PDA

View Full Version : Anytime



hidefnick
12/05/2013, 16:08
Εχω ασφαλίσει και τα 2 κουτιά εκεί, και γενικά απο εξυπηρέτηση super. Ειδικά το ένα κουτι που κάθε βδομάδα την βλέπει ΚΤΜ το έχουν σηκώσει 4-5 φορες το περασμένο εξάμηνο. Και όταν έσκασε το ανασφάλιστο φορτηγό επάνω στην σύζηγο, επίσης όλα super.

Ηρθε η ώρα της ανανέωσης στο πρώτο κουτι, και ενώ τους έχω στείλει email όπως μου ζήτησαν, να μην γίνετε αυτόματη χρέωση της κάρτας, και τους έχω εξοφλήσει μέσω ebanking, πάνε 4-5 μέρες μετα την προβλεπόμενη ημερομηνία και σηκώνουν και απο την κάρτα. Τηλεφωνάκι πρώτο και πέφτουμε σε @γάμητη γκόμενα που μόνο που δεν με έβρισε (και είμαι πολύ γλυκο αγόρι, οπότε απαράδεκτη) Στο δεύτερο τηλέφωνο βγάζουμε άκρη και με ενημερώνουν ότι βλέπουν ένα θέμα στο λογαριασμό μου και θα το προωθήσουν. Αλλά μέχρι να λυθεί το θέμα, και ενώ είμαι ασφαλισμένος όπως με διαβεβαιώνουν, δεν μου στέλνουν ασφαλιστήριο. Δεν ξέρω αν έγινε εσκεμένα, λόγο διπλής πληρωμής ή απλά έτυχε. Τα χρήματα επεστράφησαν νωρίτερα από τον χρόνο που μου είπαν, αλλά ασφαλιστήριο γιοκ. Ξανά τηλέφωνο και τελικά ήρθε το ασφαλιστήριο την Παρασκευή το βράδυ (από τις 2/5). Και καθόσον δεν έχω εκτυπωτή στο σπίτι, περίμενα την Δευτέρα να πάω γραφείο να το τυπώσω. Προφανώς το σύστημα κάπου θέλει λίγο βελτίωση.

Και επειδή είμαι ο Γκαστόνε από την ανάποδη, μπλόκο πρωινιάτικο και 520 ευρώ. Τα 20 επειδή δεν είχα μαζί μου το ασφαλιστήριο και τα 500 για ανασφάλιστο όχημα (δύο κλήσεις) Τα παιδία, πραγματικά ευγενέστατα, μου είπαν να περάσω αύριο πρωί με το ασφαλιστήριο για να δούμε για την κλήση και να μου επιστρέψουν την άδεια.

Lioulios
12/05/2013, 16:17
Kαλά ξεμπερδέματα .

Μου έχει τύχει και εμένα να είμαι ασφαλισμένος και να μην έχω χαρτί στα χέρια μου καθώς είναι λέει καθ οδών .

Βγαίνει ένα ψιλοπρόχειρο που λήγει σε κανά μήνα και το κανονικό κάνει κάποιες μέρες να έρθει .

...Αυτά σε κανονικό γραφείο ασφαλειών που συνεργάζομαι .

nikos_abel
13/05/2013, 06:12
Κοίτα να δεις. Και προχθές που τους πήρα να δω τι γίνεται με τη πληρωμή, επιμέναν να μου στείλουν προσωρινό σήμα για να μη μπλέξω αν τυχόν αργήσει καμμια μέρα το ασφαληστήριο...