View Full Version : 32η Πανελλήνια συγ/ση μοτ/των
Ktm.Prestige
05/06/2013, 08:19
Όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος ανακοινώθηκε απο την ΜΟΤΟΕ η 32η Πανελλήνια συγκέντρωση.
http://www.e-motoe.gr/dynpage.aspx?p=announcements
Μάλιστα έχουν αναρτηθεί και κανονισμοί λειτουργίας οπότε όποιος είναι κακό παιζάκι να πάει να παίξει αλλού!
http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=PANELLHNIA2013
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
1.) Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ .
2.) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
ΕΞΑΙΡΕΣΗ : ΦΟΡΤΟ-ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ-ΒΑR-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ –ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.
3.) ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ Ο Κ.Ο.Κ.:eyepop::eyepop::eyepop::eyepop:
4.) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΞΑΤΜΙΣΗ .:ninja:
5.) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.:ninja:
6.) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.:eyepop:
7.) Η ΩΡΑ ΒΡΑΔΙΝΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. :uplate:
8.)ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ (ΜΟΤΟΕ) ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
9.)Η ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ & ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ.
10.)ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.:dizzy:
11.)ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ο ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο(Η) ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ .
Ktm.Prestige
05/06/2013, 08:20
Ααααα ξέχασα , καλά να περάσετε.....
Pan (dvs)
05/06/2013, 09:16
Ααααα ξέχασα , καλά να περάσετε.....
Φιλε μου δινεις την εντυπωση οτι απαξιωνεις μια μοτοσυκλετιστικη εκδηλωση και δεν καταλαβαινω το λογο.
Γινετε μια προσπαθεια με μονο 50 η 70 ευρω (+100 βενζινες+100 φαγητα και ποτα+...)
1)Να κανουνε ελεγχο στη μηχανη σου (ΚΤΕΟ)
2)Να κανουνε ελεγχο σε σενα (Γερμανικου τυπου).
3)Να φροντισουνε για κανα τριημερο να στρωσει η επιδερμιδα σου απο την ξεκουραση
Και αλλα πολλα που για να τα κανεις καπου αλλου θα ξοδευες μια περιουσια.
Να ευχηθω λοιπον και εγω με τη σειρα μου οσοι πανε καλα να περασουνε και καλη ξεκουραση.
Περα απο την πλακα πολλα απο αυτα επρεπε να γινουνε.Απλα ο τροπος που το κανουνε ειναι καπως αυταρχικος και ενοχλητικος κατα την αποψη μου.
Nostradamus
05/06/2013, 09:53
Φιλε μου δινεις την εντυπωση οτι απαξιωνεις μια μοτοσυκλετιστικη εκδηλωση και δεν καταλαβαινω το λογο.
Γινετε μια προσπαθεια με μονο 50 η 70 ευρω (+100 βενζινες+100 φαγητα και ποτα+...)
1)Να κανουνε ελεγχο στη μηχανη σου (ΚΤΕΟ)
2)Να κανουνε ελεγχο σε σενα (Γερμανικου τυπου).
3)Να φροντισουνε για κανα τριημερο να στρωσει η επιδερμιδα σου απο την ξεκουραση
Και αλλα πολλα που για να τα κανεις καπου αλλου θα ξοδευες μια περιουσια.
Να ευχηθω λοιπον και εγω με τη σειρα μου οσοι πανε καλα να περασουνε και καλη ξεκουραση.
Περα απο την πλακα πολλα απο αυτα επρεπε να γινουνε.Απλα ο τροπος που το κανουνε ειναι καπως αυταρχικος και ενοχλητικος κατα την αποψη μου.
Την απαξίωση της εκδήλωσης την "πέτυχε" η ίδια η ΜΟΤΟΕ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι θέμα που έχει συζητηθεί αρκετά εδώ μέσα.
Βέβαια η λέξη απαξίωση είναι ίσως λάθος, γιατί αν εξετάσει κανείς αυστηρά το θέμα μόνο με αριθμό συμμετοχών τότε μιλάμε ίσως για τον πλέον πετυχημένο θεσμό εδώ και δεκαετίες στο χώρο της μοτοσικλέτας στην Ελλάδα.
Γνώμη μου, δεν προσέφερε ποτέ τίποτα στον "χώρο", ούτε και στις περιοχές που λάμβανε χώρα. Μόνο "αφαιρούσε"...
Δέχομαι ότι οι ανακοινώσεις κανόνων για φέτος και αυτά που προσθέτεις (ΚΤΕΟ, έλεγχο ατομικό κτλ) και τα οποία πραγματικά ακούω πρώτη φορά είναι σε καλό δρόμο.
Έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι για να επιλέξουν τι θέλουν να πετύχουν.
Φιλε μου δινεις την εντυπωση οτι απαξιωνεις μια μοτοσυκλετιστικη εκδηλωση και δεν καταλαβαινω το λογο...
αν πας μια φορα θα τον καταλαβεις τον λογο.
πυξιδας990
05/06/2013, 10:39
την ξεπερασαμε.......................
taisteal
05/06/2013, 10:41
[QUOTE=TROOPER;2332809]αν πας μια φορα θα τον καταλαβεις τον λογο.
μαλλον ειρωνικα το λεει
kokkiklhs
05/06/2013, 10:47
Ποδήλατα επιτρέπονται, ή θα φάμε ξύλο;
:bawl:
Ktm.Prestige
05/06/2013, 11:10
Ο Pandvs το λέει ειρωνικά.Τα χρήματα είναι πολλά βέβαια αλλα πέφτει και το Παγκόσμιο Enduro εκείνες τις ημέρες οπότε κάπως τα φέρνεις βόλτα...
Δεν εχω λάβει ποτέ μέρος σε τέτοια συγκέντρωση αλλα απο φίλους που εχουν πάει και απο τα βίντεο που
κυκλοφορούν στο δίκτυο , νομίζω οτι you get the picture!!!
Προσωπικά , ο θεσμός δεν είναι κακός , το να χαλιναγωγήσεις τόσο κόσμο με τόση τετοστερόνη είναι πράγμα δύσκολο οπότε τα έκτροπα είναι δυστηχώς αναπόφευκτα!
Ένας απο τους βασικότερους λόγους που μας "χαλάει" σε μια τέτοια συγκέντρωση είναι τα παραπάνω.
5.) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ .
Δηλ. την βγάζεις και την αφήνεις στην είσοδο ..?? :confused:
3.) ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
:cry:
Πάντως, όποιος πάει στο Νεστόριο μετά την Πανελλήνια θα φρίξει από την κατάσταση του χώρου...
Stergios69
05/06/2013, 13:54
Πάντως, όποιος πάει στο Νεστόριο μετά την Πανελλήνια θα φρίξει από την κατάσταση του χώρου...
Το κακο ειναι οτι θα εχει κακη εικονα και ο αγωνας του παγκοσμιου πρωταθληματος εντουρο, που θα γινεται τις ιδιες μερες...
Το κακο ειναι οτι θα εχει κακη εικονα και ο αγωνας του παγκοσμιου πρωταθληματος εντουρο, που θα γινεται τις ιδιες μερες...
Για την αλεπού λες...??:p
Pan (dvs)
05/06/2013, 14:29
αν πας μια φορα θα τον καταλαβεις τον λογο.
Φιλε μου πηγα αρκετα παλια ,εφυγα νυχτα και υποσχεθηκα οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπηγαινα.Φυσικα και το λεω ειρωνικα.Οχι για την εκδηλωση η τους κανονες ,οι οποιοι ειναι απαραιτητοι σε μια τετοια συγκεντρωση και καλα κανανε επιτελους και τους βαλανε.
Η ενσταση μου ειναι στο οτι υπηρχανε 100 τροποι να γραφτει αυτο το κειμενο και διαλεξαν μαλλον τον χειροτερο.
Μπυρες, μηχανες, φασαρια....θα μαζευτει και ολο το σοι
ταυλα θα γινουμε....
http://farm4.static.flickr.com/3062/2533286864_c3ca912237_o.jpg
Stergios69
05/06/2013, 16:37
Για την αλεπού λες...??:p
Λες να ζει ακόμα;
Θα έχει μπόλικα παπούτσια να ροκανίσει... :D
Bradipous
06/06/2013, 00:57
12) Αστυνομια θα περιπολει για τυχον παραβασεις του κοκ.
13) Οι στροφες του κινητηρα δεν θα πρεπει να ξεπερνουν τις 3000 για να μην ταραζοντε οι πεθερες των μοτοσυκλετιστων που θα μετεχουν στην εκδηλωση.
14) Η ενταση του ηχου κλησης στο κινητο σας δεν θα πρεπει να ξεπερναει τα 35db.
15) Για λογους ασφαλειας οι μετακινησεις με το μοτοσακο σας απαγορευοντε απο την δυση μεχρι την ανατολη του ηλιου.
16) Οσοι επιθυμουν να συμμετεχουν στην συγκεντρωση θα πρεπει να εχουν σχετικη βεβαιωση απο τον κηδεμονα, οτι τους το επιτρεπει.
τιπ: Τυχον παραβατες θα τιμωρουνται παραδειγματικα και θα τους επιβαλλονται τσουχτερα προστιμα, με τα εσοδα των οποιων θα αγοραζοντε μπυρες οι οποιες θα καταναλωνονται ενωπιον του παραβατη ενω του ιδιου θα του εχει αφαιρεθει το δικαιωμα ποσης.
Μονο οι πιο σκληροι (http://www.youtube.com/watch?v=otxNjf8qgZ8) θα επιβιωσουν!:ninja:
:yawn:
εδιτ:
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΗ 20/6 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/6 : :a16:
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6 : :a16:
:blush:
:a9:
Pardalotzatziki
07/06/2013, 11:42
Τωρα που θυμηθηκανε να βαλουν κανονες...εχει πεσει τοσο η ποιοτητα του κοσμου που δεν αξιζει μια η ολη φαση..
Τελευταια φορα που πηγα ηταν το 2007....πραγματικα απογοητευτηκα...
Ηταν σαν να ειχανε μαζευτει ολοι η πρωην παπακιδες αλλα με street μηχανακια...και να μην αναφερω τι κανανε..
Να πω την αληθεια απο πραγματικους μοτοσυκλετιστες να ειδα....5-10....
Σε οποιον δεν αρεσει αυτο που γραφω, δεν χρειαζεται να απαντησετε. Παλι την ιδια γνωμη θα εχω...
Παλιοτερα δεν βλεπαμε την ωρα να ερθει η Πανελληνια...τωρα και που γραφω εδω πολυ ειναι...
Οσοι εχουμε δει παλιοτερες πανελληνιες δεν θα ξαναπαμε...οσοι πηγατε τελευταια θα γουσταρετε...γιατι ετσι την μαθατε...
Και δεν τη θεωρω επιτυχια με 2500 συμμετοχες....2000-2500 ειναι δηλαδη οι μοτοσυκλετες στη Ελλαδα?
Φιλε μου πηγα αρκετα παλια ,εφυγα νυχτα και υποσχεθηκα οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπηγαινα.Φυσικα και το λεω ειρωνικα....
σορυ λησταρχε.
δεν το πιασα αρχικα :beer:
Λες να ζει ακόμα;
Θα έχει μπόλικα παπούτσια να ροκανίσει... :D
Τωρα που θυμηθηκανε να βαλουν κανονες...εχει πεσει τοσο η ποιοτητα του κοσμου που δεν αξιζει μια η ολη φαση..
Τελευταια φορα που πηγα ηταν το 2007....πραγματικα απογοητευτηκα...
Ηταν σαν να ειχανε μαζευτει ολοι η πρωην παπακιδες αλλα με street μηχανακια...και να μην αναφερω τι κανανε..
Να πω την αληθεια απο πραγματικους μοτοσυκλετιστες να ειδα....5-10....
Σε οποιον δεν αρεσει αυτο που γραφω, δεν χρειαζεται να απαντησετε. Παλι την ιδια γνωμη θα εχω...
Παλιοτερα δεν βλεπαμε την ωρα να ερθει η Πανελληνια...τωρα και που γραφω εδω πολυ ειναι...
Οσοι εχουμε δει παλιοτερες πανελληνιες δεν θα ξαναπαμε...οσοι πηγατε τελευταια θα γουσταρετε...γιατι ετσι την μαθατε...
Και δεν τη θεωρω επιτυχια με 2500 συμμετοχες....2000-2500 ειναι δηλαδη οι μοτοσυκλετες στη Ελλαδα?
Συμφωνώ απόλυτα ο καιρός των ρομαντικων συναντήσεων πέρασε !!!!!!
tsompanis
07/06/2013, 23:26
Συμφωνώ απόλυτα ο καιρός των ρομαντικων συναντήσεων πέρασε !!!!!!
Θα διαφωνήσω αγαπητέ.Υπάρχουν συναντήσεις αλλά μην περιμένεις αφίσες-θρεντ κ.λ.π γιατί τότε παύει να είναι ρομαντική συνάντηση και γίνεται του Κουτρούλη ο Γάμος:lol:
Pardalotzatziki
08/06/2013, 00:43
Θα διαφωνήσω αγαπητέ.Υπάρχουν συναντήσεις αλλά μην περιμένεις αφίσες-θρεντ κ.λ.π γιατί τότε παύει να είναι ρομαντική συνάντηση και γίνεται του Κουτρούλη ο Γάμος:lol:
Ναι, εχουν αλλαξει τα πραγματα. Εδω μιλαμε για την ΠΣΜ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι χαθηκε ο ρομαντισμος. Πηγε αλλου...
Δεν πανε καποιοι εκει αλλα καπου πανε, δεν εξαφανιστηκανε...
Εγώ μιλάω για την Πανελλήνια. Σίγουρα δεν πέρασε ο ρομαντισμος σε άλλες συναντήσεις η βόλτες με τις μηχανές αλλα όσο αφορά την Πανελλήνια επέτρεψε μου να (επειδή έχω πικρα εμπειρία ) διαφωνισω.
Shaolin Monk
13/06/2013, 20:20
Εγω θα ειμαι ταξιδακι απο Κρητη σε Αλεξανδρουπολη και οδηγωντας οσο κοντα μπορω στη συνοριακη γραμμη, θα καταληξω στην Πανελληνια... Ελπιζω να ειναι καλα φετος, το μερος ειναι ωραιο, θα κανω βολτες στο νομο που ειναι υπεροχος και ελπιζω τα γκρουππακια που θα παιζουν στη σκηνη να ειναι καλα για να κατεβαινει και η μπυρα!!!! :beer:
Pardalotzatziki
13/06/2013, 20:50
Εγω θα ειμαι ταξιδακι απο Κρητη σε Αλεξανδρουπολη και οδηγωντας οσο κοντα μπορω στη συνοριακη γραμμη, θα καταληξω στην Πανελληνια... Ελπιζω να ειναι καλα φετος, το μερος ειναι ωραιο, θα κανω βολτες στο νομο που ειναι υπεροχος και ελπιζω τα γκρουππακια που θα παιζουν στη σκηνη να ειναι καλα για να κατεβαινει και η μπυρα!!!! :beer:
θα εχει και γυρο του θανατου....
http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=PANELLHNIA2013
RaGe_Raptor
13/06/2013, 21:08
χαρά στο κουράγιο σου...μετά το ταξιδάκι σου (που ακούγεται φανταστικό) να πας στο λάκο με τα φίδια...
Ξεκιναω σημερα για πανελληνια.:wave2:
Αν παει κανεις απο εδω μεσα στειλτε πμ να τα πουμε.
:beer::wave2:
michaelgtc
27/06/2013, 13:45
http://www.youtube.com/watch?v=TCCyBb936D4&feature=c4-overview&list=UUqa7ulKps3rwkDsAFfus1eA
SHOOTER045
27/06/2013, 13:54
μπραβο και εις ανωτερα
μυρίζει καγκουρίνη (που γράφει και ένα σχόλιο στο youtube)
ωραία πράγματα!!!
SHOOTER045
27/06/2013, 14:46
ωραια πραγματα
ναι που εφτασαν να μπουν μεχρι και στα paddock οπου γινοταν το παγκοσμιο
ναι που οταν ξεφυγαν τα πραγματα και πηγε εκει η αστυνομια εριξαν μια μοτοσυκλετα της ΔΙ.ΑΣ στην λιμνη
ναι γιατι εκαναν τσαμπουκαδες στηριζομενοι σε αυτα που ηπιαν και καπισαν και στην δυναμη του οχλου
ναι γιατι οταν πηγαν αστυνομικες ενισχυσεις και εγραφαν τους παντες και τα παντα μεχρι και για καρτα καυσαεριων,οπυ φυγει φυγει-και δυστηχως την πληρωσαν και τα χλωρα
ναι γιατι η<οργανωση>δεν νοιαστηκε για τις μα@@κιες που γινονταν στην πολη και αλλου,τους εφτανε(μαλλον)η μπαζα που εκαναν
ναι γιατι αν θα παρουν τον πουλο του χρονου για αγωνα του παγκοσμιου θα φταινε αυτοι
ναι γιατι κανενας δεν κανει burn out στην αυλη του σπιτιου του,αλλα στις ξενες δεν μαμιεται
κατα τ αλλα ολα καλα τετοια ωραια καθε μερα να χουμε....
Αν θεωρήσουμε ότι όλα αυτά είναι κάποιας μορφής "εκτόνωση" σε - υποτίθεται - ελεγχόμενες συνθήκες, καλά είναι για μια φορά κάθε χρόνο..;)
ωραια πραγματα
ναι που οταν ξεφυγαν τα πραγματα και πηγε εκει η αστυνομια εριξαν μια μοτοσυκλετα της ΔΙ.ΑΣ στην λιμνη
ναι γιατι εκαναν τσαμπουκαδες στηριζομενοι σε αυτα που ηπιαν και καπισαν και στην δυναμη του οχλου
ναι γιατι οταν πηγαν αστυνομικες ενισχυσεις και εγραφαν τους παντες και τα παντα μεχρι και για καρτα καυσαεριων,οπυ φυγει φυγει-και δυστηχως την πληρωσαν και τα χλωρα
ναι γιατι η<οργανωση>δεν νοιαστηκε για τις μα@@κιες που γινονταν στην πολη και αλλου,τους εφτανε(μαλλον)η μπαζα που εκαναν
ναι γιατι αν θα παρουν τον πουλο του χρονου για αγωνα του παγκοσμιου θα φταινε αυτοι
ναι γιατι κανενας δεν κανει burn out στην αυλη του σπιτιου του,αλλα στις ξενες δεν μαμιεται
στα paddock έπρεπε να μπουνε για να δείξουνε στους ξένους οτι έχουμε κι εμείς "παγκόσμιους":tooth:
μαλακίες γίνονται παντού, κάθε μέρα, όλη μέρα... όχι μόνο στην πανελλήνια.
για τους τσαμπουκάδες τώρα νταξ, αγοράκια είναι τι περιμενες να κάνουν; διαγωνισμού πλεξίματος πίνοντας τσάι;
όσο για τα στρουμφάκια που γράφανε τους πάντες, για μια ακόμα φορά απέδειξαν ότι είναι φοροεισπράκτορες και, ουσιαστικά, δεν έχουν κανένα αλλο τρόπο για προστατεύσουν ούτε αυτους που κάνουν καγκουριές ούτε τους υπόλοιπους...
και κατι τελευταίο, Burn out γίνεται ΠΑΝΤΟΥ :wave2:
AUFGEBRACHT
27/06/2013, 17:12
Πάντως είχε συμμετοχή, δε μπορώ να πω...
294359
AUFGEBRACHT
27/06/2013, 17:13
Κι εδώ μια άλλη με φόντο την ομώνυμη λίμνη
294360
Πάντως είχε συμμετοχή, δε μπορώ να πω...
294359
:moutza: :bawl:
πυξιδας990
27/06/2013, 19:41
ωραια πραγματα
κλασικες παπαριες παννεληνιας..........................
έριξαν μηχανάκι απο διας στην λίμνη και δεν το είδα ρε πούστη μου??? :lol::lol:
όταν έπεσε το ξύλο ήμουν μπροστά είχε πολύ γέλιο και νομίζω οτι οι μπάτσοι τα ήθελαν και τα έπαθαν...!!!
το όλο σκηνικό ήτανε ένα μεγάλο κόλπο για να κάνουν τρομερή μπάζα!!το Σαββάτο που έγιναν και τα επεισοδιακια η αστυνομία ούτε καν πέρασε για να κάνει καποια σύσταση κτλ και κατευνάσει τα πνεύματα..τους άφησαν όλους να ξεσαλώσουν και είχαν μέσα τα ρουφιανακια (ασφαλίτες) και έκοβαν φάτσες για να τους πάρουν μετά αγκαζέ...!
εγω πάντως δεν είδα κανέναν να πλησιάζει στα παντοκ του εντουρο!έκανα μια βόλτα και επικρατούσε ερημιά στις ευθείες ,άσε που την είχαν στήσει και οι διας εκεί!
ειδα και πολλους ξενους να απολαμβανουν την φασαρια οποτε μια χαρα περασαν και αυτοι... :D
Μάγκες, αφήστε στην άκρη τα στουμφ και τον μπαρμπαστρουμφ, τι έκαναν και τι δεν έκαναν.
Οι ως άνω καφρομάλακες, δεν κάνουν αντάρτικο πόλεων ούτε και υπάρχει καμμιά μοτοσυκλετιστική ιδεολογία. Καμμένοι είναι με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν 2 λεπτά αναγνώρισης απ΄την παρτούζα γύρω τους.
SHOOTER045
27/06/2013, 22:55
έριξαν μηχανάκι απο διας στην λίμνη και δεν το είδα ρε πούστη μου??? :lol::lol:
όταν έπεσε το ξύλο ήμουν μπροστά είχε πολύ γέλιο και νομίζω οτι οι μπάτσοι τα ήθελαν και τα έπαθαν...!!!
το όλο σκηνικό ήτανε ένα μεγάλο κόλπο για να κάνουν τρομερή μπάζα!!το Σαββάτο που έγιναν και τα επεισοδιακια η αστυνομία ούτε καν πέρασε για να κάνει καποια σύσταση κτλ και κατευνάσει τα πνεύματα..τους άφησαν όλους να ξεσαλώσουν και είχαν μέσα τα ρουφιανακια (ασφαλίτες) και έκοβαν φάτσες για να τους πάρουν μετά αγκαζέ...!
εγω πάντως δεν είδα κανέναν να πλησιάζει στα παντοκ του εντουρο!έκανα μια βόλτα και επικρατούσε ερημιά στις ευθείες ,άσε που την είχαν στήσει και οι διας εκεί!
ειδα και πολλους ξενους να απολαμβανουν την φασαρια οποτε μια χαρα περασαν και αυτοι... :D
εχασες τετοιο πραγμα?????????????
οχι ρε πως το επαθες αυτο????????????
τα ηθελαν και καλα παθανε ε?επρεπε να σας αφηνανε να σφαζοσασταν δλδ και οταν ηρθαν γινατε ενα ολοι και τους βαλατε στην μεση ε???????
και για τους ξενους βλεπω τι πολιτισμο ανταλλασουμε τα καλοκαιρια στα νησια μας αλλα απο 294379
τι περιμενεις,αγγλογερμανοι που 11,5 μηνες ειναι κλαρινο ερχονται εδω και ξεσαλωνουν και δεν υπολογιζουν ΤΙΠΟΤΑ???
οτι δεν τους ειδες εσυ μεσα στις ειδικες δεν σημαινει οτι δεν ηταν ενταξει?????
με γεια σας ωρε καλοπαιδα στον οχλο μεσα μαγκιες και μοναχοι κοτουλες,γατακια
SHOOTER045
27/06/2013, 22:56
του χρονου να την κανετε στην γιαρο μονοι σας και να μην ενοχλησετε ουτε να σας ενοχλησει κανενας
michaelgtc
27/06/2013, 23:44
3 μερες καστορια δεν κοιμηθηκε κανεις. ολο το βραδυ μεχρι 5 το πρωι ακουγες κοφτες.
τα τηλεφωνηματα στην τροχαια επεφταν βροχη αλλα δεν μπορουσε να κανει τιποτα.
ενταξει 3 μερες ηταν αλλα μεχρι της 5?
ΚΟΚ δεν υπηρχε ουτε για πλακα. μπλοκο σε φαναρι και εφυγαν καμια 10αρια πιστιαρες με κοφτες και με κοκκινο ελεος.
τι σαν εφεραν την αλλη μερα κλουβα?
το θετικο ηταν οτι εγινε νταβαντουρι, παρα πολυς κοσμος και αφησαν πολυ χρημα καστορια.
δυστοιχως το χειροτερο ειναι οτι σιγουρα γιναμε ρεζιλι στους Παγκοσμιους του enduro
καθε χρονο τα ιδια.
δεν βαρεθηκατε?
καθε χρονο τα ιδια.
δεν βαρεθηκατε?
Εμείς να βαρεθούμε ρε μλκ? :moutza: :tooth:
Εμείς να βαρεθούμε ρε μλκ? :moutza:
και εμεις και οι αλλοι.
καθε χρονο γινεται η πανελληνια, καθε χρονο γινονται πανω-κατω οι ιδιες παπαριες, καθε χρονο καποιοι γουσταρουνε αυτη τη βλακεια, καθε χρονο καποιοι εδω μεσα σχολιαζουνε με τον ιδιο τροπο ακριβως τα ιδια.
ε βαρετο...ενω πας στις γενικες και διαβαζεις για εξωγηινους, για λυσεις επι των οικονομικων, για το μικρο σπιτι στο λιβαδι, για την ερτ, το ενεργειακο κλπ...ανοιγεις οριζοντες! ενω εδω...τα ιδια και τα ιδια. ασταδιαλα σιχαθηκα :lol::lol:
και εμεις και οι αλλοι.
καθε χρονο γινεται η πανελληνια, καθε χρονο γινονται πανω-κατω οι ιδιες παπαριες, καθε χρονο καποιοι γουσταρουνε αυτη τη βλακεια, καθε χρονο καποιοι εδω μεσα σχολιαζουνε με τον ιδιο τροπο ακριβως τα ιδια.
ε βαρετο...ενω πας στις γενικες και διαβαζεις για εξωγηινους, για λυσεις επι των οικονομικων, για το μικρο σπιτι στο λιβαδι, για την ερτ, το ενεργειακο κλπ...ανοιγεις οριζοντες! ενω εδω...τα ιδια και τα ιδια. ασταδιαλα σιχαθηκα :lol::lol:
H μέρα της Μαρμότας κιετς ρε? :tooth:
Νευράκια, νευράκια διακρίνω? :smokin:
H μέρα της Μαρμότας κιετς ρε? :tooth:
Νευράκια, νευράκια διακρίνω? :smokin:
στρωνω λεμε!!!!!!!!!!
:lol::lol::lol:
Shaolin Monk
28/06/2013, 09:12
Εγω μια χαρα περασα. Πηρα το πρι πρι μου, τη γυναικα, ταξιδεψα σε ολη τη Μακεδονια, ειδα τα live, ειχε πλακα. Η Καστορια υπεροχη.
Ακομα και τα δηθεν "φοβερα" καγουριλικια δεν ηταν τιποτα σημαντικο. 5-6 γνωστομαλακες που εκαναν τα γνωστα burn out εκει οπου ειχε μαζευτει ολος ο κοσμος για ποτακια στην Καστορια. Καθολου παραξενο, αν σκεφτει κανεις οτι ειναι καπου 2000 ματοσυκλετιστες μαζεμενοι σε ενα μικρο δρομο. Ενοχλητικο;;; Δεν θα το ελεγα, αφου οπως μου ειπαν οι κατοικοι, το καρναβαλι που οργανωνεται εκει ειναι πολυ πιο θορυβωδες. Αρα να απογορευτει και αυτο, οπως και στο Ρεθυμνο που γινεται χαμος κατω απο το σπιτι μου καθε χρονο. Ψοφο και θανατο στον Αρλεκινο καρναβαλιστη λοιπον. :lol:
Τα σχολια για το Παγκοσμιο... Παρα πολλα ατομα (μαζι και εγω) απο την Πανελληνια, παρακολουθησαμε το εντουρο. Τιποτα απο αυτα που διαβασα εδω μεσα δεν εγινε. Και μαλιστα οι θεατες στις ειδικες δεν θα υπηρχαν ή θα ηταν ελαχιστοι χωρις εμας.
Παντως επεσε τρομερο χρημα στην Καστορια σε λιγα εικοσιτετραωρα. Ολες οι καφετεριες, ταβερνες, ξενοδοχεια, βενζιναδικα, ηταν γεματα απο μοτοσυκλετιστες. Ο ξενοδοχος μου ειπε χαρακτηριστικα πως θα ηθελαν συνεχεια τετοιες διοργανωσεις για να κινειται λιγο χρημα στην πολη, η οποια εχει 4000 κλινες που ειναι συνηθως αδειες τετοια εποχη.
Α :rolleyes: και ευχαριστω που αυτοματα χαρακτηριζομαι "καγκουρας" επειδη συμμετειχα στην πανελληνια.
spyrakos35
28/06/2013, 09:14
Α :rolleyes: και ευχαριστω που αυτοματα χαρακτηριζομαι "καγκουρας" επειδη συμμετειχα στην πανελληνια.
εδώ είσαι λίγο λαθος.....
(αν και με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά)
........... Α :rolleyes: και ευχαριστω που αυτοματα χαρακτηριζομαι "καγκουρας" επειδη συμμετειχα στην πανελληνια.
δλδ εγω που πηγα στο μιζανο για τζιπι χαρακτηριζομαι γρηγορος? λαθος μεταφραση εκανες ντοκ. :wave2:
....
Παντως επεσε τρομερο χρημα στην Καστορια σε λιγα εικοσιτετραωρα. Ολες οι καφετεριες, ταβερνες, ξενοδοχεια, βενζιναδικα, ηταν γεματα απο μοτοσυκλετιστες. Ο ξενοδοχος μου ειπε χαρακτηριστικα πως θα ηθελαν συνεχεια τετοιες διοργανωσεις για να κινειται λιγο χρημα στην πολη, η οποια εχει 4000 κλινες που ειναι συνηθως αδειες τετοια εποχη.
....
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, μπορεί τα πράγματα ν' άλλαξαν, καλό νέο είναι αυτό.
Γι αυτό που είπε ο ξενοδόχος, σε εποχές κρίσης ακόμα και το παγκόσμιο συνέδριων νταβατζήδων και ναρκεμπόρων να είχαν και να βγάζαν κανα φράγκο, χαρούμενοι θα ήταν.
το στενάχωρο είναι ότι μετά από 5-10 χρόνια μοτοφορουμικής διαπαιδαγώγησης, συζητήσεων περί του "σωστού", κλπ κλπ, ο μοτοσυκλετιστής στην Ελλάδα πρωταγωνιστεί ακόμα ως γαρδελικός ήρωας - παληκάρι της φακής, φλερτάροντας με την παρανομία στην πρώτη ευκαιρία, όχι για κάποιο λόγο, αλλά απλώς "έτσι" επειδή την είδε αλλιώτικα...
και για να μην πιάνουμε μόνο τον μοτοσυκλετιστή, και οι ίδιες οι οργανώσεις έχουν αποκλειστικό προορισμό στην πυξίδα τους το κέρδος, χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον για να γίνει κάτι σωστό για τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο αυτής της χώρας....
άσχετα από τα κακώς κείμενα χαίρομαι για αυτούς που περάσανε καλά, προσέχοντας ταυτόχρονα να μην περάσουν οι γύρω τους χάλια...
και του χρόνου καλύτερα.
Pan (dvs)
28/06/2013, 12:04
Μάγκες, αφήστε στην άκρη τα στουμφ και τον μπαρμπαστρουμφ, τι έκαναν και τι δεν έκαναν.
Οι ως άνω καφρομάλακες, δεν κάνουν αντάρτικο πόλεων ούτε και υπάρχει καμμιά μοτοσυκλετιστική ιδεολογία. Καμμένοι είναι με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν 2 λεπτά αναγνώρισης απ΄την παρτούζα γύρω τους.
Δυστυχως.