Σύνδεση

View Full Version : Θέλω χωμάτινο (πήρα KTM τελικά)....

Σελίδες : 1 2 3 [4]

harris_x
21/08/2013, 21:45
Ντάξει δεν ειναι entry level πίστα.... το step up στην ανηφόρα το πήδησες?

Κάτι μας είπες τώρα... :lol:

Πηδησα διάφορα, στα πρώτα δύο, έχασα τα πεγκ... αλλά μετά εσφιγγα τα πόδια και ήμουν ok :DΤελικά όχι, δεν το πηδησα...

Ειναι νωρίς ακόμα για τέτοιο άλμα ;)

Zid
21/08/2013, 22:08
Τελικά όχι, δεν το πηδησα...

Ειναι νωρίς ακόμα για τέτοιο άλμα ;) αγάλι αγαλι... γινεται η αγουριδα μέλι :beer:

harris_x
21/08/2013, 22:25
Λοιπόν, έχουμε και λέμε...

Το μηχάνημα μου αρέσει και η όλη φάση επίσης :D

Ευχαριστώ πολυ τον Σταύρο,τον Ηλία, τον Γιάννη και τον Γιάννη για την απίστευτη βοήθεια :beer:

Η πίστα mx του Αιγίου τα σπάει. Τα παιδιά εχουν κάνει απίστευτη δουλειά.
Γιάννη, Γιώργη, Νεκτάριε και οι υπόλοιποι που ξεχνω τα ονόματά σας (συγχωρέστε με γιαυτό), ευχαριστώ πολύ. :beer:

SHOOTER045
21/08/2013, 22:46
εγω σου ειχα πει για τα περι χωματος
μ αρεσει που το φχαριστιεσαι
<ολοι στο χωμα θα καταληξουμε....

harris_x
24/08/2013, 17:06
Άλλες δύο...

298175

298176

SHOOTER045
24/08/2013, 18:45
ωραιος ο harris:beer:

daz
25/08/2013, 01:06
Ωραίος! :beer:

Κράτα ψηλά τους αγκώνες. (Μόνο αυτό θυμάμαι! :lol:)

Allst@rf
25/08/2013, 14:15
:

Κράτα ψηλά τους αγκώνες. (Μόνο αυτό θυμάμαι! :lol:)
:a10:

spyrakos35
25/08/2013, 21:14
φόβος και τρόμος ο χάρης....

μια σταθερή φωτό δεν τραβηχτηκε......

σείεται ο τόπος στο πέρασμά του..... :lol:

:beer:

zannisvel
25/08/2013, 23:06
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε ζηλευω. (Με την καλη εννοια παντα)
Εισαι ωραιος!!!
:beer:

DimChios
28/08/2013, 11:38
γ@μεις!

:beer::beer::beer::beer:

devil's animal
28/08/2013, 11:48
Μπραβο Χαρουλη...
:beer::beer::beer:

OldMan
28/08/2013, 12:57
Ρε αυτό το πραγμα με τα πασσαλάκια στην πίστα..:smokin:

harris_x
02/09/2013, 10:04
H πρώτη εμπειρία από πραγματική (όσο τουλάχιστον επιτρέπει η απειρία μου) εντουράδα ήταν... περίεργη...

Στην αρχή μόλις είδα την ανηφόρα με την πέτρα, είπα "απλά δεν παίζει...", όντως δεν... η προσπάθεια δεν πέτυχε και βρέθηκα ξάπλα :lol:
Οι συμβουλές του Ηλία και η μείωση της πίεσης στα λάστιχα ήταν καθοριστικής σημασίας... τα κατάφερα και η ικανοποίηση ήταν μεγάλη.
Αν βέβαια με είχαν πάει εκει απο την αρχή, θα είχα πάρει ένα street triple και θα είχα ησυχάσει... :lol:

Στην συνέχεια το μενού είχε μονοπάτι... μου φαινόταν πως ίσα που χωρούσε ο τροχος :eek:

Τέλος, μονοπάτι, λούκι, ρίζες και ένα βραχάκι έτσι για να γλυστράει... :lol:
Έφτασα στη μέση, έδιωξα το μηχανάκι κάτω από τα πόδια μου και τελικά μου το ανέβασε ο Ηλίας γιατί το δύσκολο κομμάτι και η "γλώσσα γραβάτα" από την κούραση το έκαναν απλά αδύνατο...

Η συνέχεια είχε απλά χωματόδρομο και ένα πιστάκι στη Χωμάτα (αν θυμάμαι καλά την ονομασία) :)

Ηλία ευχαριστώ

... αν δεν με ξανακαλέσεις παρέα σου θα το καταλάβω απόλυτα... :lol:

298480

sapila racing
02/09/2013, 10:09
Καλές προπονήσεις Χάρη! :beer:

harris_x
02/09/2013, 10:10
Καλές προπονήσεις Χάρη! :beer:
:) Ευχαριστώ Άρη :beer:

pipe_smoker
02/09/2013, 10:15
Τελικά όχι, δεν το πηδησα...

Ειναι νωρίς ακόμα για τέτοιο άλμα ;)

Θα γυρισει ο τροχος, θα πηδησει κι ο φτωχος. Που θα παει :lol:

Καλη αρχη και καλη συνεχεια Χαρη:beer:

harris_x
02/09/2013, 10:18
Θα γυρισει ο τροχος, θα πηδησει κι ο φτωχος. Που θα παει :lol:

Καλη αρχη και καλη συνεχεια Χαρη:beer:

DimChios
02/09/2013, 12:31
Χαρη, δες το οπως ΠΡΕΠΕΙ να το δεις! ΧΑ-ΒΑ-ΛΕ!

Εχει ΤΡΕΛΟ χαβαλε το κόλπο! Σε λιγο θα περνας απο σημεια που δε θα το πιστευεις!!!

Τιπς οπως, χαμηλη πιεση στα λαστιχα, γκαζι, σφιξιμο τα ποδια στο τεποζιτο, χαλαρα χερια...κανουν το μηχανακι να περναει εμποδια που μοιαζουν ανικητα!

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

Julius
02/09/2013, 14:28
298480

:hmm:

Που σε πήγανε βόλτα ρε Χάρη? SAKELAND?? :a021:

sniper
02/09/2013, 14:34
Χάρη παιδί μου, βαδίζεις (κυριολεκτικά) σε βρώμικα μονοπάτια (πάλι κυριολεκτικά).

Μετανοείτε αμαρτωλοί...!

harris_x
02/09/2013, 14:47
:hmm:

Που σε πήγανε βόλτα ρε Χάρη? SAKELAND?? :a021:
Ξεκινήσαμε απο την μονή Δαφνίου, ανεβήκαμε το βουνό, το κατεβήκαμε, βγήκαμε κάπου στον περιφερειακό σχιστού και στην συνέχεια σε μια μονή κάπου παραπάνω (αφού "περπατίσαμε" αρκετά τον περιφερειακό με κατεύθυνση Πέραμα) που αν θυμάμαι καλά η περιοχή λέγεται Χωμάτα... (απο εκεί είναι η φωτογραφία, ποιο πριν δεν μπορούσα ούτε να ανοίξω το φερμουάρ της τσάντας...)

Χάρη παιδί μου, βαδίζεις (κυριολεκτικά) σε βρώμικα μονοπάτια (πάλι κυριολεκτικά).

Μετανοείτε αμαρτωλοί...!I know :(
Π*#τάνα κρίση...

AristidisZ
02/09/2013, 14:57
Κανόνισε από κει πάνω που πας αντί για πέτρες και χώματα μη βρεις και κάναν αντιφρονούντα ξαπλωμένο (αιωνίως) σε κάνα θάμνο ε

GOGOS2612
02/09/2013, 15:22
[QUOTE=harris_x;2367510]H πρώτη εμπειρία από πραγματική (όσο τουλάχιστον επιτρέπει η απειρία μου) εντουράδα ήταν... περίεργη...

Στην αρχή μόλις είδα την ανηφόρα με την πέτρα, είπα "απλά δεν παίζει...", όντως δεν... η προσπάθεια δεν πέτυχε και βρέθηκα ξάπλα :lol:
Οι συμβουλές του Ηλία και η μείωση της πίεσης στα λάστιχα ήταν καθοριστικής σημασίας... τα κατάφερα και η ικανοποίηση ήταν μεγάλη.
Αν βέβαια με είχαν πάει εκει απο την αρχή, θα είχα πάρει ένα street triple και θα είχα ησυχάσει... :lol:

Στην συνέχεια το μενού είχε μονοπάτι... μου φαινόταν πως ίσα που χωρούσε ο τροχος :eek:

Έφτασα στη μέση, έδιωξα το μηχανάκι κάτω από τα πόδια μου και τελικά μου το ανέβασε ο Ηλίας γιατί το δύσκολο κομμάτι και η "γλώσσα γραβάτα" από την κούραση το έκαναν απλά αδύνατο...

Η συνέχεια είχε απλά χωματόδρομο και ένα πιστάκι στη Χωμάτα (αν θυμάμαι καλά την ονομασία) :)

Ηλία ευχαριστώ

copy paste ότι είπα και εγώ πέρυσι :lol: :lol: :lol:

Ποτάνα κρίση μου λείπει η πίστα αλλά ..............................

Τώρα παλέυουμε με ενα DRZ400 E αλλά πλάκα έχει :winka:

SHOOTER045
02/09/2013, 15:40
η μικρος παιζεις με τα χωματα-κουβαδακια κλπ
η μεγαλος με εντουρα................:D:D:D

Julius
02/09/2013, 15:40
Ξεκινήσαμε απο την μονή Δαφνίου, ανεβήκαμε το βουνό, το κατεβήκαμε, βγήκαμε κάπου στον περιφερειακό σχιστού και στην συνέχεια σε μια μονή κάπου παραπάνω (αφού "περπατίσαμε" αρκετά τον περιφερειακό με κατεύθυνση Πέραμα) που αν θυμάμαι καλά η περιοχή λέγεται Χωμάτα... (απο εκεί είναι η φωτογραφία, ποιο πριν δεν μπορούσα ούτε να ανοίξω το φερμουάρ της τσάντας...)

I know :(
Π*#τάνα κρίση...

χ χα χα χα χα αχ Γαμώ! σε πήγε ο Σταύρος με τον Ηλία????

Εκει φίλε δέν είναι να πάς πρώτες βόλτες, για να το χαρείς πρέπει να έχεις κάνει λίγο χώμα να νιώθεις, αλλιώς πάς με την ψυχή στο στόμα.

Χωμάτα ή Χωράφα ρε γίδι? :lol: (εντάξει εκεί στο πιστάκι είναι οκ), αλλά πάνω απο την μονή και μέχρι το σχιστό εχει πολύ πέτρα λεμεεεε.

αντε καλές βόλτες ρε, έχεις καλή παρέα και ειναι σημαντικό ειδικά στην αρχή.

harris_x
02/09/2013, 16:02
χ χα χα χα χα αχ Γαμώ! σε πήγε ο Σταύρος με τον Ηλία????

Με τον Ηλία ήμασταν, ο Σταύρος δεν έχει ανεβάσει ακόμα το μηχανάκι του.

Εκει φίλε δέν είναι να πάς πρώτες βόλτες, για να το χαρείς πρέπει να έχεις κάνει λίγο χώμα να νιώθεις, αλλιώς πάς με την ψυχή στο στόμα.
σε 'μενα το λες....

καλά ήταν όμως ;)

Χωμάτα ή Χωράφα ρε γίδι? :lol: (εντάξει εκεί στο πιστάκι είναι οκ), αλλά πάνω απο την μονή και μέχρι το σχιστό εχει πολύ πέτρα λεμεεεε.
Με την κούραση που είχα, να λες πάλι καλα που έκανα λαθος μονο δύο γράμματα :lol:

αντε καλές βόλτες ρε, έχεις καλή παρέα και ειναι σημαντικό ειδικά στην αρχή.Thanks m8 :beer:

Allst@rf
02/09/2013, 16:51
Επιδοξοι εντουραδες που αναπολουν τα ασφαλτινα "μεγαλεια "...

:p

GOGOS2612
02/09/2013, 16:53
Επιδοξοι εντουραδες που αναπολουν τα ασφαλτινα "μεγαλεια "...

NAI :lol: :lol: :cry: :cry: τωρα το ρίξαμε στο :hunter: και τον :sweat: και λέμε και :priest:

7gibernau
02/09/2013, 17:00
H πρώτη εμπειρία από πραγματική (όσο τουλάχιστον επιτρέπει η απειρία μου) εντουράδα ήταν... περίεργη...

Ηλία ευχαριστώ

298480
Έτσι έτσι!!!πως είσαι τώρα??εγώ μετά από πρώτη σοβαρή εντουραδα δε μπορούσα να ξυσω ούτε τη μύτη μου, είχα πιάσει παντού...
Γλωσοφιλο στην άσφαλτο έδωσες??????χαχαχαχαχαχαχα

virus
02/09/2013, 19:22

Ηλία ευχαριστώ

ισως η καλυτερη περιγραφη της πρωτης μου φορας στα χωματα. δεν θα μπορουσες να τα πεις καλυτερα.

αλλα ρε φιλε με τον ηλια πηγες; το :a021: θαχε παει συννεφο :a49:

καλα χωματα ειναι ομορφα τα ατιμα :rockon:

Allst@rf
02/09/2013, 20:03
Γλωσοφιλο στην άσφαλτο έδωσες??????χαχαχαχαχαχαχα

Εγώ πλέον ρίχνω μουτζες στην άσφαλτο...

Και όχι αναγκαστικά γιατί την είδα σκληροπυρηνικος εντουρας...

Ξέρετε τι είναι να γύρνας από εντουραδα freeride χωρίς πτωση έστω για πλάκα , και στην πρώτη ασφαλτο να σαβουριαζεσαι από μπροστινο με δέκα χλμ;

Ρε μουτζες...

:tooth:

7gibernau
02/09/2013, 20:52

Ξέρετε τι είναι να γύρνας από εντουραδα freeride χωρίς πτωση έστω για πλάκα , και στην πρώτη ασφαλτο να σαβουριαζεσαι από μπροστινο με δέκα χλμ;

Ρε μουτζες...

Δόξα το θεό στην άσφαλτο δεν έχω πέσει, αλλά στο χώμα....νουρεγιεφ....για πολύ το χορευτικό!!!

AUFGEBRACHT
02/09/2013, 23:00

Ρε μουτζες...

Να φανταστείτε έχει καλομάθει στο χώμα τόσο πολύ, που όταν βγαίνει άσφαλτο νοικιάζει ένα ανατρεπόμενο να προπορεύεται και να αδειάζει χώμα από την καρότσα...

virus
02/09/2013, 23:41
αγαπημενη μου τουμπα δενξερωποσοβαθοςεχειονερολακκοςαλλαπαωισιαααα :bawl:

7gibernau
03/09/2013, 01:05
αγαπημενη μου τουμπα δενξερωποσοβαθοςεχειονερολακκοςαλλαπαωισιαααα :bawl:

Λες να ανοίξουμε θρεντ για χωματινες τούμπες?????
Αγαπημένες μου είναι στα κατηφορικα, συνήθως φτάνω πρώτος απ το μηχανάκι.....τις έχω πάρει με πολύ φόβο τις κατηφορες....

virus
03/09/2013, 05:43
Αγαπημένες μου είναι στα κατηφορικα, συνήθως φτάνω πρώτος απ το μηχανάκι.....τις έχω πάρει με πολύ φόβο τις κατηφορες....

τετραχρονος εισαι; γιατι με διχρονο ειναι πιο ευκολες οι κατηφορες. καλα κι εγω τις φοβαμαι τις κατηφορες αλλα δεν γινετε αλιως οτι ανεβαινει πρεπει και να κατεβει :bawl:

Stabak
03/09/2013, 09:28

Στις κατηφόρες πέφτε άφοβα, κερδιζεις μέτρα τυχερέ....

harris_x
03/09/2013, 10:14

Ρε μουτζες...

:tooth:αμα είσαι 'συ κουλός, σου φταίει η άσφαλτος :a22:

STOYBI
03/09/2013, 10:35
Μην κοροιδευετε τις κατηφορες....:)

Χτυπας.... Και χτυπας ποιο ασχημα απο καθε αλλη περιπτωση....!! ;)

Julius
03/09/2013, 11:17
Μην κοροιδευετε τις κατηφορες....:)

Χτυπας.... Και χτυπας ποιο ασχημα απο καθε αλλη περιπτωση....!! ;)

+1000

Allst@rf
03/09/2013, 15:48
αμα είσαι 'συ κουλός, σου φταίει η άσφαλτος :a22:

Στα @@ μου η ασφαλτος...χαρισμα σας...

Για κατεβα Λουτράκι με τη πορτοκαλι καμιναδα που πηγες και πηρες να πάμε καμια εντουραδα, να έχω να λέω ιστορίες στο γιο μου να τρωει όλο το φαι... :p

harris_x
03/09/2013, 15:51

Για κατεβα Λουτράκι με τη πορτοκαλι καμιναδα που πηγες και πηρες να πάμε καμια εντουραδα, να έχω να λέω ιστορίες στο γιο μου να τρωει όλο το φαι... :pόταν βάλω κοτσαδόρο ;)

Allst@rf
03/09/2013, 16:00
όταν βάλω κοτσαδόρο ;)

Έλα η ντρεπεσαι... πες την αληθεια...

Σε βολευει γιατί έχεις κανονισει ιδιαίτερα μαθηματα με τον κυριλη και τον κατανα ,μπας και σταθεις καθολου πάνω στο μηχανακι και δε το πηγαινεις συνέχεια σμπρωχτο...

devil's animal
03/09/2013, 16:09

Για κατεβα Λουτράκι με τη πορτοκαλι καμιναδα που πηγες και πηρες να πάμε καμια εντουραδα, να έχω να λέω ιστορίες στο γιο μου να τρωει όλο το φαι... :p

όταν βάλω κοτσαδόρο ;)

βασικα η αληθεια ειναι οτι θα του κολλησει αν ερθει εκει περα με το διχρονο...
οποτε τι να το κανεις, αμα δεν μπορεις να πας μια αποσταση 80χλμ...
:a22::a22:

οχι που θα μας την ελεγες εσυ για την ασφαλτο...

7gibernau
03/09/2013, 16:09
όταν βάλω κοτσαδόρο ;)

Μην πας....πέρυσι έφτασα μέχρι το πρώτο σεχ τούμπες και φέτος έκανα κάνα 2 χλμ...ρώτα και τον iatrodikasti δε λέω ψέματα χαχαχαχαχαχαχα

Στην Περαχώρα ήθελα να κάνω κι άλλο αλλά μου έτυχε στραβή.....
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132193

Χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα

KaTaNaS
04/09/2013, 15:38
O Xάρης θα γαλουχηθεί στην ΣΑΚΕ, κι έπειτα δεν θα μασάει ούτε σε απλή Πανελληνίου. Μη τον τρομάζετε, το μυστικό είναι ένα, κοιτάς μακρυά κι όπου έχεις αμφιβολία ανοίγεις το γκάζι!:D

Stabak
04/09/2013, 16:39
.... κοιτάς μακρυά κι όπου έχεις αμφιβολία ανοίγεις το γκάζι!:D

Μιας και το φερε η κουβέντα, αυτό το μακριά πόσο μακριά είναι;

Σίγουρα το να βλέπεις κάτω απο το φτερό ειναι ολέθριο οπως και το μακρια μιας και αψηφεις την διαδρομή που δεν ειναι σταθερη. Αν κρατήσουμε το όπου κοιτάς θα πας, νομίζω οτι το μακριά πρέπει να ναι τόσο όσο μπορεί να σε σώσει η γκαζιά σου για να τα συνδυασω και τα δύο. Πιάνω τον εαυτό μου να μην βλέπει πάνω απο 10-15 μέτρα και να μελετά την διαδρομή/πατηματα/ατοπιές κλπ

Τι λέτε;

Zid
04/09/2013, 16:53

Σίγουρα το να βλέπεις κάτω απο το φτερό ειναι ολέθριο οπως και το μακρια μιας και αψηφεις την διαδρομή που δεν ειναι σταθερη. Αν κρατήσουμε το όπου κοιτάς θα πας, νομίζω οτι το μακριά πρέπει να ναι τόσο όσο μπορεί να σε σώσει η γκαζιά σου για να τα συνδυασω και τα δύο. Πιάνω τον εαυτό μου να μην βλέπει πάνω απο 10-15 μέτρα και να μελετά την διαδρομή/πατηματα/ατοπιές κλπ

Τι λέτε; αναλόγως της εμπειρίας και του τεραιν κτλ..

KaTaNaS
04/09/2013, 17:10
Τι λέτε;

Αναλόγως την ταχύτητα ώστε να προλάβεις να διαλέξεις πάτημα, να τραβήξεις το μηχανακι πάνω σου, να κάνεις ότι απαιτείται σε κάθε περίπτωση τέλος πάντων προκειμένου να διατηρήσεις τον ρυθμό σου!

Τα 10 μέτρα καλά μου φαίνονται σε στενό μονοπάτι. Γενικά Πάντως όπως πρέπει να είναι χαλαρα τα χέρια μας στο τιμόνι καλό είναι να χαλαρώνουν και τα μάτια, να σκανάρουν δηλαδή τις άμεσες δυσκολίες κι ενώ τις περνάμε με τις ανάλογες τεχνικές να ξεκλέβουν και ματιές στο περιβάλλον , μέχρι την επόμενη στροφή κλπ.

Μόλις δούμε ένα λούκι, μια πέτρα, σχεδιάζουμε ακαριαια το πάτημα μας και δεν ξανασχολούμαστε, τα μάτια προχωράνε στην επόμενη δυσκολία και το σώμα και μηχανή απλά κάνουν αυτο που πρέπει. Μας οδηγεί το υποσυνείδητο στην ουσία χεχεχε!

harris_x
05/09/2013, 08:30

Σε βολευει γιατί έχεις κανονισει ιδιαίτερα μαθηματα με τον κυριλη και τον κατανα ,μπας και σταθεις καθολου πάνω στο μηχανακι και δε το πηγαινεις συνέχεια σμπρωχτο...

:pΒρε βλαμμένε δεν έχω κοτσαδόρο λέμε...
Άσε που αφου "περπάτησα" την πρώτη βόλτα νιώθω οτι είμαι έτοιμος ακόμα και για erzberg :rotflmao:

βασικα η αληθεια ειναι οτι θα του κολλησει αν ερθει εκει περα με το διχρονο...
οποτε τι να το κανεις, αμα δεν μπορεις να πας μια αποσταση 80χλμ...
:a22::a22:

οχι που θα μας την ελεγες εσυ για την ασφαλτο...εισαι κακός :bigcry:

Μην πας....πέρυσι έφτασα μέχρι το πρώτο σεχ τούμπες και φέτος έκανα κάνα 2 χλμ...ρώτα και τον iatrodikasti δε λέω ψέματα χαχαχαχαχαχαχα

Στην Περαχώρα ήθελα να κάνω κι άλλο αλλά μου έτυχε στραβή.....
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132193

Χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαΣιγά μην πάω :smokin:

O Xάρης θα γαλουχηθεί στην ΣΑΚΕwhat the fuck is this... :confused:
ελπίζω να μη με τεντώσετε πάλι...

ακόμα αναρρώνω απο τη βόλτα με τον Ηλιά :dizzy:

κι έπειτα δεν θα μασάει ούτε σε απλή Πανελληνίου.:vroum:

Μη τον τρομάζετε, το μυστικό είναι ένα, κοιτάς μακρυά κι όπου έχεις αμφιβολία ανοίγεις το γκάζι!:Dόντως...

camen
06/09/2013, 16:54
Τωρα το πηρα χαμπαρι:confused:

Καλοριζικο και ευχομαι τρελες χωματινες εξορμησεις να γουσταρεις Χαρουλη:beer:

harris_x
07/09/2013, 18:24
Τωρα το πηρα χαμπαρι:confused:

Καλοριζικο και ευχομαι τρελες χωματινες εξορμησεις να γουσταρεις Χαρουλη:beer:

Thanks boy :beer: