View Full Version : KAWASAKI KZ400LTD BRAT STYLE
το φαναρι ισως και να ειναι φτηνο αν εχεις υπομονη. για τις εξατμισεις δεν νομιζω οτι αξιζει ο κοπος. στην τελικη κοψτες και ξαναβαψτες. μεχρι που θα "επρεπε" να φτανουν? ιδιες ειχα στο CB μου κι εκανα πολυ ωραιο ηχο.
κοιτα για τα δικα μου γουστα τις εξατμισεις τις θελω μεχρι τον πισω αξονα
εκοψα αυτο το λαμακι
289897
φτερο κατω και φουσκες κοντες
σορρυ για τις θολες φωτο
πονταρα
289913
φτερο κατω και φουσκες κοντες
απο φορτηγο ειπαμε?
και μια προσπαθεια για γαζι
289911
απο φορτηγο ειπαμε?
αι γιασου
στο τροχισμα και στο στοκαρισμα ξεχασα να βγαλω φωτο
οποτε παμε στο ασταρομα
289915
motomaniac
12/05/2013, 23:03
κατι εχω απο φουσκες. αν θες κοιταω. για 41χιλ εχω. απλα κατω που ειναι φαρδια δεν ξερω αν θα σε βολεψει.
εγώ τις γουστάρω πολύ τις εξατμίσεις. Το φτερό πάνω ή κάτω, έχει διαφορετική εικόνα, αλλά και στις δυο εκφάνσεις είναι πολύ ζόρικο!
κατι εχω απο φουσκες. αν θες κοιταω. για 41χιλ εχω. απλα κατω που ειναι φαρδια δεν ξερω αν θα σε βολεψει.
να μετρησω και θα σου πω. :beer:
astroman76
13/05/2013, 15:18
το πηρουνι φενετε να ειναι 31 η 36
το πηρουνι φενετε να ειναι 31 η 36
καπου το ειχα στο pc πρεπει να ειναι 33,λες?
astroman76
13/05/2013, 15:49
μαλλον ναι το 550 ειχε 36
κοψιμο της ντιζας συμπλεκτη
289970
κοντερ ασταρομα βαψιμο και βαση
289971
στοκαρισμα τεποζιτο πρωτα με πολυεστερα
289972
στοκαρισμα τεποζιτο πρωτα με πολυεστερα
289972
αυτος δεν μου μοιαζει για πολυεστερικος στοκος:confused:
πριν στοκαρεις κατεβασε με τριψιμο τα αυτοκολλητα
σημερα σκεφτομουνα το εμπρος φτερο, πανω να το βαλω η κατω και λεω γιατι δεν κανω αλλη μια βαση για πανω και οποτε το βαριεμαι το αλλαζω, οποτε περιμενετε νεοτερα
sapila racing
15/05/2013, 09:16
κοψιμο της ντιζας συμπλεκτη
289970
Eτσι είναι τελείως λάθος και θα σου κοπεί πολύ σύντομα.
Eφ όσον πρέπει να την κόψεις πρέπει να παρεις μικρό βαρελάκι που θα μπεί μέσα στο σπαστό κομμάτι του μοχλού, έτσι ωστε το βαρελάκι να είναι σε ευθεία με την ντίζα.
Ετσι όπως είναι εκτός του οτι θα κοπεί πολύ γρήγορα, έχει περιορίσει πολύ και την κίνηση, και δεν θα δουλευει σωστά.
αυτος δεν μου μοιαζει για πολυεστερικος στοκος:confused:
πριν στοκαρεις κατεβασε με τριψιμο τα αυτοκολλητα
πριν απο αυτον τα γεμισματα γινανε με πολυεστερικο. οι γραμμες ειναι μπογια
Eτσι είναι τελείως λάθος και θα σου κοπεί πολύ σύντομα.
Eφ όσον πρέπει να την κόψεις πρέπει να παρεις μικρό βαρελάκι που θα μπεί μέσα στο σπαστό κομμάτι του μοχλού, έτσι ωστε το βαρελάκι να είναι σε ευθεία με την ντίζα.
Ετσι όπως είναι εκτός του οτι θα κοπεί πολύ γρήγορα, έχει περιορίσει πολύ και την κίνηση, και δεν θα δουλευει σωστά.
το εχω στο προγραμμα να ψαξω να βρω κεφαλι για να μην τσακιζει η ντιζα, κατα τα αλλα το εχω δουλεψει ετσι και δεν εχει κανενα προβλημα δεν περιοριζει καθολου την κινηση
ΗΟΡΝΕΤακιας
15/05/2013, 15:22
το εχω στο προγραμμα να ψαξω να βρω κεφαλι για να μην τσακιζει η ντιζα, κατα τα αλλα το εχω δουλεψει ετσι και δεν εχει κανενα προβλημα δεν περιοριζει καθολου την κινηση
ο Αρης εχει δικιο. Και εγω φτιαχτη την εκανα την ντιζα στο srx. Πηρα ντιζα με μικρο κεφαλι και εβαλα το κυλινδρακι-σφιγκτηρακι στην μανετα.
τεποζιτο μετα απο το δευτερο βαψιμο αφου την πρωτη φορα φυσουσε και εβγαλε μπιμπικια,
εδω εχω μια ερωτηση, στο μονης τα μπιμπικια φευγουν με αλοιφη?
290179
το χρωμα μονης σατινε
290183
Pardalotzatziki
15/05/2013, 20:52
αλλη μια
290180
Αυτη δεν φαινεται...
Το μηχανακι ειναι ονειρο! Ωραιος!:a18::a20:
Αυτη δεν φαινεται...
Το μηχανακι ειναι ονειρο! Ωραιος!:a18::a20:
:beer:
το χρωμα μονης γυαλιζεται κανονικα και φευγουν τα μπιμπικια.2000γυαλοχαρτο και σαπουναδα ,μεσαια και ψιλη αλοιφη και ολα καλα....
ολα?οχι φιλε μου γιατι εσυ εριξες σατινε χρωμα.τα σατινε και τα ματ δεν μπορεις να τα γυαλισεις γιατι τοπικα θα γινουν gloss(γυαλιστερα).
οποτε πρεπει να γυαλισεις ολο το κομματι(δυσκολο) η να το ξαναβαψεις...:a024:
siraxanz
15/05/2013, 21:37
Ένα low cost project που έβγαλε πολύ ωραίο αποτέλεσμα....
Η πως ένα φτηνό-παλιό μηχανάκι, μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρον...
Μπράβο για την προσπάθεια, πολύ ωραίο αποτέλεσμα...
το χρωμα μονης γυαλιζεται κανονικα και φευγουν τα μπιμπικια.2000γυαλοχαρτο και σαπουναδα ,μεσαια και ψιλη αλοιφη και ολα καλα....
ολα?οχι φιλε μου γιατι εσυ εριξες σατινε χρωμα.τα σατινε και τα ματ δεν μπορεις να τα γυαλισεις γιατι τοπικα θα γινουν gloss(γυαλιστερα).
οποτε πρεπει να γυαλισεις ολο το κομματι(δυσκολο) η να το ξαναβαψεις...:a024:
ευχαριστω για της πληροφοριες και την αμεση απαντηση :wave2: το ξαναβαψα αλλα λεω μηπως γινοταν και αλλιως
Ένα low cost project που έβγαλε πολύ ωραίο αποτέλεσμα....
Η πως ένα φτηνό-παλιό μηχανάκι, μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρον...
Μπράβο για την προσπάθεια, πολύ ωραίο αποτέλεσμα...
ευχαριστω για τα καλα σου λογια, νομιζω πως αν οχι ολοι οι περισοτεροι εδω μεσα μπορουμε να δουμε σε ενα παλιο και οχι τοσο ποθητο μηχανακι ενα αριστουργημα :wave2:
vforever
15/05/2013, 21:56
Πανεμορφο εγινε.Μπραβο :beer:
Πανεμορφο εγινε.Μπραβο :beer:
:wave2: :beer:
αυτες τις μερες εβαψα και την βαση της μπαταριας
290397
290398
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα μπράβο!!! Το βάψιμο είναι με σπρέυ ή πιστόλι;
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα μπράβο!!! Το βάψιμο είναι με σπρέυ ή πιστόλι;
:wave2: με ενα μικρο πιστολι σαν αερογραφος
σημερα πηρα αλεν βιδακια ανοξειδωτα για την βαση της μπαταριας και αφου την εντυσα με μαυρο αυτοκολλητο την περασα
290467
εβγαλα την βαση του μοτερ
290468
την ετριψα με τον δραπανο και βουρτσα χαλκινη και την βερνικωσα μαζι με κατι βιδες
290469
την εβαλα πανω
ελεγα να τις κανω τρυπες οπως τον προφυλακτηρα της αλυσιδας αλλα βαρεθηκα, μπορει αργοτερα να το κανω
290474
ρουμπινετο
290475
βιδες πισω βασης
290476
τωρα θελουν τα λαστιχα απο τα καμπς και τις μπαταριας αλλαγη με μαυρα τα βιδακια απο το μοτερ αλλαγη με ινοξ, χοανες και να βρω λαμπακια λεντ σε τεσσερα χρωματα για να κανω ενα μικρο καντραν,λαστιχα,βαψιμο τα χειριστηρια,βαση να παει πανω το φτερο,και ποδιά απο κατω,νομιζω αυτα :rolleyes:
290478
α και τεσσερα παταρια σαν αυτα
290482
εβαλα και τα συνηθισμενα νουμερα
290483
290484
Pardalotzatziki
19/05/2013, 00:45
:beer::beer::beer:
Το μονο που θα αλλαζα ειναι το τιμονι...
Μια χαρα βγαινει...
Καλη συνεχεια...
Drake Ramore
19/05/2013, 00:57
Για κάποιον περίεργο (και μάλλον ανεξήγητο λόγο) μου αρέσει το αυτοκόλλητο με το νούμερο 15 αλλά όχι αυτό με το νούμερο 11.
Αν άλλαζα κάτι στην μηχανή θα ήταν το 11. Όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρα.:beer:
εγω δεν θα αλλαζα τιποτα.
ξερει ο δημιουργος:beer:
Μου αρέσει που δίνεις μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες!! Όαο προχωράς γίνεται και καλύτερο. Πολύ ωραία μετατροπή!! Να ρωτήσω κάτι? Φαντάζομαι μια διαφορετική μετατροπή για το kz400l. θα μπορούσε να γίνει ένα μικρό κλασικό w650? Τι γνώμη έχεις?
:beer::beer::beer:
Το μονο που θα αλλαζα ειναι το τιμονι...
Μια χαρα βγαινει...
Καλη συνεχεια...
:beer: μαλλον με κλιπον, ε? δεν μου πολλη αρεσει η θεση οδηγησης
Για κάποιον περίεργο (και μάλλον ανεξήγητο λόγο) μου αρέσει το αυτοκόλλητο με το νούμερο 15 αλλά όχι αυτό με το νούμερο 11.
Αν άλλαζα κάτι στην μηχανή θα ήταν το 11. Όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρα.:beer:
νομιζω οτι το 15 φενετε καλητερα γιατι γεμιζει πιο πολλη, το 15 και το 11 επιβαλετε να ειναι πανω στο μοτο
εγω δεν θα αλλαζα τιποτα.
ξερει ο δημιουργος:beer:
:beer: ετσι ;)
Μου αρέσει που δίνεις μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες!! Όαο προχωράς γίνεται και καλύτερο. Πολύ ωραία μετατροπή!! Να ρωτήσω κάτι? Φαντάζομαι μια διαφορετική μετατροπή για το kz400l. θα μπορούσε να γίνει ένα μικρό κλασικό w650? Τι γνώμη έχεις?
μαλλον για το ltd θα λες, ετσι προχειρα που το ειδα w650 και ltd φενετε να εχουν το ιδιο πλαισιο οποτε προχωρα και οπου μπορω ευχαριστως να βοηθησω :beer:
θα χρειαστεις 2 ροδες με ακτινες,τεποζιτο,χαμηλωμα μπουκαλες,πισω φτερο,σελα,2 πλαινα καπακια πολυεστερικα
μαλλον για το ltd θα λες, ετσι προχειρα που το ειδα w650 και ltd φενετε να εχουν το ιδιο πλαισιο οποτε προχωρα και οπου μπορω ευχαριστως να βοηθησω :beer:
θα χρειαστεις 2 ροδες με ακτινες,τεποζιτο,χαμηλωμα μπουκαλες,πισω φτερο,σελα,2 πλαινα καπακια πολυεστερικα
Ναι το ltd εννοώ. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και για την προσφορά βοήθειας. Δεν έχω ltd, θα ήθελα να έχω όμως ένα. 'Εχω όμως ένα suzuki gr 650, το οποίο σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι πιο κλασικό, σαν το w650, με τις αλλαγές που προτείνεις. Μου άρεσε πάντως που ένα ταπεινό ltd με μεράκι και φαντασία γίνεται ένα πολύ ωραίο μηχανάκι. Sorry για την παρένθεση και ευχαριστώ πάλι για την προσφορά βοήθειας!!!
Da.Vintage
20/05/2013, 09:03
Μας έχεις χαζέψει λέμεεεεε!
δείχνει τέλειο κάτι μου καθόταν ψιλο ξένο δεν μπορούσα να το βρώ μέχρι που θόλωσε λίγο το μάτι...
το φτεράκι πίσω με το κωλοφάναρο είναι το μόνο που ίσως να πείραζα!
Πολλές φορές η ουρά είναι το πιο δύσκολο πράγμα να την κάνεις τέλεια στις καστομιές!
για το φτερο που λες, δεν ηθελα να ακολουθει την καμπυλη της ροδας, θελω να θυμιζει λιγο εντουρο :beer:
σημερα πηρα αυτα απο ενα παλιατζη
290840
290844
290846
μου αρεσαν παρα πολυ σε σχεση με αυτα που ειχα παρει παλιοτερα που ειναι απο χτ
290851
τα δευτερα μπορει να τα βαλω πισω
με λιγο τροχισμα και με πολλες δοκιμες βαλε βγαλε ηρθε στη θεση του
290853
290854
μετα βγηκαν και ετοιμασια για βαψιμο
290966
αυτα για σημερα :beer:
Pardalotzatziki
21/05/2013, 22:57
:beer: μαλλον με κλιπον, ε? δεν μου πολλη αρεσει η θεση οδηγησης
OXI!!!!
Mε κατι σε κλασσικες γραμμες....horn style...
Μην σκεφτεις τσοπερ/χαρλεϊ.....σκεψου board track racers...
Da.Vintage
22/05/2013, 09:06
OXI!!!!
Θα μπορούσα να το φανταστώ άνετα έτσι... αλλά και ως έχει ωραίο είναι .... το φτεράκι πίσω σινεχίζει να μου ξενίζει! θα πρότεινα να πάρει το μπούλο δοκιμαστικά!
OXI!!!!
δεν τα ξερω αυτα που λες
Pardalotzatziki
22/05/2013, 23:41
δεν τα ξερω αυτα που λες
Δουλεια σου εσυ...μια χαρα το πας...:wave2:
Δουλεια σου εσυ...μια χαρα το πας...:wave2:
Κι εμένα μ'αρέσει ακριβώς όπως είναι (και το φτεράκι πίσω).
Άσε που έχει και τρελλά περιθώρια εξέλιξης αν το βαρεθείς αργότερα. Το φαντάζομαι και flat track με τις εξατμίσεις ψηλά και τρακτερωτά λάστιχα, και cafe racer με κλιπόν και τα μαρσπιέ πίσω, και και και... λεφτά μόνο νά'χεις για πέταμα...
Ξεκινώντας από ένα παλιο(μοδίτικο) αερόψυκτο δικύλινδρο εν σειρά σ'ένα συμβατικό σωληνωτό πλαίσιο, τα υπόλοιπα είναι θέμα φαντασίας και μόνον!
Μ.
σημερα ειπα να κανω βαση για την πινακιδα, πηρα μια λαμα και
291208
291209
291210
περασμα
291216
291217
291218
Drake Ramore
25/05/2013, 21:07
Πολύ καλή δουλειά!:beer:
τωρα δεν ξερω αν θα εχω θεμα με την police επειδη εχω μεγαλη κλιση,λετε?
Drake Ramore
25/05/2013, 21:14
Πιθανότατα οχι, επειδη η κλιση που εχει δεν εμποδίζει την αναγνωσιμότητα της πινακίδας. Πρόβλημα έχουν συνήθως όσοι την κρύβουν κάτω από το φτερό. Στην δική σου περίπτωση μια χαρά την βλέπουν τα όργανα, αλλά επίσης μια χαρα την φωτογραφιζουν και τα ραντάρ.
Πολύ καλή δουλειά!:beer:
:wave2: :wave2: :wave2:
Da.Vintage
27/05/2013, 09:31
Ωραία η βάση!
για την κλίση ίσως να έχεις θέμα ανάλογα με τις παραξενιές αυτού που θα σε σταματήσει!
ένας βλάχος ζητάς με μεγάλο μουστάκι στον Κολωνό, μου είχε πει (σε ανάλογη κλίση πινακίδα) ... "Εκεί που τ' ν' εβαλις ποιος θα τ' βλέπ' τα ιλικόπτιρα?" αλλά με άφησε γιατί ήμου πιτσιρικάς αφού μου είπε για την εξάτμιση, "μι σι ξαναπιάσου μ'αυτή ν΄εξάτμισ' γιατί θα στην πιράσου στουν κώλου!"!
Νομίζω όμως μόνο και μόνο που την έχεις επάνω θα την γλιτώσεις!
Ωραία η βάση!
για την κλίση ίσως να έχεις θέμα ανάλογα με τις παραξενιές αυτού που θα σε σταματήσει!
ένας βλάχος ζητάς με μεγάλο μουστάκι στον Κολωνό, μου είχε πει (σε ανάλογη κλίση πινακίδα) ... "Εκεί που τ' ν' εβαλις ποιος θα τ' βλέπ' τα ιλικόπτιρα?" αλλά με άφησε γιατί ήμου πιτσιρικάς αφού μου είπε για την εξάτμιση, "μι σι ξαναπιάσου μ'αυτή ν΄εξάτμισ' γιατί θα στην πιράσου στουν κώλου!"!
Νομίζω όμως μόνο και μόνο που την έχεις επάνω θα την γλιτώσεις!
:bawl: :bawl: :bawl:
angelodaegio ευχαριστω, αυτες τις μερες εφερα ενα φορτηγο με ξυλα και ασχολουμε με αυτα, θα εχω φωτο συντομα
εβαλα ενα καθρεφτη,λυγισα μια λαμα την βιδωσα
292312
292313
μερικες ακομη
292315
292314
nikvolos
09/06/2013, 11:06
Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά σου!.
Είσαι σίγουρος οτι ο καθρέφτης δεν βρίσκει κάπου; :)
Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά σου!.
Είσαι σίγουρος οτι ο καθρέφτης δεν βρίσκει κάπου; :)
ναι ερχετε 1 ποντο απο το τεποζιτο, το ρυθμιζεις οπως θες
SHOOTER045
09/06/2013, 22:05
ωραιος...:smokin:
Da.Vintage
10/06/2013, 07:29
Αστέρι... λέμε!!!!
Αστέρι... λέμε!!!!
+ 1000000..................
μετρα στο χαρτονι μετα στο πλεξι γκλας
292516
292517
292520
πολυ καλη ολη η μετατροπη.μπραβο σου.
επειδη το πλεξι κλας χανεται βαλε πανω του ενα αυτοκολλητο με εντονα χρωματα και θα ειναι σαν να αιωρειται.
Da.Vintage
12/06/2013, 08:44
Ι like it a lot!
:beer::beer::beer::beer:
Poly wraio
εβγαλα και μερικες γενικες.
το κοντερ μια μερα που το τερματισα αρχισε να γυρναει τρελα μετα αφου το ανοιξα χωρις να κανω τιποτα (το γυρισα λιγο με το τρυπανι αναποδα)το δοκιμασα και δουλευε
ξερει κανεις τι μπορει να παιζει
293377