View Full Version : Απέκτησε το moto.gr λογοκρισία ?
Μαθαίνω ότι κάποιο μέλος του moto.gr έβαλε Post εδώ στις διαμάχες κριτικάροντας ανοιχτά άλλο μέλος, και ως δια μαγείας το post εξαφανίστηκε.
Είναι δυνατόν στο internet, το μόνο μέρος στον πλανήτη όπου οποιοσδήποτε μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα, να ασκείται λογοκρισία ?
Εγώ δεν θα κρίνω αν θα πρέπει να τσακώνονται τα μέλη μεταξύ τους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το site ή οι moderators είναι ενάντια στην ελεύθερη και μάλιστα επώνυμη έκφραση γνώμης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Εγώ δεν θα κρίνω αν θα πρέπει να τσακώνονται τα μέλη μεταξύ τους.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nai giati an to krineis tha alajei kati nomizeis...
Μαθαίνω ότι κάποιο μέλος του moto.gr έβαλε Post εδώ στις διαμάχες κριτικάροντας ανοιχτά άλλο μέλος, και ως δια μαγείας το post εξαφανίστηκε.
Είναι δυνατόν στο internet, το μόνο μέρος στον πλανήτη όπου οποιοσδήποτε μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα, να ασκείται λογοκρισία ?
Εγώ δεν θα κρίνω αν θα πρέπει να τσακώνονται τα μέλη μεταξύ τους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το site ή οι moderators είναι ενάντια στην ελεύθερη και μάλιστα επώνυμη έκφραση γνώμης.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα λογοκρισίας.
Εγώ έχω ανοίξει ποστ για να κριτικάρω μέλος αλλά δεν το διέγραψαν Karelis (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=12284)
Απλά αυτή η σαχλαμάρα κάπου έπρεπε να σταματήσει όσο και αν το διασκεδάζαμε ως παρατηρητές.
Μαγεία δεν υπάρχει και η λογοκρισία δεν είναι δόκιμος όρος. Να προσέχουμε τις λέξεις που χρησιμοποιούμε.
Να σταματήσει κάποτε αυτή η ιστορία με τα παράπονα για να μπούμε στο ρυθμό μας.
Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί στο ίντερνετ να λέει ό,τι θέλει, ας ανοίξει το δικό του χώρο να τον διαχειρίζεται όπως νομίζει. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μένει και να κάνει ό,τι του λένε.
Όσο δεν μπορείτε να βάζετε μόνοι σας τα όρια, θα γίνεται το σχετικό νοικοκύρεμα, χωρίς περισσότερες εξηγήσεις κατ'απαίτηση των ανθρώπων που έστησαν και διαχειρίζονται το μαγαζί.
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα λογοκρισίας.
Εγώ έχω ανοίξει ποστ για να κριτικάρω μέλος αλλά δεν το διέγραψαν Karelis (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=12284)
Απλά αυτή η σαχλαμάρα κάπου έπρεπε να σταματήσει όσο και αν το διασκεδάζαμε ως παρατηρητές.
Ορθά μίλησες
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Μαγεία δεν υπάρχει και η λογοκρισία δεν είναι δόκιμος όρος. Να προσέχουμε τις λέξεις που χρησιμοποιούμε.
Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί στο ίντερνετ να λέει ό,τι θέλει, ας ανοίξει το δικό του χώρο να τον διαχειρίζεται όπως νομίζει. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μένει και να κάνει ό,τι του λένε.
Όσο δεν μπορείτε να βάζετε μόνοι σας τα όρια, θα γίνεται το σχετικό νοικοκύρεμα, χωρίς περισσότερες εξηγήσεις κατ'απαίτηση των ανθρώπων που έστησαν και διαχειρίζονται το μαγαζί.
Ορθότερα
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ορθότερα
Καλα του τα'πες:lol:
Συνεχισε δυναμικα:lol:
Εαν zouR1 η εν λογω κυρια θελει να ξεκατινιαστει με την αλλη εν λογω κυρια ειναι δικαιωμα της και υπολοιποι να γελανε με το ολο αστειο θεαμα.
Ειναι δικαιωμα μας ομως να κοβουμε αυτα τα ποστ στεγνα για λογους ...αισθητικης και στα πλαισια της σωστης και καλης συμπεριφορας δεν χ... οπου ναναι!!!!!
Ορθως λοιπον σβυστηκε ολο το ποστ...εαν θελει να λυσει οποιεσδηποτε διαφορες εχει ας μιλησει με πμ απευθειας στο χρηστη που εχει προβλημα και ας βρεθουν να μαλιοτραβηχτουν οπου θελουν...εδω δεν ειναι πρωιναδικο
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Εαν zouR1 η εν λογω κυρια θελει να ξεκατινιαστει με την αλλη εν λογω κυρια ειναι δικαιωμα της και υπολοιποι να γελανε με το ολο αστειο θεαμα.
Ειναι δικαιωμα μας ομως να κοβουμε αυτα τα ποστ στεγνα για λογους ...αισθητικης και στα πλαισια της σωστης και καλης συμπεριφορας δεν χ... οπου ναναι!!!!!
Ορθως λοιπον σβυστηκε ολο το ποστ...εαν θελει να λυσει οποιεσδηποτε διαφορες εχει ας μιλησει με πμ απευθειας στο χρηστη που εχει προβλημα και ας βρεθουν να μαλιοτραβηχτουν οπου θελουν...εδω δεν ειναι πρωιναδικο
παπουκα μου...φανταστικε..
σε παρακαλω αφησε τις κοπελιτσες να πλακωθουν λιγάκι..
γιατι εισαι τετοιος???
δηλαδη μια διαμάχη δε μπορουμε να κανουμε εδω μέσα??
τι θα γίνει τωρα??
επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω νε με κάνεις μοντ..ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ..
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.!!!!:smokin:
afrotwin
05/10/2005, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
παπουκα μου...φανταστικε..
σε παρακαλω αφησε τις κοπελιτσες να πλακωθουν λιγάκι..
γιατι εισαι τετοιος???
δηλαδη μια διαμάχη δε μπορουμε να κανουμε εδω μέσα??
τι θα γίνει τωρα??
επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω νε με κάνεις μοντ..ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ..
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.!!!!:smokin:
simfono ke epafksano
o bibikos moderator stis diamaxes edo ke tora....
ante mpas ke doume kana maliotravigma tis prokopis me tous ksenerotous pou exoume mpleksi..
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
simfono ke epafksano
o bibikos moderator stis diamaxes edo ke tora....
ante mpas ke doume kana maliotravigma tis prokopis me tous ksenerotous pou exoume mpleksi..
Χαχαχαχ τι μιλας εσυ ρε για μαλλια ..στερημενε!!!
afrotwin
05/10/2005, 09:12
Χαχαχαχ τι μιλας εσυ ρε για μαλλια ..στερημενε!!!
oti den exis 8elis sta8i mou....
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το site ή οι moderators είναι ενάντια στην ελεύθερη και μάλιστα επώνυμη έκφραση γνώμης. Δεν ξέρω τι εννοείς με την λέξη ελεύθερη γνώμη
Νομίζεις ότι υπάρχει ελεύθερη γνώμη και έκφραση στο διαδίκτυο?
Αλλά αυτό το επώνυμη με προβλημάτισε ακόμα περισσότερο
Και δεν σε ειρωνεύομαι
:confused:
Φίλε Θάνο, τα πράγματα είναι απλά. Οταν θέλεις να εκφράσεις την γνώμη σου με λόγια και κάποιος άλλος την κρίνει και σου αφαιρέσει την δυνατότητα, τότε σε λογοκρίνει.
Αν θέλετε να βάζετε όρια στο τι λέει ο καθένας εδώ μέσα καλό θα είναι από πριν να μπει ένα FAQ που να λέει το τι επιτρέπεται να γράφει ο καθένας. Υπάρχει ήδη ένα σχετικό post στις Γενικές αλλά νομίζω αναφαίρεται μόνο στο spamming. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι διαφορετική.
Αν υπήρχε αυτό το FAQ που πχ μεταξύ άλλων απαγορεύει το ξεκατίνιασμα, τότε είμαι ΟΚ, σημαίνει ότι το site έχει κανόνες που κάποιος παραβίασε. Αλλά αν το σβήνεις το post εκ των υστέρων, τότε είναι προσβολή και στέρηση του θεμελιώδους δικαιόματος της ελευθερίας λόγου.
Πιστεύω ότι ειδικά στις διαμάχες πρέπει να επιτρέπεται να λέει ο καθένας ότι του γουστάρει. Να βρίζει τους moderators, τους administrators τους χρήστες, την μάνα του, τον πατέρα του και γενικά να βγάζει το άχτι του.
Αυτά που λέω δεν είναι νέες ιδέες. Ισχύουν ήδη εδώ και χρόνια εκατοντάδες άλλα forums. Πίστεψέ με είναι πολύ εύκολο να μαζέψω τα μπογαλάκια μου και να πάω να μιλάω εκεί που δεν θα φοβάμαι να εκφράσω την γνώμη μου με τον φόβο ότι μπορεί να με λογοκρίνουν.
Και μπορεί να υπάρχουν και άλλοι σαν και μένα που να έχουν την ίδια γνώμη. Και μπορεί στο μέλλον το moto.gr να μείνει με 50 χρήστες, τους moderators και τους administrators και όλοι να λογοκρίνονται μεταξύ τους. Μπορεί και όχι.
Και φίλε μου Θάνο sorry αλλά το ύφος σου μου θυμίζει λίγο δικτάκτορα. Είπαμε καινούργιος moderator αλλά μην μας μαμήσεις κιόλας.
afrotwin
05/10/2005, 11:13
Φίλε Θάνο, τα πράγματα είναι απλά. Οταν θέλεις να εκφράσεις την γνώμη σου με λόγια και κάποιος άλλος την κρίνει και σου αφαιρέσει την δυνατότητα, τότε σε λογοκρίνει.
Αν θέλετε να βάζετε όρια στο τι λέει ο καθένας εδώ μέσα καλό θα είναι από πριν να μπει ένα FAQ που να λέει το τι επιτρέπεται να γράφει ο καθένας. Υπάρχει ήδη ένα σχετικό post στις Γενικές αλλά νομίζω αναφαίρεται μόνο στο spamming. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι διαφορετική.
Αν υπήρχε αυτό το FAQ που πχ μεταξύ άλλων απαγορεύει το ξεκατίνιασμα, τότε είμαι ΟΚ, σημαίνει ότι το site έχει κανόνες που κάποιος παραβίασε. Αλλά αν το σβήνεις το post εκ των υστέρων, τότε είναι προσβολή και στέρηση του θεμελιώδους δικαιόματος της ελευθερίας λόγου.
Πιστεύω ότι ειδικά στις διαμάχες πρέπει να επιτρέπεται να λέει ο καθένας ότι του γουστάρει. Να βρίζει τους moderators, τους administrators τους χρήστες, την μάνα του, τον πατέρα του και γενικά να βγάζει το άχτι του.
Αυτά που λέω δεν είναι νέες ιδέες. Ισχύουν ήδη εδώ και χρόνια εκατοντάδες άλλα forums. Πίστεψέ με είναι πολύ εύκολο να μαζέψω τα μπογαλάκια μου και να πάω να μιλάω εκεί που δεν θα φοβάμαι να εκφράσω την γνώμη μου με τον φόβο ότι μπορεί να με λογοκρίνουν.
Και μπορεί να υπάρχουν και άλλοι σαν και μένα που να έχουν την ίδια γνώμη. Και μπορεί στο μέλλον το moto.gr να μείνει με 50 χρήστες, τους moderators και τους administrators και όλοι να λογοκρίνονται μεταξύ τους. Μπορεί και όχι.
Και φίλε μου Θάνο sorry αλλά το ύφος σου μου θυμίζει λίγο δικτάκτορα. Είπαμε καινούργιος moderator αλλά μην μας μαμήσεις κιόλας.
kenourios ine 8a ma8i.....
voutiro akoma...
Αυτά που λέω δεν είναι νέες ιδέες. Ισχύουν ήδη εδώ και χρόνια εκατοντάδες άλλα forums.
Δηλαδή εσένα δεν σε ενοχλεί αν μπω και κάνω ένα thread στις Διαμάχες και αρχίσω να σε βρίζω με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσα να φανταστώ?
Ποιά είναι αυτά τα εκατοντάδες forum που οι χρήστες αλληλοβρίζονται χωρίς λόγο και αιτία?
Τι λόγο έχεις να βρίσεις ή να αλληλοβρίζεσαι με κάποιον σε ένα δημόσιο thread αντί μέσω pm?
Σίγουρα και συμφωνώ με αυτά που λες όσον αφορά τα δικαιώματά σας στο σπίτι σας (moto.gr).
Καλό θα είναι όμως να ενημερώνετε και τους χρήστες από πριν σχετικά με το τι επιτρέπεται για debate ειδικά εδώ στις "Διαμάχες" και τι όχι.
Ποιος είναι ο κανόνας για να γράψει κάτι κάποιος στις διαμάχες ?
- Να έχει σχέση μόνο με μηχανάκια ?
- Να έχει κάποιο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών για να μην ρίχνει και το επίπεδο του site ?
- Να συμφωνούν οι ιδέες τους περί αισθητικής με αυτές των moderators που στην τελική αυτοί κάνουν κουμάντο ?
Εγω παντως το εχω δηλωσει οτι εδω ισχυει η χουντα των mods ποιος μιλησε για δημοκρατια....σιγα μην μπει κανενας και μας αλλαξει την παναγια στα βρισιδια και τον αφησουμε κιολας.
Ελα σοβαρευτειτε ....
Τωρα τις απειλες για το αν μεινουμε μονοι μας νομιζω οτι δεν ειναι πρεπουσες
afrotwin
05/10/2005, 11:25
Εγω παντως το εχω δηλωσει οτι εδω ισχυει η χουντα των mods ποιος μιλησε για δημοκρατια....σιγα μην μπει κανενας και μας αλλαξει την παναγια στα βρισιδια και τον αφησουμε κιολας.
Ελα σοβαρευτειτε ....
emena pantos den 8a me piraze na figete oloi ke na mino monos me tis ginekes tou forum....
Κύριοι,
Ο ασθενής είναι σοβαρά άρρωστος και ως εκ τούτου εμείς ως ιατροί πρέπει όπως ταχέως θέσουμε αυτόν εις την χειρουργικήν τράπεζαν δια την χειρουργικήν επιβεβαλλομένην χειρουργικήν επέμβαση....
Γ.Π. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Δεν ξέρω τι εννοείς με την λέξη ελεύθερη γνώμη
Νομίζεις ότι υπάρχει ελεύθερη γνώμη και έκφραση στο διαδίκτυο?
Αλλά αυτό το επώνυμη με προβλημάτισε ακόμα περισσότερο
Και δεν σε ειρωνεύομαι
:confused:
Οχι φίλε ΚΑΝΕΝΑΣ. Κατά την γνώμη μου ύπάρχει ελεύθερη άποψη στο διαδίκτυο. Οχι παντού αλλά υπάρχει. Υπάρχουν sites ή forums που ο καθένας γράφει ότι του γουστάρει. Υπάρχει και το σχετικό blue ribbon campaign που προμοτάρει την ελεύθεση έκφραση γνώμης στο cyberspace πχ http://www.efc.ca/pages/free-speech/blue-ribbon.html
Για μένα επώνυμη έκφραση σημαίνει ότι το συγκεκριμένο μέλος δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει την ταυτότητά του. Θα μπορούσε άνετα να φτιάξει έναν νέο χρήστη troll και πίσω από το παραπέτασμα της ανωνυμίας να βγάλει το post.
Μου κανει λιγο σαν το λευτερια στο κουρδισταν το τελευταιο για το blue ribbon..αλλα τεσπα στο ιντερνετ συναντας οτι θες οποτε δεν μπορουμε να πιεσουμε καταστασεις να γινεται οτι θελουμε ντε και καλα..οπως προειπαν και αλλοι υπαρχουν διαφορα φορα διαφορες συμπεριφορες κλπ κλπ
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Δηλαδή εσένα δεν σε ενοχλεί αν μπω και κάνω ένα thread στις Διαμάχες και αρχίσω να σε βρίζω με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσα να φανταστώ?
Ποιά είναι αυτά τα εκατοντάδες forum που οι χρήστες αλληλοβρίζονται χωρίς λόγο και αιτία?
Τι λόγο έχεις να βρίσεις ή να αλληλοβρίζεσαι με κάποιον σε ένα δημόσιο thread αντί μέσω pm?
Χαλαρά φίλε stako. Χώσε γκάζια άμα αισθάνεσαι !! Είναι δικαίωμά σου να εκφράσεις την άποψή σου και στην τελική μπορεί να έχεις και δίκιο και να με βοηθήσεις να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
Δεν είναι απαραίτητο στα εκατοντάδες άλλα sites να βρίζονται, αλλά σίγουρα οι απόψεις τους είναι σεβαστές. Για παράδειγμα μπες στο www.gixxer.com (Politics And Current Affairs) (http://www.gixxer.com/ubbthreads/postlist.php?Cat=0&Board=politics) να δεις τι μπινελίκι πέφτει.
Μπορεί το μέλος ήθελε να βρίσει ανοιχτά για να δει ακούσει και τις γνώμες των υπολοίπων. Που είναι το κακό σε αυτό ?
και τελος η αποφαση να μπεις σε δημοσια διαμαχη με εναν αλλον χρηστη εχει να κανει και με την αυτοδιαθεση του συγκεκριμενου χρηστη,αλλα επισης και για εξυπηρετηση αυτοπροβολης αλλα και εκδηλωση εκδικητικοτητας ως προς τον αλλο χρηστη.
Κοινως γιατι τα λεμε δημοσιως και οχι με πμ;
Γιατι δεν εχει τζερτζελε!
Γιατι θα φανει οτι δεχτηκε επιθεση και δεν αμυνθηκε!Μμμ το φαινομενο Δρασης και Αντιδρασης απο τη φυσικη
Η το μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λαβεις!
Και θα δωσει λοιπον την χαρα σε αυτον και οικειους να πει επεσα στην μαχη και βγηκα νικητης η εαν εχασε δεν επεσε αμαχητει!
Κοινως το ξεκατινιασμα εχει να κανει με πολλες πτυχες της ανθρωπινης ψυχολογιας (Συμφωνα παντα με τον καθηγητη Μιλεααρ)
Αυτα
wild_cat/anima
05/10/2005, 11:48
so!
ας λήξει το θέμα εδώ ,δεν οφελεί σε τίποτα η όλη κούβέντα.
ίσως το δικό μου ποστ απλά να ήταν το όριο για να τελειώσει η όλη ιστορία.
τώρα για τους mods του εν λόγω φόρουμ δεν έχω κανένα πρόβλημα ,ίσα ίσα που με κάποιούς έχουμε πιει και μερικούς καφέδες και έχουμε γράψει μερικά χμ μαζί.
ΑΛΛΑ στο ποστ ούτε έβρισα ούτε κάτι τέτοιο,
το αντίθετο μάλιστα που ρωτούσα την χ για ποιό λόγο μειώνει με κάθε της λέξη τους άλλους χρήστες....
τέσπα αν αυτό είναι ανεκτό από τους άλλους ........it s ok
Ελα σοβαρευτειτε ....
ΟΚ, I rest my case then. Χαίρομαι που το site είναι ξεκάθαρο στην πολιτική του σχετικά με την ελευθερία έκφρασης.
Και δεν ήταν απειλή φίλε hornet. Απλώς εξέφρασα την άποψή μου σχετικά με το που θα μπορούσε να οδηγηθεί το site ασκώντας τέτοιες πρακτικές.
Ισως να ήταν και υπερβολή να μείνει μείνει το site με 50 ή 100 ή 200 χρήστες στο μέλλον. Ως γνωστόν δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αρχές και αξίες.
Εγώ προσωπικά προτιμώ να ποστάρω εκεί που θα υπάρχει κάποιος χώρος που να σέβονται την άποψή μου όσο ριζοσπαστική, extreme ή χυδαία μπορεί να είναι. But then it may be just me :wave2:
Χαλαρά φίλε stako. Χώσε γκάζια άμα αισθάνεσαι !! Είναι δικαίωμά σου να εκφράσεις την άποψή σου και στην τελική μπορεί να έχεις και δίκιο και να με βοηθήσεις να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
Δεν είναι απαραίτητο στα εκατοντάδες άλλα sites να βρίζονται, αλλά σίγουρα οι απόψεις τους είναι σεβαστές. Για παράδειγμα μπες στο www.gixxer.com (Politics And Current Affairs) (http://www.gixxer.com/ubbthreads/postlist.php?Cat=0&Board=politics) να δεις τι μπινελίκι πέφτει.
Μπορεί το μέλος ήθελε να βρίσει ανοιχτά για να δει ακούσει και τις γνώμες των υπολοίπων. Που είναι το κακό σε αυτό ?
Φίλε μου με κάλυψε ο hornet.
Δεν βλέπω κάτι άλλο εκτός από την αυτοπροβολή που δεν την έχω ανάγκη.
Επίσης zouR1 αν βρεις ελληνικό forum μοτοσυκλέτας που να μπορείς να μπαίνεις και να βρίζεις όσο και όπως θέλεις κάντο ένα ποστ εδώ να το δούμε.
Μόνο 2 ακόμα forum ξέρω εγώ και τα πράγματα εκεί είναι πιο αυστηρά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κύριοι,
Ο ασθενής είναι σοβαρά άρρωστος και ως εκ τούτου εμείς ως ιατροί πρέπει όπως ταχέως θέσουμε αυτόν εις την χειρουργικήν τράπεζαν δια την χειρουργικήν επιβεβαλλομένην χειρουργικήν επέμβαση....
Γ.Π. :lol:
KAI ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ MOD ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ CBR, ΟΠΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.:wave2:
afrotwin
05/10/2005, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
KAI ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ MOD ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ CBR, ΟΠΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.:wave2:
ama den xalarosi malakia tou 8ane ama sfigkese ponas perisotero...
afrotwin
05/10/2005, 13:24
re min masate re afiste tous moderatores na 8eloun tin isixia tous elate na tsako8oume aderfia...:rotflmao:
na pros ti to misos ke o alilosparagmos....
xoris afta imste mia glikanalati kinonia me di8en politismenous an8ropous...
elate na ginome zoa na vgalome ton kako mas eafto
diladi ton pernete sisomi ena prama....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η ελευθερία λόγου έχει όρια και δεν είναι θεμελιώδες δικαίωμα κανενός να προσβάλει και να θίγει άλλους. Δεν χρειάζονται FAQ για να το καταλάβεις αυτό.
Δεν ξέρω σε ποια κοινωνία ζείτε με τέτοιους κανόνες. Εδώ σίγουρα πάντως δεν είναι μία από αυτές.
Τώρα όσο για το δικτάτορας... η παρουσία και συμμετοχή σου στο φόρουμ είναι πολύ μικρή για να με χαρακτηρίζεις... Άσε που παρεμπιπτόντως εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω κόψει κανέναν και ο λόγος που σου απάντησα ήταν για να μην αναλώνεσαι σε άσκοπες σκέψεις.
Δεν ζητήσαμε τη γνώμη κανενός.
afrotwin
05/10/2005, 13:54
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καμμιά φορά κάποιοι μπερδεύουν την ελευθερία λόγου και την δημοκρατία με την ασυδοσία.
Τα forum και τα message boards πολλές φορές είναι και ψυχολογικά κρεβάτια για ορισμένους αλλά δεν είμαστε όλοι υποχρεομένοι να κάνουμε τους ψυχολόγους.
Δεν έχω δεί το πόστ , δεν ξέρω το θέμα, αλλά όπως διαβάζω αν πρόκειται για ξεκατίνιασμα αυτό δεν αποτελεί ελεύθερη έκφραση και άποψη και καλά έκαναν οι moderators και το έκοψαν αν έκριναν ότι έπρεπε.
Μού θυμίζει παλιότερες εποχές με νοικοκυρές να βρίζονται στα μπαλκόνια. Προσωπικά προβλήματα καλό είναι να λύνονται με διαπροσωπικές συζητήσεις και όχι internetικές.....
Rezeguet
08/10/2005, 11:15
mias kai to efere to 8ema, prosopika den mou aresei ka8olou ayto pou kanoune merikoi merikoi mods. Tora mporo na 8ymi8o POLLA post pou svistikan eno den itane ka8olou prosvlitika, kai POLLA pou DEN svistikan eno itan POLY prosvlitika...
Ayta peri ''dimorkatias'' kai loipes mpourdes pou plasaroun oi mods gia na dikaiologisoun to adikaiologito. Ta panta peristrefontai gyro apo tin apopsi ton mods. Otan kati den to goustaroun to kovoun, gia opoiodipote logo me opoiadipote profasi xoris na dikaiologisoun to paramikro. Ayti einai i ali8eia oti kai na poune peri ''politismenou forum'' kai loipa. I mia vrisia tous aresei, i alli den tous arese, tin kovoune. Petaxane 100 malakies, i mia tous peiraxe tin kopsane.
Kai den exo prosopika me kanena edomesa, oue mod oute melos, oso kai na nomizoune, tous agapao olous :lol: alla re paidia ligo sevasmo, ligi dikaiosyni edomesa.. Otan kovete mia vrisia na tis kopsete oles, otan kopsete mia malakia na tis kovete oles. Alla yto pou mou ti spaei pragmatika einai oti kovete post asxeta pou den eixan ixnos vrisias mesa tous, apla ekfrazoun prosopiki apospi. (ena tetoio kopike 2-3 meres prin pou egrapsa ego... nomiza oti itan o 8anos alla den itane apoti leei... telos panton ekei dne eixa grapsei apolytos tipota prosvlitiko mesa kai kopike, opos exei ginei kai alles fores parepimptontos)
a nai, kai na kserete oti dne me noiazei ti skefteste gia mena i gia to ti grafo, opos kai den me noiazei ka8olou otan grafete malakies, den krino kanena apo to ti grafei edomesa, alla toulaxiston na mas afinete na to grafoume...
ayta
flika
rez
Τόσο καιρό παραπονιέστε ότι γ@μιόνται τα ποστ. Ότι κανένα δεν ανταποκρίνεται στον τίτλο του. Αν κάνουμε προσπάθεια να τα συμμαζέψουμε γκρινιάζετε.
Τόσο καιρό παραπονιέστε ότι ο ένας ή ο άλλος σας βρίζει. Κάνουμε μία προσπάθεια να το τακτοποιήσουμε και πάλι γκρινιάζετε.
Τελικά ό,τι και να κάνει κανείς κάποιος θα βρεθεί να γκρινιάξει. Δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους. Η απάντηση σ'αυτό είναι ότι το φόρουμ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και οι μόνοι που δικαιούνται να βάζουν κανόνες είναι τα παιδιά που το έφτιαξαν. Όχι εσείς, ούτε κι εμείς οι καινούργιοι mods, γιατί κι εμείς κάποιο μπούσουλα ακολουθούμε. Και είναι πολύ light μπούσουλας. Για πηγαίνετε σε κανένα άλλο φόρουμ να δείτε πώς είναι τα πράγματα...
Δεν γίνεται να πειράξεις το ποστ κάποιου χωρίς αυτός να ενοχληθεί. Δεν γίνεται πάλι όμως να εξηγούμε στον καθένα τι και πώς γιατί θα έπρεπε όλη μέρα να μην κάνουμε άλλη δουλειά. Σε γενικές γραμμές ξέρετε τι παίζει. Ωστόσο επειδή είμαστε πολλοί εδώ θα πρέπει να φροντίζετε λίγο κι εσείς το γράψιμο σας αντί να λέει ο καθένας στ'@ρχίδια μου ποιος με διαβάζει και τι πιστεύει... Αυτό είναι πολύ εύκολο αλλά δεν λειτουργεί έτσι.
Όσο για το ποια και πόσα ποστ κόβονται... αυτό δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Σε ένα ποστ που έπεσε ένα μπινελίκι και μπορείς εύκολα να το ξεχωρίσεις, τότε μπορείς και να το κόψεις ή να το μετακινήσεις σε κάποιο ξεχωριστό thread.
Όταν όμως σε μισή ώρα φτάνετε 4 σελίδες διαμάχη μαζί με λίγο από το αρχικό θέμα, τότε δεν βγαίνει άκρη. Οπότε ή το στέλνεις ολόκληρο ή το αφήνεις έτσι όπως είναι.
Ποστ εγώ δεν έχω κόψει εκτός από κάποιες αγγελίες. Εδώ πρέπει να πω ότι η κατηγορία αγγελίες δεν είναι χρυσή ευκαιρία. Δεν πουλάμε ό,τι μας περισσεύει επειδή μπαίνει κόσμος και είναι ευκαιρία. Εδώ είναι μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και οι αγγελίες ή θα είναι σχετικές ή θα φεύγουν. Σκεφτείτε να έχετε ποστάρει αγγελία τη μηχανή σας και να περιμένετε με αγωνία κάποια ανταπόκριση και σε μισή μέρα να έχει περάσει στη 2η σελίδα γιατί κάποιοι θέλουν να πουλήσουν από το μίξερ τους μέχρι το πατίνι που ανακάλυψαν στην αποθήκη.
Για τον φίλο το Rez λοιπόν... αν σου λείπει κάποιο ποστ και έχει φύγει από μένα, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα έχει μεταφερθεί σε ξεχωριστό thread. Τώρα αν αυτό είναι σωστό ή δίκαιο; Απορίες και διαφωνίες δεκτές με π.μ. χωρίς να βάζουμε 100 ανθρώπους σε ανοιχτό thread σε μία συζήτηση χωρίς τέλος.
Τέλος πάντων ξεκολλάτε μ'αυτή την ιστορία. Μπορεί να μην συμφωνείτε με κάποια πράγματα αλλά κανείς δεν έχει προσωπικά με κανέναν. Η προσπάθεια της διαχείρισης γίνεται προς όφελος όλων. Πάμε παρακάτω...
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
10/10/2005, 16:17
εχετε δη απο κοντα τον tidime τον afrotwin και εμενα?
ξερετε απο τι γηναμε ετσι χωρις μαλια?
απο το ξεκατινιασμα....
κερδος..... δεν πληρωνουμε και κομοτιριο...
οπως λεει και το τραγουδι ....διωξε πια τον μακριμαλη για χατιρη καραφλου.. 5 τριχες ολες κιολες...κλπ κλπ κλπ
υγ καλα καλα ρε μηνα εσυ εχεις περισοτερες τριχες απο εμενα αλλα θα ερθης δεν θα ερθης στη ηλικια μου?.... θα τα πουμε τοτε...:sun:
Rez αγόρι μου δεν είναι λογικό αυτός που τσιλιμπουρδίζει στα περισσότερα ποστς, να εχει και πιο πολλά κοψίματα? Δηλαδή δικαιοσύνη είναι να κόβονται όλα ή κανένα? Αν τσιλιμπουρδίζεις λιγότερο και δεν προκαλείς, χαλώντας τα ποστς άλλων, αυτομάτως θα κόβεσαι πιο σπάνια. Τι συζητάμε?
Δεν κόβονται μόνο όσα έχουν βρισιές. Εκτός από τις γενικές και τις διαμάχες, γενικός κανόνας είναι δε φορτώνουμε με μ@λ@κίες τα ποστ άλλων.
Over And Out
Ποστ εγώ δεν έχω κόψει εκτός από κάποιες αγγελίες. Εδώ πρέπει να πω ότι η κατηγορία αγγελίες δεν είναι χρυσή ευκαιρία. Δεν πουλάμε ό,τι μας περισσεύει επειδή μπαίνει κόσμος και είναι ευκαιρία. Εδώ είναι μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και οι αγγελίες ή θα είναι σχετικές ή θα φεύγουν. Σκεφτείτε να έχετε ποστάρει αγγελία τη μηχανή σας και να περιμένετε με αγωνία κάποια ανταπόκριση και σε μισή μέρα να έχει περάσει στη 2η σελίδα γιατί κάποιοι θέλουν να πουλήσουν από το μίξερ τους μέχρι το πατίνι που ανακάλυψαν στην αποθήκη.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=12736
απλώς σαν επισήμανση Θάνο, τίποτα παραπάνω......ίσα ίσα να δικαιολογήσω τις άσχετες αγγελίες......