Σύνδεση

View Full Version : bottom - 3

el_hymador
03/10/2005, 16:24
εδω θα εχει μεγαλυτερη πλακα .......
οι ασχημοτερες!!!!

επαναλαμβανω δεν θελω να προσβαλλω κανεναν και οι αποψεις μου ειναι καθαρα προσωπικες ενω σε καμια περιπτωση δεν αναφερομαι σε οτιδηποτε αλλο πλην της εμφανισης.....

ΝΟ 3------>SUZUKI FREEWIND 650
ειδικα με το παλιο φαναρι και αυτους τους εμετικους συνδυασμους χρωματων κοκκινο-κυπαρισσι .... μια ομορφια σκετη!! .Το χειροτερο σημειο ειναι αυτο το πλαϊνο πλαστικο καπακι της εξατμισης και το τελειωμα του ...... σαν χελιδονοψαρο μοιαζει!!

el_hymador
03/10/2005, 16:32
ΝΟ 2----->ΒMW F650GS
Δεν εχω προβλημα με το μηχανακι και γενικα μπορεις να το πεις και ομορφο ...αν το κοιταξεις απο τον κινητηρα και πισω......αλλα αυτη η μασκα μαζι με το φτερο ....ΕΛΕΟΣ!!! μου θυμιζει κατι τροπικα πουλια πυ εχουν ενα δυσαναλογα μεγαλο ραμφος σε σχεση με το σωμα τους..... φτου σου και σενα μην σε ματιασω!

25227

el_hymador
03/10/2005, 16:40
και στην πρωτη θεση..............
μαλλον χαμος θα γινει βριστε ελευθερα....

NO 1 ------>HONDA XLV 1000 VARADERO
Ειναι σαν ιποποταμος με ροδες....ενταξει.... τα μεγαλα οn-off πρεπει να εχουν ογκο , αλλα εδω ισχυει το ''ειπαν στην γρια να κλασει και αυτη χεστηκε...''
απο που να αρχισεις? τα πλαστικα της ουρας θα ταιριαζαν καλυτερα σε βιτρινα βιοτεχνιας ενδυματων για παχουλες......το τεποζιτο ειναι σαν ασκος γκαϊντας ... το φαναρι / μασκα θυμιζει τον νταρθ βεϊντερ σε εκδοση τραβεστι .....anyway μην το κουραζω.....απλα δεν μου αρεσει καθολου!!! (ενω ειναι μια χαρα μοτοσυκλετα κατα τα αλλα!!!)

25228

el_hymador
03/10/2005, 16:44
..σε περιπτωση που θελετε να βριστουμε ενα honda cbf 600s εχω......χωστε αβερτα!!!

DirtRider
03/10/2005, 17:26
και στην πρωτη θεση..............
μαλλον χαμος θα γινει βριστε ελευθερα....

NO 1 ------>HONDA XLV 1000 VARADERO

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπόν Κωστή...θαυμάζω το θάρρος σου...πραγματικά...

...αφού ξέρεις τι σε περιμένει με τους κανιβαλέους τους βαρκάρηδες...... :lol:

...ο τελευταίος πάντως που τόλμησε να κριτικάρει το μηχανάκι τους νομίζω ότι ακόμα ψάχνει το αριστερό του "καρύδι" που του ξεριζώσανε (και αυτός ο κακομοίρης απλά τόλμησε να πεί ότι το Βαραντέρο φαίνεται λιγουλάκι..."ογκώδες")... :rotflmao:

Τώρα για σένα μετά από ΟΛΑ αυτά που τους σούρνεις, μάλλον καλό θα ήταν να ετοιμάσεις καμιά διαθήκη, να παραγγείλεις κάνα ευρύχωρο φέρετρο, ή στην καλλίτερη των περιπτώσεων τέλος πάντων....ετοιμάσου να μιλάς μελλοντικά μερικές νότες ψιλότερα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...είναι άγριοι αυτοί οι βαρκάρηδες βρε παιδί μου...

la_villa
03/10/2005, 17:45
Δεν είναι χοντρό...είναι εύσωμο!!!(οβελίξ)

adam_tsouk
03/10/2005, 17:47
Εμένα γιατί μΕ αρέσουν και τα 3;

Να φουντάρω τώρα ή να περιμένω και την υπόλοιπη παρέα; :look: :look:

la_villa
03/10/2005, 17:57
Λοιπόν...
αρχίζουμε με το Νο3

παρακαλώ να ανοίξει η κουρτίνα...

υαμαηα ΜΤ-01

25248

la_villa
03/10/2005, 17:59
φτάνουμε στο Νο2

επιλογή Νο1 μέχρι πριν δυο μέρες και με διαφορά απο όλα τόσο που δεν το πιστεύω ότι αυτή η μπαχαντέλα κυκλοφορεί ακόμα αλλά το Νο1 θα πάει σε άλλο λόγω όμορφου παρελθόντος που καταφεραν και το έκαναν...(περισσότερα μετάτις διαφημίσεις)

25253

la_villa
03/10/2005, 18:08
και φτάνουμε στο Νο1 π@π@ρι@ μηχανάκι of the year!!!

δεν μπορώ να το πιστέψω πως ένα τόσο ωραίο μηχάνημα,ένα κόσμημα καταφεραν και το έκαναν σαν τον κώλο της μαιμούς

πρέπει να προσπάθησαν πολύ για να τα καταφέρουν...

aprilia tuono '06

25259

el_hymador
03/10/2005, 19:25
.....διευκρινησεις.....

la villa:

το mt-01 που εχεις postαρει ειναι το προτοτυπο......
το τελευταιο ποιο ειναι? το tuono?
α! by the way διαφωνω καθετα με τις επιλογες σου.....(αλλα τι να περιμενεις γαυρος εισαι -βαζελος ειμαι)

------------------------------------------------------------------------------------

dirt rider :
.....σε περιπτωση που δεχθω επιθεση απο varadereous , εχω λυση!!! θα φωναξω οτι υπαρχει προσφορα top-case , γυαλιστικη αλοιφη , δυο cordures ασορτι (στο χρωμα της ερημου...για αυτον και για εκεινην....) και ενα Σ/Κ στο Πηλιο (οπου θα πανε με το αυτοκινητο:rotflmao: ).....θα ψαρωσουν και δεν θα ασχοληθουν καθολου μαζι μου.....

kalgeorge
03/10/2005, 19:59
paidia egw den xerw pio einai to pio asximo
auto pou xerw einai .....OTI EXETE NA AKOYSETE POLLA BINELIKIA LEME :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

TO POSTAKI THA PAEI GIA REKOR APANTHSEWN

la_villa
03/10/2005, 20:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
.....διευκρινησεις.....

la villa:

το mt-01 που εχεις postαρει ειναι το προτοτυπο......
το τελευταιο ποιο ειναι? το tuono?
α! by the way διαφωνω καθετα με τις επιλογες σου.....(αλλα τι να περιμενεις γαυρος εισαι -βαζελος ειμαι)

Ναι το tuono είναι.Sorry το διορθώνω και πάνω.
Το πρωτότυπο ε?...Δεν πειράζει και πάλι χάλια είναι.

Τελικά δεν διαφέρουμε μόνο στις ομάδες ε?:lol: :lol:

Υ.Γ η Αντζελίνα Τζολί σ'αρέσει?:eyepop:

STOYBI
03/10/2005, 20:23
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.....:D

1) ΟΛΕΣ ΟΙ HARLEY Συνηθως και αυτοι που τις καβαλανε....:blush:

2) Ολες οι τυπου goldwink --- pasific ME TA DIAFORA ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΥΛΕΡ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ....

3) BMW 1200 GS Μπορει να ειναι καλη.. Αλλα ειναι ΑΣΧΗΜΗ....:wave2:

idi
03/10/2005, 22:51
1. BMW SCARVER by far for ever and ever
2. BMW .....(διαλεξε καποιο αλλο ΒΜW εσυ. ολα ασχημα ειναι)
3. BMW .....(διαλεξε καποιο αλλο ΒΜW εσυ. ολα ασχημα ειναι)

25270

el_hymador
03/10/2005, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
paidia egw den xerw pio einai to pio asximo
auto pou xerw einai .....OTI EXETE NA AKOYSETE POLLA BINELIKIA LEME :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

TO POSTAKI THA PAEI GIA REKOR APANTHSEWN

.....μεχρι τωρα δεν εχει φιλοτιμηθει κανας χριστιανος να μου τα χωσει.....:beer: ...μαλλον κανεις δεν προσβληθηκε....φαντασου να εβαζα κανα kawa z σαν ασχημοτερο.....ε ρε γλεντια!!!:rotflmao:

....ειπα οτι ειναι προσωπικες οι αποψεις !!!!

el_hymador
03/10/2005, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

Υ.Γ η Αντζελίνα Τζολί σ'αρέσει?:eyepop:

....τωρα περιμενεις απαντηση σε αυτο?

:confused:

AFTER
03/10/2005, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
1. BMW SCARVER by far for ever and ever
2. BMW .....(διαλεξε καποιο αλλο ΒΜW εσυ. ολα ασχημα ειναι)
3. BMW .....(διαλεξε καποιο αλλο ΒΜW εσυ. ολα ασχημα ειναι)

:lol: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao:

By the way
Πιστευω οτι ΑΣΧΗΜΟ μηχανακι ειναι αυτο που δεν μπορει να σου προσφερει μοτοσυκλετικη συγκινηση!
Η μοτοσυκλετα ειναι απο την φυση της σπορ οχημα, αν δεν μπορει το αναλογο μοντελο να σου προσφερει ευχαριστηση και εχει φτιαχτει μονο για την μεταφορα σου, τοτε ΝΑΙ ειναι ασχημο!

Και επειδη πρεπει να γραψω ενα chart:

1. HARLEY (oποιοδηποτε,οπουδηποτε,οτιδηποτε)
2. HARLEY (οπουδηποτε,οτιδηποτε,oποιοδηποτε)
3. HARLEY (οτιδηποτε,oποιοδηποτε,οπουδηποτε)

AFTER
03/10/2005, 23:17
Μαλλον η πιο ομορφη harley

25271

la_villa
03/10/2005, 23:41
....τωρα περιμενεις απαντηση σε αυτο?

:confused:

Όχι στην πλάκα το έβαλα λόγω εντελώς διαφορετικών απόψεων περι γούστου.
:wave2:

el_hymador
03/10/2005, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

By the way
Πιστευω οτι ΑΣΧΗΜΟ μηχανακι ειναι αυτο που δεν μπορει να σου προσφερει μοτοσυκλετικη συγκινηση!
Η μοτοσυκλετα ειναι απο την φυση της σπορ οχημα, αν δεν μπορει το αναλογο μοντελο να σου προσφερει ευχαριστηση και εχει φτιαχτει μονο για την μεταφορα σου, τοτε ΝΑΙ ειναι ασχημο!

......επειδη διακρινω μια προσπαθεια σοβαρης αντιπαραθεσης και διαλογου με επιχειρηματα και επειδη δεν θελω το topic να παρασυρθει σε ατραπους ανελεητων συζητησεων για την αισθητικη και το πολιτσμικο γιγνεσθαι των ημερων μας σας παραθετω μια φωτο του δημιουργου της συζητησης αυτης......

25276

el_hymador
03/10/2005, 23:51
....οκ?....αναλογου επιπεδου απαντησεις please.......

Alx 84
03/10/2005, 23:52

.....σε περιπτωση που δεχθω επιθεση απο varadereous , εχω λυση!!! θα φωναξω οτι υπαρχει προσφορα top-case , γυαλιστικη αλοιφη , δυο cordures ασορτι (στο χρωμα της ερημου...για αυτον και για εκεινην....) και ενα Σ/Κ στο Πηλιο (οπου θα πανε με το αυτοκινητο:rotflmao: ).....θα ψαρωσουν και δεν θα ασχοληθουν καθολου μαζι μου.....

να σε δώ τι θα κάνεις αν σου την πέσουν καμιά 15αριά!!! θα ξηλωθείς για τα καλά( άν συμβιβαστούν)!!!:wave2:

Alx 84
04/10/2005, 00:00
σας παραθετω μια φωτο του δημιουργου της συζητησης αυτης......

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχχαα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πέθανα στο γέλιο !!!!!!!!!!!!:lol: :lol:

AFTER
04/10/2005, 00:02
Πουλακι μου σε ξεσκεπασα!!!

25278

el_hymador
04/10/2005, 00:09
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κανεις παρεα με τον bartal?:beer: :beer:

Multi-Duc
04/10/2005, 02:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
φτάνουμε στο Νο2

επιλογή Νο1 μέχρι πριν δυο μέρες και με διαφορά απο όλα τόσο που δεν το πιστεύω ότι αυτή η μπαχαντέλα κυκλοφορεί ακόμα αλλά το Νο1 θα πάει σε άλλο λόγω όμορφου παρελθόντος που καταφεραν και το έκαναν...(περισσότερα μετάτις διαφημίσεις)

Auth h mpakatella einai trellaaaaaa!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao:

idi
04/10/2005, 09:40
Τα περισσότερα ΒΜW ειναι αξιόλογες μοτοσυκλέτες...

Εγω σχολίασα ΜΟΝΟ την απαράδεκτη ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ τους...

dodos_1
04/10/2005, 11:49
απλα άσχημο...:yuck:

25325

el_hymador
04/10/2005, 15:17
.....δηλαδη τι πρεπει να κανω για να αρχισει μια αξιοπρεπης (με μπινελικια και απειλες) διαμαχη?

DirtRider
04/10/2005, 15:44
.....δηλαδη τι πρεπει να κανω για να αρχισει μια αξιοπρεπης (με μπινελικια και απειλες) διαμαχη?

...ρε λες τελικά οι βαρκάρηδες να είναι χλεχλέδες...;;;

...μη στενοχωριέσαι όμως τζόγια μου...πιάσε βρίσε κάνα KTM και θα σου αρχίσω γω το γλέντι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α και που' σαι βρε Κωστάκη παιδί μου... μη βάλεις ξανά την φωτογραφία σου έτσι χωρίς προειδοποίηση...

...πάγωσε το σκατό μέσα μου από τον φόβο που την είδα και τώρα ψάχνω το σεσουάρ της γυναίκας για να τα λιώσω...(μη ρωτήσεις πως...). :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

XTMPAM
04/10/2005, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από DirtRider

...μη στενοχωριέσαι όμως τζόγια μου...πιάσε βρίσε κάνα KTM και θα σου αρχίσω γω το γλέντι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α και που' σαι βρε Κωστάκη παιδί μου... μη βάλεις ξανά την φωτογραφία σου έτσι χωρίς προειδοποίηση...

...πάγωσε το σκατό μέσα μου από τον φόβο που την είδα και τώρα ψάχνω το σεσουάρ της γυναίκας για να τα λιώσω...(μη ρωτήσεις πως...). :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AXAXAXAXAXAAAXAXAX:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!!!:rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
04/10/2005, 21:02

.....πρωτα απ΄ολα μαλλον ζηλευεις που δεν εχεις την φωτογενεια μου......

...δευτερον με το σεσουαρ θα σου κατσαρωσουν και μετα φαντασου ποσο επωδυνη θα ειναι η ισιωτικη...:lol:

...τεταρτον (ποιος το γαμει το τριτο!!) δεν μου βγαινει να βρισω ktm αφου ημουν παλιοτερος κατοχος ενος...

...οι βαρκαρηδες μαλλον δεν εχουν δει ακομα το post αυτο γιατι τα βραδυα βλεπουν ελληνικες σειρες αγκαλια με το αμορε τους.....(αν δεν τσαντιστουν και τωρα .....αδικος κοπος!!!)

....( το 950adventure μοιαζει σαν γεννετικα τροποποιημενη ντακοτα..... :lol: )

athandim
05/10/2005, 10:47
Εχουμε και λέμε...
3.Yamaha Fazer 600 (2004+)
Ισως είμαι λίγο άδικος γιατί δεν το συγκρίνω με το σύνολο των
μοτοσυκλετών, αλλά με τον προκάτοχό του, που ήταν κουκλί..
Πώς τα κατάφεραν έτσι οι Japs..εύγε.. θέλει πόλυ ταλέντο...

2.BMW scarver
Είναι τόσο άσχημο που σου προκαλεί τον οίκτο και.....
τελικά το συμπαθείς :lol:

1.Aprilia Scarabeo 500
Τί να πω γι αυτό το σκούτερ...αναρωτιέμαι αν κάποιος το αφήσει αναμμένο σε κάποιον πολυσυχναστο δρόμο για xxxx χρονικό διάστημα, υπάρχει περίπτωση να φιλοτιμηθεί ποτέ κάποιος κλέφτης;;;(ποτέεεεεε.....ακόμα και αυτά τα @ρ##δι@ έχουν γούστο.):sun: :sun: :wave2:

idi
05/10/2005, 13:35
ΝΕΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!!

ΗΟΝDA FMX!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

25441

el_hymador
05/10/2005, 14:00
ΝΕΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!!

what tha fuck is that???!!!!

250 ειναι?

honda κινητηρακι διακρινω....

αυτη ειναι η τελικη του μορφη?

θα το χρησιμοποιουν για εξορκισμους?

κανει και για ανοιχτηρι μπυρας / γαλατος εβαπορε?

...πες μου οτι κανεις πλακα και ειναι κανα προτοτυπο.....δεν μπορω να το πιστεψω οτι αυτο θα κυκλοφορει στους δρομους.....θα τους κανω μυνηση!!:rotflmao:

ktm640lc4
05/10/2005, 15:06
Εμενα οι harley δεν μου αρεσουν, ντιπ καταντιπ ομως.

Α, και οι μεζεδες (ΜΖ)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
05/10/2005, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Εμενα οι harley δεν μου αρεσουν, ντιπ καταντιπ ομως.

Α, και οι μεζεδες (ΜΖ)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...δεν σου αρεσουν αισθητικα η για αυτα που προσφερουν?

Multi-Duc
05/10/2005, 16:42
ΝΕΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!!

to pani sthn exatmish einai sto standard exoplismo????

vgainei me gouninh sella????

:eyepop:

DirtRider
05/10/2005, 19:42
.....πρωτα απ΄ολα μαλλον ζηλευεις που δεν εχεις την φωτογενεια μου......

...δε λέω ρε Κωστή...όσο ήσουν μουτζουρωμένος ήσουν κούκλος...
Μόλις όμως σε ξεμασκάρωσε ο After...
...έψαχνα τα μάτια μου κάτω από το γαρφείο...
Να φοράς ΠΑΝΤΑ κράνος παιδί μου...ακόμα κι όταν πίνεις καφέ στην πλατεία, έτσι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

....το 950adventure μοιαζει σαν γεννετικα τροποποιημενη ντακοτα....

Τελικά δε σου τρέχει ρε φίλε...
Μόλις άρχισα να γράφω κάτι για την αδερφή σου, ο idi μας μόστραρε τον 2ο τρόμο (ο 1ος ήταν η...φωτογένειά σου...) οπότε... άντε ΠΑΛΙ κάτω από το γραφείο να βρω τα μάτια μου... Μπρρρρρ...

Α ναι... και μια παράκληση προς τον IDI...

...ΡΕ ΣΥ...πάρε επιτέλους την βυζαρού από το άβαταρ σου...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...γ@μώ το στανιό μου... Δεν έχεις κάποιο με τον Τουίτυ ή τον Ντόναλντ...;;;

el_hymador
05/10/2005, 20:10
...δε λέω ρε Κωστή...όσο ήσουν μουτζουρωμένος ήσουν κούκλος...
Μόλις όμως σε ξεμασκάρωσε ο After...
...έψαχνα τα μάτια μου κάτω από το γαρφείο...
Να φοράς ΠΑΝΤΑ κράνος παιδί μου...ακόμα κι όταν πίνεις καφέ στην πλατεία, έτσι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τελικά δε σου τρέχει ρε φίλε...
Μόλις άρχισα να γράφω κάτι για την αδερφή σου, ο idi μας μόστραρε τον 2ο τρόμο (ο 1ος ήταν η...φωτογένειά σου...) οπότε... άντε ΠΑΛΙ κάτω από το γραφείο να βρω τα μάτια μου... Μπρρρρρ...

Α ναι... και μια παράκληση προς τον IDI...

...ΡΕ ΣΥ...πάρε επιτέλους την βυζαρού από το άβαταρ σου...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...γ@μώ το στανιό μου... Δεν έχεις κάποιο με τον Τουίτυ ή τον Ντόναλντ...;;;

....ζητω ταπεινα συγνωμη.....παρε μια φωτο να συνελθεις......(η αδερφη μου ειναι...που ηθελες να βρισεις!!!)

....οντως δεν μου παει στις διαμαχες .... θα αφοσιωθω στο φιλανθρωπικο εργο μαλλον....

...γιατι ο τουϊτι δεν ειναι sexy???:hypnotize

25471

ktm640lc4
06/10/2005, 08:39
...δεν σου αρεσουν αισθητικα η για αυτα που προσφερουν?

Αισθητικα μονο. Ολες οι μηχανες εχουν βγει για καποιον λογο και για καποιο target group.

Απλα δεν μου αρεσουν καθολου λεμε.

el_hymador
06/10/2005, 22:13
Αισθητικα μονο. Ολες οι μηχανες εχουν βγει για καποιον λογο και για καποιο target group.

Απλα δεν μου αρεσουν καθολου λεμε.

....απλα μου κανει εντυπωση γιατι οι harley και οι διαφορες Βρετανικες μοτοσυκλετες (bsa - norton - triumph) ειναι κατ΄ουσιαν τα σχεδιαστικα αρχετυπα ολων των μοτοσυκλετων...Εγω τις βρισκω εξαιρετικα ομορφες (αλλα αυτο ειναι αλλη μια αποψη , τιποτα περισσοτερο) οπως εξισου ομορφες ειναι και ολες οι κλασσικες μοτοσυκλετες.

AFTER
06/10/2005, 22:33
....απλα μου κανει εντυπωση γιατι οι harley και οι διαφορες Βρετανικες μοτοσυκλετες (bsa - norton - triumph) ειναι κατ΄ουσιαν τα σχεδιαστικα αρχετυπα ολων των μοτοσυκλετων...Εγω τις βρισκω εξαιρετικα ομορφες (αλλα αυτο ειναι αλλη μια αποψη , τιποτα περισσοτερο) οπως εξισου ομορφες ειναι και ολες οι κλασσικες μοτοσυκλετες.

Οι Βρετανικες ναι, οι harley ομως στις μοναδικες μοτοσυκλετες που ειναι αρχετυπο, ειναι οι.....harley!
Δεν νομιζω να ειχαν βγαλει ποτε οι Ιταλοι ή οι Αγγλοι, τσοπεριες!

Εδω η moto guzzi εκανε καποιες αποπειρες, και τα αποτελεσματα τα βλεπετε
Αφου αλλιως ξερουν να το δουλευουν το μολυβι οι italiani...

Multi-Duc
06/10/2005, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Δεν νομιζω να ειχαν βγαλει ποτε οι Ιταλοι ή οι Αγγλοι, τσοπεριες!

Mia apo tis apotyxhmenes (emporika) prospatheies

DUCATI INDIANA 350

25546

ktm640lc4
07/10/2005, 08:45

Norton και λοιπες ναι.

Αλλα harley με τιποτα. Δεν νομιζω οτι ειναι σχεδιαστικα κατι το ιδιαιτερο. Ουτε εδωσαν ιδεες για μεταγενεστερες μοτοσυκλετες.

idi
07/10/2005, 09:58
what tha fuck is that???!!!!

250 ειναι?

honda κινητηρακι διακρινω....

αυτη ειναι η τελικη του μορφη?

θα το χρησιμοποιουν για εξορκισμους?

κανει και για ανοιχτηρι μπυρας / γαλατος εβαπορε?

...πες μου οτι κανεις πλακα και ειναι κανα προτοτυπο.....δεν μπορω να το πιστεψω οτι αυτο θα κυκλοφορει στους δρομους.....θα τους κανω μυνηση!!:rotflmao:

ειναι "προτοτυπο" FMX 800 και ΕΛΠΙΖΩ να μη βγει στους δρομους....

el_hymador
07/10/2005, 17:24
Norton και λοιπες ναι.

Αλλα harley με τιποτα. Δεν νομιζω οτι ειναι σχεδιαστικα κατι το ιδιαιτερο. Ουτε εδωσαν ιδεες για μεταγενεστερες μοτοσυκλετες.

πες αλευρι.....:lol:

25604

ktm640lc4
10/10/2005, 10:55
:lol: :lol: