Σύνδεση

View Full Version : Παραβάτης συλλήφθηκε λόγω… forum!

bogart
10/05/2013, 12:30
Ένας Βρετανός μοτοσικλετιστής συλλήφθηκε για την παράβαση που έκανε, μετά από καταγγελία των μελών του forum, στο οποίο απευθύνθηκε για βοήθεια, αλλά και για να… παινευτεί!
Ο 37χρονος Andrew John Kelly επισκέφθηκε ένα σχετικό forum, προκειμένου να μάθει πώς μπορεί να αποφύγει να πληρώσει μια κλήση για υπερβολική ταχύτητα που του εστάλη στο σπίτι. Ο μοτοσικλετιστής ξεπέρασε τα 200 χλμ./ώρα σε περιοχή που το όριο βρισκόταν στα 110 και η κλήση ήταν ιδιαιτέρως τσουχτερή.

Ο μοτοσικλετιστής, όμως, παινευόταν συνεχώς για το πώς έχει αποφύγει κλήσεις στο παρελθόν (αποκάλυψε, μάλιστα, ότι γλίτωσε πρόστιμο για παράνομη στάθμεσυη, πλαστογραφώντας χαρτιά εταιρείας οδικής ασφάλειας και υποστηρίζοντας πως η μοτοσικλέτα του ήταν χαλασμένη τη συγκεκριμένη περίοδο) και οι υπόλοιποι χρήστες αποφάσισαν να τον καταγγείλουν στην αστυνομία.

Ακόμη και όταν οι αστυνομικοί ήρθαν στην πόρτα του (με σαφώς περισσότερες κατηγορίες από την οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα), ο 37χρονος Αγγλος υποστήριξε ότι πάνω στη μοτοσικλέτα βρισκόταν ένας υποψήφιος αγοραστής. Οι αστυνομικοί, όμως, σύγκριναν τα ρούχα του αναβάτη στη φωτογραφία με αυτά του Kelly και τον συνέλαβαν.

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; Αυτό μάλλον θα πρέπει να μας το αποκαλύψει ο ίδιος ο αναβάτης, ο οποίος θα εκτίσει ποινή 8 μηνών για τις δύο προηγούμενες παραβάσεις του.

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/96392.asp

MG-KTiNoS
10/05/2013, 12:35
289664

DimChios
10/05/2013, 12:48
Γαμώ όλα αυτά αλλα εδώ (δυστυχώς) είναι Ελλάδα

:rolleyes:

Ichigo
10/05/2013, 13:03
Γαμώ όλα αυτά αλλα εδώ (δυστυχώς) είναι Ελλάδα

:rolleyes:

Στη Γερμανία που έχω κυκλοφορήσει κάτι φορές με δανεικό αμάξι διαπίστωσα ότι υπάρχουν ηλικιωμένοι κυρίως που το χόμπι τους είναι αυτό του αρτέμη. Τη στήνουν στο παράθυρο και ότι βλέπουν στραβό φωνάζουν Polizei! Ευτυχώς την γλίτωσα πριν σκάσουν μύτη. Θέμα νοοτροπίας...

:smokin:

289673

DimChios
10/05/2013, 13:05
Στη Γερμανία που έχω κυκλοφορήσει κάτι φορές με δανεικό αμάξι διαπίστωσα ότι υπάρχουν ηλικιωμένοι κυρίως που το χόμπι τους είναι αυτό του αρτέμη. Τη στήνουν στο παράθυρο και ότι βλέπουν στραβό φωνάζουν Polizei! Ευτυχώς την γλίτωσα πριν σκάσουν μύτη. Θέμα νοοτροπίας...

:smokin:

289673

εγω δεν αναφερομαι στο "καρφωμα" απ τους συμφορουμιτες ομως αλλα στο συστημα και πως λειτουργει!

;)

vaska
10/05/2013, 13:13
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι??

Προχθές το μεσημέρι πήγαινα με τη μηχανή καμιά 200άρα και με φωτογράφισαν οι τσέοι. Πείτε καμιά δικαιολογία μπας και τη γλιτώσω, γιατί ένεκα η κρίση δεν παίζει σεντ για κλήσεις άσε που προτιμάω τα προστίματα να τα κάνω βετζίνες και λάστιχα.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

:D:D

Υ.Γ.
Μη διανοηθεί κανένας ρουφιάνος και με δώσει θα μάθω που μένει και θα του αλείψω την μοτό με σκορδοζούμι έτσι να ζέχνει για κανα μήνα.

DimChios
10/05/2013, 13:21

Προχθές το μεσημέρι πήγαινα με τη μηχανή καμιά 200άρα και με φωτογράφισαν οι τσέοι. Πείτε καμιά δικαιολογία μπας και τη γλιτώσω, γιατί ένεκα η κρίση δεν παίζει σεντ για κλήσεις άσε που προτιμάω τα προστίματα να τα κάνω βετζίνες και λάστιχα.

Υ.Γ.
Μη διανοηθεί κανένας ρουφιάνος και με δώσει θα μάθω που μένει και θα του αλείψω την μοτό με σκορδοζούμι έτσι να ζέχνει για κανα μήνα.

θες να σε καρφωσω εγω να δεις οτι τιποτα δε θα γινει?

:D

Shaolin Monk
10/05/2013, 13:24
Ρουφιανοι ρε πστ μου.... :a02::a29::a016::a018::a018::a018::a018:

spyrakos35
10/05/2013, 13:24
ρε κιορατά devil, παλιοκάγκουρα, πάω να σε δώσω που πας απινακιδωτος με τα όσα στην αττική οδό.................. :lol:

vaska
10/05/2013, 13:26
θες να σε καρφωσω εγω να δεις οτι τιποτα δε θα γινει?

Δε σε αφήνει η Γυναίκα να κάνεις μ@λ@κίες τώρα που κοινώνησες.

:p:p

AristidisZ
10/05/2013, 13:32
Πολύ έρωτας έχει πέσει τελευταία

DimChios
10/05/2013, 13:39
Πολύ έρωτας έχει πέσει τελευταία

ζηλευεις που δε σε παιζουμε ε?

Viper4
10/05/2013, 13:48
Στο εξωτερικό είναι διαφορετική η νοοτροπία από ότι είναι εδώ. Είναι ανεπίτρεπτο να αντιγράφεις πχ σε εξετάσεις. Πολλές φορές δεν έχουν καν επιτηρητή στις αίθουσες και είναι αδιανόητο για κάποιον να βγάλει σκονάκι αφού θα αυτό θα αποτελεί μεγάλη "προσβολή" για τους συμφοιτητές του και θα τον "δώσουν" οι ίδιοι...
Επίσης σκουπίδια τα πετάνε σε ειδικούς κάδους τα χαρτιά, σε ειδικούς τα οργανικά κλπ... αν τα πετάξεις αλλού ντ'αλλού τότε όλο και κάποιος θα σε έχει δει και θα το θεωρήσει υποχρέωση του να σε καταγγείλει. Δεν το βλέπει σαν ρουφιανιά αλλά σαν κοινωνική του υποχρέωση, και ως ένα βαθμό έχει δίκιο.

Εμείς εδώ έχουμε μεγαλώσει αλλιώς... θεωρείται μαγκιά να αντιγράφεις στο σχολείο, στο Πανεπιστήμιο κλπ... θεωρείται μαγκιά να πετάς τα σκουπίδια από το μπαλκόνι σου προς τον κάδο, θεωρείται μαγκιά να βρίσκεις τρόπους να σβήσεις τις κλήσεις, οπότε στην δικιά μας ιδιοσυγκρασία φαίνεται "ρουφιανιά" και αδιανόητο όταν κάποιος πολίτης κάνει τα αυτονόητα...

AristidisZ
10/05/2013, 13:51
ζηλευεις που δε σε παιζουμε ε?

να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια

ΟΧΙ

thePrince
10/05/2013, 13:54
Για κάποιους, η τήρηση της τάξης είναι καθήκον. Κάποιοι άλλοι αυτό το θεωρούν ρουφιανιά. Κάποιων η χώρα πάει στο διάολο.

fkol k4
10/05/2013, 14:15
Να γιατί πρέπει να προσέχεις με ποιους τσακώνεσαι στο κάθε φόρουμ :lol:
Και άμα τσακώνεσαι, τουλάχιστον μη δίνεις δικαιώματα αλλού...:bawl:
Ποιος ξέρει από ποιο σπαμο-thread την πλήρωσε τη νύφη ο κακομοίρης...:rotflmao::rotflmao:

Προσέχετε τι γράφετε και ποιος το διαβάζει, το καλό που σας (και μου) θέλω...:rotflmao::rotflmao:

sniper
10/05/2013, 14:19
Ένας Βρετανός .... οι υπόλοιποι χρήστες αποφάσισαν να τον καταγγείλουν στην αστυνομία.

....

Κανονίστε να γίνουμε Βρετανία...

bulmont
10/05/2013, 14:55
Προχθές το μεσημέρι πήγαινα με τη μηχανή καμιά 200άρα .

Το άλλο, με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:bawl::lol::bawl::lol:

DimChios
10/05/2013, 14:58

γεραματα ρε συ, μη του δινεις σημασια

sniper
10/05/2013, 15:00

Προχθές το μεσημέρι πήγαινα με τη μηχανή καμιά 200άρα και με φωτογράφισαν οι τσέοι. ....

Μην ανυσηχείς... με μαρκαδόρο στο 'γραψαν κάτι τσόγλανοι...

vaska
10/05/2013, 17:00

Ρε συ Λόρενς, υπάρχεις???? Δεν το πιστεύω λέμε, νόμιζα χάθηκες σε καμιά αμμοθύελλα.

Αγαπάμε Λορενς

:a07::a07::a07::heartpound::heartpound::heartpound:

DimChios
10/05/2013, 17:05
Αγαπάμε Λορενς

:a07::a07::a07::heartpound::heartpound::heartpound:

καλα λεει ο Αριστιδηζζζζζζ

vaska
10/05/2013, 17:06
Μην ανυσηχείς... με μαρκαδόρο στο 'γραψαν κάτι τσόγλανοι...

Ααα είπα κι εγώ, έτσι εξηγείται, βλέπεις το δικό μου μοτοσακό δες έχει RRR στο μοντέλο ούτε και 32 βαλβίδες / κύλινδρο και ίσα ίσα που τα καταφέρνει να με πάει σε καμία καφετέρια για το απαραίτητο πουλ μουρ.

Μαζί με Λόρενς Αγαπάμε και Σημαδευτή

:heartpound::heartpound::heartpound:

devil's animal
10/05/2013, 17:12
ρε κιορατά devil, παλιοκάγκουρα, πάω να σε δώσω που πας απινακιδωτος με τα όσα στην αττική οδό.................. :lol:

φου,φου...ενα,δυο,ενα,δυο..τεστ..δοκιμη...θα μΕ κλασεις τα @@.. (http://www.youtube.com/watch?v=NBPW83Bavww&list=PLC1753CE19460ABC3)
:a43::a43::a43:

sniper
10/05/2013, 17:21
Ααα είπα κι εγώ, έτσι εξηγείται, βλέπεις το δικό μου μοτοσακό δες έχει RRR στο μοντέλο ούτε και 32 βαλβίδες / κύλινδρο και ίσα ίσα που τα καταφέρνει να με πάει σε καμία καφετέρια για το απαραίτητο πουλ μουρ.

Μαζί με Λόρενς Αγαπάμε και Σημαδευτή

:heartpound::heartpound::heartpound:

Φίλαι, δε μπάω σε καφετέρειες πια... μέχρι τα ΚΑΠΗ για κανα φασκόμηλο... κι εκεί τα γκομενάνια δεν γουστάρουν SS... του θυμίζουν λέει τους Γερμανούς με τις BMW... :sick:

Acacius
10/05/2013, 17:27
Για κάποιους, η τήρηση της τάξης είναι καθήκον. Κάποιοι άλλοι αυτό το θεωρούν ρουφιανιά. Κάποιων η χώρα πάει στο διάολο.
+όσα (ευρώ είναι το χρέος μας...)

blackbusa
10/05/2013, 17:51
με τη μηχανή καμιά 200άρα

Kαι για πες ρε Στεφανακη...

LOUKILOUK
10/05/2013, 19:26
Ρουφιανοι ρε πστ μου.... :a02::a29::a016::a018::a018::a018::a018:

Αυτό στο U.K. λέγετε "feedback"...ανατροφοδώτηση... και φυσικά όπως πάντα βρίσκονται στο άλλο άκρο από την ελληνική πραγματικότητα...ανατροφοδωτούν τους πάντες και τα πάντα, για όλα...χωρίς κουκούλα φυσικά μιας και δεν θεωρείτε κακό ακόμα και αν πρόκειτε για ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ κάρφωμα που καμιά σχέση δεν έχει με την διαφύλαξη αρχών, αξιών και κανόνων της κοινωνίας...
Διαλέξτε χάλι και πάρτε...

υ.γ. Λίγη ισορροπία ρε πστη μου δεν θα πετύχω κάπου...

zefos1100xx
11/05/2013, 08:11
δεν ειναι στο αιμα του ελληνα να ''καρφωνει'' τουλαχιστον οχι σε αντρες και σε ηλικιες μεχρι τα 60...

μετα αρχιζουν τα τηλεφωνα στην πολεοδομια για την περγκολα και την κεραμοσκεπη του γειτονα , στον δημο για την ραμπα στο πεζοδρομιο κλπ....

Το θεμα με τους ξενους ειναι οτι δεν το βλεπουν σαν ''καρφωμα'' , αλλα σαν ενα ειδος μεριμνας να τηρειται ο κοκ

ΒΑΡΑΓΑ 299 ΚΑΙ ΚΟΦΤΗ 6η!!!! ΔΩΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ!!:bawl:

notakos600
11/05/2013, 08:35
δεν ειναι στο αιμα του ελληνα να ''καρφωνει'' τουλαχιστον οχι σε αντρες και σε ηλικιες μεχρι τα 60...

μετα αρχιζουν τα τηλεφωνα στην πολεοδομια για την περγκολα και την κεραμοσκεπη του γειτονα , στον δημο για την ραμπα στο πεζοδρομιο κλπ....

Το θεμα με τους ξενους ειναι οτι δεν το βλεπουν σαν ''καρφωμα'' , αλλα σαν ενα ειδος μεριμνας να τηρειται ο κοκ

:lol: :lol: :lol:

Shaolin Monk
11/05/2013, 08:47

299 και κοφτη;;;; Οταν το οριο στα περισσοτερα σημεια της εθνικης οδου στην Κρητη ειναι 60-70, θα παιρνει ο Ρουφ και θα λεει οτι περασε ο Ζεφος με 63 χλμ και να τον σκισετε.... Και εσυ με δακρυα στα ματια θα τον ευγνωμονεις και θα φιλας τα χερια του με σεβασμο που σε προστατεψε απο τη γοητεια της ταχυτητας και σου εσωσε τη ζωη.... :bawl::bawl::bawl:

zefos1100xx
11/05/2013, 08:52
299 και κοφτη;;;; Οταν το οριο στα περισσοτερα σημεια της εθνικης οδου στην Κρητη ειναι 60-70, θα παιρνει ο Ρουφ και θα λεει οτι περασε ο Ζεφος με 63 χλμ και να τον σκισετε.... Και εσυ με δακρυα στα ματια θα τον ευγνωμονεις και θα φιλας τα χερια του με σεβασμο που σε προστατεψε απο τη γοητεια της ταχυτητας και σου εσωσε τη ζωη.... :bawl::bawl::bawl:

ναι ναι!

που ειναι αυτος ο αγιος ανθρωπας? :bawl::bawl::bawl:

notakos600
11/05/2013, 08:56
ναι ναι!

που ειναι αυτος ο αγιος ανθρωπας? :bawl::bawl::bawl:

:a014: :lol:

MG-KTiNoS
11/05/2013, 09:06

Κάτσε να μυριστεί λ7 και τα λέμε...

Ας μην πω τίποτε άλλο.

notakos600
11/05/2013, 09:56

Είσαι σίγουρος;

289728

:lol: :lol:

tsompanis
11/05/2013, 13:02

χαχαχαχαχααχαχαχαχαααχα είσαι θεός!!!!:bawl::bawl:

μια ρακί στο παιδί απο μένα!!!

THEOD
11/05/2013, 13:26
Ρε σεις...Μόνο εγώ είδα το "συλλήφθηκε" και τσακίστικα να μπώ νομίζοντας ότι το ποστ είναι.... ακατάλληλου περιεχομένου ??? :rotflmao:

zefos1100xx
11/05/2013, 20:10
....μια ρακί στο παιδί απο μένα!!!

σσσσ'ωραιος!

χικ!!:lol:

zefos1100xx
11/05/2013, 20:11
Είσαι σίγουρος;

289728

:lol: :lol:

αρχοντα μηνά , οι γερμανοι ειναι φιλοι μας...πες μου , που κρυβεται ο γιος σου? :D:p

loubinious
12/05/2013, 10:11
:lol::lol::lol:

Υ.Γ.

notakos600
12/05/2013, 15:19
αρχοντα μηνά , οι γερμανοι ειναι φιλοι μας...πες μου , που κρυβεται ο γιος σου? :D:p

:lol: :lol: :lol:

Shinji Ikari
12/05/2013, 20:42
1984 Evangelion