View Full Version : Τι ειναι αυτη η μπλε γραμμη;
omrtlegol
17/06/2013, 12:17
Οπως μαρτυρά και ο τιτλος (εχω τις αμφιβολιες μου για το αν εδω ειναι το σωστο μερος να ρωτησω βεβαια) σημερα ερχομενος απο Νεα μακρη προς Αθηνα,ειδα σχεδον σε ολο το δρομο μεχρι να φτασεις Μεσογειων μια μπλε γραμμη ανεξαρτητη με την διαγραμμιση του δρομου την οποια αν ακολουθησεις σε βαζει πολυ ωραια στις στοφουλες (εμας τους νεους ειδικα που ψαχνουμε ακομα τις γραμμες μας)! Ρωτω λοιπον,υπαρχει περιπτωση να ειναι γι αυτο ακριβως το λογο;(ενταξει,μην κοροιδεψετε πολυ,αλλα το χα απορια!)
Για αυτό είναι... αλλά όταν το πηγαίνεις τρέχοντας!
Έχει διαγραμμισθεί για τους μαραθωνοδρόμους του Κλασσικού Μαραθωνίου.
Διαδρομή Μαραθωνίου?
Ναι.
omrtlegol
17/06/2013, 13:08
Για αυτό είναι... αλλά όταν το πηγαίνεις τρέχοντας!
Έχει διαγραμμισθεί για τους μαραθωνοδρόμους του Κλασσικού Μαραθωνίου.
Αντιπαρερχομαι το οτι νιωθω λιγο βλακανς και σχολιαζω! Αρα αμα πηγαινω σιγουλια σιγουλια,+-20Km μπορουν να λειτουργησουν και για τον επιθυμητο σκοπο :P
AristidisZ
17/06/2013, 13:10
νομίζω μπλε είχαν βαφτεί και κάποια κομμάτια που ήταν οι ολυμπιακές λωρίδες το 2004, κάπου είχα δει πρόσφατα και μου είχε κάνει εντύπωση πως δεν είχαν σβηστεί...
νομίζω μπλε είχαν βαφτεί και κάποια κομμάτια που ήταν οι ολυμπιακές λωρίδες το 2004, κάπου είχα δει πρόσφατα και μου είχε κάνει εντύπωση πως δεν είχαν σβηστεί...
Tι σου κάνουν οι άτιμες οι προδιαγραφές όταν εφαρμόζονται ε;
Αντιπαρερχομαι το οτι νιωθω λιγο βλακανς και σχολιαζω! Αρα αμα πηγαινω σιγουλια σιγουλια,+-20Km μπορουν να λειτουργησουν και για τον επιθυμητο σκοπο :P
+-20km σε σχέση με τι; Τους μαραθωνοδρόμους;
AristidisZ
17/06/2013, 13:15
είδες ε ;
στον Περαία πάντως ούτε μήνα δε κρατάνε, ήθελα να ξερα με τι τις βάφουν...
είδες ε ; :D
Ξέρετε πόσο τις πληρώσαμε αυτές τις προδιαγραφές;
AristidisZ
17/06/2013, 13:16
όχι, γιατί ακόμα πληρώνουμε
Αν ο επιθυμιτος σκοπος ειναι να σε πατησουν.....ναι.
pipe_smoker
17/06/2013, 13:22
Αν λέμε την ίδια, κάτι σα να θυμάμαι κι εγώ.
Το καλοκαίρι του '11 που γύρναγα μαύρη νύχτα συχνά από κάπου εκεί στου διαόλου το σόι, η γραμμή μου (με το αυτοκίνητο) πολύ συχνά συνέπεφτε με αυτή την μπλε που είχαν κάτω. Εγώ τη δικιά μου γραμμή κρατούσα απλά έβλεπα ότι σε πολλά σημεία "πηγαίναμε μαζί".
(βέβαια ήταν και κάποια σημεία που ήταν τελείως όρτσα κι έλεγα από μέσα μου "Καλά ποιος μ@λ@κ@ς τη σχεδίασε?":lol:) Ούτε κι εγώ ήξερα ότι αφορούσε το Μαραθώνιο. Μετά το έμαθα.
GIXXERAKIAS
17/06/2013, 13:30
Το αστείο είναι ότι οι μπλέ γραμμές "δείχνουν" την ιδανική γραμμή για γρήγορη βόλτα.:p
Χωρίς πλάκα αν παρατηρήσετε με τις γραμμές στην ουσία μειώνουν τα χιλιόμετρα που διανύουν οι μαραθωνοδρόμοι γιατί κάνουν στην ουσία μία ευθεία ανάμεσα στις στροφές.;)
pipe_smoker
17/06/2013, 13:37
Το κιλό η μπογιά για τη μπλε γραμμή πήγαινε όσο το κιλό κι αυτή η γραμμή περίπου?
293302
AristidisZ
17/06/2013, 13:37
Το κιλό η μπογιά για τη μπλε γραμμή πήγαινε όσο το κιλό κι αυτή η γραμμή περίπου?
ζάχαρη άχνη;
omrtlegol
17/06/2013, 13:40
+-20km σε σχέση με τι; Τους μαραθωνοδρόμους;
Ναι :P χεχεχεχε
omrtlegol
17/06/2013, 13:41
Το αστείο είναι ότι οι μπλέ γραμμές "δείχνουν" την ιδανική γραμμή για γρήγορη βόλτα.:p
Χωρίς πλάκα αν παρατηρήσετε με τις γραμμές στην ουσία μειώνουν τα χιλιόμετρα που διανύουν οι μαραθωνοδρόμοι γιατί κάνουν στην ουσία μία ευθεία ανάμεσα στις στροφές.;)
Αυτο παρατηρησα και εγω,γι αυτο και μου γεννηθηκε η απορια!! :P αρκει να εισαι μονος στο δρομο βεβαια !! ;)
pipe_smoker
17/06/2013, 13:41
Σωστό, απλά άλλα τα χλμ/ώρα των μαραθ/μων που με τόσα που πάνε μπορούν να τα κόψουν όλα ίσα κι άλλα αυτά που αναπτύσσονται σε μια γρήγορη βόλτα. Κάποια σημεία συμπίπτουν όντως. Κάποια όμως είναι αλλού γι'αλλού. Γι'αυτό κι άμα πεις ότι την παίρνεις για μπούσουλα χεσ'τα κι άσ'τα:lol:
pipe_smoker
17/06/2013, 13:42
ζάχαρη άχνη;
Γιατί τί άλλο θα μπορούσε να είναι?:p
AristidisZ
17/06/2013, 13:43
βασικά η λογική είναι ότι η διαδρομή του μαραθωνίου είναι 42.195 μέτρα
η μπλε γραμμή υπάρχει για να βγουν τα μέτρα, δεν είναι για να κάνει πιο "εύκολη" ή πιο "δύσκολη" τη διαδρομή
omrtlegol
17/06/2013, 13:46
Αν λέμε την ίδια, κάτι σα να θυμάμαι κι εγώ.
Το καλοκαίρι του '11 που γύρναγα μαύρη νύχτα συχνά από κάπου εκεί στου διαόλου το σόι, η γραμμή μου (με το αυτοκίνητο) πολύ συχνά συνέπεφτε με αυτή την μπλε που είχαν κάτω. Εγώ τη δικιά μου γραμμή κρατούσα απλά έβλεπα ότι σε πολλά σημεία "πηγαίναμε μαζί".
(βέβαια ήταν και κάποια σημεία που ήταν τελείως όρτσα κι έλεγα από μέσα μου "Καλά ποιος μ@λ@κ@ς τη σχεδίασε?":lol:) Ούτε κι εγώ ήξερα ότι αφορούσε το Μαραθώνιο. Μετά το έμαθα.
Εγω νμζα οτι καποιος χριστιανος εδεσε ενα τετοιο πισω 293303 και πηγε για χρονους :P
Da.Vintage
17/06/2013, 14:01
O δρόμος για το Στρουμφοχωριό είναι! :a9:
Δεν νομίζω. Το αντίθετο. Λογικά αυτή η μπλε γραμμή είναι η "ιδανική" και έχει τα σωστά χιλιόμετρα του μαραθωνίου.
Αν κάποιος ακολουθήσει πιστά τις στροφές του δρόμου μπορεί να κάνει περισσότερα χιλιόμετρα.
AristidisZ
17/06/2013, 14:17
Γιατί τί άλλο θα μπορούσε να είναι?:p
λουκουμόσκονη (http://www.youtube.com/watch?v=kIqqxuYdzbg)
GIXXERAKIAS
17/06/2013, 15:08
Δεν νομίζω. Το αντίθετο. Λογικά αυτή η μπλε γραμμή είναι η "ιδανική" και έχει τα σωστά χιλιόμετρα του μαραθωνίου.
Αν κάποιος ακολουθήσει πιστά τις στροφές του δρόμου μπορεί να κάνει περισσότερα χιλιόμετρα.
Αυτό ήθελα να διατυπώσω αλλά δέν το έθεσα σωστά.ότι αν δεν ακολουθείς την γραμμή αυτή κάνεις περισσότερα χιλιόμετρα από όσα είναι η διαδρομή του Μαραθωνίου.:beer:
Ειχα πετυχει το βραδυ που την εκαναν.
ειχα κανει μπλε ολα τα λαστιχα
που να ξερω ο δυσμοιρος οτι ηταν ακομα υγρη(η γραμμη) μεχρι που συναντησα αυτο που εβαφε και το καταλαβα
AristidisZ
17/06/2013, 17:51
πρέπει να χάρηκε πολύ αυτός που έβαφε
293302
πόσο την δίνεις εσύ δηλαδή; :a014:
Μη τη πάτε τη γραμμή τυφλοσούρτη, κάποια στιγμή μπαίνει και στο αντίθετο ρεύμα και δεν συμφέρει...:D