View Full Version : Α Γ Ρ Α Φ Α
Η συμμετοχή μου ήταν αμφίβολη μέχρι τελευταία στιγμή, τελικά στο 90' γύρισε το παιχνίδι και δεν έχασα αυτή τη μοναδική βόλτα.
Η θέα απο τον ξενώνα
290642
Επτά άτομα ξεκινήσαμε την Παρασκευή το απόγευμα από τα μακ ντόναλντς υπό βροχή. Το βράδυ μας βρήκε στο Καρπενήσι.
Μετά από μιάμιση ώρα στροφιλίκη σε άσφαλτο και χώμα, κάνοντας σλάλομ ανάμεσα σε βράχια νεροφαγώματα βατράχια και καβούρια!!! φτάσαμε στα Επινιανά. Εκεί μας περίμενε ο Κώστας με την γυναίκα του, οι ιδιοκτήτες ενός πολύ ωραίου ξενώνα-ταβέρνας. Και μαζί, πίτες λουκάνικα μπριζόλες κρύες μπύρες, και ότι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας κουρασμένος αναβάτης :D:beer:
Διέθεσε και την αυλή του σπιτιού του για τους κατασκηνωτές της παρέας
290643
Πρωινό...
290644
290645
290646
Dimzab
290650
Cordix
290651
290652
290653
Ο Σωτήρης σε αναζήτηση καλλιτεχνικών πλάνων
290654
290655
290656
Συνεχίζεται...
Λευκάδιος
20/05/2013, 19:11
δωστε πραμα στους στερημενους!:beer::beer:
Έλα μωρέ με τις βλακείες. Χώμα πέτρα κροκάλα και μονότονα πράσινο έλατο, άντε και κανένα ποτάμι. Το χειμώνα δε όλα άσπρα από το χιόνι.
Ήθελα να 'ξερα τι σας αρέσει.
Ζηλεύω ρεεεεε!!!
Μπράβο ρε παιδιά,κάνατε πολύ όμορφη βόλτα σε φανταστικά τοπία.Ωραίοι!!!:beer::beer::beer:
Αυτα ειναι μπραβο παιδια:a46:
Τόσο καγκουρίστικη βόλτα στα βουνά δεν έχω ματαξανακάνει :cry:
Η φύση μου επιφύλαξε ένα μάθημα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχα πάει μπροστά να δω αν περνάνε τα μηχανάκια, αφού περνάω ένα βραχόκηπο συναντάω και δεύτερο, εκεί αφήνω το μηχανάκι και κάνω καμια 200ρια μέτρα με τα πόδια όπου βγάζω κράνος-τσάντα και τα αφήνω στη μέση του δρόμου για να πιω νερό αφού είχα σκάσει. Πέρνω τηλ τα παιδιά και του λέω ότι οκ περνάμε με λίγη δυσκολία και αράζω και τους περιμένω. Όσο περιμένα έβγαζα φωτο και πήγα λίγο πιο κάτω όπου είδα χιόνια. Τρέχω γρήγορα πίσω να τους πάρω τηλ να μην ξεκινήσουν (άλλο που αυτοί που δεν ξεκίνησαν επείδη δεν είχαν καταλάβει ότι πριν τους είχα δώσει το οκ) και πάω να πάρω τσάντα-κράνος. Κράνος πουθενά, ρε λες να το άφησα στη μηχανή? Κοιτάω το μηχανάκι που ήταν πιο πίσω τίποτα. Ρε λες να ήρθε κανάς kordix και να μου κάνει πλάκα?Κοιτάω στην απέναντι πλαγιά, βλέπω τον kordix. Πάω μπρος-πίσω, πουθενά το κράνος. Ε εκέι καταλαβαίνω ότι το arai αποφάσισε να κάνει bungee jumping στο γκρεμό χωρίς σκοινί. Η μόνη εξήγηση είναι να έριξε καμιά ριπή αέρα, αν και δεν φύσαγε ιδιαίτερα.
Τελικά έκανα το γυρισμό αναγκαστικά χωρίς κράνος (εντουροκάγκουρας) και έμαθα ότι το κράνος πρέπει πάντα να το ασφαλίζουμε, ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη.
Ευχαριστώ τον jimmis5 και την Ειρήνη που μου έφεραν ένα κράνος το βράδυ και μπόρεσα και γύρισα. :wave2:
Όσο για τη βόλτα, τι να πω. Τα Άγραφα είναι ένα μέρος που δεν το χορταίνεις ποτέ και σε συνδοιασμό με ωραία παρέα είναι το ιδανικό μέρος για μοτοτουρισμό.
Ως την επόμενη
:beer::beer:
taxydromos
20/05/2013, 20:45
παιδιά όλοι μαζί μπορούμε να το μετακινήσουμε!
290680
χαχαχαχαχαχαα!!
290681
για μαζί όλοι ένα χεράκι.. (τελικά τζίφος....μας νίκησε το κουφάρι..)
290682
Το κουφαρι (δεντρο) ,ηταν προς τη Νιαλα?:)
taxydromos
20/05/2013, 21:20
οχι πάνω από τη λίμνη πλαστήρα..(που να φυτρώσει δέντρο στη Νιάλα!)
290693
taxydromos
20/05/2013, 21:48
:)
290710
Ηθελα να γράψω κάτι δικό μου, αλλά επειδή είμαι άχρηστος και ατάλαντος διάλεξα ενα κομμάτι από ποίημα του Σεφέρη.
Εδώ αράξαμε το καράβι να ματίσουμε τα σπασμένα κουπιά,
να πιούμε νερό και να κοιμηθούμε.
Η θάλασσα που μας πίκρανε είναι βαθειά κι' ανεξερεύνητη
και ξεδιπλώνει μιαν απέραντη γαλήνη.
Εδώ μέσα στα βότσαλα βρήκαμε ενα νόμισμα
και παίξαμε στα ζάρια.
Το κέρδισε ο μικρότερος και χάθηκε.
Ξαναμπαρκάραμε με τα σπασμένα μας κουπιά.
Πρωτη φορα στα Αγραφα απολαυσα καθε στιγμη,δεν ημουν βεβαια απο την πρωτη μερα για να καταφερω να ανεβω και εγω με τα παιδια στην Νιαλα και στην λιμνη πλαστηρα,ισως καλυτερα μιας και με tourance να εκαναν την ζωη μου δυσκολη και των υπολοιπων δυσκολοτερη.Αλλα εμεινα με το στομα ανοιχτο με το χωματινο κομματι απο Δρυμωνα εως προυσσο καθως επισης εμεινα με τα ματια ορθανοιχτα αντικρυζοντας την αρχη τις λιμνη πριν την επισκοπη.Γελασα οπως παντα αλλωστε με την ψυχη μου και γνωρισα ανθρωπους στην διαδρομη.Δεν θα παραλειψω βεβαια την εξαιρετικη παρεα της Ειρηνης που αντεξε την πολυλογια μου και την κουλαμαρα μου.Εξαιρετικη ηταν η εμπειρια τις χωματινης νυχτερινης με πλοηγο την Ειρηνη εγω χωρις μασκα γιατι ηταν φιμε και με το εναν ματι εναλαξ ανοιχτο για να βλεπω μεσα στην σκονη.Τα παιδια που περιμεναν παροτι κατακοποι απο την ολοημερη βολτα τους στο βουνο του τουριστες :lol:. Το απιστευτο πρωινο... ενα καφε πηγαμε να πιουμε και φαγαμε τον αγλεωρα,:uplate:
Ολα ηταν υπεροχα περασα εξαιρετικα ειδα φιλους εκανα νομιζω και καινουργιους σκονηστικα αλλα καθαρισα τον μυαλο μου
Στα επομενα λοιπον:beer::beer:
290714
290715
290716
Μερικες φωτο χαρακτηριστικες απο μενα (Δεν βαζω απο τα χωματινα κομματια γιατι σιγουρα τα παιδια εχουν πολλες και πιο ενδιαφερουσες)
290717
Ετοιμη για ινδια ή Αφρικη ?
290718
Λιγο πριν την αναχωρηση
290719
Εδώ πρέπει να εξηγήσω γιατί στις φωτογραφίες του πρωινού φαίνομαι λίγο πιο κουρασμένος από τους άλλους.
Το βράδυ που μοιραστήκαμε τα δωμάτια, "έπεσα" με τον Θοδωρή. Με πλησιάζει ο ταχυδρόμος και μου λέει: "Πρόσεχε ο Θοδωρής ροχαλίζει"
Εντάξει δεν έδωσα σημασία.
Μέγα λάθος. Όταν κάποιος σας δίνει μια τέτοια πληροφορία, είναι καλύτερο να το ψάξετε.
Ξεχάστε ότι ξέρετε για το ροχαλιτό. Αυτό το μονότονο χρρρ, ψψσσσσ, χχρρρρ, ψψσσσσσσ.
Μιλάμε ότι ο άνθρωπος κάνει Enduro στον ύπνο του χωρίς πλάκα, να ακούσεις να ανεβαίνει σκαλοπάτι με μια γκαζιά χωρίς συμπλεκτάρισμα να πάθεις πλάκα :cry::uplate::vroum:
Τι φλαταδούρες με τελειωμένες έκτες, τι κατεβάζματα για πλασάρισμα στο μπερμ, τι άλματα, του έπινε το αίμα του KTM.
Κάποια στιγμή κατα τις 4 τα ξημερώματα είχα κάτσει στο κρεβάτι και γέλαγα μόνος μου. Με είχε συνεπάρει τόσο η προσπάθεια που περίμενα να δω πως θα τερματίσει
Το Σάββατο όσο νύχτωνε με ζώναν τα φίδια. Είχαμε γίνει και ρετάλια από την κούραση όλη μέρα, και σκεφτόμουν ότι αν εχθές είχαμε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα απόψε πάμε για Έζμπερκ και βάλε.
Στάθηκα τυχερός, ο Θεός με λυπήθηκε. Ενώ ξεκίνησε καλά, και πήγαινε με αξιώσεις για την πρώτη δεκάδα, εγκατέλειψε. Δεν κατάλαβα καλά, αλλά μάλλον από τροφοδοσία ήταν. Έκανε κάτι μπερδέματα και τελικά έσβησε.
Περίμενα λίγο μήπως τον επισκευάσουν, αλλά ευτυχώς το πρόβλημα ήταν σοβαρό.
Δεν πειράζει Θοδωρή, εσύ να ΄σε καλά, συμβαίνουν αυτά στους αγώνες.....
Σαν πουλάκι κοιμήθηκα :eleison:
golden arian
20/05/2013, 23:49
Εδώ πρέπει να εξηγήσω γιατί στις φωτογραφίες του πρωινού φαίνομαι λίγο πιο κουρασμένος από τους άλλους.
Το βράδυ που μοιραστήκαμε τα δωμάτια, "έπεσα" με τον Θοδωρή. Με πλησιάζει ο ταχυδρόμος και μου λέει: "Πρόσεχε ο Θοδωρής ροχαλίζει"
Μέγα λάθος. Όταν κάποιος σας δίνει μια τέτοια πληροφορία, είναι καλύτερο να το ψάξετε.
Ξεχάστε ότι ξέρετε για το ροχαλιτό. Αυτό το μονότονο χρρρ, ψψσσσσ, χχρρρρ, ψψσσσσσσ.
Μιλάμε ότι ο άνθρωπος κάνει Enduro στον ύπνο του χωρίς πλάκα, να ακούσεις να ανεβαίνει σκαλοπάτι με μια γκαζιά χωρίς συμπλεκτάρισμα να πάθεις πλάκα :cry::uplate::vroum:
Τι φλαταδούρες με τελειωμένες έκτες, τι κατεβάζματα για πλασάρισμα στο μπερμ, τι άλματα, του έπινε το αίμα του KTM.
Κάποια στιγμή κατα τις 4 τα ξημερώματα είχα κάτσει στο κρεβάτι και γέλαγα μόνος μου. Με είχε συνεπάρει τόσο η προσπάθεια που περίμενα να δω πως θα τερματίσει
Το Σάββατο όσο νύχτωνε με ζώναν τα φίδια. Είχαμε γίνει και ρετάλια από την κούραση όλη μέρα, και σκεφτόμουν ότι αν εχθές είχαμε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα απόψε πάμε για Έζμπερκ και βάλε.
Στάθηκα τυχερός, ο Θεός με λυπήθηκε. Ενώ ξεκίνησε καλά, και πήγαινε με αξιώσεις για την πρώτη δεκάδα, εγκατέλειψε. Δεν κατάλαβα καλά, αλλά μάλλον από τροφοδοσία ήταν. Έκανε κάτι μπερδέματα και τελικά έσβησε.
Μικρός Θεούλης...:D
Ρε συ Αντώνη... έχω λιώσει στο γέλιο λέμε... Κόντεψα να πνιγώ :D :D :D Δεν υπάρχει αυτή η αλληγορική περιγραφή....:tooth: :tooth: :tooth:
Ρε συ φίλε.... σου υπόσχομαι το Έζμπερκ την επόμενη φορά.... δεν θα σε απογοητέυσω :D :D :D :ninja::smokin:
Όλο το κείμενο ήταν απίστευτο και σαν περιγραφή αγώνα αν το δεις αλλά και σαν το παράπονο του άυπνου, αλλά το υπογραμμισμένο με τελείωσε.
Αντώνη πάντα τέτοια ρε φίλε.
:bawl::rotflmao::rotflmao:
electronics
21/05/2013, 09:16
Μπραβο ωραια τα πηγατε!! Την επομενη θα ερθω και εγω με βαση για το αλυσοπριονο στο ktm να κοψουμε οτι εμποδιζει!
christof40
21/05/2013, 10:20
μπραβο μαγκες,βαλτε κι αλλες φωτο να ζηλευουμε.:beer::beer::beer:
αυτα ειναι !!!
μπραβο σε ολο το παρεακι για την γ@μ@τη βολτα !!!
:beer::beer::beer:
Αγαπημενα μερη...να δω ποτε θα ανεβω ξανα...:(
Μπραβο κυριοι:beer:
Ανεβαίνοντας το τοπίο γίνεται Αλπικό
290732
290733
290734
290737
Που πάμε?
290735
Στην κορυφή της Νιάλας...
...αλλά, αν δεν συμφωνεί το βουνό
290736
290738
290739
Γρέμια απύθμενα παντού :uplate:
290740
290741
Παρά τη θυσία του κράνους, το βουνό δεν μας επέτρεψε να συνεχίσουμε
290744
290745
290746
Σε πιο χαμηλό υψόμετρο, από Άγραφα προς λίμνη Πλαστήρα
290747
290748
...
Μερικες φωτο χαρακτηριστικες απο μενα (Δεν βαζω απο τα χωματινα κομματια γιατι σιγουρα τα παιδια εχουν πολλες και πιο ενδιαφερουσες)
Jimmi βάλε τουλάχιστον καμία από Δρυμώνα Προυσό γιατί μόνο εσύ με την Ειρήνη το πήγατε και εγώ δε το έχω περάσει ποτέ...
:beer:
Κώστα gaslion ευχαριστούμε για την πλοήγηση. Η διαδρομή της Κυριακής ήταν άψογη. Από Καρπενήσι χωμάτινα εως το Γαρδίκι, μετά πιάσαμε Μάρμαρα και από εκεί μέσο Ανατολής βγήκαμε Δάφνη μέσα από πανέμορφους δασικούς δρόμους. Η Οίτη είναι πανέμορφο βουνό και μόλις 2 ωρίτσες μακριά μας ;).
Αλλά και στα Αγραφα μια χαρά βολτάραμε παρά τις ατυχίες και τα κωλύμματα που προέκυψαν στα βουνά από κατολισθήσεις και πεσμένα δέντρα. Μου άρεσε πολύ το κομμάτι πάνω από την λίμνη Πλαστήρα, εκείνο το στενό δρομάκι. Αν ήταν και πιο νωπά τα χώματα θα ήταν παιδική χαρά. Μόνο που οδηγούσα με το ενα χέρι και με το άλλο προσπαθούσα να κρατήσω το φαίρινγκ του άφρικα να μην φύγει να πάει να κάνει παρέα στο κράνος του Σπύρου. Κουνιόταν τα όργανα αφού εσπασε η μεταλλική βάση που τα κρατάει και κουνιόταν όλα, οι προβολείς, τα πλαστικά χαμός. Το βράδυ με τόσο "παίξιμο" από τα φώτα ήταν σα να κάναμε rave party.
Να ναι καλά ο Κώστας στα Επινιανά που το κόλλησε με ηλεκτροκόλληση και μπόρεσα να ακολουθήσω την Κυριακή. Κώστα χίλια ευχαριστώ για όλα. Tην ώρα που το κολλούσε ο Κώστας πήρε φωτιά το λάστιχο του ελατηρίου στο πίσω φρένο. Το έσβυσα με λίγο κρασί (που λεει ο λόγος), και βουαλά, έτοιμο το africa twin φλαμπέ. Οταν γύρισα σπίτι το κοντέρ του άφρικα εγραψε 99.900 km :) .
Σε αυτό το σημείο έπρεπε να συνεχίσω για λίγο μόνος προς ανεύρεση βενζίνης. Η χαμηλή στάθμη στο ντεπόζιτο μου δημιούργησε προβλήματα τροφοδοσίας
290750
Βρήκα παρέα όμως λίγο παρακάτω
290753
290755
taxydromos
21/05/2013, 16:19
λοιπόν....ας τα πάρουμε από την αρχή..
τη παρασκευή φτάσαμε αργά το βράδυ,μετά από μια σχετικά αδιάφορη διαδρομή.
είχαμε ξεκινήσει 6 τ'άπόγευμα από τα Μακ και ντυμένοι καλά γιατί είχε ψιλόβροχο στην αρχή μόνο ευτυχώς της διαδρομής...
μετά από 6 ώρες φτάσαμε στα Επινιανά όπου μας περίμενε ο αγαπητός Κώστας με τα κάρβουνα στη φωτιά...αλλά πρώτα μπύρες
να ξεδιψάσουμε, για να έρθουν μετά τα τσίπουρα με τα λουκάνικα και τις μπριζόλες..
290790
αλλά και το γλυκάκι της κ Κώσταινας υπέροχο!
290791
το πρωί άρχισαν αμέσως οι σχεδιασμοί από τους πλοηγούς..
290792
taxydromos
21/05/2013, 16:23
καφεδάκι και πρωινό πρώτα απ'όλα..
290793
θαυμάσια!! :eyepop:
290794
τσεκάρισμα της θερμοκρασίας λοιπόν και είμαστε έτοιμοι να ξεχυθούμε στα βουνά!!
290795
Αργότερα βρεθήκαμε όλοι μαζί για καφέ στα Καλύβια Πεζούλας.
Είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει, και εγώ έπρεπε να οδηγήσω νύχτα στο χώμα για δεύτερη φορά :uplate:
Εμπειρία
290796
290797
Ώρα για ξεκούραση (μπύρες)
290798
Την επομένη χωριστήκαμε σε δυο γκρούπ. Μαζί με τον Σωτήρη και τον Θοδωρή επιλέξαμε ασφάλτινη επιστροφή. Ενώ οι υπόλοιποι θα έκαναν χώμα και σήμερα.
Αναχώρηση λοιπόν για Καρπενήσι Προυσό, Παραβόλα, Θέρμο, Ναύπακτο, Ιτέα, Δεσφίνα, Λιβαδειά, Θήβα, Αθήνα
Στη διαδρομή πέσαμε και σε 36ωρίτες
290799
Προυσός
290800
290801
Θοδωρής. Νομίζω στη γέφυρα Μπανιά
290802
dirtgirl
21/05/2013, 19:33
Κάθε εμπόδιο για καλό, που λένε...
Την Πέμπτη ετοιμάζω το μηχανάκι, φτιάχνω την ανάλογη ψυχολογία για την εκδρομή, κανονίζουμε το ραντεβού για την αναχώρηση της Παρασκευής και την συνάντηση με τον jimmis5... και ξημερώνει η Παρασκευη. Το πρωϊ στο δρόμο για μια δουλειά, χιλιόμετρο με χιλιόμετρο δυναμώνει ένας θόρυβος από τις βαλβίδες και καταλήγει σε συναυλία κατσαρολικών!!!
Μετά από επίσκεψη σε φιλικό συνεργείο κλειδώνω το μηχανάκι στο γκαράς και ακυρώνω. Έλα ντε όμως που ο jimmis5 και ο Vaska δεν μ'αφήνουν να περάσω ένα χαλαρό ΣΚ με ποδήλατο στην Αθήνα!! ...και βρίσκομαι το Σάββατο στο λεωφορείο για Πάτρα να παραλάβω το DR του Vaska και παρέα με τον jimmis5, ο οποίος με περίμενε, να ανηφορίζουμε πρός βόρεια.
Vaska, το ευχαριστώ είναι λίγο!!:a23:
290805
Ανεβαίνουμε προς Θέρμο, ευτυχώς με το πάσο μας, οπότε μας πρόλαβε η αναζήτηση κράνους σε πολιτισμένα μέρη. Αφού παραλάβαμε ένα κράνος συνεχίσαμε από μια εξαιρετική χωμάτινη διαδρομή προς Προυσσό
290806
290807
Από κει πήραμε τον δρόμο για Βελωτα και την λίμνη Κρεμαστών. Χάζεψα για άλλη μια φορά με την ομορφιά του Κρικελλοπόταμου… Χάρη στο επικοινωνιακό ταλέντο του jimmis5, γνωρήσαμε και ανθρώπους "διαφορετικούς" σε όλο το νομό.:D
Το βράδυ βρήκαμε την υπόλοιπη παρέα στον ξενώνα του Κώστα, όπου μας περίμενε φαϊ και τσίπουρο και κάτι κουρασμένα παλλικάρια, γεμάτα ιστορίες της ημέρας. Παρ' όλη την κούραση έπεσε πολύ γέλιο, και στο τέλος έννιωθα σαν να'χα περάσει μαζί τους απ' την Νιάλα. Η οποία θα μείνει για άλλη μια φορά υπόσχεση, αλλά τα βουνά δεν φεύγουν. Εκεί είναι και μας περιμένουν…
Τα Άγραφα τελικά τα είδα την επόμενη μέρα, μετά από μερικά χρόνια που είχαν περάσει από την τελευταία φορά, πανέμορφα όπως πάντα. Και τα χαιρέτησα κατηφορίζοντας πρός Κρέντη.
Στην συνέχεια πήραμε τον δρόμο της επιστροφής, από μια όμορφη χωμάτινη διαδρομή μέσα από την Όιτη με πλοηγό τον Κώστα gaslion. Ευχαριστώ για την πολύ καλή παρέα όλους τους συνταξιδιώτες.
Ευτυχώς μου είχε τελειώσει η μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής, ακόμα εκεί θα είμασταν...:lol:
dirtgirl
21/05/2013, 19:41
εγκατελλειμένο μονοπάτι στην απέναντι πλευρά του φαραγγιού, πριν το Χαλίκι (Προυσσού)
290810
290812
290813
dirtgirl
21/05/2013, 19:43
στον Κρικελλοπόταμο
290814
290816
290817
taxydromos
21/05/2013, 21:25
τα παιδιά ήρθαν αργά το βράδυ....αργήσανε πολύ και βάλαμε πολλά με το νου μας..:winka:
κάνανε όμως ωραία βόλτα και ήρθαν ορεξάτοι!
290826
είχανε και στις αποσκευές τους το δανεικό κράνος για το Σπύρο, σε ταιριαστό χρώμα μάλιστα.. :cool:
290827
Ο Jimmy, ο μοναδικός αναβάτης εκτός Αθήνας και άξιος εκπρόσωπος της Πατρινής σχολής....έδωσε ρέστα!! :beer:
290828
Όσα λόγια και να πούμε... δε φτάνουν για να περιγράψουμε πόσο όμορφα περάσαμε... Κάναμε 1.000Km σε χώμα, γρέμια, φιδίσιους ασφαλτόδρομους και αποφύγαμε την εθνική όπως ο διάβολος το λιβάνι.
Highlights....
Την Παρασκευή:
- το "κυνηγι" με τους Κώστηδες (παιδιά Χρονια πολλά κιόλας :) ) κάπου στις κατηφόρες του Μπράλου,
- το νυχτερινό ασφάλτινο στροφιλίκι από Καρπενησι σε Κρέντη, με την τέλεια άσφαλτο και την απίστευτη χάραξη (Λυσαξα και γούσταρα τρελά... )
- και κερασάκι στην τούρτα... το νυχτερινό χώμα από Κρέντη στα Επινιανά.... Πίσσα σκοτάδι.... Πολλά βατράχια γιγαντιαίου μεγέθους στον δρόμο (μπράσκες όπως τα λένε οι ντόπιοι) και... Κ Α Β Ο Υ Ρ Ι Α .... Όταν είδα το πρώτο...σκέφτηκα μέσα μου.... "δεν παίζει.... τα χω παίξει από την κούραση και βλέπω ότι να ναι...." μετά είδα και άλλα, και άλλα... και άρχισα να πείθομαι.
Το Σάββατο... αν και από νωρίς άρχισαν να μας πηγαίνουν όλα στραβα (το μηχανάκι μου σε μια στάση άρχισε να βράζει, το Africa έχανε κομμάτια από τις βάσεις της μούρης, ένα ΚΤΜ αρνιόταν να πάρει μπροστά, και όταν έπαιρνε... έβηχε..., βγήκε μια αλυσίδα στο Τενερε, χάσαμε ένα κράνος μέσα από τα μάτια μας και διάφορα άλλα... από την άλλη όμως, ένα άλλο ΚΤΜ που έχανε λάδια σε κάθε στάση στην άσφαλτο... σταμάτησε να χάνει μόλις πάτησε χώμα :D :D) αποδείχτηκε Φανταστικό. Τι και αν μας νίκησε η Νιάλα με τα χιόνια...τι και αν ο 5-μετρος κορμός κάθετα σε ένα δρόμο κοντά στον πλαστήρα, όσο και αν τον παρακαλάγαμε δεν έλεγε να ξεκουνήσει.... ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΜΕ στιγμή.... Περάσαμε απλά Τ Ε Λ Ε Ι Α...
Την Κυριακή... είχε πολύ ζέστη.... Έφαγα και όλο το πρωινό μου.... και την έκανα με πλάγια βήματα :p . Τουτέστιν, αποφάσισα να πάρω άσφαλτο για να γυρίσω, και ξέκοψα από τον κυριο όγκο της ομάδας. Θα το μετάνιωνα σίγουρα... αλλά με τον Σωτήρη και τον Αντώνη, διαλέξαμε the long way back και πήγα σε απίστευτα μέρη που δεν έιχα ξανα-πάει ποτέ (Καρπενήσι - Προυσός - Ναυπακτος - Γαλαξίδι - Ιτέα - Δεσφίνα) Χόρτασα στρίψιμο. Χόρτασα όμορφα Τοπία. Λίμνες, Ποτάμια, Βουνά και Θάλασσες.... Ολα σε μια μέρα.... Δώσαμε και μερικές πολύ γρήγορες χαιρετόυρες με κάποιους 36ώρους που "Δεν προλάβαινουουουουν" (Γεια σου Vaelsod και El Gatto, αν διαβάζετε :beer:)
Παίδες.... σας ευχαριστώ όλους :beer:
GasLion- O πλοηγός μας
290829
Kordix - Εταιρος πλοηγός / "Παιδιά ελάτε... μπορούμε να τον μετακινησουμε" (τον κορμό) :D :D :D
290830
DimZab - O "Παλιό" - φιλος
290831
Spy - O Καγκουρο-Εντουρο-Ninja :D :D :D
290832
Antsoar - Ο "Hρωας" (Δε ξέρω αν είναι ήρωας που άντεξε το ροχάλητό μου, ή που οδήγησε νύχτα σε χώμα δύο φορές μέσα σε ένα 24-ωρο :P :P)
290833
Taxydromos - O PouroDuro-Γλυκαντζής... την Κυριακή λόγω ζέστης... χτύπαγε τα παγωτά το ένα μετα το άλλο. Τον κοίταγα να τα τρώει και να έιναι έτσι αδύνατος, κοίταγα μετα την κοιλιά μου, και μου την έδινε στα νεύρα :D :D :D
290834
Το Σάββατο το βράδυ, γνώρισα και τον jimmis5 (πολύ χάρηκα... πολύ γέλιο ρε φίλε :D :D) , και ξανα-είδα και την dirtgirl, αλλά παιδιά sorry, αλλά δεν εχω φωτογραφίες σας, μιας και την Κυριακή πήραμε διαφορετικούς δρόμους...
Πρωί Κυριακής, έξω από τον Ξενώνα
290836
Επινανιά
290837
Άγραφα
290838
Νιάλα...
290839
290842
290841
Άλπεις.... όχι λάθος.... Νιάλα Αγράφων :cool:
290843
290845
Ανάμεσα Κρέντη / Επινιανά
290847
Ευηνος
290848
290849
Προυσός
290850
Όλες οι φωτογραφίες μου σε Full Resolution εδω στο SkyDrive (http://sdrv.ms/11W6BQn)
Η διαδρομή που κάναμε το Σάββατο από τα Επινιανά στην Λίμνη Πλαστήρα.
Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε και το KML αρχείο, ανοίγει σε Google Earth. Αρχείο Διαδρομής Σαββάτου (http://sdrv.ms/10JWGKj)
290852
chr1s_86
21/05/2013, 22:57
:a18::a18::a20::a20::beer::beer:
Ρε τι εχασα!:sad:
Μπραβο ρε παιδια:beer:
εξαιρετικες εικονες εξαιρετικες περιγραφες,εις το επανειδιν παιδες αυτην την φορα θα περασουμε την Νιαλα..
Χρονια πολλα και παλι σε ολους τους Κωστηδες με υγεια και καλους δρομους.
υγ.Ταχυδρομε respect φιλε για ολα!!!!;)
Στο δρόμο για Νίαλα... :dizzy:
$py κοίτα που ήσουνα, πως σε εβλεπα με 10x zoom στην κάμερα, και με ρώταγες στο τηλ αν βλέπω το κράνος!!! :eek::confused::cry:
Jimmi βάλε τουλάχιστον καμία από Δρυμώνα Προυσό γιατί μόνο εσύ με την Ειρήνη το πήγατε και εγώ δε το έχω περάσει ποτέ...
φιλε μου καταρχην χαρηκα που συναντηθηκαμε μετα απο τοσο καιρο και με αυτον τον τροπο δεν εχω πολλες οπως σου ειπα μου αρεσε τοσο η διαδρομη...κυνηγουσα και την ειρηνη :lol::lol:
290874
290877
290878
δε λασπωθήκαμε και πολύ... :winka:
planning :a017::boxing:
:lol::lol::lol:
Περάσαμε super!
Gaslion, ευχαριστούμε για την πλοήγηση!
Οι βόρειοι, μας λείψατε!
Στην επόμενη!!! :beer:
:rockon:
Ωραίο φωτό παιδιά!!
Πέθανα με τον Κωστή σε στάση :rockon::rockon::rockon:
:bawl::bawl::bawl:
εγώ πάντως ένα έχω να πω
ΝΤΡΟΠΗ σας που το βάλατε στο ίδιο ΣΚ με το 36ωρο
:cry:
ΝΤΡΟΠΗ σας που το βάλατε στο ίδιο ΣΚ με το 36ωρο :cry:
Να πάμε να το κάνουμε κ εμείς να δούμε αν μας τα περιγράφουν καλά :D
εγώ πάντως ένα έχω να πω
:cry:
Ναι γιατί θα πήγαινες. 2 ΣΚ συνεχόμενα εκτός οικίας άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί "Εγκατάλειψη Συζυγικής Στέγης" και τιμωρείται με τσοκαράκι ή με κερατάκι. Η επιλογή δικιά σου.
:p
Vstrommer71
22/05/2013, 12:06
$py κοίτα που ήσουνα, πως σε εβλεπα με 10x zoom στην κάμερα, και με ρώταγες στο τηλ αν βλέπω το κράνος!!! :eek::confused::cry:
Εκει παιδες ειναι παντα δυσκολο το σημειο.Ο δρομος περναει απο την σαρα που κατεβαινει απο την κορυφη του Καταραχια και οπως ειδατε κι εσεις η μητερα φυση παντα περιγελα τα ανθρωπινα εργα(βλ δρομους που προσπαθουν να φτουρησουν στις πλαγιες των βουνων...)
Παντως γενικα ειδα τις διαδρομες σε καλη κατασταση
Ειδικα οταν θυμαμαι τι ειχαμε τραβηξει μια Πρωτομαγια που ειχαμε ανεβει με γκρουπακι του Σπανου εκει πανω πριν μερικα χρονια...
To τιμημενο 690 ειχε δωσει ρεστα βεβαια!:D
http://www.youtube.com/watch?v=xdqKN7KIHAE
Ναι γιατί θα πήγαινες. 2 ΣΚ συνεχόμενα εκτός οικίας άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί "Εγκατάλειψη Συζυγικής Στέγης" και τιμωρείται με τσοκαράκι ή με κερατάκι. Η επιλογή δικιά σου.
:p
πόσο δίκιο έχεις :look:
Ψήνετε και το βιντεάκι, ελπίζω να μην μου το κόψει ο σωλήνας λόγο πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού :rolleyes:
taxydromos
22/05/2013, 18:35
Ο Λυκαβηττός στο χωριό Αγραφα..
290955
ο μαύρος λύκος με τον άσπρο πύθωνα.. :p
290956
'δύο δρόμους έχει η ζωή,εσύ πάρε τον δύσκολο!' στο σταυροδόμι για τη Νιάλα :ninja:
290957
taxydromos
22/05/2013, 18:41
ό μαύρος λύκος με τον άσπρο πύθωνα..
290958
Θοδωρή...για ξεβίδωσε αυτό το καπάκι να δούμε τι έχει από κάτω..! :look:
290959
Σπύρο....έλα με ακούς? ..είμαστε τρεις και κοιτάμε για το κράνος σου!!! :D
290960
taxydromos
22/05/2013, 21:38
τελευταίες φωτό..
290977
290978
φρέσκιες πέστροφες από το ποτάμι στο δρόμο για πλαστήρα :look:
290979
taxydromos
22/05/2013, 21:41
λίμνη πλαστήρα.. :sun:
290980
290981
290982
taxydromos
22/05/2013, 21:43
:smokin:
290983
290984
290985
taxydromos
22/05/2013, 21:45
ΠΡΟΥΣΣΟΣ ..άντε και στην επόμενη!!! :beer:
290986
290987
290988
christof40
22/05/2013, 22:10
αψογοι:beer::beer:
σωτηρρρρ που ειναι τα βιντεο?
αψογοι:beer::beer:
σωτηρρρρ που ειναι τα βιντεο?
Τον πρόλαβα αυτή τη φορά: http://www.youtube.com/watch?v=aVu-Q28TQwg :p
Όμορφα πράγματα. Κρίμα που δεν μπόρεσα να ακολουθήσω. Άλλη φορά...
:beer::beer::beer::beer:
el-Gatto
22/05/2013, 23:37
:(
εγώ πάντως ένα έχω να πω
Το αυτό. :mad:
Οντως περάσατε ωραία.
Φαίνεται πανταχόθεν.
Αλλα δε ζηλεύω.
Κι εμεις το φχαριστηθήκαμε το 36άωρο.
Οντως δεν προλαβαινα Θοδωρή.
Είχαμε παρα πολλά βουνίσια στριφτερα κμετρα ακομα για τον τερματισμό.
Γι'αυτό σας χαιρέτησα δια βοής κ την έκανα με γοργά.
Μόνο να μην επαναληφθεί παρακαλώ....γιατι τότε θα θυμώσω.:p
Εγώ πάντως ,θα την έκανα κ 2ο Σ-Κ ,αν το μεταθέτατε.
Θα ρίσκαρα κ τα δυο ενδεχόμενα που αναφέρθησαν πιο πάνω.:D
Η ζωή είναι μικρή ,και θέλει adventure σε όλες του τις διαστάσεις.;)
Να'στε πάντα καλά ρε μάγκες.
Πάντα τέτοια κ πάντα όρθιοι.
Αντε ,κ στο επόμενο παρέα.:beer:
spyrakos35
23/05/2013, 08:28
:(
Εγώ πάντως ,θα την έκανα κ 2ο Σ-Κ ,αν το μεταθέτατε.
Θα ρίσκαρα κ τα δυο ενδεχόμενα που αναφέρθησαν πιο πάνω.:D
Η ζωή είναι μικρή ,και θέλει adventure σε όλες του τις διαστάσεις.;)
Να'στε πάντα καλά ρε μάγκες.
Πάντα τέτοια κ πάντα όρθιοι.
Αντε ,κ στο επόμενο παρέα.:beer:
είναι και αυτά τα ενδεχόμενα ένα adventure από μόνα τους
να είσαι καλά να πας στα επόμενα με όλους μαζί παρέα, να περάσετε ακόμα καλύτερα και χωρίς άλλα "παρελκόμενα adventures"
βρωμίλοι...... :p
Αψογες φωτό και βίντεο :beer::beer:
εχω σχεδόν ψηθεί να σας ακολουθήσω στο επόμενο
με SM τροχούς στο 640....:bawl:
taxydromos
23/05/2013, 11:58
όποιος από τους απόντες θέλει το ξανακάνουμε μέσα στον Ιούλη! :beer:
όποιος από τους απόντες θέλει το ξανακάνουμε μέσα στον Ιούλη! :beer:
Μεσα! Αυτο το ΣΚ δεν μπορουσα. Και Ιουνιο δηλαδη, παλι μεσα. Αυτο το Σκ δεν μπορουσα. Γενικα ο Μάιος ειναι ολοκληρος ενα πηξιμο. Αλλα απο Ιουνιο, μεσα!
taxydromos
24/05/2013, 22:30
λοιπόν, επειδή οι διαδρομές ήταν απίθανες...δεν χωράνε σ'ένα βίντεο!
έτσι θα φτιάξω 2-3 βιντεάκια για να αναδειχτεί καλύτερα η βόλτα μας! :)
έτοιμο λοιπόν το πρώτο βιντεάκι..
είναι η ανάβαση προς Νιάλα και ο δρόμος για τη λίμνη πλαστήρα..
ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zYg01FHLaJ8
DimZab:
291197
291198
291199
taxydromos
28/05/2013, 23:10
έτοιμο κ το 2ο βίντεο..
περιέχει το τελευταίο κομάτι για τη λίμνη και τους δρόμους πάνω από τα Καλύβια Πεζούλας με την επιστροφή!
http://www.youtube.com/watch?v=OdSM-0opFxw