ ευνοήθηκε για τη Μπουνίτσα :D στο Ντε Πουνιέ και για τα τσαμπουκά στον Πετρούτσι (δεύτερη φορά) :smokin:
Τώρα η Λαγκούνα Σέκα ήταν η μάχη του αιώνα και κακώς μπαίνουμε σ όλη αυτή τη διαδικασία.
Με λίγο κώλο παραπάνω ίσως την είχε κερδίσει ο Στόνερ, έχει όμως πραγματική σημασία αυτό?
Τέλος πάντων για μένα ο Στόνερ ήταν πολύ γρήγορος ειδικά σε κάποιες πίστες
-Λα γκούνα και κυρίως Αυστραλία (που γαμούσε κι έδερνε) :a10:
Κούμπωναν οι πίστες αυτές στο στιλ του.
Είχε αδυναμίες στην τακτική, και ?
Για την εποχή που έτρεξε οι αδυναμίες αυτές ήταν σχεδόν ασήμαντες
Εκεί που με χάλασε εμένα είναι στο χαρακτήρα. Φυσικά αυτός έχασε περισσότερα αφού έφυγε μην μπορώντας να λειτουργήσει μέσα σ αυτό το σύστημα –το οποίο ούτε σ εμένα αρέσει αλλά το ανέχομαι-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Θέλω να τον θυμάμαι ΜΟΝΟ στη πίστα.Το έξω δεν θέλω να το σκέφτομαι καν.
Ώρα του καλή λοιπόν και σεβαστές οι επιλογές του.
Εδώ νομίζω ότι τελειώνουν όσα είχα να πω.
:a55:

Stabak
15/04/2013, 09:39
τροοπερ, ποτε θα καταλαβεις οτι οταν αποκτας πλεονεκτημα χρησιμοποιοντας τμημα εκτος πιστας ειναι παράνομο;;; Ποσο μαλλον οταν αποτέλεσμα του λαθους αυτου (στη συγκεκριμενη) ακουμπας/μπλοκαρεις και τον συναθλητη σου!

Δευτερον, παρομοια φαση με την μπουνια στο Ντεπουνιε εχει κανει ο Ροσσι το 98 με κλωτσια στα 250 στον Τακιγιαμα....

Τα ανωτερω ειναι γεγονοτα οχι η αποψη/γνωμη μου!

vassilis88
15/04/2013, 09:51
για να τελειωνουμε με το συνταξιουχο
οποιος δε θυμαται να ξαναδει μουτζελλο 12 να δει ποσο καθαρα προσπερασματα κανει
που θελει κ καθαρες προσπερασεις χωρις επαφες .. το ειδαμε με το μπαουτιστα
καπου το χε πει ο μπερτζες .. αν ετρεχε στα 90ς που τοσο θαυμαζει το ταλεντο μας θα ειχε παει για ψαρεμα απ τη ρουκι σΗζον ..

ΕΝΤΙΤ
το 98 ο ροσσης ηταν ............. χμμ καπου 19? πες 19 ...... παγκοσμιος στα 125
το 2011/12 ο στονερ ηταν 26-27 ..........
εχουμε τις ιδιες απαιτησεις σε συμπεριφορα απο ενα παιδι κ απ τον καθε μαντραχαλο
δε λεω οτι ηταν σωστος ο ροσσι, αλλα αμα συνεχισεις να φερεσαι στα 25 οπως στα 19 τοτε καπου υπαρχει προβλημα

endopandou
15/04/2013, 10:15
ΕΝΤΙΤ
το 98 ο ροσσης ηταν ............. χμμ καπου 19? πες 19 ...... παγκοσμιος στα 125
το 2011/12 ο στονερ ηταν 26-27 ..........
εχουμε τις ιδιες απαιτησεις σε συμπεριφορα απο ενα παιδι κ απ τον καθε μαντραχαλο
δε λεω οτι ηταν σωστος ο ροσσι, αλλα αμα συνεχισεις να φερεσαι στα 25 οπως στα 19 τοτε καπου υπαρχει προβλημα

χαχαχα ντεζαβού καταστάσεις. Πάλι θα πρέπει να ξαναλέμε τα ίδια. Βασίλη ο βάλες ήταν παρα τρεις μηνες 20 και ο κέισης ήταν 25. Τι με αυτό;
Κάτσε να ψάξω να βρω το video απο το συμβάν αν δεν μου το έχουνε μπανάρει κι αυτό γιατί μου την έχει μια λύσσα η γαμωDorna με τα βιντεάκια που ανεβάζω :tooth:
Zήτω η ελευθερία του λόγου ρεεεε (για όποιον γνωρίζει το μέτρο ε...) :lipssealed:

Stabak
15/04/2013, 10:24
Δεν ηξερα οτι παιζει ρολο η ηλικια του ενηλικα στο δικαστηριο... υπαρχουν ελαφρυντικα στα 20? Στα 22 χοντραινει το παιγνιδι; Στα 25 εισαι φτασμενος εγκληματιας;
2 μετρα και σταθμα
Εισαι ωριμος να περνεις παγκοσμιο πρωταθλημα αλλα ανωριμος οταν σου μπαινει η κορινα στην αγωνιστική γραμμη ε; Πρωτοτυπη σκεψη...

vassilis88
15/04/2013, 10:24
Τι με αυτό;
προσωπικα αλλαξα παρα πολυ απ τα 20 .. :D :D
ισως γι αυτο το βλεπω ετσι χαχα
τεσπα .. δν ανοιγουμε ενα θεμα για ν8? τελευταια αποκτανε αλλο ενδιαφερον :tooth:
https://www.youtube.com/watch?v=I3r2wF9nLBE
εντιτ ξανα
ναι για μενα παιζει ρολο η ηλικια μου φαινεται κ φυσιολογικο δλδ να παιζει ρολο

endopandou
15/04/2013, 10:25
Δεν ηξερα οτι παιζει ρολο η ηλικια του ενηλικα στο δικαστηριο... υπαρχουν ελαφρυντικα στα 20? Στα 22 χοντραινει το παιγνιδι; Στα 25 εισαι φτασμενος εγκληματιας;
2 μετρα και σταθμα

Ε μα φυσικά. Τι καθόμαστε και γράφουμε ρπμ;

devil's animal
15/04/2013, 10:57

ποτε δεν ανεφερα οτι πρεπει να σκαλιστουν τα ευσημα σε μαρμαρο και αλλα τετοια γραφικα...
απλα το εγραψα "δικαιολογωντας" καπως την αυτη του παρατυπια ή παρανομια (οπως θελεις πες το)

ειμαι απολυτα μαζι σου οτι αυτο που εκανε δεν ειναι ουτε νομιμο, ουτε ηθικο...
κοιτα να δεις ομως...για να παραχωρησει την θεση του την ωρα που εμπαινε, επρεπε να κλεισει γκαζι, ναι?
αν εκει εκλεινε γκαζι, ξερουμε και οι 2 οτι πιθανοτατα να μην το ειχε σωσει και να σαβουριαζοταν...διοτι εχει κλιση η στροφη και οι 2 ροδες ειναι στο χωμα...
αν τελικα σαβουριαζοταν, λογω του οτι η στροφη ηταν δεξια και ηταν στην εσωτερικη του stoner θα επεφτε μπροστα στις ροδες του με αποτελεσμα να γινοντουσαν ηχος και φως και οι 2...

παμε τωρα και στην κατακλειδα...
εχουμε τα γεγονοτα...
ενας ροσσι να εχει φορα και να χανει φρενα...
να μην του βγαινει και να αναγκαζεται να το κοψει ευθεια...
να κραταει σταθερο γκαζι γιατι αν το εκλεινε θα επεφτε και νομοτελειακα αφου ηταν κοντα και μπροστα απο τον στονερ, θα επεφταν και οι 2...
οι αγωνοδικες κανουν το παγωνι για χαρη του θεαματος, του ροσσι, του τροπου και του χρονου της προσπερασης..ολων αυτων μαζι...δεν ξερω...
αρα ολο αυτο νομιμοποιειται...
για μενα καλως γιατι ηταν ελαχιστος ο χρονος παραμονης στο χωμα, ουσιαστικα κατι δεκατα...
και αν ηταν να τιμωρουν οσους βγαινουν για τοσο λιγο χρονο και τοσο λιγο εκτος, θα γινοταν το αθλημα υπερβολικα αποστειρωμενο για τα δικα μου ματια...
(ξερεις οτι πολλες φορες οι πιλοτοι στην τελευταια στροφη της πιστας πριν την ευθεια, επειδη πρεπει να βγαινουν με φορα, την ωρα που ισιωνουν πατανε ελαχιστα εκτος, αρα θα επρεπε να τιμωρουνται ολοι)

οσον αφορα το θεμα της αποστειρωσης, καταλαβαινεις οτι ολα τα πραγματα, εχουν και ενα κοστος...
ειτε εισαι στα GP, ειτε στο ΤΤ, ειτε στις Σερρες σαν χομπιστας, ειτε στον δρομο σαν τον ινδιανο με το ονομα "κοφτερο τσεκουρι"...
το ποσο ρισκαρεις εχει να κανει και με το ποσο θεαμα προσφερει...
δεν λεμε στον βωμο του θεαματος να καταλυσουμε νομους και κανονες...
αλλα για μενα (το τονιζω) καλως εγινε γαργαρα και μικρη παραχωρηση σε μια τοσο ωραια προσπεραση...

vassilis88
15/04/2013, 11:10
Ε μα φυσικά. Τι καθόμαστε και γράφουμε ρπμ;
ελα ντε.. λεμε κ για ενα προσπερασμα οτι δν ειναι ηθικο wtf
δν πηδηξε την αντριανα ρε παιδια, μονο τον ιδιο..............:lol:

επισης μιλατε κ για σταυροφορους κ θρησκειες κ κιτρινα γυαλια ετσι κ φανατισμους

οταν εσεις ψαχνετε κ βρισκετε βιντεο του ροσσι απτο 64 οταν στα καρτ επαιξε φαπες με τα αλλα παιδακια ......... γιατι το 98 μου φαινεται το ιδιο πισω

οταν ψαχνετε στο αμαξι του στη μονζα, να βρειτε αν εχει αυτοκολλητακι 58 για να του προσαψετε κατηγορια οτι, α, δν θυμαται το φιλο του το σιμο..............

κ μετα οι ροσσικοι ειναι με τα γυαλια κ τις παρωπιδες οταν δν υπαρχει αυτη τη στιγμη ροσσικος που να μην αναγνωριζει το ταλεντο κ του πρηξα του στονερ κ του λορε κ του μαρκεζ

Stabak
15/04/2013, 11:18
αλλα για μενα (το τονιζω) καλως εγινε γαργαρα και μικρη παραχωρηση σε μια τοσο ωραια προσπεραση...

Καλα το ωραια ειναι σχετικό.
Ωραια ηταν η προσπεραση στο Χορχε το 09 στη καταλονια...

Σημειολογικά ομως η συγκεκριμένη οπως και με την Τουλα το 04, εκρινε καταστασεις... δεν ειναι τυχαια η ψυχολογικη κατρακυλα του Στονερ μετα απο αυτο το γεγονος και αν θελετε προπομπος της απόφασης του περι αποσυρσης. Γι' αυτο και η συζητηση... thatsracing δηλαδη και με τη βουλα της ντορνα...

Stabak
15/04/2013, 11:21
......... γιατι το 98 μου φαινεται το ιδιο πισω

Οταν μιλας για 9 πρωταθληματα το θυμασαι ομως το 98 και το 97 ε;
Επιλεκτική μνημη Βασιλακη...

pipe_smoker
15/04/2013, 11:24
Ρε συ endo, άμα δε σου κάνει κόπο εννοείται.

1. Που και πότε ακριβώς τον εμβόλισε?
Είναι ή όχι ο Ρόσσι μπροστά καθ'όλη τη διάρκεια της ιστορίας που πιπιλάμε? Είναι. Πατάει χωράφι για πόσο? Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου (ας μετρήσει άλλος αν ήταν 1/10, 3/10, 1/100, εγώ βαριέμαι). Τι έπρεπε να κάνει λοιπόν? Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι αρκούσε αυτός ο χρόνος, όχι μόνο για να μπορέσει να βγει από το mode "αγωνίζομαι να προσπεράσω", αλλά και για να κάνει κάτι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που ήταν μέσα στα χώματα. Τί έπρεπε να είναι αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο σούπερ Ρόσσι??? (που για να υποστηρίζεις ότι είχε χρόνο να το κάνει μάλλον τον έχεις σε πολύ μεγαλύτερη υπόληψη από τους βαλετζιπιώτες).
Ξαναλέω! Στη χρονική περίοδο που ήταν στα χώματα, γιατί άπαξ και ξαναμπήκε, ήδη τον έχει εμβολίσει (ακολουθώντας το συλλογισμό σου) γιατί είναι στη φυσική γραμμή και του ενός και του άλλου. Συνεπώς? Με το που πατάει χώμα πέφτει στα φρένα και σαβουριάζεται στο χωράφι (έστω ότι είχε χρόνο και για να το σκεφτεί και για να το πράξει). Λογικά η πορεία που θα έπαιρνε η μηχανή (και ο ίδιος ο Ρόσσι) θα ήταν προς το Stoner κι εκεί θα είχαμε μάλλον άλλου είδους "εμβολισμό" αλλά χέσ'το. Δεκτό. Μία λύση πες θα ήταν αυτή? Βλέπεις άλλη? Μπορούσε απλά να κόψει? Μπορούσε να αλλάξει γραμμή? Μπορούσε να κάνει το οτιδήποτε άλλο οσο βρισκόταν εκτός, προκειμένου να μπει από άλλο σημείο και με άλλο τρόπο από αυτόν που μπήκε ώστε να μην "εμβολίσει"/κλείσει/χαλάσει τη γραμμή του Stoner?
Πώς θα μπορούσε να του παραχωρήσει τη θέση του εγώ δε νογάω.

Έτσι για την ιστορία, εγώ βλέπω την πίσω ρόδα του Ροσσι να πλησιάζει τον Stoner κατά την έξοδο/χαροπάλεμα από το χώμα/κερμπ κι αυτός να μαζεύει το γόνατό του και να ανοίγει τη γραμμή του. Δε λέω ότι δεν τον επηρέασε. Αλλά δεν τον εμβόλισε/κάρφωσε κλπ. Φοράω φακούς επαφής με το νούμερο 46 εγώ πες.

ΥΓ. Τονίζω το τί θα έπρεπε να κάνει "όσο ήταν εκτός" γιατί αναφερθηκε το θέμα του ότι παραλίγο να τον εμβολίσει μπαίνοντας κλπ. Άπαξ και μπήκε end of story από την πλευρά των οδηγών. Αναλαμβάνουν πλέον αγωνωδίκες, αλυτάρχες και λοιποί. Το αν θα ήταν ηθικό/ιπποτικό/ρομαντικό αφού ξαναμπήκε στην πίστα και δε βρόντηξε κανείς τους να κάνει στην άκρη και να κάνει νόημα στο Stoner "πέρνα έκανα μαλακία" δεν το σχολιάζω καν. Στο motogp έτρεχαν. Δεν του πετάχτηκε από το stop σε διαστάυρωση για να του παραχωρήσει προτεραιότητα.

Επίσης... Ανάγκασε τον άλλον να κόψει για να μην γίνουν μπάλα. Αυτό έγινε αφού τον είδε να του βγαίνει απο τα χώματα.

Αν έμενε στο γκάζι ο κέισι δεν θα πέρναγε μπροστά;

2. Έγραψα και παραπάνω τί είδα εγώ. Το να ΕΙΔΕ ο Stoner το Ροσσι να έρχεται από τα χωράφια και ΓΙ'ΑΥΤΟ να έκοψε no (σιγά μην έβγαζε και την ψηφιακή να αποθανατίσει τη στιγμή). Το να άνοιξε τη γραμμή του γιατί άνοιξε και ο Ρόσσι τη δική του και θα υπήρχε "συνάντηση κορυφής" yes.
Δε λέω ότι είναι τυφλός. Λέω ότι κι από αλλού να του ερχόταν, γραμμή θα άνοιγε για να αποφύγει μία σύγκρουση είτε ο άλλος είχε έρθει από χωράφι/από χωριό/από λάθος έξοδο στην προηγούμενη στροφή κλπ.
Κι επειδή βλέπω ότι πιάσαμε τα "ΑΝ". ΑΝ λοιπόν ο Ρόσσι το είχε βροντήξει στην προσπάθειά του να κόψει όντας στο χώμα, και είχε φύγε πάνω στο Stoner και πηγαίνανε και οι δυο για βρούβες, παλι θα υπήρχε θέμα (βλ. "your ambition my inadequacy.... etc") γιατί ο Ρόσσι προσπάθησε να δώσει τη θέση του αλλά δεν τα κατάφερε?

Ναι λοιπόν έκανε τεράστια μαλακία και αυτός και κυρίως η ομάδα του που δεν έκαναν κάτι επίσημα για το γεγονός (κάποια ένσταση ίσως; δεν ξέρω) και αντ' αυτού περίμεναν να λύσουν τις διαφορές σε επόμενους αγώνες στην πίστα.

3. Το "κάντε ένσταση και πάρτε το στα χαρτιά the Κόκκαλης way" (ίδιο χρώμα ίδια χρονιά κιόλας) εσύ το θεωρείς φίλαθλη συμπεριφορά? Στάση φιλάθλου που γουστάρει τους αγώνες και δε φανατίζεται, ή μια αντιροσσική/στονερική/οτιδήποτε βαμμένη συμπεριφορά/άποψη?
Μπορείς να απαντήσεις ό,τι θες (κι αμα δε θες δεν απαντάς κιόλας), αλλά σε παρακαλώ, αν μου πεις ότι έφτασες στο αμήν από την κατάφορη αδικία σε βάρος του Stoner γι'αυτό που υπέστη σ'αυτή την ποτάνα την corkscrew, οπότε ο σκοπός θα αγίαζε τα μέσα..... μάλλον άλλος κάνει το σταυροφόρο.

Ειλικρινά, δεν έχω κανένα λόγο και καμία όρεξη για φαγωμάρες. Απλά μου κάνουν τρομερή εντύπωση αυτά που διαβάζω. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για σένα. Γράφω και ρωτάω μπας κι έχω καταλάβει εγώ κάτι λάθος. Αν θεωρείς ότι γράφω μαλακίες, προσπέρνα το και no harm done και πάμε παρακάτω.

akaposto
15/04/2013, 11:27
οταν εσεις ψαχνετε κ βρισκετε βιντεο του ροσσι απτο 64 οταν στα καρτ επαιξε φαπες με τα αλλα παιδακια .........

τι ??? υπάρχει τέτοιο υλικό; πουντοπουντοπουντοπουντοπουντοπουντο
ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ!!!! δώσε footage, give give.

:lol:

το βρακάκι ξεχείλωσε αρκετά.

back to basics

(οφθαλμόλουτρο)

287640

DimChios
15/04/2013, 11:28
....... ασ το... :cry:

akaposto
15/04/2013, 11:29
νομίζω είναι του Scott Jones (νομίζω...)

αγαπημένη-αμονγκ αδερς

287641

akaposto
15/04/2013, 11:32
287642

akaposto
15/04/2013, 11:39
πονώ...

