View Full Version : Τατουάζ
Είπα να το βάλω στις αστείες/περίεργες εικόνες για να μην ανοίγω θέμα, αλλά νομίζω ότι του αξίζει. Στοίχημα ότι ο "φορέας" είναι μοτοσυκλετιστής.
287438
Lioulios
12/04/2013, 19:35
MMMMMMmmmm .........Γαμάτο είναι . Όχι βέβαια για την δική μου γάμπα , αλλά πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό .
AUFGEBRACHT
12/04/2013, 20:09
Είπα να το βάλω στις αστείες/περίεργες εικόνες για να μην ανοίγω θέμα, αλλά νομίζω ότι του αξίζει. Στοίχημα ότι ο "φορέας" είναι μοτοσυκλετιστής.
287438
Tattoo μέ Όχλινς...στοίχημα ότι είναι ο Διατσίδης
Bradipous
12/04/2013, 20:57
:rockon::rockon::rockon:
287452
287453
287454
DimChios
13/04/2013, 10:15
προσωπικά δεν ειμαι φαν των τατού (για μένα, πάνω μου) όμως πραγματικα μερικά ειναι ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ και εντυπωσιακότατα!!!
:a23::a23::a23::a23:
(εγω εχω καλυτερη γαμπα απ αυτον) ;)
κοριτσια αν σε θεμα για τατου μπηκατε να μετρησετε γαμπες καπου το χασατε :cry:
αυτο με το οΧλινγσ δεν το ειχα ξαναδει, ομορφο ειναι
το τελευταιο απο αυτα που εβαλε ο bradipous ειναι απιστευτο σαν δουλεια
inb4 γκομενάκια με μπικίνια και τατού.
Δεν θα το έκανα σε μένα γιατί είναι ανατριχιαστικό. Είναι φοβερό όμως σαν ιδέα και αληθοφανέστατο όπως και τα επόμενα.
τρομερες δουλειες!!!
:a23::a23:
SHOOTER045
14/04/2013, 01:13
:rockon::rockon::rockon:
287452
287453
287454
για φαν του terminator τους κοβω
Κατι ψιλοασχετο για να μην ανοιγω αλλο θεμα παντα ειχα απορια οσοι ανοιγαν μαγαζια τετοια και κανουν αυτη την δουλεια εχουν σπουδασει κατι εξειδικευμενο..?Υπαρχουν σχολες?Πως βγαζουν αδεια?
Είμαι βέβαιος οτι οι δερματολόγοι με ειδικότητα την αφαίρεση τατουάζ θα χεστούν στα φράγκα τα επόμενα χρόνια.
Το τι μαλακία κεντάει ο καθένας στο δέρμα του είναι απίστευτη. Καραβάκια, σημαίες, δράκους, φωτό των παιδιών τους, ονόματα από γκόμενες, άρχοντες των δαχτυλιδιών, ομάδες...μέχρι μια κουκουβάγια με γυαλιά (!) είδα να έχει κάνει κάποιος στο μπράτσο του.
Δεν με ενοχλούν τα τατοο, ίσα ίσα που είναι κάτι προσωπικό και αν το γουστάρει κάποιος μαγκιά του. Αλλά αυτή η μόδα είναι γελοία πραγματικά.
ΥΓ. Το Ohlins πιο πολύ για body painting μου κάνει παρά για tatoo.
spyrakos35
09/05/2013, 10:26
......... Αλλά αυτή η μόδα είναι γελοία πραγματικά. ......
είσαι οπισθοδρομικός και παλαιολιθικός....
τον κόβω, είσαι ροσσικός....
:lol:
+1300 για τους δερματολόγους
-1300 για τον χαρακτηρισμό της μόδας ως γελοίας.... (αφού καλά το πήγαινες "Δεν με ενοχλούν τα τατοο, ίσα ίσα που είναι κάτι προσωπικό και αν το γουστάρει κάποιος μαγκιά του.", γιατί το χάλασες μετά? άσε τον κόσμο να κάνει την κ@υλ@ του)....
Κατι ψιλοασχετο για να μην ανοιγω αλλο θεμα παντα ειχα απορια οσοι ανοιγαν μαγαζια τετοια και κανουν αυτη την δουλεια εχουν σπουδασει κατι εξειδικευμενο..?Υπαρχουν σχολες?Πως βγαζουν αδεια?
Επειδη οπως λεει ο Βυρων πιο πανω εχουν γεμισει μαγαζια με ασχετους βλεπεις οτι να'ναι πλεον.
Ο καθενας παραγγελνει ενα μηχανακι για τατου και τα μελανια απο το e-bay και βαραει. Για να ανοιξεις μαγαζι δεν κοιτανε κατα ποσο εισαι καλος στα τατου αλλα αν περναει απο υγειονομικο ελεγχο.
Για αυτο και υπαρχουν ανθρωποι που χρεωνουν οτι θελουν στα καλα τατουαζ, γιατι βαραει ο καθε ασχετος!
Απλα αν οντως δεις τι παιζει στο χωρο πλεον εχουν φυγει τα τατουας απο το κατι προσωπικο. Ειναι μορφη τεχνης για καποιους
+1300 για τους δερματολόγους
-1300 για τον χαρακτηρισμό της μόδας ως γελοίας.... (αφού καλά το πήγαινες "Δεν με ενοχλούν τα τατοο, ίσα ίσα που είναι κάτι προσωπικό και αν το γουστάρει κάποιος μαγκιά του.", γιατί το χάλασες μετά? άσε τον κόσμο να κάνει την κ@υλ@ του)....
ρε Σπύρο η μόδα είναι γελοία, όχι τα tatoo ως τέχνη ή ως κάτι που θα σημαίνει κάτι ιδιαιτερο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ όμως. Δεν είναι ρούχα, μαλλιά ή σκουλαρίκια που αν τα βαρεθείς τα αλλάζεις. Πραγματικά απορώ με το πως παίρνει κάποιος μια απόφαση να βάλει μόνιμα πάνω του μια ασήμαντη μαλακία που σε 1-2-3-5 χρόνια θα έχει σιχαθεί να τη βλέπει.
Είμαι βέβαιος οτι οι δερματολόγοι με ειδικότητα την αφαίρεση τατουάζ θα χεστούν στα φράγκα τα επόμενα χρόνια.
Το τι μαλακία κεντάει ο καθένας στο δέρμα του είναι απίστευτη. Καραβάκια, σημαίες, δράκους, φωτό των παιδιών τους, ονόματα από γκόμενες, άρχοντες των δαχτυλιδιών, ομάδες...μέχρι μια κουκουβάγια με γυαλιά (!) είδα να έχει κάνει κάποιος στο μπράτσο του.
Δεν με ενοχλούν τα τατοο, ίσα ίσα που είναι κάτι προσωπικό και αν το γουστάρει κάποιος μαγκιά του. Αλλά αυτή η μόδα είναι γελοία πραγματικά.
ΥΓ. Το Ohlins πιο πολύ για body painting μου κάνει παρά για tatoo.
Aν πας σε παραλία και δεν έχεις είσαι μειοψηφία πλέον... Πιο cool είναι να μην εχεις τελικά παρά να έχεις...
Όντως κάποια είναι πολύ ωραία... Κάποια είναι εντελώς γελοία...
Ειδικά κάτι περικεφαλείες, κάτι ασπίδες με Λ... γεμίσαμε Λακεδαιμόνες και Μυρμιδόνες... :bawl: :tooth:
ρε Σπύρο η μόδα είναι γελοία, όχι τα tatoo ως τέχνη ή ως κάτι που θα σημαίνει κάτι ιδιαιτερο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ όμως. Δεν είναι ρούχα, μαλλιά ή σκουλαρίκια που αν τα βαρεθείς τα αλλάζεις. Πραγματικά απορώ με το πως παίρνει κάποιος μια απόφαση να βάλει μόνιμα πάνω του μια ασήμαντη μαλακία που σε 1-2-3-5 χρόνια θα έχει σιχαθεί να τη βλέπει.
Τι απορεις?Ελλην ψηφοφορος......
Παρεμπιπτόντως, αν ρίξετε μια ματιά εδώ (http://ec.europa.eu/consumers/dyna/rapex/rapex_archives_en.cfm) παίζουν κάργα αναφορές για μελάνια που είναι επικίνδυνα...
Καλό θα ήταν όποιος θέλει να κάνει τατουάζ να είναι προσεκτικός στο πού και με ποιον θα το προχωρήσει.
My 0.02 Ευρώ.
spyrakos35
09/05/2013, 10:53
συμφωνώ απλά είμαι πιο φειδωλός από σένα στις εκφράσεις μου....
δεν ξέρω αν θυμάσαι τότε που πρωτοφορέθηκαν σκουλαρίκια από τους άρρενες τι λεγόταν.....
γενικά, πιστεύω οτι ισχύει το παρακάτω
Aν πας σε παραλία και δεν έχεις είσαι μειοψηφία πλέον... Πιο cool είναι να μην εχεις τελικά παρά να έχεις...
σαν το τσιγάρο ενα πράμα..... :smokin:
Ειδικά κάτι περικεφαλείες, κάτι ασπίδες με Λ... γεμίσαμε Λακεδαιμόνες και Μυρμιδόνες... :bawl: :tooth:
Αυτό με τα Λ τις ασπίδες και τα μολών λαβέ ξαναπές το... :tooth:
Εβλεπα το Σάββατο μια παρέα με πιτσιρίκια στη παραλία που είχαν ΟΛΟΙ tatoo (tribal κλπ) και ένας τους είχε ένα οικόσημο(; ) στο στήθος (μεγέθους ρόγα-ρόγα) με ένα ιστιοφόρο στη μέση, μια τεράστια κουκουβάγια με γυαλιά στο ένα μπράτσο :tooth:, τα άπαντα του Κομφούκιου στον λαιμό, μια ακατάληπτη μαλακία με σπαθιά και νεκροκεφαλές στο άλλο μπρατσο-αγκώνα, κάτι επίσης ακατάληπτο με γραφή Σαουρόν που τυλιγόταν στην μία γάμπα ενώ διάφορα μικρά που δεν θυμάμαι ήταν all over the place.
Οτι να΄ναι πραγματικά...
...
Εβλεπα το Σάββατο μια παρέα με πιτσιρίκια στη παραλία που είχαν ΟΛΟΙ tatoo (tribal κλπ) και ένας τους είχε ένα οικόσημο(; ) στο στήθος (μεγέθους ρόγα-ρόγα) με ένα ιστιοφόρο στη μέση, μια τεράστια κουκουβάγια με γυαλιά στο ένα μπράτσο :tooth:, τα άπαντα του Κομφούκιου στον λαιμό, μια ακατάληπτη μαλακία με σπαθιά και νεκροκεφαλές στο άλλο μπρατσο-αγκώνα, κάτι επίσης ακατάληπτο με γραφή Σαουρόν που τυλιγόταν στην μία γάμπα ενώ διάφορα μικρά που δεν θυμάμαι ήταν all over the place.
Οτι να΄ναι πραγματικά...
Ρε μλκ ήρθε Ελλάδα ο Φρόντο; :bawl:
pipe_smoker
09/05/2013, 11:12
... ένας τους είχε ένα οικόσημο(; ) στο στήθος (μεγέθους ρόγα-ρόγα) με ένα ιστιοφόρο στη μέση, μια τεράστια κουκουβάγια με γυαλιά στο ένα μπράτσο :tooth:, τα άπαντα του Κομφούκιου στον λαιμό, μια ακατάληπτη μαλακία με σπαθιά και νεκροκεφαλές στο άλλο μπρατσο-αγκώνα, κάτι επίσης ακατάληπτο με γραφή Σαουρόν που τυλιγόταν στην μία γάμπα...
:lol::lol::lol:
Πάλι καλά που δεν είχε τίποτα εδάφια της αγιά γραφής στο ένα μπράτσο, κανά απόσπασμα της μαύρης βίβλου στο άλλο, δυο στίχους από το τελυταίο hit της Πάολα(ς) στα παΐδια, δύο γκάνια σταυρωτά στο στέρνο και πορτραίτο του Μαρξ στο δεξί κωλομάγουλο:lol:
Ήμαρτον:eleison:
spyrakos35
09/05/2013, 11:16
νταξ.....
συνάδελφος εδώ πέρα έχει χτυπήσει το άλογό της και το σκυλάκι της....
τι να λέμε.... :lipssealed:
νταξ.....
συνάδελφος εδώ πέρα έχει χτυπήσει το άλογό της και το σκυλάκι της....
τι να λέμε.... :lipssealed:
Εφοπλιστής κι εσύ;
spyrakos35
09/05/2013, 11:27
Εφοπλιστής κι εσύ;
ο ιπποκόμος της συναδέλφου είμαι..... :cry:
vassilis88
09/05/2013, 11:41
καλο ειναι αυτο να τους καταλαβαινεις:rolleyes:
κ ειναι καρμπον ολοι οπως τους φανταστηκε ο φρανκ μιλλερ.. :D
εχω τυπα στο γυμναστηριο με ενα λεοναηντας κ ενα ινδιανο........ μου κανε εντυπωση γτ αν ερθει ποτε κανας ινδιανος στην ελλαδα θα τον πλακωσει:cry:
devil's animal
09/05/2013, 12:17
:tooth::tooth::tooth:
289481
devil's animal
09/05/2013, 12:21
:lol::lol::lol:
Πάλι καλά που δεν είχε τίποτα εδάφια της αγιά γραφής στο ένα μπράτσο, κανά απόσπασμα της μαύρης βίβλου στο άλλο, δυο στίχους από το τελυταίο hit της Πάολα(ς) στα παΐδια, δύο γκάνια σταυρωτά στο στέρνο και πορτραίτο του Μαρξ στο δεξί κωλομάγουλο:lol:
Ήμαρτον:eleison:
:bawl::bawl:
289482
Δεν είναι μαλλιά που αν τα βαρεθείς τα αλλάζεις.
Και πότε αφήνεις κοτσίδες, είπαμε ..??
sapila racing
09/05/2013, 12:45
εχω τυπα στο γυμναστηριο με ενα λεοναηντας κ ενα ινδιανο........ μου κανε εντυπωση γτ αν ερθει ποτε κανας ινδιανος στην ελλαδα θα τον πλακωσει:cry:
:lol: :cry:
αντε ωραια και καλα τα σχεδια .......ειμαι φαν του ειδους.........αλλα αυτα τα ονοματα με τις γκομενες ,τα θεωρω μεγα βλακεια ..
ναχεις το ονομα της πανω σου ,να σου τραβηξει ενα χεσιμο και μετα τρεχα γυρευε :lol:
ειδικα αν εχει και καρδουλα ........
Ενταξει ρε παιδια στο μυαλο του καθενος φανταζουν αλλιως ολα τα πραγματα στην ζωη..Σαφως ο καθενας λεει την γνωμη του και σεβαστη εχει καθε δικαιωμα αλλα το να κρινουμε πιστευω ειναι χαζομαρα κατεμε..Τελος παντον και εγω αυτο πιστευω με το ποστ του Corvo..:beer:
.... Σαφως ο καθενας λεει την γνωμη του και σεβαστη εχει καθε δικαιωμα αλλα το να κρινουμε πιστευω ειναι χαζομαρα κατεμε......
Τα ίδια έλεγε κι ο Ιησους και κοίτα τι έγινε...
el_hymador
09/05/2013, 13:56
Πάντως αν θέλει κάποιος τατουάζ, κάνω εγώ σε πολύ συμφέρουσες τιμές, με μελάνι σουπιάς (βιολογικό - οικολογικό) και ψιλό ματσακονοβελόνι. Πολύ σταθερό χέρι και αληθοφάνεια... μερικά δείγματα της δουλειάς μου:
αμορτισέρ οχλινς και δρακος
289499
Πάντως αν θέλει κάποιος τατουάζ, κάνω εγώ σε πολύ συμφέρουσες τιμές, με μελάνι σουπιάς (βιολογικό - οικολογικό) και ψιλό ματσακονοβελόνι. Πολύ σταθερό χέρι και αληθοφάνεια... μερικά δείγματα της δουλειάς μου:
289499
χαχαχα εισαι πολύ μλκς! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
spyrakos35
09/05/2013, 13:59
:bawl:
289499
:lol: εχεις σε μονροε ?
audioslave
09/05/2013, 14:06
αντε ωραια και καλα τα σχεδια .......ειμαι φαν του ειδους.........αλλα αυτα τα ονοματα με τις γκομενες ,τα θεωρω μεγα βλακεια ..
ναχεις το ονομα της πανω σου ,να σου τραβηξει ενα χεσιμο και μετα τρεχα γυρευε :lol:
ειδικα αν εχει και καρδουλα ........
Σαν τον τυπα τον αλλον που ειχε γραψει Ειρηνη για την γκομενα του και οταν τον παρατησε κοτσαρε δυο περιστερια και κατι στεφανια ελιας!Piece λεμε:whiteflag:
spyrakos35
09/05/2013, 14:07
Piece
αν το έγραψε και έτσι......
Σαν τον τυπα τον αλλον που ειχε γραψει Ειρηνη για την γκομενα του και οταν τον παρατησε κοτσαρε δυο περιστερια και κατι στεφανια ελιας!Piece λεμε:whiteflag:
Φαντάσου να την λέγανε Πίτσα... :bawl: :tooth:
akis_trevor
09/05/2013, 14:09
αν το έγραψε και έτσι......
:bawl:
το θεμα ειναι αν το κανεις να το κανεις για παρτη σου,ουτε για την μοδα ουτε γιατι ολοι κανουν κλπ.απο εκει και περα τα σχεδια ειναι υποκειμενικα και δεν μπορεις να πεις κατι.(μα κουκουβαγια με γυαλια :bawl: )
el_hymador
09/05/2013, 14:10
...και αυτό ήταν εύκολο... ένας άλλος τα είχε με μια Αγλαΐα, που τον παράτησε για τον καλύτερο φίλο του και μετά προσέθεσε Κυριακού στο όνομα και έψαχνε αρχιτεκτονικά σχέδια του νοσοκομείου να τα χτυπήσει
spyrakos35
09/05/2013, 14:11
παρακαλώ το θέμα να μεταφερθεί στα ανέκδοτα.....
έχω λυώσει λέμε.... :lol:
παρακαλώ το θέμα να μεταφερθεί στα ανέκδοτα.....
έχω λυώσει λέμε.... :lol:
Περιμένουμε να γράψει ο Τσίου.. πλαστικοποίηση σε ταττού
...και αυτό ήταν εύκολο... ένας άλλος τα είχε με μια Αγλαΐα, που τον παράτησε για τον καλύτερο φίλο του και μετά προσέθεσε Κυριακού στο όνομα και έψαχνε αρχιτεκτονικά σχέδια του νοσοκομείου να τα χτυπήσει
:lol::bawl: Μια άλλη πάλι είχε γράψει στον κwλο της "NO ENTRY". Όταν ξεκίνησε τα οθωμανικά το έκανε "NO ENTRY? NO PARTY"
Φαντάσου να την λέγανε Πίτσα... :bawl: :tooth:
Εαν την ελεγαν Pitsa θα κοτσαριζε ενα " Hut "
:cool:
Εαν την ελεγαν Pitsa θα κοτσαριζε ενα " Hut "
Fun
Domino
l'Artigiano
Roma
...
Οι επιλογές είναι άπειρες. :bawl:
alexzafeir
09/05/2013, 14:57
Σε 30 χρόνια η παραλίες θα είναι γεμάτες με γριές και παπουδες με τατου (ζαρωμένα κλπ)
εχουν γεμίσει τατου με ασπίδες και Λ και είναι ολοι κοιλαράδες...
Οι αρχαίοι που τους γουστάρουν τόσο σεβόντουσαν το σώμα τους και το μονο που θαυμάζανε ήταν τα μεγάλα σημάδια και τις τομές που προέρχονταν από τις μάχες
ΟΛΟΙ οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν ΑΡΚΕΙ να μην τους το ''επιβάλει'' τα MME και η μόδα
devil's animal
09/05/2013, 15:03
ολα βγαλμενα απο την ζωη λεμε...
http://www.youtube.com/watch?v=OMA47J5dmVw
Red Rider
09/05/2013, 15:04
Σε 30 χρόνια η παραλίες θα είναι γεμάτες με γριές και παπουδες με τατου (ζαρωμένα κλπ)
εχουν γεμίσει τατου με ασπίδες και Λ και είναι ολοι κοιλαράδες...
Οι αρχαίοι που τους γουστάρουν τόσο σεβόντουσαν το σώμα τους και το μονο που θαυμάζανε ήταν τα μεγάλα σημάδια και τις τομές που προέρχονταν από τις μάχες
ΟΛΟΙ οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν ΑΡΚΕΙ να μην τους το ''επιβάλει'' τα MME και η μόδα
Πολύ σωστός..
vassilis88
09/05/2013, 15:18
το θεμα ειναι να ξεφυγουμε (κ γω μεσα ευκολα) απτην προκαταλειψη του στυλ εχει τατου αρα ειναι θυμα της μοδας ή αλητεια ή δν ξερω τι........ κ απλα να μη μας νοιαζει. ή απλα να κρινουμε το τατου κ μονο κ οχι τον ανθρωπο. ιν μαη χαμπλ οπινιον.
στην ασια εβλεπα ακομα κ μοναχους βουδιστες με πλατη κ μανικι φουλ ...... δν τους κριτικαρει κανεις, δν πειραζουν κ κανενα βεβαια
αν βοηθησει να ξεκολλησουμε το να βλεπουμε γερους με τατουαζ τοτε σο μπη ιτ...
ασε που οσους ηλικιωμενους τελος παντων εχω δει ετσι φαινονται κ πολυ αλανια χαχαχα
audioslave
09/05/2013, 15:26
χαχαχα ενα a εκανα λαθος ρε
alexzafeir
09/05/2013, 15:37
Καλα οταν θα δεις την γρια με το τραιμπαλ στον κ@λ@ να δω τι θα λες...
ΥΓ παντα φιλικά και στα πλαίσια της πλάκας
nikos_abel
09/05/2013, 15:44
Σωστά θα πάω να κάνω τατού στη κοιλιά μου τα άντερά μου να κρέμονται.
Μαχητής.
alexzafeir
09/05/2013, 15:50
καποιοι κάνουν τατου κοιλιακούς...
καποιοι κάνουν τατου κοιλιακούς...
Σιγά το πράγμα...κάποιοι βάζουν βυζιά και τρικέφαλους από σιλικόνη.
devil's animal
09/05/2013, 16:14
Καλα οταν θα δεις την γρια με το τραιμπαλ στον κ@λ@ να δω τι θα λες...
ΥΓ παντα φιλικά και στα πλαίσια της πλάκας
ναι, αλλα αμα βλεπεις tribal/πεταλουδιτσα/τριανταφυλλο την ωρα της αναπαραγωγης σε doggy style (λογικα) σ'αρεσει...
μετα οταν την παντρευτεις και πατσαβουρεψει το δερμα και κατ'επεκταση το tattoo, θα της την πεις επειδη δεν ειχε το μυαλο οτι αυτο που εκανε στα 22 της δεν θα φαινεται καλο στα 62 της??
στην τελικη οι πλαστικοι χειρουργοι, κλεφτες θα γινουν??
αν γινει ενα αισχος οταν μεγαλωσει το σβηνει...
αλλα θα εχει περασει καλα μεχρι εκεινη την ηλικια, γιατι οι αντρες τις γουσταρουν τις π0υτανιες...και οι γυναικες γι'αυτο τις κανουν...;)
ναι, αλλα αμα βλεπεις tribal/πεταλουδιτσα/τριανταφυλλο την ωρα της αναπαραγωγης σε doggy style (λογικα) σ'αρεσει...
Με το παρακάτω πρέπει να δίνει ρέστα δηλαδή :tooth: :tooth:
289536
nikos_abel
09/05/2013, 16:21
Κανένα τατού με γλάρο παίζει;
Ο hymador εχει μεγαλη ποικιλια :p
http://www.youtube.com/watch?v=Ey5i3JQzN78&list=UUNgMKzEuMGVf00m9dPCwVbQ&index=10
el_hymador
09/05/2013, 17:21
Να πω και εγώ την κ*λοτρυπίδα μου... τατού κάναν οι Μαορί, αυτοί έχουν το copyright επί του θέματος και από εκεί τα είδαν οι δυτικοί άποικοι και τα έφεραν στη δύση. Στη δύση λοιπόν, επί δεκαετίες ήταν "προνόμοιο" των "περιθωριακών". Αυτοσχέδια και χτυπημένα από ανθρώπους που δεν είχαν καμμία σχέση με χειροτεχνία και καλλιτεχνική έκφραση, μπορεί να ήταν γ.τ.π. στην όψη, είχαν όμως μια αυθεντικότητα! Μετά τα πήρε από κάτω η μπουλντόζα του life style και έγιναν της μόδας σε βαθμο αηδίας, δελφινάκια, παπαγαλάκια, πεταλουδίτσες, νεκροκεφαλές, @@χιδιές κτλ-κτλ. Ο καθένας κάνει ότι θέλει με το σώμα του βέβαια (και γενικότερα) αλλά λίγη αυθεντικότητα ρε πο*στη μου! Σαν κάτι σκατίφλωρες και τσόλια στη ΤV που μου βάζουν t-shirts ΑC-DC & Metallica για και καλά "rock style"... αυτό το "παίρνω μια τζούρα επιτηδευμένης περιθοριοποιήσης" αλλά δεν αγγίζω, μόνο για το look το κάνω, δεν το γουστάρω καθόλου! Στην τελική οι Μαορί βγαίναν επίσης με κάτι τσόφλια κανό στον Ωκεανό, αυτό γιατί δεν το αντιγράφει κανείς; Και αν η κάθε συνοικιακή μις παρτούζα το παίζει άγριο νιάτο έναντι 100 ευρώ που έδωσε για να χτυπήσει μια ξενέρωτη μαλακία, να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν και άλλα εξωτικά έθιμα να υιοθετήσει... π.χ. η κλειτοριδεκτομή...:lol:
Άποψη μου ε;
LOUKILOUK
09/05/2013, 17:31
Έτσι...ούτε ταττού ούτε πίρσινγκ...μόνο ουλές...;)
Το "σπορ" είναι τόσο προσωπικό, που καταντάει γραφικό να (κατα)κρίνεται. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα, που είναι ήδη κάπου στο Μεσαίωνα και έχει ανάγκη από πιο ανοιχτά μυαλά. Ακόμα και σε "κακογουστιές". Άλλος γουστάρει τράιμπαλ, άλλος τον ολυμπιακό, άλλος τη γκόμενά του, άλλος νεράιδες. Γιατί σας πέφτει λόγος? Δική του η τσέπη, δικός του ο πόνος.
Επισης καποτε κατακρινοταν και ο δικος μας κοσμος...... οι μεγαλυτεροι θυμαστε καλα την γνωμη του "μεσου ελληνα" για τους μηχανοβιους......
Αυτα τα γ@μημενα στερεοτυπα να δω ποτε θα ξεπερασουμε στον μαχαλα μας και τιποτα αλλο.....
motomaniac
09/05/2013, 19:30
το ειχα σε χαρτακι στο πορτοφολι μμου απο το γυμνασιο, το ειχα σκιτσαρει μονος μου. πολλες φορες μεχρι να καταληξω σε κατι που ηθελα. ειπα οτι αυτο μια μερα θα το κανω τατου. πολλες φορες ειχα τα λεφτα αλλα ηταν καλοκαιρι και το απεφυγα. ηθελα να γινει χειμωνα για να μην παρει κατευθειαν αυτην την αηδια πρασινωπο χρωμα. καποια στιγμη χειμωνα 2011-12 βρεθηκα σε ενα καλοστημενο φεστιβαλ τατου σε μια καταληψη στην ανω τουμπα. εκεινο το χαρτακι βγηκε απο το πορτοφοι μαζι με λφτα για καμια δεκαρια μισολιτρες μπυρες... (κορυφη ο περιπτερας, με ρωτησε ποσες ηπια και τις τελευταιες δυο μου τις κερασε.)
το χτυπησα εν τελει και πολυ μου αρεσε. διαφωνησα εντονως με τον μαλακα τον φιλο μου ο οποιος ηθελε παντα ενα τατου και δεν ηξερε τι ομως, και χτυπησε απλα μια πυξιδα γιατι αυτο του αρεσε εκεινη την στιγμη που ζηλεψε. και να φανταστειτε στην αρχη ειχε δει ενα σημα που σχετιζοταν κουκλουξκλαν και παλι καλα τον πηρα ειδηση πριν το χτυπησει. τελικα χτυπησε την πυξιδα. διαφωνω με την λογικη του αν κι ακομα δεν το μετανιωσε.
εδω το δικο μου
289551
nikos_abel
09/05/2013, 20:24
Την αγαπούσε τόσο πολύ που τελικά ενέδωσε. Έκανε τατού το όνομά της στο π....λί του. Την έλεγαν Wendy.
Το τατού του άρεσε πολύ. Καθόταν όποτε είχε την ευκαιρία και "παίζοντας" το άλλαζε. Wendy όταν ήταν σε
ένταση, WY όταν ήταν σε ηρεμία.
Κάποτε πήγαν διακοπές σε χώρα εξωτική. όχι όπου όπου, στη Ζιμπάμπουε παρακαλώ. Μπάνια, ξενύχτια, ποτά...
Μια όμορφη βραδυά, μετά από ένα τρελό πάρτυ στο μπαρ του ξενοδοχείου, μην αντέχοντας άλλο τις μπύρες, πήγε στη
τουαλέτα προς νερού του. Εκεί, σε μια λεκάνη ορθίων αποφάσισε τρεκλίζοντας να αδειάσει τη φούσκα του.
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, στη διπλανή λεκάνη έρχεται ένας ντόπιος να κάνει και αυτός την ανάγκη του.
Όπως στεκόντουσαν με την κλασσική αμηχανία που επικρατεί σε αυτές τις φάσεις, πες το μεθύσι, πες η περιέργεια και
το βλέμμα του καρφώθηκε στη τσουτσού του διπλανού του.
Ενθουσιασμένος του λέει :
-Πωπωωωω και εσύ βλέπω έχεις το ίδιο τατουάζ με εμένα. Το βλέπω, WY, Wendy τη λένε και σένα τη κοπελιά σου ε;
-Όχι φίλε μου. Εμένα το τατού είναι
"Welcome to Zimbabwe, have a nice holidaY".
Επισης καποτε κατακρινοταν και ο δικος μας κοσμος...... οι μεγαλυτεροι θυμαστε καλα την γνωμη του "μεσου ελληνα" για τους μηχανοβιους......
Αυτα τα γ@μημενα στερεοτυπα να δω ποτε θα ξεπερασουμε στον μαχαλα μας και τιποτα αλλο.....
Είμαστε νεο-Έλληνες. Δηλαδή Έλληνες με νέα όψη (αλλά τα ίδια μυαλά.)
Bladerunner
10/05/2013, 09:27
Στον τόπο καταγωγής μου - Εμμ. Παππάς Σερρών - τουλάχιστον πριν αρκετά χρόνια, το τατουάζ προσδιόριζε την "ανώτερη" κοινωνική τάξη. Το έμαθα ρωτώντας σχετικά τη γιαγιά μου για το τατουάζ που είχε στον δεξί της πήχη. Ένα κυπαρίσσι. Α, και το κάπνισμα χασίς προσδιόριζε την ίδια τάξη. Κι αυτό η γιαγιά μου το είπε. :lol:
spyrakos35
10/05/2013, 09:42
Στον τόπο καταγωγής μου - Εμμ. Παππάς Σερρών - τουλάχιστον πριν αρκετά χρόνια, το τατουάζ προσδιόριζε την "ανώτερη" κοινωνική τάξη. Το έμαθα ρωτώντας σχετικά τη γιαγιά μου για το τατουάζ που είχε στον δεξί της πήχη. Ένα κυπαρίσσι. Α, και το κάπνισμα χασίς προσδιόριζε την ίδια τάξη. Κι αυτό η γιαγιά μου το είπε. :lol:
φίλε......
ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩ Η ΓΙΑΓΙΑ...... :bawl:
Χμμμ...
Από περίεργα χωριά κρατάει η σκούφια σου Blade :tooth:
DimChios
10/05/2013, 11:56
Περιμένουμε να γράψει ο Τσίου.. πλαστικοποίηση σε ταττού
μην εισαι μλκας!
Εγω άλλωστε που δεν είμαι σταθερός τύπος (μη κοιτας που με τυλιξε) :bawl:προτείνω κοπτικό πολυμερικο βινύλιο αυτοκόλλητο να παίρνει και καμπλύλες, 5ετίας!
Μια χαρά σου λεω! το κολλάς και αμα δε θελεις μετα απο καιρο το αφαιρείς!
Εχει και κόλλα με microsporus για να μη σου τραβαει και τις τριχες!
Σχεδια σε μεγαλη ποικιλια εντος του καταστηματος ή φερτε μας το δικο σας γραμμικο!
Εξπρες εξυπηρετηση και εκπτωση στα μελη του φορουμ!
:smokin::smokin:
DimChios
10/05/2013, 12:05
Fun
Domino
l'Artigiano
Roma
...
Οι επιλογές είναι άπειρες. :bawl:
ξεχασες την Παπαδοπούλου
μετα οταν την παντρευτεις και πατσαβουρεψει το δερμα και κατ'επεκταση το tattoo, θα της την πεις επειδη δεν ειχε το μυαλο οτι αυτο που εκανε στα 22 της δεν θα φαινεται καλο στα 62 της??
στην τελικη οι πλαστικοι χειρουργοι, κλεφτες θα γινουν??
αν γινει ενα αισχος οταν μεγαλωσει το σβηνει...
αλλα θα εχει περασει καλα μεχρι εκεινη την ηλικια, γιατι οι αντρες τις γουσταρουν τις π0υτανιες...και οι γυναικες γι'αυτο τις κανουν...;)
ειπαμε Σταυρο! δεν ειναι (π.χ λευκά) γυαλια το τατου να τα πεταξεις και να παρεις τη νεα κολεξιον! Ουτε λευκανση να ξαναμαυρίσει με τη χρηση! :lol:
θα τον φας εδω ή να στον βαλω σε μπωλ για το σπιτι?
κι επιτελους να πω κι εγω... ναι, η "μοδα" ειναι που με χαλαει σε οτι κι αν αναφερεται! Κανε οτι γουσταρεις σε σενα, το σωμα σου, τη ψυχη σου! αν ειναι "δικο" σου θα σου πω μπραβο, αν οχι... δε "μου λες" τιποτα!
:wave2:
spyrakos35
10/05/2013, 12:16
........ Ουτε λευκανση να ξαναμαυρίσει με τη χρηση! :lol:.......
να μην ρωτήσω τι είχες κατά νου εεεεε? :moutza:
[QUOTE=el_hymador;2320386]Σαν κάτι σκατίφλωρες και τσόλια στη ΤV που μου βάζουν t-shirts ΑC-DC & Metallica για και καλά "rock style"... αυτό το "παίρνω μια τζούρα επιτηδευμένης περιθοριοποιήσης" αλλά δεν αγγίζω, μόνο για το look το κάνω, δεν το γουστάρω καθόλου! QUOTE]
ναι οντως το εχω παρατηρησει ........και ειναι και κατι πουστρες κιολας .......και τα ξεκωλα το ιδιο .......και αν τους ρωτησεις πχ ξερεις τον Cliff Burton ........θα σου πουνε ........α ναι αυτος ο γνωστος masterchef .
9-5-2013 bill karras featuring paola ....special guest P.Padelidis WORLD TOUR 2013 ...... 2000 κλεισμενες θεσεις ,προσκυνημα απεξω ,εκει πανε αυτοι οι απιθανοι ,πρωτο τραπεζι πιστα
MONSTERS OF DOGS
FUCKING YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MG-KTiNoS
10/05/2013, 18:46
Και αν η κάθε συνοικιακή μις παρτούζα το παίζει άγριο νιάτο έναντι 100 ευρώ που έδωσε για να χτυπήσει μια ξενέρωτη μαλακία,
Άποψη μου ε;
Θες μηχανάκι?
Shiatman
11/05/2013, 10:27
Σίγουρα έχουμε κοινούς γνωστούς από το χωριό σου!!
Μερικοι ειστε πολυ απολυτοι σε μερικα πραγματα, οπως ηταν οι 50αρηδες πριν απο 20-30 χρονια που σας βλεπαν με σκουλαρηκια και μακρια μαλλια και απορουσαν!
Το τατουαζ εκτος απο μοδα πλεον στην Ελλαδα, ειναι μορφη τεχνης
Μας αρεσει ή οχι ενα σχεδιο αν γνωριζαμε τι δουλεια εχει για να γινει και τι "τατουατζηδες" υπαρχουν εξω θα το εκτιμουσαμε διαφορετικα.
Βαζω μερικα παραδειγματα χωρις να κρινετε το σχεδιο απλα δειτε πως φαινεται
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/401774_622594057770769_1962971765_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/601285_511566575548396_112635096_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/487288_10151468453574161_1612698895_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/466147_619517711411737_988666226_o.jpg
power hornet
11/05/2013, 16:21
Μερικοι ειστε πολυ απολυτοι σε μερικα πραγματα, οπως ηταν οι 50αρηδες πριν απο 20-30 χρονια που σας βλεπαν με σκουλαρηκια και μακρια μαλλια και απορουσαν!
Μας αρεσει ή οχι ενα σχεδιο αν γνωριζαμε τι δουλεια εχει για να γινει και τι "τατουατζηδες" υπαρχουν εξω θα το εκτιμουσαμε διαφορετικα.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/401774_622594057770769_1962971765_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/601285_511566575548396_112635096_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/487288_10151468453574161_1612698895_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/466147_619517711411737_988666226_o.jpg
καλα το πρωτο ειναι σουπερ.
μιλαμε για πολυ ωρα πρεπει να του πηρε και λογικα μερες για να το τελειωσει.
Σόρυ, αλλά αρκετά μέτρια τα παραπάνω. Αν θες να εντυπωσιάσεις, ποστάρεις κάτι TETOIO (http://www.buzzfeed.com/kmallikarjuna/19-terrifyingly-hyper-realistic-tattoos-725b).
Σόρυ, αλλά αρκετά μέτρια τα παραπάνω. Αν θες να εντυπωσιάσεις, ποστάρεις κάτι TETOIO (http://www.buzzfeed.com/kmallikarjuna/19-terrifyingly-hyper-realistic-tattoos-725b).
μετρια που να βαραω τον κωλο μου κατω δεν τα λεω...
αυτα που εβαλες φαινονται θεαματικα λογω ενως εφε που τα κανει και θριντιζουν( θα βγαλω λεξικο) το οποιο εφε βασιζεται στις σκιες
αλλα σε δουλεια αυτα που εβαλα και πολλα ακομα απο αρκετους Ελληνες δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν
tzimidis
11/05/2013, 22:30
To απόλυτο τατού είναι αυτό !!!! http://www.youtube.com/watch?v=8GBVF8FzPI0
AUFGEBRACHT
11/05/2013, 23:03
Σχετικό-άσχετο, αλλά θυμάμαι που είχα διαβάσει σε ένα τεύχος των 2Τ εκεί στα μέσα της δεκαετίας του '90 για κάποιον θιασώτη της Harley που πήγε να κάνει tattoo το έμβλημα της αγαπημένης του φίρμας αλλά έπεσε σε...άσχετο που του έγραψε MARLEY DAVIDSON :bawl:
και μετα το αλλαξε σε BOB MARLEY DAVIDSON?
MG-KTiNoS
11/05/2013, 23:12
Σχετικό-άσχετο, αλλά θυμάμαι που είχα διαβάσει σε ένα τεύχος των 2Τ εκεί στα μέσα της δεκαετίας του '90 για κάποιον θιασώτη της Harley που πήγε να κάνει tattoo το έμβλημα της αγαπημένης του φίρμας αλλά έπεσε σε...άσχετο που του έγραψε MARLEY DAVIDSON :bawl:
Χ. Α θα ήτανε !
(αραπλήδες, εδραίοι όλοι τα ίδια σκ..)
Το τατουάζ είναι κάτι που προσθέτεις στο σώμα σου και μένει για πάντα.
Άρα αν μετανιώσεις θέλεις ποοολλάαα λ7 να το σβήσεις καλά.
Οι παλιοί αριστεροί δεν ήθελαν τατουάζ για να μην τους αναγνωρίζει η ασφάλεια.
Προσωπικά δεν μου αρέσουν.
Ένα που είδα κι έπαθα πλάκα για την καλλιτεχνική του αξία κόστιζε πιο πολύ από μηχανάκι και είχε γίνει Ολλανδία.
Τέσπα δεν μου αρέσουν δεν κάνω !
AUFGEBRACHT
11/05/2013, 23:30
Χ. Α θα ήτανε !
(αραπλήδες, εδραίοι όλοι τα ίδια σκ..)
Το τατουάζ είναι κάτι που προσθέτεις στο σώμα σου και μένει για πάντα.
Άρα αν μετανιώσεις θέλεις ποοολλάαα λ7 να το σβήσεις καλά.
Οι παλιοί αριστεροί δεν ήθελαν τατουάζ για να μην τους αναγνωρίζει η ασφάλεια.
Προσωπικά δεν μου αρέσουν.
Ένα που είδα κι έπαθα πλάκα για την καλλιτεχνική του αξία κόστιζε πιο πολύ από μηχανάκι και είχε γίνει Ολλανδία.
Τέσπα δεν μου αρέσουν δεν κάνω !
Σίγουρα, ένα τατουάζ με τον πατερούλη Ιωσήφ Βισαριόνοβιτς δεν είναι και ότι πιο διακριτικό...Στην Ολλανδία τί είχε χτυπήσει και ήταν τόσο ακριβό, τη Γκερνίκα του Πικάσο;
289754
Το δικό μου τατουαζάκι...
motomaniac
12/05/2013, 19:13
289754
Το δικό μου τατουαζάκι...
εξυπνο!!!!!!...
DimChios
13/05/2013, 08:40
To απόλυτο τατού είναι αυτό !!!! http://www.youtube.com/watch?v=8GBVF8FzPI0
αυτο επρεπε να της το "βαρεσω" εγω!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
............
συμφωνω απολυτα!
καποτε κραζαμε οποιον ειχε τατου ως φυλακοβιο, ναυτικο, πρεζακια η πουστη.
τωρα τον κραζουμε ως ανεγκεφαλο που βαραει οτι και οσα να ναι.
η δικια μου διαπιστωση ειναι οτι απλα μερικοι αργουνε να αντιληφθουνε τον κοσμο στον οποιο ζουμε.
υ.γ.τελεια φαση το convention!!!:beer:
συμφωνω απολυτα!
καποτε κραζαμε οποιον ειχε τατου ως φυλακοβιο, ναυτικο, πρεζακια η πουστη.
τωρα τον κραζουμε ως ανεγκεφαλο που βαραει οτι και οσα να ναι.
η δικια μου διαπιστωση ειναι οτι απλα μερικοι αργουνε να αντιληφθουνε τον κοσμο στον οποιο ζουμε.
υ.γ.τελεια φαση το convention!!!:beer:
αν εχεις τιποτα φωτο και δεν βαριεσαι ανεβασε μερικες, σχετικες με το θεμα θα ειναι :beer:
αν εχεις τιποτα φωτο και δεν βαριεσαι ανεβασε μερικες, σχετικες με το θεμα θα ειναι :beer:
δεν εχω φωτο. δεν μου αρεσουν οι φωτο και γι' αυτο δεν βγαζω.
κολητο εκθετη εχω και τον γνωριζετε οι περισοτεροι μαλλον ο οποιος ελαβε μερος και με 2 τατου στον διαγωνισμο black and white tattoo :wave2:
δεν εχω φωτο. δεν μου αρεσουν οι φωτο και γι' αυτο δεν βγαζω.
κολητο εκθετη εχω και τον γνωριζετε οι περισοτεροι μαλλον ο οποιος ελαβε μερος και με 2 τατου στον διαγωνισμο black and white tattoo :wave2:
Για ρώτα τη φίλη σου.
MG-KTiNoS
14/05/2013, 15:15
Εγώ έχω δει ένα καλό αλλά το ποστάρω θα φάω μπαν... οπότε...
Στο τσακ το γλύτωσες το προηγούμενο μιας και πρόλαβες και το σβησες πριν το ξυρίσω εγώ μαζί με το nick σου :smokin:
Do it. :bawl:
Στο τσακ το γλύτωσες το προηγούμενο μιας και πρόλαβες και το σβησες πριν το ξυρίσω εγώ μαζί με το nick σου :smokin:
Εσβησες την πεταλουδιτσα ?? :mad:
Για ρώτα τη φίλη σου.
:confused:
Εσβησες την πεταλουδιτσα ?? :mad:
Εκανε lazer? :bawl:
:confused:
Με κουραζεις....