View Full Version : Η Βασω
stavrogin
04/10/2005, 13:58
Στην πανω γειτονια ειχαμε μια τρελη με βουλα τη Βασω.
Εκαιγε εικονισματα στο παραθυρο της ,ειχε χτισει την πορτα της και εβγαινε απο το παραθυρο.
Εβλεπε οτι της πατουσαν αλβανοι ολη νυχτα το κεφαλι της.Κυνηγουσε πλανητες τα απογευματα και προσγηωνοταν διπλα στο μπακαλικο.
Εδερνε ποτε ποτε και καμια βρωμογρια στο δρομο.Και ειχε επιγραφη εξω απο το παραθυρο της "εξω π@@στη απ'την Αθηνα."Καποτε την ειχαν αναλαβει κατι παπαδες .Της εφαγαν την περιουσια(μεγαλη περιουσια)και επειτα την αφησαν στην μοιρα της.
Παρα το οτι δεν ηταν ακινδυνη,και ηταν ενοχλητικη πολλες φορες,τωρα που την κλισαν μεσα με πειραξε πολυ.Δυο ηλιθια με βουλα και με μηχανακια ενα παπι και ενα βρωμοβεσπο παρεξηγηθηκαν που τους εριξε κατω τα μηχανακια τους,καλεσαν τους μπατσους καναν φασαρια και τελος μαζεψαν υπογραφες να την κλισουν μεσα.Χαθηκε η Βασω ,χαθηκε και ο σκυλος της και αντε να ιδουμε τι θα 'πογινουμε ολοι εμεις οι νυκοκυραιοι που μειναμε πισω.
Και μα την Παναγια (κι ας μην υπαρχει) δεν θα με πειραζε να μου ριχνε κατω το ολοκαινουργιο Ζ μου,θα τσαντιζομουνα θα εβριζα αλλα θα μου περναγε,εγω θα την εβρισκα την ακρη μαζι της,παντα την εβρισκα.
Να πω επισης οτι τα ηλιθια παρκαραν τα μηχανακια τους πανω στο πεζοδρομιο αναγκαζοντας τους πεζους να βγουν στο δρομο.Οποτε κατι ηξερε η Τρελη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
......
Και μα την Παναγια (κι ας μην υπαρχει) δεν θα με πειραζε να μου ριχνε κατω το ολοκαινουργιο Ζ μου,θα ........
Ούτε κι εμείς.. Αντιθέτως θα την βοηθούσαμε κιόλας :lol:
Τώρα τι σε προβληματίζει/σκέφτεσαι/αναζητείς; :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ούτε κι εμείς.. Αντιθέτως θα την βοηθούσαμε κιόλας :lol:
Τώρα τι σε προβληματίζει/σκέφτεσαι/αναζητείς; :(
Εσενα να δω ποιος moderator θα σε σβησει:lol:
Εκτος και αν αναλαβεις πρωτοβουλια:rotflmao:
dukeandthecity
04/10/2005, 14:17
Στην δική μου γειτονιά υπάρχει το ρητό:
Ηρθε η Βάσω και εφερε μια σακούλα πράσσο.
Τωρα αν δυο τσογλάνια την έδωσαν στεγνα.... αυτό είναι επιλήψιμο.:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εσενα να δω ποιος moderator θα σε σβησει:lol:
Εκτος και αν αναλαβεις πρωτοβουλια:rotflmao:
Χαρακίρι ή Seppuku λέγεται αυτό αλλά το όλον θα πάει στο καρφί σε λίγο... :rolleyes:
stavrogin
04/10/2005, 14:26
Καταρχην τα μηχανακια που εριξε ηταν honda και Piaggio οποτε μικρο το κακο.
Δεν αποδικνυεις οτι εισαι λογικος κλινοντας τον συνανθρωπο σου μεσα ως τρελο.
Φ.Ντοστογιεφσκη
Σε αυτο τον κοσμο οποιος νομιζει οτι δεν ειναι τρελος ειναι διπλα τρελος.
Πασκαλ
Απο παιδι κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια
Λαικη παροιμια
Οι τρελοι σαν την Βασω εχουν ανεπτυγμενο κριτηριο και συνγκρουονται εκει που ο μουροχαβλος λογικος κανει την παπια.
Σταυρογκιν
Και γενικα προτιμουσα να ληψει πολυς κοσμος αλλα οχι η Βασω.
Αυτη η Τρελη ηταν Ζωντανια για την γειτονια.
epidei kai emeis eixame pollous trelous/provlimatikous stin gitonia mas (oxi egw eimai stis varies periptwseis :winka: ) (fimizete to nisi gia tin akindini trela tou) tha pw oti merikes fores ta pragmata borei kai na jefigoun kai meta tha leme oloi [to jerame oti kati den pigene kala me auton alla den eixe jeperasei ta oria... mexri twra]
oso gia ta mixanakia... jereis poso kanei to full set plastika tis piaggio??? :sick: asta ena drama :bawl: :bawl: :bawl:
borei na diaskedazoume me kapoious tetoious anthrwpous alla ta pragmata den einai asteia panta...
:beer: :wave2: :beer:
stavrogin
04/10/2005, 15:06
Απο τα 18 κυκλοφοραω με σπασμενα μηχανακια.Ειμαι 34.Ποσο κανει το σετ πλαστικων της Piaggio;Πιο πολυ απο εναν ανθρωπο που χανει την λογικη του και το ξερει;
Ασε που δεν επαθαν τα μηχανακια παρα ψηλοπραματα.Ασε φιλε μιλαμε για την κλασικη περιπτωση δυο Ρουφιανων απο αυτους που μεθαυριο που θα τους κατσεις εσυ ή εγω στο ματι θα παει κατ'ευθειαν στους μπα.... να μας κανουν νταντα.
"Ο τελειος αντρας ,ο αντρας ο σωστος..."που λεει κι ο ...Νταλαρας ,τις βρωμοδουλειες του τις κανονιζει μονος του,δεν παει στους μπα... :nono:
Δεν εχω τιποτα με τους μπα....προσωπικα,ιδεολογικα κατι εχω,αλλα το σωστο ,σωστο.
Απο τα 18 κυκλοφοραω με σπασμενα μηχανακια.Ειμαι 34.Ποσο κανει το σετ πλαστικων της Piaggio;Πιο πολυ απο εναν ανθρωπο που χανει την λογικη του και το ξερει;
Ασε που δεν επαθαν τα μηχανακια παρα ψηλοπραματα.Ασε φιλε μιλαμε για την κλασικη περιπτωση δυο Ρουφιανων απο αυτους που μεθαυριο που θα τους κατσεις εσυ ή εγω στο ματι θα παει κατ'ευθειαν στους μπα.... να μας κανουν νταντα.
"Ο τελειος αντρας ,ο αντρας ο σωστος..."που λεει κι ο ...Νταλαρας ,τις βρωμοδουλειες του τις κανονιζει μονος του,δεν παει στους μπα... :nono:
Δεν εχω τιποτα με τους μπα....αλλα το σωστο ,σωστο.
Δυστυχώς όμως η θρασύδειλη κοινωνία μας έχει φροντίσει να προστατεύει κάθε τι που είναι αντίθετο με τις λογικές της μάζας …
tin sigekrimeni periptwsi den tin jerw ara den borw na milisw allo...
boroume na kathisoume na sizitisoume epi wres ta oria tou koinonika apodektou kai tou mi, tis trelas kai tis kakias tou atomou kai tis koinonias genikotera...
an den eixe rijei apla ta mixanakia alla tous ixe valei fwtia (estw kai katalathos) tha milagame me ton idio tropo?
to allo to palikari pou petage petres sta taji stin sigrou an ton ijeres tha to edines or tha eleges trelos einai taji xtipaei ktlp pou na blejw...
kapoious pou xarazoune plaines meries aftokinitwn (oxi pedarelia or vandalous alla klinikes periptwseis) tha tous edines?
to na ta vreis monos sou einai mia kali idea alla me ena trelo ti na vreis?
den jerw bori kai na eimai epireasmenos arnitika apo alla peristatika pou exw zisei egw pou apo to pouthena ginane dramata...
giati kai oi treloi exoun adoxes kai oria pou an ta jeperasoun ginonte epikoindinoi opws kai oi as poume logikoi...
tespa... den tin jerw tin sigekrimeni periptwsi den exw kati allo na pw...
p.s. den einai kata vasi thema xrimatwn alla ta plastika tou typhoon kostizoun peripou 60 xiliarika (drx) ta mprostina kai alla 60.000drx to kathe piso plaino me aftokolito... manetes flasakia ktlp asto kalitera...
sto diko mou exei gratzounies apo 3 pesimata apo otan imoun 17...
Φ.Ντοστογιεφσκη
Πασκαλ
Λαικη παροιμια
Οι τρελοι σαν την Βασω εχουν ανεπτυγμενο κριτηριο και συνγκρουονται εκει που ο μουροχαβλος λογικος κανει την παπια.
Σταυρογκιν
Λοιπον προσπαθηστε να μαζεψετε υπογραφες για να την βγαλετε.
.....Καταλαβες μαλλον την ματαιοτητα του πραγματος:(
Τετοιας γαμωκοινωνιας μελη και συντηρητες ειμαστε.
(τι ειπα ο πουστης παλι:look: )
stavrogin
05/10/2005, 03:26
Sonic ,καταρχην φυσικα και εχεις δικιο για το που βρισκονται τα ορια του κοινωνικα αποδεκτου.
Αφου ρωτας τι θα εκανα εγω,να σου πω:Τον τυπο που πεταγε πετρες θα τον εδινα στεγνα,αυτους που χαραζουν αυτοκινητα ,οχι.
Δεν λεω οτι αυτο ειναι το σωστο,απλα αυτο θα εκανα.
Την Βασω προς το παρον την ψαχνουμε απο σημερα ,σε πιο ψυχιατρειο την πηγαν.Θα δουμε τι μπορει να γινει.
Φ.Ντοστογιεφσκη
Πασκαλ
Λαικη παροιμια
Σταυρογκιν
με κάλυψες:winka:
Το γεγονός ότι ίσως είναι καλύτερα για την Βάσω το ψυχιατρείο σας πέρασε απο το μυαλό;
Πόσες παρόμοιες περιπτώσεις δεν ξέρουμε που αντι να έχουν μια σωστή περίθαλψη - γαιτί πρόκειται για αρρώστους - καταλήγουν να ζουν σε άθλιες συνθήκες, να πεθάινουν από ατύχημα ή βάζουν σε κίνδυνο άλλους....
:smokin: