View Full Version : ΚΤΜ RSD 690 CafeMoto
Lioulios
08/06/2013, 01:41
EEEEE...????
Από εδώ http://www.rolandsands.com/wp/2013/06/07/ktm-rsd-690-cafemoto
292274
292275
:a027:
292276
RaGe_Raptor
08/06/2013, 06:38
καλά εννοείται πως το θέλω σαν τρελός...ετσι όπως είναι στην 1η φωτό...:D
πέρα απ'αυτό όμως κάνει καταπληκτική κι ολοκληρωμένη δουλειά σε όποιο μηχανάκι πέσει στα χέρια του...βέβαια φαντάζομαι το budget του δεν έχει όριο...και φυσικά δε μπορώ να τον συγχωρήσω που πετσόκοψε στην κυριολεξία μια από τις ούτως ή άλλως λίγες desmosedici RR...
ε ρε δουλειές που κάνει ο κόσμος για να βγάλει το ψωμί του...:cry:
Ktm.Prestige
08/06/2013, 08:46
Όχι ρε φίλε , κατακρεούγησε ο χασάπης ενα απο τα πιο όμορφα 690 και το έκανε...σκ@τ@ ολέ!!
Περί ορέξεως...
Lioulios
08/06/2013, 08:59
Μα είδες τί πήγε και έκανε ;
Και να πεις πως ήταν από καμια τούμπα ,πάει και έρχετε ...Αλλά το μηχανάκι ήξτανε χαρτί .
Όπως και να χει , το εβαλα για τη δουλειά του τύπου ,αλλα αν και το τελικό αποτέλασμα μου αρέσει ...Και εγώ δεν θα χάλαγα τέτοιο μηχανάκι
Εϊναι όμως καλή βάση για αυτό που θέλει να κάνει . ΔΕς το και έτσι .
χαλαρωστε ρε εσεις, τα λεφτα που εριξε για τα κανει ετσι αγοραζε αλλα 2 καινουργια 690
το οτι εμεις δεν εχουμε λεφτα να το παρουμε ουτε μεταχειρισμενο δεν σημαινει οτι πρεπει να τον βρισουμε κιολας.
Απιστευτη δουλεια εκανε ο τυπος, αν και δεν εχει τελειωσει εντελως ακομα απο τις φωτο του site.
ο Sands γενικότερα έχει δημιουργήσει έργα τέχνης με διάφορες βάσεις, απο το ΚR boardtracker (motogp Kenny Roberts κινητήρας) , το desmosedici κτλ.Οι δουλειές του είναι εκπληκτικές και πολύ ολοκληρωμένες και προφανώς απο άποψης budget , sky is the limit.Ως μοτο-έργα τέχνης, φυσικά δεν γίνεται να αρέσουν σε όλους εφόσον η ομορφιά είναι υποκειμενική για τον καθένα μας.
Για το συγκεκριμένο 690, η άποψη μου είναι οτι το "τελικό"(δεν νομίζω οτι έχει ολοκληρωθεί ακόμα) αποτέλεσμα ως cafemoto είναι πολύ όμορφο, και σαν σύλληψη (μονοκύλινδρο cafe racer-πανάλαφρο/ευέλικτο κτλ) και σαν οπτικό αποτέλεσμα.Το επόμενο βήμα απο ενα καθαρά ασφάλτινο supermoto ,εαν θέλετε, με έντονες επιρροές απο cafe racer.
OK, γαμάτο το 690 enduro που ήταν η βάση, αλλα δεν μιλάμε για τον Μήτσο /Γιώργο/Τάσο που πήρε το 690 και το έκανε έτσι-που πάλι θα ήταν εκπληκτική δουλειά- αλλα για εναν οίκο που κάνει ακριβώς αυτό-παίρνει μοτοσυκλέτες παραγωγής και τiς μεταμορφώνει σε δίτροχα έργα τέχνης
χαλαρωστε ρε εσεις, τα λεφτα που εριξε για τα κανει ετσι αγοραζε αλλα 2 καινουργια 690
το οτι εμεις δεν εχουμε λεφτα να το παρουμε ουτε μεταχειρισμενο δεν σημαινει οτι πρεπει να τον βρισουμε κιολας.
Απιστευτη δουλεια εκανε ο τυπος, αν και δεν εχει τελειωσει εντελως ακομα απο τις φωτο του site.
ναι ρε φιλε αφου πλΕρωνει δικαιωμα του να κανει οτι θελει,οπως ομως ειναι και δικαιωμας μας να πουμε οτι κανει μλκια μιας και τα "εκθετει" στο ιντερνετ....περι ορεξεως...
ναι ρε φιλε αφου πλΕρωνει δικαιωμα του να κανει οτι θελει,οπως ομως ειναι και δικαιωμας μας να πουμε οτι κανει μλκια μιας και τα "εκθετει" στο ιντερνετ....περι ορεξεως...
ρε που την ειδες την μαλακια; εγω βλεπω ενα μηχανακι που εχει τρελη δουλεια απανω του, και πολυ ομορφο αποτελεσμα.
Νταξει δεν ειναι και σαν του Ispiroυ αλλα κατι κανει και αυτος ρε
Allst@rf
09/06/2013, 00:24
Πολύ όμορφη μετατροπή...
Ξεκολλατε το μυαλό σας ορισμένοι...
ρε που την ειδες την μαλακια; εγω βλεπω ενα μηχανακι που εχει τρελη δουλεια απανω του, και πολυ ομορφο αποτελεσμα.
ρε μλκ εσενα σου αρεσει,ενω εμενα πονεσαν τα ματια...υποκειμενικα ειναι ολα,αφου αυτος το γουσταρει καλα κανει...και στα @@ μ το ΚΤΜ μηχανακι παραγωγης ειναι..
Δεν περιμένουμε να το δούμε τελειωμένο πρώτα;
notakos600
09/06/2013, 14:09
Δεν περιμένουμε να το δούμε τελειωμένο πρώτα;
Ήταν Τρίτη και το πήγαν στο μάστορα για πολυήμερες διακοπές... :lol:
Ktm.Prestige
12/06/2013, 09:08
Τρελή δουλειά , δεν είπε κανείς το αντίθετο.
Το πολυ ομορφο αποτέλεσμα δε βλέπω :eyepop::eyepop:
Ισως μια επισκεψη στον οφθαλμίατρο να μου λύση το πρόβλημα....
Όπως και το είπαμε , περί ορέξεως....