View Full Version : ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ !?
Καλησπέρα,
Είμαι νέος στην παρέα του forum σας, καθώς και νέος γενικά στη μηχανή. Μπορεί απο τα 16 μου να έχω να κάνω με scooters κλπ και επι 24ώρου βάσης πάνω σε αυτά, αλλά τα είχα μόνο για να κάνω τις βόλτες μου καθώς και κάποιες δουλειές. Οπότε όπως καταλαβαίνετε οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες.
8 χρόνια μετά, ποτέ δεν είναι αργά, θα ήθελα να μπω στην μεγαλύτερη γκάμα των μοτοσυκλετών, τις στρωτές. Δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τα κυβικά, αλλά ουσιαστικά το μάτι. Δηλαδή θα ήθελα μια μηχανή η οποία θα είναι μεγάλη, καλομεταχειρισμένη και εύκολη στη χρήση της.
Το διαθέσιμο ποσό που θα με ενδιέφερε να διαθέσω, είναι κοντά στο 1500€ με 2000€, αλλά ψάχνω έναν επαγγελματία ή και ιδιότη με τον οποίο θα συμφωνούσαμε με γραμμάτια σε δόσεις.
Στην διάθεση του θα έχει κάθε στοιχείο που τον ενδιαφέρει έτσι ώστε να έχει την σιγουριά και είμαι διαθέσιμος να πληρώσω και μεγάλο τόκο.
Περιμένω απαντήσεις και για προσφορές, αν υπάρχουν, καθώς και διάφορες απόψεις προς τα που θα μπορούσα να κινηθώ, δηλαδή για ποια μοτοσυκλέτα.
SHOOTER045
16/06/2013, 16:26
για τι ειδους μηχανακι μιλας και για τι χρηση το θελεις?
χρηματοδοτησεις πλεον με το σταγονομετρο και με μεσον
ποιο πολυ παιζει τα μετρητα που εχεις μπροστα και γραματια αφου τους πας και ενα σωρο αλλα χαρτια που να βεβαιωνουν εργασια και μονιμη κατοικια
Bradipous
16/06/2013, 16:35
Για χρηματοδοτιση οτι σου ΄πε και ο αποπαν,
Και επειδη δυσκολα θα βρεις καποιον να δεχθει γραμματεια κλπ μπορεις να μαζευεις τ λεφτα οσο καιρο θα ηταν οι δοσεις και να πλερωσεις μετρητοις.
Θα μπορεις να κανεις και καλυτερα παζαρια ετσι και να πετυχεις κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα.
SHOOTER045
16/06/2013, 16:42
η με τα λεφτα που εχεις να κοιταξεις κατι σε παλαιοτερης χρονολογιας μοντελο
αφου αποφασισεις ειδος και χρηση,εκτος και αν πιασουν οι βροχες του φθινοπορου και σου περασει...
notakos600
16/06/2013, 18:05
...εκτος και αν πιασουν οι βροχες του φθινοπορου και σου περασει...
''Μια αγάπη για το καλοκαίρι'' θα είναι κι αυτός λες; :lol:
SHOOTER045
17/06/2013, 01:03
ετσι φαινεται...
μαλλον θελει να μπει στο ματι καποιας που του την εφαγε αλλος καβαλα σε μοτο(https://www.youtube.com/watch?v=f4SzyCzQBg4
αμαρτησα για μια χιλιαρα που ειχε πει και ο ψαλτης
Καλησπέρα,
Είμαι νέος στην παρέα του forum σας, καθώς και νέος γενικά στη μηχανή. Μπορεί απο τα 16 μου να έχω να κάνω με scooters κλπ και επι 24ώρου βάσης πάνω σε αυτά, αλλά τα είχα μόνο για να κάνω τις βόλτες μου καθώς και κάποιες δουλειές. Οπότε όπως καταλαβαίνετε οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες.
8 χρόνια μετά, ποτέ δεν είναι αργά, θα ήθελα να μπω στην μεγαλύτερη γκάμα των μοτοσυκλετών, τις στρωτές. Δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τα κυβικά, αλλά ουσιαστικά το μάτι. Δηλαδή θα ήθελα μια μηχανή η οποία θα είναι μεγάλη, καλομεταχειρισμένη και εύκολη στη χρήση της.
Το διαθέσιμο ποσό που θα με ενδιέφερε να διαθέσω, είναι κοντά στο 1500€ με 2000€, αλλά ψάχνω έναν επαγγελματία ή και ιδιότη με τον οποίο θα συμφωνούσαμε με γραμμάτια σε δόσεις.
Στην διάθεση του θα έχει κάθε στοιχείο που τον ενδιαφέρει έτσι ώστε να έχει την σιγουριά και είμαι διαθέσιμος να πληρώσω και μεγάλο τόκο.
Περιμένω απαντήσεις και για προσφορές, αν υπάρχουν, καθώς και διάφορες απόψεις προς τα που θα μπορούσα να κινηθώ, δηλαδή για ποια μοτοσυκλέτα.
Σκορδα ......εκτος απο το ματι θα σου χρειαστουν για να διωξεις και τους δρακουλες που θα σου πιουν το αιμα......
Φιλικα παντα.
skylaros
17/06/2013, 06:07
Φίλε μου, είμαι σε παρόμοια φάση εδώ και τρία χρόνια, κάποια στιγμή είχα μαζέψει 1500 προ διετίας αλλά όταν παίζεις με δίφραγκα 1) Ενώ ίσως μπορούσα να βρω κάτι μικρό να κάνω τη δουλειά μου και να βγάλω την καύλα μου δε προχώρησα γιατί έλεγα έλα να μαζέψω άλλα 300 να πάρω κάτι καλύτερο και πάει λέγοντας 2) Κάτι συμβαίνει και τα τρως τα ψίχουλα που έχεις μαζέψει (εμένα τα φάγαν γιατροί- κτηνίατροι για την ακρίβεια και κάτι διακοπούλες)
Προσπαθώ που λες εδώ και τρία χρόνια να μαζέψω κάνα ψιλικοκό μπας και πάρω καμιά σέλα αλλά η ανεργία ένεκα δεν έχω ούτε για το δίπλωμα και τα παρελκόμενα. Παρόλα αυτά επειδή είναι σα να έχει μπει σκουλήκι σε κάθε σωματική μου κοιλότητα το έψαχνα και το ψάχνω συνέχεια (ξέρεις με τη λογική ΜΟΛΙΣ βρω δουλειά ,,, αλλά @@ μέντολες) και σου λέω μη πας να πάρεις με γραμμάτια, θα σου πιάσουν τον λοκώ και με τα δύο χέρια, θα σου πουλήσουν χρέπι γιατί τα οκ μηχανάκια κάπως φεύγουν πιο εύκολα οπότε σπρώχνουν στις περιπτώσεις που είναι επισφαλείς (βλέπε γραμμάτιο) τις μπακατέλες. Ακόμα θα σου ζητήσουν μπροστά ένα υπερτιμημένο 50% της αξίας της μηχανής πράγμα που πάει να πει ότι ήδη θα έχει πάρει ένα 70% της αξίας της μπροστά. Τέλος αν σου κάτσει μια στραβή (πχ πέσεις 8κατά στο στόμα μου) δε θα μπορείς να πληρώσεις τα γραμμάτια ή δε θα μπορείς (ή και ) να τη φτιάξεις. Τώρα γενικά το γραμμάτιο είναι κάτι οκ σχετικά ελαστικό και να μη το πληρώσεις μέσα δε θα μπεις από την άλλη έχει να κάνει και με το άτομο (εγώ πχ δε μπορώ να χρωστάω ούτε τσίχλα, εφιάλτες λέμε, αϋπνίες και κρύος ίδροτας που έλεγε η γιαγιά μου) Υπάρχει πάντως στον Πειραιά ένας τύπος ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε που έχει μια τεράστια γκάμα από μηχανές (μιλάμε για τεράστια όμως!!!) που κάνει και γραμμάτια ( οι περισσότεροι από αυτούς που κάνουν γραμμάτια έχουν λίγα σχετικά κομμάτια και φυσικά τα καλά δε τα βάζουν καν) ζητάει το 50% της αξίας της μηχανής μπροστά που όμως ειδικά για τον συγκεκριμένο το 50% είναι το 90% στην πραγματικότητα (τουλάχιστο μέχρι πριν 1,5 χρόνο) συνεπώς στο τέλος σου βγαίνει ένα κουστουμάκι από μαγαζί υψηλής ραπτικής και ο μόνος χαμένος είσαι εσύ.
Σου προτείνω λοιπόν να μαζέψεις αν γίνεται τα γκαφρά (αν το κάνεις πες μου το πως) και να προχωρήσεις αργότερα στην αγορά της μηχανής να έχεις και κάνα δίευρο πάνω σου να κεράσεις το κορίτσι πασατέμπο :p
Da.Vintage
17/06/2013, 09:06
Πρώτα απ'όλα θα σου πω οτι η φιλοσοφία με τις δόσεις μας έχει φτάσει εδώ που είμαστε και τραβάμε όλοι ότι μαλλιά μας έχουν απομείνει!
Εγώ θα σου πρότεινα κάνε το σκτο σου παξιμάδι και μάζευε! και όταν έχεις πάρε! και όταν λέω μάζευε δεν εννοώ μάζεψε 2000Ε και πάρε μηχανάκι, αν θές να πάρεις μηχανάκι με 2000 μάζεψε 2500 και τράβα πάρε αυτό με τα 2000 και κράτα τα 500 γιατί εκτός απο μεταβίβαση, τέλη και ασφάλεια η μεταχειρισμένη μηχανή θέλει συντήρηση και χτύπα ξύλο και αναποδιές!
Με τα λίγα και τα πολλά βάλε το χέρι στην τσέπη μέχρι εκεί που πάει και ίσως και λίγο λιγότερο!
Δεύτερον απ'ότι κατάλαβα ούτε ιδιαίτερη εμπειρία έχεις ούτε σε νοιάζουν τα πολλά τα γκάζια, σε νοιάζει το φαίνεσθαι και πολύ καλά κάνεις που το ξεκαθάρισες!
Η Καλύτερη επιλογή σε αυτό που ζητάς είναι ένα Kawasaki ninja 250 αλλά δεν το βλέπω στα λεφτά που περιγράφεις
Η άλλη λύση είναι Hyosung GTR 250
και σε πιο μικρό CBR 125 και ΥΖF R125
Αλλά το πρώτο παραείναι μικροκαμωμένο!
Θα μπορούσες να πας και σε κανα παλιό CBR 250 , 400 αλλά θα μπλέξεις όπως και με τα παλιά δίχρονα ακόμα χειρότερα!
AristidisZ
17/06/2013, 10:33
τσικουετσεντο 10ετιας.
για το "φαίνεσθαι" ε ; :D
CHRISTOF
17/06/2013, 11:31
Γνώμη μου πάντα, μάζεψε ότι μπορείς όποτε μπορείς.
Πήγαινε, δείξτα του (τα χρήματα), και παζάρεψέ τον σκληρότατα.
Άσε τα γραμμάτια, τις δόσεις και τους τόκους.
Σκάστα και ησύχασε. :wave2:
pipe_smoker
17/06/2013, 11:37
τσικουετσεντο 10ετιας.
:lol::lol::lol:
(15ετίας. Το '98 σταμάτησε η φκιάξη τους αν δεν κάνω λάθος)
Μάστορα, αφού σε ενδιαφέρει το μάτι (η μόστρα δηλαδή φαντάζομαι κι όχι να παίρνεις μάτι), τράβα πάρε μια τσοπεριά να βρεις την υγειά σου. Αυτοί που τα έχουν βλαστημάνε. Οπότε και δόσεις να τους προτείνεις και γραμμάτια, και υπογραφή σε λαδόκολλα από σουβλάκι θα τη δεχτούν. Οπότε είσαι κομπλέ.
Διάλεξε κανά 250άρι ή 400άρι που να σου αρέσει, βάλε και κρόσα στο τιμόνι και είσαι τσέτουλας!
(κι άμα το βαρεθείς πριν έχεις τελειώσει με τις δόσεις ακόμα καλύτερα)
devil's animal
17/06/2013, 11:50
ετοιμος εισαι...
293296
skylaros
17/06/2013, 12:23
ετοιμος εισαι...
293296
Φίλος πιο μεγάλο βγαίνει, γιατί είμαι και στον όγκο ? :ppp
Pan (dvs)
17/06/2013, 12:52
Φιλε μου αν δεν εχει η τσεπη τα απαραιτητα δεν καθεσε να φας σε εστιατοριο.Στο τελος θα πλυνεις τοσα πιατα που θα σου βγει ξυνο.
devil's animal
17/06/2013, 12:54
Φίλος πιο μεγάλο βγαίνει, γιατί είμαι και στον όγκο ? :ppp
φιλε, τα αγωνιαρικα 'ργαλεια ειναι για μικροκαμωμενους τυπου pedrosa...
χασε τον ογκο και ρουφα κοιλια γιατι δουλεια δεν γινεται...:lol:
Da.Vintage
17/06/2013, 13:13
Μετά κάτι πιο προσιτό είναι αυτό...
293301
SS, ευκολοοδήγητο, οικονομικό, και μπάνικο!
Πέρα απο την πλάκα οι γραμμές που πρέπει να κινηθεί κάποιος είναι μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη του... δόσεις και χρωστούμενα δεν ευδοκιμούν αυτή την εποχή!
Αμα δεν εχεις χρηματα δεν αγοραζεις.
Οταν αποκτησεις ενα ικανο ποσο που καλυπτει αγορα μηχανης, αγορα εξοπλισμου, ασφαλιση και σερβις της μηχανης ξαναμιλαμε.
Σε ξενερωσα ε?
skylaros
17/06/2013, 13:43
Δουλειά έχεις ?
AristidisZ
17/06/2013, 13:44
καλά την άλλη βδομάδα που θα μπει θα σας απαντήσει :p
Καλησπέρα,
Πάρε ένα Τρανσάλπ 600 κι είσαι κομπλέ. Θα σου περισσέψουν και λ7 για κράνος κλπ.
Μ'αρέσετε! Έχω τρεις δουλειές, δικές μου. Ραδιοφωνικό σταθμό, περίπτερο και χωράφια! Λίγο απ' όλα! Απλά υπάρχουν τα δάνεια που είναι στη μέση, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν μου μένει τίποτα. Απλά, ίσως φανεί εγωιστικό, αλλά τουλάχιστον κάποιοι θα εκτιμήσουν την ειλικρίνια, δεν υπάρχει περίπτωση να μπούνε στην άκρη λεφτά. Όχι γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα, αλλά γιατί δεν το έχω! Απο εκεί και πέρα απο τη στιγμή που δεν υπάρχει η περίπτωση των δόσεων, υπάρχουνε μηχανάκια στο style Kawasaki Ninja 25, GTR 250, CBR 125 έστω σε παλαιότερα μοντέλα τα οποία πωλούνται γύρω στα 1000€; Είναι ένα ποσό που ίσως θα μπορούσα να μαζέψω σε διάστημα ενός μήνα και να τα δώσω για τη μηχάνη, πριν μου φύγουν απο τα χέρια για κάτι άλλο.
Όσο για το θέμα της μόστρας, ναι. Δεν είναι για γκόμενα, είναι γι' αυτό που απλά θέλω. Άλλοι έχουν την καύλα με τα αυτοκίνητα, άλλοι με τη μουσική στο τέρμα, άλλοι με τη ταχύτητα και άλλοι με τη μόστρα. Όχι σε υπερβολικό βαθμό (καγκουριές). Δεν νομίζω οτι είναι κάτι κακό.
Μ'αρέσετε! Έχω τρεις δουλειές, δικές μου. Ραδιοφωνικό σταθμό, περίπτερο και χωράφια! Λίγο απ' όλα! Απλά υπάρχουν τα δάνεια που είναι στη μέση, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν μου μένει τίποτα. Απλά, ίσως φανεί εγωιστικό, αλλά τουλάχιστον κάποιοι θα εκτιμήσουν την ειλικρίνια, δεν υπάρχει περίπτωση να μπούνε στην άκρη λεφτά. Όχι γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα, αλλά γιατί δεν το έχω! Απο εκεί και πέρα απο τη στιγμή που δεν υπάρχει η περίπτωση των δόσεων, υπάρχουνε μηχανάκια στο style Kawasaki Ninja 25, GTR 250, CBR 125 έστω σε παλαιότερα μοντέλα τα οποία πωλούνται γύρω στα 1000€; Είναι ένα ποσό που ίσως θα μπορούσα να μαζέψω σε διάστημα ενός μήνα και να τα δώσω για τη μηχάνη, πριν μου φύγουν απο τα χέρια για κάτι άλλο.
κοιτα στα γυμνα 400ρια
η κανα bros 650
SHOOTER045
18/06/2013, 01:17
κατ αρχην μιλησες γενικα και αοριστα-μηχανη να ναι μεγαλη και φανταχτερη,τωρα συγκεκριμενοποιησες τα θελω σου
οπως σου ειπε ο απο πανω κοιτα σε γυμνα 400 που αν και ποιο παλια απο αυτα που αναφερεις ειναι ποιο μπανικα και ποιο<μηχανες>
1)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3799360/
2)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3587982/
3)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3702806/
4)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2523650/
5)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3453419/
ελπιζω να σε καλυψα
notakos600
18/06/2013, 04:38
Παλιά μηχανάκια που θα βγάλουν ή θα ζητήσουν κάτι, ίσως και άμεσα.
CHRISTOF
18/06/2013, 12:57
κατ αρχην μιλησες γενικα και αοριστα-μηχανη να ναι μεγαλη και φανταχτερη,τωρα συγκεκριμενοποιησες τα θελω σου
οπως σου ειπε ο απο πανω κοιτα σε γυμνα 400 που αν και ποιο παλια απο αυτα που αναφερεις ειναι ποιο μπανικα και ποιο<μηχανες>
1)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3799360/
2)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3587982/
3)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3702806/
4)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2523650/
5)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3453419/
ελπιζω να σε καλυψα
Οπότε αρχικά θεωρούμε ότι ξεπεράσαμε τις δόσεις έτσι?
Όλα τα παραπάνω μηχανάκια που προτείνει ο φίλος (πλην του XJ - προσωπική άποψη αισθητικής) είναι υπέροχα :wave2:
για καλο 400αρι θες 1200-1500€ . Μην παρεις κανα χρεπι με 500-1000 και θες αλλα τοσα για να το συνεφερεις. Παιρνεις ετοιμο σωστο μηχανακι, σωστα συντηρημενο στην τιμη που ειπα.
Για παραπανω χρηματα πας σε πιο καινουρια 600αρια και ισως λιγοτερο ταλαιπωρημενα.
Με 1000€ δεν κανεις δουλεια. Προφανως 1000€ ειναι μονο για τον προστατευικο εξοπλισμο που πρεπει να φορας, για την ασφαλεια της μηχανης και ενα ζευγαρι λαστιχα και σερβις πιθανον που θα χρειαστει το μηχανακι που θα παρεις.
Αν δεν μπορεις να βαλεις χρηματα στην ακρη και ελπιζεις να αγορασεις κατι με δοσεις τοτε σορρυ αλλα δεν πας πουθενα.
Χειροτερα θα ειναι μετα. Γτι θα χρεωνεσαι και θα διογκωνονται τα χρεη σου, και θα καταληξεις να μην εχεις ουτε για βενζινη ή να το σκεφτεσαι κι αυτο.
αστο καλυτερα...
skylaros
18/06/2013, 13:26
Αν μπορείς να μαζέψεις 1000 ευρό σε ένα μήνα και συζητάς για γραμμάτια τι να σου πω ,,,
κάτι τέτοιο νομίζω πως θα σου αρέσει http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3752098/ προσωπικά δε θα το καβάλαγα με τα χρώματα που έχει.
Για τα δικά μου γούστα, με λίγο παραπάνω χρήματα σε δύο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες
1) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3668784/ , http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3727137/
2)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3794757/ , http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3798450/
SHOOTER045
18/06/2013, 14:50
εγω ποσταρα μοτο μεσα στα χρηματα που μπορει να διαθεσει,και υπαρχουν παρα πολλα κατω απο 1000,δεν ειπαμε να παει στο πρωτο κατευθειαν ενδεικτικα σχεδον απο καθε μαρκα γυμνα ειαναι,ας το ψαξει λιγο και αυτος.παντως επιμενω μεταχειρο naked 400 να μπει στο πνευμα και μετα βλεπουμε
notakos600
18/06/2013, 15:12
Συμφωνώ για fazer, cb στα 600 πάντα. Τα 400άρια είναι σκυλιά, γατιά, κροκόδειλοι αλλά... υπάρχει ένα μεγάλο αλλά:
1) Δεν εισήχθησαν ποτέ κανονικά
2) Έχουν δισεύρετα ανταλλακτικά
3) Είναι ταλαιπωρημένα -τελειωμένα κάποια από αυτά- μηχανάκια
Υπάρχει βέβαια και η σπάνια περίπτωση να πέσεις σε κελεπούρι. Απλά ρισκάρεις και άμα σου κάτσει σου έκατσε.
Cpt. Haddock
18/06/2013, 19:10
[...]8 χρόνια μετά, ποτέ δεν είναι αργά, θα ήθελα να μπω στην μεγαλύτερη γκάμα των μοτοσυκλετών, τις στρωτές.[...]
:confused:
Pan (dvs)
18/06/2013, 19:30
Μην τσιμπατε.