View Full Version : MOTO GP ROUND 4-LE MANS
giannis21
19/05/2013, 11:26
κανενα καλο λινκ με αγγλικα στο σχολιασμο??
pipe_smoker
19/05/2013, 11:31
το χειροτερο απ'ολα ειναι βροχη και μη βροχη...:p
δλδ να μην ξερεις τι γινεται...
βρεγμενη πιστα και ψιλοβροχο πριν ξεκινησουν...(αρα μπαινουν με βροχινα)...μολις ξεκινησουν ξαστερια και η πιστα να στεγνωνει στην αγωνιστικη γραμμη...(αρα καποια αλλαζουν σε slick και καποιοι αλλοι οχι)..
ή στεγνη πιστα και slick, και μετα καποιες ροχαλες που τους κανει να αλλαξουν μοτοσακα στα μεσα, καποιοι πιο γρηγορα, καποιοι πιο αργα...
με κατι τετοιο μπορει να νικησει και ο Edwards...(επιτελους):lol:
μετα αυτος δεν ειναι αγωνας...ειναι παρωδια...
:yuck:
Συμφωνώ απόλυτα.
Αυτό όντως θυμίζει F1 και δώσ'του pitstops για αλλαγές και δε συμμαζεύεται.
Ή ρίξε τη νεροποντή σου να βγει ο Νώε να μαζεψει τα ζωάκια του, ή βγάλε μια λιακάδα ΝΑ με το συμπάθειο, να γδυθούν και τα paddocκοριτσούδια να κάνουν την ηλιοθεραπεία τους τη σωστή γιατί τα tanlines είναι εκτός μόδας :smokin:
Και η βροχή μέσα στο παιχνίδι είναι, αλλιώς ας αναβάλλουν τους αγώνες όταν βρέχει να ξέρουμε από πριν.
Σωστό. Ας βγαίνει σημαιάκι και να τελειώνει η ιστορία όπως γίνεται άμα πιάσει χαλάζι ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Όσο η βροχή είναι game το ίδιο πρέπει να είναι και οι αναβάτες.
Argonautis46
19/05/2013, 11:47
Η πιστα σε ΜΑΥΡΟ χάλι :eek:
KostasV2
19/05/2013, 11:51
Η πιστα σε ΜΑΥΡΟ χάλι :eek:
:confused: Μια χαρά είναι. Ο Vinhales γύριζε 3 δέκατα από την pole. Ας ελπίσουμε να παραμείνει στεγνή...
οι βρόχινοι αγώνες ίσως συναρπάζουν κάποιους για δικούς τους λόγους...προσωπικά σε κανένα μηχανοκίνητο άθλημα δε μου αρέσει η βροχή..θέλω να βλέπω τους αγωνιζόμενους να τα δίνουν όλα κι όχι να είναι επιφυλακτικοί μήπως και σαβουριαστούν...
η F1 ας πούμε ,μ'έχει ξενερώσει αφού δεν κερδίζει ο πιο γρήγορος αλλά αυτός που κάνει καλύτερη διαχείριση στα ελαστικά του..αν είναι δυνατόν..!είναι αγώνες ταχύτητας δεν είναι αγώνες endurance...κάτι τέτοιο δε θα ήθελα να το δώ και στο motogp..
Αν έτρεχαν οδηγοί τέτοιου βεληνεκούς θα σου άρεσαν όλοι οι αγώνες, και οι βρόχινοι
https://www.youtube.com/watch?v=1hUWuR2Dj78
chr1s_86
19/05/2013, 12:02
:confused: Μια χαρά είναι. Ο Vinhales γύριζε 3 δέκατα από την pole. Ας ελπίσουμε να παραμείνει στεγνή...
+1000 :a013:
Argonautis46
19/05/2013, 12:09
Εχει ψάχτεί κάποιος με το videopass?? το multiscreen φαντάζει ποοολύ ωραίο αλλα πολλα τα money τα ατιμα.
τεσπα να υποθέσω οτι περισσοτερο συμφέρει για όλη τη σεζόν.
Ας μου πει κάποιος που έχει videopass πως του φαίνεται και πιο εχει πάρει(θέλω να ακουσω κ για το multiscreen αν εχει καποιος)..
επισης αμα το πάρεις βλέπεις κ παλιούς αγώνες?
chr1s_86
19/05/2013, 12:12
Εχει ψάχτεί κάποιος με το videopass?? το multiscreen φαντάζει ποοολύ ωραίο αλλα πολλα τα money τα ατιμα.
Ας μου πει κάποιος που έχει videopass πως του φαίνεται και πιο εχει πάρει(θέλω να ακουσω κ για το multiscreen αν εχει καποιος)..
Δες εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126649 έχει συζητηθεί το θέμα προς το τέλος του thread...
KostasV2
19/05/2013, 12:19
Ένας φίλος το έχει πάρει (2η χρονιά) και είναι ευχαριστημένος. Το multiscreen νομίζω το είχαν ελεύθερο για λίγο, δεν ξέρω αν αξίζει τα επιπλέον χρήματα. Υπάρχουν όλοι οι αγώνες από το 1992 (νομίζω) και μετά...
Α, θέλει και καλούτσικη σύνδεση,ε;
Argonautis46
19/05/2013, 12:25
Δες εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126649 έχει συζητηθεί το θέμα προς το τέλος του thread...
Το ειχα δει ξανά αλλα το ειχα ξεχάσει :a09:
θα κρατήσω καλύτερα τα λινκ τ φιλου μ του GIOTIS750 π με εχει βολέψει πολλές φορες με αναμταδώσεις κλπ
Argonautis46
19/05/2013, 12:27
Ένας φίλος το έχει πάρει (2η χρονιά) και είναι ευχαριστημένος. Το multiscreen νομίζω το είχαν ελεύθερο για λίγο, δεν ξέρω αν αξίζει τα επιπλέον χρήματα. Υπάρχουν όλοι οι αγώνες από το 1992 (νομίζω) και μετά...
Α, θέλει και καλούτσικη σύνδεση,ε;
Αυτο με τους αγώνες τους παλιούς π ειπες ομως τρ αξίζει...
chr1s_86
19/05/2013, 12:31
Espargaro & Rabat WTF?
KostasV2
19/05/2013, 12:33
Τα 'χει πάρει ο Redding; :D
Ούπς, πάει κι ο Nakagami...
chr1s_86
19/05/2013, 12:39
GO Scott ! :D
Argonautis46
19/05/2013, 12:47
GO Scott ! :D
ε νταξει εχει αρχίσει ήδη το μοναχικό του αγώνα! ;)
chr1s_86
19/05/2013, 12:49
ε νταξει εχει αρχίσει ήδη το μοναχικό του αγώνα! ;)
δε νομίζω, είναι πολύ κοντά..
Argonautis46
19/05/2013, 12:50
δε νομίζω, είναι πολύ κοντά..
χαχαχα το βλέπω.. αλλα δν νιώθω την απειλή απο γατακια :p
Τι σκ... όλοι στην ίδια στροφή θα πέσουν; :uplate:
chr1s_86
19/05/2013, 12:54
χαχαχα το βλέπω.. αλλα δν νιώθω την απειλή απο γατακια :p
Πράγματι φαίνεται να ξέφυγε λίιιιγο :cool:
pipe_smoker
19/05/2013, 13:01
Από sportlemon που πολεμάω τόση ώρα μόνο σε κάτι ακαταλαβίστικες γλώσσες έχω βρει.
Αν έχει κανείς κανά λινκ με αγγλική μετάδοση ας το δώσει στο λαό.
akaposto
19/05/2013, 13:04
το λήξανε;
motomaniac
19/05/2013, 13:08
Από sportlemon που πολεμάω τόση ώρα μόνο σε κάτι ακαταλαβίστικες γλώσσες έχω βρει.
Αν έχει κανείς κανά λινκ με αγγλική μετάδοση ας το δώσει στο λαό.
http://www.viponlinesports.eu/motorsports/153680/1/moto2-:-le-mans,-france---race--live-stream-online.html
chr1s_86
19/05/2013, 13:08
Μπράβο στο Redding για την πρώτη του νίκη! :rockon:
Ελπίζω να έχουμε έναν ακόμη στεγνό αγώνα! :cool:
pipe_smoker
19/05/2013, 13:10
http://www.viponlinesports.eu/motorsports/153680/1/moto2-:-le-mans,-france---race--live-stream-online.html
:a20::beer:
chr1s_86
19/05/2013, 13:36
Ελπίζω να έχουμε έναν ακόμη στεγνό αγώνα! :cool:
Αλλά δεν το βλέπω ! :rolleyes:
thou-vou
19/05/2013, 13:52
Αλλά δεν το βλέπω ! :rolleyes:
παντως ρε αγορινα ετσι που ήταν ο καιτός καλύτερα βροχινος παρά να σκάσει μύτη η βροχη πριν το τέλος και να μας κόψει πάνω σε τιποτα τσαμπουκαδες...
RaGe_Raptor
19/05/2013, 13:54
WET RACE....:bigcry:
RaGe_Raptor
19/05/2013, 13:56
παντως ρε αγορινα ετσι που ήταν ο καιτός καλύτερα βροχινος παρά να σκάσει μύτη η βροχη πριν το τέλος και να μας κόψει πάνω σε τιποτα τσαμπουκαδες...
εννοείται πως καλύτερα wet παρά μικτές συνθήκες...όπως έγραψε και κάποιος πριν με μικτές συνθήκες δεν είναι αγώνας είναι παρωδία...
Argonautis46
19/05/2013, 13:59
βλέπω Dovi με πολλες ελπίδες
motomaniac
19/05/2013, 14:11
θα μας τρελανει ο κοντος?
thou-vou
19/05/2013, 14:18
makeleio... xaxaxax
dimitris_speed
19/05/2013, 14:53
ΝΑΙ ΡΕ Dani!!!
motomaniac
19/05/2013, 14:59
η αποδοση του ντανι ειναι σαν καρδιογραφημα. ο κρατς ειναι θεος. αψογος για τραυματιας. ο μικρος αν ειχε κανα δυο γυρους ακομα θα κυνηγιοταν με τον ντανι. η γρια απλα την πατησε. ο μπραντλ ο τρελος πως επεσε ετσι? κραταγε τον συμπλεκτη με την μποτα? χαχαχχαα
RaGe_Raptor
19/05/2013, 14:59
τα honda φαίνεται να είναι πολλά κλίκ πάνω από τους άλλους....
τον ήπιαμε...
ο μικρός τα έχασε λίγο στη βροχή αλλά βρήκε τα πατήματά του..
pipe_smoker
19/05/2013, 15:02
Ρε εμείς βλέπαμε gp κι ο Mcgyver έφκιανε κουμπάκια like και κάτι "Vrooms!" κάτω από τα αβατάρια, ή υπήρχαν από πριν και δεν τα είχα πάρει γραμμή?:confused:
RaGe_Raptor
19/05/2013, 15:03
Ρε εμείς βλέπαμε gp κι ο Mcgyver έφκιανε κουμπάκια like και κάτι "Vrooms!" κάτω από τα αβατάρια, ή υπήρχαν από πριν και δεν τα είχα πάρει γραμμή?:confused:
:beer::bawl:
πάρε κι ένα βροομ...:beer:
KostasV2
19/05/2013, 15:08
Κοίτα ρε τον loser που δεν ξέρει να μάχεται και δεν πάει στο βρεγμένο... :p :p :p
RaGe_Raptor
19/05/2013, 15:09
Κοίτα ρε τον loser που δεν ξέρει να μάχεται και δεν πάει στο βρεγμένο... :p :p :p
πικρόχολε...:p
KostasV2
19/05/2013, 15:14
πικρόχολε...:p
290496
:D
Argonautis46
19/05/2013, 15:14
Τι αγώνας ΘΕΕ Μ!!
Δεν το περίμενα οτι πρέπει να ξεφτιλιστούν τα 2 Γιαμγκα:cool: για να δούμε αγώνα
Εγω δίνω vroom σε όλους εκτος απο :moutza:Ροσσι Λορε:moutza:
Εφαγε ταμπέλα οτι πλησιάζει ο Μάρκεζ και του μπήκε νέφτι στον κώλο...
Μάρκεζ αλλού...αν είχε κανα δυο γύρους ακόμα θα τους πέρναγε σούβλα.
endopandou
19/05/2013, 15:19
290496
:D
:tooth::beer: Άλλος αναβάτης ο Ντάνι τι να λέμε.
Ο Μάρκ είναι απίστευτος. Το παιδί απλά δεν νιώθει.
sotiris68
19/05/2013, 15:41
παιζςι κανενα link να δουμε τον αγωνα κονσερβα:beer:
endopandou
19/05/2013, 15:50
Ο Γιώργος τελικά πήγαινε αργά γιατί είχε πρόβλημα με τη ζελατίνα και δεν έβλεπε :plaf::tooth:
KostasV2
19/05/2013, 16:14
Ο Γιώργος τελικά πήγαινε αργά γιατί είχε πρόβλημα με τη ζελατίνα και δεν έβλεπε :plaf::tooth:
Μπα, στην ιταλική τηλεόραση έλεγε ότι το μηχανάκι πήγαινε όπου ήθελε... Η ζελατίνα ήταν λεπτομέρεια.
pipe_smoker
19/05/2013, 16:15
παιζςι κανενα link να δουμε τον αγωνα κονσερβα:beer:
Εχει τα παντα ολα, αλλα δε νομιζω να εχει προλαβει να ανεβασει το σημερινο ακομα. Να ειναι καλα το παλουκαρι που το πρωτοποσταρε το λινκ (νομιζω ο γιωτης).
http://www.666sicco.hostingsiteforfree.com/
sapila racing
19/05/2013, 16:19
Φχαριστήθηκα αγώνα παρ όλο που είμαι Rossiκός. Ηταν ο καλύτερος αγώνας εδω και πολύ καιρό, και η πλάκα είναι οτι το πιο πολύ θέαμα το προσεφερε ο Pedrosa o οποίος επιτελους εδειξε τι μπορεί να κάνει, έκανε λάθη αλλά τα μάζεψε κι έφυγε μπροστά. Ο Marquez απ οτι ειπε στις δηλώσεις εκανε πολλά απανωτά λάθη στην αρχή από το πολύ γκάζι/σπινάρισμα κι έμεινε πολύ πίσω μέχρι να κόψει λίγο γκάζι και να βρεί ρυθμό.
