View Full Version : Ο αλι μπαμπα και οι 40 κλεφτες Κυψελη Γαλατσι κλπ
Καλησπερα σε ολους.
Να σας ενημερωσω πως στην Κυψελη και γυρω γυρω εχουν αναφερθει 2-3 περιστατικά κλοπών απο 2 Γεωργιανους σε μηχανες μεγαλου κυβισμού. Προσωπικά τωρα , σε μενα μπηκαν στην πυλωτή του σπιτιου (ο ενας) και προσπαθησε να κλεψει. Τωρα ηθελε όλο το μηχανάκι η μερικα πραματα θα σας γελασω γιατι του ειδε ενας γειτονας και την κοπανησαν τρεχοντας.
Υπ όψιν οτι όλα αυτα έγιναν κατα τις 20:00 (όπως και σε καποιος αλλους πιο άτυχους γειτόνους).
Πως δρουν: Προτιμούν πυλωτές για να έχουν ησυχία. Ο ένας φιλάει τσίλιες ενω ο αλλος μπουκάρει στην πιλοτή για να σουφρώσει. Ο συναγερμός και σε μενα και στους ατυχους γείτονες δεν βάρεσε ποτε.
Αυτα.... το νου σας!
SHOOTER045
11/04/2013, 14:24
μεγαλου κυβισμου αλλα τι?
δεν ρωταω πινακιδα μιας και δεν παιζει να την φορανε,απλα τι μηχανη καβαλανε
μεγαλου κυβισμου αλλα τι?
δεν ρωταω πινακιδα μιας και δεν παιζει να την φορανε,απλα τι μηχανη καβαλανε
Eννοεί ότι βουτάνε μηχανές μεγάλου κυβισμού...
SHOOTER045
11/04/2013, 14:27
οκ
εγω καταλαβα οτι πανε με μηχανες μεγαλου κυβισμου και κανουν τις κλοπες
το γεωργιανοι ομως πως προεκυψε?
οκ
-Γιώργ', βλέπεις κανέναν ρε να μας κοιτάει;
-Ρε Γιωρίκα αφού σου είπα ότι όλοι είναι μέσα και κοιμούνται!
-Κι αυτός εκεί στο μπαλκόνι που μας κοιτάει τι είναι ρε Γιώργο;
-κλπ
Γεωργιανοί θα είναι.
AristidisZ
11/04/2013, 14:36
-κλπ
Γεωργιανοί θα είναι.
:whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::plaf::plaf::plaf::plaf::plaf::a54::a54::a54: :a54:
notakos600
11/04/2013, 15:45
Σημασία έχει να μην μας κλέβουνε τα μηχανάκια ή να μην τα κλέβουνε ειδικά γεωργιανοί;
Σημασία έχει να μην μας κλέβουνε τα μηχανάκια ή να μην τα κλέβουνε ειδικά γεωργιανοί;
Εμενα δεν με νοιάζει η εθνικότητα αυτών που έφαγαν το δικό μου πάντως... Αν τους επιανα στα χέρια μου, στο ιδιο βάθος θα κατέληγαν.
notakos600
11/04/2013, 15:57
Εμενα δεν με νοιάζει η εθνικότητα αυτών που έφαγαν το δικό μου πάντως... Αν τους επιανα στα χέρια μου, στο ιδιο βάθος θα κατέληγαν.
Πάει καιρός από τότε; μαλάκωσες στη σκέψη ή αφρίζεις ακόμη μέσα σου όταν το σκέφτεσαι;
Πάει καιρός από τότε; μαλάκωσες στη σκέψη ή αφρίζεις ακόμη μέσα σου όταν το σκέφτεσαι;
2 Ιανουαρίου 2007
Όχι, χειρότερα είναι τώρα.
Ουσιαστικά δεν το ξεχνάς ποτέ ακόμα και αν βρεις το μηχανάκι, τα πανιά που το βούτηξαν θέλεις πάντα να τα γ@μήσεις.
4 χρόνια μετά ήρθαν να ψωνίσουν με το κλεμμένο δικό μου παπί, στο διπλανό από το δικό μου μαγαζί (χρωματοπωλείο). Το ένα πρόλαβα και το έλιωσα από τα μπουνίδια, το άλλο τη γλύτωσε με μερικές ψιλές γιατί με κρατούσαν οι γείτονες.
Ουσιαστικά δεν το ξεχνάς ποτέ ακόμα και αν βρεις το μηχανάκι, τα πανιά που το βούτηξαν θέλεις πάντα να τα γ@μήσεις.
4 χρόνια μετά ήρθαν να ψωνίσουν με το κλεμμένο δικό μου παπί, στο διπλανό από το δικό μου μαγαζί (χρωματοπωλείο). Το ένα πρόλαβα και το έλιωσα από τα μπουνίδια, το άλλο τη γλύτωσε με μερικές ψιλές γιατί με κρατούσαν οι γείτονες.
:eek:
Αυτα ειναι τα καλα της μικρης κοινωνιας,καποια στιγμη καπου συναντιεσαι .......
AUFGEBRACHT
11/04/2013, 21:25
οκ
Από το επώνυμο αυτουνού που μπουκάρει: Στοπιτσφυτίλι, κλασσικό γεωργιανό όνομα...
SHOOTER045
11/04/2013, 22:37
Από το επώνυμο αυτουνού που μπουκάρει: Στοπιτσφυτίλι, κλασσικό γεωργιανό όνομα...
απαιχτο...
Αυτό κάποια στιγμή θα στο κλέψω...
-κλπ
Γεωργιανοί θα είναι.
:lol::lol::lol::lol::lol:
............ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol::bawl::lol::bawl: