Σύνδεση

View Full Version : Λάστιχα και εγώ , για Θεσσαλονίκη;

PetranGR
17/06/2013, 19:51
Καλησπέρα παιδιά ,

Πλεόν η μηχανή πετάει σχεδόν συνέχεια κώλο απο την στιγμή που την πήρα ήδη έφαγε αρκετά χλμ. στο κεφάλι .Εκτός Θεσσαλονίκης σε ταξίδια.Πρέπει να τα αλλάξω τα λάστιχα,και εφόσων χρήμα δεν παίζει (απλήρωτος) ,θα δανειστώ απο τον αδερφό μου .

Στο δια ταύτα :

*CBR 600RR 120-180 (Μπρος - πίσω σετ θέλω)

Χρήση :

*Κάθε μέρα αρκετά χλμ. προς Σίνδο (λόγω σχολής - εθνική 40-50 χλμ την ημέρα τουλάχιστον)
*Ταξίδια με το καλό
*Ταχύτητες,καθώς πίστα , δεν λέω οτι θα είμαι και όλη μέρα.1-2

Προτάσεις,έχω καταλήξει σε Diablo Rosso II.

Απο που όμως;
Διάβασα για Αθήνα,έναν Μπούκη getway ; Γνωρίζουμε τιμές κτλ ; Θέλω να γλυτώσω όσα μπορώ.

Να'στε καλά :)

daz
17/06/2013, 21:41
Θα πας Αθήνα να τα αλλάξεις ή θα του πεις να στα στείλει και θα πληρώσεις αλλού να στα περάσουν?

Στο Ok wheel (http://www.okwheel.4ty.gr/)ρώτησες?

McTalas
17/06/2013, 22:31
GP RACER 211 και τελος δεν υπαρχει αλλο λαστιχο, 2/μισι χρονια τα εχω πανω

PetranGR
18/06/2013, 01:02
Θα πας Αθήνα να τα αλλάξεις ή θα του πεις να στα στείλει και θα πληρώσεις αλλού να στα περάσουν?

Στο Ok wheel (http://www.okwheel.4ty.gr/)ρώτησες?

GP RACER 211 και τελος δεν υπαρχει αλλο λαστιχο, 2/μισι χρονια τα εχω πανω

Είπα να μου τα στείλει απο κάτω,και να τα περάσω εδώ.
Όχι,δεν ρώτησα θα ρωτήσω.

Και τώρα D211 έχει πάνω,αλλά είναι καθαρά πίστας, εγώ δεν θέλω πίστα. 1-2 φορές που θα μπώ / μπαίνω δεν είναι αρκετό για να δώσω βάση εκεί. Πιο πολλά χλμ. θέλω εγώ.

angostoura
18/06/2013, 03:07
μετα απο μεγαλη ερευνα μαγαζια θεσσαλονικη και ιντερνετ,ok wheels ειχα παει.

PetranGR
18/06/2013, 08:30
μετα απο μεγαλη ερευνα μαγαζια θεσσαλονικη και ιντερνετ,ok wheels ειχα παει.

Προς στιγμή απο οτι κατάλαβα,έχουμε μαγαζί αρκετά καλό. Απο τιμή σε περαστικά πόσο πάει αν ΔΕΝ πάρεις απο εκείνον τα λάστιχα ; (Βρήκα λάστιχα με 230€ τα Pirelli Rosso II απο εξωτερικό,εντός Ευρώπης).

Τι λάστιχα όμως προτείνετε για αυτή τη χρήση ; Στοχεύω καλά τα Pirelli ;

Sapadak
18/06/2013, 08:40
Προς στιγμή απο οτι κατάλαβα,έχουμε μαγαζί αρκετά καλό. Απο τιμή σε περαστικά πόσο πάει αν ΔΕΝ πάρεις απο εκείνον τα λάστιχα ; (Βρήκα λάστιχα με 230€ τα Pirelli Rosso II απο εξωτερικό,εντός Ευρώπης).

Τι λάστιχα όμως προτείνετε για αυτή τη χρήση ; Στοχεύω καλά τα Pirelli ;

Μότο-Ενδυση (http://moto-endisi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=22)

Κοιτα και τα μισελεν τα 2γομα εφοσον θα κανεις και καθημερινα χλμ μέσα στη πόλη

Anty12
18/06/2013, 09:46
Για πάρε και ένα τηλέφωνο εδώ.....το είδα να δουλεύει όταν άλλαξα λάστιχο πρίν 20 μέρες και εντυπωσιάστηκα.

BIKE THERAPY
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΤΟ - ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Λυσάνδρου 8
Τ.Κ. 54642 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 889 186
e-mail: info@bike-therapy.gr

PetranGR
18/06/2013, 14:01
Μότο-Ενδυση (http://moto-endisi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=22)

Κοιτα και τα μισελεν τα 2γομα εφοσον θα κανεις και καθημερινα χλμ μέσα στη πόλη

Για πάρε και ένα τηλέφωνο εδώ.....το είδα να δουλεύει όταν άλλαξα λάστιχο πρίν 20 μέρες και εντυπωσιάστηκα.

BIKE THERAPY
Λυσάνδρου 8
Τ.Κ. 54642 Θεσσαλονίκη

Να'στε καλά.
Πήρα σε όλους και ρώτησα με περαστικά πάντα.

Αρχίζουμε:

Mπουκης - Αθηνα :
Pirelli Diablo Rosso II --> 290€ + 10 € αποστολή με ΚΤΕΛ
Dunlop D211 GP Racer Medium --> 290€ + 10 € αποστολή με ΚΤΕΛ

Bike Therapy - Θεσσαλονικη:
Pirelli Diablo Rosso II --> 300€ με τα περαστικά μέσα
Dunlop D211 GP Racer Medium --> 360€ με τα περαστικά μέσα

OK-Wheel Θεσσαλονικη :
Pirelli Diablo Rosso II --> 335€ με περαστικά μέσα
Dunlop D211 GP Racer Medium --> 330€ με περαστικά μέσα.

Δεν είμαι ευχαριστημένος απο τις τιμές.(προσωπικά πάντα)

Βρήκα αποστολή απο Αγγλία τα Rosso II φρέσκα , με 210 € , αν και έχω επικοινωνήσει να μου κάνει καλύτερη προσφορά απο αυτή αν έχει.
Ρώτησα για περαστικά στο SuperSport στη γαμβέτα , τα λάστιχα θα μου πάρει 40€.Οπότε ... μάλλον έχω καταλήξει στο εξωτερικό.

nickald
18/06/2013, 15:42
Ριξε κανενα λινκ απο τον αγγλο.... αυτο με τα περαστικα που κοστιζει οσο παιρνουν και για τετραδα στα αυτοκινητα δεν το καταλαβαινω παντως.....

Bladerunner
18/06/2013, 16:01
Βρήκα αποστολή απο Αγγλία τα Rosso II φρέσκα , με 210 €

Σίγουρα η τιμή που έχεις δει είναι σε ευρώ; Μεταφορικά;

daz
18/06/2013, 16:22
Πέτρο η Αγγλία έχει λίρα ε!

DoctoR_k6
18/06/2013, 16:23
Καλα μονο μη σου κατσει κανα στραβο λαστιχο κ μετα να σε δω...ξεμονταρισμα{λεφτα} κ επικοινωνια για αποστολη κ αντικατασταση κ χωρις μοτο τοσες μερες για να ερθει πισω...
Κ φυσικα ξαναμανα μονταρισμα{λεφτα}!! Κ ολα αυτα για 40-50 ευρω...

PetranGR
18/06/2013, 16:31
Ριξε κανενα λινκ απο τον αγγλο.... αυτο με τα περαστικα που κοστιζει οσο παιρνουν και για τετραδα στα αυτοκινητα δεν το καταλαβαινω παντως.....

Oύτε εγώ.

Σίγουρα η τιμή που έχεις δει είναι σε ευρώ; Μεταφορικά;

Είναι,σε λίρες και την μετατροπή το κάνω μέσω Paypal.

Πέτρο η Αγγλία έχει λίρα ε!

Το ξέρω.Η αλλαγή γίνεται μέσω Paypal.

Καλα μονο μη σου κατσει κανα στραβο λαστιχο κ μετα να σε δω...ξεμονταρισμα{λεφτα} κ επικοινωνια για αποστολη κ αντικατασταση κ χωρις μοτο τοσες μερες για να ερθει πισω...
Κ φυσικα ξαναμανα μονταρισμα{λεφτα}!! Κ ολα αυτα για 40-50 ευρω...

Καλά μην είσαι και τόσο απαισίόδοξος βρε αδερφέ!
Θα γίνουν παραγγελία απο την Pirelli UK ,οπότε τι να σου πώ.

Πλεόν ενημερώθηκα απο τους 2 πωλητές.

1. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300918215049&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 = 213 λίρες --> 248€ με μεταφορικά στην πόρτα Expreess εντός 5 ημερών. (Προσφορά)
2. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310388378161&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 = 210 λίρες --> 244€ με μεταφορικά στην πόρτα (προσφορά)

Αυτά είχα να πώ εγώ.

Πλέον δεν μιλάμε για 10-20 ευρώ,αλλά μιλάμε για διαφορά με το απλό λάστιχο εννοώ χωρίς τα περαστικά απο τον μπούκη στα 40€.
Αν το πάμε και με βάση κατάστημα ; Τα Pirelli, έχουν διαφορά στα 50+ € απο εδώ.

Οπότε μάλλον προχωράω...

AristidisZ
18/06/2013, 16:33
244 + 40 = 285, ενώ τα βρίσκεις 300 δίπλα από το σπίτι σου ; :confused:

PetranGR
18/06/2013, 16:39
244 + 40 = 285, ενώ τα βρίσκεις 300 δίπλα από το σπίτι σου ; :confused:

δεν ξέρω,αν μπορώ να βρώ πιο φθηνά περαστικά αλλού ,στην Θεσσαλονίκη.

DoctoR_k6
18/06/2013, 16:41
Εχω ψωνισει 3 φορες στο παρελθον απ εξω...Αλλα αν σου γινει η στραβη τα 15 ευρω της διαφορας που τσιγκουνευτηκες θα σε κανουνε να χτυπας το κεφαλι στον τοιχο!!
Πας εκει διπλα με 300 ευρα κ εισαι ησυχος κ αποκτας οικειοτητα για μετεπειτα αγορες...Ειπαμε να στηριξουμε λιγο κ εδω τα μαγαζια αν ειναι κοντα οι τιμες!
Οτι νομιζεις...

AristidisZ
18/06/2013, 16:44
δεν ξέρω,αν μπορώ να βρώ πιο φθηνά περαστικά αλλού ,στην Θεσσαλονίκη.

όχι ρε συ, για ένα 20αρικο (στα 300, όχι στα 50) δεν αξίζει με τη καμία

edit: επειδή τα συγκεκριμένα μάλλον θα τα βάλω και εγώ, ίδιες τιμές παίζουν και εν Αθήναις, να ξέρεις

daz
18/06/2013, 16:54
Άντε μανούλα μου να τα βάλεις σε κανέναν ντόπιο που θα πάρεις τα λάστιχα παραμάσχαλα και θα ψάχνεις ποιος θα στα περάσει.

AristidisZ
18/06/2013, 17:13
έλα ντε είναι και το πρακτικό του ζητήματος
άντε και στα φέραν κάτω από τη πόρτα σου, μετά πως τα πας στον λαστιχά ;

PetranGR
18/06/2013, 17:51
Εχω ψωνισει 3 φορες στο παρελθον απ εξω...Αλλα αν σου γινει η στραβη τα 15 ευρω της διαφορας που τσιγκουνευτηκες θα σε κανουνε να χτυπας το κεφαλι στον τοιχο!!
Πας εκει διπλα με 300 ευρα κ εισαι ησυχος κ αποκτας οικειοτητα για μετεπειτα αγορες...Ειπαμε να στηριξουμε λιγο κ εδω τα μαγαζια αν ειναι κοντα οι τιμες!
Οτι νομιζεις...

ντάξει αυτό όντως θα είναι εκνευριστικό.

όχι ρε συ, για ένα 20αρικο (στα 300, όχι στα 50) δεν αξίζει με τη καμία

edit: επειδή τα συγκεκριμένα μάλλον θα τα βάλω και εγώ, ίδιες τιμές παίζουν και εν Αθήναις, να ξέρεις

Ναι,το 1 μαγαζί που ρώτησα ήταν απο Αθήνα.

Άντε μανούλα μου να τα βάλεις σε κανέναν ντόπιο που θα πάρεις τα λάστιχα παραμάσχαλα και θα ψάχνεις ποιος θα στα περάσει.

... :P

έλα ντε είναι και το πρακτικό του ζητήματος
άντε και στα φέραν κάτω από τη πόρτα σου, μετά πως τα πας στον λαστιχά ;

Ε,με αμάξι θα τα πήγαινα :P

Sapadak
18/06/2013, 20:00
Ε,με αμάξι θα τα πήγαινα :P

Και θα στελνες τη μηχανη με τα πόδια? :lol:

PetranGR
18/06/2013, 20:18
Και θα στελνες τη μηχανη με τα πόδια? :lol:

Όχι βρε,θα γυρνούσα να την πάρω και θα πήγαινα με την μηχανή μετά έτσι και αλλίως κέντρο μένω κοντά σε αυτά τα μαγαζιά,ειδικά στο Bike-Therapy!

daz
18/06/2013, 20:34
Την βενζίνη που θα κάψεις να την υπολογίσεις στα επιπλέον έξοδα αν το πάρεις απ' έξω. :lol: Πάρκιν βρίσκεις εύκολα? Στον ποδαρόδρομο έχει και ανηφόρα ή είναι φλαταδούλα?

Θα σε σκοτώσω ρε δεν μου τη γλιτώνεις!

Edit. Θα κανονίσω για καφέ και με τους υπόλοιπους γιατί χαθήκαμε, κανόνισε να έρθεις. ;)

FatJoe
18/06/2013, 21:24
παντως σκεψου και τα metzeler m5.τα ειχα για 2,5 περιπου χρονια και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.3 φορες πιστα με πολυ καλο κρατημα και πολυ κρατημα.
τα εβαλα χθες στο okwheel με 310.τα ιδια λαστιχα τα ειχα βαλει με 280 απο το μοτο ενδυση.πριν 2,5 χρονια περιπου.

FatJoe
18/06/2013, 21:25
και πολλα χλμ ηθελα να πω

PetranGR
18/06/2013, 22:47
Την βενζίνη που θα κάψεις να την υπολογίσεις στα επιπλέον έξοδα αν το πάρεις απ' έξω. :lol: Πάρκιν βρίσκεις εύκολα? Στον ποδαρόδρομο έχει και ανηφόρα ή είναι φλαταδούλα?

Θα σε σκοτώσω ρε δεν μου τη γλιτώνεις!

Edit. Θα κανονίσω για καφέ και με τους υπόλοιπους γιατί χαθήκαμε, κανόνισε να έρθεις. ;)

ΑΜΆΝ! Μονίμως να με συκοφαντείς :P
Όχι,δεν τα υπολόγιζα καθόλου όλα αυτά που είπες.
Όσο για καφέ μετά της 24 Ιουλίου γιατί έχω εξεταστική.

παντως σκεψου και τα metzeler m5.τα ειχα για 2,5 περιπου χρονια και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.3 φορες πιστα με πολυ καλο κρατημα και πολυ κρατημα.
τα εβαλα χθες στο okwheel με 310.τα ιδια λαστιχα τα ειχα βαλει με 280 απο το μοτο ενδυση.πριν 2,5 χρονια περιπου.

Χμ... πόσο καλό κράτημα όμως; Δεν τα έχω ακουστά καθόλου.

και πολλα χλμ ηθελα να πω

FatJoe
18/06/2013, 23:26
Σιγουρα παντως οχι τοσο οσο τα GP RACER 211,αλλα θα κρατησουν περισσοτερο.:)

daz
18/06/2013, 23:55
ΑΜΆΝ! Μονίμως να με συκοφαντείς :P
Όχι,δεν τα υπολόγιζα καθόλου όλα αυτά που είπες.
Όσο για καφέ μετά της 24 Ιουλίου γιατί έχω εξεταστική.

Αν αναλύσουμε ετυμολογικά την λέξη συκοφάντης θα δούμε ότι προέρχεται απ' το σύκο και το φαίνω δλδ φανερώνω. Μια εκδοχή για το πως πήρε αυτή η λέξη την έννοια που έχει σήμερα είναι ότι στην αρχαία Αθήνα ονόμαζαν συκοφάντες αυτούς που κουνούσαν τη συκιά για να φανερωθούν τα σύκα.

Σου φαίνομαι να την κουνάω τη συκιά ρε? :mad:

Γιατί με κατηγορείς άδικα λοιπόν? :lol::lol:

Υγ. Για καφέ θα πάμε, δεν θα μεταναστεύσουμε και θα γυρίσουμε με τα πρωτοβρόχια! Θα τα πούμε τηλεφωνικά. :wave2:

PetranGR
18/06/2013, 23:58
Αν αναλύσουμε ετυμολογικά την λέξη συκοφάντης θα δούμε ότι προέρχεται απ' το σύκο και το φαίνω δλδ φανερώνω. Μια εκδοχή για το πως πήρε αυτή η λέξη την έννοια που έχει σήμερα είναι ότι στην αρχαία Αθήνα ονόμαζαν συκοφάντες αυτούς που κουνούσαν τη συκιά για να φανερωθούν τα σύκα.

Σου φαίνομαι να την κουνάω τη συκιά ρε? :mad:

Γιατί με κατηγορείς άδικα λοιπόν? :lol::lol:

Υγ. Για καφέ θα πάμε, δεν θα μεταναστεύσουμε και θα γυρίσουμε με τα πρωτοβρόχια! Θα τα πούμε τηλεφωνικά. :wave2:

Συ'είπας!! χαχαχαχαχα , για την συκιά, δεν το είπα εγώ...
Ακόμα το θυμάμαι με το 125CBR που με έλεγες, πάει δεν πάει ; Και κοροϊδευες!!! :P
Καλά κάνω και σε κατηγορώ,θα ξαναέρθω και θα μας πιάσει πάλι βροχή και θα ξενερώσουν όλοι..

Κοίταξε,είμαι σφιχτά αρκετά, αλλά κάτι θα γίνει για κανένα καφέ θα δείξει όμως.

daz
19/06/2013, 00:05
Συ'είπας!! χαχαχαχαχα , για την συκιά, δεν το είπα εγώ...
Ακόμα το θυμάμαι με το 125CBR που με έλεγες, πάει δεν πάει ; Και κοροϊδευες!!! :P
Καλά κάνω και σε κατηγορώ,θα ξαναέρθω και θα μας πιάσει πάλι βροχή και θα ξενερώσουν όλοι..

Κοίταξε,είμαι σφιχτά αρκετά, αλλά κάτι θα γίνει για κανένα καφέ θα δείξει όμως.

Σου υπόσχομαι ότι στην εξεταστική σου θα είσαι εδώ. ;)

Anty12
19/06/2013, 07:51
Όχι βρε,θα γυρνούσα να την πάρω και θα πήγαινα με την μηχανή μετά έτσι και αλλίως κέντρο μένω κοντά σε αυτά τα μαγαζιά,ειδικά στο Bike-Therapy!

Σ' αυτό το μαγαζί πέρασα μπροστινό πριν 20 μέρες.....15 Ευρό κόστος πέρασμα-ζύγισμα.
Ο μοναδικός μάστορας που είδα στη Σαλονίκη να βιδώνει με ροπόκλειδο, να βάζει locktide εκεί που χρειάζεται και να ρίχνει και μια γρήγορη ματιά στη μηχανή, μήπως πάρει κάτι το μάτι του.

Πήγα για πρώτη φορά και τυχαία, από διαβάσματα γι'αυτόν στο net.

Τα λάστιχα από το net ..όπως και να το κάνουμε είναι ζαριά

PetranGR
28/06/2013, 16:17
Σου υπόσχομαι ότι στην εξεταστική σου θα είσαι εδώ. ;)

Σ' αυτό το μαγαζί πέρασα μπροστινό πριν 20 μέρες.....15 Ευρό κόστος πέρασμα-ζύγισμα.
Ο μοναδικός μάστορας που είδα στη Σαλονίκη να βιδώνει με ροπόκλειδο, να βάζει locktide εκεί που χρειάζεται και να ρίχνει και μια γρήγορη ματιά στη μηχανή, μήπως πάρει κάτι το μάτι του.

Πήγα για πρώτη φορά και τυχαία, από διαβάσματα γι'αυτόν στο net.

Τα λάστιχα από το net ..όπως και να το κάνουμε είναι ζαριά

μάλλον κλείνω προς Bike-Therapy και εγώ,αρκεί να έχει φρέσκα λάστιχα και όχι Stock ...

Γιατί έμαθα και σε δικό μου άτομο για λάστιχα και μόνο καλή τιμη δεν με είπε :P

PetranGR
28/06/2013, 16:26
Παρένθεση.

Τελευταία εβδομάδα του '12 το πίσω
Και 16 εβδομάδα του '13 τα μπροστά.

Ειναι φρέσκα για καλύτερα να προτιμήσω άλλο;

Για Bike-Therapy μιλάω.

daz
28/06/2013, 18:32
Παρένθεση.

Τελευταία εβδομάδα του '12 το πίσω
Και 16 εβδομάδα του '13 τα μπροστά.

Ειναι φρέσκα για καλύτερα να προτιμήσω άλλο;

Για Bike-Therapy μιλάω.

ΠΑΝΕ βάλε ένα ζευγάρι λάστιχα μωρέ!

Ναι φρέσκα είναι! Ειδικά το μπροστινό ούτε στο ψυγείο δεν πρόλαβε να μπει.

daz
28/06/2013, 18:36
Παρένθεση.

Είναι πιο εύκολο να φτιάξω έναν αλγόριθμο για τις τροχιές που ακολουθούν τα περιστέρια όταν τους πετάξεις ένα πακέτο σπόρια, παρά για σένα όταν θέλεις να αλλάξεις λάστιχα. :lol:

PetranGR
28/06/2013, 19:02
τώρα θα με μάθεις μωρέ; πιο αγχώδες άτομο ,δεν παίζει να βρείς :P

Απο Δευτέρα ,θα μπούν. Να μάθω και απο το 2ο μαγαζί.Γιατί για το 1ο , το οτι είναι 48 εβδομάδα του 2012, δεν ξέρω μου φαίνετε λίγο "παλιά"...

daz
28/06/2013, 19:27
Απο Δευτέρα ,θα μπούν. Να μάθω και απο το 2ο μαγαζί.Γιατί για το 1ο ...

Θέλεις να πεις ότι μέχρι να γυρίσω θα τα έχεις αλλάξει? Θα λείπω 15 μέρες.

PetranGR
28/06/2013, 19:33
Θέλεις να πεις ότι μέχρι να γυρίσω θα τα έχεις αλλάξει? Θα λείπω 15 μέρες.

έλα μην τα βγάζεις παραέξω, είναι σαν να λες οτι είσαι σίγουρος οτι δεν θα τα έχω αλλάξει ακόμα και σε 15 μέρες! :D

daz
29/06/2013, 20:12
έλα μην τα βγάζεις παραέξω, είναι σαν να λες οτι είσαι σίγουρος οτι δεν θα τα έχω αλλάξει ακόμα και σε 15 μέρες! :D

Έλα μην κάνεις έτσι, δεν είσαι ο μόνος! Πρόσεξε να δεις τι λένε οι άλλοι..

Από Δευτέρα ξεκινάω γυμναστήριο.
Από Δευτέρα κομμένο το τσιγάρο.
Από Δευτέρα δίαιτα!

:lol:

PetranGR
29/06/2013, 22:16
Έλα μην κάνεις έτσι, δεν είσαι ο μόνος! Πρόσεξε να δεις τι λένε οι άλλοι..

Από Δευτέρα ξεκινάω γυμναστήριο.
Από Δευτέρα κομμένο το τσιγάρο.
Από Δευτέρα δίαιτα!

:lol:

δεν μου ήρθε στο μυαλό αυτό όντως !! Hahahahaha!

Έλα στα αλήθεια Δευτέρα θα σε πώ :P (Ελπίζω δηλαδή γιατί δίνω 2 μαθήματα)

dmf
30/06/2013, 01:51
Ρε γαμώτο πώς τα θέλουν; 40 είναι ημερομίσθιο και ο άλλος τα θέλει για δουλειά 15λεπτών; Ούτε πουτ@να να ήταν..
Πραγματικά θα είσαι κορόιδο αν τα πληρώσεις. 20 χρεώνουν οι περισσότεροι.
Μάλλον λόγω μηχανής στα ζήτησε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Supersport σου λέει έχει, να πληρώσει.
Για σκούτερ που πρέπει να βγάλεις χίλιες δύο βίδες, ακόμα και εξάτμιση, χρεώνουν 15..

ammoulianiotis
30/06/2013, 15:41
Ριξε μια ματια και εδω αδερφε!

http://www.elma-sa.gr/

Σε ερωτηση που εκανε γνωστος για varadero ηταν 40 ευρω φθηνοτερος απο τον ok wheel στον ιδιο τυπο λαστιχου με περασμα και αζωτο!

TROOPER
01/07/2013, 09:02
Ρε γαμώτο πώς τα θέλουν; 40 είναι ημερομίσθιο και ο άλλος τα θέλει για δουλειά 15λεπτών; Ούτε πουτ@να να ήταν..
Πραγματικά θα είσαι κορόιδο αν τα πληρώσεις. 20 χρεώνουν οι περισσότεροι.
Μάλλον λόγω μηχανής στα ζήτησε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Supersport σου λέει έχει, να πληρώσει.
Για σκούτερ που πρέπει να βγάλεις χίλιες δύο βίδες, ακόμα και εξάτμιση, χρεώνουν 15..

οχι. απλα σου λεει οτι αφου τα πηρες απο αλλον για περαστικα η τραβα εκει που τα πηρες (χλωμο να πας αγγλια) η ακουμπα τα. και δεν ειναι και τελειως παραλογο.

κατα τα αλλα πετραν δεν τα βλεπεις καλα τα πραματα. για 15 ευρω δεν λεει να τα παραγγειλεις απ' εξω τοσο για τους εδω λαστιχαδες (που δεν σε γδερνουν κιολας οταν ζητανε 15ευρω παραπανω απο τους εξω) αλλα και για σενα γιατι αν κατσει πατατα το λαστιχο καληνυχτα.

ειπαμε παιδες...οχι στους κλεφτες αλλα μη τρελαθουμε κι ολας...!!!

φιλικα.

Sapadak
01/07/2013, 09:10

Ακριβως αυτό
Μετά τρέχα να αλλαξεις κανα ελλατωματικο λαστιχο (μου έχει συμβει σε πισινο μισελεν)

AristidisZ
01/07/2013, 09:12
εντάξει, αυτός είναι καλός, εγώ που τα λιβανίζω 3 μήνες ; :bawl:

PetranGR
01/07/2013, 14:32
Ριξε μια ματια και εδω αδερφε!

http://www.elma-sa.gr/

Σε ερωτηση που εκανε γνωστος για varadero ηταν 40 ευρω φθηνοτερος απο τον ok wheel στον ιδιο τυπο λαστιχου με περασμα και αζωτο!

Μόλις πήρα 320€ με τα περαστικά , αλλά με είπε δεν ξέρω τι Stock Θα πετύχουμε και αν θα είναι φρέσκα.

οχι. απλα σου λεει οτι αφου τα πηρες απο αλλον για περαστικα η τραβα εκει που τα πηρες (χλωμο να πας αγγλια) η ακουμπα τα. και δεν ειναι και τελειως παραλογο.

κατα τα αλλα πετραν δεν τα βλεπεις καλα τα πραματα. για 15 ευρω δεν λεει να τα παραγγειλεις απ' εξω τοσο για τους εδω λαστιχαδες (που δεν σε γδερνουν κιολας οταν ζητανε 15ευρω παραπανω απο τους εξω) αλλα και για σενα γιατι αν κατσει πατατα το λαστιχο καληνυχτα.

φιλικα.

Ναι,εντάξει απλά περίμενα πιο χαμηλές τιμές.Δίκιο έχεις.

εντάξει, αυτός είναι καλός, εγώ που τα λιβανίζω 3 μήνες ; :bawl:

ΧΑΧΑ,έτσι θα καταντήσω και εγώ.
Ντάξει αύριο περιμένω ένα τελευταίο τηλ. για το καλύτερο απόδοση/τιμή/φρέσκο ,και τα βάζουμε :)

motomaniac
01/07/2013, 16:53
καλοφορετα!!! ετσι ταλανιζομουν κι εγω και τελικα επελεξα λαστιχα απο γερμανια μιας κι εδω κοστιζαν 55ε παραπανω χωρις τα περαστικα. δυστυχως ειμαι απο Βεροια κι ακομα κι η καλυτερη τιμη θα χρειαστει εξτρα περαστικα. εσυ ομως καλα εκανες και τα πηρες απο Ελλαδα. :beer:

PetranGR
01/07/2013, 18:08
καλοφορετα!!! ετσι ταλανιζομουν κι εγω και τελικα επελεξα λαστιχα απο γερμανια μιας κι εδω κοστιζαν 55ε παραπανω χωρις τα περαστικα. δυστυχως ειμαι απο Βεροια κι ακομα κι η καλυτερη τιμη θα χρειαστει εξτρα περαστικα. εσυ ομως καλα εκανες και τα πηρες απο Ελλαδα. :beer:

δε τα πήρα , είπα οτι πήρα 320€ ήταν για προσφορά για το μαγαζί που είπε ο παλίκαρος.

Μάλλον αύριο θα πάρω την τελευταία προσφορά και θα κλείσω σε κάποιον να τα βάλω.

motomaniac
01/07/2013, 19:02
η προσφορα για 300ε πιο πανω? νομιζω πως ειναι η καλυτερηυ. η δεν αφορα περασμα?

PetranGR
01/07/2013, 19:07
η προσφορα για 300ε πιο πανω? νομιζω πως ειναι η καλυτερηυ. η δεν αφορα περασμα?

Ναι,είναι όντως η καλύτερη απλά περιμένω μια τελική ακόμα, αύριο.
Τα 300€ όντως είναι άριστη ,απλά κοιτάω λίγο ποσο φρέσκα είναι τα λάστιχα και ήταν
48η/2012 , και το άλλο 13η/2013 ( το μπροστά ) εβδομάδα.

Οπότε περιμένω την τελική προσφορά απο τον "κρύβω επωνυμία" για λάστιχα και πόσο φρέσκα είναι και βλέπωντας και κάνοντας :)

motomaniac
01/07/2013, 19:36
Τα 300€ όντως είναι άριστη ,απλά κοιτάω λίγο ποσο φρέσκα είναι τα λάστιχα και ήταν

Οπότε περιμένω την τελική προσφορά απο τον Θεωδορίδη , στην Γαμβέτα για λάστιχα και πόσο φρέσκα είναι και βλέπωντας και κάνοντας :)

48η βδομαδα του 12 δεν ειναι μπαγιατικα παντως. και ειδικα τα ξενα στις τιμες που κοιτας θα ειναι παρομοια αν οχι παλαιοτερα.

AristidisZ
01/07/2013, 19:37

τόσο τα βρίσκεις και Αθήνα, και μάλιστα είναι και σχετικά φτηνή τιμή, στο ξανάπα ;)
άντε βουρ
(ακόμα εξεταστική έχεις ωρέ, Ιούλιος έπιασε !)

TROOPER
02/07/2013, 08:09
48η βδομαδα του 12 δεν ειναι μπαγιατικα παντως. και ειδικα τα ξενα στις τιμες που κοιτας θα ειναι παρομοια αν οχι παλαιοτερα.

τόσο τα βρίσκεις και Αθήνα, και μάλιστα είναι και σχετικά φτηνή τιμή, στο ξανάπα ;)
άντε βουρ

σωστοι και οι 2

PetranGR
02/07/2013, 08:56

το 1ο απλά επειδή είναι το πίσω και είναι η 48η εβδομάδα δεν μπορείς να το πείς και φρέσκο.

άντε βουρ

Χμμμ..

Ναι,ακόμα έχω 28 μαθήματα χρωστάω μέχρι 21 Ιουλίου γράφω! :)
Μάλλον σήμερα θα γίνει το Burnout :P Μαζί με το καινούργιο λαστιχάκι :)
Θα βγάλω και φώτο να σας δείξω.

σωστοι και οι 2

Πόσο με αρέσει όταν σε αυτό το Φόρουμ συμφωνούν πάνω απο 2 άτομα σε μια άποψη ! (σπάνιο πράγμα-γενικά το λέω)

AristidisZ
02/07/2013, 08:57
Ναι,ακόμα έχω 28 μαθήματα χρωστάω μέχρι 21 Ιουλίου γράφω! :)

ζωή να χεις, θα σου ευχόμουν να τα εκατοστήσεις, αλλά δεν έχω ακούσει για σχολή με 100+ μαθήματα :tooth:

PetranGR
02/07/2013, 09:05
ζωή να χεις, θα σου ευχόμουν να τα εκατοστήσεις, αλλά δεν έχω ακούσει για σχολή με 100+ μαθήματα :tooth:

Φίλος μου σε διπλή ειδικότητα στα ΤΕΦΑΑ (112 μαθήματα! χαχα)

Να'σε καλά ,σε λίγο δίνω πάλι αλλά αν δεν πάρω την δόση μου δεν γίνεται ... σκέψου είμαι βιβλιοθήκη των ΑΤΕΙ ,και αντί να διαβάζω είπα να μπώ στο αγαπημένο μου Forum :D

TROOPER
02/07/2013, 09:06
το 1ο απλά επειδή είναι το πίσω και είναι η 48η εβδομάδα δεν μπορείς να το πείς και φρέσκο.

και το λες και ειναι.

Πόσο με αρέσει όταν σε αυτό το Φόρουμ συμφωνούν πάνω απο 2 άτομα σε μια άποψη ! (σπάνιο πράγμα-γενικά το λέω)

συμβαινει παρα πολυ συχνα και γι αυτο οι περισσοτεροι ειμαστε και φιλοι εξω απο το φορουμ. απλα (1) εσυ εισαι μακρυα και δεν μπορεις να το καταλαβεις, και (2)οι κατα καιρους διαφωνιες (και εντασεις πολλες φορες) απλα κανουνε πιο spicy τη σχεση που εχουμε :lol:

βεβαια υπαρχουνε και οι αλλες περιπτωσεις...αλλα σημερα ειναι μια ωραια μερα και εχω ξυπνησει αισιοδοξα (παραδοξως) :lol:

AristidisZ
02/07/2013, 09:09
Φίλος μου σε διπλή ειδικότητα στα ΤΕΦΑΑ (112 μαθήματα! χαχα)

Να'σε καλά ,σε λίγο δίνω πάλι αλλά αν δεν πάρω την δόση μου δεν γίνεται ... σκέψου είμαι βιβλιοθήκη των ΑΤΕΙ ,και αντί να διαβάζω είπα να μπώ στο αγαπημένο μου Forum :D
δηλαδή 14 μαθήματα το 6μηνο ;
κάτι δε μας λες καλά :P

PetranGR
02/07/2013, 09:11
και το λες και ειναι.

συμβαινει παρα πολυ συχνα και γι αυτο οι περισσοτεροι ειμαστε και φιλοι εξω απο το φορουμ. απλα (1) εσυ εισαι μακρυα και δεν μπορεις να το καταλαβεις, και (2)οι κατα καιρους διαφωνιες (και εντασεις πολλες φορες) απλα κανουνε πιο spicy τη σχεση που εχουμε :lol:

βεβαια υπαρχουνε και οι αλλες περιπτωσεις...αλλα σημερα ειναι μια ωραια μερα και εχω ξυπνησει αισιοδοξα (παραδοξως) :lol:

1. Όλα σήμερα πληρώνονται , θα δείξει τι θα γίνει.
2. Όντως είμαι λίγο μακρυά, που θα πάει;Θα έρθω και εγώ Αθήνα σε κάποια φάση ,και θα σας πώ να βρεθούμε όλοι για καφέ - ή αφρό(μπύρα).
3. Σήμερα και εγώ ξύπνησα με πολύ αισιοδοξία παρότι δίνω 2 μαθήματα.Μετά να δώ , πως θα είναι ακόμα τα κέφια μου,όταν μάθω και την τιμή απο την τελευταία προσφορά.
4. Οι εντάσεις που έχετε είναι σαν να παίρνεις Ιαπωνέζικο Wasabi και Μπούκοβο καθαρό ,τέτοια σχέση έχετε όλοι σας εδώ μέσα.

PetranGR
δηλαδή 14 μαθήματα το 6μηνο ;
κάτι δε μας λες καλά :P

και όμως ισχύει γιατί ήταν διπλής ειδικότητας, λόγω ειδικής αγωγής.
Πλεόν χρωστάει περίπου 30 μαθήματα,καλά τα πάει ;)

McGyver
και εντασεις πολλες φορες απλα κανουνε πιο spicy τη σχεση που εχουμε :lol:

αλλα σημερα ειναι μια ωραια μερα και εχω ξυπνησει αισιοδοξα (παραδοξως) :lol:

Τράβα να στρώσεις ρε που χθες με τα πόδια έτρεχα πιο γρήγορα από το ματρακά σου...

TROOPER
02/07/2013, 09:18
Τράβα να στρώσεις ρε που χθες με τα πόδια έτρεχα πιο γρήγορα από το ματρακά σου...

αφου εισαι ηλιθιος (και το πορισμα βγηκε απο κοινου με τον πρακτορα), καλα να παθεις. :D

PetranGR
03/07/2013, 10:22
Έμαθα σήμερα την τελευταία προσφορά παρότι βράζω στον πυρετό και όλη την ώρα είμαι ξαπλωμένος.

Τελευταία προσφορά απο συνεργείο : 375€ με λάστιχα παραγωγής 15η εβδομάδα του 2013 το μπροστά και 21η εβδομάδα του 2013 το πίσω.

Μου φαίνετε κλέινω προς τα 300€...

AristidisZ
03/07/2013, 10:24
αστακός είναι τα λάστιχα και πάνε με το κιλό ;
75 € το κιλό ο φρέσκο;, 30 ο Νέας Ζηλανδίας κλπ ;

sniper
03/07/2013, 10:30
.....

Τελευταία προσφορά απο συνεργείο : 375€ με λάστιχα παραγωγής 15η εβδομάδα του 2013 το μπροστά και 21η εβδομάδα του 2013 το πίσω.

....

Πωλείται CBR954RR03, 2.000.000€

PetranGR
03/07/2013, 11:00
αστακός είναι τα λάστιχα και πάνε με το κιλό ;
75 € το κιλό ο φρέσκο;, 30 ο Νέας Ζηλανδίας κλπ ;

χαχαχαχα ! Δεν ξέρω...

Πωλείται CBR954RR03, 2.000.000€

Πως το ξέρα οτι θα είσαι καυστικός :D :D :D

TROOPER
03/07/2013, 11:02
............Πως το ξέρα οτι θα είσαι καυστικός :D :D :D

σιγα τη μαντεψια :lol:

sniper
03/07/2013, 11:03
χαχαχαχα ! Δεν ξέρω...

Πως το ξέρα οτι θα είσαι καυστικός :D :D :D

Όποιος δίνει σημερα 375 για λάστιχα είναι κόπανος.

AristidisZ
03/07/2013, 11:06
Όποιος δίνει σημερα 375 για λάστιχα είναι κόπανος.

κι όποιος ζητάει ;

PetranGR
03/07/2013, 11:13
Με φάνηκαν και εμένα πολλά όταν άλλοι τα δείνουν 300-320 εκεί πέρα γύρω.Δηλαδή ντάξει ξέρω συνεργείο ειναι και όχι λαστιχάδικο αλλά είναι αρκετά.

TROOPER
03/07/2013, 11:26
κι όποιος ζητάει ;

ζωη σε λογου μας.

motomaniac
03/07/2013, 19:25
xaxaxaxaxxaxa

PetranGR
10/07/2013, 23:50

BIKE THERAPY
Λυσάνδρου 8
Τ.Κ. 54642 Θεσσαλονίκη

Nα σε ευχαριστήσω πάρα πολύ , για την πρόταση.

Όντως πήγα δευτέρα και τα άλλαξα 300€ με περαστικά και όλα τα συναφή ,πολύ εξυπηρετικός ,αρκετά σχολαστικός έκανε ένα γενικό check-up χωρίς να τον πώ τίποτα,λάδωσε και αλυσίδα κτλ. και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Ορίστε τα παππουτσάκια μας.

Tο παλιό Dunlop D211 GP Racer - Medium

295295

Το καινούργιο Pirelli Rosso II

295296

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ,στο ταξίδι που έκανα ,και το πίεσα λίγο .
Πίεσεις με πρότεινε 38 πίσω και 34 μπροστά.

SONone
11/07/2013, 08:16
τι ειναι αυτα?

295299

Bladerunner
11/07/2013, 10:55
τι ειναι αυτα?

Κάτι που δεν θα ξαναδείς μετά την πρώτη βόλτα :)

(Υπολείμματα ελαστικού από το "ξε-καλούπωμα" και αυτοκόλλητου χαρτιού αντίστοιχα)

Anty12
11/07/2013, 10:56
Nα σε ευχαριστήσω πάρα πολύ , για την πρόταση.

:beer:

PetranGR
11/07/2013, 12:13
όπως είπε ο Blade, το ένα σημάδι το κάτω είναι απο το αυτόκολλητό που ήταν κολημένο πάνω,και το πάνω σημάδι είναι κάτι σαν φλούδα πολύ μικρή .. πλεόν δεν υπάρχουν :P

SONone
11/07/2013, 13:16
οκ θενκς! αμα τα δω καπου να μην τρομαξω.