View Full Version : Πάμε πίστα Αιγινίου;
nemethon
03/10/2005, 21:53
Την Κυριακή 9/10 θα παμε με ενα φιλαράκι στην πίστα Αιγινίου. Απο αυτόν που θέλει να ψάξει τα οριά του στις στροφές μέχρι αυτόν που θελει απλά να κανει βολτούλες μέσα στην πίστα, μπορεί να μας ακολουθήσει .Η είσοδος στην πίστα απ'οσο
γνωρίζω είναι ελεύθερη.
Διευκρίνηση: [επειδη πολλοί το μπερδεύουν με το Αίγιο ή το Αγρίνιο ή ακομα και με την Αίγινα (εντάξει τώρα το παραξύλωσα)]
Το Αιγίνιο βρίσκεται περίπου 50-40 χλμ απο την Θεσσαλονίκη
Τώρα που μάθαμε πώς γίνεται...
Καμμία παραπάνω πληροφορία;
angels_gr
04/10/2005, 09:28
Θάνο, δεν είναι ακριβώς πίστα. Εκεί ξεκίνησαν να φτιάξουν πίστα αλλά τελικά δεν τελείωσε ποτέ. Είναι όμως ένας χώρος στον οποίο μπορείς να πας και να κάνεις εξάσκηση μιας και δεν έχει αυτοκίνητα.
Ότι θέλει ο λαός.
:sun:
Barchman
04/10/2005, 12:19
Κώστα, είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ πίστα. Απλώς, δεν έχει κάτι άλλο πλην της ασφάλτου και ενός...γιαπιού! Τριγύρω, βέβαια, έχει πολύ ωραίο τοπίο (βλέπε "σκουπιδότοπος").
Τέλος πάγκων, είμαι μέσα, ΦΥΣΙΚΑ. Για τους εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενους προτείνω συνάντηση στις 11:00 μπροστά (και ΟΧΙ μέσα!) στα δικαστήρια...
Διευκρίνηση: Αν έχει βρέξει νωρίτερα, υπολογίστε (σύμφωνα με τις τρέχουσες θερμοκρασίες) δύο έως τρεις ημέρες για να στεγνώσει. Ούτως ή άλλως, θα χρειαστεί λίγο σκούπισμα για τα χώματα, τα φυτά και τα...χμμ...απεκκρίματα των ζωντανών που μάλλον θα υπάρχουν...
ΜΗΝ πτοείστε, όμως, αξίζει τον κόπο...
Zan_Prizol
05/10/2005, 12:09
Μέσα είμαι και εγώ παίδες...αλλά για λίγο!
Το ευχάριστο είναι ότι δεν δουλεύω Κυριακή βράδυ...
Το δυσάρεστο είναι ότι δουλεύω Κυριακή απόγευμα (4-12)
Θα έρθω αλλά θα την κάνω κλέφτικα κατά τις 3-3.15 ;)
extreme13
05/10/2005, 18:46
Που βρίσκετε πίστα Αιγινίου?
Είναι κοντά στη εθνική? Πως θα ερθω από Λάρισα?
nemethon
06/10/2005, 12:04
Παιδιά σκ*τά.Πριν απο λίγο γύρισα απο την πίστα του αιγινίου(ειχα παει να "στρώσω" το καινούργιο μου παντελονάκι) .Δεν μπορούσα να μπώ μέσα γιατί μια λίμνη κάλυπτε τον δρόμο, ακόμη και εντούρο θα περνούσε δυσκολα, δεν μπορούσα να φανταστείτε ουτε με τα πόδια να πάω μέσα ,επρεπε να σκαρφαλώσω κατι βουνα σκουπιδιών.
εψαξα για κάποιο παράδρομο αλλα δεν βρήκα τίποτα.Εκτός απο αυτό, η πίστα που είδα απο μακρια ειναι γεμάτη πέτρες και χαλίκια, Δεν ξέρω τι λέτε να κάνουμε; :bigcry: :a018:
Barchman
06/10/2005, 15:04
Αυτά που είδες είναι στην ευθεία, στην είσοδο της πίστας (κάτι σαν έξοδος διαφυγής αλλά από την αντίθετη κατεύθυνση) και ΔΕΝ επηρεάζουν την ίδια την πίστα.
Επαναλαμβάνω: αν ΔΕΝ βρέξει μέχρι την Κυριακή, η πίστα δε θα έχει νερά. Σίγουρα θα έχει λίγα χώματα αλλά, ναι, θα τα σκουπίσουμε...
angels_gr
07/10/2005, 08:31
Τελικά θα πάμε???
Barchman
07/10/2005, 08:38
Εγώ, θα πάω.
Αν δεν έρθει κανείς άλλος, θα έχω παρέα τα σκουπόξυλα...:cool:
Άιντε, μπρε...
Τι πίστα είναι αυτή ρε παιδιά; Δώστε ένα μέτρο σύγκρισης... Βάλτε και καμιά κινητοφωτογραφία.... έχω μία έμφυτη περιέργεια... :rolleyes:
angels_gr
07/10/2005, 09:05
Θάνο, θα βγάλουμε φωτογραφίες και θα τις ποστάρουμε για να δείτε. Έχω και εγώ μια περιέργεια να δω πως είναι.
Ρε παίδες, σκούπα ποιος θα φέρει???
HLIASCBF
07/10/2005, 15:13
K εγω μεσα ειμαι για αιγινιο circuit.Ελπιζω μονο να μη βρεξει...τα λεμε εκει!
nemethon
07/10/2005, 17:28
ρε barchman πως θα μπουμε μέσα; αφου εχει μπλόκο (την λίμνη), αν είναι να έρθεις με κανα φερυ μποατ να μας μεταφέρεις απέναντι τότε αλλάζει το θέμα.
Τώρα περα απο την πλάκα, σου λέω έψαξα για καποια άλλη είσοδο και δεν βρήκα, ξέρεις καποια άλλη εισοδο;
nemethon
07/10/2005, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Τι πίστα είναι αυτή ρε παιδιά; Δώστε ένα μέτρο σύγκρισης... Βάλτε και καμιά κινητοφωτογραφία.... έχω μία έμφυτη περιέργεια... :rolleyes:
foto δεν παίζει αλλα θα σου πω ένα, εχει ευθεία 600μ
nemethon
07/10/2005, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από extreme13
Που βρίσκετε πίστα Αιγινίου?
Είναι κοντά στη εθνική? Πως θα ερθω από Λάρισα?
οπως έρχεσαι απο Λάρισα λιγα km πριν στρίψεις για βέροια έχει μια ταμπέλα που γράφει αιγίνιο και δείχνει να στρίψεις στα δεξιά. Την πίστα δύσκολα θα την βρείς αν δεν ξέρεις που είναι.
Ο καιρός μας χαμογελάει, :sun:
ο Barchman οργανώθηκε, :a23:
νεράκι και 11 στα δικαστήρια λοιπόν!
Θα φέρει κανείς και έτερον ήμισυ? :a49:
Dodok edessa
08/10/2005, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από city
το μυαλό σου εκει εσενα :winka: :wave2:
Zan_Prizol
08/10/2005, 14:46
Αν δεν πηγαίναμε Αιγίνιο αλλά βολτίτσα θα έφερνα μια κοπέλα εγώ...
Σου χρωστάω καφέ να ξέρεις Σίτι...την έπεισα επειδή έρχεται η δικιά σου :D :D :D
Τώρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να την χρονομετρήσεις...χεχεχε
Barchman
08/10/2005, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από city
Βεβαίως. Ποιος θα σκουπίσει την πίστα για να "τρέξουνε" οι άντρες...;:D :D :D
Άντε, άντε...μαζευόμαστε πολλοί...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Ρε μην σας ξανακουσω να λετε τιποτα για Αθηνα οτι ειμαστε καλυτερα....
..ξέρετε αύριο ε?
"Πω ρε Γιώργο πως το πας έτσι?!"
"Μακάρι να οδηγούσα σαν εσένα ρε φίλε.."
"Πας και σε αγώνες?"
:beer:
Μας ματιάξατε!Ειδικά εσύ Dodok!!!
Αύριο solo λοιπόν... :sad:
Ελπίζω να το δεις αυτό Zan_Prizol..:smilea:
:wave2: :wave2: :wave2:
25696
nemethon,Βarchman,Zan_Prizol.
Φιλική συμμετοχή Αγγέλα..
:D
25697
Barchman
09/10/2005, 20:09
Πρώτη φορά, στα τρία χρόνια που την επισκέπτομαι, είχε τόσο κόσμο η πίστα.
Ακόμη και αγωνιζόμενοι (δεν ξέρω σε τι αγώνες) έκαναν προπόνηση με τις μηχανές τους - τις οποίες μετέφεραν με τρέιλερ!
Τέλος πάγκων, ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Αν εξαιρέσουμε την τελευταία (παρατεταμένη) στροφή, η οποία είχε αρκετά χώματα, φυτά και...απεκκρίματα, μόνο σε δυο-τρία ακόμη σημεία ήθελε προσοχή...
Δυστυχώς, δε γλιτώσαμε το "χωραφάκι". Ο Κώστας (nemethon) βγήκε εκτός, στο τέλος του φρεναρίσματος, γλιστρώντας πάνω σε χαλίκια. Ο ίδιος ΔΕΝ έπαθε ΤΙΠΟΤΑ. Η μηχανή απέκτησε μερικές "υπογραφές" στο δεξί τμήμα της και στράβωσε το ποδόφρενο...
Κωστή, ΜΙΚΡΟ το κακό...αφού εσύ είσαι καλά...
Φωτογραφίες από τούτη τη "μοτοσύναξη" θα δημοσιευτούν μετά από την εμφάνιση του φιλμ και το απαραίτητο "σκανάρισμα". ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ, θα γίνει σύντομα...
Την επόμενη φορά, να έρθετε κι εσείς...
Υ.Γ. Σας είπα; Έκανα μερικούς γύρους με τη μηχανή του Κώστα (GSXR 1000K5). Εντυπώσεις: ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........:eek: :eek: :eek:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Barchman
[B]Πρώτη φορά, στα τρία χρόνια που την επισκέπτομαι, είχε τόσο κόσμο η πίστα.
Ακόμη και αγωνιζόμενοι (δεν ξέρω σε τι αγώνες) έκαναν προπόνηση με τις μηχανές τους - τις οποίες μετέφεραν με τρέιλερ!
Για την ενημερωσεις σας....Χοντα CBR1000 με νουμερο 109 Αθανασιος Μαρατος, αγωνιζομενος
Ducati 999 με νουμερο 109 Κωστας Σηψας αγωνιζομενος πρωταθλητης Ελλαδος 2-3 φορες στα 600..
Χοντα Blackbird blue που τον μαθαινουν και μετα τους κυνηγαει γυρο γυρο στην πιστα....Εγω...!!!
angels_gr
10/10/2005, 10:19
Ρε παιδιά δεν ήρθα μαζί σας στην πίστα, γι’ αυτό προτείνω να βρεθούμε για κανα καφέ και να μου πείτε και τις εντυπώσεις σας. Τι λέτε? Πάμε την Τετάρτη για coffee??? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=13788)
Zan_Prizol
10/10/2005, 21:20
Ωραία ήτανε,πολύ κόσμο είχε...καγκουριλίκι μπόλικο να μην ήτανε και η ατυχία του Κώστα στη μέση...
Άντε και η επόμενη να είναι σύντομα!!!!
nemethon
11/10/2005, 17:45
Μου στοίχησε τελικα ακριβά το οικοπεδάκι
Λοιπον παιδες ακούστε για να γίνει η μηχανή καινούργια:
700e το πλαινό δεξί φέρινγκ
60e ο αεραγωγός
57e η μανέτα
53e το ποδόφρενο
και ο βαφέας θέλει 250e για να βάψει τεπόζιτο ,μάσκα και ουρά (τα οποία εχουν γραντζουνιες που δεν πολυφαίνονται αλλα θα τα κάνω)
:bigcry: :bigcry:
nemethon
11/10/2005, 17:53
παρτε και τις φώτο απο το κινητό μου
οι οποίες δεν είναι καλές και γι'αυτο φταίει το κινητό μου αλλα και φωτογράφος (city) που τον λέγαμε τραβα οταν ειμαστε κοντά και αυτός τραβούσε 1 χιλιομετρο πρίν
λοιπόν αρχίζει η παρουσίαση:
σε αυτή την φωτό μπορεί κανείς να δεί τον zan με το v strom του city
25873
nemethon
11/10/2005, 17:55
μια άποψη απο την πίστα (για τον Θάνο)
25874
nemethon
11/10/2005, 17:58
εδω, αν δεν κάνω λάθος ο zan με το cbf
25875
nemethon
11/10/2005, 18:00
εδω η αφεντιά μου
25876
nemethon
11/10/2005, 18:03
αυτο που αχνοφαίνεται πρέπει να είναι ο αγαπητός μας barchman
25877
nemethon
11/10/2005, 18:07
μια πιο ευκρινής άποψη απο τον zan
25878
nemethon
11/10/2005, 18:08
εδώ ενας άσχετος τρελαμένος με ένα Z
nemethon
11/10/2005, 18:09
,
25879
nemethon
11/10/2005, 18:15
εδω kawaσακιας, άγνωστος για μας αλλα πρέπει να είναι συγγενής ή κολλιτάρι του city, γιατι δεν εξηγήται αλλιώς το γεγονός οτι τον εχεί βγάλει καμια 4 φορές ακόμη ενώ εμένα μια και τον barchman σχεδόν καμία
25880
Πω πω κράξιμο! :rotflmao:
Πολύ εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι οι φωτογραφίες βγήκαν ακριβώς έξω από την πίστα(μπορεί να πατούσα και λίγο μέσα..)
Τώρα αν εσύ εννοούσες να είμαι ΜΕΣΑ στην πίστα για να σε βγάλω...
:wacko: :wacko: :wacko: :confused:
Οι φωτογραφίες που ανέβασα εγώ με υποδιαίστερο κινητό φαίνονται πολύ πιο καθαρές,μήπως τις πείραξες καθόλου?
Μην πυροβολάτε τον φωτογράφο! :nono:
Όταν θέλουμε να βγάλουμε φώτογραφία δεν μπαίνουμε με 120 στη στροφή!!! :ninja:
Και όσο για την πτώση καλύτερα να ακούς το ένστικτο σου την άλλη φορά!Υπόψιν για τους υπόλοιπους,η "αγορά" έλαβε χώρα στον τελευταίο γύρο..
Και ένα τελευταίο σχόλιο για κάτι οπυ μου έμεινε.
Θέλω να τονίσω το γεγονός ότι ο nemethon δεν κατάλαβε τίποτα εξαιτίας του προστατευτικού εξοπλισμού από την κορυφή μέχρι τα νύχια..Γι αυτό το νου σας...
Όσον αφορά τον ξάδερφο μου με το kawasaki,δεν καταλαβαίνω τί εννοείς..:lol: :lol:
:wave2:
Barchman
14/10/2005, 18:40
nemethon...
26207
Barchman
14/10/2005, 18:42
city...
26208
Barchman
14/10/2005, 18:45
zan_prizol...