PDA

View Full Version : MOTO GP ROUND 5-Mugello

Σελίδες : 1 2 [3] 4

stefanos
03/06/2013, 14:16
Αν κι ο Βάλε δεν στρώσει κώλο/σταματήσουν οι αναποδιές/κλπ και δεν δούμε λίγο θέαμα κλαύτα Χαράλαμπε...

Δεν το βλέπω πιθανόν να καταφέρει ο γιατρός να πάει αυτό το μηχανάκι.
Νομίζω ότι η γιαμαχα είναι στημένη περισσότερο για το λορεντζο που ξύνει αφτιά στις στροφές χωρίς δράματα στα φρένα,
Δεν ξέρω αν είναι από ηλεκτρονικά ή το γενικότερο στήσιμο της μοτοσυκλέτας αλλά ο γιατρός δεν φαίνεται να το έχει.

sniper
03/06/2013, 14:47
Δεν το βλέπω πιθανόν να καταφέρει ο γιατρός να πάει αυτό το μηχανάκι.
Νομίζω ότι η γιαμαχα είναι στημένη περισσότερο για το λορεντζο που ξύνει αφτιά στις στροφές χωρίς δράματα στα φρένα,
Δεν ξέρω αν είναι από ηλεκτρονικά ή το γενικότερο στήσιμο της μοτοσυκλέτας αλλά ο γιατρός δεν φαίνεται να το έχει.

Εντάξει λογικό είναι και αν δεν ήταν ο Βάλε, δεν θα περίμενε κανένας να είναι ανταγωνιστικός ο δεύτερος οδηγός της ομάδας την πρώτη χρονιά.

Antonisss
03/06/2013, 14:49
Τράβηξα 2 printscreen για να δείτε στο apex της 2ης στροφής και 10-15 μέτρα πιο κάτω που είναι οι 2 τους... Εκείνη τη στιγμή ο Rossi είναι 9ος και ο Bautista 10ος, με τον Rossi εμφανώς μπροστά, αλλά με λάθος γραμμή, παρόλα αυτά προσπέρασμα από εξωτερική έκανε και ακόμα και όταν ακουμπήσανε, ήταν ακριβώς δίπλα, δεν πρόλαβε ο Bautista να βάλει ρόδα μπροστά λόγω σωστής γραμμής... Δεν μπορώ να καταλάβω πως έτσι αψυχολόγητα έριξε το μηχανάκι για τη δεξιά χωρίς να δει τον Rossi που ήταν ακριβώς δίπλα του...

291972

291973

spyrakos35
03/06/2013, 14:55
Εντάξει λογικό είναι και αν δεν ήταν ο Βάλε, δεν θα περίμενε κανένας να είναι ανταγωνιστικός ο δεύτερος οδηγός της ομάδας την πρώτη χρονιά.

τώρα θα στην βγουν οι χοντάκηδες με τον μάρκεζ....

stefanos
03/06/2013, 15:01
τώρα θα στην βγουν οι χοντάκηδες με τον μάρκεζ....

Καθόλου γιατί ο μικρός καβαλάει honda οπότε το πρωτάθλημα το χάνει μόνο από άλλη honda ατυχία ή τεράστια ανικανότητα.

spyrakos35
03/06/2013, 15:03
Καθόλου γιατί ο μικρός καβαλάει honda οπότε το πρωτάθλημα το χάνει μόνο από άλλη honda ατυχία ή τεράστια ανικανότητα.

ή και μ@λ@κί@ λόγω του νεαρού της ηλικίας να προσθέσω εγώ:p

sniper
03/06/2013, 15:04
Καθόλου γιατί ο μικρός καβαλάει ΗRC honda οπότε το πρωτάθλημα το χάνει μόνο από άλλη honda ατυχία ή τεράστια ανικανότητα.

Καλύτερα έτσι, να ειναι πιο κατανοητό γιατί κι ο Bradl Ηonda καβαλάει.

sniper
03/06/2013, 15:05
ή και μ@λ@κί@ λόγω του νεαρού της ηλικίας να προσθέσω εγώ:p

Δεν νομίζω, τα πιτσιρίκια αυτά είναι χρόνια μέσα στους αγώνες. Δεν υπάρχει νεαρό της ηλικίας όταν έρχεσαι απο νίκες σε Μoto2/3

Edit : παρά μόνο τη διαχείρηση της ισχύος της μοτο αν κι αυτό πλέον λίγο πολύ όλοι μας μπορουμε να το κάνουμε με τα ηλεκτρονικά που έχουν.

rider
03/06/2013, 15:11
http://www.motogp.com/en/news/2013/bautista+crash+reaction

Bautista: κανείς απο τους 2 μας δε φταίει...

sapila racing
03/06/2013, 15:19
Δεν νομίζω, τα πιτσιρίκια αυτά είναι χρόνια μέσα στους αγώνες. Δεν υπάρχει νεαρό της ηλικίας όταν έρχεσαι απο νίκες σε Μoto2/3

Edit : παρά μόνο τη διαχείρηση της ισχύος της μοτο αν κι αυτό πλέον λίγο πολύ όλοι μας μπορουμε να το κάνουμε με τα ηλεκτρονικά που έχουν.

Και της τελικής και της διαχειρισης ελαστικών.
Αυτό φάνηκε στα δοκιμαστικά όπου τα φρένα για την 1 στο Mugello είναι πολύ δύσκολο θέμα. Ο Crutchlow πχ εχει πει οτι ακόμα και τώρα δεν το χει καλά εκεί.
Ο Marquez μεχρι πρότινος ερχόταν εκει με τερμα γκάζι και 280 χλμ, ενω στα δοκιμαστικά για πρωτη φορά με Motogp μηχανάκι ήρθε με 340+ και κινδύνεψε παρα πολύ.
Επίσης δεν έχει ακόμα την εμπειρία των bridgestone που μεσα σε μερικούς γύρους μπορούν να την 'ακούσουν' άσχημα. Ετσι έφαγε την τούμπα κι εχασε το βάθρο.

Θα τα μαθει όμως και γρήγορα μάλιστα.

sniper
03/06/2013, 15:30
Και της τελικής και της διαχειρισης ελαστικών.
Αυτό φάνηκε στα δοκιμαστικά όπου τα φρένα για την 1 στο Mugello είναι πολύ δύσκολο θέμα. Ο Cratchlow πχ εχει πει οτι ακόμα και τώρα δεν το χει καλά εκεί.
Ο Marquez μεχρι πρότινος ερχόταν εκει με τερμα γκάζι και 280 χλμ, ενω στα δοκιμαστικά για πρωτη φορά με Motogp μηχανάκι ήρθε με 340+ και κινδύνεψε παρα πολύ.
Επίσης δεν έχει ακόμα την εμπειρία των bridgestone που μεσα σε μερικούς γύρους μπορούν να την 'ακούσουν' άσχημα. Ετσι έφαγε την τούμπα κι εχασε το βάθρο.

Θα τα μαθει όμως και γρήγορα μάλιστα.

