View Full Version : ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ MOTOGP 14 ΙΟΥΛΙΟΥ
Λέω να πάω να παρακολουθήσω τον παραπάνω αγώνα, μάλλον δεν το έθεσα καλά , με αφορμή τον παραπάνω αγώνα σκέφτομαι να πάρω το μηχανάκι μου και το παιδάκι μου και να κάνω μία (μεγάλη) βόλτα στην Ευρώπη, το πρόγραμμα λέει Θεσσαλονίκη Βελιγράδι, Βελιγράδι Βιέννη, Βιέννη Ντορτμοντ (είναι σχετικά κοντα στην Κολωνία και εκει θα φιλοξενηθούμε κάποιες ημέρες).Έχω κλείσει ξενοδοχεία Βελιγράδι και Βιέννη για να πάμε και Πράγα Βουδαπέστη και Νόβι Σαντ για την επιστροφή.Δεν έχω κλείσει εισητήρια για τον αγώνα και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να βγάλω γενικής εισόδου 70 ευρώ το άτομο ή κερκίδα με 125 ή 130 ευρώ το άτομο. Όποιος έχει να προτείνει κάτι είναι δεκτό, επίσης όποιος έχει παρακολουθήσει αγώνα και έχει εμπειρεία απο τις θέσεις ας βοηθήσει ευχαριστώ και καλα χιλιόμετρα σε όλους!
Λέω να πάω να παρακολουθήσω τον παραπάνω αγώνα, μάλλον δεν το έθεσα καλά , με αφορμή τον παραπάνω αγώνα σκέφτομαι να πάρω το μηχανάκι μου και το παιδάκι μου και να κάνω μία (μεγάλη) βόλτα στην Ευρώπη, το πρόγραμμα λέει Θεσσαλονίκη Βελιγράδι, Βελιγράδι Βιέννη, Βιέννη Ντορτμοντ (είναι σχετικά κοντα στην Κολωνία και εκει θα φιλοξενηθούμε κάποιες ημέρες).Έχω κλείσει ξενοδοχεία Βελιγράδι και Βιέννη για να πάμε και Πράγα Βουδαπέστη και Νόβι Σαντ για την επιστροφή.Δεν έχω κλείσει εισητήρια για τον αγώνα και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να βγάλω γενικής εισόδου 70 ευρώ το άτομο ή κερκίδα με 125 ή 130 ευρώ το άτομο. Όποιος έχει να προτείνει κάτι είναι δεκτό, επίσης όποιος έχει παρακολουθήσει αγώνα και έχει εμπειρεία απο τις θέσεις ας βοηθήσει ευχαριστώ και καλα χιλιόμετρα σε όλους!
Κοίτα χάρτη της πίστας και αν εχει γενική απέναντι απο μονιτορ τσίμπα το
chr1s_86
14/05/2013, 20:06
επίσης όποιος έχει παρακολουθήσει αγώνα και έχει εμπειρεία απο τις θέσεις ας βοηθήσει ευχαριστώ και καλα χιλιόμετρα σε όλους!
Αν πας στην κερκίδα Τ4 θα βλέπεις περίπου αυτό:
290063
:beer:
Επειδη η ryan air πεταει απο εδω (Χανια) τσαμπα (φιλος ταξιδεψε πηγαινε ελα Γερμανια με 30Ε) το συζητουσαμε με ενα φιλο χθες...Το εισητηριο οταν λεμε 70Ε ειναι για 1 μερα σωστα? Δηλαδη αν θες να δεις και τα δοκιμαστικα ειναι 70+70 ετσι?
ξενοδοχεια τι τιμες παιζουν αραγε?
AUFGEBRACHT
14/05/2013, 20:46
Το έχω, ας το ξαναγράψω...Παρακολούθησα το θρυλικό αγώνα στην Καταλωνία το 2009 με την προσπέραση στην τελευταία στροφή. Είχα διαλέξει σκεπαστή κερκίδα ακριβώς μπροστά από το grid και από τα pits των ομάδων. Πλεονεκτήματα:
α) Ίσκιος-ίσκιος-ίσκιος και σε πιθανότητα άστατου καιρού που δεν είναι διόλου απίθανος στας Ευρώπας, στεγνός-στεγνός-στεγνός. Δεν ξέρω εάν έχεις πάει πάλι MotoGP, αλλά φαντάσου να πηγαίνεις πρώτη φορά και να φας μια απίστευτη μπόρα... Στη δε Καταλωνία έβλεπα πολλούς που είχαν στρατοπεδεύσει στα γρασίδια τόσες ώρες και είχαν ξεροψηθεί σαν γύρος στου Μπαϊρακτάρη.
β) Απίστευτη αίσθηση και εμπειρία να ακούς το ομαδικό μαρσάρισμα στην εκκίνηση του αγώνα.
γ) Καλές φωτό από αγώνα και pits στα δοκιμαστικά
δ) Γιγαντοοθόνη ακριβώς απέναντι όπως και πίνακας με την κατάταξη σε κάθε γύρο.
ε) Φοβερή ατμόσφαιρα στις κερκίδες με κύματα και επευφημίες
vagelis78
16/05/2013, 15:32
Το να βλέπεις κάποιο μόνιτορ είναι βασικό πάντως, όπως ειπώθηκε.