287643

sniper
15/04/2013, 11:50
Λοιπόν... προσπαθώντας να διαβάσω (με όση αντικειμενικότητα μπορώ να έχω έχοντας μια συμπάθεια στον Ρόσσι αλλά και στα Χόντα) τα παραπάνω δεν μπορώ να καταλάβω κάτι...

Τι είναι αυτό το μοναδικό ταλέντο που έχει ο Στόνερ και δεν έχει ο Ρόσσι ή οι υπόλοιποι; Πολλοί καβαλάγανε σε GP πολύ πριν πριν ο Στόνερ καβαλήσει τέτοιο μηχανάκι και τώρα που σταμάτησε καβαλάνε ακόμα κι ανεβαίνουν και σε βάθρα...

Γιατί και την ταχύτητα είχε και το μυαλό αλλά αν θες να είσαι θρύλος θα πρέπει να έχεις και διάρκεια.

devil's animal
15/04/2013, 11:51
Καλα το ωραια ειναι σχετικό.
Ωραια ηταν η προσπεραση στο Χορχε το 09 στη καταλονια...

Σημειολογικά ομως η συγκεκριμένη οπως και με την Τουλα το 04, εκρινε καταστασεις... δεν ειναι τυχαια η ψυχολογικη κατρακυλα του Στονερ μετα απο αυτο το γεγονος και αν θελετε προπομπος της απόφασης του περι αποσυρσης. Γι' αυτο και η συζητηση... thatsracing δηλαδη και με τη βουλα της ντορνα...

γι'αυτο τονισα ΓΙΑ ΜΕΝΑ...επειδη οντως ειναι σχετικο...
τωρα αν αυτο εκρινε την αποφαση του stoner να εγκαταλειψει 4 χρονια αργοτερα, τοτε λυπαμαι αλλα ειναι πολυ κριμα...
γιατι ο Stoner μετα απεδειξε την ανωτεροτητα του και με το οτι ο γιατρος δεν πηγε βημα την κασα και με το γεγονος οτι οταν πηγε honda κερναγε τσαϊ του βουνου ολο το grid...

εσυ πιστευεις δλδ οτι ο stoner επεσε με τα μουτρα στην παγιδα της ψυχολογιας του doctor και της dorna (αν θελεις)??
και ολο αυτο το κουβαλησε και τοσα χρονια μετα? ενω ειχε αποδειξει σε ολο το κοσμο οτι παιρνει το γκαζι νωριτερα απο ολους και οι κλισεις του ειναι εξωπραγματικες...

δεν ξερω...
:shrugs:

akaposto
15/04/2013, 11:53
Sniper,for real?

Stabak
15/04/2013, 12:05
εσυ πιστευεις δλδ οτι ο stoner επεσε με τα μουτρα στην παγιδα της ψυχολογιας του doctor και της dorna (αν θελεις)??
και ολο αυτο το κουβαλησε και τοσα χρονια μετα? ενω ειχε αποδειξει σε ολο το κοσμο οτι παιρνει το γκαζι νωριτερα απο ολους και οι κλισεις του ειναι εξωπραγματικες...

δεν ξερω...
:shrugs:

Αυτο που διαπιστωσε ο Στονερ τοτε ειναι οτι παρόλο το πρωταθλημα του με την ντουκάτι κλπ... η μαρκιζα της Ντορνα χωράει μονο έναν και δεν ειναι παντα ο πρωταθλητης.
Σε εκεινο τον αγωνα ειχαν 20 βαθμους διαφορά! Ταχυτατοι και οι δυο. Ενα πιθανο λαθος/πτωση ισως δημιουργουσε αλλες καταστασεις στο πρωταθλημα.
Απο κει και περα η νευρικοτητα του Στονερ δεν τον αφησε να τον κυνηγησει στο πρωταθλημα και ας ηταν ταχυτατος...

devil's animal
15/04/2013, 12:17
Αυτο που διαπιστωσε ο Στονερ τοτε ειναι οτι παρόλο το πρωταθλημα του με την ντουκάτι κλπ... η μαρκιζα της Ντορνα χωράει μονο έναν και δεν ειναι παντα ο πρωταθλητης.
Σε εκεινο τον αγωνα ειχαν 20 βαθμους διαφορά! Ταχυτατοι και οι δυο. Ενα πιθανο λαθος/πτωση ισως δημιουργουσε αλλες καταστασεις στο πρωταθλημα.
Απο κει και περα η νευρικοτητα του Στονερ δεν τον αφησε να τον κυνηγησει στο πρωταθλημα και ας ηταν ταχυτατος...

σωστοτατο...

endopandou
15/04/2013, 12:18
με όση αντικειμενικότητα μπορώ να έχω έχοντας μια συμπάθεια στον Ρόσσι

Τι είναι αυτό το μοναδικό ταλέντο που έχει ο Στόνερ και δεν έχει ο Ρόσσι ή οι υπόλοιποι;

Έχεις απαντήσει ήδη στην ερώτησή σου αρχηγέ. :wave2:
αλήθεια τους διθυράμβους που έγραψαν και είπαν τόσοι του χώρου δεν έτυχε;... ποτέ;... :tooth:

Παίδες συγνώμη αλλά δεν θέλω να απαντήσω σε ότι με αφορά γιατί πραγματικά δεν έχει νόημα. :beer:

sniper
15/04/2013, 12:20
Sniper,for real?

Ναι, και δεν έχω καμία αντιπάθεια στον στόνερ, αντίθετα μου ήταν αρκετά συμπαθής όσο έτρεχε, ιδιαίτερα με το βαπόρι της ντουκάτι...

vassilis88
15/04/2013, 12:41
Οταν μιλας για 9 πρωταθληματα το θυμασαι ομως το 98 και το 97 ε;
Επιλεκτική μνημη Βασιλακη...

δερ ιζ ε ντιφερενς..
τα 9 τα τρωω στη μαπα καθε πρωι που ξυπναω απτις αφισες!!!!!! :tooth: πλακα κανω ε

στη θεση σας αν ημουν ομως, δε θα καθομουνα να ψαξω τι εγινε οταν ο στονερ ετρεχε με κτμ για να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα του ροσσι, για παραδειγμα................. :rolleyes:

Giorgos19
15/04/2013, 12:43
νομίζω είναι του Scott Jones (νομίζω...)

αγαπημένη-αμονγκ αδερς

287641

Το κάτω μέρος του φαίρινγκ είναι αυτό που φαίνεται και όχι η μπροστινή ρόδα.

byron
15/04/2013, 13:06

Οπα μαγκα, γιατί κανείς δεν σου έχει κάνει τους όρχεις αερόστατο ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, μιας και πρώτος εσύ φυτιλιάζεις την κουβέντα με το http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134836&page=3&p=2310605&viewfull=1#post2310605. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το μόνο που αρνητικό που είχε πει κάποιος ήταν οτι δεν τον κάνουν κέφι σαν χαρακτήρα.

Μη μας την λες κιόλας οτι σου ζαλίζουμε τα @@ σε θέμα που ξεκίνησες εσύ να πηδάς.

astroman76
15/04/2013, 13:20
να φερουμε και τους Τιφοζι του thatsracing εδω να παει το θεμα 146+ σελιδες σε λιγες ωρες!:bawl::lol:

byron
15/04/2013, 13:33
Σημειολογικά ομως η συγκεκριμένη οπως και με την Τουλα το 04, εκρινε καταστασεις... δεν ειναι τυχαια η ψυχολογικη κατρακυλα του Στονερ μετα απο αυτο το γεγονος και αν θελετε προπομπος της απόφασης του περι αποσυρσης.

Νταξ...:tooth: Ούτε ο Βασιλάκης Καϊλας δεν έφαγε τέτοιο χτύπημα της μοίρας...

Αν μια προσπέραση στη μέση του πρωταθλήματος τον σημάδεψε για το υπόλοιπο της ζωής του, το οτι πήγε για ψάρεμα και όχι για συλλογή κολεοπτέρων στη Μεσοποταμία είναι θαύμα.
Αναλογικά ο Pedrosa με τόσα :owned: που ΄χει φάει μέχρι και απ΄τον Hayden θα έπρεπε να πλέκει σεμεδάκια στις Ουρσουλίνες.

Είπαμε ρε Stabak, αλλά εσύ το γάμησες :tooth:

endopandou
15/04/2013, 14:11
Οπα μαγκα, γιατί κανείς δεν σου έχει κάνει τους όρχεις αερόστατο ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
Πως ακριβώς είπαμε πως γνωρίζεις ποιος, πότε και πως μου τα κάνει αερόστατα;

Μη μας την λες κιόλας οτι σου ζαλίζουμε τα @@
Γιατί; Εσύ δεν μου το είπες μόλις; Όμως αν υπάρχει έστω και ίχνος κατανόησης θα ήξερες πως ξεχωρίζω τους φίλαθλους απο τους οπαδούς κάτι που φαίνεται σε γραπτά ακόμα και σε αυτό το θρέντ. Δεν είπα γενικά και αόριστα πως μου τα ζαλίζει οποιοσδήποτε βαλεντινικός. Ισα ίσα που σε αυτούς που για εμένα ξεχωρίζουν και δίνω τα εύσημα και τους το δείχνω.
Κακώς λοιπόν με βάζεις να τα γράφω αυτά αφού έχεις διαβάσει και άλλα σχόλιά μου. Εκτιμώ πως θα έπρεπε στοιχειωδώς να έχεις καταλάβει και όχι να κάνουμε τέτοια κουβέντα.

σε θέμα που ξεκίνησες εσύ να πηδάς.
Διαφωνώ και με στοιχεία αλλά το δέχομαι αφού για να λες πως ενοχλήθηκες κάπου κάτι δεν θα το έγραψα όπως έπρεπε (ίσως ακόμα και να ήταν μεγάλη η φωτό και έτσουξε...;) )

thou-vou
15/04/2013, 14:44
τώρα μπορεί να είμαι "λίγος" για το θέμα αλλά...
επειδή εκείνο τον αγώνα τον είχα δει με ένα καρο κόσμο, φιλοροσικοί και μη (το "μη" πιο λογικό αμα τόσα χρόνια ακούς το ίδιο όνομα κι ερχεται ο νεος και πηγαίνει γαμιόντα και μπράβο του) και μας είχαν πέσει οι μασέλες ολωνώνε... Ούτε ένας εκει μέσα δεν είπε "ώπα", έγινε μαλακία να παρέμβει ο νόμοθέτης". Κωλόφαρδος ναιαιαιαι... Και από την εξωτερική όταν κρατήθηκε ο παππούς πατησε λιγλακ όξω... Αλλά σε όλο τον αγώνα έπεφτε "τσαμπουκαλεμένο ξύλο" απ' τα καλύτερα... Ναι ήταν σα να είμασταν κερκίδα και να μπαιναν γκολ κάθε λεπτό με όλους τους πιθανούς τρόπους. Προσπεράσεις από εξωτερική, ρόδα, χώματα κτλ...
Παρένθεση: Οχι δεν είμαι της αρένας. Και καταλαβαίνετε ότι έχει τα λιγότερα "εργατικά ατυχήματα" (και καλώς) το άθλημα. Αν ήθελα αίμα και αρένα θα έβλεπα οικοδομές, αλλά ξεφεύγω.
Από τους καλύτερους αγώνες λοιπόν που έχω δει με δυο οδηγούς, τους πρωτοπόρους να σκυλοτρώγονται. Αν ήταν πιο έμπειρος ο -νεαρός τότε- στονερίδης μπορεί να το παιρνε το ματς. Ο παππούς πάντως δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει να ξεφύγει. Και αλητεία είχε και κασκαντεριλίκια και μακάρι να ξαναδούμε τέτοιους ασχέτως πρωταγωνιστών να γουσταρίζουμε... Στο θέμα μας τώρα... Το στονεράκο τον εγουστάριζα που έβλεπες το παιδί με τη ντουντου να σπέρνει. Γκομπλε. Πήρε και το πρωτάθλημα και μια χαρα χαμογελαστό το παιδί... Μετά γκρινιάριζε λίγο αλλα δε γαμιέ. Εδω τρώμε στη μάπα τον αγέλαστο τον πεντρόθα. Θα λείψει αλλα αποφάσισε να την κάνει. Γκομπλε. Θα τον θυμόμαστε μια χαρά. Εντυπωσιακό στυλ, μακράν πιο σβέλτος σε καθαρούς χρόνους και τσαμπουκαλής αρκετά. Γκομπλε...

MG-KTiNoS
15/04/2013, 16:15
Νταξ...:tooth: Ούτε ο Βασιλάκης Καϊλας δεν έφαγε τέτοιο χτύπημα της μοίρας...

Αν μια προσπέραση στη μέση του πρωταθλήματος τον σημάδεψε για το υπόλοιπο της ζωής του, το οτι πήγε για ψάρεμα και όχι για συλλογή κολεοπτέρων στη Μεσοποταμία είναι θαύμα.
Αναλογικά ο Pedrosa με τόσα :owned: που ΄χει φάει μέχρι και απ΄τον Hayden θα έπρεπε να πλέκει σεμεδάκια στις Ουρσουλίνες.

Είπαμε ρε Stabak, αλλά εσύ το γάμησες :tooth:

εΛΠΊΖΟΝΤΑς να κάνω λάθος ΙΣΩΣ το πρόβλημα του Στόνερ δεν είναι αυτό που λέει.
Ισως έχει πρόβλημα υγείας...

Φτου σκόρδα ο άνθρωπος

(αλλά η δυσανεξία στη γλουτένη δεν στέκει με την καμία για αθλητή αυτού του επιπέδου)

cosgili
15/04/2013, 16:25
εΛΠΊΖΟΝΤΑς να κάνω λάθος ΙΣΩΣ το πρόβλημα του Στόνερ δεν είναι αυτό που λέει.
Ισως έχει πρόβλημα υγείας...

Φτου σκόρδα ο άνθρωπος

(αλλά η δυσανεξία στη γλουτένη δεν στέκει με την καμία για αθλητή αυτού του επιπέδου)
Θα στο πω εκ των εσω ...και να μείνει μεταξύ μας σε παρακαλώ...

Κάθε μέρα το σάπιο κατεστημένο της Dorna του πάταγε ενέσεις γάλακτος ΦΑΓΕ και του λεγαν πως είναι βιταμίνες:bawl:

Σοβαρά τώρα το όλο σκηνικό με τη γλουτένη παίζει και να είναι η μεγαλύτερη παραμύθα. Όντως κάποιο πρόβλημα υπήρχε αλλά ΟΧΙ αυτό. Ίσως κάποτε μαθευτεί το τι πραγματικά συνέβαινε...:wave2:

pipe_smoker
15/04/2013, 16:48
Ρε παιδιά, η γλουτένη είναι πρωτεΐνη που έχει το στάρι. Η λακτόζη είναι από τα γάλατα (γαργάλα τα γαργάλα τα). Αυτός που την έχει τη δυσανεξία?

Άμα θέλετε να τον στείλετε στα σίγουρα βουτήξτε κανά κουλούρι σε ένα ποτήρι γάλα και μπουκώστε τον.:lol:

Ήμαρτον παναγία μου. Πάω να πάρω τσιγάρα.

Allst@rf
15/04/2013, 17:12
Δυσανεξια στο ροσι είχε αλλά δε το παραδεχοταν...

:tooth:

GIOTIS750
15/04/2013, 17:32
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν παιζεσται με τιποτα .
το προβλημα υπηρχε ... αρκει να δεις ποσο μωβ και ιδρωμενος και εξαντλημενος ηταν
στο τελευταιο αγωνα πριν την αδεια αναρωσης οταν εβγαλε το κρανος.
Η ντουκατι δεν ηξερε ακομη τι οδηγο ειχε στο μηχανακη γιατι αν ηξερε
δεν θα τον αφηνε να παει στην χοντα ... αλλα οταν ελεγε δεν εχω αισθηση στο μπροστινο καθολου
οπωσ ελεγαν και αλλοι πιο πριν και πιο μετα....
τον κοιταζαν στραβα:hmm::hmm: και μετα ηρθαν τα καρμπον και τα μο νο κοκ :a31::a31:
για μενα παντωσ το οτι την δαμασε ειναι στα υπερ του και καλα θα ειναι να παρατησει τα ψαρεματα και να επιστρεψει
στους αγωνες
οπως και η DUCATI να ανεβει σε ανταγωνιστηκο επιπεδο να γελασει λιγο το χειλακι μας:(:(:(:(

AUFGEBRACHT
15/04/2013, 17:37
Ρε παιδιά, η γλουτένη είναι πρωτεΐνη που έχει το στάρι. Η λακτόζη είναι από τα γάλατα (γαργάλα τα γαργάλα τα). Αυτός που την έχει τη δυσανεξία?

Άμα θέλετε να τον στείλετε στα σίγουρα βουτήξτε κανά κουλούρι σε ένα ποτήρι γάλα και μπουκώστε τον.:lol:

Ήμαρτον παναγία μου. Πάω να πάρω τσιγάρα.

:D

287678

AUFGEBRACHT
15/04/2013, 17:48

Δεν ξέρω αν ο Stoner είχε δυσανεξία στη γλουτένη, εγώ πάντως είχα αδυναμία στους γλουτούς της Αντριάνας :D

287682

byron
15/04/2013, 18:24
Πως ακριβώς είπαμε πως γνωρίζεις ποιος, πότε και πως μου τα κάνει αερόστατα;

Γιατί; Εσύ δεν μου το είπες μόλις; Όμως αν υπάρχει έστω και ίχνος κατανόησης θα ήξερες πως ξεχωρίζω τους φίλαθλους απο τους οπαδούς κάτι που φαίνεται σε γραπτά ακόμα και σε αυτό το θρέντ. Δεν είπα γενικά και αόριστα πως μου τα ζαλίζει οποιοσδήποτε βαλεντινικός. Ισα ίσα που σε αυτούς που για εμένα ξεχωρίζουν και δίνω τα εύσημα και τους το δείχνω.
Κακώς λοιπόν με βάζεις να τα γράφω αυτά αφού έχεις διαβάσει και άλλα σχόλιά μου. Εκτιμώ πως θα έπρεπε στοιχειωδώς να έχεις καταλάβει και όχι να κάνουμε τέτοια κουβέντα.

Διαφωνώ και με στοιχεία αλλά το δέχομαι αφού για να λες πως ενοχλήθηκες κάπου κάτι δεν θα το έγραψα όπως έπρεπε (ίσως ακόμα και να ήταν μεγάλη η φωτό και έτσουξε...;) )

Σου έγραψα τα αυτονόητα. Ότι πηδάς ένα θέμα που κάθε άλλο παρά με Rossi είχε να κάνει με τις ταμπελίτσες που έβαλες απ΄τη 2η σελίδα, και το μόνο που έχεις να πεις είναι αν ξέρω ποιός που και τι ώρα έγραψε κάποιος που σου ζαλίζει τα παπάρια με τον Rossi.

Και προς επίρρωση οτι γουστάρεις να τρολλάρεις, βάζεις και την τελευταία μαλακιούλα σε παρένθεση παραπάνω.

Το θέμα παραμένει για να δούμε ποιός την έχει πιο μεγάλη, ή αν θα μας λείψει ο κώλος της Αντριάνας ή του Πούτσιο.

endopandou
15/04/2013, 20:11
Και προς επίρρωση οτι γουστάρεις να τρολλάρεις

:a013: θεός