View Full Version : spyrakos35's σιδεροκωλη ΙΙΙ - στερεά ελλάδα παρτ του......
DimChios
06/07/2013, 13:14
εγω, απο αυτα που βλεπω, θα ξερενομανε στον υπνο.
δεν ειχα σκοπο να σου ζητησω το παπι, τσιφουτη! :mad:
:lol:
δεν ειχα σκοπο να σου ζητησω το παπι, τσιφουτη! :mad:
δεν το πιασες (η το πιασες και κανεις την παλαβη) :wave2:
... .
θα ηθελα πολυ να συμετασχω στη βολτουλα μιας κ εχω αρκετο καιρο να ανεβω προς τα εκει , ....
καλως τον.
λάθος ταξίδι διαλέγεις πάντως εάν έχεις σκοπό να πάρεις τη πόλη.
ο δρόμος δεν είναι αυτός
:wave2:
DimChios
06/07/2013, 13:22
δεν το πιασες (η το πιασες και κανεις την παλαβη) :wave2:
:tooth::a13:
mesastou
06/07/2013, 15:06
Συμμετοχές
έχουμε ως τώρα....
1. moi - spyrakos35
2. mesastou - δικάβαλλο.
3. amyroukai
4. ....
5. ....
.
.
.
.
Για να δούμε....
amyroukai
06/07/2013, 15:54
Αμάν, ούτε μία έκπληξη; Θα τα δεις το πουρνό.
spyrakos35
06/07/2013, 16:21
εγω, απο αυτα που βλεπω, θα ξερενομανε στον υπνο.
Κι εγώ.... για τον ίδιο λόγο με τον παραθετοτεθοτευομονεμενάμενο....
Δεν λετε και σε μενα τι βλεπετε;
AristidisZ
06/07/2013, 16:26
ο σπυρακος 35 εχει fjr1300 νομιζω οι υπολοιποι??
o σπυράκος 35 το 2006 :tooth:
Σπύρο no offence προφανως ε !!
καλά να περάσετε :rockon::beer:
theofilos888
06/07/2013, 16:27
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω, δυστυχώς! :cry: Στην επόμενη γύρα! Καλά να περάσετε!
spyrakos35
06/07/2013, 16:28
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω, δυστυχώς! :cry: Στην επόμενη γύρα! Καλά να περάσετε!
:moutza:
Δεν λετε και σε μενα τι βλεπετε;
να ανοιξεις τα γκαβα σου.
spyrakos35
06/07/2013, 16:56
καλημέρες....
βουρ στον πατσά....
καλά να περάσουμε
:beer:
spyrakos35
07/07/2013, 20:06
back home
295010
amyroukai
07/07/2013, 20:23
Ε λοιπόν. Εσύ ταλαίπωρε κρεατοφάγε, εσύ παππού αφοσιωμένε, χάσατε. Διαδρομάρα. Σε βαθμό που ξεκίνησα να σκέφτομαι ΟΧΙ ΑΛΛΟ, μία ευθεία λίγο να χαλαρώσει το μάτι και το χέρι.
Επίσης χάσατε το κορυφαίο σκηνικό Α: Σκάμε μύτη σε χωριό της διαδρομής, ονόματα δεν λέμε γιατί μπορεί πάλι να πεταχτεί κανείς και να παρεξηγηθεί για το χΟΥριό του. Κάποιο γλυκό αγόρι από την παρέα πιάνει ψιλή κουβεντούλα με τα γερόντια. Κάποιο άλλο γλυκό αγόρι από την παρέα έχει μυριστεί τον κίνδυνο και παρκάρει λίγο πιο μακριά. Ο ενθουσιώδης γλυκούλης γίνεται αμέσως βορά στη μασέλα μιάς κυρίας που κάνει το καλό ζουμί, ονόματα δεν λέμε και ηλικίες δεν αποκαλύπτουμε. Που θα πάς; Απο που έρχεσαι; Που θέλεις να βγεις; Ξεπέζεψε καλέ (να σε δώ και όρθιο κορμοστασιά να λιγουρέψω) μην είσαι τεμπέλης. Πάμε στην άλλη άκρη της πλατείας να σου δείξω το δρόμο στην απέναντι πλαγιά. Τι κάνει ο άλλος (εγώ δηλαδή) με το κινητό; Δεν δουλεύει το gps; Τι 'ν' τούτ΄; Πετάγεται ο νεαρός (50άρης) της παρέας χάρτες είναι, λέει. Αφού έχεις κι συ το τηλέφωνου έξω γράψ΄ (λέει το τηλέφωνό της) και να μι πάρς του βράδ να μου πεις ότι πέρασις καλά. Θες να σι κεράσ' κάτ; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ... Μισή χαψιά θα τον έκανε η κυρά. Επιτυχίεεεες.
Σκηνικό Β: Πριν προλάβω να συνέλθω από το σοκ με την γιαγιά, όπως ροβολάμι έναν κατήφουρο, να σου σε ένα πλάτωμα (μάλλον είσοδος σπιτιού) μιά κοπελάρα μονόμετρη, ίσα με 150 κιλά, με το κοντό της το μαλλί με το ντεκαπάζ, με το σορτσάκι της, τόπλες ντάμπλ ντι στήθος, περτικαλί τσαντάκι, όλο νάζι. Πες μου ότι είσαι άτριχος αυτό μόνο πές μου και τέλος. Δεν πάει μόνο η τρέλα στα βουνά. Πάει και η λούγκρα. ΑΥΤΟ το σκηνικό ήταν να γυρίσουμε πίσω και να βγούμε φωτό όλοι μαζί. Κατ' ευθείαν φόντο στο φέισμπουκ, live from the voynoplagia.
Σκηνικό Γ: ΒΟΔΙΑ σε όλο το πλάτος του δρόμου, τρία μηχανάκια σταματημένα, τα δύο με τις ξετάπωτες να αντηχούνε στην πλαγιά και το κερασφόρο 600κιλο χτήνος γυρνάει και κοιτάει τον Σπυράκο με λάγνο βλέμμα, αναζητώντας επαφές. Ο Σπυράκος προσπαθεί να οπισθοδρομήσει με το δικό του γελάδι αλλά που να το πας το ΄περωκεάνειο με τα πόδια 60 κιλά άνθρωπΑς, ευτυχώς είχε χώρο μπροστά του, χώνομαι, αποσπάται ο προσοχή του συμπαθούς ζωντανού σταβλίσιου εδέσματος και περνάμε όλοι αλώβητοι πριν τον ρίξει κάτΟΥ και τον αρχίσει στα ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ. (μτφρ; Mine, mine, my precious, είπαμε ΣΟΥΞΕ σήμερα)
Επίσης Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ. Ρε νέο πα καλά; Δεν θα πετύχω τον Τάι σε κανένα καφέ; Θα το δοκιμάσω να δω αντίδραση. Εγώ το αγνόησα, όχι για να μη με πει κομπλεξικό με τα χρόνια μου. Την επόμενη φορά μπιουτι σλιπ, κονσίλερ και καραμπογιά στα λευκά.
Και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί από τον Φουρνά (το χωριό, όχι αυτόν με το KTM) και κάτω μου κόλλησε αυτό το άσμα στο κεφάλι... http://www.youtube.com/watch?v=48XreePDi8k
Κάτι περίεργο παίζει εκεί πάνω...Να ΄μαστε καλά να ξαναπάμε... :)
Στην επιστροφή όταν είδα την πινακίδα σουπερτέλειατούμπαναμαγευτικά χωριά Μπράλου ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΕΟ, αλλά με κέρδισε η κούραση. Νέξτ τάιμ.
SHOOTER045
07/07/2013, 22:25
welcome welcome...:D
spyrakos35
07/07/2013, 22:37
το roadbook προς μελλοντική χρήση....
295029
295030
295031
spyrakos35
07/07/2013, 22:53
και έρχεται η κυριακή και φτάνω στο ραντεβού 7κ5 το πρωί....
βλέπω ενα αψηλό αδύνατο αγόρι και ένα Ζ.... "ο φιλιππας είναι ήδη εδώ..... μπράβο", σκέφτηκα....
κάνω μία έτσι και βλέπω δίπλα του μία γνώριμη φιγούρα..... ο γιώργος, ο παππούς όπως μου αρέσει να τον λέω....
Ο Γιώργος (παρένθεση)
τον παππού τον γνώρισα στην εκδρομή "Στρώμη reloaded", την παρθενική μου στο μοτό.γκρ.... κοντός, γκριζομάλλης, με σώμα έφηβου, με μοντέρνο κούρεμα (ναι ο Μπούστης έχει όλα τα μαλλιά του :mad:), για κάποιο λόγο με κέρδισε κατευθείαν.... το λέει και η καρδούλα του....
είχε τοτες το σιμπιάρ το 1000, πειραζόμασταν για τα μηχανάκια μας, κάναμε πλακίτσες για τις ηλικίες μας, τον έβαλα στην καρδιά μου.... τον ξανάδα στην περσινή ετήσια που λόγω του κακού χαμού από κόσμο δεν είχαμε την επαφή που θα ήθελα.... μου έκανε την τιμή και ήρθε στην πρώτη σιδερόκωλη, πλέον είχε πάρει το 600άρι το σιμπιαρ, τον γνώρισα καλυτερα, σιγουρεύτηκα, ο τύπος είναι παππούς - χρυσάφι....
μαλακωδώς δεν ζήτησα το τηλέφωνό του με αποτέλεσμα να χαθούμε ξανά μέχρι σήμερα που έκανε την έκπληξη.... "κύριοι, θα ακολουθήσω μέχρι τον πρώτο σας καφέ στο γαλαξίδι, μετά θα πάω στα εγγόνια μου"....
να είμαι ειλικρινής, στο μυαλό μου δεν είχα σχεδιάσει να σταματήσουμε γαλαξίδι.... αλλά δεν μπορούσα να του χαλάσω το χατήρι.... και δεν το μετάνοιωσα με τίποτα....
δεν γράφει συχνά, μόνο συμμετοχή δηλώνει, αν τύχει και σε κάποια εκδρομή είστε μαζί του, και τον γνωρίσετε, να με θυμηθείτε θα τον λατρέψετε....
να σαι καλά ρε γιώργο, να χαίρεσαι τα εγγονάκια σου :beer:
(συνεχίζεται)
spyrakos35
07/07/2013, 22:56
βαλτε καμια φωτο κυριε σπυρο :D :p
εσύ δεν τράβηξες ωρέ?
endopandou
07/07/2013, 23:02
βαλτε καμια φωτο κυριε σπυρο :D :p
:tooth::tooth::tooth: έτσι ρε με τον γέρο, έτσι :a024:
AristidisZ
07/07/2013, 23:03
:tooth::tooth::tooth: έτσι ρε με τον γέρο, έτσι :a024:
είπε ο 18χρονος έντος :bawl:
endopandou
07/07/2013, 23:05
είπε ο 18χρονος έντος :bawl:
:moutza: ε άρπα τη και συ κλπδ μάτσα :tooth:
και έρχεται η κυριακή και φτάνω στο ραντεβού 7κ5 το πρωί....
βλέπω ενα αψηλό αδύνατο αγόρι και ένα Ζ.... "ο φιλιππας είναι ήδη εδώ..... μπράβο", σκέφτηκα....
κάνω μία έτσι και βλέπω δίπλα του μία γνώριμη φιγούρα..... ο γιώργος, ο παππούς όπως μου αρέσει να τον λέω....
Ο Γιώργος (παρένθεση)
τον παππού τον γνώρισα στην εκδρομή "Στρώμη reloaded", την παρθενική μου στο μοτό.γκρ.... κοντός, γκριζομάλλης, με σώμα έφηβου, με μοντέρνο κούρεμα (ναι ο Μπούστης έχει όλα τα μαλλιά του :mad:), για κάποιο λόγο με κέρδισε κατευθείαν.... το λέει και η καρδούλα του....
είχε τοτες το σιμπιάρ το 1000, πειραζόμασταν για τα μηχανάκια μας, κάναμε πλακίτσες για τις ηλικίες μας, τον έβαλα στην καρδιά μου.... τον ξανάδα στην περσινή ετήσια που λόγω του κακού χαμού από κόσμο δεν είχαμε την επαφή που θα ήθελα.... μου έκανε την τιμή και ήρθε στην πρώτη σιδερόκωλη, πλέον είχε πάρει το 600άρι το σιμπιαρ, τον γνώρισα καλυτερα, σιγουρεύτηκα, ο τύπος είναι παππούς - χρυσάφι....
μαλακωδώς δεν ζήτησα το τηλέφωνό του με αποτέλεσμα να χαθούμε ξανά μέχρι σήμερα που έκανε την έκπληξη.... "κύριοι, θα ακολουθήσω μέχρι τον πρώτο σας καφέ στο γαλαξίδι, μετά θα πάω στα εγγόνια μου"....
να είμαι ειλικρινής, στο μυαλό μου δεν είχα σχεδιάσει να σταματήσουμε γαλαξίδι.... αλλά δεν μπορούσα να του χαλάσω το χατήρι.... και δεν το μετάνοιωσα με τίποτα....
δεν γράφει συχνά, μόνο συμμετοχή δηλώνει, αν τύχει και σε κάποια εκδρομή είστε μαζί του, και τον γνωρίσετε, να με θυμηθείτε θα τον λατρέψετε....
να σαι καλά ρε γιώργο, να χαίρεσαι τα εγγονάκια σου :beer:
(συνεχίζεται)
+1 για τον Γιώργο ;):beer:
spyrakos35
07/07/2013, 23:14
στο θέμα μας και πάλι....
ήταν ο φίλιππας, ήταν και ο παππούς, περιμέναμε τον γιάννη τον μαλακομαγνήτη και τον γητευτή των αλόγων ρόμπερτ ακα μεσαστου - αντώνη μετα της συζύγου.....
κάποια στιγμή ήρθαν, έβριζε ο γιάννης τους κοντράκηδες του πειραιά που δεν τον αφήνανε να κοιμηθεί (καλά εντάξει :rolleyes:), μαζευτήκαμε ξεκινήσαμε....
το πρώτο κομμάτι της βόλτας μέχρι το γαλαξίδι είναι χιλιογραμμένο από πολλούς συμφορουμίτες.... να μην τα ξαναλέμε.... ωραία διαδρομή που γίνεται ακόμα πιο ωραία από την δεσφίνα και μετά....
ο γιάννης με τον παππου κυνηγιόντουσαν, από πίσω και ο φίλιππας, αγκομαχόντας και η όρκα με τον σπυράκο35 (αριστείδη :moutza:) να κυνηγάει τους κ@υλιάρηδες αξιοπρεπέστατα γιατί ειχε ρυθμίσει αναρτήσεις (γκουχου-γκούχου :smokin:)....
ο μεσαστού, είχε προειδοποιηθεί.... "μην φέρεις την γυναίκα - δεν θα σου βγει σε καλό".... "όχι" αυτός "θέλω να την βάλω σε 36ωρο mode".... τα παιξε η κοπέλα στο στροφιλίκι και με το δίκιο της, μέχρι το γαλαξίδι....
"σόρρυ αλλά δεν τραβάει η ομάς".... δεν πειράζει σωτήρη, εσείς να είστε καλά, την επόμενη φορά όμως, ξέρεις ;).....
το ωραίο ήταν οτι οι άλλοι τρεχαν τρέχαν και στο πεντάλεπτο μέσα, τσουπ το ντεβίλ δικάβαλλο και με ζαλισμένη την συνεπιβάτιδα :uplate:.... "τι τρέχετε ρε μ@λ@κες, τσάμπα βενζίνη καιτε".... :rotflmao:
ήπιαμε τον καφεδάκο μας, είπαμε τις σάχλες μας, χαιρετηθήκαμε, αναχωρήσαμε, εγώ, ο μαλακομαγνήτης και ο φιλιππας ο Ζ'.....
(συνεχίζεται)
μλκ αριστείδη, πετύχαμε τον γλάρο σου στον δρόμο, καλά που δεν ήρθες :lol: - ΔΕΝ κάνω πλάκα
spyrakos35
08/07/2013, 06:09
φευγουμε εκ του γαλαξιδίου, στροφιλίκι μέχρι το Μοναστηράκι που θα το κόβαμε για Ανω Χώρα.....
Εκεί βρήκα τον γιαννη να περιμένει και τον Φίλιππα να γυρνάει από το απέναντι ρεύμα.... μικρό παιδί είναι, κ@υλες έχει, την έχασε την στροφή τράβηξε για Ναύπακτο..... :wave2: - Η ώρα ήταν 12μμ....
Η διαδρομή μέχρι την Ανω Χώρα είναι στενά στροφιλίκια που προσωπικά δεν θα έλεγα οτι την γούσταρα και τόσο.... δεν είναι οτι καβαλάω μαούνα, είναι οτι δεν μου ταίριαξε, βίτσια είναι αυτά - τι να κάνουμε.... πιο ωραία μου φάνηκε η διαδρομή προς λιδωρίκι που είχαμε κάνει τον προηγούμενο μήνα....
Από Ανω Χώρα και προς τα πάνω (για δομνίστα ευρυτανίας) αρχίζει το πάρτυ.... Διαδρομή καθαρά για ον οφ όλο στροφές, με λίγα κομάτια που μπορείς να στρίψεις άφοβα, αλλού θα βρεις πέτρες, αλλού χώματα, αλλού καθισμένο οδόστρωμα, θέλει να είσαι σε εγρήγορση αλλιώς την έκατσες την βάρκα..... το καλό είναι οτι όσο ανεβαίναμε δρόσιζε και παρότι ντάλα μεσημέρι, ιδιαίτερο θέμα με την ζέστη δεν είχαμε....
Χώμα βρήκαμε μετά τα Κρυονέρια και προς Αράχοβα για λιγότερο από τέσσερα χλμ.... μέσα στο δάσος σαν να κάνεις εντουράδα ήταν.... η ορκα εξω από τα νερά της μεν αλλά με ρυθμισμένες στην εντέλεια πλεον αναρτήσεις δεν καταλάβαινε χριστό.... θα αρχιζα τα παντηλίκια αλλά οι πίσω θα δεχονταν πετροπόλεμο.... ναι, οι πίσω.... γιατί στο χώμα πήρα το αίμα μου πίσω που μου φεύγανε στα στροφιλίκια..... :p
ευηνος / ευηνόλιμνη
μαγεία να το βλέπεις αφ υψηλού..... θελεις να βουτήξεις να δροσιστείς.....
295035
τα μοτόρια τα μάχιμα
295036
Τα σκηνικά που περιγράφει ο γιάννης παραπάνω ήταν θεικά....
μπαίνουμε στο χωριό που δεν λέμε όνομα, και τραβάμε δεξιά σε μία στροφή και πέφτουμε στην κεντρική πλατεία με τον πλάτανο και το καφενεδάκι.... η καλή κυρία απάντησε στην ερώτησή μου "αν για δομνίστα πάμε καλά" και ήρθε προς το μέρος μου.... μπλα μπλα "να κεράσουμε καφεδάκι παιδιά", "να στε καλά δεν...."
αυτό που δεν είπε ο γιαννης είναι οτι το τηλέφωνο το έδινε σ' αυτόν (ήθελε νταβραντισμένο νιάτο) και όχι σε μένα.... ε γιαννάκη??? κάνω λάθος??? η αλήθεια είναι οτι ο γιάννης αντί να φύγουμε το καθυστερούσε (τάχα μου το τζιπιες τσέκαρε) αλλά δεν ξέρω τις πραγματικές του προθέσεις...... :cry:
περα από την πλάκα η κυρα-Κ..... ήταν ευγενέστατη και έμπλεξε με μοσχάρια που την καλοσύνη της την μετέτρεψαν σε σεχουαλικό πάθος.... ντροπή μας αλήτες μηχανόβιοι (μαλλιάδες δεν λέω δεν μας παίρνει).... να είσαι καλά κυρα-Κ.... πάντα έτσι :beer:
κατηφορική στροφή αριστερή.... στην κορυφή της σε τσιμεντένιο πλάτωμα είναι ο οβελίξ η λούγκρα... δεν μπορώ να περιγράψω την μορφή του.... δεν έβγαλα πολλές φωτό αλλά σίγουρα αυτόν έπρεπε να σταματήσω να τον βγάλω.... αφού δεν έπεσα από τα γέλια.....
(συνεχίζεται)
amyroukai
08/07/2013, 07:15
η κυρα-Κ..... ήταν ευγενέστατη και έμπλεξε με μοσχάρια που την καλοσύνη της την μετέτρεψαν σε σεχουαλικό πάθος.... ντροπή μας αλήτες μηχανόβιοι (μαλλιάδες δεν λέω δεν μας παίρνει).... να είσαι καλά κυρα-Κ.... πάντα έτσι :beer:
Ναι. "Θα πάτε στο Χ χωριό;; Από εκεί είμαι". Σπυράκος "Έλα τώρα από πόσα χωριά είσαι, αφού εδώ μένεις", ναζάκια και ζηλίτσες με το καλημέρα.
Δεν ήθελε καν να του πει ότι παντρεύτηκε ξενομερίτη και μετακόμισε, μην της θυμώσει που δεν θα είναι πρώτο χέρι. "Ε τότε εκεί, τώρα μένω εδώ όμως". Και κοντοχωριανή σου από καταγωγή. Τσαρούχι απ' τον τόπο σου βρε. Και ξεχνάς ότι κρατούσες το σάμσουνγκ στο χέρι ε; Έτοιμος ήσουν αλλά ντράπηκες μη σε δούμε. Λες να είχε βάλει κανέναν ιό σε wireless να χαλάνε τα gps και να της μένουν τα γλυκά αγόρια στο χωριό; Κίρκη έπρεπε να την λένε...
Τώρα μου ήρθε και το άλλο: Φτάνουμε Κρίκελλο, ώρα φαγητού κανονικά, καθόμαστε σε ταβέρνα και ρωτάει ο Φίλιππος: Θα φάμε; Σπυράκος: Εγώ καφέ θα πιώ, αν προλαβαίνεις να φας. Φίλιππος: Πεινάω ρε συ, να πάρω κάτι. Σπυράκος: Να ξέρεις, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα! Καλά βρε αθεόφοβε, σου λέει ο άλλος ότι πεινάει και το επιχείρημα για να ΜΗΝ φάει είναι ότι για να φτάσει Αθήνα εχει άλλα τρακόσαπενήντα χιλιόμετρα; Θα λυσσάξει ο άμοιρος και είναι και μικρό παιδί πάνω στην ανάπτυξη.
Όσο για του λόγου μου, επιβεβαιώνεται ο κανών. Νηστικό αρκούδι δεν στρίβει. Διστακτικά στην αρχή με μόλις δύο τοστάκια, μετά έσκασε και η μπανάνα για το κάλιο που λέγαμε, μετά η αραβική, μετά το ταπεράκι με το σαλατικό και το υγρό ψωμί, μόνο το παστελάκι δεν έφαγα αλλά χτύπησα τα άνωθεν γλυκάκια και δεν μου έλειψε. Όσο γιομίζει το στομάχι, τόσο ανεβαίνουν οι ρυθμοί.
Για το χώμα τι να σου πω... Πήγαινε αργά ο Φίλιππος μην χαλάσει τα χρώμια με τις πέτρες και εσύ νόμιζες ότι είσαι ο Αντόνιο Καΐρολι με το 250; Τελικά για χώμα το ρύθμισες τέλεια. Για άσφαλτο να δούμε πότε. Σε κάθε στάση κλικ κλικ κλικ μία το ελατήριο, μία τις αποσβέσεις, μία με το χέρι, μία με το κατσαβίδι, πάρε ένα καπονορντ να τελειώνουμε.
spyrakos35
08/07/2013, 07:48
Ναι. "Θα πάτε στο Χ χωριό;; Από εκεί είμαι". Σπυράκος "Έλα τώρα από πόσα χωριά είσαι, αφού εδώ μένεις", ναζάκια και ζηλίτσες με το καλημέρα.
Δεν ήθελε καν να του πει ότι παντρεύτηκε ξενομερίτη και μετακόμισε, μην της θυμώσει που δεν θα είναι πρώτο χέρι. "Ε τότε εκεί, τώρα μένω εδώ όμως". Και κοντοχωριανή σου από καταγωγή. Τσαρούχι απ' τον τόπο σου βρε. Και ξεχνάς ότι κρατούσες το σάμσουνγκ στο χέρι ε; Έτοιμος ήσουν αλλά ντράπηκες μη σε δούμε. Λες να είχε βάλει κανέναν ιό σε wireless να χαλάνε τα gps και να της μένουν τα γλυκά αγόρια στο χωριό; Κίρκη έπρεπε να την λένε...
Τώρα μου ήρθε και το άλλο: Φτάνουμε Κρίκελλο, ώρα φαγητού κανονικά, καθόμαστε σε ταβέρνα και ρωτάει ο Φίλιππος: Θα φάμε; Σπυράκος: Εγώ καφέ θα πιώ, αν προλαβαίνεις να φας. Φίλιππος: Πεινάω ρε συ, να πάρω κάτι. Σπυράκος: Να ξέρεις, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα! Καλά βρε αθεόφοβε, σου λέει ο άλλος ότι πεινάει και το επιχείρημα για να ΜΗΝ φάει είναι ότι για να φτάσει Αθήνα εχει άλλα τρακόσαπενήντα χιλιόμετρα; Θα λυσσάξει ο άμοιρος και είναι και μικρό παιδί πάνω στην ανάπτυξη.
Όσο για του λόγου μου, επιβεβαιώνεται ο κανών. Νηστικό αρκούδι δεν στρίβει. Διστακτικά στην αρχή με μόλις δύο τοστάκια, μετά έσκασε και η μπανάνα για το κάλιο που λέγαμε, μετά η αραβική, μετά το ταπεράκι με το σαλατικό και το υγρό ψωμί, μόνο το παστελάκι δεν έφαγα αλλά χτύπησα τα άνωθεν γλυκάκια και δεν μου έλειψε. Όσο γιομίζει το στομάχι, τόσο ανεβαίνουν οι ρυθμοί.
ποια ανάπτυξη ρε δύο μετρα μαντράχαλος?
Για το χώμα τι να σου πω... Πήγαινε αργά ο Φίλιππος μην χαλάσει τα χρώμια με τις πέτρες και εσύ νόμιζες ότι είσαι ο Αντόνιο Καΐρολι με το 250; Τελικά για χώμα το ρύθμισες τέλεια. Για άσφαλτο να δούμε πότε. Σε κάθε στάση κλικ κλικ κλικ μία το ελατήριο, μία τις αποσβέσεις, μία με το χέρι, μία με το κατσαβίδι, πάρε ένα καπονορντ να τελειώνουμε.
δοκιμές το λένε αγόρι, free practice στα μοτοτζιπιά
από το καρπενήσι και μετά δεν ξαναπείραξα κάτι..... (αμα με ξαναδείς να πειράζω κάτι, σβέρκωσε με :sick:)
και εκεί στην πιστούλα δεν νομίζω οτι πήγα και άσχημα...... αλλά τι να λέμε, είχες φάει και είχες βαρύνει..... :p
AristidisZ
08/07/2013, 07:49
Σπύρο έχεις ανεβάσει κάπου φώτος από την σιδηρόκωλη στη Στρώμη ;
Καλημέρα σας,
Ωραία η βόλτα σας κύριοι .:beer:
Εσύ, ο διοργανωτής, :wave2:με τις τέλειες ρυθμίσεις αναρτήσεων,βάλε μας καμιά φωτό ...
:vroum:
spyrakos35
08/07/2013, 08:54
και αφού περάσαμε το γεφυράκι που βλέπετε παραπάνω, συνεχίσαμε προς αράχοβα και σιγά σιγά αρχίσαμε να μπαίνουμε ευρυτανία....
εντάξει, όχι να τιμήσουμε το σπίτι μας αλλά είναι άλλη φάση.... ο δρόμος δε είναι ποιοτικώς καλύτερος, τα στροφιλίκια συνεχόμενα αλλά μπορείς να χαζέψεις και λίγο το τοπίο.... τίγκα στο έλατο η χαρά των χριστουγέννων....
παλιά γέφυρα λίγο πριν το κρίκελλο
295047
το ποτάμακι....
295048
και από την άλλη
295049
spyrakos35
08/07/2013, 08:59
και φτάνουμε κρίκελλο....
αράζουμε στην πλατεία του χωριού και αρχίζουν όπως είπε και ο γιάννης
φίλιππας ο Ζ
295053
γιαννης ο μαλακομαγνήτης πουρολάγνος (είναι και νοικοκύρης παναθεμά τον, έφερε το σπιτικό φαγάκι)
295054
το τραπεζάκι μας
295055
spyrakos35
08/07/2013, 09:08
αφού φάγανε τα παλληκάρια ξεκίνησε το (για μένα) πιο όμορφο και διασκεδαστικό μέρος της διαδρομής (με μία μικρή παράκαμψη προς καρπενήσι για να γεμίσουμε μπενζίνα)....
Κρίκελο - Φουρνά - Αγιος Γεώργιος - Μακρακώμη (https://maps.google.gr/maps?saddr=%CE%9A%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF,+%CE%95%CF%85%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B1%CE %BD%CE%AF%CE%B1&daddr=%CE%A6%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%AC,+%CE%95%CF%85%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1+t o:%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%A4%CF%85%CE%BC %CF%86%CF%81%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D,+%CE%A6%CE%B8%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1+to:%CE% 9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BC%CE%B7,+%CE%A6%CE%B8%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1&hl=el&ie=UTF8&ll=38.928434,21.975403&spn=0.302869,0.676346&sll=38.928434,21.880646&sspn=0.302869,0.676346&geocode=FY37TwId0HJNASm1AZCn4OFeEzFkgqXFT66s9Q%3BFYkDVAIdmM5NASkNHyQ5G9ZeEzHAh7niLL0ABA%3BFejNUgId0p lOASl5vt4bQyZfEzGA8Eq9XbVr5w%3BFQE3UgIdM3ZRASkTJ3anQTpfEzEhiBDwp7vTHw&oq=%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1&mra=ls&t=m&z=11) (τα φουρνά είναι σημείο αναφοράς, δεν χρειάζεται να πάει κάποιος εκεί)
Μπιστάρα λέμε..... η φύση τα σπαει αλλά δεν νομίζω να χαζεύει κανείς την φύση.....
Στροφές συνεχείς με οδοστρωμα το οποίο ζηλεύουν και οι σέρρες.... αν πετύχετε κανάν τοπικό παποκάγκουρα όπως αυτοι που πετύχαμε στην μακρακώμη με τα τακεγκάβα αυτοκόλλητα, θα σας πιει το αίμα με το μπουρί της σόμπας :lol:
όταν σκάσαμε στον κεντρικό, ο φίλιππας αντί να πάει προς τα αριστερά (μακρακώμη δλδ) είχε τόσο πορωθεί που ήταν έτοιμος να τραβήξει πάλι προς τα βουνά (καρπενήσι) :)
στην μακρακώμη που κάναμε ένα στοπ για τσιγάρο, το μάτι του γυάλιζε πάντως....
spyrakos35
08/07/2013, 09:31
Η σούμα....
ξεκινήσαμε από το περίπτερο 8 παρά τέταρτο το πρωί
μπηκα σπίτι μου 9 παρά τέταρτο το βράδυ..... σύνολο 13 ώρες...
σε αυτές τις 13 ώρες, καλύψαμε 750 χλμ (σπίτι - σπίτι) με ένα κόστος κοντά στα 100 ευρά (μαξιμουμ συνυπολογίζοντας καφέδες-φαγιά-διόδια)
από τα 750 χιλιόμετρα, δεν θα ήταν υπερβολή να πω οτι τα 300 (χαριστικά) είναι σε ευθείες και τα 450 σε στροφιλικια....
χορταίνεις όλες τις αισθήσεις σου, χωρίς υπερβολή...
συνίσταται στο 100%... πήγα με την όρκα (φουζουρού) σε στενούς δρόμους χάλια δρόμους, σε τσιμέντα, χώματα, σε τρελλά στροφιλίκια, δεν έχετε δικαιολογία οτι έχετε στρητ....
για να την κάνεις όμως, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κούραση.... εγώ την έβγαλα με τρεις ώρες ύπνο (οι κοντράκηδες του φαλήρου φταίνε :D) αλλά γύρισα και είχα τόση ενέργεια όσο λίγες φορές....
να ευχαριστήσω τον αντώνη και τον παππού έστω και αν δεν μπορεσαν να ακολουθήσουν.... καλά να είμαστε και θα τα ξαναπούμε ;)
τον γιάννη και τον φίλιππα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου.... φοβερή παρέα και οι δύο καλά τιμονάκια, χρήζουν βελτίωσης στο χώμα :owned:
295056
και επειδή εγώ μιλάω με ντοκουμέντα, ο γιαννάκης μετά την επαφή με την κυρα-Κ με το κινητό στο χέρι.....
295057
SHOOTER045
08/07/2013, 09:45
ωραιοι οι παιχτες :a46::a46::a46:
alexxxcbr
08/07/2013, 10:20
Αυτα ειναι.Μπραβο παιδια.Να περνατε παντα καλα.Καποια φορα θα ερθω και εγω.
:beer::beer:
amyroukai
08/07/2013, 10:26
Αφού είπε, πάρτε με να μου πείτε ότι περνάτε καλά. Τελευταία επιθυμία, να της χαλάσω χατήρι; Πήρα και της είπα περνάμε τέλεια αλλά ο Σπυράκος στεναχωριέται και του λείπεις κιόλας. Υποσχέθηκε ότι θα έρθει κάμελοτ να σε βρει.
spyrakos35
08/07/2013, 10:32
Αφού είπε, πάρτε με να μου πείτε ότι περνάτε καλά. Τελευταία επιθυμία, να της χαλάσω χατήρι; Πήρα και της είπα περνάμε τέλεια αλλά ο Σπυράκος στεναχωριέται και του λείπεις κιόλας. Υποσχέθηκε ότι θα έρθει κάμελοτ να σε βρει.
πέρα από την πλάκα, όταν έλεγε το τηλέφωνό της και μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει, μου έφυγε η μαγκιά..... :eek:
μετά πετύχαμε και τον οβελίξ-λούγκρα, κάτι έχει εκεί πάνω ο αέρας.....
χίο εκεί να πας.... θα περάσεις καλά.... :bawl:
SHOOTER045
08/07/2013, 10:43
και δεν εχει και γλαρους εκει φανταζομαι...
amyroukai
08/07/2013, 10:43
Ο Χίος θα πάει το χειμώνα που θα έχει κάτω από 20 βαθμούς. Άμα θα ρίξει και κανένα χιόνι και ξεχειμάσει με την κυρά Κ, ΑΝ ζήσει, αυτό το ταξιδιωτικό θα σπάσει ρεκόρ.
Α και για να μην ξεχνιόμαστε, τι ζήτησε το δίχρονο λίγο πριν φτάσω σπίτι; Ναι, τα γνωστά με τα κόκκινα φανάρια... :)
spyrakos35
08/07/2013, 10:55
και δεν εχει και γλαρους εκει φανταζομαι...
έχει, το έγραψα και παραπάνω.... στα βουνά καπου στο δίστομο (πριν μετά δεν θυμάμαι) στην άκρη του δρόμου ήταν....
SHOOTER045
08/07/2013, 10:57
sorry δεν το ειδα
ενεδρα εκαναν ε?λες να περιμενουν καποιον?:bawl:
έχει, το έγραψα και παραπάνω.... στα βουνά καπου στο δίστομο (πριν μετά δεν θυμάμαι) στην άκρη του δρόμου ήταν....
το σαγκ εντάξει;
spyrakos35
08/07/2013, 11:08
το σαγκ εντάξει;
κοίτα, μέτρησα με έναν φίλο το σαββάτο, δεν έβγαλα ακρη.... έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις, το έφερα σε κάποιο επιπεδο και την κυριακή το δοκίμασα επί του πρακτέου....
το σαγκ θεωρώ οτι όχι δεν είναι σωστό.... όμως, σε αυτή την (απαιτητική καθόλα) διαδρομή, το γεγονός οτι εμένα (με τον τρόπο που εγώ οδηγάω) δεν με προβλημάτισε, μου αρκεί....
δεδομένου οτι το τέλειο δεν θα βρεθεί ποτές (για πολλούς λόγους) αποφάσισα να θάψω το κατσαβίδι του πολέμου και να αφήσω το μηχανάκι ως έχει....
έμεινα ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του στα δύσκολα, δεν προβληματίστηκα ούτε μία φορά, αρκεί.... :)
κοίτα, μέτρησα με έναν φίλο το σαββάτο, δεν έβγαλα ακρη.... έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις, το έφερα σε κάποιο επιπεδο και την κυριακή το δοκίμασα επί του πρακτέου....
το σαγκ θεωρώ οτι όχι δεν είναι σωστό.... όμως, σε αυτή την (απαιτητική καθόλα) διαδρομή, το γεγονός οτι εμένα (με τον τρόπο που εγώ οδηγάω) δεν με προβλημάτισε, μου αρκεί....
δεδομένου οτι το τέλειο δεν θα βρεθεί ποτές (για πολλούς λόγους) αποφάσισα να θάψω το κατσαβίδι του πολέμου και να αφήσω το μηχανάκι ως έχει....
έμεινα ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του στα δύσκολα, δεν προβληματίστηκα ούτε μία φορά, αρκεί.... :)
Τζάμπα μας έγιναν μπαλόνια δλδ; :moutza:
spyrakos35
08/07/2013, 11:44
Τζάμπα μας έγιναν μπαλόνια δλδ; :moutza:
ρε στο χώμα τους πήρα τα σωβρακα λέμε..... :a09:
AristidisZ
08/07/2013, 11:46
ρε στο χώμα τους πήρα τα σωβρακα λέμε..... :a09:
ε βέβαια, αφού δεν είχε ΤουΔουΜου στην εκδρομή, το έπαιζες μάγκας :tooth:
amyroukai
08/07/2013, 12:10
Εκτός του πράσινου μαναλισίου, τα υπόλοιπα τουδουμου θεωρούν σιδερόκωλη το σπίτι καφετέρια ρε. μας δουλεύετε; να πάει να σκονιστεί και να μυγωθεί (τι είπα πάλι ο πστς) στα βουνά; Άσε που χάνει και αξία άμα γράψει χιλιόμετρα.
DimChios
08/07/2013, 12:34
ευγε καράφλες!
:beer::beer::beer::beer::beer::beer:
spyrakos35
08/07/2013, 12:38
πως φαίνεται αυτός που δεν τα διαβάζει όλα με προσοχή.....
χεχε
DimChios
08/07/2013, 12:39
πως φαίνεται αυτός που δεν τα διαβάζει όλα με προσοχή.....
χεχε
τις διαβασα τις σποντες σας χαμενα κορμια αλλα δε ψηνομαι!
:smokin:
amyroukai
08/07/2013, 12:42
τις διαβασα τις σποντες σας χαμενα κορμια αλλα δε ψηνομαι!
:smokin:
Έτσι. Σπίτι, αρκουδίσιο στους 19, θεούλης μοναδικούλης.
DimChios
08/07/2013, 12:57
Έτσι. Σπίτι, αρκουδίσιο στους 19, θεούλης μοναδικούλης.
ηταν περιπετειώδης νυχτα μετα δημοσίων θεαμάτων και εργασίας!
Μαγεια σου λεω.... μετα κοιμομουν μεχρι τις 5 τ απογευμα!
:D
amyroukai
08/07/2013, 14:56
295084
295085295086
amyroukai
08/07/2013, 14:59
295087
295088
295089
amyroukai
08/07/2013, 15:09
Το κινητό αδικεί τα χρώματα.
Και λόγω συνεχών στροφών, είχε λίγα σημεία ασφαλούς στάσης για φωτό, άσε που οι άλλοι δεν ενδιαφέρονταν για το σπορ (προσπαθούσα να τους βγάλω εν κινήσει στο χώμα, αλλά φευ). Τα χωριά κρεμασμένα στις πλαγιές, με λίγα σπίτια και ευτυχώς με λίγα μοντέρνα εκτρώματα (εμφανής η κατασκευή μινι "απαρτμενς του λετ" χωριού δίπλα στο χωριό, που ήταν γμτ, στα κρυονέρια; δεν θυμάμαι) πάντως ήταν πολύ όμορφα.
Και ξέρεις Σπυράκο τι σκέφτομαι τώρα... Ένα χωματερό μηχανάκι και...
SHOOTER045
08/07/2013, 15:17
καποιος σοφος εδω μεσα ειπε
<ολοι στο χωμα θα καταληξετε μια μερα...>:tooth::tooth::tooth::vroum::vroum::vroum::tooth::tooth::tooth:
amyroukai
08/07/2013, 17:48
Ναι. Μηχανάκι για χώμα πήρα, αλλά αν βασίζεσαι σε καλούς φίλους για τέτοιες αποφάσεις την πατάς πολλαπλά. Αστείο στόρι. Πάμε για άλλα και σε αυτό το ζήτημα... :)
Και όντως, όλοι εκεί θα πάμε. Μην κάνουμε εντουράδα ανάποδα πριν την ώρα μας μόνο, όλα τα άλλα θα τα βρούμε.
Μπράβο σε όλους. Πολύ όμορφη η βόλτα σας και καταπληκτικές φωτό. :beer: