Σύνδεση

View Full Version : Πού επήγανε τα θρέντια???

pipe_smoker
27/05/2013, 11:44
Τί έγινε ρε παιδιά? :uplate:

Γκαβώθηκα εγώ ή τα έφαγε η μαρμάγκα?

Εξηγώ:

Βλέπεις "Γενικά: Θέματα 23.672" ανοίγεις τα "Γενικά" κι έχει 65 θέματα. Πού είναι τα υπόλοιπα ...... τόσα? (βαριέμαι να κάνω την αφαίρεση :lol: )

Το ίδιο και στα "Ανέκδοτα & humor". Από 12.028 που δείχνει, ανοίγεις κι έχει 8. Πού πήγαν τα υπόλοιπα 12.020? (εδώ ήταν πιο εύκολη η αφαίρεση)

Στις αντπαραθέσεις έχει ξωμείνει ένα θεματάκι μονάχο του :sad: Ακολουθούμε τακτική εθνικής συμφιλίωσης?

Τί τρέχει?

Dimos35
27/05/2013, 11:54
Κάτω αριστερά υπάρχει κομβίον επιλογής προβολής θεμάτων. Η προεπιλογή είναι νομίζω 1 μήνας. Το αλλάζεις και βουαλά. :beer:

Sapadak
27/05/2013, 11:55
Εχει να κάνει με ρυθμίσεις του χρήστη
Πχ εγω βλέπω 599 θέματα

291333

McGyver
27/05/2013, 11:58
Ό,τι είπαν οι από πάνω...

Κάθε ενότητα έχει κάποια default όρια για την προβολή των θεμάτων.
Αυτό γίνεται κυρίως για λόγους επιμερισμού του φόρτου στη βάση δεδομένων.

Καθένας μπορεί να κάνει override τα defaults μέσα από τον πίνακα ελέγχου, στις "Γενικές επιλογές".

pipe_smoker
27/05/2013, 12:04
Κάτω αριστερά υπάρχει κομβίον επιλογής προβολής θεμάτων. Η προεπιλογή είναι νομίζω 1 μήνας. Το αλλάζεις και βουαλά. :beer:

Σε ευχαριστώ.

Αλλά μάλλον τις τελευταίες μέρες μπήκε σαν προεπιλογή ο ένας μήνας γιατί εμένα ανέκαθεν όλα μου τα εμφάνιζε. (να το έκανα εγώ ενώ υπνοβατούσα το αποκλείω).

ΥΓ. Κι απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει τρόπος να αποθηκευτεί η επιλογή. Επιλέγω "από Αρχή" για παράδειγμα (και πάλι τα κουκιά δε βγαίνουν αλλά μιλάμε για πολύ μικρή απόκλιση από αυτό που δείχνει στην κεντρική σελίδα) και αν μπω σε άλλη κατηγορία ή αν βγω από την ίδια και ξαναμπώ πάλι του τελευταίου μήνα μου δείχνει.

pipe_smoker
27/05/2013, 12:04
Καθένας μπορεί να κάνει override τα defaults μέσα από τον πίνακα ελέγχου, στις "Γενικές επιλογές".

Εδώ είμαστε :beer:

McGyver
27/05/2013, 12:27
Clarifications provided...

:a3: