PDA

View Full Version : MOTO GP ROUND 6-CATALUNYA

Σελίδες : 1 [2] 3

motomaniac
15/06/2013, 20:12
Ανησυχητικά τα πράγματα για τη Yamaha στο θέμα των κινητήρων... Μέχρι στιγμής έχουν χρησιμοποιήσει τα 4 από τα 5 μοτέρ που έχουν διαθέσιμα(και Ρόσσι και Λορένθο)... Μάλιστα και οι 2 έχουν αποσύρει από ένα, άγνωστο γιατί... Οπότε ουσιαστικά έχουν 3 διαθέσιμα αυτή τη στιγμή να τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν... Η Honda είναι ακόμα με 2...

χαχαχαχχαχαχα αυτα ειναι....

giannis21
15/06/2013, 20:15
Ανησυχητικά τα πράγματα για τη Yamaha στο θέμα των κινητήρων... Μέχρι στιγμής έχουν χρησιμοποιήσει τα 4 από τα 5 μοτέρ που έχουν διαθέσιμα(και Ρόσσι και Λορένθο)... Μάλιστα και οι 2 έχουν αποσύρει από ένα, άγνωστο γιατί... Οπότε ουσιαστικά έχουν 3 διαθέσιμα αυτή τη στιγμή να τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν... Η Honda είναι ακόμα με 2...

στασου γιατι ειμαι σκραπας στα μαθηματικα 5(μοτερ διαθεσιμα)-4(χρησημοποιημενα-ενα εξ αυτων αποσυρθηκε)=3(διαθεσιμα):dizzy:

ξαναριχτα..

tasosm
15/06/2013, 20:18
στασου γιατι ειμαι σκραπας στα μαθηματικα 5(μοτερ διαθεσιμα)-4(χρησημοποιημενα-ενα εξ αυτων αποσυρθηκε)=3(διαθεσιμα):dizzy:

ξαναριχτα..
Απο τα 5 το ενα το βαλανε στην ακρη,μενουν 4,απο τα 4 το 1 τα εφαγε τα ψωμια του,μενουν 3 να μπαινοβγαινουν για τους υπολοιπους αγωνες.

giannis21
15/06/2013, 20:22
Απο τα 5 το ενα το βαλανε στην ακρη,μενουν 4,απο τα 4 το 1 τα εφαγε τα ψωμια του,μενουν 3 να μπαινοβγαινουν για τους υπολοιπους αγωνες.
:a013:

tasosm
15/06/2013, 21:49
άσχετο
ξέρει κάποιος τι ακριβώς έπαιξε με τον άλλον τον Randy στο δικάβαλο; Το κάρφωσε πάλι ο τρελός;
Φαγανε χαι στην στροφη 10 και ο συνεπιβατης ραγισε καρπο.

mario27
16/06/2013, 01:17
http://m.motomatters.com/news/2013/06/15/engine_trouble_looming_for_yamaha_rossi_.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed:%20MotoGPMatters

εδω η ειδηση για τα μοτερ!

akis_trevor
16/06/2013, 01:26
bautista 4ος;ποιον θα παρει στον λαιμο του παλι;:bawl:

spyrakos35
16/06/2013, 06:46

Οτι βρεθει γυρω του στις πρωτες στροφες

Antonisss
16/06/2013, 08:56
Ευτυχώς ο Rossi ξεκινάει από πίσω του ακριβώς... Για κάποιον άλλο κακομοίρη χτυπάει η καμπάνα!

SHOOTER045
16/06/2013, 08:57
γι αυτο ο ροσσις εκατσε πισω
για να αποφυγει τον χαζο στις πρωτες στροφες....:D
το βρηκα?????????:a2::a2::a2:

cityfly
16/06/2013, 10:18
γι αυτο ο ροσσις εκατσε πισω
για να αποφυγει τον χαζο στις πρωτες στροφες....:D
το βρηκα?????????:a2::a2::a2:

θα πρέπει να αποφύγει και όποιον πάρει κάτω όμως όπως θα πέφτει μπροστά του :P

fkol k4
16/06/2013, 10:24

Να μαντέψω Lorenzo;
Δεν τον πάει που δεν τον πάει η εβδομάδα, θα έρθει να δέσει...:D

cosgili
16/06/2013, 10:46
Τον Βλακεντίστα πρέπει να τον πληρώνουν αντίπαλοι για εμβολισμους. Στην προκειμένη πρέπει να πλειοδοτησε ο Ροσσι...:bawl:

cityfly
16/06/2013, 11:09
αναρωτιέμαι αν βγήκαν ποτέ ασφαλή συμπεράσματα από την προθέρμανση αλλά πάντως αυτά έγιναν σήμερα
σαφώς όλοι πιο πάνω από τις κατακτήριες

1 35 Cal CRUTCHLOW GBR Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 335.5 1'42.270
2 99 Jorge LORENZO SPA Yamaha Factory Racing Yamaha 338.8 1'42.271 0.001 / 0.001
3 46 Valentino ROSSI ITA Yamaha Factory Racing Yamaha 336.4 1'42.667 0.397 / 0.396
4 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 339.9 1'42.672 0.402 / 0.005
5 69 Nicky HAYDEN USA Ducati Team Ducati 341.7 1'42.722 0.452 / 0.050
6 19 Alvaro BAUTISTA SPA GO&FUN Honda Gresini Honda 338.2 1'42.970 0.700 / 0.248
7 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Ducati Team Ducati 338.2 1'43.042 0.772 / 0.072
8 93 Marc MARQUEZ SPA Repsol Honda Team Honda 338.0 1'43.227 0.957 / 0.185
9 6 Stefan BRADL GER LCR Honda MotoGP Honda 336.8 1'43.374 1.104 / 0.147
10 29 Andrea IANNONE ITA Energy T.I. Pramac Racing Ducati 338.8 1'43.479 1.209 / 0.105

TROOPER
16/06/2013, 11:58
αυτο ειναι γκριντ!!!

:smokin:

Antonisss
16/06/2013, 12:59
Από τις λίγες φορές που τα Μοτο2 φαίνονται σούπα... Ελπίζω να μην συνεχιστεί το trend και στα μεγάλα...

Giorgos19
16/06/2013, 13:08
Μαγκες έχει κανένας λινκ για live stream με σχολιασμό από bbc?

Sapadak
16/06/2013, 13:13
Μαγκες έχει κανένας λινκ για live stream με σχολιασμό από bbc?

Γιατι οχι απευθειας απο το ββψ http://www.bbc.co.uk/programmes/b030kc8t

Giorgos19
16/06/2013, 13:16
Thnx Sapadak, αλλα το anonymous μου δημιουργεί προβλήματα!

Argonautis46
16/06/2013, 13:21
Ξέρουμε τι ώρα ξεκινάει η μεγάλη κατηγορία?

endopandou
16/06/2013, 13:25
Ξέρουμε τι ώρα ξεκινάει η μεγάλη κατηγορία?
σε μισή ώρα

Sapadak
16/06/2013, 13:31
Thnx Sapadak, αλλα το anonymous μου δημιουργεί προβλήματα!

Katebase to Expat shield (http://www.expatshield.com/)
Βλέπω έτσι as we speak

Vagelis26b
16/06/2013, 13:38
go Rossi go!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nektarios73
16/06/2013, 14:01
ρε παιδια πως μπορω να το δω live ας με κατατοπιση καποιος !!!!!!!!!???????

Argonautis46
16/06/2013, 14:03
Ναι τα κατάφερε παλι

cityfly
16/06/2013, 14:03
α χαχα
αυτό πρέπει να το χάρηκε ο γιατρός
λίγο ήθελε πάντως να χουμε τα ίδια

fkol k4
16/06/2013, 14:05
ρε παιδια πως μπορω να το δω live ας με κατατοπιση καποιος !!!!!!!!!???????
http://www.viponlinesports.eu/sports/motorsports.html

Τον μπούστη τον Bautista...παραλίγο:lol:

foogr01
16/06/2013, 14:06
Πω πω, παρολίγο επανάληψη... NOT AGAIN NOT AGAIN φώναζαν οι άγγλοι αχαχαχαχαχα

Πάντως ο γιώργης του πήρε τα σώβρακα του κοντού στην εκκίνηση !

Aνεμος
16/06/2013, 14:06
στο τσακ..τον ειχε κεντράρει τον γιατρό αλλα δεν του κατσε γιατι ηταν μακρια η στροφή και δεν υπολόγισε καλά την φυγόκεντρο:tooth::tooth:

cityfly
16/06/2013, 14:11
τι έγινε ρε παιδιά; τον πλησίασε πολύ και τρόμαξε; :p

foogr01
16/06/2013, 14:12
Πάει κι ο Καλ.... ξαναθυμήθηκε τα παλιά...

Πωωωωω κι ο Hayden...

Τι γίνεται;......

cityfly
πάει κι αυτός....
ένας ένας την κάνουνε σιγά σιγά

thou-vou
θα μείνει κανένας όρθιος?

gazz
Δεν θα μεινει κανεις ορθιος...

Vagelis26b
16/06/2013, 14:15
O Ροσι δε μπορει με τιποτα να φτασει τους πρωτους,δειτε ποσο πισω εμεινε.κριμα...

cityfly
16/06/2013, 14:27
είναι λες κι ο αγώνας τελείωσε κάπου στον 7ο 8ο γύρο
μπροστά μόνο τι θα γίνει αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι σχεδόν το τέλος

paramedic
16/06/2013, 14:32
Ο Lorenzo ετσι και μπλεχτεί σε πραγματική μάχη είναι χαμένος απο χέρι. Ξερει και κανει πολυ καλά μόνο να πηγαίνει πολύ γρήγορα ωστε να είναι πρώτος. Τι προσφέρει στο άθλημα ρε σεις
δεν καταλαβαίνω?

gazz
16/06/2013, 14:40
Αφησε ρε Dani το μικρο να περασει να δουμε λιγη μαχη..

cityfly
16/06/2013, 14:43
κι όμως ο πεντρόσα φέτος δείχνει ... @@

foogr01
16/06/2013, 14:45
Τα χρειάστηκε στο τέλος από το μικρό... next time !

paramedic
16/06/2013, 14:47
κι όμως ο πεντρόσα φέτος δείχνει ... @@
Για πρώτη φορά. Αντε μήπως και δούμε καμμία μάχη και όχι τον αντιπαθητικό Lorenzo απλά να πάει μπροστά. Να πάλι το πήρε.

Viking
16/06/2013, 14:47
πιο βαρετό πεθαίνεις

Aνεμος
16/06/2013, 14:50
jorge - the robot - πρώτος

ο κοντός οδήγησε πολύ όμορφα, έκλεινε πόρτες και άντεξε την πίεση του μικρού

ο μικρός πολύ γρήγορος αλλα στον συγκεκριμένο αγώνα "ξυνόταν" για μαλακία σε 2-3 περιπτώσεις

γιατρός μόνος τέταρτος...

KostasV2
16/06/2013, 14:51
Ρεαλιστικά:

Lorenzo
Pedrosa
.
Marquez
.
.
Rossi/Crutchlow

Έπρεπε να το παίξω... ;)

Παραλίγο να την κάνει τη μλκία ο μικρός... Ουστ βλαμμένο!

sotos 8
16/06/2013, 15:02
Ο Lorenzo ετσι και μπλεχτεί σε πραγματική μάχη είναι χαμένος απο χέρι. Ξερει και κανει πολυ καλά μόνο να πηγαίνει πολύ γρήγορα ωστε να είναι πρώτος. Τι προσφέρει στο άθλημα ρε σεις
δεν καταλαβαίνω?

Εαν μπει πισω απ τα Honda δεν μπορει να εκμεταλευθει την ταχυτητα του μεσα στην στροφη (οπου ειναι και ο ταχυτερος απ ολους) γιατι στο παιχνιδι του σηκωνω γρηγορα απ την στροφη για να περασω γρηγορα στο γκαζι ειναι χαμενος απο χερι .
Γι αυτο ειναι και ο μονος που τα βαζει με τα Honda ,αυτο προσφερει στο αθλημα.

Argonautis46
16/06/2013, 15:04
Κρίμα σε κρατσακρουτσα κ χέιντεν που έπεσαν
Κρίμα που ο Ρόσσι έμεινε μόνος του και έκανε μοναχικό αγωνα και αναγκαστήκαμε να δούμε τους μπροστά
Κρίμα που δεν είναι εδώ ο Στόνερ να βάλει μερικά γατάκια στη θέση τους

Ευτυχώς που έχουμε Ρόσσι Κρατσλοου και Μαρκεζ να βλέπουμε που και που κάποιον να πιέζει και να ρισκάρει
Ευτυχώς που ο Πεντρόζας το έπαιξε σωστά αυτη τη φορα. Μπράβο του
Ευτυχως που δεν έπεσε ο Μαρκέζ.. ετσι για να έχει ο Λόρε πίσω του περισσότερους σαταναδες

sotos 8
16/06/2013, 15:07
Κρίμα σε κρατσακρουτσα κ χέιντεν που έπεσαν
Κρίμα που ο Ρόσσι έμεινε μόνος του και έκανε μοναχικό αγωνα και αναγκαστήκαμε να δούμε τους μπροστά
Κρίμα που δεν είναι εδώ ο Στόνερ να βάλει μερικά γατάκια στη θέση τους

Ευτυχώς που έχουμε Ρόσσι Κρατσλοου και Μαρκεζ να βλέπουμε που και που κάποιον να πιέζει και να ρισκάρει
Ευτυχώς που ο Πεντρόζας το έπαιξε σωστά αυτη τη φορα. Μπράβο του
Ευτυχως που δεν έπεσε ο Μαρκέζ.. ετσι για να έχει ο Λόρε πίσω του περισσότερους σαταναδες

Εναι κριμα για το αθλημα που παρακολουθεις να μην εχεις εναν καλο λογο για τον νικητη κριμα.

AUFGEBRACHT
16/06/2013, 15:09
Πολύ συγκινητική η απονομή με την κοπελίτσα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μαζί με το Λορένθο, μπράβο για τη συμβολική κίνηση!!!

Argonautis46
16/06/2013, 15:15
Εναι κριμα για το αθλημα που παρακολουθεις να μην εχεις εναν καλο λογο για τον νικητη κριμα.

χαχαχα γιατι??? Δε μου αρέσει να βλέπω συνέχεια το ίδιο σκηνικό. Κακό είναι? Τουλάχιστον κάνω σχολιασμό στο αθλημα που παρακοκλουθώ και όχι σε άσχετα πραγματα.

Κατα τα άλλα οκ.. Ναι τους έβαλε γυαλιά ο Λόρε σημερα. Δε θέλω να το σχολιασω.

endopandou
16/06/2013, 15:17
Εαν μπει πισω απ τα Honda δεν μπορει να εκμεταλευθει την ταχυτητα του μεσα στην στροφη (οπου ειναι και ο ταχυτερος απ ολους) γιατι στο παιχνιδι του σηκωνω γρηγορα απ την στροφη για να περασω γρηγορα στο γκαζι ειναι χαμενος απο χερι .
Γι αυτο ειναι και ο μονος που τα βαζει με τα Honda ,αυτο προσφερει στο αθλημα.

Φυσικά εκεί είναι η δύναμή του. Πρώτος μπορεί να εκμεταλλευτεί την ασύλληπτη ταχύτητά του στο κέντρο αλλά και στην είσοδο της στροφής. Στην έξοδο η κατάσταση έχει εξισορροπηθεί απο τα ηλεκτρονικά των Honda.
Αυτή η νίκη του Γιώργου πάντως ήταν τρανταχτή απόδειξη πως ο αναβάτης μπορεί να κάνει τη διαφορά (έστω και λίγο).
Νικώντας αυτά τα Honda, αυτόν τον Ντάνι και τον Μάρκ θεωρώ πως ήταν απο τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του.

@παραγιατρέ οι αναβάτες δεν έχουν καμιά υποχρέωση να περιμένουν τους αργότερους για να μας δώσουν χαρά μέσα απο μάχες. Ο ρόλος τους και το ιδανικό σενάριο συνάμα είναι να φύγουν μπροστά και να εξαφανιστούν μέχρι την καρό. Αυτό ίσχυε πάντα. ;)

ziofz1
16/06/2013, 15:23
Που εισαι ρε Στονερ?
Μονοτονια παλι..
Ο Γιωργης εκανε τελεια εκκινηση και μετα τα γνωστα..Στο ιδιο εργο θεατες...¨θα σε δω στο βαθρο¨ ...
Ωραιο αμυντικο παιξιμο απο Pedrosa που φανηκε (ή δε μπορουσε ) να μην μπορει να κοντραρει δυνατα τον Γιωργη.
Ο Μαρκεθ ο κ@υλι@ρης παρολιγο να ¨γινει¨ στο τελος αλλα ευτυχως ολα οκ!
Κριμα για τον Καλ..Ηθελα να εβλεπα αν θα μπορουσε να ακολουθησει τις σαϊτες μπροστα και αν μαζι του θα τραβαγε και τον δικο μου τον συνταξιουχο..
Τα ντουκατια δεν...το ενα εκτος και το αλλο το περασε ο πεφτουλας ο Σμιθ προς το τελος..

KostasV2
16/06/2013, 15:25
Φυσικά εκεί είναι η δύναμή του. Πρώτος μπορεί να εκμεταλλευτεί την ασύλληπτη ταχύτητά του στο κέντρο αλλά και στην είσοδο της στροφής. Στην έξοδο η κατάσταση έχει εξισορροπηθεί απο τα ηλεκτρονικά των Honda.
Αυτή η νίκη του Γιώργου πάντως ήταν τρανταχτή απόδειξη πως ο αναβάτης μπορεί να κάνει τη διαφορά (έστω και λίγο).
Νικώντας αυτά τα Honda, αυτόν τον Ντάνι και τον Μάρκ θεωρώ πως ήταν απο τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του.

Αν πρόσεξες, τόσο εδώ, όσο και στο Mugello, που υπάρχουν τεράστιες ευθείες, τα Yamaha δεν υστερούσαν καθόλου σε ταχύτητα από τα Honda. Το αντίθετο θα έλεγα... Ίσως ακόμα τα Honda να δουλεύουν καλύτερα στις μεσαίες (ή να έχουν καλύτερη πρόσφυση πίσω), αλλά σε απόλυτη δύναμη δεν έχουν κανένα πλεονέκτημα.

Joyrider
16/06/2013, 15:27
Πολύ συγκινητική η απονομή με την κοπελίτσα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μαζί με το Λορένθο, μπράβο για τη συμβολική κίνηση!!!
Του έκανε και ωραία γραφικά
http://www.autoevolution.com/news/2013-motogp-lorenzo-shows-graffiti-helmet-design-for-catalunya-61389.html

Argonautis46
16/06/2013, 15:32
@παραγιατρέ οι αναβάτες δεν έχουν καμιά υποχρέωση να περιμένουν τους αργότερους για να μας δώσουν χαρά μέσα απο μάχες. Ο ρόλος τους και το ιδανικό σενάριο συνάμα είναι να φύγουν μπροστά και να εξαφανιστούν μέχρι την καρό. Αυτό ίσχυε πάντα. ;)

Παααααλι για μένα χτυπά η καμπάνα. Το ξέρω βρε παιδάκι μου. Καλά κάνει και τρέχει το παιδί δε λέω να κάτσει πίσω και να περιμένει, ούτε αυτος φταίει που οι άλλοι δεν μπορούν να τον πιάσουν. Άσε με να ξενερώσω στην ξενέρα μου.
Μη με κάνετε να βγάλω το 46 απο Nickname.. Αφου αμα δω θέαμα εγώ τα καλύτερα θα πω για την πάρτι του(edit: Lorenzo)
Με τη λογική που μου λές δε θα έπρεπε να βλέπω SBK γιατι οι Μοτοτζιπιοτες οδηγοί είναι καλύτεροι.

daz
16/06/2013, 15:37

Ούτε εγώ έχω! :D
Και ναι έχεις δίκιο. Είναι κρίμα για το άθλημα. :lol:

kerck
16/06/2013, 15:45
Αν τα Yamaha φορέσουν και το seamless μέσα Ιουλίου, ο Γιώργης το σημερινό θα το κάνει συνέχεια !! Να δούμε αν θα τσιμπήσει και ο Vale τα δεκατάκια!!

endopandou
16/06/2013, 15:48
Αν πρόσεξες, τόσο εδώ, όσο και στο Mugello, που υπάρχουν τεράστιες ευθείες, τα Yamaha δεν υστερούσαν καθόλου σε ταχύτητα από τα Honda. Το αντίθετο θα έλεγα... Ίσως ακόμα τα Honda να δουλεύουν καλύτερα στις μεσαίες (ή να έχουν καλύτερη πρόσφυση πίσω), αλλά σε απόλυτη δύναμη δεν έχουν κανένα πλεονέκτημα.
Στις μεσαίες φαίνεται η δύναμη, 5-10 χλμ τελικής που θα μπορούσαν να έχουν παραπάνω δεν τα έχουν τόσο ανάγκη γιατί απο τη μια προσφέρουν μόνο ελάχιστα χιλιοστά στο split, απο την άλλη δυσκολεύουν το φρενάρισμα και αυξάνουν το ρίσκο. Και δύναμη παραπάνω έχουν και καλύτερο κιβώτιο και καλύτερα ηλεκτρονικά και έλυσαν το θέμα της εισόδου που τους ταλαιπώρησε πέρυσι. Δεν φωνάζουν τυχαία όλοι οι Yamahαίοι για παραπάνω δύναμη ούτε αποκαλούν ευθαρσώς καλύτερα τα Honda για να δικαιολογήσουν τις δικές τους επιδώσεις, έτσι έχουν τα πράγματα.

cityfly
16/06/2013, 15:50

δεν την είδα την απονομή, τι έγινε;

endopandou
16/06/2013, 15:51
Παααααλι για μένα χτυπά η καμπάνα. Το ξέρω βρε παιδάκι μου. Καλά κάνει και τρέχει το παιδί δε λέω να κάτσει πίσω και να περιμένει, ούτε αυτος φταίει που οι άλλοι δεν μπορούν να τον πιάσουν. Άσε με να ξενερώσω στην ξενέρα μου.
Μη με κάνετε να βγάλω το 46 απο Nickname.. Αφου αμα δω θέαμα εγώ τα καλύτερα θα πω για την πάρτι του
Με τη λογική που μου λές δε θα έπρεπε να βλέπω SBK γιατι οι Μοτοτζιπιοτες οδηγοί είναι καλύτεροι.

Πως σου ήρθε αυτό βρε συ; Στον paramedic το έγραψα ;)
Επίσης... δεν αναφέρθηκα στον πρίγκιπα, για όλους είπα, πως βγήκε πως μιλάω γι αυτόν;
Επίσης... ΜΟΝΟ τους 5 πρώτους του motogp δέχομαι ως τους καλύτερους του κόσμου και αυτό μόνο στο είδος τους.

sotos 8
16/06/2013, 16:07
Ούτε εγώ έχω! :D
Και ναι έχεις δίκιο. Είναι κρίμα για το άθλημα. :lol:

Για σενα δεν εχω να πω τιποτα ----------------------------εξαλου το γραφεις στο μοτο σου <<Εκτός από τον ήλιο, τα φιλιά και τα άγρια αρώματα όλα μου φαίνονται επιπόλαια.>> :bawl: :beer:

mario27
16/06/2013, 16:09
Στις μεσαίες φαίνεται η δύναμη, 5-10 χλμ τελικής που θα μπορούσαν να έχουν παραπάνω δεν τα έχουν τόσο ανάγκη γιατί απο τη μια προσφέρουν μόνο ελάχιστα χιλιοστά στο split, απο την άλλη δυσκολεύουν το φρενάρισμα και αυξάνουν το ρίσκο. Και δύναμη παραπάνω έχουν και καλύτερο κιβώτιο και καλύτερα ηλεκτρονικά και έλυσαν το θέμα της εισόδου που τους ταλαιπώρησε πέρυσι. Δεν φωνάζουν τυχαία όλοι οι Yamahαίοι για παραπάνω δύναμη ούτε αποκαλούν ευθαρσώς καλύτερα τα Honda για να δικαιολογήσουν τις δικές τους επιδώσεις, έτσι έχουν τα πράγματα.

Ειναι αξιολυπητο να βλεπεις και να διαβαζεις οτι το seamless κανει δουλεια τετοια ωστε να την διακρινεις με γυμνο ματι. Αυτο που εβλεπα εγω στην πιστα ηταν ενα μαρκ και πεντροσα να πλησιαζουν σε ολη την πιστα και να χανουν οτι κερδισαν προηγουμενως, στις 2-3 τελευταιες στροφες (και εκει φενεται οτι στις παρατεταμενες οτι το M1 παιζει σε αλλο πλανητη οπως και στις κλειστες το RCV).
Επισης ο ντανι και ο μαρκ εμπαιναν με χιλια στην τελευταια στροφη και αυτο γιατι απο το ανοιγμα του γκαζιου τους εβγαζε τερμα δεξια (οπως Ωστιν αλλα τερμα αριστερα) και περνωντας το slipstreaming απο τον Lore απο την μεση της ευθειας, ουτε καν τον πλησιαζαν!
Εκει χαθηκε το παιχνιδι για τον Ντανι ,πιστευω, στο τελευταιο σεκτορ και ισως λιγο στο πρωτελευταιο!

daz
16/06/2013, 16:10
Για σενα δεν εχω να πω τιποτα ----------------------------εξαλου το γραφεις στο μοτο σου <<Εκτός από τον ήλιο, τα φιλιά και τα άγρια αρώματα όλα μου φαίνονται επιπόλαια.>> :bawl: :beer:

:lol: :beer:

AUFGEBRACHT
16/06/2013, 16:11
δεν την είδα την απονομή, τι έγινε;

Ανέβασε στο βάθρο μαζί του στην απονομή και σήκωσε το κύπελλο η Anna, μια κοπέλα η οποία έχει σύνδρομο Down και σχεδίασε τα γραφικά στο κράνος του Λορένθο για τον αγώνα της Καταλωνίας.

SHOOTER045
16/06/2013, 16:15
ο αχωνευτος προσπαθει να γινει συμπαθητικος....
παντως μια χαρα τα παει(βαθμολογικα)

fkol k4
16/06/2013, 16:23
Για τον αγώνα δεν έχω να πω πολλά, κρίμα για τον Hayden, είχε πάει καλά ως τώρα και ήταν ευκαιρία να κάνει κάτι καλό σήμερα.
Επίσης, ας το ξανασκεφτεί η Suzuki με τον De Toumbe, είναι ασύμφορος. Αν υπολογίσεις και τα μηχανάκια που χαλάει, πιο φτηνά βγαίνει να πάρεις τον Pedrosa. :bawl:

Γενικότερα, ο καθένας από εμάς πιθανώς υποστηρίζει κάποιον αναβάτη, ή κάποια ομάδα. Είναι απόλυτα φυσικό και δίνει και λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο να παρακολουθείς τον αγώνα.
Πιθανώς αντίστοιχα κάποιον-ους να τους αντιπαθούμε κιόλας, φυσικό και αυτό.
Αυτό που είναι πραγματικά κρίμα όμως, είναι το να αφήνουμε την όποια συμπάθειά μας προς κάποιον ή την εμπάθειά μας προς κάποιον άλλον, να μας στερεί το ίδιο το άθλημα.
Και δεν είναι κρίμα για το άθλημα, είναι κρίμα για τον καθένα μας ξεχωριστά.

Αχώνευτος, looser, πρίγκηπας, βαλετζιπιώτες κτλ κτλ κτλ...
Μειωτικές φράσεις από δω κι από κει, ισοπέδωση και τσουβάλιασμα των πάντων...

Λοιπόν, όλοι αυτοί που έχουν κάνει καριέρες χρόνων στο πρωτάθλημα του Moto GP, έχουν προσφέρει στο άθλημα. Όλοι ανεξαιρέτως.

Ο Rossi προσέφερε θέαμα, επικές μάχες, φαντασία στην οδήγηση και μια χιουμοριστική ματιά στο σπορ. Δεν έκοψε το χαβαλέ όταν έγινε μεγάλος και τρανός, γι αυτό και τον γουστάρει ακόμα ο κόσμος, γιατί παρέμεινε ο πιτσιρικάς (ασχέτως ηλικίας) που έτρεχε γιατί το χαιρόταν. Και γι αυτό θα τον γουστάρει ο κόσμος για καιρό ακόμη, γιατί τα μηχανάκια τα είχε-έχει περισσότερο χόμπι παρά επάγγελμα, όπως κι εμείς που τα βλέπουμε απ' έξω, ήταν πάντα πιο κοντά σε εμάς από ότι οι άλλοι σε νοοτροπία. Ήταν αυτος που σταμάτησε και φίλησε το μηχανάκι στην 1η του νίκη το 2004 κι αυτός που το απαοχαιρετούσε το 2009. Σαν να ήταν το δικό του μηχανάκι και όχι «η μοτοσυκλέτα της ομάδας».
Γι αυτό ήταν και θα είναι για χρόνια ακόμα ο πιο δημοφιλής, ακόμα και αν γυρίζει μόνος του στο τέλος πίσω κι από τον Abraham.
Και όσοι δεν το αντέχουν αυτό τι να κάνουμε, life 's a bitch, deal with it...:a9:

Ο Stoner προσέφερε τη θεαματική οδήγηση, τις πλαγιολισθήσεις του, ένα πρωτάθλημα σε μια εταιρεία που δεν είχε καμία υπόληψη. Προσέφερε επίσης την υπερπροσπάθειά του να ξεπεράσει τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας του, οδηγόντας πολλές φορές πιο γρήγορα από ότι η Ducati μπορούσε να πάει, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει κανείς άλλος.
Αν θέλετε, προσέφερε και τον γκρίνια της παρέας, σύμφωνοι, αλλά πως θα μπορούσε κάποιος να μην τον θαυμάζει κάθε φορά που ήταν επάνω σε μια μοτοσυκλέτα;
Και όσοι δεν το αντέχουν αυτό τι να κάνουμε, life 's a bitch, deal with it...:a9:

Ο Pedrosa έχει προσφέρει νίκες, βάθρα, εκπληκτικές εμφανίσεις όταν ακόμα η Yamaha και ο Rossi ήταν κυρίαρχοι. Έχει προσφέρει επίσης έναν πεισματάρη, που παρ' όλες τις ατυχίες και τους τραυματισμούς στην καριέρα του δεν σταμάτησε να προσπαθεί και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα αν δεν του συμβεί πάλι κάτι απρόοπτο όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Και τι έχει προσφέρει ο Lorenzo;
Λοιπόν, έχει προσφέρει τον πιο αποφασισμένο αναβάτη που έχει βγει. Ο Rossi έτρεχε για χαβαλέ, ο Stoner γιατί μπορούσε να το κάνει τέλεια και ο Pedrosa πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο, εκμεταλλευόμενος τη φυσική του ταχύτητα.
Αντίθετα, ο Lorenzo δεν είχε ούτε το χάρισμα του Stoner, ούτε τη φυσική ταχύτητα του Pedrosa (στα 125 και 250 συνήθως έχανε από τον Pedrosa) και φυσικά ούτε τη φαντασία του Rossi.
Είχε όμως τη μεγαλύτερη θέληση από όλους να γίνει αυτό που λέμε «ένας μεγάλος πρωταθλητής» και για να το πετύχει αυτό άλλαξε τα πάντα επάνω του.

Άλλαξε τον χαρακτήρα του. Από το σκασμένο που έκανε μπερμ στα 13 του τα υπόλοιπα παιδάκια και από το κακομαθημένο στα 250 που έπεσε πάνω στον Pedrosa γιατί δεν μπορούσε να τον περάσει, σε αυτόν που παίρνει αγκαλιά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μια κοπελίτσα με ειδικές ανάγκες.
Άλλαξε το σώμα του. Από το λεπτό παιδάκι που απλά πήγαινε γρήγορα, αυτή τη στιγμή μιλάμε για τον αναβάτη που έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση (εντάξει, εκτός από τον De Puniet που τον φοβούνται και τα τσιμέντα πλέον! :bawl:) και τον μόνο που μπορεί να γυρίζει συνεχώς στον ίδιο ρυθμό για όλο τον αγώνα. Και αυτό σημαίνει πως έχει λιώσει στην προπόνηση.
Άλλαξε την οδήγησή του. Από τον γρήγορο αλλά «τουμπάκια» που ήταν μέχρι το 2008, είναι πλέον καθηγητής πάνω στο πως πρέπει να χειριζόμαστε μια μοτοσυκλέτα. Όλα τα σχολεία γρήγορης-αγωνιστικής-ασφαλούς οδήγησης θα πρέπει να δείχνουν τις κινήσεις του ως παράδειγμα.

Γι αυτό και αν αποσυρόταν ακόμη και σήμερα, θα αναγνωριζόταν ως ένας μεγάλος πρωταθλητής μαζί με τους υπόλοιπους μεγάλους του αθλήματος.

Χαρείτε το άθλημα, μην αφήνετε την εμπάθεια να σας χαλάει τα στομάχια. Και όχι, δεν χρειάζεται προσπέραση για να υπάρχει θέαμα. Η φανταστική οδήγηση στο όριο είναι το ίδιο θεαματική, αρκεί να μπορείς να τη δεις. Και από αυτό, φέτος το πρωτάθλημα έχει πολύ.

rider
16/06/2013, 16:34
well said mate! (vroom!)

SHOOTER045
16/06/2013, 16:40
yamahakias χρονια και χρονια,αλλα οταν ηταν και ειναι μπροστα ο αχωνευτος μεχρι που αλλαζω και καναλι και βλεπω πως βγαζουν χρυσο στην αλασκα
life 's a bitch, deal with it...:a9:
ισως μετα απο χιλιες και βαλε μετανοιες να γινει κατι,αυτο δεν αναιρει ομως οτι ειναι μεγαλο τμονι
απλα μου ειναι αντιπαθης οπως η παπαρηγα ενα πραμα που αν φυγει απ το προσκηνιο το κκε θα διπλασιασει τα ποσοστα του

kerasaki
16/06/2013, 16:47
Εμενα μου κανει εντυπωση πως καθε φορα που φευγει καποιος μπροστα και δε βλεπουμε μαχες για την πρωτη θεση θυμοσαστε τον Στονερ...λες και αυτος δεν εφευγε μπροστα με διαφορα=το ιδιο βαρετος αγωνας(οσον αφορα την πρωτια παντα)

RaGe_Raptor
16/06/2013, 16:48
yamahakias χρονια και χρονια,αλλα οταν ηταν και ειναι μπροστα ο αχωνευτος μεχρι που αλλαζω και καναλι και βλεπω πως βγαζουν χρυσο στην αλασκα
life 's a bitch, deal with it...:a9:
ισως μετα απο χιλιες και βαλε μετανοιες να γινει κατι,αυτο δεν αναιρει ομως οτι ειναι μεγαλο τμονι
απλα μου ειναι αντιπαθης οπως η παπαρηγα ενα πραμα που αν φυγει απ το προσκηνιο το κκε θα διπλασιασει τα ποσοστα του

Για το ΚΚΕ δεν ξέρω αλλά ο άλλος όντως ρε φίλε αχώνευτο...αλλά μεγάλο τιμόνι...

Antonisss
16/06/2013, 16:50
Matthew Birt ‏@birtymotogp

Rossi just cut loose on Bautista for 1st lap near miss. Words like crazy and stupid were used. Will type up some quotes later

RaGe_Raptor
16/06/2013, 17:00
Για τον αγώνα δεν έχω να πω πολλά, κρίμα για τον Hayden, είχε πάει καλά ως τώρα και ήταν ευκαιρία να κάνει κάτι καλό σήμερα.
Επίσης, ας το ξανασκεφτεί η Suzuki με τον De Toumbe, είναι ασύμφορος. Αν υπολογίσεις και τα μηχανάκια που χαλάει, πιο φτηνά βγαίνει να πάρεις τον Pedrosa. :bawl:

Γενικότερα, ο καθένας από εμάς πιθανώς υποστηρίζει κάποιον αναβάτη, ή κάποια ομάδα. Είναι απόλυτα φυσικό και δίνει και λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο να παρακολουθείς τον αγώνα.
Πιθανώς αντίστοιχα κάποιον-ους να τους αντιπαθούμε κιόλας, φυσικό και αυτό.
Αυτό που είναι πραγματικά κρίμα όμως, είναι το να αφήνουμε την όποια συμπάθειά μας προς κάποιον ή την εμπάθειά μας προς κάποιον άλλον, να μας στερεί το ίδιο το άθλημα.

Λοιπόν, όλοι αυτοί που έχουν κάνει καριέρες χρόνων στο πρωτάθλημα του Moto GP, έχουν προσφέρει στο άθλημα. Όλοι ανεξαιρέτως.

Ο Rossi προσέφερε θέαμα, επικές μάχες, φαντασία στην οδήγηση και μια χιουμοριστική ματιά στο σπορ. Δεν έκοψε το χαβαλέ όταν έγινε μεγάλος και τρανός, γι αυτό και τον γουστάρει ακόμα ο κόσμος, γιατί παρέμεινε ο πιτσιρικάς (ασχέτως ηλικίας) που έτρεχε γιατί το χαιρόταν. Και γι αυτό θα τον γουστάρει ο κόσμος για καιρό ακόμη, γιατί τα μηχανάκια τα είχε-έχει περισσότερο χόμπι παρά επάγγελμα, όπως κι εμείς που τα βλέπουμε απ' έξω, ήταν πάντα πιο κοντά σε εμάς από ότι οι άλλοι σε νοοτροπία. Ήταν αυτος που σταμάτησε και φίλησε το μηχανάκι στην 1η του νίκη το 2004 κι αυτός που το απαοχαιρετούσε το 2009. Σαν να ήταν το δικό του μηχανάκι και όχι «η μοτοσυκλέτα της ομάδας».
Γι αυτό ήταν και θα είναι για χρόνια ακόμα ο πιο δημοφιλής, ακόμα και αν γυρίζει μόνος του στο τέλος πίσω κι από τον Abraham.

Ο Stoner προσέφερε τη θεαματική οδήγηση, τις πλαγιολισθήσεις του, ένα πρωτάθλημα σε μια εταιρεία που δεν είχε καμία υπόληψη. Προσέφερε επίσης την υπερπροσπάθειά του να ξεπεράσει τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας του, οδηγόντας πολλές φορές πιο γρήγορα από ότι η Ducati μπορούσε να πάει, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει κανείς άλλος.
Αν θέλετε, προσέφερε και τον γκρίνια της παρέας, σύμφωνοι, αλλά πως θα μπορούσε κάποιος να μην τον θαυμάζει κάθε φορά που ήταν επάνω σε μια μοτοσυκλέτα;

Ο Pedrosa έχει προσφέρει νίκες, βάθρα, εκπληκτικές εμφανίσεις όταν ακόμα η Yamaha και ο Rossi ήταν κυρίαρχοι. Έχει προσφέρει επίσης έναν πεισματάρη, που παρ' όλες τις ατυχίες και τους τραυματισμούς στην καριέρα του δεν σταμάτησε να προσπαθεί και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα αν δεν του συμβεί πάλι κάτι απρόοπτο όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Λοιπόν, έχει προσφέρει τον πιο αποφασισμένο αναβάτη που έχει βγει. Ο Rossi έτρεχε για χαβαλέ, ο Stoner γιατί μπορούσε να το κάνει τέλεια και ο Pedrosa πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο, εκμεταλλευόμενος τη φυσική του ταχύτητα.
Αντίθετα, ο Lorenzo δεν είχε ούτε το χάρισμα του Stoner, ούτε τη φυσική ταχύτητα του Pedrosa (στα 125 και 250 συνήθως έχανε από τον Pedrosa) και φυσικά ούτε τη φαντασία του Rossi.
Είχε όμως τη μεγαλύτερη θέληση από όλους να γίνει αυτό που λέμε «ένας μεγάλος πρωταθλητής» και για να το πετύχει αυτό άλλαξε τα πάντα επάνω του.
[LIST]
Άλλαξε τον χαρακτήρα του. Από το σκασμένο που έκανε μπερμ στα 13 του τα υπόλοιπα παιδάκια και από το κακομαθημένο στα 250 που έπεσε πάνω στον Pedrosa γιατί δεν μπορούσε να τον περάσει, σε αυτόν που παίρνει αγκαλιά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μια κοπελίτσα

Χαρείτε το άθλημα, μην αφήνετε την εμπάθεια να σας χαλάει τα στομάχια. Και όχι, δεν χρειάζεται προσπέραση για να υπάρχει θέαμα. Η φανταστική οδήγηση στο όριο είναι το ίδιο θεαματική, αρκεί να μπορείς να τη δεις. Και από αυτό, φέτος το πρωτάθλημα έχει πολύ.

Τι σεντονάρα είναι αυτή!!!

Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες...κι όποιος έχει έστω κι ελάχιστη αντικειμενική κρίση δε θα μπορούσε παρά να συμφωνήσει...όμως κάνουμε και χαβαλέ είναι κι αυτό μέσα στο παιχνίδι και γι'αυτό δεν παίρνουμε τους χαρακτηρισμούς στα σοβαρά..θεωρώ πως όλα λέγονται στο πλαίσιο μιας (διαδικτυακής έστω) παρέας με πειράγματα και (light) χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν...but that's just me :beer:

morpheus
16/06/2013, 17:24

Άλλαξε τον χαρακτήρα του. Από το σκασμένο που έκανε μπερμ στα 13 του τα υπόλοιπα παιδάκια και από το κακομαθημένο στα 250 που έπεσε πάνω στον Pedrosa γιατί δεν μπορούσε να τον περάσει, σε αυτόν που παίρνει αγκαλιά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μια κοπελίτσα με ειδικές ανάγκες.
Άλλαξε το σώμα του. Από το λεπτό παιδάκι που απλά πήγαινε γρήγορα, αυτή τη στιγμή μιλάμε για τον αναβάτη που έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση (εντάξει, εκτός από τον De Puniet που τον φοβούνται και τα τσιμέντα πλέον! :bawl:) και τον μόνο που μπορεί να γυρίζει συνεχώς στον ίδιο ρυθμό για όλο τον αγώνα. Και αυτό σημαίνει πως έχει λιώσει στην προπόνηση.
Άλλαξε την οδήγησή του. Από τον γρήγορο αλλά «τουμπάκια» που ήταν μέχρι το 2008, είναι πλέον καθηγητής πάνω στο πως πρέπει να χειριζόμαστε μια μοτοσυκλέτα. Όλα τα σχολεία γρήγορης-αγωνιστικής-ασφαλούς οδήγησης θα πρέπει να δείχνουν τις κινήσεις του ως παράδειγμα.

Γι αυτό και αν αποσυρόταν ακόμη και σήμερα, θα αναγνωριζόταν ως ένας μεγάλος πρωταθλητής μαζί με τους υπόλοιπους μεγάλους του αθλήματος.

Δεν καταλαβαίνω για πάντα κάποιος πρέπει να κάνει τον καθηγητή και να "διδάσκει" εμάς τους αδαείς και κοντοφθαλμους υπόλοιπους... Τέλος πάντων,

Για την τάξη και το ορθό των δηλώσεων ο λορε είναι ο πιο πετυχημένος ισπανός οδηγός στα 250cc με περισσότερες νίκες από τον pedrosa και συνεπώς δεν "έχανε συνήθως.."

paramedic
16/06/2013, 17:32
Γιατί πρέπει όλα τα θρεντ να καταλήγουν σε Παναθηναικος VS Ολυμπιακός φάση?? Εγω αυτο δεν μπορώ να καταλάβω.

farflung
16/06/2013, 18:00
Μπραβο στο Λορενθο αψογος αγωνας,απαικτος ο τυπος,ο πιο σταθερος αναβατης ever που εχω δει,κανει αψεγαδιαστους αγωνες,τεραστιο προσον αυτο τα υπολοιπα που λεγονται ειναι οσα δεν φτανει η αλεπου.
Καλος και ο Πεντροζα αλλα επρεπε να εχει συνεχεια το νου του πισω του στον επιπολαιο μικρο και αυτο τον εκοβε.
Ο Ροσσι ας παει σπιτι του ας δωσει τοπο στα νιατα,αν ειχε το μηχανακι του ο Κρατσλοου θα βλεπαμε ακομα εναν να κοντραρει τους τρεις πρωτους,αλλα μαλλον θα τον φαμε στην μαπα μεχρι τα σαραντα του με τοσους υποστηρικτες πουχει.

Antonisss
16/06/2013, 18:42
Rossi's response when asked by MCN about 1st lap near miss with Bautista.

“For me the behaviour of Bautista is not very clever. In Mugello he made a mistake and he f*** my home race where it was possible for me to have big pain. But one mistake can happen. He cut the line and I was already there so he didn't see me and unfortunately it can happen. But doing the same in the next race another time with me is very stupid I think. He tried an impossible braking and fortunately I release the brake and go wide. If not we crash together also today. And it was a useless overtake because I was a lot faster than him. For me when Bautista sees me, Lorenzo and the other top guys he becomes a little bit crazy. Last year with Lorenzo in Assen, in Valencia in 2011 with me and in Mugello with me. It is like he has to demonstrate that he is better than us. What happened today can happen but two races in a row and another time with me is not very clever.”

chr1s_86
16/06/2013, 18:44
Γενικότερα...

:a23::a23::a23:

Toumpas
16/06/2013, 18:47
στραβωσε

radd
16/06/2013, 19:40
Η οδήγηση του 99 ήταν συγκλονιστική, ο μάγκας δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης ούτε δευτερόλεπτο (μάλλον έχει κάνει αναβάθμιση λογισμικού στον εγκέφαλο του για να αλλάξει την ταμπέλα του συντηρητικού που του έχουν βάλει - αν ήταν έτσι οι συντηρητικοί...).
Οι συνθήκες ήταν ύπουλες και ο γάτος 46 το πήρε πρέφα νωρίς γι αυτό οδήγησε λες και ήταν σχολικό.. ;)
Ο Μάρκος δεν είχε απάντηση στις αμυντικές γραμμές του (εξαιρετικού) Ντάνι κι ευτυχώς γι αυτόν που δεν ξανάπεσε...

KostasV2
16/06/2013, 20:18
Για την τάξη και το ορθό των δηλώσεων ο λορε είναι ο πιο πετυχημένος ισπανός οδηγός στα 250cc με περισσότερες νίκες από τον pedrosa και συνεπώς δεν "έχανε συνήθως.."

:nono: Μόνο το 2005 έτρεξαν μαζί στα 250. Η κατάταξη λέει τα εξής:

1ος Pedrosa 309β.
.
.
.
5ος Lorenzo 167β.

http://www.motogp.com/en/Results+Statistics/2005/VAL/250cc/World+Standing

chr1s_86
16/06/2013, 20:34
οι αναβάτες δεν έχουν καμιά υποχρέωση να περιμένουν τους αργότερους για να μας δώσουν χαρά μέσα απο μάχες. Ο ρόλος τους και το ιδανικό σενάριο συνάμα είναι να φύγουν μπροστά και να εξαφανιστούν μέχρι την καρό. Αυτό ίσχυε πάντα. ;)

+1000 φυσικά!

Η οδήγηση του 99 ήταν συγκλονιστική, ο μάγκας δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης ούτε δευτερόλεπτο

+1 και παραδόξως χάρηκα που κέρδισε (αν και περίμενα ότι θα τον φτάσουν) επειδή μετά τη Jerez και το Le Mans κάποιοι βιάστηκαν να τον ξεγράψουν για φέτος...

AUFGEBRACHT
16/06/2013, 21:00
Και αποκλειστική εικόνα από το κράνος του Bautista έχω λέμε!!!!

293224

GIOTIS750
16/06/2013, 21:08
CATALLUNYA 2013 FULL RACE ( ENG)

http://v.youku.com/v_show/id_XNTcxNjMzNzAw.html

morpheus
16/06/2013, 21:12
:nono: Μόνο το 2005 έτρεξαν μαζί στα 250. Η κατάταξη λέει τα εξής:

1ος Pedrosa 309β.
.
.
.
5ος Lorenzo 167β.

http://www.motogp.com/en/Results+Statistics/2005/VAL/250cc/World+Standing

Jorge's victory at Misano in 2007 was his 16th in the 250cc class, making him the most successful Spanish rider of all time in the 250cc GP class – with one more victory than Dani Pedrosa and Sito Pons.

Παρόλα αυτά, επειδή έτρεχε με Honda, ας μην το λάβουμε υπόψη ; -)

endopandou
16/06/2013, 21:13
CATALLUNYA 2013 FULL RACE ( ENG)

http://v.youku.com/v_show/id_XNTcxNjMzNzAw.html

Γιώτη με το εφτάμισι είσαι τεράστια μορφή κύριε σκηνοθέτα :beer::beer::beer:
(μήπως σου βρίσκεται και κάτι σε bbc ? :D:tooth:)

GIOTIS750
16/06/2013, 21:27
Endopandou :beer::beer::beer:απο bbc οχι ακομα:tooth::tooth:

http://www.onlinestreamer.info/2013/05/motogp-2013_19.html
εδω θα νεβει καποια στιγμη hd ( gr)

cityfly
16/06/2013, 21:36
293244
Και αποκλειστική εικόνα από το κράνος του Bautista έχω λέμε!!!!

293224

τώρα είσαι σωστός
σε αριστερή ήτανε....

(εκτός και τον σημάδευε από πριν και τον έχασε επειδή έστριψε από την άλλη :p )

(να άλλαζε και θέση η εξάτμιση τα γράμματα και κάτι μικρές λεπτομέρειες όλα θα ταν τέλεια :P )

KostasV2
16/06/2013, 21:52
Jorge's victory at Misano in 2007 was his 16th in the 250cc class, making him the most successful Spanish rider of all time in the 250cc GP class – with one more victory than Dani Pedrosa and Sito Pons.

Παρόλα αυτά, επειδή έτρεχε με Honda, ας μην το λάβουμε υπόψη ; -)

Σου απάντησα στο "δεν έχανε συνήθως". Έχανε (τη χρονιά που έτρεχαν αντίπαλοι). Και ο Lorenzo έκανε 16 νίκες σε 3 σεζόν, ενώ ο Pedrosa 15 σε 2.

GIOTIS750
16/06/2013, 22:06
:hunter::hunter::hunter::redcard::redcard::redcard:ΜΑ ΤΙ Μ@Δ@Φ@Κ@Σ ειναι αυτος ο μπαουτιστα

MG-KTiNoS
16/06/2013, 22:20

κι άμα την έκανε λίιιγο πιο καλά
τη μλκια ο Μάρκεζ θα ο Χόρχες θα ήταν και 1ος στη βαθμολογία.

Ε τι να κάνουμε την επόμενη θα είμαστε πιο τυχεροί...

Τώρα θα μου πεις θα ήτανε 2ος ο συνταξιούχος και ποιός τους άκογε...
Είναι κι αυτό ένα θέμα...
:lol:

endopandou
16/06/2013, 22:24

Πρέπει πριν τον επόμενο αγώνα να κάτσουν σε ένα τραπέζι να συνεννοηθούν ο Μάρκ με τον Άλβι και να την κάνουν μαζί την κίνηση για να είναι όλοι ευχαριστημένοι :evil::tooth:

KostasV2
:hunter::hunter::hunter::redcard::redcard::redcard:ΜΑ ΤΙ Μ@Δ@Φ@Κ@Σ ειναι αυτος ο μπαουτιστα

9 αναβάτες έπεσαν σήμερα, σχεδόν όλοι από μπροστινό.

RaGe_Raptor

2ος με 3 πτώσεις δε μας κάνει ρε φίλε.........

GIOTIS750
16/06/2013, 22:26
:a01::a01::a01::tooth::tooth::tooth:

GIOTIS750
16/06/2013, 22:31
9 αναβάτες έπεσαν σήμερα, σχεδόν όλοι από μπροστινό.

εεε και?? δεν λεει κατι αυτο και αλλοι τοσοι δεν πεσαν.

MG-KTiNoS
16/06/2013, 22:32

καλά κάτσε να ήταν 2ος και θα τα λέγαμε...

GIOTIS750
16/06/2013, 22:34
καλά κάτσε να ήταν 2ος και θα τα λέγαμε...
:a09::a09::a09::tooth::tooth::tooth:

KostasV2
16/06/2013, 22:41
εεε και?? δεν λεει κατι αυτο και αλλοι τοσοι δεν πεσαν.

Ο Bautista ήταν ένας από τους 9. Δεν είδα να τα παίρνεις με κανέναν άλλο...

GIOTIS750
16/06/2013, 22:44
Ο Bautista ήταν ένας από τους 9. Δεν είδα να τα παίρνεις με κανέναν άλλο...
αυτος θα ξαναριχνε τον γιατρο με τουσς αλλους γιατι να τα παρω ???Γιατι δεν ειναι μακακας ομπαουτιστα?? ουτε το κρανος δεν εβγαζε απο την ντροπη.

KostasV2
16/06/2013, 23:04
αυτος θα ξαναριχνε τον γιατρο με τουσς αλλους γιατι να τα παρω ???Γιατι δεν ειναι μακακας ομπαουτιστα?? ουτε το κρανος δεν εβγαζε απο την ντροπη.

Οκ, αυτό ήθελα να δω...

tasosm
16/06/2013, 23:05
Ελα πες την αληθεια,εκει που μπαλατζαρισε ο Μαρκεζ εστω και για 2-3 δευτερολεπτα σιγουρη την ειχες την 2η θεση.