PDA

View Full Version : Όριο 3 φωτογραφιών ανα ποστ και διαδικασία ανεβάσματος

Da.Vintage
25/04/2013, 12:43
Μεγάλα μυαλά και διαχειριστΆδες του Φλόρουμ,

μιας και ο τομέας των ανακατασκευών και των μετατροπών μεγαλώνει και πληθαίνει συνεχώς να κάνω μία πρόταση προς την διευκόλυνσή μας?

Το όριο των 3 φωτογραφειών ανα ποστ είναι λίγο δύσχρηστο γιατί πολλες φορές χρειάζεσαι παραπάνω απο 3 για να είσαι αναλυτικός σε μία ερώτηση ή σε ένα βήμα ανακατασκευής. Σε κάποια άλλα φόρουμ είναι 10 για παράδειγμα.
Ανεβάζω την ανακατασκευή μου σε 2 φόρουμ ταυτόχρονα και στο άλλο και λόγω ορίου και λόγω διαδικασίας είναι παιχνιδάκι εδω που με ενδιαφέρει και πιο πολύ γιατί είναι το "σπίτι μου" χρόνια ξεφυσάω πριν αρχίσω!

επίσης η διαδικασία ανεβάσματος όταν ανοίγει νεο παράθυρο στην διαχείρηση συνημμένων το upload καθε αρχείου γίνεται ένα ένα... αυτό που έχω συναντήσει και είναι πολύ πιο εύκολο είναι κάπως έτσι

288511

Ελπίζω να υπάρχει διάθεση και χρόνος και κάθε δυνατότητα να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη

Da.Vintage
25/04/2013, 12:48
Και όταν ανέβουν στο ποστ φαίνονται κάπως έτσι...

288512

sapila racing
25/04/2013, 13:15
Και όταν ανέβουν στο ποστ φαίνονται κάπως έτσι...

288512

Οταν δεν εχεις κανει login φαινονται ετσι για να μειώνεται το bandwidth του φόρουμ, αν κανεις logon τις βλέπεις κανονικά.

McGyver
25/04/2013, 13:19
Λυπάμαι, αλλά το όριο των 3 φωτογραφιών ανά μήνυμα και ο τρόπος για το ανέβασμα δεν μπορεί να αλλάξει στην παρούσα φάση.

Ίσως εξεταστεί κάποια στιγμή στο μέλλον.

Da.Vintage
25/04/2013, 13:55
Οταν δεν εχεις κανει login φαινονται ετσι για να μειώνεται το bandwidth του φόρουμ, αν κανεις logon τις βλέπεις κανονικά.
Όχι ρε αυτό είναι απο άλλο φόρουμ όταν έχεις κάνει login

sapila racing
25/04/2013, 13:58
Όχι ρε αυτό είναι απο άλλο φόρουμ όταν έχεις κάνει login

α οκ, αναφέρεσαι στο bmw φορουμ λοιπόν.
Καποτε σύχναζα κι εγω εκει. :wave2:

Da.Vintage
25/04/2013, 13:59
Λυπάμαι, αλλά το όριο των 3 φωτογραφιών ανά μήνυμα και ο τρόπος για το ανέβασμα δεν μπορεί να αλλάξει στην παρούσα φάση.

Ίσως εξεταστεί κάποια στιγμή στο μέλλον.
Μακάρι :beer: