View Full Version : ΔΕΥΤΕΡΑ 10/06. Βραδυνή βόλτα στο Λαιμό.
Για πάμε λοιπόν για τη πρώτη νυχτερινή της χρονιάς, αύριο Δευτέρα 10/06.
Σημείο συνάντησης: αρχή της Ερμού, κάτω από τη Πλατεία Συντάγματος.
Ώρα: μαζευόμαστε κατά τις 22.00, αναχώρηση 22.30.
Κατεβαίνουμε τη Συγγρού -> Παραλιακή -> Λαιμός Βουλιαγμένης.
Γυρνάμε από Παραλιακή -> Κηφισό -> Λ.Καβάλας.
Χώρος υπάρχει άπλετος για να παρκάρουμε τα μηχανάκια κ περίπτερα να προμηθευτούμε μπύρα/αναψυκτικό γουατέβερ.
:wave2:
devil's animal
09/06/2013, 08:47
με προλαβες Μπαμπινο...
θα ποσταρα για τριτη αλλα για λιγο πιο μακρυα...μεχρι το Riba's..
εγω οπως και να'χει ειμαι μεσα..
:beer::beer:
Giorgos19
09/06/2013, 10:10
Θα σας περιμένω στον παλιό κουτάλα κατά τις 11 παρά!
:beer:
thanos_s
09/06/2013, 12:22
Το νου Σας γιατι.....Εχει αλλαξει ο νομος :D
καλο ακουγεται.... βλεπουμε...ειναι λιγο αργα.... τι ωρα το διαλυουμε?
μπορει να ερθω και εγω να σας γνωρισω κιολας.. δεν ξερω σιγουρα..? ,θα εξαρτηθει απ της δουλειες ,εαν ειναι μες στους χρονους που γραφετε θα δοσω το παρον..
καλο ακουγεται.... βλεπουμε...ειναι λιγο αργα.... τι ωρα το διαλυουμε?
πιστευω 00:30 εως 01:00 :hmm:
jorge's garage
10/06/2013, 20:39
Με δαιμονισατε αλητες, αργησα να το δω λογο δουλειας αλλιως θα ερχομουν να σας γνωρισω και απο κοντα :) , δεν πειραζει ομως κανονιστε καποια στιγμη να μου ερθετε παραλια βαρκιζα για καφεδακι ;) και να ξεκινησουμε απο κει καμια διαδρομουλα ;)
Back to base. Ελπίζω να βγάλετε άκρη με τα μηχανάκια και να γύρισε ο καθένας με το δικό του σπίτι...:bawl:
Χάρηκα που τα είπαμε από κοντά παίδες!:beer:
Translatoras
11/06/2013, 00:29
Πίσω και εγώ.
Πλάκα είχε.
Κάπου πιο φωτεινά την άλλη φορά όμως εεεεεε;:ninja:
RaGe_Raptor
11/06/2013, 00:41
σας ζηλεύω ρε κωλόπαιδα...
Εγώ μια φορά το μηχανάκι μου το άφησα στην Ερμού στις 10.30 το βράδυ και το ξαναέπιασα στην Αργυρούπολη στις 3.30 τα ξημερώματα. Καλά ήτανε
Με δαιμονισατε αλητες, αργησα να το δω λογο δουλειας αλλιως θα ερχομουν να σας γνωρισω και απο κοντα :) , δεν πειραζει ομως κανονιστε καποια στιγμη να μου ερθετε παραλια βαρκιζα για καφεδακι ;) και να ξεκινησουμε απο κει καμια διαδρομουλα ;)
Πες μας που βρίσκεσαι μαν κ τι ώρες δουλεύεις κ κανονίζουμε άλλη στιγμή να συναντηθούμε σε σένα
Πίσω και εγώ.
Πλάκα είχε.
Κάπου πιο φωτεινά την άλλη φορά όμως εεεεεε;:ninja:
Καλά να είμαστε Παναγιώτη κ άμα γίνουν κ φέτος οι περσινές νυχτερινές θα αράξουμε σε πολλά κ διάφορα σημεία. stay tuned
devil's animal
11/06/2013, 07:12
δυστυχως δεν τα καταφερα, αφου 10:05 μπηκα σπιτι απο δουλεια....:(
Giorgos19
11/06/2013, 08:53
Όμορφα είμασταν εχθές! :beer::beer::beer:
πιστευω 00:30 εως 01:00 :hmm:
:rotflmao::rotflmao:
jorge's garage
11/06/2013, 11:50
Πες μας που βρίσκεσαι μαν κ τι ώρες δουλεύεις κ κανονίζουμε άλλη στιγμή να συναντηθουμε σε σενα
Δν ξερω αν επιτρεπεται απο τους κανονες του φορουμ να πω ονομα μην πιαστει για διαφημιση :p βαρκιζα σε ενα beach bar δουλευω,ειμαι εκει σχεδον καθε μερα αλλα δυστηχως τα ωραρια δεν ειναι φιξ, στην επομενη θα ειμαι και γω!!! :D
Όμορφα είμασταν εχθές! :beer::beer::beer:
:rotflmao::rotflmao:
τι γελα ρε ? δεν ηξερα οτι θα ρχοταν ...ο παπ :lol:
ολα ωραια ηταν ... :beer:
το μονο που σκευτομουν οταν ξεμεινα καπου μονος
με ενα ξενο μηχανακι , που εβγαζε 250.000 ντεσιμπελ , χωρις πινακιδα , χωρις τα χαρτια του και χωρις το τηλ του ιδιοκτητη ...
τα γελια που θα βαζαν οι μπατσοι οταν τους ελεγα : Ε να μωρε .. μου το εδωσε βολτα ο μπαμπης απο το moto ... παμε να τον βρουμε παρεα να σας το πει και ο ιδιος :cry:
το μονο που σκευτομουν οταν ξεμεινα καπου μονος
με ενα ξενο μηχανακι , που εβγαζε 250.000 ντεσιμπελ , χωρις πινακιδα , χωρις τα χαρτια του και χωρις το τηλ του ιδιοκτητη ...
τα γελια που θα βαζαν οι μπατσοι οταν τους ελεγα : Ε να μωρε .. μου το εδωσε βολτα ο μπαμπης απο το moto ... παμε να τον βρουμε παρεα να σας το πει και ο ιδιος :cry:
Μπα, στο καλό θα σου έλεγαν να πας με την @@ζαλίστρα που καβάλαγες. To τηλ. της οδικής του, στο έδωσε φαντάζομαι?
Μπα, στο καλό θα σου έλεγαν να πας με την @@ζαλίστρα που καβάλαγες. To τηλ. της οδικής του, στο έδωσε φαντάζομαι?
Είχε της δικιας του...τι να το κάνει;;;:bawl:
Ποσοι μαζευτηκατε παιδια?
δεν εσκασα γιατι ημουν πτωμα,εγραφα 2 μαθηματα.
Είχε της δικιας του...τι να το κάνει;;;:bawl:
:mad:
:lol:
Ποσοι μαζευτηκατε παιδια?
δεν εσκασα γιατι ημουν πτωμα,εγραφα 2 μαθηματα.
7 ηιμασταν ..
στην επομενη .. που θα ειναι συντομα :beer: