PDA

View Full Version : Ε Λ Α Τ Η ΤΡΙΚΑΛΩΝ *7-8-9/6/13

taxydromos
04/06/2013, 14:11
ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝ/ΟΦ!
προυποθέσεις: on/of λάστιχα,εξοπλισμός,δυνατότητα σταθερής ταχύτητας 130 km στην εθνική.
(η διαδρομή θάχει κάποιες δυσκολίες)

Η ΒΟΛΤΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ 14-15-16/6

gaslion
chris
tthodor
el gatto
yellowted21
konkost
.
.

292069

MiltiadisK.D
04/06/2013, 14:37
Σωτο δεν σε στενει η μαντρα βλεπω:lol:?Μπραβο σας!:beer:;)

taxydromos
04/06/2013, 17:41

ετοιμάσου για το φθινόπωρο....θα γίνει καλή βόλτα! :wlae:

taxydromos
04/06/2013, 18:26
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.30 ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18.00 ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ.

Λοιπόν οι διαδρομές είναι:Το Σάββατο Ελάτη-Γλυκομηλιά (Χώμα), Παλαιοχώρι(Ασφαλτος), Κρανιά, Δολιανα, πριν τον Αμάραντο αριστερά προς Χιολ, κουφή Δοκίμι, Ανθούσα (Χ), Κατάφυτο(Α), Μηλιά(Χ), Αγία Παρασκευή(Α) και γύρος της κορυφής Τρυγώνας αριστερά της Αγίας Παρασκευής. Το τελευταίο φαίνεται δύσκολο αλλά αν βγει βγήκε. Αν έχουμε χρόνο και όρεξη γυρνάμε από Πύρρα χωμάτινα Ελάτη μέσω Νεραϊδοχωρίου αλλιώς ασφάλτινα σε 20 λεπτά είμαστε πίσω.

Την Κυριακή πάμε Κάτω Παλαιοκαριά, βιότοπο Κατούνας, ασφάλτινα Αργιθέα μέσω Πετρωτού, χωμάτινα Πετροχώρι (εξαιρετική αλπική), Πετρίλο, λίμνη Πλαστήρα.

(παρακολουθούμε τον καιρό και κάνουμε αναλόγως)

sapila racing
04/06/2013, 19:34
Καλή βόλτα μάγκες. :beer:

SoulGR
04/06/2013, 20:31
φιλε μου επειδη ειμαι απο τη γλυκομηλια εχεις ρωτησει αν ειναι ανοιχτος ο δρομος ελατη γλυκομηλια?

el-Gatto
04/06/2013, 20:40
Το παρακολουθώ στενά & μετά βδελυγμίας....

Δύσκολο...πολύ δύσκολο γι'αυτό το Σ-Κ....

Αλλά γουστάρω....πολύ γουστάρω...

Τελευταία στιγμή θα ξέρω...

Ιδωμεν....

taxydromos
04/06/2013, 21:04
φιλε μου επειδη ειμαι απο τη γλυκομηλια εχεις ρωτησει αν ειναι ανοιχτος ο δρομος ελατη γλυκομηλια?

οχι,τι εννοείς?χιόνι η κατολίσθηση?

SoulGR
04/06/2013, 21:38
ειναι δρομος που δεν χρησιμοποιειται,εχω καμποστα χρονια να τον δω,τοτε ηταν γεματο βατα πετρες κλπ,μπορω να μαθω αν θες
βεβαια αν περναει θα δειτε πολλα ειναι απιστευτο το δασος και ο παλιος οικισμος-εχει εγκαταληφθει απο το 1800 κατι-

εκει πανω θελει πολυ προσοχη γτ καθε μαντρι εχει 15-20 σκυλια

kordix
04/06/2013, 21:41
[QUOTE=taxydromos;2332430]ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝ/ΟΦ!
προυποθέσεις: on/of λάστιχα,εξοπλισμός,δυνατότητα σταθερής ταχύτητας 130 km στην εθνική.
(λεπτομέρειες σύντομα)

Παιδιά πολύ κοντά η μία εκδρομή με την άλλη. Δεν με παίρνει οικονομικά αλλά και "οικογενειακά" με τίποτα. Καλά να περάσετε

taxydromos
04/06/2013, 21:43
ειναι δρομος που δεν χρησιμοποιειται,εχω καμποστα χρονια να τον δω,τοτε ηταν γεματο βατα πετρες κλπ,μπορω να μαθω αν θες
βεβαια αν περναει θα δειτε πολλα ειναι απιστευτο το δασος και ο παλιος οικισμος-εχει εγκαταληφθει απο το 1800 κατι-

εκει πανω θελει πολυ προσοχη γτ καθε μαντρι εχει 15-20 σκυλια

ναι κανε μια ερωτηση..βασικα μην εχει πεσει το βουνο,κανενα δεντρο κ δεν εχει περασμα...πετρες κ βατα κουτσα στραβα τα περναμε!
:a013:

taxydromos
04/06/2013, 21:44
[QUOTE=taxydromos;2332430]ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝ/ΟΦ!
(λεπτομέρειες σύντομα)

Παιδιά πολύ κοντά η μία εκδρομή με την άλλη. Δεν με παίρνει οικονομικά αλλά και "οικογενειακά" με τίποτα. Καλά να περάσετε

κρίμα....θα τα πούμε στην επόμενη! :)

Corvo
04/06/2013, 23:41
ταχυδρομε στο γραφω και απο εδω και με φωτο αυτη τη φορα γιατι ειναι λιγο περιεργο.

κατι ειδα για Βερλιγκα και λοιπα
Ενας facebook friend ορειβατης ανεβηκε δρακολιμνη στη Βερλιγκα το ΣΚ που μας περασε, 2 του μηνα και δες φωτο που εβγαλε

αν σκαρφαλωσετε πανω απο τα 1300-1400 θα φατε κρυο καλο

υ.γ. Δικαιωματα φωτο Nikos Mertsiotis

gaslion
05/06/2013, 07:57
ταχυδρομε στο γραφω και απο εδω και με φωτο αυτη τη φορα γιατι ειναι λιγο περιεργο.

κατι ειδα για Βερλιγκα και λοιπα
Ενας facebook friend ορειβατης ανεβηκε δρακολιμνη στη Βερλιγκα το ΣΚ που μας περασε, 2 του μηνα και δες φωτο που εβγαλε

292103
αν σκαρφαλωσετε πανω απο τα 1300-1400 θα φατε κρυο καλο

Ταχυδρόμε δεν ήταν στα αρχικά σχέδια αλλά νομίζω πρέπει να μπει....Μπορούμε να ρωτήσουμε στο Χαλίκι αν περνάει ο δρόμος...

taxydromos
05/06/2013, 10:48
χαχαχαα.. χιόνι τον Ιούνη! είπαμε να κάνουμε μια τουριστική βόλτα αλλά δεν μας αφήνουν..
tnks Alx!!:evil:

Corvo
05/06/2013, 10:57
χαχαχαα.. χιόνι τον Ιούνη! είπαμε να κάνουμε μια τουριστική βόλτα αλλά δεν μας αφήνουν..
tnks Alx!!:evil:

:beer:

SoulGR
05/06/2013, 16:36
ναι κανε μια ερωτηση..βασικα μην εχει πεσει το βουνο,κανενα δεντρο κ δεν εχει περασμα...πετρες κ βατα κουτσα στραβα τα περναμε!
:a013:

πηρα τηλ τον φαδερ και μου πε οτι προσφατα που περασαν κατι γνωστοι ηταν ανοιχτος-απο λειβαδια περτουλιου ε? -
αλλα μου πε και αυτος θελει προσοχη πολυ στα σκυλια..

taxydromos
05/06/2013, 16:59
πηρα τηλ τον φαδερ και μου πε οτι προσφατα που περασαν κατι γνωστοι ηταν ανοιχτος-απο λειβαδια περτουλιου ε? -
αλλα μου πε και αυτος θελει προσοχη πολυ στα σκυλια..

ευχαριστούμε πολύ για το ινφο! είναι πολύ χρήσιμο....όποια άλλη διαδρομή ξέρεις γράφτη..
όσο για τα σκυλιά....θα τα αναλάβει ο gaslion που θα πηγαίνει μπροστά :smokin:

SoulGR
05/06/2013, 17:09
ευχαριστούμε πολύ για το ινφο! είναι πολύ χρήσιμο....όποια άλλη διαδρομή ξέρεις γράφτη..
όσο για τα σκυλιά....θα τα αναλάβει ο gaslion που θα πηγαίνει μπροστά :smokin:

απο γλυκομηλια ξερω οτι παει για τριφυλλια απο 2 χωματινες,παραλιακα :P απ το ποταμι και μεσα απ το βουνο βεβαια αν σκοπευετε να πατε απο παλαιοχωρι κονακια κρανια σας κανει κυκλο
σε αυτη την περιπτωση παει χωματινα ως χρυσομηλια

που θα μεινετε εκει?

taxydromos
05/06/2013, 17:30
απο γλυκομηλια ξερω οτι παει για τριφυλλια απο 2 χωματινες,παραλιακα :P απ το ποταμι και μεσα απ το βουνο βεβαια αν σκοπευετε να πατε απο παλαιοχωρι κονακια κρανια σας κανει κυκλο
σε αυτη την περιπτωση παει χωματινα ως χρυσομηλια

που θα μεινετε εκει?

έχουν ενδιαφέρον αυτές οι διαδρομές από Γλυκομηλιά για Τριφύλλια, το ποτάμι τι λέει??προς Κλεινό πάει μετά? προς τη Χρυσομηλιά ο δρόμος έχει ενδιαφέρον?
στη Ελάτη θα μείνουμε και τα δύο βράδια..

SoulGR
05/06/2013, 17:38
αυτο το ποταμι ενωνεται με τον παλαιοχωριτη και πιο κατω με το ποταμι απ το μαλακασι και φτιαχνουν τον πηνειο,ο δρομος εχει καποια νεροφαγωματα αλλα περναει
παει και κλεινο αλλα απο ασφαλτο
να σου πω την αληθεια δεν εχω παει ποτε απο αυτον το δρομο χρυσομηλια αλλα μεσα απ το βουνο περναει φανταζομαι κατι θα 'χει
βεβαια το καλυτερο που θα δειτε σαν δασος αυτες τις 2 μερες ειναι πιστευω το δασος της χουτιανας

δεν ειμαι πανω ρε γαμωτο...αν το κανατε το αλλο σ/κ θα σας φιλοξενουσα εγω

taxydromos
05/06/2013, 18:26
αυτο το ποταμι ενωνεται με τον παλαιοχωριτη και πιο κατω με το ποταμι απ το μαλακασι και φτιαχνουν τον πηνειο,ο δρομος εχει καποια νεροφαγωματα αλλα περναει
παει και κλεινο αλλα απο ασφαλτο
να σου πω την αληθεια δεν εχω παει ποτε απο αυτον το δρομο χρυσομηλια αλλα μεσα απ το βουνο περναει φανταζομαι κατι θα 'χει
βεβαια το καλυτερο που θα δειτε σαν δασος αυτες τις 2 μερες ειναι πιστευω το δασος της χουτιανας

δεν ειμαι πανω ρε γαμωτο...αν το κανατε το αλλο σ/κ θα σας φιλοξενουσα εγω

ευχαριστούμε!!το άλλο σκ θα γίνει τελικά αλλά έχουμε μέρος να μείνουμε...θα συναντηθούμε όμως!!! :)

taxydromos
05/06/2013, 18:28
>>>>>>Η ΒΟΛΤΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ 14-15-16/6<<<<<<<

:sun:

yellowted21
05/06/2013, 21:04
gaslion
chris
billy
tthodor
el gatto
xlgeorge
taxydromos
yellowted21

antsoar
05/06/2013, 21:56

Φίλε βρες καμιά κρητικιά να τον παντρέψουμε, γιατί όπως πάει θα μας χωρίσει όλους αυτός :pantofla::a38:

MiltiadisK.D
05/06/2013, 23:03
Φίλε βρες καμιά κρητικιά να τον παντρέψουμε, γιατί όπως πάει θα μας χωρίσει όλους αυτός :pantofla::a38:

Ελατε κατω εσεις και του εχω εγω μπολικες υποψηφιες:winka:Αν μεινει μονιμα Κρητη ομως θα χωρισουμε εμεις ε?:rotflmao::winka:

el-Gatto
06/06/2013, 00:32
Δε ξέρω για σας ... Εγώ πάντως είμαι στα πρόθυρα.

Είπα στη γυναίκα ,με όσο πιο γλυκό τρόπο μπορούσα είναι η αλήθεια:

Αγάπη μου ,πρέπει να κάνω οικονομικό "κουμάντο" ,γιατι πρέπει να βάλω καινούργια χωμάτινα λάστιχα ,πανω απ'όλα η ασφάλεια ,καταλαβαίνεις...
Θέλω βλέπεις να πάω αυτη τη βδομάδα μια μονοήμερη Δρακόσπιτα ...
...και το επόμενο Π-Σ-Κ ,Ελάτη κ πέριξ με τα παιδιά.
Θα'μαστε καλή παρέα ,δε γίνεται να τη χάσω αυτή τη φάση.
Το'χω ανάγκη.
Με Καταλαβαίνεις έτσι;;;
.
.
.
.
.
Δε μίλησε αρχικά...
.
.
.
Μετά απο λίγο ,μου λέει:
"Θα σου απαντήσω με mail."
.
.
.
Εχεις mail....μου ξαναλέει μονολεκτικά.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kαι μου στειλε αυτό:
292160
.
.
.
Τώρα...ειν'καλό ή κακό αυτό;;;; :eek:
Τι να εννοεί άραγε;;;:hmm:

tthodor
06/06/2013, 02:54
Δε ξέρω για σας ... Εγώ πάντως είμαι στα πρόθυρα.

Είπα στη γυναίκα ,με όσο πιο γλυκό τρόπο μπορούσα είναι η αλήθεια:

...
.....
........
Τώρα...ειν'καλό ή κακό αυτό;;;; :eek:
Τι να εννοεί άραγε;;;:hmm:

Άμα στο στειλε σε mail.... καλό είναι....
Άμα αρχίσει να σε ρωτάει αν έχεις κάνει πρόσκοπος, και πως δένεις θηλειές.... να το προσέξεις φίλε :D :D :D

stavrouliasp
06/06/2013, 07:24
Σκηνή ή δωμάτιο;

taxydromos
06/06/2013, 10:57
δωμάτιο..
αδιαβροχα κ δεύτερες κάλτσες!
:ninja:

gaslion
06/06/2013, 11:50
... αδιαβροχα κ δεύτερες κάλτσες!
:ninja:
δε σημαίνει ότι και το άλλο Σ/Κ θα είναι ο καιρός χάλια...Περίμενε και θα δούμε...

SoulGR
07/06/2013, 20:29
ευχαριστούμε!!το άλλο σκ θα γίνει τελικά αλλά έχουμε μέρος να μείνουμε...θα συναντηθούμε όμως!!! :)
εγινε...παρασκευη βραδυ φευγω απ το νησι, σαββατο μεσημερι θα 'μαι τρικαλα,ανευ μηχανης δυστυχως...για κανα καφε εκει προς πυλη-ελατη το ψηνω παντως

Theotrelos83
13/06/2013, 02:51
Παλικάρια απο Καλαμπάκα είμαι κ ψήνομαι να έρθω κάποια απο τις μέρες μαζί σας... χωράω στην παρέα;Εμπειρία σε χώμα ελάχιστη!

taxydromos
13/06/2013, 10:02
Εγώ δεν θα είμαι στη βόλτα,όποιος θέλει να επικοινωνήσει με τον gaslion..