Mπράβο στον Cal που εχει και ραγισμα στο πόδι από χτες, κρίμα για τον Dovi. Ηλπιζα οτι θα ανεβει βάθρο.
Τα εργοστασιακά Yamaha μόλις άρχισε να στεγνώνει η αγωνιστικη γραμμή αρχισαν να εχουν πρόβλημα. Ο Lorenzo εβαλε την όπισθεν και ο Rossi εχανε λίγο λίγο μεχρι που έπεσε.
Μαλλον τα ρυθμισαν για full βροχή. :confused:
Μακαρι να δούμε κι άλλους τετοιους αγώνες, αυτό είναι το θέαμα του Motogp, μακάρι να δούμε τετοιους αγώνες και στο στεγνο. :beer:
Billymuse
19/05/2013, 16:38
Φχαριστήθηκα αγώνα παρ όλο που είμαι Rossiκός. Ηταν ο καλύτερος αγώνας εδω και πολύ καιρό, και η πλάκα είναι οτι το πιο πολύ θέαμα το προσεφερε ο Pedrosa o οποίος επιτελους εδειξε τι μπορεί να κάνει, έκανε λάθη αλλά τα μάζεψε κι έφυγε μπροστά. Ο Marquez απ οτι ειπε στις δηλώσεις εκανε πολλά απανωτά λάθη στην αρχή από το πολύ γκάζι/σπινάρισμα κι έμεινε πολύ πίσω μέχρι να κόψει λίγο γκάζι και να βρεί ρυθμό.
Mπράβο στον Cal που εχει και ραγισμα στο πόδι από χτες, κρίμα για τον Dovi. Ηλπιζα οτι θα ανεβει βάθρο.
Τα εργοστασιακά Yamaha μόλις άρχισε να στεγνώνει η αγωνιστικη γραμμή αρχισαν να εχουν πρόβλημα. Ο Lorenzo εβαλε την όπισθεν και ο Rossi εχανε λίγο λίγο μεχρι που έπεσε.
Μαλλον τα ρυθμισαν για full βροχή. :confused:
Μακαρι να δούμε κι άλλους τετοιους αγώνες, αυτό είναι το θέαμα του Motogp, μακάρι να δούμε τετοιους αγώνες και στο στεγνο. :beer:
απο τι κατάλαβα ο Μαρκεθ το γλιστερό κομάτι δε το έχει ακόμα για αυτό ανοίξανε οι άλλοι πιο πολλύ με την εμπιρεία τους ,στο πορεία στέγνωνε η πίστα και τη ροκάνισε τη διαφορά ο μικρός
η yamaha σίγουρα έκανε εντελώς λάθος ρυθμίσεις και στανταρ το πήγαινε για full βροχή..
απο την άλλη έχω να πω ότι είχα τη τύχη σήμερα και είδα τον αγώνα στο moto festival και ακριβώς δίπλα μου έκατσε ο Θανάσης Χούντρας και μου εξηγούσε πολλά μεσα στον αγώνα πολλύ φιλικός και κοινωνικός άνθρωπος σε ευχαριστώ απο εδώ για τη γνωριμία :)
p.s ) οδηγησα στο πιστάκι το tiger 800 το λάτρεψα :beer:
rossi και βροχη επρεπε να τους επαιρνε τα σωβρακα...ροσσικος φουλ και πιο πολυ στεναχωριεμαι να τον βλεπω να κανει τετοιους αγωνες γιατρε κριμα να παρατησεις τα gp σα το σουμαχερ...
chr1s_86
19/05/2013, 16:54
Ε ναι, προφανώς είναι ακόμα χειρότερο από τη βροχή το να αλλάζουν οι συνθήκες στη μέση του αγώνα...
τα honda φαίνεται να είναι πολλά κλίκ πάνω από τους άλλους....
τον ήπιαμε...
ο μικρός τα έχασε λίγο στη βροχή αλλά βρήκε τα πατήματά του..
Ναι παιδιά, όταν κερδίζει ο Pedrosa είναι μπροστά τα Honda, όταν κερδίζει ο Lorenzo είναι επειδή είναι πολύ σταθερός και καλός αναβάτης κτλ :evil:
:a08::a08::a08::a012:
μακάρι να δούμε τετοιους αγώνες και στο στεγνο. :beer:
:a013::a013::a013::beer:
RaGe_Raptor
19/05/2013, 17:23
Ρε Chris μόνο εγώ είδα ότι όσο στέγνωνε η πίστα τα Honda απογειωνόντουσαν;αφού έτσι είναι τί να κάνουμε
Μας yaμισαν τα Yamaha :lol:
πολλά μπράβο και στον Cal, & Mark
Dystyxws prepei na pw kai mprabo sto konto(mi xesw)
Δηλαδη πρεπει να βρεξει για να δουμε λιγο θεαμα ρε γμτ;
Πολυ καλος αγωνας!
Ενα μεγαλο μπραβο στον Πεντροσα!Αξιος νικητης και καιρος να κλεισει καποια στοματα...
Κρατσλοου,αν και τραυματιας τα καταφερε και πηρε την 2η θεση..Σταθερος κ ωραιος..
Για τον Μαρκεζ δεν εχω να πω κατι,το παιδι ειναι αλλου..Αν ειχε ακομα 2 γυρους θα ειχε περασει κ τον Κρατσλοου πιστευω..
Τα ντουκατια ωραια,μαλλον τους παει η βροχη και η συγκεκριμενη πιστα αν κ στο τελος φανηκαν να μενουν απο λαστιχα.
Τα εργοστασιακα Yamapa σημερα ηταν πολυ μαπα...Το καταλαβε νωρις ο λορενθο και πηγαινε σβηστος...Ο δικος μας το πιστεψε και τα εφαγε τα μουτρακια του αλλα δε πειραζει!
Με το καλο να δουμε και τετοια στο στεγνο..
GIOTIS750
19/05/2013, 19:17
LE MANS FULL RACE (480p)
http://youtu.be/vRaCRAafKu8
:a02::a02::a02::a29::a016::a016::a015::a015::a52::a52:
endopandou
19/05/2013, 20:40
:a02::a02::a02::a29::a016::a016::a015::a015::a52::a52:
χαχαχαχαχα καλός ήταν ο δικός σου μέχρι εκείνο το σημείο βρε καρντάση. Στον επόμενο πάτε για βάθρο ολοταχώς :beer:
rocknrolla
19/05/2013, 21:04
εξαιρετικός αγώνας, έχουμε να δούμε τρενάκι με πέντε άτομα στην κορυφή πολλά πολλά χρόνια, ευτυχώς δεν είχαμε πολλές τούμπες όπως έχουμε στο βρεγμένο συνήθως, μόνο ο rossi ο οποίος τα έχει βρει πολύ σκούρα με τη νέα γενιά οδηγών. Ο Pedrosa αξιοθαύμαστος, αν και πιστεύω ότι ο τίτλος θα κριθεί μεταξύ Marquez και lorenzo. Αν δεν έχουμε πτώσεις και τραυματισμούς, θα έχουμέ φοβερό πρωτάθλημα φέτος
GIOTIS750
19/05/2013, 22:06
χαχαχαχαχα καλός ήταν ο δικός σου μέχρι εκείνο το σημείο βρε καρντάση. Στον επόμενο πάτε για βάθρο ολοταχώς :beer:
:beer::beer: στο μουτζελο αμα παει καλα θα γινει της ποπης :a11::a02::tooth:
chr1s_86
19/05/2013, 22:15
Ρε Chris μόνο εγώ είδα ότι όσο στέγνωνε η πίστα τα Honda απογειωνόντουσαν;αφού έτσι είναι τί να κάνουμε
Αν εννοείς ότι ίσως είχαν βρει καλύτερο setup για τις συνθήκες του αγώνα θα συμφωνήσω :D
Τα χρειάστηκε ο doc από τα ντουκάτια σήμερα :D όχι μόνο δεν έφτανε το Dovi αλλά έπεσε και από την πίεση του Hayden... κρίμα κρίμα
Ο Dani έδειξε σήμερα να μάχεται αλλά να πω την κακία μου κι εγώ, δεν τον έχω ικανό να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος. Στα κρίσιμα δε φαίνεται να το 'χει... θα δούμε.
Ο Crutchlow πολύ καλός, έσωσε την τιμή της yamaha στον αγώνα.
Πάντως σήμερα νόμιζα ότι έβλεπα moto2 :eek: ας συνεχίσουν έτσι !
farflung
19/05/2013, 22:22
χεχε εχει πλακα να βλεπεις οτι οι περισσοτεροι πανε κουβα λογω εμπαθειων,ο Pedrozas τους γαζωσε δεν ηταν δυσκολο να το καταλαβει καποιος αμα εβλεπε τον περσυνο τελευταιο αγωνα και τι ειχε παθει εκει ο Λορενθο,
Ο Ροσσις πηγε να το παλεψει αλλα η γκομουτσα τον πεταξε κατω, ο αλλος τοχε δει το ονειρο και πηγαινε μια μια,
αξιος και ο Κρατσλοου,καταφερε να μην πεσει,ο δε μικρος μολις παρει και αλλες ωρες πτησης δεν θα παιζεται,βοηθαει και το μοτορι βεβαια που ειναι πολυβολο.
KostasV2
19/05/2013, 22:24
Ο κοντός είχε περάσει μπροστά από πολύ νωρίς.
GIOTIS750
19/05/2013, 22:28
https://www.facebook.com/pages/Inregistrarimotogp-2013/257033834433283
χωρισμενος σε 4 βιντεο καλυτερη ποιοτητα και αγγλοφωνη μεταδοση
RaGe_Raptor
19/05/2013, 22:31
Ο κοντός είχε περάσει μπροστά από πολύ νωρίς.
ναι και έχασε το δρόμο του κανα δυο φορές...και ξανά δεύτερος...και μετά αντίο...άσε δε τον μικρό που αν είχε καλύτερα πατήματα στο βρεγμένο και δεν έμενε τόσο πίσω δε νομίζω πως αμφιβάλει κανείς ότι θα πάλευε για τη νίκη...και πολύ πιθανόν να την έπαιρνε...
εγω προβλεψη δεν ειχα κανει για σημερα και αυτο γιατι θεωρουσα οτι ολα ειναι ρευστα. και επαληθευτηκα.
λιγο πριν την εκινηση παντως ειπα οτι εχω τον μικρο για πτωση, τον ντανι οτι θα μεινει πισω και εβλεπα γιατρο και ντοβι να παιζουν στην 5αδα.
τελικα ο κοντος πηρε σημαια και μαλιστα με εκανε να χειροκροτησω το περασμα στον ντοβι, ο χορχες ειναι φανερο οτι εστησε το μηχανακι με ρυθμισεις για τα μεγαρα, ο γιατρος ενω ολα εδειχναν οτι θα ειναι στην 5αδα, κινδυνεψε και απο τον χειντεν και τελικα ξαπλωσε, ο μπραντλ δεν λεει να μεινει ορθιος σε αγωνα (εχει αρχισει να θυμιζει ντεπουνιε), ο κρατσλοου δινει το 110% και μπραβο του, και για ακομα μια φορα ο μικρος τους πηρε τα βρακια γιατι ναι δεν βγηκε πρωτος αλλα ειναι πρωτη χρονια στα μεγαλα, στον πρωτο βρεγμενο αγωνα, εκανε λαθη απανωτα, εμεινε πισω και τελικα μαζεψε, τερματισε τριτος και εδειξε μυαλο οταν δεν κυνηγησε για τη 2η θεση (πραγμα που θα εκανε κανεις στον ενθουσιασμο του πανω). πιο πολυ απ' ολα γουσταρω σε αυτο το παιδακι που τον βλεπω μονιμα με ενα τεραστιο χαμογελο, χωρις κακια για κανεναν, με σεβασμο στους συναθλητες του και με φειδω στις δηλωσεις του και low profile.
GO MARK GO! :beer::beer:
RaGe_Raptor
19/05/2013, 22:41
για ακομα μια φορα ο μικρος τους πηρε τα βρακια γιατι ναι δεν βγηκε πρωτος αλλα ειναι πρωτη χρονια στα μεγαλα, στον πρωτο βρεγμενο αγωνα, εκανε λαθη απανωτα, εμεινε πισω και τελικα μαζεψε, τερματισε τριτος και εδειξε μυαλο οταν δεν κυνηγησε για τη 2η θεση (πραγμα που θα εκανε κανεις στον ενθουσιασμο του πανω). πιο πολυ απ' ολα γουσταρω σε αυτο το παιδακι που τον βλεπω μονιμα με ενα τεραστιο χαμογελο, χωρις κακια για κανεναν, με σεβασμο στους συναθλητες του και με φειδω στις δηλωσεις του και low profile.
συμφωνώ απόλυτα...:beer: τσαμπουκάς χωρίς τουπέ και με σεβασμό στους υπολοίπους...φαίνεται να έχει ήθος και @ρχιδι@(αυτά σίγουρα τα έχει...!!!)
chr1s_86
19/05/2013, 22:43
Πάντως σήμερα νόμιζα ότι έβλεπα moto2 :eek: ας συνεχίσουν έτσι !
Αυτό είπα κι εγώ στους πρώτους γύρους ! :beer:
.
Πάντως σήμερα πολύ δυνατός ο Dani, μακάρι να συνεχίσει έτσι αν και ο Marquez όλο λέει "takes time to learn" και διάφορα τέτοια, αλλά μάλλον μετράει αλλιώς το χρόνο όπως έγραψαν και στο superbikeplanet.com :tooth: Άρα διεκδικητής τίτλου με τα όλα του από την πρώτη χρονιά! :rockon:
Μπράβο και στον Crutchlow που τα έδωσε όλα παρά τον χτεσινό τραυματισμό του! :rockon:
πιο πολυ απ' ολα γουσταρω σε αυτο το παιδακι που τον βλεπω μονιμα με ενα τεραστιο χαμογελο, χωρις κακια για κανεναν, με σεβασμο στους συναθλητες του και με φειδω στις δηλωσεις του και low profile.
Αι γεια σου!Αυτο ακριβως ειναι που τον κανει να ξεχωριζει απο τους υπολοιπους.Βλεπε π.χ. Λορενθο,που ενω ειναι και ΓΑΜΩ τους πιλοτους σου βγαζει μια ξινιλα ρε παιδι μου..
Τωρα θα μου πεις διαγωνισμο ταχυτητας κανουν κ οχι ποιος εχει τον καλυτερο χαρακτηρα κ θα εχεις δικιο..
farflung
19/05/2013, 22:53
Τον Λορενθο μπορει να τον συμπαθησει καποιος μονο αν ειναι φανατικος γιαμαχακιας,ακομα και ο Στονερ μου ηταν πιο συμπαθης γιατι ηταν ειλικρινης.
Ο μικρος αν δεν εχει ατυχιες στην καριερα του και αν η Χοντα συνεχιζει να εχει το καλυτερο μηχανακι θα σπασει πολλα ρεκορ.
Argonautis46
19/05/2013, 23:07
κινδυνεψε και απο τον χειντεν και τελικα ξαπλωσε,
κλασσικά ο ρυθμός του γιατρού πέφτει όταν έχουν μείνει 10 γύροι ε?:rotflmao:
ετσι σ φάνηκε επειδή έπεσε χαχαχαχα
επιτέλους μη μας καταπιέζετε εμάς τους ροσσικούς.. θέλουμε να εκφραστούμε ελεύθερα:p
rossi
κουλτούρα
SEPULTURA
ααχ ρε ντοβι ααχ ρε ντοβι.. ειναι κ γκαντέμης.. του έκατσε ο ρουκι ο κ@υλαμενος
κρατσακρουτσας κουβαλαγε γυαλια μαζι του κ οποιον εβρισκε του τα φοραγε (και ο ντανι το ίδιο απλα το εκανε πιο στα μπαμ)
Υ.γ οπου @ = ο
Αι γεια σου!Αυτο ακριβως ειναι που τον κανει να ξεχωριζει απο τους υπολοιπους.Βλεπε π.χ. Λορενθο,που ενω ειναι και ΓΑΜΩ τους πιλοτους σου βγαζει μια ξινιλα ρε παιδι μου..
Τωρα θα μου πεις διαγωνισμο ταχυτητας κανουν κ οχι ποιος εχει τον καλυτερο χαρακτηρα κ θα εχεις δικιο..
δεν εχει σημασια. οταν συνδιαζεις το ταλεντο με το attitude, τοτε το πραμα παιρνει αλλη μαγεια ;)
Τον Λορενθο μπορει να τον συμπαθησει καποιος μονο αν ειναι φανατικος γιαμαχακιας,ακομα και ο Στονερ μου ηταν πιο συμπαθης γιατι ηταν ειλικρινης.
Ο μικρος αν δεν εχει ατυχιες στην καριερα του και αν η Χοντα συνεχιζει να εχει το καλυτερο μηχανακι θα σπασει πολλα ρεκορ.
φαντασου οτι ακομα κι εγω που ειμαι φανατικα γιαμαχαιος γουσταρω να βλεπω μαρκεζ να γαζωνει !!!
devil's animal
19/05/2013, 23:13
αυτα ειχαν γραφτει οταν τελειωσε ο αγωνας στην Jerez:
ο pedrosa εδειξε χαρακτηρα και εκανε ενα πολυ καλο προσπερασμα...(την ταχυτητα την ειχε, οποτε δεν λεω κατι)...
ο lorenzo προσπαθησε να κανει εναν αγωνα τακτικης για ακομη μια φορα, απο την στιγμη που τον προσπερασε ο pedrosa...δεν του βγηκε λογω του λαθους του στην τελευταια στροφη...μεγαλο καρφι στην συνεντευξη του για την ομαδα και το μηχανακι...
φαινεται οτι το παρτυ συνεχιζεται απο τον pedrosa...
να δουμε ποτε θα συνειδητοποιησει ο κοσμος οτι ειναι ταχυτατος και πλεον ΜΠΟΡΕΙ να μαχεται...
2 προσπερασματα σε 2 αγωνες σε 2 διαφορετικους οδηγους, σε διαφορετικες συνθηκες και τα 2 εκριναν την νικη και ηταν εντυπωσιακοτατα και καθαροτατα...
ηταν και ο μοναδικος που επιασα στην προβλεψη μου:
1.pedrosa
2.rossi
3.lorenzo
4.marquez
και αντε και αλλη μια για τον Crutchlow:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από boussias Προβολή μηνύματος
Ducati now starts to run out of options. The first, and most obvious, choice is Cal Crutchlow. I have always tipped Cal as a seriously class act and he is now proving to be the fastest of the satellite riders race after race. He is also crawling up the wall with frustration riding machines which, while good, are not the best.
At Jerez, despite being battered and bruised from two enormous crashes, Crutchlow was still on the pace. If he had machinery of the same standard as Rossi and Pedrosa he would be challenging for the podium at every single round.
αντε να τα πει και κανενας γνωστης...
γιατι οταν τα λεω εγω...με λετε γραφικο...
και ξανα απο το post της Jerez:
και θα το ξαναπω για να μεινει..
αν του δωσουν του Crutchlow εργοστασιακο yamaha (ή και honda) θα παιζει βαθρο και θα ειναι χαλλλλαρα μπροστα απ'τον rossi...
αντε να δουμε ποτε θα καταλαβουμε 5 απλα πραγματα...
:wave2:
edit: για τους αλλους τι να πω?
marquez: απλα υπερηχητικος..αυτο το παιδι αν δεν πηγαινει ΤΕΖΑ απλα δεν μπορει..δεν του βγαινει να πηγαινει αργα...γι'αυτο και στην βροχη που ΠΡΕΠΕΙ να πας αργα, επαθε κοκομπλοκο..βρηκε ομως αργοτερα τα πατηματα του και εκανε πλακιτσα με οποιον εβρισκε μπροστα του...
lorenzo: λαθος ρυθμισεις...ενταξει καποια στιγμη επρεπε να του χτυπησει και αυτουνου την πορτα η ατυχια...ο αλλος ο spies στην ιδια ομαδα περυσι και ειχαν γινει τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για να μην τερματιζει καθε φορα...μονο μετεωριτης δεν του ειχε πεσει στο κεφαλι...αρα (σχεδον) δικαια...
rossi: φαινεται να ειναι κουρασμενος σε σχεση με τους υπολοιπους και να εχει χασει την ταχυτητα του (βασικα ποτε δεν ηταν ο εξωφρενικα ταχυτερος...απλα ηταν ο μαχητικοτερος ολων)...ελπιζω να μην τα παρατησει τοσο ευκολα...θα ειναι κριμα...φαινεται ομως οτι ειναι απο μια "αλλη εποχη"..ακομα και απο το στιλ οδηγησης του...
KostasV2
19/05/2013, 23:15
Γιατί ρε παιδιά δε σας αρέσει το παληκάρι;
http://youtu.be/QBjsEaVzQlA
:tooth:
κλασσικά ο ρυθμός του γιατρού πέφτει όταν έχουν μείνει 10 γύροι ε?:rotflmao:
ετσι σ φάνηκε επειδή έπεσε χαχαχαχα............
δεν ξερω πως σου φανηκε αυτο που εγραψα αλλα να σε ενημερωσω οτι ειμαι αυτος που οταν ο ροσσι ακομα στην γιαμαχα τσακιστηκε, ημουν αυτος (και ακομα ειμαι) που υποστηριζει οτι επρεπε να σταματησει.
απο την αλλη βεβαια ΑΝ κανει κανενα come back (που δεν το βλεπω) εστω και του χρονου θα μιλαμε για το απολυτο θαυμα!!
KostasV2
19/05/2013, 23:22
δεν ξερω πως σου φανηκε αυτο που εγραψα αλλα να σε ενημερωσω οτι ειμαι αυτος που οταν ο ροσσι ακομα στην γιαμαχα τσακιστηκε, ημουν αυτος (και ακομα ειμαι) που υποστηριζει οτι επρεπε να σταματησει.
απο την αλλη βεβαια ΑΝ κανει κανενα come back (που δεν το βλεπω) εστω και του χρονου θα μιλαμε για το απολυτο θαυμα!!
Εγώ βλέπω πρόβλημα και με το team. Το μηχανάκι του ποτέ δεν είναι 100% στο στήσιμο (δικά του λόγια), και όλο ψάχνονται μέχρι το warm-up. Μήπως ήρθε ο καιρός να πάρει ο Burgess σύνταξη;
farflung
19/05/2013, 23:26
χλωμο εως καταχλωμο,περασανε τα χρονια δυστηχως και γιαυτον και για μας και γω τον γουσταρα αλλα δεν...
ερχοντε οι μικροι με τα χιλια.
Ετσι ειναι σε ολα τα αθληματα,λεγεται evolution
Argonautis46
19/05/2013, 23:36
πλακιτσα πλακιτσα.. :beer:
το έχω πει κ σε αλλο μ ποστ οπώς κ πολλοί άλλοι οτι υπάρχει εξέλιξη και στους αναβάτες όχι μόνο στις μηχανές.. πολλοι έμαθαν απο τον ροσσι.. πολλοι έμαθαν απο τον στονερ.. ο μαρκος θα μαθει απο τον ντανι(αν κ τα βασικά τα έχει:smokin: )
Οι νέοι λοιπόν ερχοντε να το εξελιξουν
Aggelos_SV
19/05/2013, 23:37
Ο πρώτος gay γάμος έγινε στη Γαλλία τις προηγούμενες μέρες...
Ουστ ντιγκηντάγκηδες
:lol:
290584
Ναι εχεις δικιο αν κ δε το βλεπω το τελευταιο...
Πιστευω πως δεν ειναι τοσο χαζος να νομιζει οτι μπορει να κοντραρει τους αλλους..
Ναι ομως γιατι τρεχει ακομα;
Για την κ@υλ@;
Για να εχει νουμερα το motogp; (Ολοι ξερουμε ποσο και ποσους οπαδους εχει δημιουργησει ολα αυτα τα χρονια)
Για τα γκαφρα;
Δεν ξερω κ ουτε με νοιαζει.Τον γουσταρω με 1000 και ας βγαινει τελευταιος.Δε θα μιλησω για τα πρωταθληματα που εχει και ουτε θα πω οτι ειναι ο καλυτερος ολων..Απλα ειναι ξεχωριστος..
SHOOTER045
20/05/2013, 00:28
Ο πρώτος gay γάμος έγινε στη Γαλλία τις προηγούμενες μέρες...
Ουστ ντιγκηντάγκηδες
:lol:
290584
αυτο τωρα ειναι μπηχτη για τους γιαμαχακηδες?
motomaniac
20/05/2013, 01:39
Γιατί ρε παιδιά δε σας αρέσει το παληκάρι;
http://youtu.be/QBjsEaVzQlA
:tooth:
αυτην με το ασπρο θα ηθελα να την δω και με αλλα ασπρα.. χαχαχαχα κι εδω μαλακας φαινεται ο στρογγυλος. σε σκαρτες γυναικες την πεφτει..
motomaniac
20/05/2013, 01:41
Εγώ βλέπω πρόβλημα και με το team. Το μηχανάκι του ποτέ δεν είναι 100% στο στήσιμο (δικά του λόγια), και όλο ψάχνονται μέχρι το warm-up. Μήπως ήρθε ο καιρός να πάρει ο Burgess σύνταξη;
αλλη δικαιολογια δεν βρηκες? οταν τα χοντα και τα γιαμαχα μεχρι προσφατα εσιζαν δεν ηταν ευθυνη του? ελα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
endopandou
20/05/2013, 07:39
Μισό γιατί κάπου μπερδευόμαστε. Γιατί είπαμε πως θα έπρεπε να δώσουμε στον Ντάνι περισσότερα κρέντιτς απο όσα του άξιζαν τα προηγούμενα χρόνια; :confused::confused:
Απο τα μισά πέρυσι και δώθε τα αξίζει και του τα δίνουμε, απλά πράγματα. Δεν θα μας βγει καινούριος Βάλε τώρα που όταν τολμούσαμε να μην αναφέρουμε πως ήταν-είναι και θα είναι θεός είμαστε αντιβαλεντινικοί. Προς θεού κιόλας.
Η ουσία παραμένει πως ευτυχούμε να βλέπουμε έναν απίστευτο ρούκι που όμοιό του εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι και έναν δορυφορικό που χτυπάει βάθρο με ραγισμένο πόδι ή είναι εκεί κοντά με τσακισμένα παΐδια.
Η φετινή χρονιά είναι καλύτερη και αν συνεχίσει έτσι θα εξελιχτεί στην καλύτερη εδώ και πάρα πολλά χρόνια κι ας λείπει ο τρελός, κι ας μην είναι πρώτος ο Βάλε.;)
Όσο για τον Γιώργο, τον χωνεύετε δεν τον χωνεύετε δεν παύει να είναι ο πρώτος του αγώνας στα μεγάλα που Τερμάτισε τόσο χάλια.
H ομάδα της yamaha factory βούλιαξε κανονικά.
Το (γιαμαχικό) συμπέρασμα είναι πως ο Ρόσσι δεν μπορεί να βρεθεί μπροστά από τον Γιώργο ακόμα κι αν αυτός σέρνει τρέιλερ! :D
Πάντως πέρα από την πλάκα εγώ δεν τα έχω τόσο με τον Ρόσσι, όσο με τον JB...Τον ρωτάνε το Σάββατο γιατί πάει σκατά, δεν έχει τίποτα...τον ρωτάνε πριν τον αγώνα τι κάνει ο goat στην τρίτη σειρά-ποιο είναι το θέμα, δεν υπάρχει θέμα λέει και χαζογελάει ο γεράκος...ε, έλεος. Σα να χει πάρει σύνταξη μου φαίνεται. Ο Jeremy δεν είναι σαν τα γούρια σου Ιταλέ μου. Είσαι και προληπτικός πανάθεμα σε. Άλλαξε μηχανικό όσο μπορείς να το σώσεις. Ο πιτσιρίκος πήρε του Στόνερ που είχαν μείνει ελεύθεροι και κάνει πάρτι...
GIOTIS750
20/05/2013, 15:09
ARGONAYTIS 46
ORGASMATRON:evil::evil::evil:
http://youtu.be/fSUFdW-U7mY
:a016::a016::a016::a016::a016:
THE BEST :smokin:
Yahama all the way :)
Μας yaμισαν τα Yamaha :lol:
πολλά μπράβο και στον Cal, & Mark
Dystyxws prepei na pw kai mprabo sto konto(mi xesw)
Ρούφα το αυγό σου εσύ μπούλη...
Ρούφα το αυγό σου εσύ μπούλη...
Ναι ρε Καλχα...ειδες τη βροχη να ερχεται εσυ ε? :lol:
Ναι ρε Καλχα...ειδες τη βροχη να ερχεται εσυ ε? :lol:
Δεν ήταν αυτή η ερώτηση βλακέντιε...
Σάρωσαν λέμε... κι εσύ να έμπαινες μέσα με VFR θα τους πέρναγες :moutza:
Κι ο mcgyver θα τερμάτιζε :bawl:
Κι ο mcgyver θα τερμάτιζε :bawl:
Στους βαθμούς ομως? :lol:
Στους βαθμούς ομως? :lol:
Όχι, αύριο.
KostasV2
20/05/2013, 16:19
αλλη δικαιολογια δεν βρηκες? οταν τα χοντα και τα γιαμαχα μεχρι προσφατα εσιζαν δεν ηταν ευθυνη του? ελα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
Δεν είμαι οπαδός του Rossi για να ψάχνω δικαιολογίες. Το γεγονός όμως ότι συνεχώς ψάχνονται με το μηχανάκι μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ ο Lorenzo το έχει σχεδόν έτοιμο από την Παρασκευή, κάτι λέει...
GIOTIS750
20/05/2013, 19:52
290663
By Stephen English
Valentino Rossi was in contention for a podium finish in Sunday's wet French MotoGP, until he slid from his Factory Yamaha with ten laps to go.
The Italian had risen from eighth to third, then lost a place to Cal Crutchlow, but had set what would be the second fastest lap of the race shortly before his lowside fall.
"It's a pity because I had a good chance for a good result I think I had the potential for a podium," confirmed Rossi, whose accident forced a closely-following Nicky Hayden to run wide.
"I arrived at turn six and didn't arrive too fast or too wide, but I hit the bump with the brake and it's a great pity because we lose the chance for the podium. We lose some important points in the championship.
"Until that moment the race was very good. I did a good start and I have a good setting on the bike and could push. I was strong on braking and under acceleration was not so bad. The good thing is that until then [the crash] I had good speed and my performance was OK.
"I was strong and I enjoyed it but I made a mistake and the good result was thrown away."
Rossi, without a rostrum since round one in Qatar, remounted to finish in twelfth position on a damaged bike. Reflecting further on what might have been Rossi, who also struggled with a misting visor, said:
"[Race winner] Pedrosa was faster but made some mistakes, but together with Cal I had more or less the same pace. On the single lap I was as fast as him and the pace was the same. Cal was fast but I had two or three points where I was also not so bad and I think I could fight with him for second place."
When asked for his view on Andrea Dovizioso's impressive performance on the Ducati - Dovizioso led in the early stages and was running second at the time of Rossi's fall - Rossi commented that like last year the Ducati has good traction under acceleration.
Round five will be Rossi's home Italian Grand Prix at Mugello.
Argonautis46
21/05/2013, 02:25
ARGONAYTIS 46
ORGASMATRON:evil::evil::evil:
http://youtu.be/fSUFdW-U7mY
:a016::a016::a016::a016::a016:
THE BEST :smokin:
GIOTIS750 μόνο
:boxing::boxing::boxing:
http://www.youtube.com/watch?v=6ODNxy3YOPU
:boxing: :boxing: :boxing:
GIOTIS750
21/05/2013, 14:00
GIOTIS750 μόνο
:boxing::boxing::boxing:
http://www.youtube.com/watch?v=6ODNxy3YOPU
:boxing: :boxing: :boxing:
:beer::beer:βρηκες το πρωινο μου φιλαρακη μετα λιγο και iner self ,arise...κοκ;)
GIOTIS750
21/05/2013, 14:11
290772
ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ GREECE :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
MG-KTiNoS
21/05/2013, 15:59
Ναι παιδιά, όταν κερδίζει ο Pedrosa είναι μπροστά τα Honda, όταν κερδίζει ο Lorenzo είναι επειδή είναι πολύ σταθερός και καλός αναβάτης κτλ :evil:
:
Και έτσι είναι.
Ο Πεντρόζα είναι σαφώς χειρότερος αναβάτης από το Χόρχε, οπότε ο μόνος τρόπος να τον κερδίσει είναι με καλύτερο μηχανάκι.
Σε κάθε άλλη περίπτωση χάνει (έχασε). Να βελτιωθεί ο Πετρογκαζάκης τώρα στα γεράματα χλομό.
Η Γιαμάχα έχει πρόβλημα κι αν δεν έρθει το νέο σαΖμάν θα φάει κι άλλο ξύλο.
Απλά όμορφα κι ωραία.
(τρώνε και πιο πολύ λάστιχο)
Τρομερό αγώνα ο Μάρκεζ?
Άλλο ματς βλέπαμε !
KostasV2
21/05/2013, 17:07
Και έτσι είναι.
Ο Πεντρόζα είναι σαφώς χειρότερος αναβάτης από το Χόρχε, οπότε ο μόνος τρόπος να τον κερδίσει είναι με καλύτερο μηχανάκι.
Σε κάθε άλλη περίπτωση χάνει (έχασε). Να βελτιωθεί ο Πετρογκαζάκης τώρα στα γεράματα χλομό.
Πολύ οπαδίστικη και κακεντρεχής οπτική γωνία...
endopandou
21/05/2013, 18:13
Τρομερό αγώνα ο Μάρκεζ?
Άλλο ματς βλέπαμε !
:confused::confused:
Γερνάω και ξεχνάω...έγραψα εχθές το ποστ, νόμιζα πως το έστειλα και έκλεισα την καρτέλα :cry:
Οπότε εν συντομία...
Από προβλέψεις καλά πάμε, δεν έπιασα τίποτα πάλι, άρα ρωτάτε με να ξέρετε τι δεν θα έρθει.:D
Pedrosa: Ωραία εμφάνιση και ωραίο προσπέρασμα (το τελευταίο), μπράβο του για άλλη μια φορά. Μπαίνει πρώτο φαβορί για τον τίτλο.
Marquez: Τον κακομοίρη τον Dovi, ούτε την ταμπέλα από τα pits δεν πρόλαβε να δει... από πάνω τον πέρασε... ο μικρός φέτος οδηγάει για να το ευχαριστηθεί, δεν νομίζω να τον νοιάζει το πρωτάθλημα φέτος. Έτσι κι αλλιώς από του χρόνου και μετά, πολύ δύσκολα θα χάσει κάποιο. Μες στο χαμόγελο είναι, ευχαριστιέσαι να τον βλέπεις, μπράβο του.
Lorenzo: Εντάξει, παίζει ακόμα για το πρωτάθλημα, αλλά δείχνει φανερά πως δεν θα ρισκάρει απολύτως τίποτα. Αν του κάτσει ο αγώνας, θα πηγαίνει καλά. Αν κάτι θα πηγαίνει στραβά, απλά θα μαζεύει πόντους χωρίς να προσπαθήσει για την υπέρβαση. Ίσως να του βγει, ίσως και όχι. Θα δείξει.
Rossi: Πτώση στο βρεγμένο. Συμβαίνει. Δεν πήγαινε ούτε σούπερ, ούτε χάλια. Δεν έχω σχόλιο. Ούτε καλό, ούτε κακό.
Crutchlow: Ωραίος και μπράβο του, αλλά ρε παιδί μου...όταν του πάνε όλα καλά, τα σκ@τώνει ο ίδιος και μετά όταν τον ξεγράφεις, να σου πετιέται...δεν μπορεί, από κάποια φλάντζα χάνει. Τρελός που λέμε, αλλά τουλάχιστον ωραίος τρελός.
Dovicioso: Τρομερή προσπάθεια, κρίμα που έχασε το βάθρο. Ειδικά στο 1ο μισό που το πάλεψε, ήταν χάρμα οφθαλμών.
Espargaro:Έχει καπαρώσει την 1η θέση στα CRT χαλαρά. Αν ήμουν ο Yamaha team manager, μάλλον θα το ξανασκεφτόμουν αυτό με τον αδερφό του και θα του έδινα μηχανάκι. Αν ήμουν στη SUZUKI, θα τον είχα ήδη κλείσει για του χρόνου, ΑΚΟΥΣ SUZUKI; :D
Honda: Μάλλον έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, όχι τόσο στο πόσο γρήγορα μπορεί να γυρίσει, αλλά στο πόσο εύκολα μπορεί να γυρίζει γρήγορα. Δεν είναι τραγικό, αλλά όσο να 'ναι, ο Pedrosa έχει λίγο πιο εύκολη δουλειά από τον Lorenzo.
Yamaha: Το μηχανάκι του Lorenzo δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Rossi. Aυτό του Rossi πάει ίσα με αυτό του Crutchlow. Μπορεί να φταίει το team του Rossi, μπορεί να είναι γάτοι στο team του Crutchlow, μπορεί λίγο κι απ' τα δύο. Πάντως στις ευθείες-εξόδους ο Lorenzo είναι ταχύτερος. Εκτός αν είναι πια τόσο γάτος με το γκάζι, αλλά δεν νομίζω. Μάλλον το team του ξέρει το μηχανάκι καλύτερα.
Είδατε που λέγατε για το βρεγμένο; μια χαρά αγώνας έγινε τελικά!
Άντε να δούμε μπας και κάνουμε και καμια πρόβλεψη της προκοπής στα επόμενα...:p
Ενταξει Κτινε το ξεφτυλισες! Εκανε καποια λαθακια στην αρχη ως rookie σε βρεγμενες συνθηκες, λογικο μου φαινεται αλλα αργοτερα οταν αρχιζε και στεγνωνε το ενα γιαμαχα με το ζορι κρατιοταν στην πιστα και το αλλο εβαλε οπισθεν (ο δικος σου :smokin: ), αυτος ανεβαζε ρυθμο και εκανε τον ενα καλυτερο γυρο μετα τον αλλο (Κοιτα γυρολογιο).Οταν ηταν πισω απο τον Χεηντεν και μεχρι να τον περασει , του ετρωγε απο μισο εως εναμιση δευτερολεπτα σε μερικους γυρους (καπου ειδα και 2 δευτερολεπτα )
http://resources.motogp.com/files/results/2013/FRA/MotoGP/RAC/analysisbylap.pdf?v1_9485e50d
Τα ιδια συνεβει και με τον Dovi.
Σε μεικτες συνθηκες ο Μαρκεζ τα πηγε τελεια, θα μπορουσα να πω, αν δεν ειχε κανει τα λαθακια στην αρχη.
Και να φανταστεις δεν ειμαι Μαρκεζιστας :lol:
Αυτη ειναι η αληθεια αλλα ως οπαδος του Νο1 αντιπαλου του δεν μπορεις να την δεις.
Τα ιδια συνεβαινε με τους ροσσικους απενταντι στον Στονερ , πριν μερικους μηνες/χρονια.
Aυθυποβολη το λεω εγω.
Σκληρα λογια απο το πιτσιρικι! :pipila:
:sweat: