PDA

View Full Version : Aγορα φτιαγμενου glx

Σελίδες : 1 [2]

stefanos
30/05/2013, 00:19
Τράβα Ζεφύρι και γύρνα με ένα αλουμινοχαρτάκι με φούντα. Βάλτο μαζί με το δίπλωμα και σε έλεγχο βγάλτο επιδεικτικά κι ανέμελα... Εγγυημένα δε θα ψάξει για αριθμό κινητήρα.

Μήπως θεωρηθεί προσπάθεια χρηματισμού του οργάνου:confused:

SHOOTER045
30/05/2013, 00:25
Τα cm εάν είναι κυβικά τα σβήνεις με μπλάνκο για μηχανές αλλά να είναι αδιάβροχο... εάν είσαι τυχερός μπορεί ο τροχαίος να φοράει γυαλιά, τον σκουντάς του πετάς ένα "ωωω, συγγνώμη ήταν τυχαίο" , πέφτουν τα γυαλιά και τα κλωτσάς μακρυά.

Υ.Γ. Ρώτα τον πρώτα αν έχει ανταλλακτικό ζευγάρι ή μην το κάνεις κοντά σε φανάρια γιατί οι Πακιστανοί πουλάνε γυαλιά μυωπίας με €3.
ρε κοιτα τον.........
με αρρωστησες λεμε....:a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46:

blooddead
30/05/2013, 00:29
Τελοςπαντων ευχαριστω παρα πολυ ολους για την βοηθεια , θα δω τι θα κανω και μολις παρω το μηχανακι θα ενημερωσω ξανα. :wave2:

whatever
30/05/2013, 00:31
Ναι αυτα τα ξερω ηδη, αυτο που προσπαθω να βρω τοση ωρα ηταν καποιος τροπος να μην φαινεται η αλλαγη του μοτερ. Δηλαδη ναι μεν του βαζουμε το αλλο μοτερ, αλλα αλλαζουμε τα καπακια, σβηνουμε καπως το cm του κυλινδρου, αλλα τελικα υπαρχει ακομα ο αριθμος του κινητηρα στην αδεια...:(

Αυτος ο αριθμος φαινεται ευκολα ομως? Δηλαδη αν με σταματησει η τροχαια για ελεγχο και δει οτι εχω ολα τα απαραιτητα χαρτια κλπ και δεν δει τποτα παραξενο στο μοτερ(αφου απεξω μονο το honda) θα φαινεται. Θα κατσει να ψαχνει και για αρ κινητηρα? Το κανουν σε ολους αυτο?:confused:

Ο μόνος τρόπος να φαίνεσαι νόμιμος, είναι να είσαι!

Μην ψάχνεις παραθυράκια, ακόμα και να το κρύψεις, αν θέλει ο άλλος να σου κάνει λεπτομερή έλεγχο θα τον κάνει και θα δει ότι κάτι δεν πάει καλά.

AUFGEBRACHT
30/05/2013, 00:33
Τελοςπαντων ευχαριστω παρα πολυ ολους για την βοηθεια , θα δω τι θα κανω και μολις παρω το μηχανακι θα ενημερωσω ξανα. :wave2:

Στο είπα και με πμ στο γράφω και δημοσίως: είσαι ωραίος τύπος πάντως και ακομπλεξάριστος!!! :beer: Καλή σου νύχτα παιχταρά!!!

Argonautis46
30/05/2013, 00:39
Τράβα Ζεφύρι και γύρνα με ένα αλουμινοχαρτάκι με φούντα. Βάλτο μαζί με το δίπλωμα και σε έλεγχο βγάλτο επιδεικτικά κι ανέμελα... Εγγυημένα δε θα ψάξει για αριθμό κινητήρα.

Ζεφύρι ειπαμε ε?? :a01:

νομίζω σε υπερκαλύψανε με τις απαντήσεις
στην τελική τραβα σε ένα χωριο που δε θα έχεις κανενα θέμα.. εγω κ με 650αρι κυκλοφορούσα :a22::a22::a22::a22::a22:

taskon
30/05/2013, 14:30
καλα που υπαρχουν και αυτα τα threads και ξεχνιομαστε λιγο!!!

Στα σοβαρα τωρα τι να πεις σε ενα κ@υλωμενο 16χρονο για νομιμοτητα και σεβασμο οταν το μονο πραγμα που εχει στο κεφαλι του ειναι να τελικιασει το ρημαδοπαπι. Τα παιδια και ειδικα αυτα τα φυλαει ο Θεος λεγανε και ισως εχουν δικιο

SHOOTER045
30/05/2013, 15:59
εμας τοτε ποιος μας φυλαγε?
στα 17 μου ειχα αγορασει ΙΤ 250,για 2 χρονια το ειχα στο σπιτι ενος ξαδερφου μου και το παρουσιαζα σαν δικο του,κρανος ΠΟΤΕ αλλα ευτυχως στη κρισιμη μερα ετυχε να φοραω-την εβγαλα με ενα βγαλμενο χερι απο τον ωμο-και το κρανος μια ωραιοτατη τρυπα λιγα χιλιοστα απο το κρανιο μου,απο μια φυτεμενη πετρα
ολα αυτα μετα απο αλματα που πηγα να κανω
εκει καταλαβα οτι το μπροστινο δεν φουσκωνε-σκλυραινε απο τις βαλβιδες που ειχα-ηταν για εξαερωση-
εμεις και πολλοι σαν εμας γλιτωσαμε και προσεχουμε οσο μπορουμε
το θεμα ειναι αυτα τα παιδια να γλιτωσουν και να τα φυλαει λιιιιγο παραπανω αυτος ο θεος...

dimzan
30/05/2013, 16:08
εμας τοτε ποιος μας φυλαγε?
στα 17 μου ειχα αγορασει ΙΤ 250,για 2 χρονια το ειχα στο σπιτι ενος ξαδερφου μου και το παρουσιαζα σαν δικο του,κρανος ΠΟΤΕ αλλα ευτυχως στη κρισιμη μερα ετυχε να φοραω-την εβγαλα με ενα βγαλμενο χερι απο τον ωμο-και το κρανος μια ωραιοτατη τρυπα λιγα χιλιοστα απο το κρανιο μου,απο μια φυτεμενη πετρα
ολα αυτα μετα απο αλματα που πηγα να κανω
εκει καταλαβα οτι το μπροστινο δεν φουσκωνε-σκλυραινε απο τις βαλβιδες που ειχα-ηταν για εξαερωση-
εμεις και πολλοι σαν εμας γλιτωσαμε και προσεχουμε οσο μπορουμε
το θεμα ειναι αυτα τα παιδια να γλιτωσουν και να τα φυλαει λιιιιγο παραπανω αυτος ο θεος...

και καποιοι δεν τη γλυτωσαν και σκοτωθηκαν.

και με τον ιδιο ρυθμο συνεχιζουν να σκοτωνονται πολλοι "μαγκες" και ειδικα οι μικροι σε ηλικιες στα χωρια με τα μηχανακια...

Τα στατιστικα δεν εχουν αλλαξει και πολυ δυστυχως

SHOOTER045
30/05/2013, 16:24
τι να πω παραπανω,προσπαθησα να πλησιασω πολλους κατα καιρους αλλα το τειχος που σηκωναν ηταν παρα πολυ ψηλο,δεν θελουν να ακουσουν ουτε να κανουν,τα ξερουν ολα και σε αυτους στραβη δεν θα γινει ποτε

dmf
30/05/2013, 18:29
Εγώ στην ηλικία σου πάντως είχα ποδήλατο, οπότε τα 70km τελικής του 50αριού μην σου φαίνονται λίγα. Παιδί είσαι ακόμα, μη τα θες όλα δικά σου από τόσο νωρίς.

dimzan
30/05/2013, 20:31
Εγώ στην ηλικία σου πάντως είχα ποδήλατο, οπότε τα 70km τελικής του 50αριού μην σου φαίνονται λίγα. Παιδί είσαι ακόμα, μη τα θες όλα δικά σου από τόσο νωρίς.

καλα κι εγω με το ποδηλατο στα 15 επιανα 80 κατεβαινοντας καθε φορα την πεντελη...

διτροχα ειναι , επικινδυνα ειναι, το θεμα ειναι να μη χτυπησει κανεις για να μην κλαιμε ομαδικως

Pan (dvs)
30/05/2013, 21:03
Αν δεν καταλαβουνε οι νεοτεροι οτι οι γκομενες δεν γουσταρουνε τους αναπηρους ισως να αρχισουνε να το σκεφτονται πιο λογικα.

TROOPER
31/05/2013, 09:48
αυτο το θρεντ πρεπει να γινει στικυ!

ειναι το απολυτο θρεντ που εξηγει γιατι εχουμε γινει οπως εχουμε γινει, πως ειμασταν πριν και ποσο πιο σκατα θα γινουμε!

συγχαρητηρια σε ολους μας!

πιτσιρικο καλα στερνα :wave2:

OldMan
31/05/2013, 10:11
γιατι εχουμε γινει οπως εχουμε γινει, πως ειμασταν πριν και ποσο πιο σκατα θα γινουμε!
Μας αποκαλείς κουλάτζες, μωρή σαλιγκαρόσαυρα..??:smokin:

TROOPER
31/05/2013, 10:12
Μας αποκαλείς κουλάτζες, μωρή σαλιγκαρόσαυρα..??:smokin:

εσενα μονο ερωτα μπορω να σε αποκαλω!!:a07::a07::a07:

OldMan
31/05/2013, 10:16
μη ρε μλκ... διαβάζουν και γρουσούζηδες..

AristidisZ
31/05/2013, 10:19
όλοι καλά τα λέτε, την περίπτωση να φάγαμε τρολλάρισμα την σκέφτηκε κανείς ; :p

TROOPER
31/05/2013, 10:22
μη ρε μλκ... διαβάζουν και γρουσούζηδες..

ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΡΙΑΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!! :evil:

OldMan
31/05/2013, 10:27
Και για να μην λέει το παλικάρι ότι του την βγαίνουμε μόνο...

Η διαφορά του PWK29 από το 28άρι είναι στην ΚΑΘΕΤΗ διατομή του Venturi...
(ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, όταν ονομάζεις ένα καρμπυρατερ 29αρι, υποτίθεται ότι μιλάς για κύκλο με διάμετρο 29mm... Στο συγκεκριμένο, δεν ξέρω (και βαριέμαι να υπολογίσω) αν η οβάλ διατομή έχει το ίδιο εμβαδόν με μια κυκλική 29mm..)

Πάντως, το συγκεκριμένο κυκλοφοράει στην πιάτσα σαν "racing κι ετς σχέδιο"

Red Rider
31/05/2013, 10:32
Να πώ κι'εγώ την εμπειρία μου,μιάς και έχω λίγο χρόνο..

Πίσω στο '98 που πλησίαζα στα 16 ΕΠΡΗΖΑ τους γονείς μου για μηχανάκι,πριν καλά καλά βγάλω δίπλωμα.
Η απάντηση τους ήταν "πάρτο αλλά μέχρι να βγάλεις δίπλωμα θα είναι κλειδωμένο στο γκαράζ"
Ψάχνοντας λοιπόν για το υπεργαμάτο "μαγικό χαλί" της εφηβείας μου,βρήκα ένα κανιβαλισμένο GLX..
Αερογραφίες,μπροστινά απο astrea-ψαλίδια-κουτάλια-χιλιοστά και πολύ βαβούρα..Ονείρωξη σωστή λέμε..
Το αγοράζω και το κλειδώνω.Κάθε μέρα κυλούσε βασανιστικά,κοιτάζοντας το να κάθεται,δοκιμάζοντας κάθε είδος καθαρίσματος επάνω του,και ονειρευόμενος να το οδηγώ πέρασε ο καιρός...
Όταν λοιπόν ήρθε η μέρα που πήρα το δίπλωμα και ξεχύθηκα στους δρόμους διαπίστωσα πολλά...
Το μηχανάκι ήταν στραβό,τα μπροστινά είχαν τζόγο,το μοτεράκι του είχε πράγματα που δεν γώριζα κάν.
Ήταν όμως το μαγικό χαλί μου,δεν με ένοιαζε τίποτα..
Το μηχανάκι έφαγε πολύ κατσαβίδι και μαζί όλο μου το χαρτζιλίκι..Ταλαιπωρία σωστή δηλαδή.
Μου λείπει βέβαια τώρα(ή μάλλον αυτά που έζησα πάνω του?)

Ηθικό δίδαγμα,κάνε λάθη,χωρίς αυτά δεν μαθαίνεις.
Μήν ακούς κανένα ακολούθησε την καρδιά σου και κάνε ότι θές.

Μονάχα ΠΟΤΕ μην οδηγήσεις χωρίς δίπλωμα,και ποτέ ποτέ ποτε ποτέ ΠΟΤΕ χωρίς κράνος!

Άτιμη εφηβεία :beer:

vaska
31/05/2013, 11:39

Κορίτσια διαβάζουν και ανέραστες εδώ μέσα

:bawl::bawl:

vaska
31/05/2013, 11:46
1) Ηθικό δίδαγμα,κάνε λάθη,χωρίς αυτά δεν μαθαίνεις.
2) Μήν ακούς κανένα ακολούθησε την καρδιά σου και κάνε ότι θές.

Μονάχα ΠΟΤΕ μην οδηγήσεις χωρίς δίπλωμα,και ποτέ ποτέ ποτε ποτέ ΠΟΤΕ χωρίς κράνος!

Άτιμη εφηβεία :beer:

1) Σωστότατο να συμπληρώσω μόνο ότι να κάνει λάθη τα οποία δεν κοστίζουν ακριβά (όπως πχ αναπηρίες και απώλεια ζωής).

2) Όχι ρε Μήτσο, οι περισσότεροι αν όχι όλοι του λένε ότι του λένε για να τον προφυλάξουν από το ξεπαράδιασμα που του επιφυλάσσουν τα συνεργεία και οι απανταχού βελτιωτές (μη χ3σω) της γειτονιάς κι επίσης όλοι του λένε τις επιπτώσεις που θα έχει αν εμπλακεί σε ατύχημα χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα. Οπότε ας τους ακούσει όλους προσεκτικά.

Red Rider
31/05/2013, 12:09
1) Σωστότατο να συμπληρώσω μόνο ότι να κάνει λάθη τα οποία δεν κοστίζουν ακριβά (όπως πχ αναπηρίες και απώλεια ζωής).

2) Όχι ρε Μήτσο, οι περισσότεροι αν όχι όλοι του λένε ότι του λένε για να τον προφυλάξουν από το ξεπαράδιασμα που του επιφυλάσσουν τα συνεργεία και οι απανταχού βελτιωτές (μη χ3σω) της γειτονιάς κι επίσης όλοι του λένε τις επιπτώσεις που θα έχει αν εμπλακεί σε ατύχημα χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα. Οπότε ας τους ακούσει όλους προσεκτικά.

Συμφωνώ και φυσικά όλες οι συμβουλές είναι πολύτιμες,αλλά ας τηρήσει πρωτίστως τα βασικά και πιο σημαντικά.
Αν λάβει αυτά υπ'όψιν,σημαίνει πώς αναγνωρίζει και είναι δεκτικός στις καλόβουλες υποδείξεις μας,και αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για ένα έφηβο.:beer:

OldMan
31/05/2013, 12:42
καλόβουλες υποδείξεις μας:
:hmm::a38:

makaros33
31/05/2013, 23:08
καλησπερα
πίστεψε ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟΙΠΟΤΑ ΝΑ αντιμετώπισης
οδηγώ απο ατα 13 στα 14,5 ειχα 2 δικαστήρια για δίπλωμα και τα σχετικά και στα 17 και κάτι το πρώτο σοβαρό τρακάρισμα ( χωρίς κράνος πέρασα με αρκετά χλμ μέσα απο αμάξι, μπήκα απο το πίσω παμπριζ και βγήκα απο μπροστά ) υπάρχουν ακόμα στιγμές που σκέφτομαι τη εχω κάνει και πως θα αντιμετωπίσω τώρα πια τον γιο μου (10 ετων ) που βλέπει το παπι που ανακατασκευάζω (GLX 90cc) και κάνει όνειρα να το οδήγηση

ναι εχεις δικιο το απλα δεν το εννοουσα ετσι, απλα νταξει αν φοραω κρανος, μπουφαν κλπ αν πεσω απο μονος μου με τα 60 χλμ του glx το πολυ πολυ να χουμε κανα καταγμα που οκ ειμαι ετοιμος να αντιμετωπισω.

makaros33
31/05/2013, 23:24
αμα διαπιστωσουν αλο νουμερο κυνητηρα και εσυ εχεις απλα μια αποδηξη αγορας απλα ΠΑΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΑΔΥΛΩΤΟ - ΚΛΕΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ (Η αποδηξη αγορας δεν σημαινη τοιποτα )
για να μην πας μεσα θα πρεπει να ειναι δυλωμενο - να εχεις κανει αλαγη αδειας στο εκαστοτε υπουργειο συγκινωνιων και να εχεις περαση κτεο και να εχεις και το απαιτουμενο δυπλωμα οδυγησης
οποτε κρατα τα λεφτα σου (700€) κανε υπομονη κανα 2 χρονακια βγαλε και ενα δυπλωμα ποιο μεγαλο και τοτε κοιτα για το 125 που ελεγες ποιο πανω και θα εισαι σε ολα οκ

Αυτο το καταλαβα δεν ξερω γιατι μου το ξαναλετε εγω αλλο ρωτησα :rolleyes:

Αρα σε περιπτωση που με σταματησουν και ψιλιαστουν οτι ειναι φτιαγμενο και κοιταξουν αρ κινητηρα τοτε απλα τους δειχνω την αποδειξη του μοτερ, λεω μια δικαιολογια και ελπιζω να μην το συνεχισουν, ετσι?

SoulGR
01/06/2013, 01:02
πανε ρε μικρε και παρε ενα rs 50ri και ασε τα glx τα φτιαγμενα για τον μητρογλου
http://www.youtube.com/watch?v=1bhcp6D-N18

Lioulios
01/06/2013, 02:26
......Άτιμη εφηβεία.....

+ 3000

Μια ηλικία πρέπει να είμαστε .

Άμα δεν είχες και δερμάτινο που έδενε στα πλάγια και μότες Βέρμαχτ ή Μάρτινς αρβυλάκι ....Δε γ@μ@γες με ΤΙΠΟΤΑ !!!

:wave2:

291822

imitrelos
01/06/2013, 05:49
πανε ρε μικρε και παρε ενα rs 50ri και ασε τα glx τα φτιαγμενα για τον μητρογλου
http://www.youtube.com/watch?v=1bhcp6D-N18

Τα είπες όλα
Φίλε μου άκουσε τι σού λένε όλοι τα περάσαμε και πάθαμε και μάθαμε (λίγο η πολύ , με μικρα ή μόνιμα αποτελεσματα )

Αν θες γκαζια στα λεφτά αυτα πάρε δίχρονο 50ρι ακόμα και 90ρα τάφος είναι μπροστά τούς )

Το 50ρακί μού σε αυτό έμαθα να οδηγό

http://www.erepairmanual.com/898408_166.htm

zannisvel
02/06/2013, 04:55
Τα είπες όλα
Φίλε μου άκουσε τι σού λένε όλοι τα περάσαμε και πάθαμε και μάθαμε (λίγο η πολύ , με μικρα ή μόνιμα αποτελεσματα )

Αν θες γκαζια στα λεφτά αυτα πάρε δίχρονο 50ρι ακόμα και 90ρα τάφος είναι μπροστά τούς )

Το 50ρακί μού σε αυτό έμαθα να οδηγό

http://www.erepairmanual.com/898408_166.htm

Εγω παντως, αυτο το οδηγουσα και τωρα στα 30 παρα 2.:)
Και το rs50 μια χαρα ειναι, αξιοπρεστατο.

imitrelos
02/06/2013, 07:44
Καί εγώ γιαυτό το εχω ακόμα :-):-):-)

stam2
02/06/2013, 08:47
aprilia rs 50

άλλο επίπεδο.... για την ηλικία και την κατηγορία...
χώρια ότι θα μάθει ταχύτητες και μετά θα πάει κατευθείαν σε μεγαλύτερο....

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3712364/

SHOOTER045
02/06/2013, 10:17
και δεν θα ντρεπεσαι με κρανος και μπουφαν πανω στο ρεισονι

Argonautis46
02/06/2013, 10:51
πσσσσσσσ
ζημιά μ κάνατε. Πόσο πάει ρε παιδια να πουλήσω τον κινέζο να παρω κανα rs να γουστάρω??
θα μπορω να το πηγαίνω κ πιστα. εχει εδω μια 10 ευρο ολη μερα και μπαίνεις οποτε ειναι ελευθερη.

blooddead
02/06/2013, 16:27
Για rs50 δεν το βλεπω λογω κοστους..δεν εχω βρει κανενα αττικη κατω απο 1500 και καλη κατασταση. Γενικα το μπατζετ ειναι γυρω στο 1000αρι. Τωρα απο οσα μου ειπατε εχω ξενερωσει πλεον με την ιδεα του glx, και εχω ψιλοκαταληξει σε κατι σαν το daytona sprinter και εχω ψαξει αρκετα για τροπους να αυξησω την τελικη χωρις να αλλαξει το μοτερ. Διαβασα οτι μπορω πχ να αλλαξω καρμπυρατερ, εξατμιση και αλυσιδα/γραναζια. Αυτο δεν ειναι παρανομο ετσι? Απο την αλλη ειδα οτι πολλοι αλλαζουν πιστονι σε 47mm και κυλινδρο το κανουν 72αρι. Αυτο πρεπει να ειναι παρανομο αφου πειραζουν το μοτερ ε? :a13:

AUFGEBRACHT
02/06/2013, 16:29
Απο την αλλη ειδα οτι πολλοι αλλαζουν πιστονι σε 47mm και κυλινδρο το κανουν 72αρι. Αυτο πρεπει να ειναι παρανομο αφου πειραζουν το μοτερ ε? :a13:

Βρε συ, μήπως λέγεσαι Παλαιοκώστας στο επίθετο;

blooddead
02/06/2013, 16:31
Βρε συ, μήπως λέγεσαι Παλαιοκώστας στο επίθετο;

Οχι αλλα με λενε Κωστα στο ονομα :beer:

SoulGR
02/06/2013, 17:49
πσσσσσσσ
ζημιά μ κάνατε. Πόσο πάει ρε παιδια να πουλήσω τον κινέζο να παρω κανα rs να γουστάρω??
θα μπορω να το πηγαίνω κ πιστα. εχει εδω μια 10 ευρο ολη μερα και μπαίνεις οποτε ειναι ελευθερη.

που ειναια αυτη?
το 50ρι θα το βρεις με 700-800....αν εχεις διπλωμα κοιτα τα πιο μεγαλα rs....εγω σκεφτομαι για το 250 αλλα θα χει πολυ συντηρηση ρε γαμωτο...

dimzan
02/06/2013, 19:24
Για rs50 δεν το βλεπω λογω κοστους..δεν εχω βρει κανενα αττικη κατω απο 1500 και καλη κατασταση. Γενικα το μπατζετ ειναι γυρω στο 1000αρι. Τωρα απο οσα μου ειπατε εχω ξενερωσει πλεον με την ιδεα του glx, και εχω ψιλοκαταληξει σε κατι σαν το daytona sprinter και εχω ψαξει αρκετα για τροπους να αυξησω την τελικη χωρις να αλλαξει το μοτερ. Διαβασα οτι μπορω πχ να αλλαξω καρμπυρατερ, εξατμιση και αλυσιδα/γραναζια. Αυτο δεν ειναι παρανομο ετσι? Απο την αλλη ειδα οτι πολλοι αλλαζουν πιστονι σε 47mm και κυλινδρο το κανουν 72αρι. Αυτο πρεπει να ειναι παρανομο αφου πειραζουν το μοτερ ε? :a13:

Το οτι ξενερωσες με την ιδεα του κωλοφτιαγμενου glx σημαινει οτι πετυχαμε το στοχο μας σεμεγαλο βαθμο. Ρωτας, διαβαζεις, μαθαινεις, ωριμαζεις.

Παρε ενα απλο 50αρι παπακι να κανεις τη δουλεια σου και τις βολτες σου και αν εχεις 60 η 70 τελικη λιγο θα σε νοιαξει στο τελος. Θα πεταξεις 200-300€ σε βελτιωσεις αμφιβολου αποδοσης και ποιοτητας . Τα χρηματα αυτα κρατα τα για καλυτερα λαστιχα-συντηρηση-βενζινες ή στην τελικη βαλτα στην ακρη για το επομενο μηχανακι που θα σου επιτρεπεται να ειναι πιο πολλα κυβικα και δε θα χρειαζεται βελτιωσεις για να πηγαινει

αποψη μου

Argonautis46
02/06/2013, 22:07
που ειναια αυτη?
το 50ρι θα το βρεις με 700-800....αν εχεις διπλωμα κοιτα τα πιο μεγαλα rs....εγω σκεφτομαι για το 250 αλλα θα χει πολυ συντηρηση ρε γαμωτο...

χαχαχα καλα δν υπάρχει κ τρίτη πιστα στην Ελλαδα που δε την ξέρεις. Για μια πίστα καρτ λέω στα Χανιά. Για ένα 125 που λουκουμιάζω εγώ καλή είναι, με παπί κινέζο που έχω εδώ άστο καλυτερα οπότε.. ποιος θα μου δώσει τα λεφτα για το rs??
Όποιος ενδιαφέρεται ας μ στειλει πμ να του δώσω το λογαριασμο μου να κάνει μια καταθεσούλα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά:hug:

blooddead
03/06/2013, 11:15
Να ρωτησω και κατι ακομα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα. Απο εξατμιση θελω να βαλω μια sebring η μια protech γνησια. Ρωτησα καπου και μου εδειξαν αυτες εδω ->http://www.stelpet.gr/gr/el/products/serbing-mikri-mpoyka:3 (σεμπρινγκ) και http://www.stelpet.gr/gr/el/products/protecht-daytona-sprinter (προτεκ). Για την sebring ξερω οτι τις φτιαχνουν αυστρια τις γνησιες ενω στο σιτε λεει ελληνικης κατασκευης...Μουφια δεν ειναι? Και για την αλλη εγω ξερω μαρκα protech και οχι protech"t". Ουτε αυτο το κιτρινο αυτοκολλητο εχω δει ποτε. Τι παιζει εδω? :confused: Ξερετε μηπως που να βρω γνησιες προτεκ?

Bradipous
03/06/2013, 11:33
Να ρωτησω και κατι ακομα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα. Απο εξατμιση θελω να βαλω μια sebring η μια protech γνησια. Ρωτησα καπου και μου εδειξαν αυτες εδω ->http://www.stelpet.gr/gr/el/products/serbing-mikri-mpoyka:3 (σεμπρινγκ) και http://www.stelpet.gr/gr/el/products/protecht-daytona-sprinter (προτεκ). Για την sebring ξερω οτι τις φτιαχνουν αυστρια τις γνησιες ενω στο σιτε λεει ελληνικης κατασκευης...Μουφια δεν ειναι? Και για την αλλη εγω ξερω μαρκα protech και οχι protech"t". Ουτε αυτο το κιτρινο αυτοκολλητο εχω δει ποτε. Τι παιζει εδω? :confused: Ξερετε μηπως που να βρω γνησιες προτεκ?

Καλα ρε δεν ειπαμε δεν θα παρεις glx?

blooddead
03/06/2013, 11:46
Καλα ρε δεν ειπαμε δεν θα παρεις glx?

Mα δεν λεω για glx σε sprinter θα την βαλω, αλλα θελω γνησια.

SoulGR
03/06/2013, 11:57
χαχαχα καλα δν υπάρχει κ τρίτη πιστα στην Ελλαδα που δε την ξέρεις. Για μια πίστα καρτ λέω στα Χανιά. Για ένα 125 που λουκουμιάζω εγώ καλή είναι, με παπί κινέζο που έχω εδώ άστο καλυτερα οπότε.. ποιος θα μου δώσει τα λεφτα για το rs??
Όποιος ενδιαφέρεται ας μ στειλει πμ να του δώσω το λογαριασμο μου να κάνει μια καταθεσούλα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά:hug:
ναι την ξερω :)
Κοιτα και για κανα μοταρντ για κει ..

SoulGR
03/06/2013, 12:04
Mα δεν λεω για glx σε sprinter θα την βαλω, αλλα θελω γνησια.

ρε μη δινεις λεφτα σε χαζομαρες...καλια να τα φας σε βενζινες και καφαδες παρα σε εξατμιση για το σπριντερ

Bradipous
03/06/2013, 12:10
Δες εδω (http://www.car.gr/parts/view/2945172/) εδω (http://www.car.gr/parts/view/2101046/) και εδω (http://www.car.gr/parts/view/2101097/)

ρε μη δινεις λεφτα σε χαζομαρες...καλια να τα φας σε βενζινες και καφαδες παρα σε εξατμιση για το σπριντερ

ισχυει.

Antonis SP
03/06/2013, 12:22
δεν καταλαβα τελικα αν αγορασες μηχανακι αλλα εγω θα σου πω την ιστορια μου..
ειμαι 17 ετων και οδηγω 2 χρονια. ενα χρονο στα κλεφτα και ενα χρονο με διπλωμα και ασφαλεια ως νεος οδηγος. εχω ενα honda c50 72cc που το εχει η μανα μου απο οταν ηταν στην ηλικια μου. πριν λιγους μηνες με τρακαρε μια που ηρθε στο ρευμα μου για να προσπερασει φορτηγο και εφυγε κι ολας. ευτυχως δεν εσπασα τιποτα μονο λιγο πρηξιμο σε αριστερο χερι και ποδι...την βρηκαμε ομως την κυρια την επομενη μερα το πρωι και παρ'ολο που ειπε ψεματα οτι εγω την χτυπησα και εφυγα αποζημειωθηκα απο την ασφαλιστικη γιατι εμεινα εκει καλεσα αστυνομια και την φροντιδα ατυχηματος. ποτε μη λες οτι προσεχω και δεν θα τρακαρω γιατι πολυ απλα εμας με τα μηχανακια δεν μας προσεχουν οι αλλοι. παρε ενα glx ή c 50 72cc βαλε μια κεφαλη απο astrea, ενα 20αρι καρμπυλατερ πολυ καλα ρυθμισμενο, 14-37 γραναζωμα, εξατμιση ( μη βαλεις μαιμου θα απογοητευτεις και δεν θα μπορεις να την πουλησεις μετα) και θα εισαι αρχοντας. εγω ετσι το ειχα με εξατμιση motosport racing (διαιρουμενη) και μετρημενο με αυτοκινητο εβγαζα 95km. τωρα το εκανα 53 χιλιοστα και πουλαω την εξατμιση για να παρω protech.
Συμπερασμα οδηγησε 1-2 χρονια ενα 72cc και μετα ανεβαινεις σιγα σιγα.
παντα φιλικα!!!

blooddead
03/06/2013, 12:27
δεν καταλαβα τελικα αν αγορασες μηχανακι αλλα εγω θα σου πω την ιστορια μου..
ειμαι 17 ετων και οδηγω 2 χρονια. ενα χρονο στα κλεφτα και ενα χρονο με διπλωμα και ασφαλεια ως νεος οδηγος. εχω ενα honda c50 72cc που το εχει η μανα μου απο οταν ηταν στην ηλικια μου. πριν λιγους μηνες με τρακαρε μια που ηρθε στο ρευμα μου για να προσπερασει φορτηγο και εφυγε κι ολας. ευτυχως δεν εσπασα τιποτα μονο λιγο πρηξιμο σε αριστερο χερι και ποδι...την βρηκαμε ομως την κυρια την επομενη μερα το πρωι και παρ'ολο που ειπε ψεματα οτι εγω την χτυπησα και εφυγα αποζημειωθηκα απο την ασφαλιστικη γιατι εμεινα εκει καλεσα αστυνομια και την φροντιδα ατυχηματος. ποτε μη λες οτι προσεχω και δεν θα τρακαρω γιατι πολυ απλα εμας με τα μηχανακια δεν μας προσεχουν οι αλλοι. παρε ενα glx ή c 50 72cc βαλε μια κεφαλη απο astrea, ενα 20αρι καρμπυλατερ πολυ καλα ρυθμισμενο, 14-37 γραναζωμα, εξατμιση ( μη βαλεις μαιμου θα απογοητευτεις και δεν θα μπορεις να την πουλησεις μετα) και θα εισαι αρχοντας. εγω ετσι το ειχα με εξατμιση motosport racing (διαιρουμενη) και μετρημενο με αυτοκινητο εβγαζα 95km. τωρα το εκανα 53 χιλιοστα και πουλαω την εξατμιση για να παρω protech.
Συμπερασμα οδηγησε 1-2 χρονια ενα 72cc και μετα ανεβαινεις σιγα σιγα.
παντα φιλικα!!!

Ευχαριστω φιλε. Δηλαδη καλεσες αστυνομια κλπ με το πειραγμενο παπι και δεν σου ειπαν τιποτα? Και σε αποζημιωσε και η ασφαλεια?

Antonis SP
03/06/2013, 12:35
Ευχαριστω φιλε. Δηλαδη καλεσες αστυνομια κλπ με το πειραγμενο παπι και δεν σου ειπαν τιποτα? Και σε αποζημιωσε και η ασφαλεια?

απο κυλινδρο 50 σε 72 και μια αλλη κεφαλη και εξατμιση δεν ειναι τραγικο, ουτε ο αστυνομικος σου λεει κατι...τωρα που ειμαι στα 53 αν πεσω σε περιεργο αστυνομικο μπορει να μου κανει μανουρα.. η ασφαλιστικη το εβγαλε ολο το μηχανακι φωτο και απο πολυ κοντα αριθμο κινητηρα (καρτερ) και αριθμο πλαισιου...αυτο τους ενδιαφερει...εκει δεν εχω πειραξει κατι.
τελικα πηρες μηχανακι?? και τι??

AristidisZ
03/06/2013, 12:39
απο κυλινδρο 50 σε 72 και μια αλλη κεφαλη και εξατμιση δεν ειναι τραγικο, ουτε ο αστυνομικος σου λεει κατι...τωρα που ειμαι στα 53 αν πεσω σε περιεργο αστυνομικο μπορει να μου κανει μανουρα.. η ασφαλιστικη το εβγαλε ολο το μηχανακι φωτο και απο πολυ κοντα αριθμο κινητηρα (καρτερ) και αριθμο πλαισιου...αυτο τους ενδιαφερει...εκει δεν εχω πειραξει κατι.
είτε 51 κυβικά, είτε 2500, πάλι παράνομος είναι
μη λέμε ότι θέμε :wave2:

Antonis SP
03/06/2013, 12:47
είτε 51 κυβικά, είτε 2500, πάλι παράνομος είναι
μη λέμε ότι θέμε :wave2:

απο κυλινδρο 50 σε 72 δεν σου λεει κανεις τιποτα φιλε μου...
ολα τα 50αρια της σημερινης αγορας γινονται 72 την επομενη μερα της αγορας τους.
ποσα daytona 50αρια κυκλοφορουν σημερα??
αν ηταν τοσο παρανομο το 50αρι σε 72 τοτε το κρατος θα ειχε πλουτησει απο τις κλησεις που θα μας εδειναν οι αστυνομικοι.
εδω περνανε μεχρι και κτεο τα 72cc χωρις να τους πει κανεις τιποτα.
δεν ειπα στο παλικαρι να το κανει ουτε 51 ουτε 53 που το εκανα εγω.

AristidisZ
03/06/2013, 12:50
απο κυλινδρο 50 σε 72 δεν σου λεει κανεις τιποτα φιλε μου...
ολα τα 50αρια της σημερινης αγορας γινονται 72 την επομενη μερα της αγορας τους.
ποσα daytona 50αρια κυκλοφορουν σημερα??
αν ηταν τοσο παρανομο το 50αρι σε 72 τοτε το κρατος θα ειχε πλουτησει απο τις κλησεις που θα μας εδειναν οι αστυνομικοι.
εδω περνανε μεχρι και κτεο τα 72cc χωρις να τους πει κανεις τιποτα.
δεν ειπα στο παλικαρι να το κανει ουτε 51 ουτε 53 που το εκανα εγω.

δεν υπάρχει λίγο παράνομο και πολύ παράνομο
υπάρχει νόμιμο και παράνομο
με 72άρι δε σε καλύπτει ούτε το δίπλωμα, ούτε η ασφάλεια, αν κάποιος ασχοληθεί με το ζήτημα

SoulGR
03/06/2013, 12:51
:priest::priest::priest::priest:

Bradipous
03/06/2013, 12:52
επισης κτεο δεν περνανε ουτως η αλλως,
αφου ειναι (δηλωμενα) 50ρια

Antonis SP
03/06/2013, 12:56
δεν υπάρχει λίγο παράνομο και πολύ παράνομο
υπάρχει νόμιμο και παράνομο
με 72άρι δε σε καλύπτει ούτε το δίπλωμα, ούτε η ασφάλεια, αν κάποιος ασχοληθεί με το ζήτημα

μπραβο τωρα συνενοουμαστε. :beer:
δεν ασχολειται κανενας με το θεμα απο 50 σε 72
αυτο λεω τοση ωρα.

Antonis SP
03/06/2013, 13:05
Από το τεχνικό έλεγχο εξαιρούνται τα δίκυκλα που έχουν άδεια κυκλοφορίας από τη Τροχαία και τα δίκυκλα με τρεις ή τέσσερις τροχούς.
τα 50 με αδεια κυκλοφοριας απο το υπουργειο ελεγαν οτι θα περνανε... δεν ασχοληθηκα να σου πω την αληθεια

blooddead
03/06/2013, 13:45

οχι ακομα δεν πηρα κλεινω πιο πολυ στο σπριντερ τωρα βασικα...

AristidisZ
03/06/2013, 13:47
οχι ακομα δεν πηρα κλεινω πιο πολυ στο σπριντερ τωρα βασικα...

αν θες τη γνώμη μου, μακρυά από πειραγμένα μηχανάκια
όσο πιο μαμά τόσο πιο καλό ;)
όταν έρθει η ώρα να τους βάλεις χέρι, να ξέρεις εσύ τι έχεις κάνει και πως ;)

blooddead
03/06/2013, 13:50
αν θες τη γνώμη μου, μακρυά από πειραγμένα μηχανάκια
όσο πιο μαμά τόσο πιο καλό ;)
όταν έρθει η ώρα να τους βάλεις χέρι, να ξέρεις εσύ τι έχεις κάνει και πως ;)

Ναι μαμα θα το παρω γιαυτο κοιταω σπριντερ που ειναι πολλοι αυτοι που τα δινουν απειραχτα, και μετα βλεπω τι θα του κανω ακομα το ψαχνω :p

TROOPER
05/06/2013, 08:24
μπραβο τωρα συνενοουμαστε. :beer:
δεν ασχολειται κανενας με το θεμα απο 50 σε 72
αυτο λεω τοση ωρα.

το οτι δεν ασχολειται κανενας (α)δεν σημαινει οτι ειναι σωστο, (β) δεν σημαινει οτι δεν ειναι παρανομο. για να συνενοουμαστε δλδ.