View Full Version : Δεν μπορώ να κάνω μεταβίβαση στο παπί
geia sas kalhsmera sas exw ena problima me ti metabibash tou papiou mou...!!! prin apo ligo kairo mou dosane ena crypton r me ola ta xartia tou alla to problima einai oti dn ginetai na bre8ei o idioktitis dioti einai sto eksoteriko kai den 8a ksana girisei ellada.. ginetai na kano tpt i mpa??( kai sorry gia ta grammata kati epa8e to pliktrologio kai dn mporo na to girioso sta ellhnika )
AristidisZ
15/06/2013, 12:21
δεν έχει αφήσει κάποιον πληρεξούσιο εδώ ; συνήθως έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις
den nomizo .. ta xartia pou exo einai i adeia , i proigoumenh asfaleia pou eixe kai mia fototipia tou diavatiriou tou idioktiti
den nomizo .. ta xartia pou exo einai i adeia , i proigoumenh asfaleia pou eixe kai mia fototipia tou diavatiriou tou idioktiti
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι αν η άδεια δεν είναι στο όνομά σου ή δεν έχεις εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη για μεταβίβαση.
po krima.. apla exo ena ena papi sxedon kainourio kai den mporo na kano tpt apla to koitao ..pff
po krima.. apla exo ena ena papi sxedon kainourio kai den mporo na kano tpt apla to koitao ..pff
Βασικά δεν έχεις παπί, αλλουνού είναι...
to ksero :( 8a to pouliso gia antalaktika tote afou dn ginetai tpt
AristidisZ
15/06/2013, 12:45
μια εξουσιοδότησή του ;;;
apo tin ora pou den mporo na ton vro auton oute eksousiodotisi mporo na vro
Red Rider
15/06/2013, 12:56
to ksero :( 8a to pouliso gia antalaktika tote afou dn ginetai tpt
Αν δεν έχεις εξουσιοδότηση ή κάποιο χαρτί,είσαι παράνομος.
Στα λόγια δεν μετράει τίποτα,και ίσως να βγείς εκτεθειμένος.
toulaxiston mporo na to pouliso auto gia antalaktika mono e?
taisteal
15/06/2013, 13:13
περιεργα μας τα λες αρχηγε...
Απο την στιγμη που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ το μεκανακι δεν μπορεις να το ΑΓΓΙΞΕΙΣ....
re file apla mou dosane aploxera ena crypton r me ola ta xartia tou kai apla o idioktitis dn ginetai na bre8ei gt einai kapou sto eksoteriko kai dn ginetai na epikinonisoume mazi tou ... kai apla einai ena papi ekso apo to spiti m kai apla to koitao kai psaxno tropo na grapso sto onoma sou i kati telos panton!!!
taisteal
15/06/2013, 13:17
ποιος στο εδωσε??
8a sta po me leptomeries twra!!!! o pateras mou exei enan pou douleuoun mazi kai autos eixe to papi kato apo to spiti tou kai epeidh iksere oti i8ela ego papi mou to edose itane filos autounou pou to eixe alla autos efige gia eksoteriko kai dn 8a ksana girisei . kai to papi dn einai klemmeno to kseka8arizo apo twra
ο ιδιοκτητης που ειναι στο εξωτερικο το ξερει οτι σου δωσαν το παπι του απλοχερα;:p
Υπομονή μέχρι να έρθει πάλι πίσω ο ιδιοκτήτης του για διακοπές να κάνετε μεταβίβαση. Αν βέβαια έχουν γίνει όλα όπως τα γράφεις.
mpa dn eixe skopo na ksana er8ei autos
Σεναριο(Επιστημονικης φαντασιας?)
Γυρναει ο ιδιοκτητης και σου ζηταει το μηχανακι πισω.......
Γιατι?
Ετσι του κ@υλωσε και το θελει πισω.
Και μη μου πεις οτι δεν γινονται αυτα τα πραγματα,εχουν δει πολλα τα ματακια μου.
taisteal
15/06/2013, 13:24
τοτε επεστρεψε το σε αυτον που σου το εδωσε,μιας και ανηκει σε αλλον.:wave2:
notakos600
15/06/2013, 13:34
Σεναριο(Επιστημονικης φαντασιας?)
Γυρναει ο ιδιοκτητης και σου ζηταει το μηχανακι πισω.......
Γιατι?
Ετσι του κ@υλωσε και το θελει πισω.
Και μη μου πεις οτι δεν γινονται αυτα τα πραγματα,εχουν δει πολλα τα ματακια μου.
Θα του πει τότε ο chrisss:
-χεχεχε στα 'πα, δεν στα'πα, το έκανα βίδες και το πούλησα αλλά για κάτσε να κοιτάξω, κάπου πρέπει να μου ξέμεινε η φλασιέρα και η λάμπα του στοπ... :lol::lol:
Το ξύλο της αρκούδας το έχεις ακουστά χρηστάκη;
bikgolf3
15/06/2013, 13:58
περιεργα μας τα λες αρχηγε...
Μα πολύ περίεργα...
notakos600
15/06/2013, 14:04
Ρε συ χρηστάκη μπας και παίζει να είσαι ξάδερφος της παλαβής; Αυτής ντε, που το παίζει παλαβή και από πίσω εξυφαίνει τα σενάριά της...
SHOOTER045
15/06/2013, 14:23
αν δεν σου ειναι κοπος στειλε μου με πμ τον αριθμο της πινακιδας που εχει το παπι
και αν δεν εχει πινακιδα τον γραφει η αδεια κατω κατω
και θα σου πω μετα τι μπορεις να κανεις,παντως μην το πειραξεις πουλησεις-διαλυσεις-καβαλησεις-γιατι μετα θα την γα@@σεις...
μεχρι να ξεκαθαρισεις με τις αναζητησεις....
υ.γ τι ειπα παλι?αρε εμπνευσεις μεσημεριατικα αν βλεπεις τζι-πι και πινεις μπυρα
καποιος παρατησε ενα crypton σε αριστη κατασταση με τα χαρτια του κατω απο το σπιτι ενος φιλου του και εφυγε για παντα για το εξωτερικο...........
ο φιλος του το χαρισε σε σενα (χωρις να ειναι δικο του) επειδη δουλευει με τον πατερα σου
κι εσυ θελεις να κανεις μεταβιβαση σε κατι που σου εδωσε καποιος χωρις να ειναι δικο του κι αν δεν γινεται να το σπασεις σε ανταλλακτικα και να τα πουλησεις
εγω στη θεση σου θα εκλεβα ενα κατευθειαν , πιο απλο μου φαινεται
notakos600
15/06/2013, 14:31
Είδικά το προτελευταίο κομμάτι... πειραξεις πουλησεις-διαλυσεις-καβαλησεις-γιατι μετα θα την γα@@σεις...
ήταν το κάτι άλλο φανταστικέ μας αστυνόμε.:bawl: :beer:
notakos600
15/06/2013, 14:31
καποιος παρατησε ενα crypton σε αριστη κατασταση με τα χαρτια του κατω απο το σπιτι ενος φιλου του και εφυγε για παντα για το εξωτερικο...........
ο φιλος του το χαρισε σε σενα (χωρις να ειναι δικο του) επειδη δουλευει με τον πατερα σου
κι εσυ θελεις να κανεις μεταβιβαση σε κατι που σου εδωσε καποιος χωρις να ειναι δικο του κι αν δεν γινεται να το σπασεις σε ανταλλακτικα και να τα πουλησεις
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
thanos_s
15/06/2013, 14:38
αν δεν σου ειναι κοπος στειλε μου με πμ τον αριθμο της πινακιδας που εχει το παπι
και αν δεν εχει πινακιδα τον γραφει η αδεια κατω κατω
και θα σου πω μετα τι μπορεις να κανεις,παντως μην το πειραξεις πουλησεις-διαλυσεις-καβαλησεις-γιατι μετα θα την γα@@σεις...
μεχρι να ξεκαθαρισεις με τις αναζητησεις....
υ.γ τι ειπα παλι?αρε εμπνευσεις μεσημεριατικα αν βλεπεις τζι-πι και πινεις μπυρα
+100 γιατι μπορει ο ιδιοκτητης να βρισκεται σε καποια εξωτικη περιοχη της Αττικης βυθισμενος στην αγνοια του για το που βρισκεται το πτηνο..
:bawl:
κάποιος μας κάνει πλάκα
SHOOTER045
15/06/2013, 15:09
ετσι φαινεται...:evil:
chr1s_86
15/06/2013, 16:54
.....
:bawl::bawl::bawl::bawl:
zannisvel
15/06/2013, 17:07
Οικογενεια δεν εχει? εστω καποιον που να μπορει να επικοινωνησει μαζι του? Μπορει να στειλει και εξουσιοδοτηση απο το εξωτερικο μεσω πρεσβειας. Αρκει ολα να ειναι οπως τα λες. Κανενας δεν χανεται. Εφοσον εχεις και το διαβατηριο του μπορεις να δοκιμασεις και τη διευθυνση που αναγραφεται σε αυτο.
Godd Luck!
:eek:
τζαμπα μαστουρα!!!!!
:lol:
sergiosm
16/06/2013, 11:28
8a sta po me leptomeries twra!!!! o pateras mou exei enan pou douleuoun mazi kai autos eixe to papi kato apo to spiti tou kai epeidh iksere oti i8ela ego papi mou to edose itane filos autounou pou to eixe alla autos efige gia eksoteriko kai dn 8a ksana girisei . kai to papi dn einai klemmeno to kseka8arizo apo twra
Αυτός που έφυγε το ξέρει ότι μαζί του ... "έφυγε" και το παπί;
Γιατί όπως μας τα λες δεν φαίνεται να το ξέρει.
Αν λοιπόν δεν μπορείς να βρεις τον ιδιοκτήτη εκεί στα ξένα να σου κάνει μια εξουσιοδότηση τότε απλά ο φίλος του πατέρα σου είναι ΚΛΕΦΤΗΣ και εσύ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ.
Για να μην μπλέξεις λοιπόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του το δώσει πίσω.
:wave2:
:eek:;):p
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=215680&catid=4
zannisvel
17/06/2013, 19:07
Ti λες τωρα? 13 και 15 χρονων? Μα καλα οι δικοι τους που ειναι? Ρε συ δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.
whatever
17/06/2013, 19:40
:a018::a018:
SHOOTER045
18/06/2013, 01:33
Ti λες τωρα? 13 και 15 χρονων? Μα καλα οι δικοι τους που ειναι? Ρε συ δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.
και ομως πριν 2 χρονια επιασα και εγω μια<συμμορια>με 4 ανηλικα ο ποιο μεγαλος 16 και ο ποιο μικρος 13!!!!!
εκλεβαν τεμαχιζαν και πουλουσαν παπια και σκουτερ
και ακομα δεν εχει γινει το δικαστηριο:a37::a37::a37:
notakos600
18/06/2013, 04:33
Μα καλα οι δικοι τους που ειναι?
Ακριβώς...