View Full Version : ΚΛΟΠΗ APRILIA PEGASO 650 TIBET -- ΒΡΕΘΗΚΕ
Καλησπέρα φιλαρακια.Χθες το βράδυ μεταξύ των ωρών 11:00 (12 Ιουνίου 2013) και 8:00 το πρωί της 13ης Ιουνίου 2013 μου κλέψανε τη μηχανή μου την οποία είχα παρκαρισμένη στο πεζοδρόμειο στην οδό Σκρά στην Καλλιθέα.Πινακίδες ΙΟΟ-518 χρώματος πορτοκαλί και μπορντό.Επειδή δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφία εβαλα μια φωτογραφία από το ιντερνετ.Στη δικιά μου το ντεπόζιτο της βενζίνης ήταν καλυμμένο με μαυρο δερματινο κάλυμμα. δείτε και ενα Link
http://www.youtube.com/watch?v=4QegPMCwdlM
Αν αντιληφθεί κάποιος ότιδήποτε ας με ενημερώσει.Ευχαριστώ.
taisteal
17/06/2013, 18:06
μπραβο!!!!!!να κι ενα ευχαριστο νεο!!!να την προσεχεις μαν
:beer::beer:
Billymuse
17/06/2013, 18:11
ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΗΧΑΝΗ
μπράβο ρε αδερφέ να ένα καλό νέο για πες λεπτομέριες πως,που τη βρηκες? είχαν πάρει κάτι απο πάνω της?
spyrakos35
17/06/2013, 18:44
:beer:
derorist
18/06/2013, 17:52
Καλο νεο!.
..λεπτομερειες ανευρεσης??
Pan (dvs)
18/06/2013, 18:53
Mπραβο μεγαλε.
Καλημέρα παιδια.Την βρήκς η αστυνομία παρατημένη στην Καλλιθέα.απόσταση απο τον χωρο κλοπης καν χιλιόμετρο.Βασικά την παράτησαν ενα στενό διπλα από την ασφάλεια Καλλιθέας.Πήρα εγώ τηλέφωνο στην ασφάλεια τη Δευτέρα το πρωί να μάθω αν υπήρχε κανα νεότερο και μου λένε ότι σας πέρναμε στο σπίτι να σας ενημερώσουμε ότι βρέθηκε.τουσ λέω τα πραωινά είναι στη δουλειά.σας ιχα δώσει και το κινητό μου γιατί δεν με πήρατε.Θα σε πέρναμε μου είπαν.Τελοσπάντων.Η μηχανή μια χαρά.κανανε όμως κομμάτια τον διακόπτη.
.Η μηχανή μια χαρά.κανανε όμως κομμάτια τον διακόπτη.
Μάλλον η "Επαναστατική Ομάδα Εκδίκησης Διακοπτών Pegaso" την έκλεψε φίλε. :tooth: :tooth:
Τέλος καλό :beer:
spyrakos35
19/06/2013, 07:27
Μάλλον η "Επαναστατική Ομάδα Εκδίκησης Διακοπτών Pegaso" την έκλεψε φίλε. :tooth: :tooth:
Τέλος καλό :beer:
μπα, θα καταλάβανε οτι κλέψανε μ@λ@κί@ μηχανάκι...... :p