PDA

View Full Version : Πείτε μας καλορίζικο...

Σελίδες : 1 [2]

harris_x
24/07/2016, 18:33
Ρε σεις έλεος με την κατανάλωση. 200ευρώ για 2 κινέζικες ρόδες και ένα κινέζικο σκελετό ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ???? Με διαρκεια χρήσης κανα εξαμηνο το πολύ? Αντε βρείτε κανα μεταχειρισμένο.
Δεν ξερω για το πόσο τα χρησιμοποίησαν τα υπόλοιπα παιδάκια αλλα ο δικός μου το προτιμάει απο το ideal με τα πετάλια που του πηρε ο παππούς γιατι με αυτο κάνει κολπα.

Εχουμε κλείσει 3ο χρόνο και συνεχίζουμε.

Νομιζω εχει βγάλει τα χρήματά του και με το παραπάνω ;)

Επιπλέον, οταν πηγαίνουμε στο βουνό πάντα παίρνουμε το kokua, μια φορά πήραμε το ideal και το μετάνιωσαμε γιατί τα διαθέσιμα ποδηλατακια για την ηλικία αυτή δεν εχουν ταχύτητες και σε ανηφόρες είναι αδύνατο να ακολουθήσουν.

congate7
24/07/2016, 19:01
Χάρη μετά από 3 χρόνια για ποιο λόγο δεν του έβαλες τα πετάλια;
Δεν σου τη λέω, από καθαρή περιέργεια ρωτάω.

harris_x
24/07/2016, 19:33
Χάρη μετά από 3 χρόνια για ποιο λόγο δεν του έβαλες τα πετάλια;
Δεν σου τη λέω, από καθαρή περιέργεια ρωτάω.
Δεν παίρνει πετάλια, όμως εχει ενα ideal στο οποίο έμαθε το πετάλι σε λίγη ώρα αλλα όπως λεω και πιο πάνω σχεδόν πάντα προτιμά το balance bike γιατί με αυτό κάνει κόλπα ;)

congate7
24/07/2016, 19:47
Νόμιζα ότι έμπαιναν και στο "δικό" σου και απλά δεν τα έβαλες για κάποιο χ λόγο.

Άντε και με minibike σε 2-3 χρόνια!!! :beer:

devil's animal
24/07/2016, 19:55
Devil ενα χρόνο σχεδόν το έχω εχει παει απο ράμπες σκειταδων χώματα, κατηφόρες ολα αυτα φυςικα με άπειρα κοπανηματα, παρκαρίσματα κάτω, το μονο μέμτο και φυσιολογικό ειναι τα γδαρσίματα του χρώματος κατα τα αλλα κανενα μα κανενα πρόβλημα, ο ατσάλινος σκελετός δεν δείχνει κανενα σημάδι έλλειψης αντοχής, ενω η συναρμογή σε σέλα και τιμόνι ειναι στιβαροτατη
Το πήρα 70ευρω το basic επαναλαμβάνω, το ακριβότερο έκανε 100
Αισθητικά μου αρέσει παρα πολυ απο κοντά ειναι ακομη πιο όμορφα

ωραια φαση..
ευχαριστω για το feedback...
:beer::beer:

leftos
25/07/2016, 12:53
Να γραψω και εγω εχω παρει αυτο

https://www.buyeasy.gr/ell/product/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9_%CE%99%CF%83%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%BF%CF %80%CE%AF%CE%B1%CF%82_B_Bip_Bellelli

απο το τοπικο ποδηλαταδικο στην Λουτσα που μενω. Πιστευω οτι μπορεις να το βρεις γυρω στα 50 - 60 το πολυ.
Εσπασαν οι χουφτες μετα απο αρκετα πεσιματα αλλα τις επιασα παλι.
Το δουλεψε απο 1,5 χρονου και πριν τα 2 σε κατηφορα τον χανεις σηκωνει τα ποδια και δεν τον προλαβαινεις αν δεν τον κρατας.
Ακομα και μεσα στο σπιτι το χρησιμοποιει.

MG-KTiNoS
25/07/2016, 15:56
καλορίζικο...

:)