PDA

View Full Version : Ασυδοσια διτροχων

Ichigo
18/04/2013, 11:56
Http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_18/04/2013_494452

βγαλε χολη καργα λεμε!! :lol:

Βρε τι τραβαει ο ανθρωπος αμα ξυπναει στραβα :a014:

taisteal
18/04/2013, 11:59
γνωστο κ τετριμμενο το θεμα...κλασικα οσοι καβαλανε ειναι και μοτοσικλετιστες...μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα

sniper
18/04/2013, 12:05
Μια χαρά τα λέει... δεν καταλαβαίνω τις ενστάσεις σας...

Προφανώς και δεν καβαλησε ποτέ του ο συγκεκριμένος αλλά σε γενικές γραμμές περιγράφει την πραγματικότητα.

Με σταναχωρεί κι εμένα αλλά έτσι όπως τα λέει είναι.

DoctoR_k6
18/04/2013, 12:10
Το κακο ειναι πως εν μερει σε πολλα εχει δικαιο...Λυπαμαι που το λεω αλλα κ εγω τελευταια εχω βρεθει να ειμαι ετοιμος να αρπαχτω με μοτοαναβατη παρα με αυτοκινητιστη!:eek:
Βεβαια απο τον καιρο που ολα ακριβεινανε μπηκανε στο χωρο κ πολλοι λογω οικονομικων προβληματων που δεν ειχαν κ ουτε εχουν σχεση με την μοτοσυκλετα κ δυστυχως καταλαβανε
κ ενα απο τα (πολλα)καλα που εχει το να καβαλας μοτοσυκλετα ειναι κ η ανεση χρονου στην μετακινηση-οικονομια-παρκιν κλπ κλπ κ εχουν επηρεασει σε μαγαλο βαθμο τους μοτοσυκλετιστες!!
Οσοι αγαπουσανε κ αγαπανε ξερουν να συμπεριφερθουν(Θεωρω ενα μεγαλο ποσοστο!) ολοι οι αλλοι τους βλεπουμε...

Υ.Γ Μηπως να πεσει η τιμη της βενζινης να εχουμε 2 καλα...Να γυρισουνε πισω στα αμαξακια τους κ να αρχισουμε τις βολτες κ εμεις παλι που μας τις κοψανε?!!!

Νικος χρ.
18/04/2013, 12:36
το λαθος του ειναι οτι κατηγοριοποιει,αυτοκινητακιδες -μηχανοβιοι-τσογλανια με πατινια-κ.ο.κ κακο πραγμα το να σε βαζουν σε ομαδα νομιζω οτι ολοι μας το ζουμε καθημερινα αυτο σε ολους τους τομεις.

peter86
18/04/2013, 12:38
τα λέει μια χαρά!!δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια............

BUSA MAKIS
18/04/2013, 12:41
Μια χαρά τα λέει... δεν καταλαβαίνω τις ενστάσεις σας...

Προφανώς και δεν καβαλησε ποτέ του ο συγκεκριμένος αλλά σε γενικές γραμμές περιγράφει την πραγματικότητα.

Με σταναχωρεί κι εμένα αλλά έτσι όπως τα λέει είναι.

Συμφωνώ :a10:

STOYBI
18/04/2013, 13:01
Δηλ ..... Σε ποιο νουμερο τροχων σταματαει η ασυδοσια...???

Στα 2τροχα....?

Στα 4τροχα...??
Στα 6τροχα..??
Στα 18τροχα..??

Ναι δεν διαφωνω και εγω με τα γραφομενα του εν λογο κυριου, αλλα μου περιγραφει μια γενικοτητα στοχοποιωντας μονο τα διτροχα και μαλιστα με το εντελως χαζο παραδειγμα των αντρων της ΔΙΑΣ ... (γιατι πολυ αμφιβαλω εαν γνωριζει λεπτομερειες των ατυχηματων των ατυχων αυτων παιδιων κατι μου λεει οτι σε αρκετα απο αυτα τα ατυχηματα οι τροχοι που εφταιγαν ειναι παραπανω απο 2. )

nikos_abel
18/04/2013, 13:04
Λέει ακριβώς αυτό που συμβαίνει, ξεχνώντας όμως να αναφέρει ότι ακριβώς τα ίδια κάνουν και οι αυτοκινητιστές (όπου χωράνε ή μπορούνε).
Ανάποδα; Ζώνες;, Κόκκινα; Παραβίαση στοπ; Κλειστά πεζοδρόμια; Ότι θέλεις βάλε.

sniper
18/04/2013, 13:05

Στα 2τροχα....?

Στα 4τροχα...??
Στα 6τροχα..??
Στα 18τροχα..??

Ναι δεν διαφωνω και εγω με τα γραφομενα του εν λογο κυριου, αλλα μου περιγραφει μια γενικοτητα στοχοποιωντας μονο τα διτροχα και μαλιστα με το εντελως χαζο παραδειγμα των αντρων της ΔΙΑΣ ... (γιατι πολυ αμφιβαλω εαν γνωριζει λεπτομερειες των ατυχηματων των ατυχων αυτων παιδιων κατι μου λεει οτι σε αρκετα απο αυτα τα ατυχηματα οι τροχοι που εφταιγαν ειναι παραπανω απο 2. )

Σίγουρα μας μας βάζει στο στόχο και κακώς αφού και τα υπόλοιπα τροχοφόρα δεν είναι αθώα... απλά το 2τροχο όπως και να το κάνεις, έχει ένα βαθμό ελευθερίας παραπάνω... κι άρα είναι πιο πιθανό να κάνει το παραπτωματάκι... (για την ΔΙΑΣ και την ΔΕΛΤΑ πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι - δεν θα το εξετάσουμε κι αυτό εδώ).

sniper
18/04/2013, 13:06
Λέει ακριβώς αυτό που συμβαίνει, ξεχνώντας όμως να αναφέρει ότι ακριβώς τα ίδια κάνουν και οι αυτοκινητιστές (όπου χωράνε ή μπορούνε).
Ανάποδα; Ζώνες;, Κόκκινα; Παραβίαση στοπ; Κλειστά πεζοδρόμια; Ότι θέλεις βάλε.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!!!

Νικος χρ.
18/04/2013, 13:06

Στα 2τροχα....?

Στα 4τροχα...??
Στα 6τροχα..??
Στα 18τροχα..??

Ναι δεν διαφωνω και εγω με τα γραφομενα του εν λογο κυριου, αλλα μου περιγραφει μια γενικοτητα στοχοποιωντας μονο τα διτροχα και μαλιστα με το εντελως χαζο παραδειγμα των αντρων της ΔΙΑΣ ... (γιατι πολυ αμφιβαλω εαν γνωριζει λεπτομερειες των ατυχηματων των ατυχων αυτων παιδιων κατι μου λεει οτι σε αρκετα απο αυτα τα ατυχηματα οι τροχοι που εφταιγαν ειναι παραπανω απο 2. ) +1000

Julius
18/04/2013, 13:37

Στα 2τροχα....?

Στα 4τροχα...??
Στα 6τροχα..??
Στα 18τροχα..??

+ 1700

vaska
18/04/2013, 13:41
Το κακο ειναι πως εν μερει σε πολλα εχει δικαιο...Λυπαμαι που το λεω αλλα κ εγω τελευταια εχω βρεθει να ειμαι ετοιμος να αρπαχτω με μοτοαναβατη παρα με αυτοκινητιστη!:eek:
Βεβαια απο τον καιρο που ολα ακριβεινανε μπηκανε στο χωρο κ πολλοι λογω οικονομικων προβληματων που δεν ειχαν κ ουτε εχουν σχεση με την μοτοσυκλετα κ δυστυχως καταλαβανε
κ ενα απο τα (πολλα)καλα που εχει το να καβαλας μοτοσυκλετα ειναι κ η ανεση χρονου στην μετακινηση-οικονομια-παρκιν κλπ κλπ κ εχουν επηρεασει σε μαγαλο βαθμο τους μοτοσυκλετιστες!!
Οσοι αγαπουσανε κ αγαπανε ξερουν να συμπεριφερθουν(Θεωρω ενα μεγαλο ποσοστο!) ολοι οι αλλοι τους βλεπουμε...

Υ.Γ Μηπως να πεσει η τιμη της βενζινης να εχουμε 2 καλα...Να γυρισουνε πισω στα αμαξακια τους κ να αρχισουμε τις βολτες κ εμεις παλι που μας τις κοψανε?!!!

Όπως τα λες ακριβώς!

fkol k4
18/04/2013, 13:47
Φυσικά και έχει δίκιο.
Όποιος κυκλοφορεί και με αυτοκίνητο, μπορεί να το καταλάβει εύκολα.

RaGe_Raptor
18/04/2013, 14:00
όπου μπορεί και ο αυτοκινητιστής παρκάρει παράνομα,περνάει με κόκκινο,πάει κόντρα σε μονόδρομο,μιλάει στο τηλέφωνο και πάρα πολλά άλλα...απλά με μοτοσυκλέτα αυτά είναι πολύ πιο εύκολο-βολικό να γίνουν...ναι είναι θέμα νοοτροπίας των Ελλήνων αλλά μη στοχοποιούμε τα 2τροχα...

fkol k4
18/04/2013, 14:16
όπου μπορεί και ο αυτοκινητιστής παρκάρει παράνομα,περνάει με κόκκινο,πάει κόντρα σε μονόδρομο,μιλάει στο τηλέφωνο και πάρα πολλά άλλα...απλά με μοτοσυκλέτα αυτά είναι πολύ πιο εύκολο-βολικό να γίνουν...ναι είναι θέμα νοοτροπίας των Ελλήνων αλλά μη στοχοποιούμε τα 2τροχα...

Ok, αλλά υπάρχει μια διαφορά.
Ο αυτοκινητιστής κάνοντας όλες αυτές τις μαλακίες που περιγράφεις, ειδικά σε αστικό περιβάλλον με χαμηλές ταχύτητες λόγω αυξημένης κίνησης κατά κύριο λόγο δεν διακινδυνεύει τη σωματική του ακεραιότητα, παρά μόνο κάποιες υλικές ζημιές δικές του και τη σωματική ακεραιότητα των οδηγών διτρόχων.
Οπότε, μπορείς άνετα να τον κατηγορήσεις ως ανεύθυνο, αντικοινωνικό, μαλάκα κ.α

Τον μοτοσυκλετιστή που κάνει όλες τις ίδιες προαναφερθείσες μαλακίες, με μεγαλύτερη συχνότητα όμως (γιατί μπορεί), με μεγαλύτερη ταχύτητα (γιατί επίσης μπορεί) και χωρίς κράνος (γιατί «δεν μπορεί») και θεωρεί κιόλας πως ο οδηγός του αυτοκινήτου θα πρέπει να φροντίσει (ή έστω να νοιαστεί) για τη σωματική ακεραιότητα κάποιου τρίτου, τί άλλο μπορείς να τον χαρακτηρίσεις εκτός από ηλίθιο;

deusXT
18/04/2013, 14:27
χαζό κείμενο.
θα μπορούσε να γράψει για την οδική παιδεία στην Ελλάδα και το ανύπαρκτο επίπεδο. Ακόμα και για την ωδική παιδεία.
Θα συμφωνούσα.
Αλλά να αναφέρεται μόνο στα δίκυκλα μάλλον δείχνει ότι
1) διαμένει αγάμου και απάρτου γωνία 3ος όροφος
2) του φάγανε κανα καθρέφτη (γαμώ! κηφισίας τίγκα παρκινγκ και αναμεσα στα αμαξια ο θόρυβος "πατα πατα πατα πατα πατα πατα πατα" ενω περναει η μηχανή)

Να γράψω κείμενο για τους κουτοδηγούς? ή τα ξέρει ο κυριούλης?

sniper
18/04/2013, 14:29
.... Ακόμα και για την ωδική παιδεία.
.....

Ας μην πιάσουμε τις πάσης φύσεως παιδείες τώρα...

stefanos
18/04/2013, 14:36
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο άσχετος οδηγός όταν ανεβαίνει σε μοτοσυκλέτα ,που εκ της φύσεως δίνει περισσότερη ελευθερία κίνησης, γίνεται
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ επικίνδυνος.
Οπότε είναι εντελώς φυσικό να έχει απολυτως δίκιο ο αρθρογράφος.

sniper
18/04/2013, 14:40
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο άσχετος οδηγός όταν ανεβαίνει σε μοτοσυκλέτα ,που εκ της φύσεως δίνει περισσότερη ελευθερία κίνησης, γίνεται
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ επικίνδυνος.
Οπότε είναι εντελώς φυσικό να έχει απολυτως δίκιο ο αρθρογράφος.

Συμφωνώ.

Λόγω κρίσης, τα πάσης φύσεως δίκυκλα έχουν αυξηθεί... από οδηγους 4τροχων για οικονομία...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΕ; Γιατί δλδ σας πειραξαν αυτά που έγραψε ο τύπος;

Δεν κάνουμε διηθύσεις με +50 χλμ; Με τις ανοιχτές εξατμίσεις να περνάνε δίπλα από τον/την κακόμοιρο οδηγό στριγγλίζοντας;

κλπ

Αλλά σόρρυ και πάλι, ξέχασα ότι εδώ μέσα είμαστε όλοι προβλεπέ.

deusXT
18/04/2013, 14:55
Συμφωνώ.

Λόγω κρίσης, τα πάσης φύσεως δίκυκλα έχουν αυξηθεί... από οδηγους 4τροχων για οικονομία...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΕ; Γιατί δλδ σας πειραξαν αυτά που έγραψε ο τύπος;

Δεν κάνουμε διηθύσεις με +50 χλμ; Με τις ανοιχτές εξατμίσεις να περνάνε δίπλα από τον/την κακόμοιρο οδηγό στριγγλίζοντας;

κλπ

Αλλά σόρρυ και πάλι, ξέχασα ότι εδώ μέσα είμαστε όλοι προβλεπέ.
μπορεί να μην είμαστε αλλά σήμερα που ήρθα δουλειά με αμάξι τα άλλα αυτοκίνητα με τρόμαξαν όχι τα μηχανάκια. Ταχύτητες? κάτω των 50χλμ.
εμένα προσωπικά μου τη σπάει πραγματικά πολύ η μονόπαντη προσέγγιση του τύπου που έχει προφανώς απευθύνεται σε γιαγιάδες άνω των 180 με προβλήματα υγείας. Είναι σπάνιες οι συγκινήσεις στο κοινό αυτό και ένα τέτοιο κομμάτι προκαλεί και ένα δυο "τσκ τσκ".
πραγματικό κείμενο για να τα κάνει τσουρέκια.

sniper
18/04/2013, 14:56
μπορεί να μην είμαστε αλλά σήμερα που ήρθα δουλειά με αμάξι τα άλλα αυτοκίνητα με τρόμαξαν όχι τα μηχανάκια. Ταχύτητες? κάτω των 50χλμ.
εμένα προσωπικά μου τη σπάει πραγματικά πολύ η μονόπαντη προσέγγιση του τύπου που έχει προφανώς απευθύνεται σε γιαγιάδες άνω των 180 με προβλήματα υγείας. Είναι σπάνιες οι συγκινήσεις στο κοινό αυτό και ένα τέτοιο κομμάτι προκαλεί και ένα δυο "τσκ τσκ".
πραγματικό κείμενο για να τα κάνει τσουρέκια.

Kι εμένα μ' ενοχλησε αλλά εχω ξεπεράσει την εφηβεία.

kostas777
18/04/2013, 15:54
p00tses blue

είναι από αυτούς που μας δείχνουν ενώ πάμε με «ιλλιγιώδη ταχύτητα» (είναι μετά την 6η) και λένε «να ένας μελλοθάνατος». middle finger και σούζα να κάνει πάνω του κακάκια.

deusXT
18/04/2013, 15:58
Kι εμένα μ' ενοχλησε αλλά εχω ξεπεράσει την εφηβεία.

growing old is mandatory
growing up is optional

μη χάνεις το χιούμορ σου σε παρακαλώ

simeon
18/04/2013, 16:06
καλα τα λέει απλά δεν έπρεπε να αναφέρεται μόνο στα δίτροχα αλλά σε κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους...
εκτός και ζεί σε άλλη χώρα και έχει ακούσει μονο για δίτροχα να πληρώνουν για το δίπλωμα, δεν έχει δεί ποτέ αυτοκίνητο ανάποδα σε μονόδρομο, ποτέ παρκαρισμένο σε πεζοδρόμιο κτλ κτλ κτλ...
γενικός οτι νάναι απλά για να γράψουμε κατι....

TROOPER
19/04/2013, 08:24
συμφωνω με αυτα που περιγραφει το κειμενο, διαφωνω με το στυλ της εκφρασης (οπως ολοι μας απ' οτι καταλαβα).

pipe_smoker
19/04/2013, 08:30
συμφωνω με αυτα που περιγραφει το κειμενο, διαφωνω με το στυλ της εκφρασης (οπως ολοι μας απ' οτι καταλαβα).

Ναι. Αλλά άμα το γράφαμε από το πρώτο ποστ τί θα λέγαμε μετά??

Όπως με τις ταινίες ένα πράμα, που άμα έκανε ο πρωταγωνιστής αυτό που έπρεπε εξ'αρχής θα είχε ρίξει φινάλε το έργο στο πεντάλεπτο. Δε λέει:lol:

TROOPER
19/04/2013, 08:39
Ναι. Αλλά άμα το γράφαμε από το πρώτο ποστ τί θα λέγαμε μετά??

Όπως με τις ταινίες ένα πράμα, που άμα έκανε ο πρωταγωνιστής αυτό που έπρεπε εξ'αρχής θα είχε ρίξει φινάλε το έργο στο πεντάλεπτο. Δε λέει:lol:

:lol:

notakos600
19/04/2013, 14:38
Που συχνάζει είπαμε ο κύριος αυτός; :a9: :lol:

kostas777
19/04/2013, 14:56
και, όπως είναι φυσικό, από κάτω δημοσιεύονται σχόλια που έχουν «εγκριθεί» για το περιεχόμενό τους.

παρ'όλα αυτά, έχει δίκιο σε όσα λέει ε, συμφωνεί και ο λαός από κάτου

notakos600
19/04/2013, 14:58
Ρε στυλιάρι θέλει λέμε. :lol:

bulmont
19/04/2013, 15:30
Eγώ πάλι πιστεύω πως τον παράτησε ο μοτοσυκλετιστής ''φίλος'' του....................

notakos600
19/04/2013, 15:34
Eγώ πάλι πιστεύω πως τον παράτησε ο μοτοσυκλετιστής ''φίλος'' του....................

Ναι σωστά, αφού μας βρίζει σίγουρα είναι αδερφή... :lol: :beer:

AUFGEBRACHT
19/04/2013, 18:41
Eμένα μ' αρέσει πολύ όλο αυτό το νταβαντούρι που κάθε τί που αναφέρεται με αρνητικούς χαρακτηρισμούς σε δίτροχους, καταδικάζεται συλλήβδην ως φαιδρό και αχρείο που "τσουβαλιάζει" όλους τους αναβάτες σε μία κατηγορία, αλλά με την πρώτη ευκαιρία όλοι οι ένστολοι είναι μπάτσοι και γουρούνια, όλοι οι ταξιτζήδες κιτρινιάρηδες και ταρίφες και δε συμμαζεύεται...

Νικος χρ.
19/04/2013, 19:28
Eμένα μ' αρέσει πολύ όλο αυτό το νταβαντούρι που κάθε τί που αναφέρεται με αρνητικούς χαρακτηρισμούς σε δίτροχους, καταδικάζεται συλλήβδην ως φαιδρό και αχρείο που "τσουβαλιάζει" όλους τους αναβάτες σε μία κατηγορία, αλλά με την πρώτη ευκαιρία όλοι οι ένστολοι είναι μπάτσοι και γουρούνια, όλοι οι ταξιτζήδες κιτρινιάρηδες και ταρίφες και δε συμμαζεύεται...
αυτο το εχεις διαπιστωσει απο τα παιδια που γραψανε σε αυτο το θρεντ και που λενε οτι δεν τους αρεσει ο διαχωρισμος και το τσουβαλιασμα?

KAWAMANRIDER
19/04/2013, 21:25
το οτι το πληθος των οδηγων αυτοκινητων ειναι αδιαφοροι για τους υπολοιπους χρηστες , δεν ξερουν οι περισσοτεροι να οδηγουν , ειναι φοβικοι σε επικυνδυνο βαθμο , ειναι υπερηλικες με ληγμενα αντανακλαστικα & διπλωματα , οτι βγαινουν εξω γυναικες & αντρες οδηγοι γινονται ντιρλα στο μεθυσι & οποιον παρει ο χαρος , οτι δεν μιλουν οι ψυχιατροι να πουν την αληθει οτι δεν ειναι φυσιολογικο για εναν ανθρωπο να ειναι εγκλωβισμενος & καθηλωμενος επι 2 ωρες για να διανυσει 500 μετρα αποσταση & επηρεαζει την ψυχολογια του , καλυτερα & ειδικα μεσα στα αστικα κεντρα να επιτρεποταν μονο χρηση δικυκλων , ασε που ο τυπος τα εχει βαλει με τα δικυκλα μονο

fkol k4
19/04/2013, 21:35
το οτι το πληθος των οδηγων αυτοκινητων ειναι αδιαφοροι για τους υπολοιπους χρηστες , δεν ξερουν οι περισσοτεροι να οδηγουν , ειναι φοβικοι σε επικυνδυνο βαθμο , ειναι υπερηλικες με ληγμενα αντανακλαστικα & διπλωματα , οτι βγαινουν εξω γυναικες & αντρες οδηγοι γινονται ντιρλα στο μεθυσι & οποιον παρει ο χαρος , οτι δεν μιλουν οι ψυχιατροι να πουν την αληθει οτι δεν ειναι φυσιολογικο για εναν ανθρωπο να ειναι εγκλωβισμενος & καθηλωμενος επι 2 ωρες για να διανυσει 500 μετρα αποσταση & επηρεαζει την ψυχολογια του , καλυτερα & ειδικα μεσα στα αστικα κεντρα να επιτρεποταν μονο χρηση δικυκλων , ασε που ο τυπος τα εχει βαλει με τα δικυκλα μονο

Αυτό δεν σημαίνει πως ο τυπάς έχει άδικο.
Αν έρθω και σου πω «οι ελληνικοί δρόμοι είναι ένα μπουρδέλο», μπορείς να μου απαντήσεις εύκολα «και οι δόμοι του Ιράκ τα ίδια και χειρότερα».
Σύμφωνοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι ελληνικοί έγιναν ξαφνικά εντάξει επειδή βρήκαμε χειρότερους.

Μπορεί που λες το άρθρο να τα βλέπει μονόπαντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως λέει κάτι λάθος, όσα λέει ισχύουν.
Γράψε κι εσύ ένα άλλο που να λέει μόνο για τα στραβά των αυτοκινητάδων, και τι έγινε

stefanos
19/04/2013, 22:06

Η μεγάλη πλειοψηφία των μοτοσυκλετιστών έχουν και χρησιμοποιούν αυτοκίνητο.
Και το χειρότερο είναι ότι οδηγούν (ή μάλλον βγάζουν τα απωθημένα τους) ακριβώς όπως και με το αυτοκίνητό τους.
Αλίμου και Ποσειδώνος το μεσημέρι μέτρησα 8 μηχανάκια με κόκκινο :lol:

KAWAMANRIDER
22/04/2013, 10:07
:D
Η μεγάλη πλειοψηφία των μοτοσυκλετιστών έχουν και χρησιμοποιούν αυτοκίνητο.
Και το χειρότερο είναι ότι οδηγούν (ή μάλλον βγάζουν τα απωθημένα τους) ακριβώς όπως και με το αυτοκίνητό τους.
Αλίμου και Ποσειδώνος το μεσημέρι μέτρησα 8 μηχανάκια με κόκκινο :lol:

οκ & εγω οδηγω αυτοκινητο , απωθημενα δεν βγαζω ουτε με κουτι ουτε με μοτο , ο δρομος ειναι δημοσιος & πανω απ'ολα η ασφαλεια , ο τυπος ομως που εγραψε το αρθρο εβγαλε χολη για τα δικυκλα , γιατι προφανως μετα απο θυσιες ετων καταφερε να αποκτησει το ονειρεμενο κουτι των 50.000,00 & μια ομορφη μερα τον "εραψε" μοτο των 6.000,00 , ετσι που να ξεσπασει ο καρατσαγιασμενος & να ξεδωσει , μετα απο τα λειβαδια τσαγιου που καταπιε & την κατακερματισμενη υπερηφανια του , εγραψε τις μπαρουφες του , οτι για ολα φταινε τα δικυκλα , αναλογως τι θα τον "ξαναραψει" θα ριξει εκει το φταιξιμο :D

spyrakos35
22/04/2013, 10:51
καλα τα λέει απλά δεν έπρεπε να αναφέρεται μόνο στα δίτροχα αλλά σε κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους...
εκτός και ζεί σε άλλη χώρα και έχει ακούσει μονο για δίτροχα να πληρώνουν για το δίπλωμα, δεν έχει δεί ποτέ αυτοκίνητο ανάποδα σε μονόδρομο, ποτέ παρκαρισμένο σε πεζοδρόμιο κτλ κτλ κτλ...
γενικός οτι νάναι απλά για να γράψουμε κατι....

+1300

TROOPER
24/04/2013, 08:05

ατυχες το παραδειγμα.

:wave2: