View Full Version : Μέγαρα 19 Μαίου, κανείς από moto να κάνουμε παρέα?
Aerobitch
07/05/2013, 10:09
Πρώτο trackday εκτος του CSS!
Κανενα κουλαδι σαν και του λόγου μου απο δω? Και απο πάτρα ακόμα καλύτερα να χω και παρέα στην διαδρομή!
Επειδη παω πολυ γρήγορα δεν θα σας πω τι μηχανη έχω μιας και δεν θα μπορειτε να την δείτε...χεχχεχε:lol:
αλλα είναι ενα μαυρο Street Triple R...
ereynitis
10/05/2013, 22:30
Πιθανόν να μπορώ, αλλά στην κατηγορία των μεσαίΟΙ. Γαλανόλευκο 750 Κ8. :wave2:
Aerobitch
12/05/2013, 09:14
Ωραία ελπίζω να σε δώ εκει!
ποιος το κάνει ρε παιδιά?
http://www.extremetrackdays.gr/
Ζαφειρόπουλος στις 19/05.
fazerakis
13/05/2013, 12:28
+1 για την Κυριακη
Aerobitch
13/05/2013, 14:31
+1 για την Κυριακη
Να γίνομαστε πολλοί σιγα σιγά! Με fazer να υποθέσω ε?
ereynitis
13/05/2013, 16:27
Έτσι-έτσι, βεντούζα! Για να αυξανόμανε-πληθυνόμανε!
Να γίνομαστε πολλοί σιγα σιγά! Με fazer να υποθέσω ε?
Φεϊζεράκη, με σχωρνάς για την παρέμβαση, αλλά εάν οι πλΕροφορίες μου είναι σωστές, εσύ και το R1 σου κάνετε παρέα με τους γρήγορους, ορθόν; :a01:
fazerakis
13/05/2013, 20:23
Φεϊζεράκη, με σχωρνάς για την παρέμβαση, αλλά εάν οι πλΕροφορίες μου είναι σωστές, εσύ και το R1 σου κάνετε παρέα με τους γρήγορους, ορθόν; :a01:
Δεν στα'πανε και πολύ καλά. ΖΧ10R :winka: :evil:
To Fazer κάποτε...τότε που άνοιξα και αυτον το λογαριασμό :lol:
ereynitis
13/05/2013, 20:44
Α, καλά. Το γκρουπάκι το πέτυχα τολάιστο;
fazerakis
13/05/2013, 21:29
Α, καλά. Το γκρουπάκι το πέτυχα τολάιστο;
;) :)
ereynitis
13/05/2013, 21:54
Χμμμ, θέλω λίγη δουλειά ακόμα για να σας φτάσω, αλλά εάν όλα παν καλά, πιστεύω μέχρι το φθινόπωρο θα έχω καταφέρει να αυξήσω αρκετά το ρυθμό μου για να περάσω απ' τους μεσαίΟΙ στους γρήγορΟΙ. Παρ' όλ' αυτά δε θέλω ν' ανεβάζω πολύ τις προσδοκίες μου, μη φάω καμιά ήττα στο τέλος. Θα δούμε πως θα πάει το πράμα... :wave2:
Πρώτο trackday εκτος του CSS!
Κανενα κουλαδι σαν και του λόγου μου απο δω? Και απο πάτρα ακόμα καλύτερα να χω και παρέα στην διαδρομή!
Επειδη παω πολυ γρήγορα δεν θα σας πω τι μηχανη έχω μιας και δεν θα μπορειτε να την δείτε...χεχχεχε:lol:
αλλα είναι ενα μαυρο Street Triple R...
Ειμαι υπο σκεψη να ερθω με εσας ή με το MyBike που το ειδα πρωτα ?
Aerobitch
14/05/2013, 08:22
Δεν στα'πανε και πολύ καλά. ΖΧ10R :winka: :evil:
To Fazer κάποτε...τότε που άνοιξα και αυτον το λογαριασμό :lol:
Ζαβολίαρης... Τοτε να φτίαξω και γω nickname S1000RR και μετα να λεω αααα ενα inova εχω... Που βαδιζομεν κύριοι?:lol::lol:
Aerobitch
14/05/2013, 11:13
Ειμαι υπο σκεψη να ερθω με εσας ή με το MyBike που το ειδα πρωτα ?
Ολοι μια παρεα έιμαστε!
ereynitis
14/05/2013, 11:15
Ολοι μια παρεα έιμαστε!
+1 ! :)
ereynitis
18/05/2013, 23:02
Αύριο στις 09:00 εκεί, με τη στολή του σουπερήρωα! :ninja:
Και επειδή τις εικόνες τις θυμόμαΝε καλύτερα:
290477
:wave2:
888hayabusa
22/05/2013, 16:33
Παιζει να παει κανεις στο track day αυτου του Σαββατου που εχει και χρονομετρηση στα Μεγαρα απο Πατρα?
PetranGR
22/05/2013, 17:39
Αύριο στις 09:00 εκεί, με τη στολή του σουπερήρωα! :ninja:
Και επειδή τις εικόνες τις θυμόμαΝε καλύτερα:
290477
:wave2:
γιατί στην συγκεκριμένη φώτο μου φαίνετε οτι το πεταλάκι του ποδόφρενου ξύνει την άσφαλτο;;;
ereynitis
22/05/2013, 18:21
γιατί στην συγκεκριμένη φώτο μου φαίνετε οτι το πεταλάκι του ποδόφρενου ξύνει την άσφαλτο;;;
Ευχαριστώ για το κοπλιμάν :blush:, αλλά πρώτον οι φωτοσκιάσεις κάνουν πολλά παιχνίδια και δε θυμάμαι να έχω ακούσει μεταλλικό ήχο μέχρι τώρα σε στροφή. Άσε που πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσω τη στάση του σώματός μου αρκετά, θέλω <<λίγη>> δουλίτσα... ;)
Άσχετο. Η φωτογραφία του άβατάρ σου από πού είναι; Είναι ίσως ο ομορφότερος κώλος που έχω δει!!! :a8::a8::a8:
Άσχετο. Η φωτογραφία του άβατάρ σου από πού είναι; Είναι ίσως ο ομορφότερος κώλος που έχω δει!!! :a8::a8::a8:
http://mvpperformance.wordpress.com/2012/01/31/the-new-superbike-ducati-panigale/ :)
ereynitis
22/05/2013, 19:32
Αυτοί οι πστδες οι Ιταλοί δεν παίζονται στο σχέδιο!!
PetranGR
22/05/2013, 23:48
Ευχαριστώ για το κοπλιμάν :blush:, αλλά πρώτον οι φωτοσκιάσεις κάνουν πολλά παιχνίδια και δε θυμάμαι να έχω ακούσει μεταλλικό ήχο μέχρι τώρα σε στροφή. Άσε που πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσω τη στάση του σώματός μου αρκετά, θέλω <<λίγη>> δουλίτσα... ;)
είναι οι "πστδες" .
Σου έκανα κοπλιμάντ ,αλλά τι να σου πώ ; ψέμματα ; αλήθεια στην φώτο φαίνετε σαν να γδέρνετε όλη η δεξιά μεριά του ποδόφρενου.
........ Άσε που πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσω τη στάση του σώματός μου αρκετά, θέλω <<λίγη>> δουλίτσα... ;).........
αδερφε........εσυ και ο ελιας λεμε!!!
ereynitis
23/05/2013, 11:28
αδερφε........εσυ και ο ελιας λεμε!!!
Δεν ξέρω ποιός είναι ο Ελιάς, αλλά πάω στοίχημα ότι είναι χέλι! :D :D
ενας ειναι ο ελιας...
ο Ζε ελιας !!!
:lol:
ereynitis
23/05/2013, 11:40
ενας ειναι ο ελιας...
ο Ζε ελιας !!!
Όπως καταλάβατε παιδιά είμαι παντελώς άμπαλος.
ο τονι ελιας ειναι ο οδηγος στα τζιπι που καθοτανε τοσο αναποδα που αναγκασε την μπριτζεστον να φτιαχνει ειδικα λαστιχα γι' αυτον!!! :lol:
ενας ειναι ο ελιας...
ο Ζε ελιας !!!
:a38::moutza::lol:
είναι οι "πστδες" .
Σου έκανα κοπλιμάντ ,αλλά τι να σου πώ ; ψέμματα ; αλήθεια στην φώτο φαίνετε σαν να γδέρνετε όλη η δεξιά μεριά του ποδόφρενου.
Δεν ξέρω αν έχεις καθίσει να διαβάσεις καθόλου τι έχει γραφτεί τόσα χρόνια εδώ μέσα αλλά όταν ακούς μεταλικούς θορύβους στην πίστα (εξαιρουνται οι ξύστρες τιτανίου), η τούμπα έρχεται σχετικά γρήγορα...
Συγκεντρωθείτε, διαβάστε κι εξασκηθείτε.
PetranGR
23/05/2013, 12:31
Δεν ξέρω αν έχεις καθίσει να διαβάσεις καθόλου τι έχει γραφτεί τόσα χρόνια εδώ μέσα αλλά όταν ακούς μεταλικούς θορύβους στην πίστα (εξαιρουνται οι ξύστρες τιτανίου), η τούμπα έρχεται σχετικά γρήγορα...
Συγκεντρωθείτε, διαβάστε κι εξασκηθείτε.
δεν διαφωνώ , σε αυτό Sniper. Απλά βλέπω στην φώτο αυτή τη σκιά και εν μέρη "Τρόμαξα" οτι κάτι θα συνέβαινε αμέσως μετά το στιγμιότυπο της φώτο.
δεν διαφωνώ , σε αυτό Sniper. Απλά βλέπω στην φώτο αυτή τη σκιά και εν μέρη "Τρόμαξα" οτι κάτι θα συνέβαινε αμέσως μετά το στιγμιότυπο της φώτο.
@@ κοπλιμέντο λοιπόν...
ereynitis
23/05/2013, 13:56
ο τονι ελιας ειναι ο οδηγος στα τζιπι που καθοτανε τοσο αναποδα που αναγκασε την μπριτζεστον να φτιαχνει ειδικα λαστιχα γι' αυτον!!! :lol:
:a38::moutza::lol:
Ακόμα πιο ρόμπα λοιπόν για μένα. Έτσι έμαθα κάτι καινούριο όμως, άλλωστε απ' τα λάθη μας μαθαίνουμε. Να τον κάνω πρότυπο τον Τόνι ή να βρω άλλον; :lol:
Ακόμα πιο ρόμπα λοιπόν για μένα. Έτσι έμαθα κάτι καινούριο όμως, άλλωστε απ' τα λάθη μας μαθαίνουμε. Να τον κάνω πρότυπο τον Τόνι ή να βρω άλλον; :lol:
Ελίας και Ντεπουνιέ ούτε γι αστείο.
Άσε τους άλλους να βροντάνε.
οτι σου ειπε ο σναιπερ :beer:
Ναι αλλα ο Ντεπουνιε βγαινει με ολα τα playboy bunnies! :D
ereynitis
30/05/2013, 06:02
:lol: :lol: :lol: :lol:
chr1s_86
30/05/2013, 20:27
Not anymore ! :lol::lol::lol:
291756
ereynitis