OK, σωστά... κι αυτή η Bidgestone... ένα λάστιχο της προκοπής, αγωνιστικό ή πολιτικό δεν θα βγάλει ποτέ! :moutza:

0restis
03/06/2013, 15:40
ο πιτσιρικος εκανε αρκετη ωρα για να περασει τον ντανι και τον περασε αφου ειχε κοψει αρκετα την ταχυτητα του..!!!τι σας κανει να πιστευετε οτι θα μπορουσε να περασει στα ισια το λορενθο που εριχνε τον χρονο του η γυρνουσε με τρομερη σταθεροτητα?
το πολυ πολυ να εκανε καμια @@ και να πεφτανε και οι δυο...οπως την εκανε απο μονος του και σαβουργιαστηκε ακομα μια φορα!!!

sapila racing
03/06/2013, 15:43
ο πιτσιρικος εκανε αρκετη ωρα για να περασει τον ντανι και τον περασε αφου ειχε κοψει αρκετα την ταχυτητα του..!!!τι σας κανει να πιστευετε οτι θα μπορουσε να περασει στα ισια το λορενθο που εριχνε τον χρονο του η γυρνουσε με τρομερη σταθεροτητα?
το πολυ πολυ να εκανε καμια @@ και να πεφτανε και οι δυο...οπως την εκανε απο μονος του και σαβουργιαστηκε ακομα μια φορα!!!

Mα δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει τον Lorenzo, πόσο μάλλον να τον περάσει.

Επίσης ο Pedrosa μετα την τούμπα του Marquez πήγε λίγο πιο γρηγορα μεχρι τον τελευταίο γύρο που έκοψε, αυτό ειναι τακτική. :wave2:

sniper
03/06/2013, 15:43

Εσένα τι σε κάνει να λες αυτά που λες;

sniper
03/06/2013, 15:45
Mα δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει τον Lorenzo, πόσο μάλλον να τον περάσει.

Επίσης ο Pedrosa μετα την τούμπα του Marquez πήγε λίγο πιο γρηγορα μεχρι τον τελευταίο γύρο που έκοψε, αυτό ειναι τακτική. :wave2:

Αν τον αφηνε ο κοντοστούπης να περάσει 9 γυρους πριν το τέλος, ο μικρός θα τον έφτανε το Χόρχε. Αν θα τον πέρναγε άλλη ιστορία, μάλλον όχι όμως.

est
03/06/2013, 15:50
Αν τον αφηνε ο κοντοστούπης να περάσει 9 γυρους πριν το τέλος, ο μικρός θα τον έφτανε το Χόρχε. Αν θα τον πέρναγε άλλη ιστορία, μάλλον όχι όμως.
Και γιατί να τον αφήσει ο κοντός;;
Αγώνας δεν είναι; Φιλανθρωπικό σκοπό έχει;
Αλλά και στην περίπτωση που πέρναγε ο Μαρκέζ 2ος και κυνηγούσε τον Γιώργη, το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν να πέσει πιο γρήγορα..

0restis
03/06/2013, 15:51
Εσένα τι σε κάνει να λες αυτά που λες;

το οτι τα honda άρχισαν να γλιστράνε και ο άλλος κατέβαζε το γυρολογιο...και προφανως ο μικρος δυσκολεύτηκε αρκετα να περασει τον ντανι που εχανε σε αποδοση,πως να περασει τον χορχε?με τι?
και ποιος μας λεει οτι ο χορχε δεν θα ανοιγε και αλλο? ειδες τι διαφορα τους εκανε στα φρενα μονο απο την ενα?? χαος..

sniper
03/06/2013, 15:54
Και γιατί να τον αφήσει ο κοντός;;
Αγώνας δεν είναι; Φιλανθρωπικό σκοπό έχει;
Αλλά και στην περίπτωση που πέρναγε ο Μαρκέζ 2ος και κυνηγούσε τον Γιώργη, το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν να πέσει πιο γρήγορα..

To να τον αφήσει ήταν σχήμα λόγου.

Φυσικά και είναι αγώνας αλλά είναι φανερό ότι ο μικρός είναι πιο γρήγορος από τον κοντό! Δλδ ποιος έχει μάτια και δεν το βλέπει;

Τώρα αν θα έπεφτε ή όχι δεν το ξέρουμε. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Αν κυνήγαγε τον Χόρχε αντί του Ντάνι μπορεί να έιχε διαφορετικές γραμμές και να μην έπεφτε ή να έπεφτε γρηγορότερα.

Ο χόρχε πάντως πήγαινε σούπερ τάπα με τα ίδια λάστιχα και μια χαρά δεν έπεσε.

sapila racing
03/06/2013, 15:55

Αμφιβάλλω πολύ για το οτι θα τον έφτανε.
Μαλλον απλά θα έτρωγε την τούμπα νωρίτερα.

Δεν καταλαβε γιατί έπεσε. Ανελυαν τα data (αυτα τα data δεν τα λενε όλα) κι εβλεπε οτι στον 3ο γυρο απο το τελος (που έπεσε) μπήκε με ίδια γραμμή και χλμ όπως και στον προηγούμενο.
Τα λάστιχα όμως δεν ήταν τα ίδια, ό Pedrosa το ήξερε, ο Marquez δεν το ήξερε. ;)

edit: Επίσης προσεξτε αυτό που έγραψα λίγο πιο πάνω. Μολις ο Marquez έπεσε, ο Pedrosa επιταχυνε για 2 γυρους κι εκοψε παλι στον τελευταίο.
Εχει πολύ ζουμί αυτη η κίνηση, αυτα θα τα καταλάβει του χρόνου ο Marquez.

sniper
03/06/2013, 16:08
Αμφιβάλλω πολύ για το οτι θα τον έφτανε.
Μαλλον απλά θα έτρωγε την τούμπα νωρίτερα.

Δεν καταλαβε γιατί έπεσε. Ανελυαν τα data (αυτα τα data δεν τα λενε όλα) κι εβλεπε οτι στον 3ο γυρο απο το τελος (που έπεσε) μπήκε με ίδια γραμμή και χλμ όπως και στον προηγούμενο.
Τα λάστιχα όμως δεν ήταν τα ίδια, ό Pedrosa το ήξερε, ο Marquez δεν το ήξερε. ;)

edit: Επίσης προσεξτε αυτό που έγραψα λίγο πιο πάνω. Μολις ο Marquez έπεσε, ο Pedrosa επιταχυνε για 2 γυρους κι εκοψε παλι στον τελευταίο.

Δεν διαφωνώ, απλά λέω οτι δεν ξέρουμε.

Όλα αυτά είναι εικασίες....

byron
03/06/2013, 16:29
Μολις ο Marquez έπεσε, ο Pedrosa επιταχυνε για 2 γυρους κι εκοψε παλι στον τελευταίο.

Αμφιβάλλω πολύ οτι έγινε έτσι.
Το ποιό πιθανόν είναι όταν του έβγαλαν ταμπέλα MARQ OUT, να κατάλαβε MARQ FUCK YOU και να του πήρε δύο γύρους μέχρι να πάρει χαμπάρι. :tooth:

georgio
03/06/2013, 17:46
1ος γύρος on-board with Crutchlow: http://www.youtube.com/watch?v=4QYJNsGn_Vo

0:16 παναγίτσα μου... :eek:

Argonautis46
03/06/2013, 18:02
1ος γύρος on-board with Crutchlow: http://www.youtube.com/watch?v=4QYJNsGn_Vo

0:16 παναγίτσα μου... :eek:

0:16 :eek: θα το ξεζουμισει το ντουκχχατι λεμε

endopandou
03/06/2013, 18:15

Καλά αυτή η καραμέλα με την τηλεμετρία ώρες ώρες είναι για γέλια. Οκ ρε σεις, η τελέμετρυ έδειξε ίδια ταχύτητα, ίδιο άνοιγμα στο γκάζι αλλά δεν έδειξε το σημείο της ασφάλτου που βρισκόταν ο μοτοσακός, ούτε την κατάσταση των ελαστικών, ούτε τη θερμοκρασία και την κατάσταση της πίστας που και αυτή μεταβάλλεται έστω και ελάχιστα.
Αν δηλαδή στους προηγούμενους γύρους ήταν κυριολεκτικά στο όριο ενώ σε αυτόν τα λάστιχα με έστω και λίγο μεγαλύτερη φθορά σε συνδυασμό με 50 πόντους πιο ανοιχτά απο την ιδανική γραμμή (που όντως ήταν) πολύ θέλει;
Δηλαδή τι άλλο να ήταν; Αυτός πήγαινε το ίδιο και τον έριξε το αόρατο χέρι του Ντάνι σαν τα minibikers? Είπαμε...
Και καταλήγουμε πως όντως ο Ντάνι και οι άλλοι αυτά τα πράγματα τα υπολογίζουν λόγω εμπειρίας.

MG-KTiNoS
03/06/2013, 18:25
Αν ο Ντάνι ήταν ο τυχερός της ημέρας τότε ο κρατσακρουτσας:panic: τι να πει κ αυτος ο άμοιρος που πρεπει να συμβουν τα όσα για να πάρει podium (ΠΡΟΣΟΧΗ!!!) οχι επειδη δν τα αξίζει, τα αξίζει και με το παραπάνω και αυτο το παραπάνω είναι ένα εργοστασιακό μηχανάκι.

:lol:

(που δεν θα δει ΠΟΤΕ γιατί είναι χασογκόλης)

MG-KTiNoS
03/06/2013, 18:28
Που το είδες κτήνε; Κάνα λινκάκι παίζει και για εμας τους πικραμένους;

BBC, το είπε ο Μπρίβιο. θα κάνουν τεστ λέει και ΑΝ είναι καλά θα αποφασίσουν. ΦΥσικά ο Κλάτσλοου :lol:τους αρέσει !
(αυτός δεν ξέρω αν θέλει να πάει, αλλά θα μου πείς εδώ ήθελα να πάει στο ντουλάπι στη σουζούκι δε θα πάει...)

MG-KTiNoS
03/06/2013, 18:32
οπαδός τού γιατρού είμαι,αλλά ρε παίδες,χωρίς αυτόν το πρωτάθλημα είναι εντελώς άκαυλο.Μακάρι να βγουν κάποιοι με την τρέλλα,το ταλέντο και τη προσωπικότητά του και να δούμε αγώνες.

Τέλος πάντων,πολύ hitec έχει γίνει το άθλημα κι εμένα δεν μ' αρέσουν τα ρομποτάκια.Βλέπω και θα βλέπω αγώνες από αλκοολίκι από συνήθεια από ελπιδα πως κάτι θα γίνει....αλλά το μόνο απρόσμενο είναι οι τούμπες,ενώ λίγα χρόνια πριν,οι προσπεράσεις στο όριο και οι ταχυκαρδίες(και οι τούμπες).Μού λείπουν αυτά και μακάρι να ξανάρθουν!

Δεν είναι ο γιατρός που κάνει το πρωτάθλημα άκαυλο. Είναι τα λίγα μηχανάκια και οι μεγάλες διαφορές χρόνου ανάμεσα τους

Το δυστύχημα στο Μουτζέλο παίδες ήταν τα φτουκάτια.
Αν σε αυτή την πίστα που είχαν κάνει τόσες δοκιμές το μόνο που κατάφεραν ήταν 20 δευτ ο ένας 27 ο άλλος και οι Πίρο με Γιανόνε χαοτικά πίσω, κλάφτα Χαράλαμπε. Στις άλλες που δεν τους πάνε τι σκατά θα κάνουν; Ακριβώς αυτό, σκατά και όσο δεν τα καταφέρνουν καλά αυτοί, τόσο χάνουμε εμείς σαν θεατές. Τεσπα φαντάζομαι πως θα τρώνε σφαλιάρες ακόμα και απο την υπέροχη και καταπληκτική (αντικειμενικά μιλώντας...) Suzuki. :wave2:

Αν δεν έρθει το νέο μικρό μοτέρ, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Είναι τούβλα.

stefanos
03/06/2013, 18:36
Και καταλήγουμε πως όντως ο Ντάνι και οι άλλοι αυτά τα πράγματα τα υπολογίζουν λόγω εμπειρίας.

Νταξ από τους πολλούς υπολογισμούς το καταντήσαμε σκάκι το άθλημα.

Και μιάς και αναφερόμαστε στο mugelo πήρε το μάτι μου και αυτό όσον αφορά το HRC : http://world.honda.com/news/2013/c1305302014-Dakar-Rally-Riders/index.html

Antonisss
03/06/2013, 18:40
Rossi - Bautista από τις κερκίδες

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=luDMBBx4UCE

MG-KTiNoS
03/06/2013, 18:42
ο άλλλος του φωνάζει μαλεντέτ, μαγιάαααλεεεε (καταρμέν, γουρούνι)

Antonisss
03/06/2013, 18:43
:lol: :lol: :lol:

292030

Antonisss
03/06/2013, 18:44
ο άλλλος του φωνάζει μελένετ, μαγιάαααλεεεε (καταρμέν, γουρούνι)

Στον Bautista?

MG-KTiNoS
03/06/2013, 18:55
προφανώς ....

KostasV2
03/06/2013, 19:11
ο άλλλος του φωνάζει μελένετ, μαγιάαααλεεεε (καταρμέν, γουρούνι)

Μαλεντέτο - κολιόνε - κάτσο - μαϊάλε του λέει για την ακρίβεια... :bawl:

DrIoannis
03/06/2013, 19:11
Πωωω πέριση που ήμουν Mugello:cry: θα το έβλεπα σχεδόν μπροστά μου!Ήταν καλός χτύπος τελικά...

Antonisss
03/06/2013, 19:18
Μαλεντέτο - κολιόνε - κάτσο - μαϊάλε του λέει για την ακρίβεια... :bawl:

Στόλισμα δηλαδή!

Antonisss
03/06/2013, 19:23
http://plus.autosport.com/free/feature/5359/toby-moody-marquez-comes-down-to-earth/

morpheus
03/06/2013, 22:45
Επίσης αλλο πράγμα να φτάσει καποιος καποιον κι αλλο να τον περάσει. ;)

Αυτή είναι ατάκα Πουρναρακη για formula 1. Στα motogp άμα φτάσει, θα περάσει (εκτός αν αυτός που φτάνει λέγεται πεδροσα)

spyrakos35
03/06/2013, 22:47
τι έγινε ρε παιδια.....

πάλι με τον κοντό τα βάλατε????

δυο αγώνες σερί πήρε, ε, βγήκε δεύτερος, άσχημα είναι????

MG-KTiNoS
03/06/2013, 23:13
Ο κοντός έχει το πάνω χέρι....
(κι ας μην είναι ο πιο καλός εκεί μέσα)
:cool:

(τώρα αν θα πάρει και το κάτω χέρι και θα τα κάνει κούπα είναι μια μεγάλη ιστορία.)

KostasV2
03/06/2013, 23:34
τι έγινε ρε παιδια.....

πάλι με τον κοντό τα βάλατε????

δυο αγώνες σερί πήρε, ε, βγήκε δεύτερος, άσχημα είναι????

Ό,τι και να κάνει, εδώ μέσα κάτι θα βρουν να του φορτώσουν.

MG-KTiNoS
03/06/2013, 23:43
Θτην Ιθπανία θα γίνει χαμόθ...

Μισός τίτλος είναι αυτό το ματσάκι !
:a015:
:hunter:
:whiteflag::priest:
:plaf:
:a016:

Argonautis46
04/06/2013, 00:12
Ό,τι και να κάνει, εδώ μέσα κάτι θα βρουν να του φορτώσουν.

Απο τη στιγμή που ο Στονερ το πήγαινε πιο ταπα σημαινει οτι πάει κ πιο ταπα απ'οτι το παει ο πεντροσας, βλέπουμε κ το μικρό να του σκαει μια προσπέραση απο δώ μία απο κει, ε βλέπουμε κ τον Λόρε στον προηγούμενο αγώνα να παίρνει τη χειρότερη θέση της καριέρας του κ τον πιτσιρικά να χαροπαλεύει για να το κρατήσει (ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ)....
Ε στον Πεντροζζζζζα θα τα φορτώσουμε :p
Το έχω πει ξανα οτι φέτος είναι η ευκαιρία του και μακάρι να τα καταφέρει να αναδειχτεί ως οδηγός. Μη πάνε στράφη τόσες νίκες και τοσα ρεκορ.

LogOutGoRide
04/06/2013, 07:06
Απο τη στιγμή που ο Στονερ το πήγαινε πιο ταπα σημαινει οτι πάει κ πιο ταπα απ'οτι το παει ο πεντροσας, βλέπουμε κ το μικρό να του σκαει μια προσπέραση απο δώ μία απο κει, ε βλέπουμε κ τον Λόρε στον προηγούμενο αγώνα να παίρνει τη χειρότερη θέση της καριέρας του κ τον πιτσιρικά να χαροπαλεύει για να το κρατήσει (ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ)....
Ε στον Πεντροζζζζζα θα τα φορτώσουμε :p
Το έχω πει ξανα οτι φέτος είναι η ευκαιρία του και μακάρι να τα καταφέρει να αναδειχτεί ως οδηγός. Μη πάνε στράφη τόσες νίκες και τοσα ρεκορ.

Φέτος είναι η ευκαιρία του και αν δεν το πάρει, πρέπει να πάρει τον πούλο.
Εγώ πάλι θα τον έδιωχνα είτε έτσι, είτε αλλιώς

giannis21
04/06/2013, 07:25
Ο ντανι θα παρει το φετινο,και απο κει και περα θα κινηθει σε ρηχα νερα 2-3 σεζον ακομα και φιναλε..κατι τετοιο μου βγαζει ο τυπος!δεν ειναι αντιπαθητικος(βλεπε χορχε)απλα δεν τον λες δυναμικο.

MG-KTiNoS
04/06/2013, 07:56
Ο ντανι θα παρει το φετινο,και απο κει και περα θα κινηθει σε ρηχα νερα 2-3 σεζον ακομα και φιναλε..κατι τετοιο μου βγαζει ο τυπος!δεν ειναι αντιπαθητικος(βλεπε χορχε)απλα δεν τον λες δυναμικο.

Κοίτα ΑΝ το πάρει φέτος μπορεί να κάνει και μια καλή μεταγραφή, στη Ντουκάτι πχ :lol: για ένα καλό ευ άπαξ...
Αν δε το πάρει τα ΣΒΚ ψάχνουν Ισπανούς που περισεύουν στα μοτο τζι πι.
2 τίτλο πάντως δε βλέπει.
Μέτριος ήταν πάντα και δεν θα αλλάξει τώρα.

Αν δεν ήταν έτσι μλκμένα τα πράματα θα μπορούσε να είναι ΤΟ ΟΝΟΜΑ στα 2,5...
(αλλά οι άσχετοι τα γ... κι αυτά)

υγ
Ο Στόνερ είναι πιο αντιπαθητικός από το Χόρχε να μη σου πω για το Ρόσσι που μου θυμίζει το Βοσκόπουλο και το Πάσχαλη.
Άστο το ριμάδι το σπορ, γέρασες.
ΦΤΑΝΕΙ
:bawl:

cityfly
04/06/2013, 09:15
Στανταράκι οτι αν φας ένα μηχανάκι απ΄την αριστερή μεριά που σε σπρώχνει προς τα έξω, δεν μπορείς να συνεχίσεις να στρίβεις δεξιά.
Παρόλο που δεν φαινόταν πάντως, θα μπορούσε να είχε άσχημη κατάληξη.

αυτό υπονοούσα....
ότι αναγκάστηκε να το σηκώσει αλλά έτσι όπως το έποιασε το πλάνο έμοιαζε σαν να τον πήρε καροτσάκι :)

farflung
04/06/2013, 13:26
Παιδες μην εχετε εμπαθειες,ολοι αυτοι ειναι καταπληκτικοι οδηγοι,για να μην παει ταπα ο Πεντροζα σημαινει οτι ειχε κακο στησιμο το Χοντα,και το ειπε και ο ιδιος οτι αλλαξαν τις ρυθμισεις για τον αγωνα απο αυτες των κατατακτηριων,φανηκε και στα 2 χοντα οτι ετρωγαν λαστιχο παραπανω απο το γιαμαχα,απλα ο μικρος δεν ειχε την εμπειρια να κανει λιγο κρατει στο γκαζι κι επεσε.
Δηλαδη ο Πεντροζα που πηγαινε ταπα στον περασμενο αγωνα που ηταν βρεγμενος ειχε τοτε @ρχιδι@ και τωρα του τα κοψαν,ας ειμαστε λογικοι.

MG-KTiNoS
04/06/2013, 15:01
Ο Πεντρόζα μια ζωή τα είχε μικρά...

(είπα μικρά, όχι καθόλου....)

Και δεν είμαι εμπαθής απλά έχω μάτια και βλέπω.

(ότι ο ΓιαΝΝονε είναι το πιο γαμάτο τιμόνι αλλά τον τρώει το Ισπανικό κατεστημένο)
:smokin:

:rotflmao:

farflung
04/06/2013, 15:39
Ο Πεντρόζα μια ζωή τα είχε μικρά...

(είπα μικρά, όχι καθόλου....)

Και δεν είμαι εμπαθής απλά έχω μάτια και βλέπω.

(ότι ο ΓιαΝΝονε είναι το πιο γαμάτο τιμόνι αλλά τον τρώει το Ισπανικό κατεστημένο)
:smokin:
Και αντιπεντροζας και αντιισπανος βλεπω,
μηπως εισαι και αντιολυμπιακος?

tasosm
04/06/2013, 15:48
Στο μοτοχεπε.κομ μολις σηλωσαν τον αγωνα onboard,ο Ροσι ειχε τρελο πατιναρισμα και ο Λορενζο λιγο ελειψε να ξυρισει τον Πεντ,επισης δειχνει και το πεσιμο του Ροσι απο την μοτοσυκλετα του,το μηχανακι του Μπαυ δεν φανηκε καθολου,απλως κουναει ο Ροσι και φευγει ευθεια.

Στην ευθεια εκκιν/τερμ. φενεται επισης ξεκαθαρα οτι ο Πεντ ειναι και γρηγοροτερος αλλα και οτι βαζει 6η νωριτερα απο Λορε.

spyrakos35
04/06/2013, 15:50

Παιδες μην εχετε εμπαθειες,ολοι αυτοι ειναι καταπληκτικοι οδηγοι,για να μην παει ταπα ο Πεντροζα σημαινει οτι ειχε κακο στησιμο το Χοντα,και το ειπε και ο ιδιος οτι αλλαξαν τις ρυθμισεις για τον αγωνα απο αυτες των κατατακτηριων,φανηκε και στα 2 χοντα οτι ετρωγαν λαστιχο παραπανω απο το γιαμαχα,απλα ο μικρος δεν ειχε την εμπειρια να κανει λιγο κρατει στο γκαζι κι επεσε.
Δηλαδη ο Πεντροζα που πηγαινε ταπα στον περασμενο αγωνα που ηταν βρεγμενος ειχε τοτε @ρχιδι@ και τωρα του τα κοψαν,ας ειμαστε λογικοι.

αποφασίστε επιτέλους αν θα τον λέμε εμπειρο πιτσιρικά ή άπειρο εξωγήινο..... :cool:

μέχρι τότε μπορεί να τρώει τις εκπαιδευτικές του τούμπες χαλαρά.....:evil:

σπαμ ον

δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό.... :p

MG-KTiNoS
04/06/2013, 15:51
Και αντιπεντροζας και αντιισπανος βλεπω,

νοπ...

Argonautis46
04/06/2013, 15:59

Πολυ πιθανό να ΜΗΝ πηγαινε ο Λορε ταπα στον περασμενο αγωνα και να σ φάνηκε οτι παει ταπα ο Πεντροσα :p (αστειάκι:a09:)
Πάντως πιστεύω οτι δεν έχεις δίκιο. ΟΚ θα σ κάτσει η στραβή του κακου στησίματος αλλα απο κει και πέρα είναι θέμα οδηγού. ΝΑΙ για εμάς είναι ΥΠΕΡκαταπληκτικοι οδηγοι αλλα για τα δεδομένα τους υπάρχουν κ κάποιοι που ξεχωρίζουν. Δεν είναι τυχαίο ας πούμε που ο χέιντεν ερχετε παντα δευτερος απο τον ομόσταυλο. Τυχαίο και θέμα στησίματος θα είναι αν ο χειντεν βγει μπροστα απο τον ομόσταυλο χαχαχαχα..
Ο Ροσσι με τον Λορε το ίδιο μηχανάκι έχουν, ο Λόρε παντα μπροστα είναι ομως. (Μπα το στήσιμο φταίει:blush:)

Εντελώς γενικά μιλώντας.. εγω πιστεύω οτι ο στόνερ θα αλλαζε στυλ οδήγησης και δε θα την παταγε όπως ο πιτσιρικας. σα τον Πεντροσα πάντως δε θα έκοβε. Άτοπο εντελώς.. απλα αυτο πιστευω

farflung
04/06/2013, 16:45
Πολυ πιθανό να ΜΗΝ πηγαινε ο Λορε ταπα στον περασμενο αγωνα και να σ φάνηκε οτι παει ταπα ο Πεντροσα :p (αστειάκι:a09:)
Πάντως πιστεύω οτι δεν έχεις δίκιο. ΟΚ θα σ κάτσει η στραβή του κακου στησίματος αλλα απο κει και πέρα είναι θέμα οδηγού. ΝΑΙ για εμάς είναι ΥΠΕΡκαταπληκτικοι οδηγοι αλλα για τα δεδομένα τους υπάρχουν κ κάποιοι που ξεχωρίζουν. Δεν είναι τυχαίο ας πούμε που ο χέιντεν ερχετε παντα δευτερος απο τον ομόσταυλο. Τυχαίο και θέμα στησίματος θα είναι αν ο χειντεν βγει μπροστα απο τον ομόσταυλο χαχαχαχα..
Ο Ροσσι με τον Λορε το ίδιο μηχανάκι έχουν, ο Λόρε παντα μπροστα είναι ομως. (Μπα το στήσιμο φταίει:blush:)

Εντελώς γενικά μιλώντας.. εγω πιστεύω οτι ο στόνερ θα αλλαζε στυλ οδήγησης και δε θα την παταγε όπως ο πιτσιρικας. σα τον Πεντροσα πάντως δε θα έκοβε. Άτοπο εντελώς.. απλα αυτο πιστευω
Δεν νομιζω να κρατιοταν στην βροχη ο Λορενθος,απλα δεν τοχει,και περσυ τελευταιο αγωνα στην βροχη την εφαγε την τουμπα του μολις ειδε οτι ερχοταν ο κοντος με τα χιλια,πανω σε αυτο λεω οτι ο κοντος εχει αντερα,
εκτος αυτου εγω μιλαω για την πρωτη πενταδα των οδηγων που πανω κατω ειναι οι ιδιοι,δεν μιλαω για τον Χειντεν που τον θελουν να πουλαν ντουκατια στην αμερικη ουτε για τον Μπραντλ που σε καθε αγωνα πεφτει,ουτε για τον Σμιθ.
Τωρα οσο για τον Στονερ ηταν μακραν ο γρηγοροτερος και αυτον αντιγρψαν οι αλλοι,αλλα κι αυτος εξαρτιοταν απο την μηχανη και το στησιμο και για να το καταλαβεις,οταν πειρε το πρωταθλημα με το τουβλο το πηρε γιατι φοραγε bridgestone kai oi alloi michellin,οταν την επομενη χρονια ο Ροσεας εβαλε βετο στην γιαμαχα να φορεσει κι αυτος bridgeston του σκισε τον κο... στο laguna seca μιας και ειχε και καλυτερο μηχανακι και τα κορυφαια λαστιχα,εδω φαινεται ποσο παιζει ρολο και η τελευταια λεπτομερεια σε αυτους τους οδηγους και ποσο εξαρτονται απο λαστιχα και στησιμο.

endopandou
04/06/2013, 17:03
και περσυ τελευταιο αγωνα στην βροχη την εφαγε την τουμπα του μολις ειδε οτι ερχοταν ο κοντος με τα χιλια,πανω σε αυτο λεω οτι ο κοντος εχει αντερα,

O Dani 2 καλούς βρόχινους αγώνες έχει όλους και όλους στην καριέρα του στα μεγάλα. Για αυτούς τους 2 φυσικά και θα του πούμε μπράβο, αλλά μόνο γι αυτούς. Οπότε το έχει άντερα βασισμένο στο συγκεκριμένο παράδειγμα δεν ευσταθεί.

Δεν νομιζω να κρατιοταν στην βροχη ο Λορενθος,απλα δεν τοχει,
Αυτό το σενάριο πως ο Γιώργος δεν είναι καλός στη βροχή απο που προκύπτει; Απ τους 2 αγώνες που δεν ήταν εξαιρετικός;

Γενικά μιλώντας ελπίζω να μην μας βρει καμιά καινούρια συμφορά με τον Ντάνι αυτή τη φορά και όσοι δεν λέμε μόνο καλά λόγια γι αυτόν να κατατασσόμαστε αυτόματα στους αντιπεντροζίστας... :tooth:

:beer:

Argonautis46
04/06/2013, 17:11
Γενικά μιλώντας ελπίζω να μην μας βρει καμιά καινούρια συμφορά με τον Ντάνι αυτή τη φορά και όσοι δεν λέμε μόνο καλά λόγια γι αυτόν να κατατασσόμαστε αυτόματα στους αντιπεντροζίστας... :tooth:

:beer:

+10000,3

KostasV2
04/06/2013, 18:02
Στην ευθεια εκκιν/τερμ. φενεται επισης ξεκαθαρα οτι ο Πεντ ειναι και γρηγοροτερος αλλα και οτι βαζει 6η νωριτερα απο Λορε.

Τελείως αυθαίρετο αυτό... Τεράστια ευθεία, κάνει κολλήτηρι επί 10 γύρους και δεν μπορεί καν να τον πλευρίσει, πόσο μάλλον να τον περάσει. Το γρηγορότερος που το βλέπεις;;;

giannis21
04/06/2013, 18:17
Κοίτα ΑΝ το πάρει φέτος μπορεί να κάνει και μια καλή μεταγραφή, στη Ντουκάτι πχ :lol: για ένα καλό ευ άπαξ...
Αν δε το πάρει τα ΣΒΚ ψάχνουν Ισπανούς που περισεύουν στα μοτο τζι πι.
2 τίτλο πάντως δε βλέπει.
Μέτριος ήταν πάντα και δεν θα αλλάξει τώρα.

Αν δεν ήταν έτσι μλκμένα τα πράματα θα μπορούσε να είναι ΤΟ ΟΝΟΜΑ στα 2,5...
(αλλά οι άσχετοι τα γ... κι αυτά)

υγ
Ο Στόνερ είναι πιο αντιπαθητικός από το Χόρχε να μη σου πω για το Ρόσσι που μου θυμίζει το Βοσκόπουλο και το Πάσχαλη.
Άστο το ριμάδι το σπορ, γέρασες.
ΦΤΑΝΕΙ
:bawl:

κατι τετοιο βλεπω.να παιρνει τιτλο φετος και να περιφέρεται μερικα χρονακια ακομα στα paddocks με ακομα ενα καλο συμβολαιο ισως.

οσο για τις αντιπαθειες:το ροσι τον λατρεψε ο κοσμος τοτε που ηταν το κωλοπαιδο που εβγαζε κολοδαχτυλο στο "ντιβισμο"(maximilian)και κερδιζε και τα πρωταθληματα με παθος..Ο κοσμος τον γουσταρε γιατι ηταν ενα παιδι.Τα τελευταια τρια χρονια αυτοι που τον λατρεψαν ή εστω τον θαυμασαν νιωθουν καποια απογοητευση αλλα δεν θα του γυρισουν την πλατη ετσι απλα.Τοσες συγκινησεις χαρισε!Απλα πρεπει να παρει καποιες πολυ γεναιες αποφασεις και τις καθυστερει!
Ο Casey οσο και αντιπαθης να ηταν ειχε ρε παιδι μου τρελα στην οδηγηση.Ειδικα με τον ντουκο ηταν συναρπαστικο να τον βλεπεις να πηγαινει ζω-πεθαινω.Με το χοντα ηταν απλα θεαματικος!
Ο Χορχε απο την αλλη ειναι μεθοδικος-ορθολογιστης-υπομονετικος.Δηλαδη βαρετος..σε βαθμο που σε εκνευριζει!Μεχρι και οι πανυγιρισμοι του δεν βγαζουν τρελα.Μεχρι και εκει μετρημενος.Ασε που αντιγραφει κιολας..:smokin:

giannis21
04/06/2013, 18:23
ρε σεις,αυτο το σχολιασαμε??

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=14347

τωρα το ειδα!περαστικα του..

Argonautis46
04/06/2013, 18:30
ρε σεις,αυτο το σχολιασαμε??

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=14347

τωρα το ειδα!περαστικα του..

xaxaxaxaxaxa Dimitri malaka

AUFGEBRACHT
04/06/2013, 18:58
xaxaxaxaxaxa Dimitri malaka

Βρίσκεις διασκεδαστικό το να πάθει κάποιος έμφραγμα;

KostasV2
04/06/2013, 19:07

Η είδηση καθεαυτή είναι λυπηρή, αλλά δυστυχώς η παρουσίαση της είναι κάπως γελοία...

LogOutGoRide
04/06/2013, 20:31
Περαστκά στο 2Δ απο μένα, μακάρι να γίνει γρήγορα καλά :beer:

MG-KTiNoS
04/06/2013, 20:32
Περαστκά στο 2Δ απο μένα, μακάρι να γίνει γρήγορα καλά :beer:

κι ας μεταδώσει και μερικά οτο τζι πι ακόμα !!!!

(έμείς ρου έχουμε)
:)

dimitris_speed
04/06/2013, 20:45
Περαστικά και αγύριστα. Όλα τα άλλα περιττά.

tasosm
04/06/2013, 20:55
Τελείως αυθαίρετο αυτό... Τεράστια ευθεία, κάνει κολλήτηρι επί 10 γύρους και δεν μπορεί καν να τον πλευρίσει, πόσο μάλλον να τον περάσει. Το γρηγορότερος που το βλέπεις;;;
1ον απο τον onboard αγωνα και 2ον απο τις δηλωσεις του Λορενζο,σε καθε γυρο μεχρι να κανει διαφορα τον πλευριζε,σε καποις φασεις τον περασε κιολας,δειχνει καμερα απο του Λορενζο το μοτοσακο που κοιταει πισω.

Τον ειδες τον αγωνα onboard?

Antonisss
04/06/2013, 22:01
Max Biaggi ‏@maxbiaggi 1h
Dopo un tramonto c'è sempre un alba di un giorno diverso.....
Giovedì sarò su Ducati@MotoGP per test
Hi all
Thursday i'll test Ducati@MotoGP

Κοίτα κάτι πρεζάκια... Αποσύρονται, λένε τέλος και δεν περνάνε 6-7 μήνες, να σου τα τεστ.... Και με άλλη εταιρεία!

Antonisss
04/06/2013, 22:10
Έμπαινε Χόρχε έμπαινε!

292101

AUFGEBRACHT
04/06/2013, 22:12
Έμπαινε Χόρχε έμπαινε!

292101

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ζήτησε συγγνώμη γιατί η κίνησή του ήταν ριψοκίνδυνη και επιθετική...

KostasV2
04/06/2013, 22:12
Κοίτα κάτι πρεζάκια... Αποσύρονται, λένε τέλος και δεν περνάνε 6-7 μήνες, να σου τα τεστ.... Και με άλλη εταιρεία!

Όπως το είπες. Πρεζάκια... (Με την καλή έννοια! :p )

tasosm
04/06/2013, 22:32
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ζήτησε συγγνώμη γιατί η κίνησή του ήταν ριψοκίνδυνη και επιθετική...
Ζητησε συγνωμη και στην συνεντευξη τυπου,επισης ο Πεντ ειπε στην ιδια συνεντευξη οτι του φανηκε ιδιαιτερα σκληρη η κινηση του Λορενζο.

Antonisss
04/06/2013, 22:42
Να μας συγχωρά ο Dani αλλά του άφησε μια πόρτα ΝΑ με το συμπάθειο... Αν περίμενε να μη μπει, ας πα να τρέξει αλλού...

endopandou
04/06/2013, 22:48
Είπαμε ρε σεις, μην το φτάσουμε απ το φέρ πλέι στο μαλακία πλέι. Νταξ...
Αν δεν έκανε αυτή την προσπέραση ο Γιώργος θα επρόκειτο για μέγα κοτόπουλο.- Τα υπόλοιπα είναι θεατρινισμοί.

Antonisss
04/06/2013, 22:48
Δηλαδή έλεος...

292102

KostasV2
04/06/2013, 22:53
Κι εμένα δε μου φανηκε κάτι το υπερβολικό...

endopandou
04/06/2013, 22:54
Δηλαδή έλεος...

292102

Αν ήταν κάνας άλλος και με φορτηγό θα έμπαινε :tooth:

KostasV2
04/06/2013, 23:13
Δηλαδή έλεος...

292102

Ε, κι εσύ το κάνεις να φαίνεται σαν να είχαν καμιά λεωφόρο ανάμεσα τους... Στην 1η εικόνα που έβαλες φαίνεται καλύτερα. Επιθετικο προσπέρασμα, αλλά μέσα στα όρια.

foogr01
04/06/2013, 23:49
Για Dani vs Jorghe : όλα είναι μες το "παιχνίδι". Ο κοντός έπρεπε να βγει να πει ότι ήταν έτσι και γιουβέτσι το προσπέρασμα και ο αχώνευτος έπρεπε να ζητήσει συγνώμη αφού θέλει να το παίζει politically correct. Ξέρουνε και οι δύο καλύτερα...

Argonautis46
05/06/2013, 00:52

Ναι ξεκαρδίστηκα... Πρώτα απ όλα δε διάβασα καν την είδηση, είδα μόνο το βίντεο.
Δεύτερο δε γέλασα με τον ΔΔ για να με διαπληκτίσεις. Γέλασα με το dimitri malaka που λένε το οποιο μου άρεσε το βρήκα εφυές και μπράβο μου που το είπα:beer:

ernti
05/06/2013, 02:15
Οι Ροσικοί πλέον έχετε γίνει πιο αξιολύπητοι κι απ τον ίδιο το Ρόσσι.
Δε ξέρω πόσο καιρό τώρα παρακαλάτε μια να βρέξει,μια να έρθουν
τα καινούρια ανταλλακτικά από τη Ντουκάτι,πρώτα περιμέναμε να το βρεί
μετά έπρεπε να φτιάξει το Ντουκάτι ο -πως τον λένε-,τώρα βέβαια τους
ξύνισε κι ο μηχανικός ο πρώην θεός γέρασε λέει τώρα,φταίει και το μηχανάκι
φταίει κι η ομάδα,
κι όλοι οι άλλοι.Σαν τον Μπιάτζι ένα πράμα.
Πραγματικά λυπηρό
Ειχε την ευκαιρία να φύγει βασιλιάς,και θα φύγει..
Συνεχίστε να τα βάζετε με τον Μπαουτίστα.ΑΥΤΟΣ φταίει.

fkol k4
05/06/2013, 06:56
φταίει κι η ομάδα,
Πραγματικά λυπηρό

Από εδώ (http://www.moto.gr/forums/misc.php?do=showrules):

Κανόνας #1:
Δεν προσβάλλουμε, παρενοχλούμε, υποβιβάζουμε ή απειλούμε με οποιονδήποτε τρόπο άλλα μέλη.
Ο κανόνας ισχύει και για τα προσωπικά μηνύματα, ασχέτως του γεγονότος πως είναι ορατά μόνο στους αποστολείς και παραλήπτες.

Αν θεωρούμε αξιολύπητους τους συνομιλητές μας, καλό είναι να μη μετέχουμε καν στη συζήτηση.
Το να γράφουμε μόνο και μόνο για να προσβάλλουμε δεν ωφελεί, ειδικά εφόσον πρόκειται για κάτι δευτερεύουσας σημασίας όπως το Moto GP.
Επίσης, με το παραπάνω παίρνει η μπάλα όλους όσους υποστηρίζουν τον Rossi. Θεωρείς πως όλοι ανεξαιρέτως είναι αξιολύπητοι;

Argonautis46
05/06/2013, 08:00
δείτε και αυτό που δε το έχει ανεβάσει κανένας
http://www.youtube.com/watch?v=jmuHwJ3L1sM :wave2:
παρόλα αυτα κ πάλι δεν ξέρεις τι βλέπει εκείνη την ώρα ο καθένας
Ο χαρακτηρισμός αγωνιστικό ατυχημα(???) που του έδωσαν(νομίζω) ειναι ότι πρέπει

RaGe_Raptor
05/06/2013, 08:04
φταίει κι η ομάδα,
Πραγματικά λυπηρό

Συνέχισε να χώνεις μεγάλε τα πας πολύ ωραία ... Ανεβάζεις το επίπεδο του φόρουμ... Τέτοιους θέλουμε...:cry:

sapila racing
05/06/2013, 09:04
φταίει κι η ομάδα,
Πραγματικά λυπηρό

ernti σου έχει κολλήσει το YPVS μάλλον. :bawl:

cityfly
05/06/2013, 09:27
δείτε και αυτό που δε το έχει ανεβάσει κανένας
http://www.youtube.com/watch?v=jmuHwJ3L1sM :wave2:
παρόλα αυτα κ πάλι δεν ξέρεις τι βλέπει εκείνη την ώρα ο καθένας
Ο χαρακτηρισμός αγωνιστικό ατυχημα(???) που του έδωσαν(νομίζω) ειναι ότι πρέπει

επιτέλους ένα καθαρό βίντεο :)

akaposto
05/06/2013, 10:04
ε τώρα τι να κάνουμε που βρέθηκε ο αργός στην γρήγορη γραμμή;
:D

TROOPER
05/06/2013, 10:40
1.χαλαρωστε.
2.γι' αυτο ο ροσσι ειναι μεγαλος. γιατι εφτιαξε το κρανος με τα ανθρωπακια στο πλαι ακομπλεξαριστα και δεν μυξοκλαιει που ο αλβαρο τον εθεσε εκτος αγωνα σε αντιθεση με τις κοτες νταναιντερνασιολναλ:''ο γιωργος ηταν επιθετικος'' και χορχεντελαπαρτονκαικουνατον:''συγγνωμη ντανα καλη μου!ηταν μια στιγμη αδυναμιας!'' ουστ λουγκρες!!!
μαρκ καντους και τους 2 να μοιαζουνε οι μεγαλυτερες αδερφες ρε φιλε!!!:evil::p

GIXXERAKIAS
05/06/2013, 12:13
Ο Αλβάρο τον έδιωξε από τον αγώνα...μάλιστα...συνεχίστε να το λέτε κάθε λεπτό που περνάει και θα το πιστέψετε,μπορείτε να το κάνετε και σάν άσκηση πάνω στην μηχανή.Στο επόμενο τρακ ντέυ όταν κάποιος πάει να σάς περάσει από εξωτερική,σηκώστε την μηχανή απότομα πιό νωρίς από όλους χωρίς κανένα λόγο και ρίξτε την πάνω σε εκείνον που τόλμησε να προσπαθήσει να σας περάσει.Θα έχετε κάνει ακριβώς το ίδιο με τον Ρόσσι.

Το βίντεο που πόσταρε ο Αργοναύτης δείχνει την αλήθεια,αν δεν μπορείτε να την δείτε ανήκετε στις ομάδες ποδοσφαίρου και τους συνδέσμους τους που το μόνο που ξέρουν είναι ούγκα-μπούγκα και ξερό ψωμί από την ομάδα μας.

Καλημέρα μας.

sapila racing
05/06/2013, 12:22
Ο Αλβάρο τον έδιωξε από τον αγώνα...μάλιστα...συνεχίστε να το λέτε κάθε λεπτό που περνάει και θα το πιστέψετε,μπορείτε να το κάνετε και σάν άσκηση πάνω στην μηχανή.Στο επόμενο τρακ ντέυ όταν κάποιος πάει να σάς περάσει από εξωτερική,σηκώστε την μηχανή απότομα πιό νωρίς από όλους χωρίς κανένα λόγο και ρίξτε την πάνω σε εκείνον που τόλμησε να προσπαθήσει να σας περάσει.Θα έχετε κάνει ακριβώς το ίδιο με τον Ρόσσι.

Το βίντεο που πόσταρε ο Αργοναύτης δείχνει την αλήθεια,αν δεν μπορείτε να την δείτε ανήκετε στις ομάδες ποδοσφαίρου και τους συνδέσμους τους που το μόνο που ξέρουν είναι ούγκα-μπούγκα και ξερό ψωμί από την ομάδα μας.

Καλημέρα μας.

:a21:

Bladerunner
05/06/2013, 13:00
Στο επόμενο τρακ ντέυ όταν κάποιος πάει να σάς περάσει από εξωτερική,σηκώστε την μηχανή απότομα πιό νωρίς από όλους χωρίς κανένα λόγο και ρίξτε την πάνω σε εκείνον που τόλμησε να προσπαθήσει να σας περάσει.Θα έχετε κάνει ακριβώς το ίδιο με τον Ρόσσι.

Αν το κάνεις, θα διαπιστώσεις ότι "απλά θα σπρώξεις" τον άλλον προς τα έξω. Μπορεί να τον βγάλεις και στο χωράφι. Και να πέσει ίσως. Εσύ μια φορά δύσκολα θα βγεις εκτός πορείας. Και αν μάλιστα σε λένε Rossi, ακόμα δυσκολότερα.

Antonisss
05/06/2013, 13:35
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πως, ενώ για να στρίψει δεξιά, ο Bautista και ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι εκείνη τη στιγμή καβάλα στο RCV του, πρέπει να δει τη στροφή και να λοκάρει το μάτι στο apex, που σημαίνει ότι το κεφάλι δεν κοιτάει ευθεία αλλά διαγώνια, δεν βλέπει τον άλλον που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα του...

Bladerunner
05/06/2013, 13:51
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πως,(...) δεν βλέπει τον άλλον που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα του...

Μάλλον νόμιζε ότι προλάβαινε να κλείσει την πόρτα.

sapila racing
05/06/2013, 13:53
Μάλλον νόμιζε ότι προλάβαινε να κλείσει την πόρτα.

Iσως αλλά το θέμα είναι οτι ήταν και λίγο πιο μπροστά του.

Bladerunner
05/06/2013, 13:57
Χίλια δυο θα μπορούσε να νόμιζε. Για παράδειγμα ότι είχε περισσότερη φόρα και θα προλάβαινε να χώσει μούρη. Μπορεί όντως να κοίταγε τόσο μακριά και να μην το αντιλήφθηκε. Ακόμα και οι παγκόσμιοι κάνουν λάθη.

RaGe_Raptor
05/06/2013, 14:11
προφανώς πάει και πέφτει πάνω του ο bau ... και είναι πιο μπροστά ο rossi αποκλείεται να μην τον είδε...απλά έκανε ακόμη μια αψυχολόγητη κίνηση....

byron
05/06/2013, 14:15
Χίλια δυο θα μπορούσε να νόμιζε. Για παράδειγμα ότι είχε περισσότερη φόρα και θα προλάβαινε να χώσει μούρη.

Πιθανόν...είναι γνωστή κότα ο Ρόσσι στα φρένα και θα φαντάστηκε πως τον έχει.

Bladerunner
05/06/2013, 14:17
Πιθανόν...είναι γνωστή κότα ο Ρόσσι στα φρένα και θα φαντάστηκε πως τον έχει.
...

Ακόμα και οι παγκόσμιοι κάνουν λάθη.

byron
05/06/2013, 14:20
μαζί σου Δημήτρη. Λάθος έγινε και έτσι το αντιμετώπισαν όλοι.

Thats racing κλπ.

Argonautis46
05/06/2013, 14:23
Χίλια δυο θα μπορούσε να νόμιζε. Για παράδειγμα ότι είχε περισσότερη φόρα και θα προλάβαινε να χώσει μούρη. Μπορεί όντως να κοίταγε τόσο μακριά και να μην το αντιλήφθηκε. Ακόμα και οι παγκόσμιοι κάνουν λάθη.

Αυτό ακριβώς ρε παιδια. Πόρωση είναι αυτη. Προσπαθούν να πλασαριστούν όσο καλύτερα γίνεται κ δεν έχουν πάρει ακόμα σταθερές γραμμές ούτε ομαλές ταχύτητες.
Πιστεύω οτι τον έβλεπε τον ροσσι(τι διάολο) απλα μάλλον κατi λαθος υπολόγισε:bawl:
Γενικά ο Ρόσσι δε μ φαίνεται να κάνει καμια απότομη αλλαγή πορείας ή καμια απότομη επιτάχυνση.. Who knows :a12: