View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
KostRider
29/05/2013, 12:20
σε είδα φίλε νταλικέρη να μου κάνεις χώρο να σε περάσω μπροστά από το ΚΕΥΠ, να 'σαι καλά! σε είδα κι εσένα αστικάριε να κορνάρεις γιατί εκεί που πάρκαρα σε εμπόδιζα σου ζήτησα συγνώμη...
gorilas1098
29/05/2013, 23:31
Σε ειδα αλυσιδιτσα μου να σπας ξαφνικα και να πηγαινεις περιπατο, ευτυχως δεν πηρες κανενα ποδι....... Κριμα ομως που μετα ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ για να σε μαζεψω τουλαχιστον.......
Σε ειδα το Σαββατο στο Βραχατι Κορινθιας κοκκινο Laverda με φερινκ/σφαιρα εποχης cafe-racer και εμεινα να κοιταω. Ωραιος!
Σα ειδα στο ιδιο μερος Κυριακη (ή μηπως Δευτερα? χαχα) μεγαλη παρεα με μεγαλα on-off, κυριως GS. Αναμεσα στους τονους μεταλο και ενα ακρος ερωτευσιμο Morini Gran Passo :a8:
Kαι πριν κατι μερες στην ταβερνα Ελια στον Ασσο μεγαλη παρεα με ΚΤΜ να τρωτε/πινετε, ειχε γινει η παραλια πορτοκαλι :D
Manalishi
30/05/2013, 09:10
Σας είδα καμιά 30-40αριά μηχανές εχθές το βράδυ, στο περίπτερο μετά τα φανάρια για Φλοίσβο.....Τι gathering ήταν τούτο, ωρέ????
parachuter
30/05/2013, 09:33
Σε είδα φίλε το πρωί στο κέντρο της Πάτρας με το πορτοκαλί 950 Adv σου και φουλ εξοπλισμένο(χωρίς Αχαϊκή πινακίδα)....δούλευε υπερωρίες το καημένο το βεντιλατέρ,σου έκανα νόημα με το κουτί ότι το έχεις ωραίο!Το στρωτό το λάστιχο όμως τι το θέλετε ρε παίδες;;;
GIXXERAKIAS
30/05/2013, 13:33
Είδα καλο στούκι σήμερα κατά τις 10,30-11 στον κηφισσό στουψος της πέτρου ράλλη.Ελπίζω να είναι καλά ο αναβάτης του παπιού γιατί το παπί διαλύθηκε και ήταν σκόρπια ανταλλακτικα παντού σε όλες τις λωρίδες.Το ασθενοφόρο που ήταν εκεί δεν βιαζόταν πάντως καθόλου.Ελπίζω να είναι γιατί την γλύτωσε αγρατζούνιστος όποιος και άν ηταν ο αναβάτης.
SHOOTER045
30/05/2013, 16:16
σε ειδα π@@σταρε με τον τρακτορα φορτωμενο στο κεντρικο φαναρι της σινδου ,γυρω στις 11 το πρωι σημερα εγω αριστερα εσυ δεξια,απ τα 100 μετρα πηγαινε για κοκκινο και συ εκανες κατεβασιες να το φας και το φαγες ρε μπ@@στη και το παλικαρι απο αριστερα με το βυσσινι transalp το πλαγιασε για να μην τον κανεις μερεντα,ελπιζω το τηλ μου να επιασε τοπο και να σε ξεσκισαν ρε φονια-αν ο φιλος ειναι κανενας απο εδω ας με πμαρει,εχω τον αριθμο του(επικαθημενο iveco με βουλγαρικα νουμερα)
Σε είδα σκουτερά με την μπαγκαζιέρα σου ανοιχτή... και φορτωμένο σ' αυτή ένα κλουβί.... (δεν μπορούσε να κλείσει) και μέσα στο κλουβί ένα καναρίνι... βόλτα το έβγαζες ; ; ;
Κατά τα άλλα με κράνος και κίτρινη μπλούζα... Το πουλάκι τσίου... :bawl:
Πολυμορφικό τουτού, δε θυμάμαι ποιας εταιρίας, έρχεται απ' το αντίθετο ρεύμα, ανάβει φλας και κόβει μπροστά μου απότομα... ευτυχώς μυρίστηκα τη μ@λ@κί@ και είχα επιβραδύνει αρκετά... μόλις πέρασε από μπροστά μου, σας είδα μέσα...... μια καλόγρια να οδηγά και άλλη μια συνοδηγός :uplate:
Ούτε που ίδρωσε το αφτάκι σας... τι έγινε ; τσαμπουκάς και στα μοναστήρια τώρα ή κανα ραντεβουδάκι με οφθαλμίατρο και είχαμε αργήσει ; :priest:
KostRider
31/05/2013, 00:31
σας είδα μελαχρινά μωρά στο φανάρι της πλ. Λαού με τα σούπερ μίνι και παραλίγο να πέσω...Όσο καλοκαιριάζει, τόσο αποκαλύπτεστε...θα τα φάω τα μούτρα μου, θα τα φάω....
Bradipous
31/05/2013, 08:28
Σε ειδα εχθες το μεσημερακι κατα τις 3 κοπελια στην Βασ. Σοφιας με ενα κοκκινο οχημα που εμοιαζε με μηχανη, απροσδιοριστου μαρκας και καλημμενο μεχρι και το μοτερ απο πλαστικα, να παιζει τερμα μουσικη απο το εργαλειο σου και οι λοιποι αναβατες τριγυρω να κοιταμε περιεργα... :uplate:
edit: τυχαια το βρηκα, ειμαι σιγουρος αυτο ηταν.
291808
Σας βλεπω να σταματατε στο φαναρι του Υπουργειου ΠΡο.Πο διαφοροι μηχανοβιοι και να ...καθρεφτιζεστε στη σκοπια με καμαρι καιθως και να περνετε και ποζες να δειτε τι...ομορφαντρες ειστε.
Σε λιγο σκεφτομαι να βγαζω απο το πανω παραθυρακι...καρτελες με Βαθμολογια απο το 1 ως το 10...
athmetropits
31/05/2013, 17:10
Βαρέθηκα να σε βλέπω να μιλάς στο κινητό κοπελιά και το συγνώμη σου να σημαίνει δυο πόδια τσακισμένα, και για σένα κανα δυο λαμαρίνες τσαλακωμένες
σε ειδα σημερα το πρωι με το TIGER 800 να εχεις ορεξη για γκαζια...
απο τελικη δεν φαινεται να το χει το 800...
αλλα οταν με περασες απο την εξωτερικη στο τερμα της Συγγρου πραγματικα φοβηθηκα για σενα.
καλα εγω εχω τις αναρτησεις σωβρακο και εκοψα εκει στην υπογεια...
ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΠΟΥ ΦΙΛΗΣΕς ΤΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕς ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ θεωρεισαι πιλοτος να ουμε???
βαλε λιγο ορια φιλε μου.
να φτασουμε σπιτια μας θελουμε...
Σε ειδα θωρηκτο πανω στο 900 TDM (που αλλου) με σαγιοναρα κ μπαμπριζ γυαλια ηλιου, υφος θα σας μαμησω ολους σ καθε φαναρι στην καλληροης να μαρσαρεις τις ακραπες σου πανω απο 40 φορες κ οταν σε κοιταει ενα παλικαρι με ss στηνεσαι για κοντρα κ καταληγεις στο προπορευομενο σκουπιδιαρικο με ολα !!! δν σε βοηθησε κανεις κ αθτο δεν ηταν τυχαιο !!!
Σε είδα το Σάββατο στην παραλιακή κοντά στον ιππόδρομο, με ένα πράσινο ZX-6 και ένα κοριτσάκι που φόραγε κολάν και προσπαθούσε να κρατηθεί χεσμένη πάνω σου να πηγαίνεις ρόδα με ένα μολυβί EVO που σε τσάγιασε κιόλας.
Αν έβλεπες την στάση σώματος που είχε το κοριτσάκι πίσω σου, θα καταλάβαινες πόσο μαλάκας είσαι.
Σε ειδα στην λεωφορο Σχιστου το πρωι να καθεσαι να βλεπεις το Ford Focus σου να καιγεται.
Πυροσβεστικο δεν ειχε ερθει ακομη και το μισο αυτοκινητο ειχε λαμπαδιασει. :(
DimChios
03/06/2013, 16:26
σε είδα στην έκθεση προχτές και μου πέσαν τα σαγόνια!
35.000€ γαμώ το φελέκι μου αλλά κάνεις ΠΑΠΑΔΕΣ
:a35::a35::a35:
yianyian
04/06/2013, 12:54
Σας είδα πρωί πρωί μπαρμπάδες να σφάζετε τα κόκκινα με τα παπιά σας. Τρείς κεντρικές διασταυρώσεις, τρεις διαφορετικοί μπαρμπάδες πέρασαν το κόκκινο άερα πατέρα.
Ο ένας σαν να με στραβοκοίταξε κιόλας που δεν έκοψα..
KostRider
04/06/2013, 13:02
σε είδα καριόλα με το γιάρις να θες να στρίψεις αριστερά μέσα στη μέση στο δρόμο, πάνω σε δεξιά στροφή, το γονάτισα και σταμάτησα δίπλα από την πόρτα σου...μα έβγαλα φλάς είπες...δεν σου είπα τίποτα και συνέχισα με κρύο ιδρώτα στο μέτωπό μου. .αφού δεν έγινα αλοιφή δεν υπήρχε λόγος να σου πω κάτι, δεν θα καταλάβαινες τη μαλακία που έκανες...
GIXXERAKIAS
04/06/2013, 14:01
Σε είδα βλαμμένε με το Triumph Tiger 1200 στον Πειραιά στο λιμάνι και να προσπαθείς μέσα στην κίνηση να μιλήσεις και στο κινητό (ακράνωτος εννοείται),μόλις σταματαγες γύρναγες τον αυχένα σε θέση "έχω κανει κράκ" να συνεχίσεις να μιλάς και να πατάς και τον συμπλέκτη και τούμπαλιν για πολλή ώρα όσο σε είδα που έστριψες προς Αγιο Διονύσιο.Πραγματικά πιό επικύνδυνος ήταν έτσι όπως πήγαινε πέρα δώθε από καποιους-ες με αμάξια που μιλάνε στο κινητό.
Επίσης σε είδα ηλίθιε στον Κηφισσό να πηγαίνεις με την σκουπιδιάρα με 110+ και να μην μπορώ να σε περάσω με το σκούτερ τρώγοντας την μπόχα σου.Με 80 αυτοκόλλητο πίσω κλασικά.
Σας είδα στον Πύργο Αθηνών να σφάζετε το κόκκινο.
Το ενδιαφέρον ήταν το πώς έγινε.
Ο ένας το έσφαξε συνειδητά και οι άλλοι 3-4 όπως φάνηκε απλώς ακολουθήσατε σαν τα πρόβατα.
Εγώ και άλλοι 2-3 μείναμε στο φανάρι να κοιταζόμαστε μεταξύ μας με απορία...
Σας ειδα ολους σας που καθεστε στις γνωστες θεσεις με θεα στους προποδες της Παρνηθας.ΟΚ θεα εχει,ησυχια εχει οποτε αραξτε και κανετε οτι γουσταρετε,εξαλλου ποιος δεν εχει μπαλαμουτιασει ετσι,πιετε οσο και οτι θελετε ΑΛΛΑ ρε ΖΩΑ μαζεψτε τα σκουπιδια σας και μην αραδιαζετε τις μπυρες και τα χαρτια απο οτι στο διαολο τρωτε επανω στο δρομο.Ημαρτον ρε μικρα παιδια ειστε,τον 60+ το καταλαβαινω ειναι παπαρας,βλαχος,αξεστος οπψς θες πες τον αλλα 18-30 χρονων παιδια λιγο σεβασμο οχι σε αυτους που μενουν εκει αλλα στο δασος.Α στα διαλα πια βουρδουλα θελουμε αλλιως μονοι μας πουτανα μια ζωη τα κανουμε
Stevious
04/06/2013, 15:52
Σε ειδα τριμ@λ@κ@ scooterακια δικαβαλος με τη δικια σου (πρασινολαχανι μπλουζακι...ωωω sic,ιδιο χρωμα με το μαγιω του Borat) να πηγαινεις στη Λεωφορο Λαυριου δηλ. σε δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση και συ να εισαι στη μεση ακριβως με 35 χ.α.ω. σταθερα, με ξεχασμενο το δεξι φλας. Akranovits εννοειται και οι 2,σαγιοναρα διχαλο και γυαλια λιγο μικροτερα απο παρμπριζ πουλμαν. Σου κανω νοημα και σου λεω για το ξεχασμενο σου φλας αλλα ποιος ξερει τι σκεφτηκε η άδεια σου η κουτρα και απο ποια μυκονιατικη νιρβανα σε εβγαλα και με φιλοδωρησατε με 2 κωλοδαχτυλα,πρωτα εσυ και υστερα η πυγολαμπιδα που εσερνες. Πρωτη μου σκεψη,να ημουν με τη μηχανη μου,να περναγε το μπροστινο μου λαστιχο μερικα νανοχιλιοστα απο το αυτι σου και να αισθανοσασταν και οι 2 απο κοντα τα ωραια μου και μεγαλα μου δαχτυλα. Καταλαβετε πως οταν καποιος αλλος χρηστης του δρομου σας κανει νοημα και σας πει κατι,δεν ειναι κανονας οτι τσαμπουκαλευετε. Τελος παντων,ελπιζω να φτασατε καλα στον προορισμο σας γιατι ετσι οπως πηγαινες,σκεφτηκα μη σας πηγε κανεις αφισσοκοληση μεχρι τη Λουτσα,γιατι για εκει σας εκοψα (το καλο ειναι πως η δικια σου φωσφόριζε και φαινοσασταν απο μακρυα).
Αυτος με το σχολικο.......
AristidisZ
06/06/2013, 14:27
Σε είδα παππού (70 φεύγα ή 80 έλα) με τη βέσπα σήμερα να σταματάμε στο φανάρι
αφού εκθείασες το μηχανάκι μου (να σαι καλά) και εγώ το κουράγιο σου να καβαλάς ακόμα, ξεκίνησε ο καλός δράκος:
- εγώ μικρός είχα Χάρλεϋ αμερικάνικη (καλά μέχρις εδώ)
- και όχι οτιδήποτε Χάρλεϋ, τρίτροχη με 285άρι λάστιχο (μεγαλώνει το δρακάκι), 6000 κυβικά (εντάξει εδώ το δρακάκι κατέκτησε τον iron throne)
- έκαιγε 1 γαλόνι στα 5 μίλια (.........)
υ.γ. μη βγει κάνας δεινόσαυρος να μου πει ότι υπήρχε Χάρλεϋ τρίτροχη με 285άρι λάστιχο, 6000 κυβικά και κατανάλωση 47,3lt/100km γιατί θα φάω το δίπλωμά μου και θα το ανεβάσω και στο youtube
Σε είδα με το XR650 να κατεβαίνεις την Συγγρού και στο πλάι δύο μηχανές της Δ. Σε άφησαν κοντά στην Καλλιθέα, και σε πέρασα με το scooter με +30 αλλά εσύ κοίταγες τους φοίνικες...
Τσάμπα τα κόκκαλα και οι νεκροκεφαλές που είχες γεμίσει το μηχανάκι. :tooth:
Σε είδα με το κουτί σου σταματημένη στο ρεύμα ΜΟΥ σε τυφλή στροφή να περιμένεις να επιβιβαστούν στο κουτί σου άλλες 2-3. Σου φώναξα πως μαλακίζεσαι και μου πες άντε χάσου ρε που θα μου κάνεις και υποδείξεις!!! :moutza::moutza:
thePrince
06/06/2013, 18:00
Η καλύτερη βελτίωση που μπορούσες να σκεφτείς για το SS σου ήταν το «γλυπτό» ηχοσύστημα πάνω στο ρεζερβουάρ; Σοβαρά;; WTF dude!
Σας ειδα σημερα στα Μεγαρα να περνατε καλα!
Σε ειδα και εσενα T-max πεσμενο μετα την πλατεια (περαστικα το σπασμενο δακτυλο και τα γδαρσιματα!), SMT να εχεις μολις φυγει στην Κ1 (απ'οτι καταλαβα ολα καλα ελπιζω!) και κανα δυο αλλες πτωσεις. Περαστικα σε ολους!
GIXXERAKIAS
07/06/2013, 08:07
Σας είδα εχθες πακιστάνια με τις παραδοσιακές ενδυμασίες σας και παντοφλίτσες πάνω σε CBR 600 F4 (γκρι ματ) με εξάτμιση παπαγιάννη a.k.a copy acrapovic hexagon,ο μπροστά κράνος Joe Bar και ο πίσω κράνος power ranger.
Σε είδα μπετόβλακα με το κάμπριο ανοιχτό και την υπερμοντέλα δίπλα σου να πετάτε τις χαρτοπετσέτες από την τυρόπιτα που τρώγατε, χύμα και όποιον πάρει ο χάρος. Είχε και 2 μισογεμάτα μπουκαλάκια κοκα κόλα η γ@μοσακούλα και με κάνατε μ0νί καλλιγραφίας μεσημεριάτικα.
Δεν σε χάλασε καθόλου που την μάζεψα και την άδειασα μέσα στον κουβά που έχεις για αυτοκίνητο. Ούτε πιστεύω να σε χάλασε που άδειασα την μία κοκα κόλα πάνω στα καθίσματα.
Το ξανθότσουλο που είχες δίπλα σου μου την είπε ενώ εσύ κο κο κο.
Της απάντησα δεόντως, πως αντί να παίρνει τυρόπιτες καλύτερα να παίρνει τυρόπιπες, έτσι θα κρατάει και το στόμα της απασχολημένο.
Μα τι ζώα είμαστε ρε πστμ
:moutza:
σφιγγει η ζεστη σιγα-σιγα ε?
χτες σε δρομο με μια λωριδα ανα κατευθυνση βγηκες στο αντιθετο να πρασεις με ολα λελο με το σμαρτ και το γκομενι διπλα σου. οταν παραλιγο να με παρεις αμπαριζα σου φωναξα ''ναι ρε τρεχα με 1000'' και μου απαντησες ενα ''αι γαμησου ρε''.μαλλον εσυ δεν σκεφτηκες τι ειπες και εγω σκεφτηκα πολυ την αντιδραση μου και εμεινα στο ''αι στο διαλο ρε μπινε'' και δεν σε πηρα στο κυνηγι να σε προλαβω και να σε ξεβρακωσω μπροστα στη γκομενα.
παει αυτο.
σημερα λοιπον ενω ειμαι σε στενο με αμαξι βλεπω στον καθρεφτη πισω μου 2 ζβαν πανω στα ασπρα αλογα τους οι οποιοι ηθελαν με καποιον τροπο να μαντεψω οτι ηθελαν να με περασουν. δεξια κι αριστερα εχω παρκαρισμενα και το αμαξι μου χωραει ισα-ισα. φτανω λοιπον σε καθετο δρομο που εχει προτεραιοτητα απο δεξια μου και παω να ελεγξω γυρνοντας το κεφαλι δεξια.δεν ερχοτανε κανενας και παω να περασω και τα ζωα τα 2ποδα θελουν να με περασουν απο αριστερα. οπως προχωρησα λοιπον αυτοι αναγκαστηκαν να ξαναμπουνε απο πισω μου σκυλιασμενοι. στο επομενο στενο εστριψα δεξια και σας ακουσα να ειστε και συγχισμενοι να μου φωναζετε ''αντε-αντε'' και εγω να γελαω. καλα θα ειναι (α)να μαθετε να φερεστε ζωα, (β)να μαθετε να οδηγατε.
KostRider
07/06/2013, 17:26
σε είδα "πατέρα" με την παπιομηχανή να έχεις τρικάβαλο τα παιδιά σου και το κράνος να κρέμεται κάπου πίσω αριστερά σε κάποια πιάστρα...ευτυχώς δεν έτρεχες και στο καπάκι παπί δικάβαλο με full face κράνος και οι δύο!!!
skylaros
07/06/2013, 17:55
Σας είδα Δίας και Δελτάδες στην κίνηση όλοι κολλημένοι να περνάτε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και ακριβός δίπλα μου μια γυναίκα οδηγός εμπόδιζε με τη θέση του οχήματός της, της μάρσαρε ο πρώτος της ξαναμάρσαρε δε το κατάλαβε αυτή. όταν ξεκίνησε την πέρασες και φώναζες με όλη σου τη δύναμη "ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ" την κοίταξα και κοκκίνισε η γυναίκα. Με έκανες να ντραπώ πολύ ρε καργιόλη που είμαι άντρας.
yianyian
07/06/2013, 20:41
Σε είδα που μου ζάλισες τα π@π@ρια για χωρέσεις δίπλα μου στο φανάρι, σε είδα που πήγες να με τσακίσεις λίγα μέτρα πιο κάτω για να με προσπεράσεις με το ζόρι σε δρόμο που δεν χώραγες, είσαι και κοτούλα κοκοκο.
Γιατί όταν στο επόμενο κόκκινο κατέβασα το σταντ και ήρθα στο παραθύρι σου, έκανες ότι μιλάς στο κινητό σου. Σαβούρα, πιο νορμάλ θα γινόσουν με κάνα μπουκέτο στη μάπα.
devil's animal
07/06/2013, 22:05
Σε είδα με το XR650 να κατεβαίνεις την Συγγρού και στο πλάι δύο μηχανές της Δ. Σε άφησαν κοντά στην Καλλιθέα, και σε πέρασα με το scooter με +30 αλλά εσύ κοίταγες τους φοίνικες...
Τσάμπα τα κόκκαλα και οι νεκροκεφαλές που είχες γεμίσει το μηχανάκι. :tooth:
τους περασα με +2χλμ/ωρα και λεω δεν μπορει θα ακουσω την σειρηνα και θα δω σημα για να σταματησω...:lol:
αλλα μετα αυτοι πρεπει να σταματησαν στο πρατηριο το δικο τους που ειναι πανω στην Συγγρου...
και εγω μεχρι να το καταλαβω, εφτασα φαληρο...:cry:
Kostas2B
08/06/2013, 23:29
Σε είδα ρε καλλιτέχνη με το F800 GS να το σηκωνεις σουζα ξεκινώντας από το φανάρι στο μετρό στον Αγιο Αντώνη στο Περιστέρι...Μάλιστα ήμουν με ένα φίλο μου και του λέω κάτσε να δεις που θα σηκώσει σουζα αυτός...
Σε είχα ξαναπετυχει σε άλλο φανάρι παλαιότερα που το ξανασηκωσες...
Ωραίος,το ευχαριστιεσαι,με την Ακραπα πάνω το 800αρι,πολύ τούμπανο!
Opisthogonia
09/06/2013, 00:54
se eida extes to vradi(paraskevi) 4 ta ximeromata me ena v-strom i kati paremferes pou prospathouses na me akolouthisis (gsxr 750 ble aspro)... kalous dromous kai prosextika me tis sfines
PetranGR
09/06/2013, 03:18
σε είδα πριν λίγο προς εύοσμο με GSXR, 750 ; ή 600; δεν είδα και πολλά.
Μόνο οτι είχες αλλάξει εξάτμιση και ,με ζάλισες τον έρωτα,σε όλη την ευθεία που πάει προς έυοσμο αριστερά δεξιά κολιές,και παραλίγο να βρείς στο κράσπεδο και να σκοτωθείς, κράνος;ούτε για πλάκα,το μαλλί ήταν πολύ τέντα για να μπεί κράνος.
Σας είδα κατά τις 6 το απόγευμα μαζεμένους, καμμιά 20αριά μηχανές κάτω από τη γέφυρα της ΕΟ στο ύψος της Μάνδρας. Συνέχισα για φάω ζόρικο χαλάζι λίγο πιο κάτω.
Ενδιαφέρουσα εμπειρία το χαλάζι, και πολύς πόνος :cry:
Σε είδα τουονάκι μου να χάνεις δύο φορές το πίσω μέρος χωρίς γκάζι, χωρίς αλλαγή λωρίδας χωρίς τίποτα από τους ξεφτιλισμένους βρεγμένους κωλόδρομους στην Χαλυβουργική και στο Σχιστό. :moutza:
τους περασα με +2χλμ/ωρα και λεω δεν μπορει θα ακουσω την σειρηνα και θα δω σημα για να σταματησω...:lol:
αλλα μετα αυτοι πρεπει να σταματησαν στο πρατηριο το δικο τους που ειναι πανω στην Συγγρου...
και εγω μεχρι να το καταλαβω, εφτασα φαληρο...:cry:
Μάλλον στο τσακ την γλύτωσες. Όση ώρα ήταν πίσω σου κάτι έλεγαν μεταξύ τους, υποθέτω για σένα :tooth:
Όντως σταμάτησαν στο πρατήριο τους
nikvolos
09/06/2013, 11:37
Σε είδα αρχηγέ στο Βόλο πριν λίγες μέρες καβάλα στο κόκκινο Guzzi.
Δεν ήταν το 500, ούτε το 850, αλλά το 1000, ίσως πριν το '80, σε πολύ καλή κατάσταση για τα χρόνια του.
Το φαντάστηκα αναπαλαιωμένο και τρέχαν τα σάλια μου. Καλούς δρόμους...
Σε είδα με τη Harley whatever αλλά με στυλ bobber και λάστιχο αυτοκινήτου πίσω...
Κάθε φορά που έστριβε η μοτό, το πίσω λάστιχο από 195 γινόταν 30-40...
Ελπίζω η τούμπα που θα φας να είναι ανώδυνη
Σε ειδα πριν από λίγο φίλε με το άψογο CBX 1050 6κύλινδρο λευκό και βασικά σε άκουσα που το άνοιξες λίγο, και μου 'φιαξες τη μέρα.
Σας ειδα σημερα στα Μεγαρα καποιους απο εδω μεσα :wave2:
Βλέπω σχεδόν καθημερινά γείτονα φίλε μου το μαύρο-χρυσό Crypton σου με το αυτοκόλλητο moto.gr.
Εκεί παρκάρω κι εγώ μαζί με άλλους "άστεγους", έξω από το γνωστό αστυνομικό τμήμα.
Την άλλη φορά όμως που θα παρκάρεις δεξιά μου κάνε μου την χάρη να μου αφήσεις λίγο περισσότερο χώρο για να μπορώ να σηκώσω την μηχανή την άλλη μέρα.
Για να το γράφω εδώ, έχει γίνει αρκετές φορές.
:beer:
Ευχαριστώ, με φιλική διάθεση, ο γείτονάς σου.
Σε είδα στο κουτί σου το μπλέ σήμερα να αλλάζεις λωρίδες δεξιά και αριστερά χωρίς φλας και να μην ξερω που να πάω. Έμεινες με το στόμα ανοιχτό όταν σου είπα πως είσαι επικίνδυνη και οτι θα σκοτώσεις κανέναν ξανθιά μου κυρία!
Σας είδα χτες το απογευμα στη Χαιρώνεια μια παρέα (ένα ΚΤΜ,ένα Χορνετ,ένα Νιντζα 250 κα.) και πολύ σας ζηλεψα.
Σε είδα κι σένα Βύρωνα σήμερα στη Λαμπράκη κατά τις 9 ακρανοβιτς! ;-)
bikgolf3
10/06/2013, 21:36
Σας είδα 4-5 μηχανές χτες στην ευθεία από Χάρακα για Ηρακλειο και σας χάρηκα(ζηλεψα κιόλας!!) κατά τις 19:30...
Ήμουνα με τη οικογένεια και πήγαινα σε γάμο...
Φοβερή διαδρομη...
Σε είδα κι σένα Βύρωνα σήμερα στη Λαμπράκη κατά τις 9 ακρανοβιτς! ;-)
Πήγαινα για βενζίνη στη Τζαβελλα, δεν ειχα προλαβει να κανω σεσουαρ...:bawl:
skylaros
11/06/2013, 00:39
σε ακριβό μαγαζί γεμίζεις byron
Σε είδα μωρή να μου λες άντε γαμήσ@@ επειδή σου παραχώρησα προτεραιότητα !!!
ειδα σημερα v-strom fluo απορω πως και δεν εβαψες και το μοτερ fluo... λες να ηταν ο ροσσις???
:lol:
Από θαύμα σε είδα στις 23:00 ξακράνωτε αρχιμαλάκα με το address χωρίς φως όπως κατέβαινες από το Πανεπιστημιακό, ενώ ήμουν έτοιμος να βγω ακριβώς μπροστά σου και να εσύ να γίνεις αφίσα στη δεξιά πόρτα του Land Rover. Αν δεν έκανε αντανάκλαση το πλαστικό στο μπ@@ρδέλο σου και εγώ δεν κοιτούσα δυο φορές από συνήθεια, θα έπρεπε να εξηγώ τώρα στη μάνα σου ότι δεν είμαι εγώ φονιάς αλλά εσύ ηλίθιος, καραγκιόζη.
Ασταδιάλα με όλους τους ηλίθιους σε αυτή την πόλη που νομίζουν ότι τα φώτα είναι προαιρετικά, κάθε μέρα τα ίδια.
Σε είδα χθες μελισσοβοσκέ μετά από πολύ καιρό και τα είπαμε στην αυλή με καφεδάκι. Πολύ το χάρηκα. Να ξέρεις (όχι πως δεν το ξέρεις αλλά λέμε) ότι είσαι πολύ τυχερός που τη σκαπουλάρισες από τη χαβούζα της Αθήνας κι εξασφάλισες ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στην επαρχία. Τρελή ζέστη όμως χθες στα μέρη σου και τρελός αέρας στην επιστροφή μου. Έφτασα πίσω με απίστευτο πονοκέφαλο.
Σε είδα και σένα κ@ριόλα που μιλούσες στο κινητό στην ο Θεός να την κάνει Εθνική Κορίνθου Πατρών στο ύψος της Ακράτας. Σε είδα να κάνεις αριστερά χωρίς αιτία και να με σπρώχνεις στις διαχωριστικές κορύνες. 2 πήρα παραμάζωμα κι ευτυχώς που είναι ελαστικές γιατί αλλιώς δεν θα έγραφα εδώ σήμερα. Πρέπει να σου άρεσε όμως το φιστίκι που έφαγες από τους τσέους 2 χλμ πιο κάτω. Σταμάτησα και σε έδωσα στεγνά. Τα δάκρυά σου μάλλον δεν ωφέλησαν.
Σκατά, σε 200 χλμ κινδύνεψα 5 φορές.
ειδα σημερα v-strom fluo απορω πως και δεν εβαψες και το μοτερ fluo... λες να ηταν ο ροσσις???
:lol:μάλλον μόδα. Είδα βαραντέρο φλουό τις προάλλες και σκέφτηκα "γιατί ρε φίλε?"
Σε ειδα ντελιβερα να σου "πεφτουν" τ'αυτια οταν με πηρε τηλεφωνο η γυναικα μου και εσκασα μυτη να δω τι ζημια μου εκανες στο αυτοκινητο.
Μαγκιες αλλου.....
pipe_smoker
11/06/2013, 11:40
Σε είδα χθες βλαμμένε με το παπί να μιλάς στο κινητό και να κάνεις ζιγκ ζαγκ όλη τη δεξιά λωρίδα. Σκεφτόμουν το γνωστό κι επιβεβαιωμένο ότι η βλακεία δεν έχει όρια.
Λίγα λεπτά αργότερα σε είδα ακόμα πιο βλαμμένε με το σκούτερ να γράφεις μήνυμα και να πολεμάς να κρατήσεις μια ίσια γραμμή ρίχνοντας πού και που καμιά ματιά μπροστά σου μην πέσεις επάνω σε κανά κουτί. Πήγες να πέσεις επάνω μου δυο φορές αλλά σε απέφυγα. Δε σου είπα τίποτα μιας και ήσουν απασχολημένος και δεν ήθελα να διακόψω. Άμα είχα τον αριθμό σου θα σου έστελνα ένα sms επί τόπου να σου τα ψάλω ένα χεράκι.
Kostas2B
11/06/2013, 14:20
Σε είδα ρε περιέργε με το GS να με στραβοκοιτας μαζί με τη γυναίκα σου επειδή χάζευα το μηχανάκι σου όταν ήμασταν σταματημενοι δίπλα δίπλα στο φανάρι...
Σε ειδα μαστορα να οδηγας στην αριστερη λωριδα της εθνικης και να γραφεις στο ταμπλετ που χες βαλει στο τιμονι,το αμαξι χορευε καρσιλαμα αλλα στ @@ σου.νεξτ ταιμ παρε ενα Ps3 και παιζε προ δεν τρεχει τπτ
Johnny_Nik
11/06/2013, 14:51
Σε είδα σήμερα παπάκια, απέναντι από τη Βουλή, να χώνεσαι ανάμεσα σε ένα λεωφορείο και ένα Audi και να βρίζεις την κοπελιά στο Audi επειδή "σε στρίμωξε". Αυτός που σε στρίμωξε ήταν το λεωφορείο αλλά μικρή σημασία έχει, γιατί εξ αρχής δεν είχες καμία δουλειά εκεί ανάμεσα. Βρήκες όμως την κοπελίτσα και είπες να το παίξεις άντρας. Το γιατί όμως έγινες καπνός όταν σου έβαλα τις φωνές από πίσω, μόνο εσύ το ξέρεις.... Όπου μας συμφέρει έ??
AUFGEBRACHT
11/06/2013, 17:04
Δε σε είδα αλλά σε άκουσα ευτυχώς πανίβλακα ντελιβερά καφετέριας (τί πρωτότυπο...) που πήγες πάνω σε στροφή να με προσπεράσεις αντικανονικά κι έτυχε εκείνη την ώρα να κάνω ελιγμό για να αποφύγω τεράστια γούβα. :moutza: Έχει καταντήσει μάστιγα πια, οι τύποι είναι κινητοί δολοφόνοι, τις προάλλες ένας πήγε να με προσπεράσει 20 πόντους από το πεζοδρόμιο και κόντεψε να φάει τα μούτρα του αφού σφήνωσε στο πεζοδρόμιο... είναι μακράν ό,τι χειρότερο κι επικίνδυνο κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους.
Σε ειδα χθες να περνας απο Ασσο V-Strom δικαβαλο τριβαλιτσο, με πινακιδες Αυστραλιας και αυτοκολητα καγκουρο στα κρανη!!!
Και αυτοκολητα απο ολη την Ευρωπη (οσο προλαβα να δω) πανω στις πλαινες βαλιτσες.
Πηγα να σας ακολουθησω λιγο με το κουτι, αλλα ειχε κινηση και πηγα να στουκαρω :sick: και το παρατησα...
KostRider
12/06/2013, 00:55
σε ειδα ευτυχώς εγκαίρως πιτσιρικά με το παπί,να πετάγεσαι με κόκκινο στον Άγιο Αθανάσιο και το abs του κουτιού να δουλεύει υπερωρίες...ήσουν και ξεκράνωτος...
πρόσεχε μικρέ,την επόμενη φορά μπορεί να μην είσαι τόσο τυχερός...
Σε ειδα ουρανε να εχεις μαυρισει και να ξεκιναει ψιλοβοχη με το που ειχα φορεσει δερματινα κτλ και ειχα βγει για να φυγω για τρακντει... μπηκα μεσα απογοητευμενος και αραξα, και αργοτερα καταλαβα οτι μου επαιζες παιχνιδια και αυτο το εκανες ισα-ισα για να μεινω σπιτι :mad:
Σας είδα ξεκράνωτοι σκουτερόβιοι να κουτουλάτε μεταξύ σας παλέυοντας μέσα στην κίνηση πρωί-πρωί. Το απίστευτο είναι πως εκεί που περίμενα να γίνει μανούρα μεταξύ σας, τελικά πιάσατε τα χάχανα και φύγατε λές και παίζατε σε διαφήμιση της amstel. Τί πολιτισμένος λαός που είμαστε τελικά ε!?:cry:
Είστε πάντως λίγο επικίνδυνοι ε? λίιιιγο...:look:
Σε είδα πατέρα άμυαλε με το γιο μπροστά τη γυναικα πισω στο αντιθετο ρευμα και ακράνοβιτς. Δεν κρατηθηκα να μη στη πω! το παιδάκι τι σου φταίει?
:lol:
Είδα και Beverly κόκκινο Fluo! Λες;
yianyian
14/06/2013, 00:56
Σας βλέπω εσάς με τα scooter να χώνεστε για προσπέραση από δεξιά, μέσα σε στροφή, από πάνω, από κάτω.
Ότι και καλά γρήγοροι? :rotflmao:
AristidisZ
14/06/2013, 17:35
σε είδα με το μπλε polo, πήγες να με κάνεις χαλκομανία αφού ούτε που με είδες δεξιά σου (στην λεωφορειολωρίδα)...
στην ερώτησή μου
- Προφανώς δεν με είδες καν ε ;
ήρθε και η αναμενόμενη απάντηση
- όχι...
bonus
σε είδα γιαγιά να έχεις βγάλει τη μπλούζα και να κυκλοφορείς χύμα στο μαγαζί έξω από το οποίο αφήνω τη μηχανή κάθε μέρα
:a04::a020::panic::a42::redcard:
Σε ειδα καραγκιοζη με το παπι στη μεσογειων να ανοιγει κοκκινο και να ερχεσαι τερμα γκαζι και να κορναρεις για να μη περασει κανεις και να το κοψεις
το ιδιο και ενα αργοτερα στη κηφισιας που ανοιξε γκαζι 200 μετρα πριν το φαναρι ενω ηταν πορτοκαλι
Σε είδα, κατά τα άλλα, συμπαθέστατο σκυλάκι να μου πετάγεσαι...
Ευτυχώς τα φρένα δε με προδώσανε και παράλληλα μια δύναμη σε φώτισε να κάνεις ένα άλμα προς τα πίσω... και όλα καλά !
Στο σημείο όμως εκείνο, ακριβώς στην κρίσιμη στιγμή από την οποία θα εξαρτηθούν όλα, εκεί που ήμασταν face 2 face (ή καλύτερα face 2 wheel) και πάγωσε ο χρόνος...
είδα τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου, και... αν μπορούσες να δεις μέσα από τη φιμέ ζελατίνα, θα έβλεπες και τον δικό μου!
Πολύ οριακή φάση...
σας ειδα ολους εσας ρε moto remalia την δευτερα το απογευμα στο κοιμητηριο της ελευσινας να χαιρετατε τον δικο σας τον Γιωργο... να στε καλα ρε παιδες παντα μαζι ενωμενοι και ορθιοι... ειστε μαγκες..
σε είδα από κοντά άσπρο 1199 Penigale στο κέντρο του Πειραιά. Βολτίτσα-δικάβαλλο με την κοπελίτσα στο σελάκι να μοιάζει παράταιρη.
Κουκλάρα το ducati.
DimChios
14/06/2013, 22:43
σε είδα που με είδες και σταμάτησες πίσω μου να με βγάλεις φωτογραφία με το CBR 600RR στην Εφρονίου
Βεβαίως ξέρω και τί ήταν αυτό που σου έκανε εντύπωση
Μίλα ποιός είσαι!
:p
KostRider
14/06/2013, 23:32
σε είδα κ@λοβροχή :cry: να κάνεις την εμφάνισή σου ξαφνικά,με ραγδαιότητα και χωρίς ιδιαίτερη συννεφιά...εγώ που φόραγα τον εξοπλισμό,κάπως την γλύτωσα, ;)παπόβιοι και λοιποί ξεκράνωτοι,δεν ήσασταν και τόσο τυχεροί...:sick:
Σας ειδα σουζουκοπαρεα εξοπλισμενοι και με μπαγαζια, στην παραλια του Βολου να σκατε μυτη μπροστα απο το τσιπουραδικο που τα'πινα με φιλους,και ζηλεψα.....
PetranGR
16/06/2013, 03:34
σε είδα σήμερα το πρωί πήγαινες μετην κοπελιά προς χαλκιδική με έβλεπες που ερχόμουν με κάμποσα,και μου άνοιξες δρόμο ,έκοψα για να σε χαιρετήσω είπαμε ένα thumbs up ο ένας στον άλλον και έφυγα..
σε είδα πάντως με πολλές βαλίτσες άρα πήγαινες για αρκετό καιρό :P
Black Mamba
16/06/2013, 11:44
Σας ειδα 3 μπετοβλακες ακρανοτους, να οδηγειτε καμαρωτοι-καμαρωτοι στην Κηφησιας , ο ενας χωρις πινακιδα, ο αλλος με το "fume" (sic!) καλυμα πινακιδας αλλα ο τριτος την ειχε! Αααα, ολοι τους με V-Strom...
Σας ειδα στην συντριπτικη σας πλειοψηφια να μην την παλευετε καθολου ετσι?
Αυτες οι προσπερασεις απο το αντιθετο ρευμα του τυπου "who's the chicken"
και οι αλλες με οσα και χωρις οπτικο πεδιο μου σηκωσαν την τριχα καγκελο.
parislan
16/06/2013, 23:06
Σας ειδα μικρα με το παπι που μας βρεξατε στη κίνηση, κολλημένοι μεσα στο roadster, ευτυχώς δεν ακολουθουσα με τη μηχανη τον αδελφο μου - "να κλείσω το σπίτι μου". Δυστυχως για σας δεν περασατε τοσο γρηγορα και κρατησαμε την πινακιδα απο το παπι ... :nono:
SHOOTER045
17/06/2013, 00:37
σε ειδα φιλε με το pegaso raid πριν λιγη ωρα γυρνοντας σπιτι με το υπηρεσιακο να εισαι στο αντιθετο ρευμα με αλαρμ,εκανα αναστροφη και μου ειπες οτι στην αλλαγη 1η-2α σβηνει!!!!!!!και μαλλον ειπες οτι ηταν απο βενζινη,ενω στροφες ανεβαζε στην νεκρα,ενα μινι τσεκ απ δεν απεδωσε καρπους,και η εμπνευση μου απο 1η-3η το εστρωσε σε πηγα μερικα μετρα και δουλευε μια χαρα.γλιτωσες και το ταξι και θα παρεις και το μηχανακι σπιτι,ελπιζω να μη ξανακατεβασες δευτερα μεχρι να φτασεις(ιταλικα μπ@@@@@λα τι να πει κανεις?):confused:
και ποιο κατω σε ειδα κοπελια στο κουτι σου σε προσπερασα με αρκετα αλλα ουτε συγκινηθηκες να κατεβασεις την μεγαλη σκαλα,στο φαναρι σε περιμενα στο πλαι,και ησουν σχεδον γυμνη(στα φαναρια εστω σταματαμε το sex :a31: και εσυ και ο τυπακος διπλα σου,εμαθες τωρα οτι οι εναγκαλισμοι απαγορευονται ασε που εχουν γινει και κατι ατυχηματα με κατι πουλια που ξεριζωθηκαν....:D αυτο που δεν καταλαβα τις 2 φιλες σου στο πισω καθισμα δεν τις σκεφτηκατε τις καυμενες?ασε που δεν ηταν και πολυ πειστικες να σου την χαρισω,εχω 3 γυναικες στο σπιτι και με περιμεναν(οπως καθε μερα)δεν πειραζει 10 μερες χωρις διπλωμα και αδεια θα σας μαζεψουν στο σπιτι:a21:
σε ειδα μωρη χθες το μεσημερι σε δρομο με διαζωμα ,στην παλληνη , να εχεις σταματησει στο φαναρι αρκετα μπροστα ( δεν το ειχες περασει ) στην αριστερη με φλας αναμενο :a46: και μολις αναψε το φαναρι .. εφυγες και εστριψες αριστερα :eek: .. μονο που το φαναρι (βελος) για αριστερα ηταν ακομα κοκκινο .. :plaf:
ευτυχως αυτος που ερχοταν απο το αντιθετο ρευμα ηταν ακομα μακρυα απο την διασταυρωση και γλιτωσαν τα παιδακια σου .
:a52:
GIXXERAKIAS
17/06/2013, 13:14
Σε είδα ξανθέ κορίτσαρε με το καυτό σου σόρτς να οδηγάς τήν Χαρλευ σου την κόκκινη και αναστέναξα.....αχχχχ στα μπούτια.....:eyepop:
PetranGR
17/06/2013, 13:28
σε είδα ρε .$(@#@*@(#*$& το πρωί καθώς πήγαινα στην σχολή , ήμουν στην λωρίδα μου και στα ξαφνικά σταμάτησε δεξιά το λεωφορείο για στάση και απο πίσω του εσύ ενώ ήσουν σταματημένος μόλις με είδες να πλησιάζω βγήκες όλος και μου έκλεισες τον δρόμο , τα λάστιχα τα έφαγα για να σταματήσω στην μοναστηρίου πάνω, που είναι δύσκολο προς τα ΚΤΕΛ με τέτοιο δρόμο,σε πατούσα κόρνα σε πέρασα σε έριξα , μούτζα,χειρονομία,σε φώναζα οτι θα με σκοτώνες,και ολα τα "βρισιδια" μαζι και εσύ ήσουν τελείως στα @@ σου ...
Μέχρι που , σε είδα στο επόμενο φανάρι γιατί πήγαινα με 5 χλμ/ωρα το πολύ απο τον φόβο μου,και σε είδα σταματημένο ,όταν πέρασα , πέρασες και εσύ καλά μαζί μου,ειδικά ο καθρέπτης σου .. ;)
Ο αγαπημένος σου αναβάτης!
MuayThai
18/06/2013, 19:24
Σήμερα ξεκίνησα να πάω γυμναστήριο (απόσταση 3χλμ) και είδα κατά σειρά:
-Ξεκράνωτο με παπί να οδηγεί με τα πόδια στο τιμόνι και να γυρνάει πίσω για να δεί αν τον κοιτάω. Το πρώτο κόκκινο φανάρι φυσικά και το έσφαξε.
-Ξεκράνωτο με TDM να σφάζει το ίδιο φανάρι.
-Ταρίφα να σφάζει το ίδιο κόκκινο φανάρι μιας κ ήθελε να σταματήσει στο περίπτερο απέναντι ε και που να περιμένει κι αυτός.
-Στο γυρισμό οικογένεια με παιδάκι πάνω σε παπί να ξεκινά ανάποδα σε μονόδρομο, φυσικά κανείς με κράνος
-Οικογένεια με παιδάκι σε XTX φυσικά κράνος ουδείς πάλι.
:rolleyes:
Bradipous
18/06/2013, 22:21
Σε ειδα πριν καμια ωρα στον δρομο απο αεροδρομιο (θεσσαλονικης) προς ικεα με την γουρουνα σου (suzuki quadracer?) και ενω πηγαινες με 80-90 σε καθε γκαζια σχεδον να σηκωνεται σουζα και να εξαφανιζεσαι σε δευτερολεπτα.
:beer:
Σε είδα σήμερα κατά τις 5μμ στην Κων/πόλεως, λίγο πριν την γέφυρα της χαμοστέρνας, με το άσπρο triple, δερμάτινο, και κράνος xspirit 2 να κάνεις πάντες και να γουστάρεις :p
Αυτός που φαντάζομαι;;;
KostRider
18/06/2013, 23:16
σε είδα τύπε με το R1,να πηγαίνεις στο πεζοδρόμιο για να περάσεις την κίνηση,με στυλάκι χιλίων καρδιναλίων...φυσικά το κράνος δεν πάει με τρέντι μαλλί και το δικό σου και της γκόμενάς σου...
σε είδα κι εσένα με το επίσης R1,να με χαιρετάς λίγο πρίν απο το Σ.Σ. Λιανοκλαδίου ... καλούς δρόμους...:beer:
Σε είδα συν-αναβάτη το πρωί καθώς πήγαινα στη δουλειά.
Άσπρο κράνος, άσπρο μουφάν.... άσπρο παντελόνι, άσπρες μπότες (κάπου εκεί λέω wtf?) και... άσπρα γάντια (ε... μα... ???)
Ήρθαν οι power rangers και πήγαινες στη συνάντηση :lol:
Μετά λέμε για τα ασορτί κοριτσάκια στα σκουτεράκια....
jorge's garage
19/06/2013, 02:03
Σας ειδα πολους σημερα το βραδυ απο την ποσειδωνος μεχρι το σουνιο να βολταρετε με τις καλες σας και προς ευχαριστη εκπληξη οι περισοτεροι με κρανουμπα καλες βολτες να εχουμε!!! Ελπιζω να κανονιστει κ απο δω καμια βολτουλα ;)
Σε είδα μετά από 10 χρόνια....
Σε είχα πουλήσει τον Απρίλιο του 2004 για να πάρω το cbr600fs...
Βλέπω χθες γνωστό μου, μου λέει ότι αγόρασε ένα γαμάτο hornet και βλέπω τον αριθμό κυκλοφορίας και το μηχανάκι μου μπροστά μου...
293506
blackbusa
19/06/2013, 14:03
Se eida epitelous na xamogelas...afto einai ta panta...koala kai kagoura syberilamvanomena...
sksgroup
19/06/2013, 15:04
σε ειδα μαμελουκε ταλιμπανοκαγκουρα στο δρομο για χαλκιδικη να πηγαινεις μαλλια πατημενος με το ΚΤΜ σου αναμεσα απο τα αυτοκινητα με κινηση ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ.ηρθα απο διπλα σου και σε ειπα "βαλε και κανα κρανος ρε φιλε" και μου απαντησες "αστυνομικος εισαι?"
δεν υπαρχει σωτηρια ρε φιλε
harris_x
19/06/2013, 18:55
σε είδα manhunter κατά τις 1930 στην καβάλας, πότε θα σε δούμε ρεεεεεε;;;
:beer::beer::beer:
Σε είδα με το παιπί σου, την κοπελιά πίσω, ξεκράνωτοι βέβαια και πάνω στο τιμόνι, ανάμεσα στα χέρια, το κατοικίδιό σας, ένα κλουβί μ´ ένα κουνέλι!!
:cry:
Σε ειδα GSXR ασπρο μπλε με κλαρινογαμπρο-τακα τουκα επανω,σαγιοναρα γυαλι ψαλτης κτλ κτλ και στο αριστερο να κρατας και την ρακετα εισαι ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ!!!
KostRider
19/06/2013, 22:05
σε είδα παΤΕΡΑΣ με το megaskouter σου,να σταματάς μπροστά μου στην καφετέρια,κατέβηκε η γυναίκα σου να πάρει καφέ και μπροστά σου και αντίστοιχα πίσω σου τα δυό σας αγγελούδια,φυσικά ακράνωτοι όλοι και τερακάβαλο...:evil:
καλά εσένα και τη γυναίκα σου δεν τη λυπάσαι,τα αγγελούδια σας τι σου φταίνε;στο τσάκ ήμουν να σε αρπάξω στα μπουνίδια και να σε δώσω στους τροχαίους,αλλά κρατήθηκα και μόλις έφυγες το μετάνιωσα...:cry:
SHOOTER045
19/06/2013, 22:58
σας ειδα ρε πανμεγιστοι καβαλα στο scooter γυαλι 80ς
βερμουδα σαγιοναρα και απο πανω το φυσικο σας δερμα γυαλισμενο η καταλληλη ενδυμασια για στενη επαφη με την ασφαλτο
φυσικα ακρανωτοι,αλλα η βλακεια περισευε και εξυπναδα επισης:moutza:
το<μολις τελειωσαμε εξεταστικη>και το <δεν θα μας μεινουν λ7 για διακοπες>οπως και το <δεν καναμε κανενα εγκλημα>και<τραβα να πιασετε τους δολοφονους του δικου σας>:a31:
δεν με πεισανε roller coaster-water boys
οι δολοφονοι δολοφονοι αλλα και εσεις κανατε σαν υποψηφιοι αυτοχειρες την αλλη φορα ποιο προσεκτικα:a52:
PetranGR
20/06/2013, 00:51
σε είδαμε να μας προσπερνάς εμένα και το φιλαράκι μου που ταξιδευαμε προς μηχανιώνα πριν ώρα, και είχες ένα on-off με γρήγορο ρυθμό,καλούς δρόμους. Σε είδαμε και εσένα Kawasaki 636 στο ΙΚΕΑ απο έξω.
AristidisZ
20/06/2013, 08:26
Πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο, ο Δήμος Πειραιά έφτιαξε ένα χώρο για αποκλειστικό πάρκινγκ μηχανών
στην αρχή ήμασταν 2~3 μηχανάκια, πλέον σχεδόν δε βρίσκεις να παρκάρεις
μπράβο μας που δε τα παρατάμε οπουδήποτε :beer:
Πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο, ο Δήμος Πειραιά έφτιαξε ένα χώρο για αποκλειστικό πάρκινγκ μηχανών
στην αρχή ήμασταν 2~3 μηχανάκια, πλέον σχεδόν δε βρίσκεις να παρκάρεις
μπράβο μας που δε τα παρατάμε οπουδήποτε :beer:
:) Δεν το ήξερα αυτο. θενκ γιου