View Full Version : Custom Yamaha XT 550
Ε μην τρελαθουμε κιολας.....εντουρο φτιαχνουμε
motomaniac
07/06/2013, 18:41
αμα το κανεις μοταρντ καθεται ασχημα μακρυ και πεσμενοτσουτσουνο αυτο το φτερο. βαλες τις εντουροζαντες σε λεω!!!! ;)
Οτι περισεψει και ειναι original χαρισε τα σε μενα μαστορα..:D
Οτι περισεψει και ειναι original χαρισε τα σε μενα μαστορα..:D
Χαχεχαχοχεχαχοχιχοχεχιχα...:rotflmao:
Da.Vintage
10/06/2013, 07:41
Αφού θα το κάνεις μοτάρντ... ρίχτο επάνω έτσι και αλλιώς έκανες πολύ ωραία δουλειά!
δεύτερον αν έχεις την οικονομική δυνατότητα θα σου έλεγα να το κάνεις και τα 2...
τώρα που μπήκες στο τριπάκι δλδ... φτιάξε και τα μοταρντ αφτερμαρκετ αξεσουάρ φτιάξε και τα μαμά και στο τέλος θα έχεις 2 μηχανάκια σε ένα με μικρές επεμβάσεις θα έχεις άλλο μηχανάκι!
Και βάλε και δύο φωτό μόλις το τελειώσεις πανω-κατω μια μαμα μια μοταρντ να μας τρελάνεις!
Αφού θα το κάνεις μοτάρντ... ρίχτο επάνω έτσι και αλλιώς έκανες πολύ ωραία δουλειά!
δεύτερον αν έχεις την οικονομική δυνατότητα θα σου έλεγα να το κάνεις και τα 2...
τώρα που μπήκες στο τριπάκι δλδ... φτιάξε και τα μοταρντ αφτερμαρκετ αξεσουάρ φτιάξε και τα μαμά και στο τέλος θα έχεις 2 μηχανάκια σε ένα με μικρές επεμβάσεις θα έχεις άλλο μηχανάκι!
Και βάλε και δύο φωτό μόλις το τελειώσεις πανω-κατω μια μαμα μια μοταρντ να μας τρελάνεις!
Αν και καθιστος...... ορθα σκεφτεσαι...!!!
292444 σελιτσα σενια και σε καλη τιμη.....ανεβηκε στο car για 20min....στο 21 την ειχα παρει.Παρελαβα σημερα και πηγε κατευθειαν στο ταπετσερη...για να φτιαχτει και το αναλογο τσαντακι...
Da.Vintage
12/06/2013, 08:47
Ωραία είναι Μάνο αλλά η φωτό είναι μικρή για να φανεί η κατάστασή της!
Αν η σέλα δεν είναι σαν καινούρια... θα σε χαλάσει αρκετά οταν δεις το σύνολο είναι κουτα και η σέλα ξεθωριασμένη για παράδειγμα! οπότε ίσως να μην τον γλιτώσεις τον ταπετσέρη!
Υπάρχουν και κιτ βαφης δερμάτων. Έχε το στα υπόψιν
Ωραία είναι Μάνο αλλά η φωτό είναι μικρή για να φανεί η κατάστασή της!
Αν η σέλα δεν είναι σαν καινούρια... θα σε χαλάσει αρκετά οταν δεις το σύνολο είναι κουτα και η σέλα ξεθωριασμένη για παράδειγμα! οπότε ίσως να μην τον γλιτώσεις τον ταπετσέρη!
Υπάρχουν και κιτ βαφης δερμάτων. Έχε το στα υπόψιν
Εαν προσεξες λεω οτι με το που την πηρα πηγε κατευθειαν στο ταπετσερη.....ουτως η αλλως δεν μου κανει το χρωμα της;)
Da.Vintage
12/06/2013, 12:47
Εαν προσεξες λεω οτι με το που την πηρα πηγε κατευθειαν στο ταπετσερη.....ουτως η αλλως δεν μου κανει το χρωμα της;)
Έτσι όπως το πες καταλαβα οτι θα το έστελνες μόνο για να σου φτιάξει ίδιο τσαντάκι!
Ωραίος!
Έτσι όπως το πες καταλαβα οτι θα το έστελνες μόνο για να σου φτιάξει ίδιο τσαντάκι!
Ωραίος!
τωρα που το ξαναδιαβαζω.....και εγω αυτο θα καταλαβαινα...γραψε λαθος απο μερος μου!!!
292775 ξεκινησε και το τεποζιτο να βαφεται σιγα σιγα
SHOOTER045
15/06/2013, 14:07
μια ενσταση
ποιο λιγες φωτο
ποιο πολυ δουλεια να περπατησει το ΧΤ βρε αδερφε
:a46: μπραβο σου παντως
μια ενσταση
ποιο λιγες φωτο
ποιο πολυ δουλεια να περπατησει το ΧΤ βρε αδερφε
:a46: μπραβο σου παντως
χεχαχεχιχοχοχιχε.....εγινεεεεεε
toumpanooooooooooo
Νικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Da.Vintage
15/06/2013, 21:12
ένσταση και εγώ τις λίγες φωτό ξέχνα τες δώσε πράμα να πέσει ο σέρβερ
και νομιζα εβαψες πρασινες τις μποτες και το σταντ :bawl:
παρακολουθεισε ..... καλη συνεχεια :beer:
και νομιζα εβαψες πρασινες τις μποτες και το σταντ :bawl:
παρακολουθεισε ..... καλη συνεχεια :beer:
Σκέτη τρέλα θα ταν:tooth::tooth::tooth:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Ζητειται αναρτηση πισω οχι μαμα ...καμια ιδεα-προταση?:D
ένσταση και εγώ τις λίγες φωτό ξέχνα τες δώσε πράμα να πέσει ο σέρβερ
:rotflmao:
SHOOTER045
16/06/2013, 16:45
εχω μια απο ΚΤΜ ΕΧC 250 του 96??97? καπου εκει σου κανει?
Εγω εχω παρε αυτη πριν κανα 2 χρονια αλλα δεν την εχω βαλει ακομα μαρεσει η δικια του ειναι σαν τραμπολινο..:bawl:
http://www.ebay.co.uk/itm/330486629613?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648
εχω μια απο ΚΤΜ ΕΧC 250 του 96??97? καπου εκει σου κανει?
Οχι δυστηχως δεν ταιριαζει ....ευχαριστω παντως...πρεπει να ειναι για το συγκεκριμενο μοντελο
Εγω εχω παρε αυτη πριν κανα 2 χρονια αλλα δεν την εχω βαλει ακομα μαρεσει η δικια του ειναι σαν τραμπολινο..:bawl:
http://www.ebay.co.uk/itm/330486629613?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648
χμμμμμμμμμμμμμμμμ....εχεις καμια ιδεα το πως συμπεριφερεται???
Οχι παντος θαναι σιγουρα καλυτερη απο την αστεια εργοστασιακη(απλα δεν την εχω βαλει ακομα..)..Τωρα εσυ που ειναι κολπαδορικο αγορι και κανεις μοντες κοψε ραψε καμια και βαλτη πανω οπως κανουν οι περισσοτεροι αν κρινω απο αυτα που βλεπω σε αγγελιες και φωτο....
Οχι παντος θαναι σιγουρα καλυτερη απο την αστεια εργοστασιακη(απλα δεν την εχω βαλει ακομα..)..Τωρα εσυ που ειναι κολπαδορικο αγορι και κανεις μοντες κοψε ραψε καμια και βαλτη πανω οπως κανουν οι περισσοτεροι αν κρινω απο αυτα που βλεπω σε αγγελιες και φωτο....
Δεν αξιζει το κοπο....ευχαριστω παντως!!!!
294171 μετά από πολλές πρόβες η σελα θέλει ένα ελαφρύ κατέβασμα αριστερά και δεξιά για να καλύπτει σωστά τα πλαινα καπάκια
294348 γέφυρα tarozzi δώρο από φίλο
294906 Μαργαριτα για μπροστά 320 mm αγοράστηκε και μαζί δαγκάνα Brembo απο tt belgarda
motomaniac
05/07/2013, 19:38
καλως τα!!!!
Δεν πιστευω να μας ανεβασεις και βιδες ροδελες παξιμαδια αμα αγορασεις..:bawl:
Υ.γ.Θα βαλεις τσαντακι πισω και αν ναι εχεις βρει κανενα αφτερμαρκετ?Νομιζω το γνησιο το εχει καταργησει η yamaha...:beer:
Ελα λεμε ομορφιες.. Τσακο μια :beer: να δροσιστεις να παει πιο γρηγορα η δουλεια αν και χαλαλι του η αναμονη
Δεν πιστευω να μας ανεβασεις και βιδες ροδελες παξιμαδια αμα αγορασεις..:bawl:
Υ.γ.Θα βαλεις τσαντακι πισω και αν ναι εχεις βρει κανενα αφτερμαρκετ?Νομιζω το γνησιο το εχει καταργησει η yamaha...:beer:
Δεν το ειχα σκεφτει.....αλλα τωρα που το λες:p τσαντακι μου εφτιαξε ο ταπετσερης
Αντιγραφο απο γνησιο?Ποσο πηγε το μαλλι?Βαλε φωτο ανδ εν εχεις βαλει..
Δωσε πληροφοριες για τη δισκοπλακα.
Αντιγραφο απο γνησιο?Ποσο πηγε το μαλλι?Βαλε φωτο ανδ εν εχεις βαλει..
ναι αντιγραφο....περιπου 30 ευρωπουλα...δεν το εχω παρει στα χερια μου ακομη
Δωσε πληροφοριες για τη δισκοπλακα.
320mm μια μετρια δισκοπλακα των 95 ευρω περιπου....την πηρα 75 χωρις των αποστατη για την δαγκανα
294941 προχωραει και η τιμονοπλακα...........
294942 εδω τα κοματια κολλημενα με logo............
294943 ξερω οτι οι περισοτεροι τρομαζετε με ολα αυτα .....:evil:
Ελα λεμε ομορφιες.. Τσακο μια :beer: να δροσιστεις να παει πιο γρηγορα η δουλεια αν και χαλαλι του η αναμονη
:D:D:D
motomaniac
06/07/2013, 16:25
294943 ξερω οτι οι περισοτεροι τρομαζετε με ολα αυτα .....:evil:
μπα.. σε μερικους μας αρεσουν...
μπα.. σε μερικους μας αρεσουν...
......;)
Μανο ποσο πηγε το μαλλι τσαντακι και σελα?Η σελα πολυεστρερικη δεν ειναι γνησια G.G?ΠΩς την εκανε απο κατω με βενζινοκολα γιατι καρφωτικα δεν πιανουν πανω..Το μεσαιο υλικο τι ειναι?Δεν πιστευω να παπαριαζει με το νερο..?:confused::winka:
Μανο ποσο πηγε το μαλλι τσαντακι και σελα?Η σελα πολυεστρερικη δεν ειναι γνησια G.G?ΠΩς την εκανε απο κατω με βενζινοκολα γιατι καρφωτικα δεν πιανουν πανω..Το μεσαιο υλικο τι ειναι?Δεν πιστευω να παπαριαζει με το νερο..?:confused::winka:
Σελα και τσαντακι 150..ναι πολυεστερικημε τριπλη στρωση πολυεστερα....εγινε μολυβι....το μεσαιο
υλικο ειναι ενα αφρωδες απο αγγλια αδιαβροχο και πολυ ανετο επισης... οπως και το υφασμα
ναι βενζινοκολα εβαλε!!!
Λιγα λογια λοιπον για την μετατροπη...το μηχανακι οταν το πηρα ειχε μπροστινο απο DT 200(υπαρχει βεβαια και ολοκληρο το μαμα το μπροστινο) το οποιο λοιπον ειναι ιδιο με του χτ 600 αλλα πιο ελαφρυ....Η πλακα η πανω σφαχτηκε κατα 45 μοιρες για να ερθει στο σημειο το τιμονι οπου ερχεται και το μαμα το 550 ....Ζαντα μπηκε απο ΤΤ και πρεπει να κεντραριστει στα καλαμια και να ερθουν ολα στο 0.Το ολο προβλημα μου ηταν ο ατερμονας ο οποιος οσο και να τον σφαξεις εσωτερικα και εξωτερικα δεν ερχεται η ζαντα στο κεντρο...Την λυση μου εδωσε το κεντρο απο το DT ατερμονας δεξια...οπως βλεπεται στις φωτο εχει υποδοχη για ατερμονα και απο της δυο πλευρες....
295797
ανταπτορας λοιπον και μεταφερουμε τον ατερμονα απο δεξια...απλα πραγματα
295798
για να μπει πρεσαριστο ειναι αληθεια πως μου βγηκαν τα ματια με τα δεκατα αλλα αξιζε!!!
295816 και βουαλά... Ετοιμος ο ατέρμονας
295817 και ο αριστερός αποστάτης έτοιμος
στην πεινα μασ εχεις βαλε καμια φοτο
296358 νομίζω πως άξιζε ο κόπος...
theofilos888
28/07/2013, 21:45
Θα ξυριστούμε; Γαμάτο γίνεται!!!
Θα ξυριστούμε; Γαμάτο γίνεται!!!
:D:D:D
296862 Να και τα πρωτα δειγματα βαφης....
SHOOTER045
03/08/2013, 14:38
:a014::a014::a014:
gourouni
03/08/2013, 15:52
Πολυ ωραίο...καλη συνέχεια...
theofilos888
05/08/2013, 14:09
:eek:
296969ρουλεμαν μπιέλας , μπιέλα και ρουλεμαν στροφάλου καινούρια
296972 άνοιγμα στα καρτερ
296973 Εξω όλα τα ρουλεμάν για αντικατάσταση και καθάρισμα- βάψιμο καρτερ
Da.Vintage
06/08/2013, 08:03
Ρε πστ μου έγινε μουνάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε πστ μου έγινε μουνάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
......!!!:D
KostasV2
06/08/2013, 11:36
Μούρλια το βάψιμο! Καλή συνέχεια...
theofilos888
06/08/2013, 12:38
Να αρχίσω να φαντάζομαι πομπέ πιστόνια και εσένα πάνω με ράσα;;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Να αρχίσω να φαντάζομαι πομπέ πιστόνια και εσένα πάνω με ράσα;;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχ
:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:
KostasV2
06/08/2013, 17:14
Σαν αυτόν;
http://www.youtube.com/watch?v=6WatuKut0kg
:D
IRAKLIS VOLOS
06/08/2013, 18:59
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ
theofilos888
06/08/2013, 20:09
Σαν αυτόν;
http://www.youtube.com/watch?v=6WatuKut0kg
:D
κοντά εισαι, μονο που αυτος ηταν μαμα ακομη....!!!! χαχαχχαχαχαχαχαχαχ
297068 ετοιμα τα καρτερ βαμενα
Δωσε μερικες πληροφοριες μαστορα για την βαφη στο μοτερ..
Εκοψα σε χαρτονι μια μεσαια...μια αριστερη...και μια δεξια φλατζα κουμπωσα τα καρτερ εβαλα πανω δεξι-αριστερο καπακι και βουρ στην αμμοβολη!!!μαυρο ματ ηλεκτροστατικη ...και ολα ετοιμα!!! (εννοειται οτι οπου υπηρχε διοδος την εκλεισα)