View Full Version : MOTO GP round 3, JEREZ, 5-5-2013
chr1s_86
07/05/2013, 20:12
Α και φέτος όλοι βλέπουν μοτο τι τζι πι, το ΣΒΚ ούτε τσάμπα...
:smokin:
Το WSBK είναι και γαμώ τα πρωταθλήματα αν ενδιαφέρεται κανείς για τους αγώνες μοτοσυκλέτας και όποιος δεν το παρακολουθεί χάνει (και πρόβλημα του)
KostasV2
07/05/2013, 20:22
Το WSBK είναι και γαμώ τα πρωταθλήματα αν ενδιαφέρεται κανείς για τους αγώνες μοτοσυκλέτας και όποιος δεν το παρακολουθεί χάνει (και πρόβλημα του)
:a10:
MG-KTiNoS
07/05/2013, 20:35
Ναι χο χο μπυρίτσες κι από μένα...
Μόνο που το πρόβλημα δεν είναι όσων δε βλέπουν αλλά κατ αρχήν του Ιτάλια1 που τα έσκασε και δεν θα τα ξανασκάσει για δικαιώματα.
Μετά όλων όσων εμπλέκονται στο πρωτάθλημα αυτό, αφού έχουμε θέμα βιωσιμότητας.
Πιθανή προσαρμογή στα τηλεοπτικά δρώμενα με περικοπή του 2ου σκέλους.
WSBK έχω να κάτσω να δω (δεν μιλάω για 10λεπτα 3-4 φορές το χρόνο, λέμε να βλέπεις κανονικά) από τότε που είχαμε μηχανάκι (βέβαια δεν είχαμε αναβάτες, αλλά ένα ΠΠ το τσιμπήσαμε έστω και στα ψέμματα) → 2005 δηλαδή.
Προτιμώ να δω Moto GP όλο τον αγώνα πορεία, παρά WSBK με 10 εναλλαγές στην κορυφή.
Επίσης, προτιμώ να δω Formula 1 όλο τον αγώνα πορεία, παρά WSBK με 10 εναλλαγές στην κορυφή.
WSBK θα δω άμα ξαναφτιάξουμε ομάδα, ή άμα πάει ο Rossi (και τότε ακόμη παίζεται...)
chr1s_86
07/05/2013, 20:43
WSBK θα δω άμα ξαναφτιάξουμε ομάδα, ή άμα πάει ο Rossi (και τότε ακόμη παίζεται...)
Ναι για κάτι τέτοια έγραψα κι εγώ "αν ενδιαφέρεται κανείς για τους αγώνες μοτοσυκλέτας" και όχι για τυφλούς οπαδούς κατασκευαστών και αναβατών.
MG-KTiNoS
07/05/2013, 20:46
Χριστόφορε δυστυχώς η ζωή αγνοεί το μικρόκοσμο μας...
(κι αυτό το λέω σοβαρά)
Ναι για κάτι τέτοια έγραψα κι εγώ "αν ενδιαφέρεται κανείς για τους αγώνες μοτοσυκλέτας" και όχι για τυφλούς οπαδούς κατασκευαστών και αναβατών.
Τους «αγώνες μοτοσυκλέτας» στο γενικότερο σύνολό τους, γραμμένους τους έχω.
Τους αγώνες οποιουδήποτε άλλου είδους επίσης.
Βλέπω ότι μου αρέσει και τα SBK δεν μου αρέσουν. Επίσης δεν μου αρέσει το Enduro, το trial, το Motocross και το Stunt riding, ενώ μου αρέσει πολύ το Supercross (AMA SX φυσικά).
Δεν νομίζω πως το ότι καβαλάω μηχανάκι ή το ότι έχω μπει σε πίστα σημαίνει πως θα έπρεπε να είμαι απαραίτητα φίλαθλος-τηλεθεατής του σπορ γενικότερα.
chr1s_86
07/05/2013, 21:09
Τους «αγώνες μοτοσυκλέτας» στο γενικότερο σύνολό τους, γραμμένους τους έχω.
Τους αγώνες οποιουδήποτε άλλου είδους επίσης.
Βλέπω ότι μου αρέσει και τα SBK δεν μου αρέσουν. Επίσης δεν μου αρέσει το Enduro, το trial, το Motocross και το Stunt riding, ενώ μου αρέσει πολύ το Supercross (AMA SX φυσικά).
Δεν νομίζω πως το ότι καβαλάω μηχανάκι ή το ότι έχω μπει σε πίστα σημαίνει πως θα έπρεπε να είμαι απαραίτητα φίλαθλος-τηλεθεατής του σπορ γενικότερα.
Δεν είπε κανένας ότι σημαίνει κάτι :wave2:
KostasV2
07/05/2013, 21:25
Ναι χο χο μπυρίτσες κι από μένα...
Μόνο που το πρόβλημα δεν είναι όσων δε βλέπουν αλλά κατ αρχήν του Ιτάλια1 που τα έσκασε και δεν θα τα ξανασκάσει για δικαιώματα.
Μετά όλων όσων εμπλέκονται στο πρωτάθλημα αυτό, αφού έχουμε θέμα βιωσιμότητας.
Πιθανή προσαρμογή στα τηλεοπτικά δρώμενα με περικοπή του 2ου σκέλους.
Από το '14, τα MotoGP θα τα δείχνει στην Ιταλία το Sky Italia, γι' αυτό και πόνταραν στα SBK. Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν η Bridgepoint (ιδιοκτήτρια των Dorna και Infront) θα θελήσει να σπρώξει τα SBK ή να τα καταποντίσει. Εγώ νομίζω το 1ο πάντως...
endopandou
07/05/2013, 21:40
Συγνώμη... για Suzuki δεν λες; Απάντα τώρα και στην επόμενη ερώτηση απο μόνος σου... :tooth:
MG-KTiNoS
07/05/2013, 21:41
μακάρι...
Συγνώμη... για Suzuki δεν λες; Απάντα τώρα και στην επόμενη ερώτηση απο μόνος σου... :tooth:
Άσε μας μωρέ, με τον πόνο μας παίζεις που θέλεις και ν' απαντήσω; Φυσικά για Suzuki λέω :a48:
Δεν θέλω ν' απαντήσω...:a22:
spyrakos35
07/05/2013, 22:52
289323
Μπαμπα χασαμεεεεεε...
παιδες ας περιοριστουμε στο θεμα και οχι σε κουβεντα τυπου μοτο τζιπι βι ες σουπερμπαικ :)
KostasV2
07/05/2013, 23:37
παιδες ας περιοριστουμε στο θεμα και οχι σε κουβεντα τυπου μοτο τζιπι βι ες σουπερμπαικ :)
Σωστά...
Και που λέτε, προχτές ο κοντός τους πήρε και τα σώβρακα, αλλά εδώ μέσα δεν το πήρε κανένας χαμπάρι! :p
https://docs.google.com/file/d/0B4Y4-Px-W_wbMFIwRzdQRUJWQW8/edit?pli=1 στο 1:16:10 ,του κουναει το δαχτυλο ο γλυφιτζουριας, θα περασουμε καλα φετος.:D
Ωραιος αγωνας.:rockon:
spyrakos35
08/05/2013, 04:10
..................
Φυσικά και αν δεν έπεφτε επάνω του ο Marquez θα έμενε στην αγωνιστική γραμμή, έχεις απόλυτο δίκιο.
Για το αν ο Marquez θα πήγαινε ευθεία έως την άσπρη δεν είμαι σίγουρος, αλλά ας το δεχτώ χάριν της συζήτησης. Το θέμα είναι πως δεν έχει σημασία. Από τη στιγμή που αφήνεις χώρο, πρέπει να περιμένεις την προσπάθεια για προσπέραση.
Ο Lorenzo (που ξέρεις πως είναι η συμπάθειά μου) στη συγκεκριμένη φάση είναι φανερά αφηρημένος (απίστευτο γι αυτόν!). Όχι μόνο αφήνει χώρο, αλλά δεν προσέχει καν πως ο Marquez χώνεται από μέσα, γι αυτό και δεν σηκώνει καν το μηχανάκι μέχρι τη σύγκρουση, χαμπάρι δεν έχει πάρει.
Και πιθανώς γι αυτό ευθύνεται και η ομάδα, που για 2 συνεχόμενους γύρους του δείχνει ταμπέλα Marquez +0.3 ενώ αυτό ίσχυε μόνο στο τελευταίο split.
.......
sorry αγορίνα αλλά εγώ βλέπω εντελώς διαφορετικά πράγματα.....
ήμουν ευβοια, δεν είδα τον αγώνα, τον είδα σήμερα, ήξερα μόνο τα περι προσπέρασης και αγνοούσα το γεγονός οτι η περίφημη πασχαλιάτικη προσπέραση - τσούγκρισμα φαίρινγκ είναι φάση καρμπόν με την απόπειρα του μαρκεζ κάτι στροφες πριν οπου κατέληξε στις γραμμές.....
εγώ λοιπόν βλέπω οτι μια χαρά τις γραμμές του έχει ο χορχες, μια χαρά ξερει που είναι ο μικρός....
μάλιστα πριν την σύγκρουση, επειδή έχει αντιληφθεί οτι θα γίνει σύγκρουση, κρατάει το μηχανάκι όρθιο και συνεχίζει να φρενάρει ενώ υπό νορμάλ συνθήκες θα έστριβε πιο νωρίς....
προσωπικά πιστεύω οτι με αυτή την κίνηση, προστατεψε τον εαυτό του (και άθελά του και τον μαρκεζ) έτσι ωστε η διαφαινόμενη σύγκρουση να μην ακολουθείται από πτώση.....
ο μαρκεζ ήταν τυχερός διπλά αφού μπορούσε να έχει βγει εκτός δύο φορές και τελικά βρέθηκε και 2ος....
το τι δήλωσε ο χορχες έχει να κάνει με πολιτική και όχι με αυτό που πραγματικά πιστεύει..... σαν απόδειξη, δείτε στο πόντιουμ λίγα λεπτά πριν την συνέντευξη που ο μαρκεζ τον ξαναπλησιάζει και ο χόρχες ξανααρνειται να του δώσει το χέρι του..... αν πραγματικά πίστευε αυτά που είπε, κρίνω, οτι θα το είχε δώσει...
αυτά τα ολίγα....
υγ.... αν συνεχίσει έτσι, είναι θέμα χρόνου ο μικρός να φάει μπάτσες από κάποιον παλαιοτερο....
....
υγ.... αν συνεχίσει έτσι, είναι θέμα χρόνου ο μικρός να φάει μπάτσες από κάποιον παλαιοτερο....
σιγα μη τον προλαβουν !!!:tooth::tooth::tooth:
αν τον γλωσσοφάμε λιγουλάκι ακόμα,όοοοοολα γίνονται!!!!!:a014:
spyrakos35
08/05/2013, 08:47
αν τον γλωσσοφάμε λιγουλάκι ακόμα,όοοοοολα γίνονται!!!!!:a014:
μπα, έχει τον άγιο χριστοφορο (προστατης των οδηγών) διπλα του να κάνει βουντού και λιτανείες για πάρτη του......
(aka chr1s_86):lol:
endopandou
08/05/2013, 08:59
Οι μοτοσυκλετιστές φίλαθλοι δεν γλωσσοτρώνε κανέναν :rolleyes:
Έλα το καλό το poll απ το soup
http://www.superbikeplanet.com/souperPoll
Πάντως παίδες πρέπει να παραδεχτούμε πως να ζητάμε σκληρούς αγώνες απο τη μία (αίμα το λένε κάποιοι...) και απο την άλλη να θέλουμε τους ίδιους οδηγούς ιππότες σημαίνει πως ή ο γιαλός είναι στραβός ή εμείς στραβά αρμενίζουμε.
Την γραμμή κόμματος που θέλει και επιμένει να κρατάει ο καθένας δεν τη σχολιάζω αλλά το να ζητάμε αντίδραση καθωσπρεπισμού απο τον ηττημένονα την ώρα που ο ίδιος ο Marc και το HRC έσπευσαν να δικαιολογηθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ και ΜΟΝΟ βάση δεδικασμένου είναι κάπως... παράδοξο ιφ γιού νόου γουότ άι μίν :wave2:
sorry...
Οκ, στο κάτω κάτω ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τη γραμμή του Lorenzo;
Ας ρωτήσουμε και κανέναν αναβάτη..
Πάμε motogp.com, άρθρο Riders react to dramatic final turn in Jerez (http://www.motogp.com/en/news/2013/Riders+react+to+dramatic+final+turn+in+Jerez+1)
Dani Pedrosa, Repsol Honda Team
“It’s the final lap, it’s an aggressive move obviously. I guess if they hadn’t touched Marc would run out of track. So it means he was a little too late on the brakes. But you know - they touched in this certain point of the corner. It was kind of similar to turn one at the start in Austin, but I had time to see him coming. Just hope it doesn’t come again in the next ones.”
Colin Edwards, NGM Mobile Forward Racing
“It’s racing motorcycles isn’t it? You know, any time you’ve got this amount of people and you’ve got the passion….and especially Marquez. We’re in Spain! That kind of thing happens around here, it happens anywhere in the world. It doesn’t matter whose side you’re on – take it or leave it – that’s racing motorcycles.”
Andrea Dovizioso, Ducati Team
“I think Marquez was quite aggressive, but I don’t think it was over the limit. But sure we have to just speak in the Safety Commission about that, just to be clear about the rules. I mean, everybody has to know how we can fight. But anyway, it was hard, but I don’t think over the limit.”
Valentino Rossi, Yamaha Factory Racing
“It’s a hard attack for sure, and a hard overtake from Marc. He touched Jorge, but it’s the last lap, the last corner, and sure the guy behind tries something. Jorge kept the door open and Marc went inside, so I think it’s something that can happen in racing. “
Πάμε και www.motomatters.com, άρθρο Reaction To The Last-Corner Incident At Jerez: Rossi, Crutchlow, Smith, Suppo, Zeelenberg And Poncharal Speak (http://www.motomatters.com/news/2013/05/06/reaction_to_the_last_corner_incident_at_.html):
Cal Crutchlow, Monster Tech 3 Yamaha rider
At the end of the day, it's racing. I don't think Marquez did anything wrong. If Jorge had the opportunity, he'd do exactly the same. Marquez never rode into the side of him meaning to hit him. He ran a little bit deep, and Jorge was there, and that's it. You think Jorge has never run a little deep and ran into somebody? You think he won't for the rest of his career? At some point in racing it's going to happen. But if it happened to me, I'd probably be pissed off for half the slowdown lap, but then you've got to think about it in the sense of, I could have done it to somebody.
You don't think Marquez is a dangerous rider?
Not in any way, shape or form. No. He's a hard rider, there's a difference.
If you've got a load of bikes going round on a track at the same time, something's going to happen. As long as it doesn't happen in practice and qualifying, because there's no need for it then. But in the race, of course, you're battling. It's weird to race by giving each other positions and saying you're happy with third, because you're not happy with third.
Valentino Rossi, Yamaha Factory Racing rider
I saw the last corner just one time, so I don't know exactly. But it looks like, is the last corner on the last lap. Marquez tries very hard, it looks like Jorge leaves space on the inside, Marc tried to go in, they touch, and you know it's normal that Jorge is upset, especially now after the race, but this is racing. It's the last lap, it's the last corner, and sometimes the guy behind try very hard, and it finish like this.
Bradley Smith, Monster Tech 3 Yamaha rider
Racing incident. If you're going to leave the door open like that and invite someone through, at the end of the day, if you've come from 125 and Moto2, you learn that if a gap's shown to you like that, you take it. I mean we go for tiny gaps, so when it's that wide, you don't hesitate.
I don't think Moto2 is necessarily breeding a more aggressive type of rider, I think let's be honest, Jorge has been a world champion for a number of years from 250s, he's not had to race. When he catches someone, he passes them, he leaves them. Or he rides around on his own and disappears into the distance. You lose that last little bit of aggressiveness. Let's be honest, his last serious race, you're probably looking at 2005, Motegi? Where like it was tooth and nail, back and forth with De Angelis and Pedrosa and those boys. So that's what we're probably looking at. But at the end of the day, Marquez was looking a little bit lairy all race, was nearly in the back of him a few times.
At the end of the day, if you don't want someone to pass, you cover you're inside line. That's like the first rule of last corner. You're the one that takes the inside, if he wants to go round the outside, that's up to him.
.. αγνοούσα το γεγονός οτι η περίφημη πασχαλιάτικη προσπέραση - τσούγκρισμα φαίρινγκ είναι φάση καρμπόν με την απόπειρα του μαρκεζ κάτι στροφες πριν οπου κατέληξε στις γραμμές.....
ο μαρκεζ ήταν τυχερός διπλά αφού μπορούσε να έχει βγει εκτός δύο φορές και τελικά βρέθηκε και 2ος....
Αυτό ακριβώς.
Αν ο μικρός δεν τσουγκρούσε δε, άνετα πιστεύω ότι θα είχε φάει χύμα από τσαρούχωμα φρένου.. φάνηκε στις προηγούμενες περιπτώσεις 'έκτακτης ανάγκης' πως δεν ειναι απόλυτα εξοικιωμένος ακόμα
spyrakos35
08/05/2013, 09:53
Οκ, στο κάτω κάτω ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τη γραμμή του Lorenzo;
Ας ρωτήσουμε και κανέναν αναβάτη..
ναι, να δούμε όμως τι θα πουν οι ίδιοι όταν θα τύχει σ' αυτούς.... ;)
ή καλύτερα.... τι θα έλεγε ο στόνερ αν ήταν στην θέση του χόρχε???? ή μήπως να ρωτάγαμε τον βαλε??? :D
είναι σαφές οτι ακόμα και αν ο χόρχε δεν έχει κλείσει την εσωτερική του μιας και είναι η τελευταία στροφή και όλα αυτά που λένε οι αγωνιζόμενοι, ο μαρκεζ, απλά (και για δεύτερη φορά) δεν έχει γραμμή..... στόχο, είναι πιο πιθανό να έχει :)
ή καλύτερα.... τι θα έλεγε ο στόνερ αν ήταν στην θέση του χόρχε???? ή μήπως να ρωτάγαμε τον βαλε??? :D
είναι σαφές οτι ακόμα και αν ο χόρχε δεν έχει κλείσει την εσωτερική του μιας και είναι η τελευταία στροφή και όλα αυτά που λένε οι αγωνιζόμενοι, ο μαρκεζ, απλά (και για δεύτερη φορά) δεν έχει γραμμή..... στόχο, είναι πιο πιθανό να έχει :)
Τι θα έλεγε ο Stoner...
Ξέρουμε ήδη τι θα έλεγε και ο άλλος ξενέρωτος, ότι είχε πει και το 2008 στη Laguna Seca.
Και ο Lorenzo λέει ότι είχε πει το 2010 στο Motegi, μόνο που τότε δεν τον έπαιρνε να το παίξει ντίβα και να μη δώσει χέρι:lol:
Επίσης, ξέρουμε τι θα έλεγε και ο Gibernau, Ειδικά αν λάβουμε υπόψη για ποια στροφή μιλάμε.
Για το τι θa έλεγε ο Rossi, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα (στο 1:12 του βίντεο):
https://www.youtube.com/watch?v=bZIi4PN_z9Q
Το θέμα είναι πως οι αγώνες κερδίζονται στην πίστα και όχι στις επιτροπές. Αν δεν παραδεχτείς ότι έκανες λάθος, τότε δεν έχεις ελπίδα και να το διορθώσεις.
Ο Lorenzo έχει πάψει να είναι μαχητής. Ως τώρα αυτό δεν του κόστισε, γιατί παραήταν γρήγορος και σταθερός. Αν όμως το ρίξει στη γκρίνια, θα έχει την ίδια τύχη με τον Gibernau. Και αυτός ήταν και γρήγορος και σταθερός, αλλά αντί να προσπαθήσει να βελτιώσει αυτό στο οποίο υστερούσε το έριξε στη γκρίνια.
Αντίθετα ο Biaggi που δεν το έβαλε ποτέ κάτω, ποτέ δεν ήταν χαμένος από χέρι σε μάχη. Απλά έχανε περισσότερες από ότι κέρδιζε, μιας και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.
προκύπτει ότι όλοι θα ήταν ενοχλημένοι αλλά όλοι θεωρούν ότι είναι κάτι που συμβαίνει στους αγώνες, αν δεν θεωρούν ότι αυτό είναι οι αγώνες.
μάλλον ο λορένθο ήταν περισσότερο τσαντισμένος με τον εαυτό του που του έδωσε την ευκαιρία
spyrakos35
08/05/2013, 10:39
Το θέμα είναι πως οι αγώνες κερδίζονται στην πίστα και όχι στις επιτροπές. Αν δεν παραδεχτείς ότι έκανες λάθος, τότε δεν έχεις ελπίδα και να το διορθώσεις.
ναι, εφόσον όμως είναι "καθαρές" οι νίκες/ήττες
αν ο μαρκεζ πέρναγε χωρίς να πέσει πάνω στον χόρχε, δεν θα έλεγα τπτ..... όμως ο τύπος μπήκε ζω-πεθαίνω και ό,τι βγει.....
τουλάχιστον οι άλλοι τρωγοντουσαν "κάπως πιο ευγενικά".....
τεσπα, κουβέντα να γίνεται, καλά να είμαστε να έχουμε να λέμε..... :D
Argonautis46
08/05/2013, 11:55
Αυτό ακριβώς.
Αν ο μικρός δεν τσουγκρούσε δε, άνετα πιστεύω ότι θα είχε φάει χύμα από τσαρούχωμα φρένου.. φάνηκε στις προηγούμενες περιπτώσεις 'έκτακτης ανάγκης' πως δεν ειναι απόλυτα εξοικιωμένος ακόμα
αμα δεν ειχε πετύχει τον λορε και εφευγε εκτόσ στροφής θα λέγαμαι τουλάχιστον το δοκίμασε.. αν ειχε καταφέρει να αναγκάσει τον λόρε να μεινει ο πίσω χωρις να τον κοπανίσει θα λέγαμε θεός..
ο μαρκος έπαιξε με τις πιθανότητες είδε το κενό μπηκε.. ΤΕΛΟΣ:rockon:
αμα δε θέλουμε αυτο απο οδήγους αγώνων τι διαολο θέλουμε?
αμα δεν ειχε πετύχει τον λορε και εφευγε εκτόσ στροφής θα λέγαμαι τουλάχιστον το δοκίμασε.. αν ειχε καταφέρει να αναγκάσει τον λόρε να μεινει ο πίσω χωρις να τον κοπανίσει θα λέγαμε θεός..
ο μαρκος έπαιξε με τις πιθανότητες είδε το κενό μπηκε.. ΤΕΛΟΣ:rockon:
Από αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα, θέλουμε να κερδίζει, πάντα, ο αναβάτης που υποστηρίζουμε :winka:
spyrakos35
08/05/2013, 12:11
Από αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα, θέλουμε να κερδίζει, πάντα, ο αναβάτης που υποστηρίζουμε :winka:
και με κάθε τρόπο.... :rolleyes:
Argonautis46
08/05/2013, 12:33
χαχαχαχα ΠΟΣΟ σίγουρος ημουν οτι θα γίνει και αυτό
Τεσπα τουλαχιστον όταν δεν υποστιρίζω γιατρο και έμμεσα μάρκο (ολοι πιστευουν οτι οι ροσσικοι ειναι και υποστιρικτες του μαρκου.. δεν ισχυει για μένα) να μπαινετε στον κόπο και τοτε να μ πειτε "ρε συ εχεις το 46 στο ονομα σου σοβαρεψου"
ναι υποστιρίζω αναβάτες συγκεκριμένους παρ όλα αυτα ο μαρκος ειναι πολύ νωρις να μπει στη λίστα.
δε στέκεστε στα λεγομενα παρα στην ψυχοσύνθεση μου.
costas81
08/05/2013, 13:03
https://docs.google.com/file/d/0B4Y4-Px-W_wbMFIwRzdQRUJWQW8/edit?pli=1 στο 1:16:10 ,του κουναει το δαχτυλο ο γλυφιτζουριας, θα περασουμε καλα φετος.:D
Ωραιος αγωνας.:rockon:
:beer:
Θα ήταν λίγο παράξενο να δεχθεί συγγνώμες και λοιπά ο οποιοσδήποτε μετά από τέτοια προσπέραση.
Του έκλεισε το σπίτι κανονικά. Τον ήπιε πως το λένε:D Και στην στροφή που τιμητικά έδωσαν το όνομα του.
H κίνηση ήταν σκληρή, στα όρια να γινόντουσαν μπίλιες και οι δύο. Ευτυχώς δεν έγινε και ελπίζω να μην γίνει ποτέ
αλλά με την τρέλα που κουβαλάει ο Marquez θα έχουμε πολλά καρδιοχτύπια στη συνέχεια :eek:
Aπλά θα προτιμούσα παραπάνω τσαμπουκά από τον Lorenzo και εντός πίστας αλλά και εκτός, όχι κουνημα δαχτυλάκι.
Να κόλαγε το κεφάλι του πάνω στον Marquez και να του έλεγε "θα σε μαμήσω ρε puta madre"
Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια :beer:
Argonautis46
08/05/2013, 14:21
Aπλά θα προτιμούσα παραπάνω τσαμπουκά από τον Lorenzo και εντός πίστας αλλά και εκτός, όχι κουνημα δαχτυλάκι.
Να κόλαγε το κεφάλι του πάνω στον Marquez και να του έλεγε "θα σε μαμήσω ρε puta madre"
Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια :beer:
:lol:
endopandou
08/05/2013, 14:52
Φιλικά...
Γιατί λες θα λέγαμε; Όχι δεν θα λέγαμε, θα έλεγαν κάποιοι. Κάποιοι άλλοι αντιλαμβάνονται διαφορετικά το συγκεκριμένο συμβάν.
ο μαρκος έπαιξε με τις πιθανότητες είδε το κενό μπηκε.. ΤΕΛΟΣ
Αυτό το ΤΕΛΟΣ αν έλειπε θα συμφωνούσα. Το τέλος κρίνεται απο τους αγωνοδίκες μετά απο κάθε συμβάν που χρήζει της παρέμβασής τους. Δεν υπάρχει ΤΕΛΟΣ απο εμάς αλλά μόνο απο αυτούς, απο εμάς υπάρχει μόνο ''για εμένα''
Και πάλι ο καθένας θα πρέπει να μιλάει για τον εαυτό του. Πάντως απο αυτό το συμβάν έως το πάμε για πλέξιμο υπάρχουν και ενδιάμεσα στάδια και υποθέτω πως σε κάποιο απο αυτά ανοίκουν κάποιοι άλλοι που ίσως θεωρούν το συγκεκριμένο γεγονός επιλήψιμο.
Προσωπικά για παράδειγμα πιστεύω πως το ιδανικό θα ήταν μια θέση ποινή στον Marc γιατί είναι άλλο πράγμα το block pass και άλλο το berm pass στην τύχη. Το ίδιο εξάλλου είπα κάποτε και για έναν αγαπημένο μου αναβάτη που βρέθηκε σε παρόμοιο συμβάν με δική του υπαιτιότητα, όμως τελικά οι αγωνοδίκες είναι άλλοι και κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
Και μιας και για αγωνοδίκες ο λόγος το συνεχίζω απαντώντας έμμεσα και στην ερώτηση φίλου. ΔΕΝ μπορεί να είναι όλες οι αποφάσεις όλων των αγωνοδικών ίδιες.
Το ότι συνεδρίασε η επιτροπή για το συγκεκριμένο συμβάν φαντάζομαι πως για την όποια επιτροπή της τάδε χώρας ίσως να ήταν και αστείο. Πχ σε κάτι αγώνες στη Μαλαισία που πήρε το μάτι μου τα παιδιά πήγαιναν κυριολεκτικά χωρίς αύριο με απίθανες επαφές - σπρωξίματα σε σημείο να πέσει ξύλο μετά τον αγώνα αλλά η επιτροπή δεν έκανε τίποτα. Όποιος πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού ήταν νικητής.-
Και επειδή μπορεί να φανεί κουκουρούκου το παράδειγμα, θα πάω στο Αμέρικα. Εκεί λοιπόν στο AMA είναι ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ αυστηροί και δεν σηκώνουν πολλά πολλά (δεν πιστεύω πως το συμβάν Marc-Jorge θα πέρναγε έτσι).
Απο την άλλη στην ίδια χώρα στα ΜΧ γίνεται κυριολεκτικά το έλα να δεις με συνεχόμενα τραγελαφικά ατιμώρητα συμβάντα.
Δεν βράζουν λοιπόν όλα στο ίδιο καζάνι και εκτός αυτού υπάρχουν και τα λόμπι των ομάδων όπως μια χαρά τα είδαμε να λειτουργούν την Κυριακή.
(οκ τρούπη;...)
vassilis88
08/05/2013, 15:36
Πχ σε κάτι αγώνες στη Μαλαισία
malaysian CUB prix ρησπεκτ:D
γκογκλαρετε κανα βιντεο οποιος δν εχει δει
blackbusa
08/05/2013, 16:42
Ολη η αγωνιστικη ημερα ηταν ψιλοβαρετη...λιγο στην moto2 ο Espargaro μας ξυπνησε λιγο...στο gp λιγο ενδιαφερον οι 2 πτωσεις που εγιναν μπροστα μας και ενα παραλιγο τζαρτζαρισμα...και βεβαια ο τσαμπουκας της τελευταιας στροφης...
Βασικα ολο το ενδιαφερον ειχε επικεντρωθει στους 9 pedrosistas ακριβως μπροστα μας...απο τις 08.00 εως τις15.00 επιναν συνεχομενα και ασταματητα μπυρες και μπαφους...αντιλαμβανεστε πως τους καταντησε ο κοντος...βεβαια αν και τους εκατσε σουπερ μαλλον περιμεναν Lorenzo winner...πως αλλιως να δικαιολογησω το τελευταιο που σκασανε σε σχημα (μεγαλου) γλυφιτζουριου...
Ta la
chr1s_86
08/05/2013, 16:56
Έτσι!! :beer::beer::cool:
Allst@rf
08/05/2013, 18:28
Ρε τι σχέση έχουν τα αντρικά μηχανοκινητα (βλ. AMA MX ) με τα gaylikia motogp;
:p
Argonautis46
08/05/2013, 19:13
Φιλικά...
Γιατί λες θα λέγαμε; Όχι δεν θα λέγαμε, θα έλεγαν κάποιοι. Κάποιοι άλλοι αντιλαμβάνονται διαφορετικά το συγκεκριμένο συμβάν.
νταξει ετσι μ βγήκε.. Τις απόψεις μ λέω και γω οπως ολοι. Αποψή μου δηλαδη ολα αυτά.
Για το ΤΕΛΟΣ που ειπα, εξηγούμαι, το κόλλησα στις πιθανότητες. Οτι δλδ ειδε κένο μπηκε κ ΤΕΛΟΣ, το ρίσκαρε. επαιζε με πιθανότητες για το ποια θα είναι η εξέλιξη του σκηνικού.
Δεν ξέρω αν ειμαι κατανοητός πάντως δεν το ειπα για να χαρακτηρίσω ως σωστή ή λαθος την κίνηση αυτη. που για μένα καλα έκανε.
εννοείτε φιλικα. Ο γραπτος λόγος πολλές φορες είναι παρεξηγήσιμος ;)
:beer:
KostasV2
08/05/2013, 19:28
Επειδή ξεχνάμε εύκολα, πάρτε μερικά από τα "κατορθώματα" του μικρού...
vs Luthi: http://vimeo.com/40150191
vs Corsi: http://www.youtube.com/watch?v=DoR2ksnN1zY
vs Willairot: http://www.youtube.com/watch?v=DoR2ksnN1zY
motomaniac
08/05/2013, 19:48
εσυ δεν παιζει πλακα μας κανεις.. επειδη πεσανε οι αλλοι σημαινει οτι ειναι επικινδυνος? το "κατορθωματα" το βελπω τουλαχιστον ειρωνικο.. αυτοι ειναι οι αγωνες κι εγω προσωπικα τους προτιμω ετσι. αλλιως οπως χιλιοειπωθηκε ας κανανε χρονομετρημενα μονο.. τι να κανουμε μερικοι βλεπουμε ακομα μαχες και το αιμα μας βραζει.. γ'αυτο μεχρι τωρα βλεπαμε ξανα αποσμασματα απο αγωνες κυριως του 90.. γιατι τα τελευταια χρονια ηταν βαρετα εως αδερφιστικα τα πραγματα...
blackbusa
08/05/2013, 19:54
Just +
pipe_smoker
08/05/2013, 20:16
:uplate::uplate::uplate:
Καλά και τον αφήνουνε ακόμα και τρέχει? Αυτουνού όχι μόνο την αγωνιστική λισάνς (ή τί διάλο έχει για να τρέχει) πρέπει να του πάρουν, αλλά και το δίπλωμα οδήγησης.
Όξω ρε με το φονιά!
Κάπου πήρε το μάτι μου ένα βιντεάκι που έκανε τραμπάλα με ένα παιδάκι σε μια πλατεία όταν ήτανε μικρός, κι έβαλε λίγη περισσότερη δύναμη και το άλλο προσγειώθηκε με τα @@ στη χειρολαβή. Άμα το βρω θα το ποστάρω...
(Α ρε ποοστη Μαρκεζ.... 3 αγώνες έχεις τρέξει κι έχεις κεράσει δάκρυ που έχει πάει σύννεφο)
costas81
09/05/2013, 12:09
Η διχασμένη μου άποψη έχει ως εξής..
Έβλεπα τον Μαρκεζ να πιέζει να προσπαθεί να τα δίνει όλε πίσω από τον Λορένζο και γούσταρα με τον πιτσιρικά. Γλίστραγε στα φρένα πίεζε φαινόταν ότι προσπαθούσε. Τέτοια οδήγηση θέλω να βλέπω στα motogp. Πωπω έλεγα είναι παιχταράς!
Και μετά βλέπω την μαλακία του στιλ εγώ θα σε περάσω ακόμα και αν γίνουμε σμπαράλια. Αυτό δεν μου άρεσε! Μου χάλασε το ενδιαφέρον. Όχι το ότι προσπάθησε, όπως είχε πεί και ο Σένα δεν είσαι οδηγός αγώνων αν δεν πάς για αυτό το μικρό άνοιγμα που θα δείς.
Όμως τέτοια άγαρμπη και άτσαλη προσπέραση δεν μου αρέσει από κανέναν!!
Θέλω ενδιαφέροντες αγώνες με προσπεράσεις, με μηχανάκια που φαίνετε ότι τα στίβουν και ταλατέυονται στο όριο. Δεν μου αρέσει η οδήγηση του Λορένζο, μηδεν ενδιαφέρον στο στιλ του.
DoctoR_k6
09/05/2013, 12:28
Μερικοι δεν ξερουν τι θελουν τελικα εχω καταλαβει...Το εχουνε κανει οπαδικο λες κ o Lorenzo ειναι ο αδερφος τους η αντιστοιχα ο Marquez(στην προκειμενη).
Αγωνες με πρωτοτυπα μηχανακια βλεπουμε οπου οδηγουνται απο παιδια(Marquez) μεχρι γερους??(Edwards) 37 ετων...Λογικο ειναι να υπαρχει αδρεναλινη κ να οδηγουνε ολοι για να κερδισουνε!!
Αυτος δεν ειναι ο σκοπος??Η μηπως βλεπαμε κανα φιλανθρωπικο αγωνα που ειχε συμφωνηθει να προσεχουμε τα μηχανακια κ τις πτωσεις??
Μια χαρα προσπεραση του εκανε κ μαγκια του!!Αφου του ανοιξε την πορτα τελευταια στροφη, τελευταιο γυρο ενω ειχε τρελαθει ο πιτσιρικας να περασει ποση ωρα καλα να παθει!!
Αλλα οτι θα καθομασταν να κραζαμε κ να συζηταγαμε αν ηταν αντικανονικο η οχι δεν το περιμενα... Μπραβο στον πιτσιρικα κ μακαρι να υπηρχαν κ αλλοι ετσι να γουσταραμε οδηγηση επιθετικη(οχι ανοητα επικινδυνη).
Κριμα που λειπει ο Marco...πολυ κριμα!!!
spyrakos35
09/05/2013, 12:35
.........κ μακαρι να υπηρχαν κ αλλοι ετσι να γουσταραμε οδηγηση επιθετικη(οχι ανοητα επικινδυνη).....
συμφωνώ αλλά θεωρώ οτι εκ του αποτελέσματος (και επομένως εκ του ασφαλούς κατά κάποιο τρόπο) κρίνουν όσοι κρίνουν επιθετική την οδήγηση του μαρκεζ
αν πάλι, είχαν πέσει και οι δύο (μην πω είχαν τραυματιστεί) θα ήταν παμψηφεί ανόητα επικίνδυνη.....
πολύ φοβάμαι όμως οτι θα γίνει και τέτοια (εκτός και αν τον συνετίσουν στην ομάδα του στα μουλωχτά)....
υγ..... και ο σικ, στα όρια του επιθετικός/ανόητα επικίνδυνος έπαιζε, δυστυχώς...
Όχι το ότι προσπάθησε, όπως είχε πει και ο Σένα δεν είσαι οδηγός αγώνων αν δεν πάς για αυτό το μικρό άνοιγμα που θα δεις.
..
να θυμίσω ότι το συγκεκριμένο το είχε πει ο Σένα όταν με κόπο και τρόμο προσπαθούσε να δικαιολογήσει μπροστά στις κάμερες τα αδικαιολόγητα. Το ότι προτίμησε να μην αγωνιστεί καθαρά αλλά να εμβολίσει τον Πρόστ έτσι ώστε να βγουν και οι 2 έξω, τρόπος με τον οποιο ήταν ο μόνος να πάρει πρωτάθλημα. φυσικά τον εμβολισμό τον δοκίμασε στη πρωτη στροφή έτσι ώστε να σιγουρέψει ότι δεν θα τον χάσει στη διάρκεια του αγώνα.
ο κόσμος όμως ως γνήσιος οπαδός και χειροκροτητής (για να το θέσω πιο εκλεπτυσμένα από τον πολύ καλύτερο όρο «παλαματζής» που ανέφερε και ο συγχωρεμένος τρισμέγιστος σημειογράφος Ηλίας Πετρόπουλος), στην ιστορία όλων των πτυχών της ζωής, θα επικροτεί αυτόν που αντ’ αυτού θα θέτει τον εαυτό του και τους άλλους σε κίνδυνο. λογικό είναι. όσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος τόσο μεγαλύτερος και ο θαυμασμός.
και αφού φτάσαμε στο σημείο πλεον να δαμάσουμε την έννοια των 230 αλόγων σε ένα αγωνιστικό δίτροχο, σε βαθμό εξευτελιστικό, τότε το μόνο που μας μένει είναι οι επαφές. κάποτε από μόνη της η ισορροπία πάνω σε 2 ρόδες με τα αγωνιστικά αρκούσε για να προκαλέσει δέος γιατι όλοι ξέραμε ότι αυτά τα μηχανάκια δεν οδηγιούνται. πλέον οδηγιούνται στο όριο και σε συνεχόμενο ρυθμό για όλους τους γύρους του αγώνα.
να γουστάρετε τον κίνδυνο που θέτει τον εαυτό του ο οδηγός. οκ αυτό το καταλαβαίνω. όλοι μας το κάνουμε. άλλωστε για αυτό ασχολιόμαστε με τις μηχανές. όπως έλεγε και ο Λέφας η μηχανή είναι το όχημα για να σε κάνει να παίζεις με τον κίνδυνο. μην μπερδεύεται όμως την έννοια τι είναι αγώνες και ποιος είναι άντρας και ποιος είναι ικανός και ποιος είναι γρήγορος, ποιος είναι ο γλυφιτζούριας, ποιος ο δόντιας, ποιος ο κλαψιάρης και ποιος το παιδάκι, μόνο και μόνο γιατι κάποιος ξεπέρασε το τι περιμένατε εσεις ως επικίνδυνο. αντίστοιχη κίνηση έκανε και ο Μπαουτίστα στη πρώτη στροφή πέρσι στο Άσσεν και πήρε μαζί του 2-3. με άλλα λόγια να ξέρετε γιατι χειροκροτάτε.
sapila racing
09/05/2013, 14:11
να θυμίσω ότι το συγκεκριμένο το είχε πει ο Σένα όταν με κόπο και τρόμο προσπαθούσε να δικαιολογήσει μπροστά στις κάμερες τα αδικαιολόγητα. Το ότι προτίμησε να μην αγωνιστεί καθαρά αλλά να εμβολίσει τον Πρόστ έτσι ώστε να βγουν και οι 2 έξω, τρόπος με τον οποιο ήταν ο μόνος να πάρει πρωτάθλημα. φυσικά τον εμβολισμό τον δοκίμασε στη πρωτη στροφή έτσι ώστε να σιγουρέψει ότι δεν θα τον χάσει στη διάρκεια του αγώνα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το παραδέχτηκε καποια χρόνια αργότερα.
Ηταν αντίδραση στην κίνηση του prost και ολης της ομοσπονδίας εναντίον του την προηγούμενη χρονιά, οπου τον ακύρωσαν άδικα αφού είχε κερδίσει και είχε παρει και το κύπελλο. Ηταν η χρονιά οπου του εκαναν τετοιο πόλεμο που δνε έχει ξαναγίνει. Μην ξεχνάμε και το 'περίεργο' συμβάν οπου ο Mansell εκανε 4 γυρους με μυαρη σημαία μεχρι να τον πετύχει και να τον βγάλει έξω.
Παμ παρακάτω.
Ηταν αντίδραση στην κίνηση του prost και ολης της ομοσπονδίας εναντίον του την προηγούμενη χρονιά, οπου τον ακύρωσαν άδικα αφού είχε κερδίσει και είχε παρει και το κύπελλο. Ηταν η χρονιά οπου του εκαναν τετοιο πόλεμο που δνε έχει ξαναγίνει. Μην ξεχνάμε και το 'περίεργο' συμβάν οπου ο Mansell εκανε 4 γυρους με μυαρη σημαία μεχρι να τον πετύχει και να τον βγάλει έξω.
Παμ παρακάτω.
Να 'σαι καλά που με γλύτωσες από το να γράφω κι αυτά...:beer:
Για το οπαδικό της υπόθεσης που λέτε μερικοί:
Λογικό είναι να υποστηρίζεις κάποιον. Αν «είσαι με όλους», απλά δεν έχει ενδιαφέρον.
Είμαι fan του Rossi από τα 250cc. Ναι, παρακολουθώ GP από τότε. Και από ακόμα νωρίτερα. Και έβλεπα όλες τις κατηγορίες (μέχρι και 80cc για όσους θυμάστε) όταν μπορούσα, αλλιώς άρθρο από ΔΠ και Motosport.
Από τους διεκδικητές του τίτλου (γιατί ο Rossi δεν διεκδικεί πρωτάθλημα) υποστηρίζω Lorenzo. Μόνο Lorenzo.
Δεν έχω υποστηρίξει ποτέ κανέναν αναβάτη Honda (ούτε τον Rossi όσο ήταν στη Honda) και προφανώς δεν θ' αρχίσω να το κάνω τώρα για κανένα λόγο. Κόλλημά μου.
Έκατσα και έσπασα ένα βίντεο σε φωτογραφίες και έβγαλα τα μάτια μου στο gimp να δω τι πραγματικά έγινε.
Διαπίστωσα πως ο αναβάτης που υποστηρίζω έχασε μια θέση από δικό του λάθος, από τον αναβάτη μιας εταιρείας που δεν πρόκειται ποτέ να συμπαθήσω ούτε και να αγοράσω ποτέ προϊόν της (είχα από όλες τις άλλες γιαπωνέζικες και είχα και ιταλικό).
Εντάξει;
Πιάνομαι για προκατειλημμένος Marquezόπληκτος; :lol:
Όταν λοιπόν διαφωνούμε με κάτι, προσπαθούμε να αντικρούσουμε αυτό που διαφωνούμε παρουσιάζοντας επιχείρημα και όχι την πρόταση «το λες γιατί είσαι ........... (βάλτε ότι θέλετε).
Επίσης, δεν κρίνουμε τον Marquez από τότε που γεννήθηκε, μιλάμε για μια συγκεκριμένη φάση και μόνο.
Αλλιώς, ούτε ο Lorenzo έπρεπε να τρέχει, τα ίδια έκανε κι αυτός.
Λογικό είναι να υποστηρίζεις κάποιον. Αν «είσαι με όλους», απλά δεν έχει ενδιαφέρον.
Είμαι fan του Rossi από τα 250cc. Ναι, παρακολουθώ GP από τότε. Και από ακόμα νωρίτερα. Και έβλεπα όλες τις κατηγορίες (μέχρι και 80cc για όσους θυμάστε) όταν μπορούσα, αλλιώς άρθρο από ΔΠ και Motosport.
Από τους διεκδικητές του τίτλου (γιατί ο Rossi δεν διεκδικεί πρωτάθλημα) υποστηρίζω Lorenzo. Μόνο Lorenzo.
Δεν έχω υποστηρίξει ποτέ κανέναν αναβάτη Honda (ούτε τον Rossi όσο ήταν στη Honda) και προφανώς δεν θ' αρχίσω να το κάνω τώρα για κανένα λόγο. Κόλλημά μου.
Έκατσα και έσπασα ένα βίντεο σε φωτογραφίες και έβγαλα τα μάτια μου στο gimp να δω τι πραγματικά έγινε.
Διαπίστωσα πως ο αναβάτης που υποστηρίζω έχασε μια θέση από δικό του λάθος, από τον αναβάτη μιας εταιρείας που δεν πρόκειται ποτέ να συμπαθήσω ούτε και να αγοράσω ποτέ προϊόν της (είχα από όλες τις άλλες γιαπωνέζικες και είχα και ιταλικό).
Εντάξει;
Όταν λοιπόν διαφωνούμε με κάτι, προσπαθούμε να αντικρούσουμε αυτό που διαφωνούμε παρουσιάζοντας επιχείρημα και όχι την πρόταση «το λες γιατί είσαι ........... (βάλτε ότι θέλετε).
Επίσης, δεν κρίνουμε τον Marquez από τότε που γεννήθηκε, μιλάμε για μια συγκεκριμένη φάση και μόνο.
Καλα τα λες!
endopandou
09/05/2013, 17:38
@spyrakos35 Εύγε νέε :a013:
@spyro Ti να πω; :beer:
motomaniac
09/05/2013, 17:47
απο το ποστ πιο πανω εγω συμπερανα οτι περαν του κλαψιαρη πεδροζα οι αλλοι βλεπουν επιθετικη την οηδγηση αυτη αλλα οχι επικινδυνη. κι αν ημασταν μερικα χρονια πριν θα ηταν κι απολυτα φυσιολογικη.
DoctoR_k6
09/05/2013, 18:48
Παμ παρακάτω.
+1000 :beer:
Σε λιγο θα πουν κ για το Σενα κ το λομπι που ειχε στησει!!
Οσο για το προσπερασμα κ αν ειναι επιθετικη-επικινδυνη η οδηγηση του Marquez αυτο που καταλαβαινω κ εχω δει ειναι πως παντα οταν ενας ο οδηγος στριμωχνεται στην εσωτερικη κ κλεβει την γραμμη του αλλου οδηγου αναγκαστηκα θα τον πεταξει εκτος γραμμης γιατι κ οι 2 δεν στριβουνε με την ιδια γραμμη...Ενας την παιρνει!!!Τωρα ολα τα αλλα ειναι στην κριση του καθενος!!
Υ.Γ Μηπως να βαλουν καθρεπτες κ φλας για να ειμαστε πιο σιγουροι κ να αποφευχθουν τετοια περιστατικα?!!:p
mixalhsCr
09/05/2013, 18:51
Κορνα να βάλουν !!!!
Allst@rf
09/05/2013, 19:14
Por fuera, Jorge...
:tooth:
RaGe_Raptor
09/05/2013, 21:14
μ'αρέσει να βλέπω μάχες με επιθετικές κινήσεις άρα πιστεύω πως ορθά έπραξε ο marquez..είδε χώρο και χώθηκε,τόσο απλά...είναι ακόμη λίγο άγαρμπος/ακατέργαστος..θα τελειοποιήσει την τεχνική του σ'αυτόν τον τομέα...είναι μόλις ο 3ος του αγώνας με το "θηρίο"...έρχεται με φόρα απο τα μικρά...θα βρει τα πατήματά του..
GIOTIS750
09/05/2013, 22:21
Jerez 2013 - ATF Extras: A sideways glance at round 3:lol::lol::lol:
http://youtu.be/iM8_8nGo6I4
Jerez 2013 - ATF Extras: A sideways glance at round 3:lol::lol::lol:
http://youtu.be/iM8_8nGo6I4
Πολύ ωραίο βιντεάκι .... α ... α .... αψού :lol:
:beer: :beer: :beer:
chr1s_86
10/05/2013, 00:32
αντίστοιχη κίνηση έκανε και ο Μπαουτίστα στη πρώτη στροφή πέρσι στο Άσσεν και πήρε μαζί του 2-3. με άλλα λόγια να ξέρετε γιατι χειροκροτάτε.
Πρώτη στροφή του αγώνα με τελευταία στροφή του αγώνα; Ε, αντίστοιχο δεν το λες :hmm:
Argonautis46
10/05/2013, 01:46
:a013::a20:
[Λογικό είναι να υποστηρίζεις κάποιον. Αν «είσαι με όλους», απλά δεν έχει ενδιαφέρον.
Εντάξει;
(δεν νομίζω να έχουν μπει...)
Εδώ οι γνώμες πρωταγωνιστών για το συμβάν στην τελευταία στροφή -> http://www.asphaltandrubber.com/racing/last-corner-jerez-motogp-jorge-lorenzo-marc-marquez/
Και εδώ ένα εξαιρετικό άρθρο του David Emmett που περικλείει όλες τις σκέψεις μου για το εν λόγω συμβάν και τη φετινή σεζόν -> http://www.asphaltandrubber.com/racing/motogp-summary-sunday-spanish-gp-2013/
MG-KTiNoS
11/05/2013, 09:13
Πάντως όταν οι μοντέλες πέφτουν στην αφάνεια και ο κόσμος τις ψιλοκλάνει 2 πράματα κάνουν.
Ή την πέφτουν σε κάνενα πλούσιο και μετά φωνάζουν τους παπαράτσι (αυτός με το μικρό παπάρι) να γίνει σκάνδαλο...
Ή τραβάνε κανένα καυγά με καμιά άλλη καργιόλα να γίνει τη πτνς το έλα να δεις...
Απλά πράματα.
Μετά όοολοι ξεχνάνε το ΣΒΚ και μιλάνε για τον Μάρκεζ το τρομερό τιμόνι...
Κανένας φυσικά δεν θυμάται ότι πήγε να τον πάρει 2 3 φορές παράμοζομα το Χόρχε και ότι παλιά... Είχε πάρει παραμάζομα έναν άλλο ασήμαντο και παραλίγο να μην ξανατρέξει...
:D
boussias
11/05/2013, 09:27
Διαβάστε και το παρακάτω. Λέτε να έχει βαρεθεί όντως την παντόφλα και να γυρίσει του χρόνου?
Απο --> http://www.motorcycle-usa.com/817/16135/Motorcycle-Article/Single-Track-Mind--Where-to-Ducati-.aspx
Which Way to Jump Ducati? The Rumor Mill is Working Double Shifts
One of the advantages of having spent a life-time around GP racing is that you develop a network of other ancients who both gossip a lot and tend to be rather well informed. I got talking to one such wrinkly, and very knowledgeable, veteran at the British Superbike round at Oulton Park, and he had just returned from a very entertaining, not to say interesting, MotoGP race at Jerez.
Amongst the cognoscenti in Spain, there is a very interesting, and highly credible, story in circulation. However I must stress that, at this stage, it is nothing more than well-informed paddock gossip. Here’s the situation.
First, things are not well at Ducati. The German owners of this famous marque have sat down and reached a firm conclusion regarding ever winning a World Championship with their current line-up of riders. Quite simply, they are never going to do it no matter how good the Ducati Desmosedici GP13 becomes.
Nicky Hayden, lovely, courteous, hard working and talented though he is will never, ever run with the Aliens.
Andrea Dovizioso is better, but not greatly so. When Audi fixes the GP13, which they will, Andrea may well be a podium challenger and could even win an occasional GP. But a place on the podium does not make a World Championship contender.
To become World Champion means that your man has to be on the pace for Pole, fastest lap, and a win at every single GP – Europe, America, Asia or wherever. Wet, cold, baking hot or in floodlights, you must be there.
You have to rock up not with the hope of being competitive but rather with a confident chance of winning. That’s what Honda has with Pedrosa and Marquez and what Yamaha has with Lorenzo.
boussias
11/05/2013, 09:28
Συνέχεια...
Incredibly talented though he is, Andrea does not meet these criteria.
So where does this put Audi/Ducati? The answer is in a serious dilemma. First, Marquez cannot be bought at any money because he is on a two-year contract. The same applies to Lorenzo. This leaves Dani. If he wins the World Championship, and I am skeptical of this happening, Honda will not let him go to another factory with the #1 plate.
If he doesn’t, Ducati will get another rider who is a GP winner – but not a World Championship contender.
Ducati now starts to run out of options. The first, and most obvious, choice is Cal Crutchlow. I have always tipped Cal as a seriously class act and he is now proving to be the fastest of the satellite riders race after race. He is also crawling up the wall with frustration riding machines which, while good, are not the best.
At Jerez, despite being battered and bruised from two enormous crashes, Crutchlow was still on the pace. If he had machinery of the same standard as Rossi and Pedrosa he would be challenging for the podium at every single round.
Given that Cal is so good, what went wrong with his Ducati ride for this year? There were two elements and both are embedded in what makes Cal the rider that he is. Unlike some of the current superstars, Cal comes from a very ordinary, working class background. He was not an athlete as a young man but a van driver. This tough upbringing makes him physically and mentally hard, and he likes to personify this steel in public. The real Cal, which I happen to know a little of, is almost the opposite. He is a generous, kind and thoroughly nice person. He is also polite and thoughtful – a million miles away from his public persona.
Unfortunately, he is not nearly as media savvy as he ought to be and so when he made what might well be interpreted as intemperate comments about Ducati, as the bike was at its lowest ebb, the Bologna factory took umbrage and Dovizioso got to pocket the $3 million pay check.
Not that they needed much encouragement because the harsh truth is that Italians prefer to back Italians and so Cal’s media naivety cost him a lot of money – and a factory ride.
But that was 2012 and there is a very different sport now being played out at Ducati. To begin with, there is a not only a new owner of the famous factory but new senior staff too. The team which didn’t give Cal the ride have now gone. Of this, more a little later.
This brings us on to the touchy subject of racial stereotypes – always a dangerous area because there is no such thing as a “standard” person from any country. However, my experience of working with Germans is that they are far from the soulless automata, interested only in making money and winning, which they are often portrayed. On the contrary, I have always found the Germans to be full of fun, very humane, extremely open minded and willing to bury any prejudices they might have in order to win. Yes, they do like systems and order, but I infinitely prefer this way of working to the Italian style of smiles, hugs, fantastic lunches – and then nothing.
Is Cal likely to return to Ducati? Very, very likely – but this time he will be more controlled, more media aware and, with Germans in the team, more at home too.
boussias
11/05/2013, 09:29
Και εδώ το ζουμί...
Now here’s where the story gets really interesting. The wrinkly gossip is that life in Australia is not quite as perfect as Mr. C. Stoner thought it might be. Going from a world where merely having the holy Casey’s shadow fall on you was considered to be a blessing, to being just another rich, but not extremely rich, young Australian is, I am told, not sitting overly well.
Worse still, Casey looks at the current GP line-up and thinks, reportedly publicly, that he could whup all their asses regardless of what bike he rode. This may well be true, and I still believe that Stoner is one of the most naturally talented motorcycle racers of all times. Not the best, note, but the most incredibly gifted.
The flaw is that Casey needs to be loved and stroked and cared for in order to ride well. He also needs to be respected. In every degree, these are areas in which the Germans excel.
Hell would have frozen over 20 times before Casey would have ever ridden a Ducati when the old management team which, de facto, fired him was still in place. But now they’re gone and the orchestra has a different conductor.
If Casey truly is getting bored with the good life in Australia, and if he is actually itching to rejoin the pantheon of Moto Gods, then he will listen to Audi.
For their part, the Germans will tell Casey how much they respect him. They will also tell him that whatever he wants to win a World Championship he can have and, as a minor incentive, they will probably lay $15 million on the table.
Dorna, in their desperation, will weigh in everything in their toy cupboard to ensure that Casey becomes not merely very rich but truly, seriously wealthy.
Casey has already taken extreme delight in the fact that Valentino, despite his initial confidence, failed miserably with the Ducati. He will take the same pleasure in the travails of every other rider.
And if he does return, what will happen? The answer, as I and Audi both know, is utterly and completely predictable.
Casey will turn up at the first test and complain about the weather, his state of health, the color of the water in the cooler. He will then hold his head in his hands and look utterly miserable and on the point of wishing to end it all. Five minutes later, and without any familiarization, he will have put the Ducati on pole position.
This is why Audi executives will walk across the Pacific to Australia. This is why he will be loved and cherished and respected as only the Germans do for their racers. And this is why you might well see the best rider of his generation back on the MotoGP grid next year challenging for the World Championship.
devil's animal
11/05/2013, 10:14
Ducati now starts to run out of options. The first, and most obvious, choice is Cal Crutchlow. I have always tipped Cal as a seriously class act and he is now proving to be the fastest of the satellite riders race after race. He is also crawling up the wall with frustration riding machines which, while good, are not the best.
At Jerez, despite being battered and bruised from two enormous crashes, Crutchlow was still on the pace. If he had machinery of the same standard as Rossi and Pedrosa he would be challenging for the podium at every single round.
αντε να τα πει και κανενας γνωστης...
γιατι οταν τα λεω εγω...με λετε γραφικο...
:rolleyes:
αντε να τα πει και κανενας γνωστης...
γιατι οταν τα λεω εγω...με λετε γραφικο...
Αυτός και αν είναι γραφικός...
enormous crashes my ass...
Να 'ναι πάντα καλά το παιδί και μια χαρά αναβάτης είναι κιόλας, αλλά enormous crash δεν είναι όταν πονάει η σπάλα από το βρόντο, αυτά ας τα πει στο Freddie Spencer που έτρεχε με τις τενοντίτιδες, τον Schwantz που έτρεχε με διαλυμένους καρπούς, τον Doohan που έτρεχε με μισό πόδι, τον Capirossi (αν θυμαμαι καλά) που έτρεχε με τη λάμα στο βραχίονα, τον Stoner που δεν μπορούσε να ανέβει ή να κατέβει από το μηχανάκι και πήγαινε με πατερίτσες, τον Pedrosa που έτρεχε με σπασμένες κλείδες κτλ και παίρναν βάθρα και νίκες.
endopandou
11/05/2013, 10:47
οταν τα λεω εγω...με λετε γραφικο...
Δεν νομίζω Τάκη. Όχι όλοι...
btw πολύ ωραίο άρθρο.
KostasV2
11/05/2013, 15:28
Και γρήγορος είναι ο Crutchlow, και βελτιώνει σιγά σιγά τα αδύνατα σημεία του. Αλλά να μην ξεχνάμε τι του έκανε πέρσι ο Dovizioso με ίδιο μηχανάκι... ;)
devil's animal
11/05/2013, 16:43
Και γρήγορος είναι ο Crutchlow, και βελτιώνει σιγά σιγά τα αδύνατα σημεία του. Αλλά να μην ξεχνάμε τι του έκανε πέρσι ο Dovizioso με ίδιο μηχανάκι... ;)
ναι ρε μαν..
ο Dovizioso ειναι τοσα χρονια στα GP και του αλλουνου ηταν η 2η χρονια...
επισης ο dovi εδωσε απο την τσεπη του ενα 10χιλιαρο να παρει σωστα φρενα και ο Cal ουτε που το διανοηθηκε...
απλα λογω fair play μετα απο 2 αγωνες νομιζω του τα αγορασε η ομαδα του...(ειχε αναφερει χαρακτηριστικα οτι δεν υπηρχε περιπτωση να βγαλει εστω και ενα ευρω απο την τσεπη του απο την στιγμη που ειναι επαγγελματιας αναβατης)...
boussias
11/05/2013, 16:53
ναι ρε μαν..
επισης ο dovi εδωσε απο την τσεπη του ενα 10χιλιαρο να παρει σωστα φρενα και ο Cal ουτε που το διανοηθηκε...
απλα λογω fair play μετα απο 2 αγωνες νομιζω του τα αγορασε η ομαδα του...(ειχε αναφερει χαρακτηριστικα οτι δεν υπηρχε περιπτωση να βγαλει εστω και ενα ευρω απο την τσεπη του απο την στιγμη που ειναι επαγγελματιας αναβατης)...
+ όσα, μην ξεχνάτε το παρακάτω:
Given that Cal is so good, what went wrong with his Ducati ride for this year? There were two elements and both are embedded in what makes Cal the rider that he is. Unlike some of the current superstars, Cal comes from a very ordinary, working class background. He was not an athlete as a young man but a van driver. This tough upbringing makes him physically and mentally hard, and he likes to personify this steel in public.
Μπράβο του για ότι έχει καταφέρει. Ξεκίνησε απο BSB και όχι απο τις ακαδημίες που βγάζουν οδηγούς GP..
my 2 cents...
edit: Που ήταν ο Dovi όταν είχε το εργοστασιακό Honda? OEO?
devil's animal
11/05/2013, 17:04
+ όσα, μην ξεχνάτε το παρακάτω:
Given that Cal is so good, what went wrong with his Ducati ride for this year? There were two elements and both are embedded in what makes Cal the rider that he is. Unlike some of the current superstars, Cal comes from a very ordinary, working class background. He was not an athlete as a young man but a van driver. This tough upbringing makes him physically and mentally hard, and he likes to personify this steel in public.
Μπράβο του για ότι έχει καταφέρει. Ξεκίνησε απο BSB και όχι απο τις ακαδημίες που βγάζουν οδηγούς GP..
my 2 cents...
+αλλα τοσα...
και θα το ξαναπω για να μεινει..
αν του δωσουν του Crutchlow εργοστασιακο yamaha (ή και honda) θα παιζει βαθρο και θα ειναι χαλλλλαρα μπροστα απ'τον rossi...
:wave2:
chr1s_86
11/05/2013, 18:01
And if he does return, what will happen? The answer, as I and Audi both know, is utterly and completely predictable.
Casey will turn up at the first test and complain about the weather, his state of health, the color of the water in the cooler. He will then hold his head in his hands and look utterly miserable and on the point of wishing to end it all. Five minutes later, and without any familiarization, he will have put the Ducati on pole position.
:a23::a23::a23::a23:
+1000 :beer::beer:
motomaniac
11/05/2013, 18:14
αν του δωσουν του Crutchlow εργοστασιακο yamaha (ή και honda) θα παιζει βαθρο και θα ειναι χαλλλλαρα μπροστα απ'τον rossi...
:wave2:
σε αυτο συμφωνω κι εγω. ανετα κιολας τις περισσοτερες φορες μαντευω...
KostasV2
11/05/2013, 18:35
ναι ρε μαν..
Η 2η χρονιά στην ίδια ομάδα, ενώ του Dovi η 1η...
Τα υπόλοιπα περί working class hero κλπ., είναι καλά για να γεμίζουν οι σελίδες των περιοδικών (και των φόρουμ απ' ότι φαίνεται). Όλοι εκεί είναι καλοπληρωμένοι επαγγελματίες.
MG-KTiNoS
11/05/2013, 21:50
ναι ρε μαν..
Ο Στόνερ έλεγε ότι τα παλιά φρένα ήτανΕ πιο καλά.... και αυτός δεν τα είχε αλλάξει !
...
τους το έφτιαξε να πηγαίνει όπως πηγαίνει τώρα. γιατι τότε που το πήρε στα χέρια είχε πολλα προβλήματα. και ναι αυτός ήταν που συνεβαλε τα μεγιστα στην εξέλιξη του. Σε κάθε περίπτωση όμως πιστευω οτι τα πηγαινε πολυ καλύτερα στη δορυφορική honda παρα στην εργοστασιακη. μη ξεχναμε οτι είχει ρίξει του rossi με το δορυφορικό, όταν ο rossi ήταν στα ντουζένια του. απο τότε έχει όμως να οδηγήσει τόσο καλά. αν και πολυ καλός τοσο καιρό δε κατάφερε να βγάλει μιας σπιθα.
endopandou
12/05/2013, 00:52
Τα υπόλοιπα περί working class hero κλπ., είναι καλά για να γεμίζουν οι σελίδες των περιοδικών (και των φόρουμ απ' ότι φαίνεται). Όλοι εκεί είναι καλοπληρωμένοι επαγγελματίες.
Κώστα εδώ διαφωνώ. Καταρχήν δεν είναι όλοι καλοπληρωμένοι εκτός αν εννοείς τους πρωτοκλασάτους.
Μετά δεν είναι το ίδιο πράγμα να είναι κάποιος απλά ένας γρήγορος χωρίς back up απο πολλές απόψεις. Οποιος βασίζεται στην ταχύτητά του και μόνο δεν έχει περιθώρια να εξελιχτεί για να φτάσει τους κορυφαίους, εννοώ πως δεν έχει τον χρόνο γιατί περιμένουν κι άλλοι μπατίρηδες πύραυλοι στην ουρά. Αυτό σημαίνει πως οι αναπόφευκτες πτώσεις ενός πολύ γρήγορου αναβάτη του αφαιρούν εν μέρη το δικαίωμα να συνεχίσει την προσπάθεια να αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Δεν έχει τα ίδια περιθώρια λάθους ο Μαρκεζ ή ο Ντόβι ή ο Ντάνι με τον κάθε Cal όσο καλός και να είναι.
Όσοι έχουν υποστήριξη έχουν αυτόματα περισσότερες ευκαιρίες να κάνουν πράγματα εκεί που οι μπατιροπουθενάδες θα είναι δικαιολογημένα μαγκωμένοι και αγχωμένοι να φέρουν εδώ και τώρα αποτελέσματα.
Παραδείγματα για να μην μακρηγορώ είναι ο Κάρελ που έκανε μισή χαριτωμένη σεζόν όλη και όλη στην καριέρα του παρόλα αυτά τον συνεχίζουν, ενώ αντίθετα ο πολεμιστής Έκτωρας που δεν έχει κάποιον σημαντικό σπόνσορα βολτάρει με χθεσινό crt.
KostasV2
12/05/2013, 01:35
Κώστα εδώ διαφωνώ. Καταρχήν δεν είναι όλοι καλοπληρωμένοι εκτός αν εννοείς τους πρωτοκλασάτους.
Μετά δεν είναι το ίδιο πράγμα να είναι κάποιος απλά ένας γρήγορος χωρίς back up απο πολλές απόψεις. Οποιος βασίζεται στην ταχύτητά του και μόνο δεν έχει περιθώρια να εξελιχτεί για να φτάσει τους κορυφαίους, εννοώ πως δεν έχει τον χρόνο γιατί περιμένουν κι άλλοι μπατίρηδες πύραυλοι στην ουρά. Αυτό σημαίνει πως οι αναπόφευκτες πτώσεις ενός πολύ γρήγορου αναβάτη του αφαιρούν εν μέρη το δικαίωμα να συνεχίσει την προσπάθεια να αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Δεν έχει τα ίδια περιθώρια λάθους ο Μαρκεζ ή ο Ντόβι ή ο Ντάνι με τον κάθε Cal όσο καλός και να είναι.
Όσοι έχουν υποστήριξη έχουν αυτόματα περισσότερες ευκαιρίες να κάνουν πράγματα εκεί που οι μπατιροπουθενάδες θα είναι δικαιολογημένα μαγκωμένοι και αγχωμένοι να φέρουν εδώ και τώρα αποτελέσματα.
Παραδείγματα για να μην μακρηγορώ είναι ο Κάρελ που έκανε μισή χαριτωμένη σεζόν όλη και όλη στην καριέρα του παρόλα αυτά τον συνεχίζουν, ενώ αντίθετα ο πολεμιστής Έκτωρας που δεν έχει κάποιον σημαντικό σπόνσορα βολτάρει με χθεσινό crt.
Ο Abraham είναι η εξαίρεση του grid, μια και πληρώνει από την τσέπη του για να τρέχει. Gentleman rider που θα λέγανε κι οι αγγλοσάξωνες. Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι σ' αυτό το επίπεδο δεν χωράνε τέτοιες δικαιολογίες. Όλοι είναι εκεί για ένα και μοναδικό σκοπό: Να δώσουν το 100%, και υποστηρίζονται από πολύ καλά οργανωμένες επαγγελματικές ομάδες. Και ας μην ξεχνάμε ότι και η οικογένεια του Stoner πούλησε την περιουσία της για να μπορέσει να τρέξει στην Ευρώπη ο Casey. Αυτό μπορεί να τον κάνει συμπαθή στα μάτια κάποιων, αλλά στην τελική δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι όταν του δόθηκε η ευκαιρία (=ανταγωνιστικό μηχανάκι), έδειξε την αξία του. Για να μη μιλήσω για τον Bayliss που άρχισε τη διεθνή καριέρα του στα 28, όντας μαραγκός ως τότε... Δεν θα μείνει στην ιστορία γι' αυτό, αλλά για το ταλέντο του και τα πρωταθλήματα που κέρδισε.
Και δεν συμφωνώ ότι οι "δεύτεροι" δεν έχουν περιθώρια λάθους. Ποιός έχει περισσότερη πίεση γι' αποτελέσματα, ο Crutchlow ή ο Pedrosa; Ο Cal είτε 4ος βγει, είτε 7ος, είναι οκ. Έχει πάντα τη (μούφα) δικαιολογία του μηχανακιού. Κι όταν κάνει και το κάτι παραπάνω, ειναι ήρωας. Ο Dani και ο κάθε Dani στη θέση του, έχει πάντα την τεράστια πίεση από σπόνσορες και εργοστάσιο να φέρνει βάθρο στη χειρότερη. Μην ξεχνάς, ότι αν δεν αποχωρούσε ο Stoner, θα είχε πάρει πόδι για χάρη του Marquez...
Κανείς δεν είπε ότι ξόφλησε ο Lorenzo, έτρεξαν βέβαια πολλοί να πουν για ανωτερότητα Honda λες και πάνε μόνα τους, δεν είναι ο Dani και ο Marc πάνω. Υπολείπεται λέει το Yamaha, γιατί, επειδή το λέει ο Jorge και ο Rossi? Ε τι να πεις όταν είσαι πίσω; Αν κέρδιζε και ήταν μπροστά από τον Pedrosa για τους δεκάδες πιθανούς λόγους που μπορεί να ισχύουν την Κυριακή του αγώνα δε νομίζω να έλεγε τίποτα...
Και κράτει δεν βλέπω το λόγο να κάνουμε όταν από πέρσι λέμε ότι θα κάνει πολλά και τελικά μέχρι στιγμής κάνει ακόμα περισσότερα απ' ότι περιμέναμε!
Α και ειδικά όταν δημοσιογράφοι παγκοσμίου βεληνεκούς γράφουν: "Marquez has the talent of Freddie Spencer with the ruthlessness of Valentino Rossi and the bike control of Casey Stoner." (από motomatters.com (http://www.motomatters.com/analysis/2013/05/06/2013_jerez_motogp_post_race_round_up_par.html))
:) :beer:
Έτσι ακριβώς είναι.Ο μικρος είναι το όνειρο και της ρεψώλ και της χόντα.
Αρχή ακόμα,αλλά σε κάθε αγώνα κάνει και ένα χουνέρι σε κάποιον από
τους πρώτους.
Με αποκορύφωμα το τελευταίο στην Ισπανία.
Φαντάζεσαι να σου ονομάζουν μια τέτοια στροφή στο όνομά σου το σάββατο,
και τη Κυριακή να πίνεις τέτοια πίκρα στην ίδια στροφή?
Μακάρι να πάνε καλά και τα Γιαμάχα,ο πεντρόζα να δείξει επιτέλους
χαρακτήρα,και το θέαμα είναι εξασφαλισμένο.
endopandou
12/05/2013, 10:30
Ποιός έχει περισσότερη πίεση γι' αποτελέσματα, ο Crutchlow ή ο Pedrosa; Ο Cal είτε 4ος βγει, είτε 7ος, είναι οκ.
4ος για τον Cal είναι σαν νίκη. Να το συζητήσουμε αυτό;;; Το άγχος του είναι μην πάει και έρθει 7ος που είναι σαν να έρθει 4ος ο Ντάνι. Το ιδανικό παράδειγμα άγχους πάντως είναι ο Smith που πιθανά μια ευκαιρία θα έχει όλη και όλη.
Ο Ντάνι είναι σε κορυφαία ομάδα απο το 2006 και η μόνη καλή του περίοδος ήταν το δεύτερο μισό του 12. Μέχρι εκεί έπαιρνε αραιά και που κάναν αγώνα στους υπόλοιπους ήταν περίπου 4ος ή στα χαλίκια και στο βρεγμένο ήταν 1 γύρω πίσω. Για να φτάσει να πάει καλά στο βρεγμένο πχ που οι υπόλοιποι φανταστικοί ήταν ήδη άριστοι έπεσε πολύ χρήμα απο τη repsol. Είναι να συζητάμε για ευκαιρίες;
MG-KTiNoS
12/05/2013, 11:26
Είχατε το Ρόσσι μας τα ζαλίσατε μερικά χρόνια
Μετά Στόνερ (οι ίδιοι) μας τα ζαλίσατε μερικά (λιγότερα) χρόνια
Τώρα γίνατε Μέρκεζ (πάλι οι ίδιοι) και θα μας τα ζαλίζετε ποιός ξέρει πόσο ακόμα.
(ελπίζω όχι πολύ)
Τελικά έχετε ανάγκη από σουπερ ήρωες έτσι?
πς
Από χουνέργια ξέρει, πως δεν ξέρει?
http://www.youtube.com/watch?v=iJwPu_vycqg
υγ
Ίσως φταίει που ο Κράτσλου είναι τσιγκούνης και δεν του δίνουν μηχανάκι (και ούτε θα του δώσουν)
vassilis88
12/05/2013, 11:38
κτινε μονο γιαννονε, αλητεια
spyrakos35
12/05/2013, 13:11
πς
Από χουνέργια ξέρει, πως δεν ξέρει?
http://www.youtube.com/watch?v=iJwPu_vycqg
μετά μας φταίνε οι "χεράδες του mulholland".....:cry:
:moutza: μωρή λινάτσα
chr1s_86
12/05/2013, 14:03
τους το έφτιαξε να πηγαίνει όπως πηγαίνει τώρα. γιατι τότε που το πήρε στα χέρια είχε πολλα προβλήματα.\
Που είσαι Nakamoto να ακούσεις! Σου έφτιαξε ο Dovi το μηχανάκι! :p
:lol::lol:
MG-KTiNoS
12/05/2013, 14:09
Έ μααα τελικά !
(και η πλάκα είναι ότι άμα αρχίσει και κερδίζει με το Γιαμάχα του χρόνου.... (:D) θα γίνουν όλοι αυτοί εδώ μέσα ΓιαΝΝόΝε και θα λένε ότι είναι πιο γρήγορος από το Μάρκεζ κλπ κλπ)
chr1s_86
12/05/2013, 14:10
(και η πλάκα είναι ότι άμα αρχίσει και κερδίζει με το Γιαμάχα του χρόνου.... (:D) θα γίνουν όλοι αυτοί εδώ μέσα ΓιαΝΝόΝε και θα λένε ότι είναι πιο γρήγορος από το Μάρκεζ κλπ κλπ)
Ε ναι, αυτό έγινε στη moto2 άρα λογικό να γίνει και στα 1000 :rolleyes: :bawl:
MG-KTiNoS
12/05/2013, 14:19
Κι άλλοι πήγαν καλά στα 2,5 μότο2 κλπ και στα 1000 δεν έκαναν τίποτα.
Η οδηγάρα ο Μπράντλ πχ. :p
Άλλοι πάλι δεν πήγαν και τόσο καλά στα μικρά και γ... στα μεγάλα. Ο Στόνερ πχ :rolleyes:
Ε?
Κοίτα λοιπόν μην έρθεις σε κάνα δύο χρόνια (που για κει τραβάς:D σε βλέπω) και μας λες άλλα...
chr1s_86
12/05/2013, 14:25
Κοίτα λοιπόν μην έρθεις σε κάνα δύο χρόνια (που για κει τραβάς:D σε βλέπω) και μας λες άλλα...
Αμα πάει στη Honda να το συζητήσουμε.. 289781
boussias
13/05/2013, 07:44
Τον Πούλο ο κατσαρίδας? Όρίστε και η πίεση....
http://www.crash.net/motogp/news/191020/1/crutchlow_i_could_be_replaced_by_espargaro.html
Cal Crutchlow says he could be forced to leave the Tech 3 Yamaha team at the end of the season to make room for Moto2 rider Pol Espargaro.
The British star told BBC Sport that Yamaha has held talks with Spanish prospect Espargaro over a move to the satellite MotoGP team in 2014.
Crutchlow said he was informed of the interest in Espargaro by Tech 3 team owner Herve Poncharal.
“He told me that Yamaha are potentially going to sign Pol and [Tech 3] will have to take him for the first year,” the BBC quotes Crutchlow as saying.
“The rumour is that he's going to be getting a factory bike [at Tech 3] and doing a two-year deal with the Yamaha factory.”
Crutchlow's contract at Tech 3 expires at the end of this season, while rookie team-mate Bradley Smith is at the start of a two-year deal. Crutchlow is currently fifth in the championship standings and the leading privateer behind the factory Repsol Honda and Yamaha riders.
Espargaro finished as the runner-up in the Moto2 World Championship behind Marc Marquez last year and was initially linked to Tech 3 when Crutchlow held talks with Ducati over a possible move to the Italian factory team, which eventually went to Andrea Dovizioso.
In January, reports suggested Espargaro may have signed a letter of intent with Yamaha, a strategy deployed by the manufacturer before they signed future MotoGP champion Jorge Lorenzo.
Should Crutchlow leave Tech 3, his options for a 2014 factory team deal would appear to be as either a replacement for Nicky Hayden at Ducati - Hayden is the only factory rider whose current contract is due to end this season – or to join the planned Suzuki effort.
motomaniac
13/05/2013, 09:11
Τον Πούλο ο κατσαρίδας? Όρίστε και η πίεση....
http://www.crash.net/motogp/news/191020/1/crutchlow_i_could_be_replaced_by_espargaro.html
Cal Crutchlow says he could be forced to leave the Tech 3 Yamaha team at the end of the season to make room for Moto2 rider Pol Espargaro.
The British star told BBC Sport that Yamaha has held talks with Spanish prospect Espargaro over a move to the satellite MotoGP team in 2014.
Crutchlow said he was informed of the interest in Espargaro by Tech 3 team owner Herve Poncharal.
“He told me that Yamaha are potentially going to sign Pol and [Tech 3] will have to take him for the first year,” the BBC quotes Crutchlow as saying.
“The rumour is that he's going to be getting a factory bike [at Tech 3] and doing a two-year deal with the Yamaha factory.”
Crutchlow's contract at Tech 3 expires at the end of this season, while rookie team-mate Bradley Smith is at the start of a two-year deal. Crutchlow is currently fifth in the championship standings and the leading privateer behind the factory Repsol Honda and Yamaha riders.
Espargaro finished as the runner-up in the Moto2 World Championship behind Marc Marquez last year and was initially linked to Tech 3 when Crutchlow held talks with Ducati over a possible move to the Italian factory team, which eventually went to Andrea Dovizioso.
In January, reports suggested Espargaro may have signed a letter of intent with Yamaha, a strategy deployed by the manufacturer before they signed future MotoGP champion Jorge Lorenzo.
Should Crutchlow leave Tech 3, his options for a 2014 factory team deal would appear to be as either a replacement for Nicky Hayden at Ducati - Hayden is the only factory rider whose current contract is due to end this season – or to join the planned Suzuki effort.
αν κι ο επαργκαρο ειναι καλος δνε ξερεις αν θα αποδωσει.. στο τελος θα εχει τον γλυφίτζουρα στην πρωτη 3αδα τον ροσσι καπου εκει κοντα κι οι αλλοι σκορπιοι στο βαθος.. γαμω τις διαφημισεις. τουλαχιστον περσι ειχε κρατς και ντοβι στην πρωτη 5-6αδα.
boussias
13/05/2013, 09:20
αν κι ο επαργκαρο ειναι καλος δνε ξερεις αν θα αποδωσει.. στο τελος θα εχει τον γλυφίτζουρα στην πρωτη 3αδα τον ροσσι καπου εκει κοντα κι οι αλλοι σκορπιοι στο βαθος.. γαμω τις διαφημισεις. τουλαχιστον περσι ειχε κρατς και ντοβι στην πρωτη 5-6αδα.
Αυτό που με προβληματίζει έιναι ότι το μισό grid θα είναι Ιθπανικό.
KostasV2
13/05/2013, 17:20
Αν δε βελτιωθεί δραστικά ο Smith, θα πάρει πόδι... Από την αρχή απόρησα τι του βρήκαν και τον πήραν. (Προφανώς καλούς σπόνσορες :D ).
Αν δε βελτιωθεί δραστικά ο Smith, θα πάρει πόδι... Από την αρχή απόρησα τι του βρήκαν και τον πήραν. (Προφανώς καλούς σπόνσορες :D ).
πλάκα πλάκα δε πρεπει να το παρεξηγούμε το συγκεκριμένο θέμα. φέτος φάνηκε το μεγάλο πρόβλημα κάποιων να βρούν έστω και τους βασικούς σπονσορες. Και δε μιλαμε για οποιουσδήποτε, αλλά για το πρωταθλητή του περσινού. τώρα αμα ο πρωταθλητής δε τραβάει σπόνσορες είναι ένα θέμα και δε νομιζω να έχει να κάνει με τους ίδιους τους αθλητές αλλά με το κατα πόσο οι εταιρείες βλέπουν στα moto gp μέλλον και πιθανό αγοραστικό κοινό. Εγω πάντως ακόμα δε μπορώ να καταλάβω γιατι δεν έχει μπει η red bull σοβαρά στο παιχνίδι (εκτός απο καπέλα και κράνη). Τόσα και τόσα λεφτά δίνει για ασήμαντες διαφημίσεις :confused:
Allst@rf
13/05/2013, 18:06
Η red bull ρίχνει τα χοντρα φραγκα στα αντρικά μηχανοκίνητα, σαν to mx, όχι στα τσιφτετελια τα motogp...
Η red bull ρίχνει τα χοντρα φραγκα στα αντρικά μηχανοκίνητα, σαν to mx, όχι στα τσιφτετελια τα motogp...
H Red Bull το ΜΧ το έχει για να χαλάει κάπου τα ψιλά που περισσεύουν από τα σοβαρά sport και να μην ταλαιπωρούνται οι λογιστές της με κέρματα...
www.infiniti-redbullracing.com (http://www.infiniti-redbullracing.com/cs/Satellite/en_INT/Red-Bull-Racing/001242807156063) (και εδώ (http://www.formula1.com/teams_and_drivers/teams/182/)).
:owned: :p
Allst@rf
14/05/2013, 11:59
www.infiniti-redbullracing.com (http://www.infiniti-redbullracing.com/cs/Satellite/en_INT/Red-Bull-Racing/001242807156063) (και εδώ (http://www.formula1.com/teams_and_drivers/teams/182/)).
:owned: :p
:yuck:
.........
(οκ τρούπη;...)
μη ρωτας εμενα.ρωτα τους οδηγους που κανανε δηλωσεις. :wave2:
και αφου χωνεψε ο γιωργης το γλυφιτζουρι του απο τον ρουκι κλειδωνουμε θρεντ και παμε για λε μαν :cool: