View Full Version : "Μαχητικο" κρανος για Μοτο
http://www.naftemporiki.gr/story/666052
Ακριβο μεν, αλλα ειναι να μη γινει η αρχη
:)
http://www.naftemporiki.gr/story/666052
Ακριβο μεν, αλλα ειναι να μη γινει η αρχη
:)
Για BMW και Scooter αναβάτες θα είναι...
RaGe_Raptor
18/06/2013, 11:14
Ολα τα δεδομένα σε HUD...καλή φάση...
AristidisZ
18/06/2013, 11:14
Aρκετά ενδιαφέρον φαίνεται, δε ξέρω κατά πόσο συγκρίνεται με τα κορυφαία κράνη, και κατά πόσον σε αποξενώνει από το περιβάλλον...
το ιδανικό για C1 δηλαδή ε ; :D
:nono:
Δεν εχει βγει ακομη η πατεντα για γυαλια ηλιου
:lol:
BELZEBOYLIS
18/06/2013, 11:20
αν δεν έχει αναβάθμιση-λειτουργία για τον αγκώνα , θα είναι άχρηστο για την Ελληνική αγορά ....
devil's animal
18/06/2013, 12:03
καλα, για σκεφτειτε μια super ουαου βελτιωμενη εκδοση που θα σου δειχνει την ιδανικη γραμμη στην πιστα που βρισκεσαι, το προτεινομενο σημειο φρεναρισματος-εισοδου-εξοδου και αλλα πολλα...
θα ειναι σαν να παιζεις βιντεοπαιχνιδι αλλα live...
θα μπορεις να βελτιωθεις, να κανεις πραξη πολλα περισσοτερα πραγματα ταυτοχρονα απο αυτα που σου δειχνουν τα σχολεια ασφαλους οδηγησης κλπ...
για να μην το παω παρακατω και πω για υπολογισμους ταχυτητας αντιθετα διερχομενων οχηματων σε συνδυασμο με την δικια σου ταχυτητα και ειδοποιηση για πιθανη συγκρουση σε χ μετρα...
οι επιλογες ειναι απεριοριστες και μονο καλο, νομιζω, εχει να προσφερει...
:beer::beer::beer:
nikos_abel
18/06/2013, 12:07
Τεχνολογία = 666 ου ου ου
Τεχνολογία = 666 ου ου ου
Έλα πες ότι σου άρεσε...
nikos_abel
18/06/2013, 12:24
Έλα πες ότι σου άρεσε...
Φυσικά και μου αρέσει, για αυτό ειρωνεύομαι.
Αν lockαρει-ανιχνευει ροχαλα,κουτακι αναψυκτικου,τσιγαρογοπα.........
το πηρα.......:smokin:
Φυσικά και μου αρέσει, για αυτό ειρωνεύομαι.
Καταλαβαίνεις ότι η ιδέα είναι αυτοκινητάδικη, έτσι;
spyrakos35
18/06/2013, 12:34
καλα, για σκεφτειτε μια super ουαου βελτιωμενη εκδοση που θα σου δειχνει την ιδανικη γραμμη στην πιστα που βρισκεσαι, το προτεινομενο σημειο φρεναρισματος-εισοδου-εξοδου και αλλα πολλα...
θα μπορεις να βελτιωθεις, να κανεις πραξη πολλα περισσοτερα πραγματα ταυτοχρονα απο αυτα που σου δειχνουν τα σχολεια ασφαλους οδηγησης κλπ...
για να μην το παω παρακατω και πω για υπολογισμους ταχυτητας αντιθετα διερχομενων οχηματων σε συνδυασμο με την δικια σου ταχυτητα και ειδοποιηση για πιθανη συγκρουση σε χ μετρα...
εσύ όμως θα πρέπει να βρεις τσιπάκι να το πειράξεις γιατί το μαμά, θα είναι σε νόμιμα πλαίσια..... :p
nikos_abel
18/06/2013, 12:56
Καταλαβαίνεις ότι η ιδέα είναι αυτοκινητάδικη, έτσι;
Είναι απαραίτητα κακό αυτό;
Είναι απαραίτητα κακό αυτό;
Για εδώ, για εμάς, ναι.
devil's animal
18/06/2013, 13:20
εσύ όμως θα πρέπει να βρεις τσιπάκι να το πειράξεις γιατί το μαμά, θα είναι σε νόμιμα πλαίσια..... :p
γιατι ρε? θα ειναι προγραμματισμενο να σου κανει μινι ηλεκτροσοκ αν παραβεις τον ΚΟΚ?:bawl:
nikos_abel
18/06/2013, 13:27
Για εδώ, για εμάς, ναι.
Οι μοτοσυκλέτες οι ίδιες είναι ιδέα αυτοκινητάδικια.
Οι μοτοσυκλέτες οι ίδιες είναι ιδέα αυτοκινητάδικια.
Δεν έρχεσαι στο βουνό για κυνήγι κι εσύ, έτσι;
nikos_abel
18/06/2013, 13:32
Δεν έρχεσαι στο βουνό για κυνήγι κι εσύ, έτσι;
Επί του θέματος έχεις κάτι να πεις;
Επί του θέματος έχεις κάτι να πεις;
Εχω να πω ότι η ιδέα του να καβαλάς μια μηχανή είναι η αίσθηση της ελευθερίας που σου δίνει ή της αδρεναλίνης που βγάζεις όταν πας ζω πεθαίνω.
Αν αρχίσεις τα hud, mud και λοιπές μπλιμπλικομαλακίες, χάνεις την ουσία.
Και μίλα καλύτερα κι άσε τις ειρωνίες όταν τα περισσότερα ποστ σου εδώ μέσα είναι άσχετα με μηχανές.
Βασικά ξεκίνα να σκέφτεσαι να πάρεις μία για να καταλάβεις γιατί μιλάμε εδώ μέσα.
PetranGR
18/06/2013, 13:36
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Da.Vintage
18/06/2013, 14:00
Και στην Κ6 θα σε απαγάγουν εξωγήινοι και θα ησυχάσουμε! :bawl:
boussias
18/06/2013, 14:05
Σκέψου το Software να το έχει βγάλει η Microsoft και να σου βγάλει μπλέ οθόνη....... :)
Όχι ρε πο@@τη να λες, πάλι restart?
:lol:
Da.Vintage
18/06/2013, 14:07
Και στο κάτω κάτω άμα χαθείς το γυρνάς σε oldschool GPS 1980 ρωτάς κάποιον!
Φίλε πως πάω στην πλατεία ελευθερίας....?
Αλλά δε ρωτάς κάποιον λεπτό...
ο Λεπτός θα σου πει: "προχωράς ευθεία σε 6 στενά θα στρίψεις δεξιά, μεράς 3 φανάρια και στο πρώτο που επιτρέπεται κάνεις δεξιά, στην συνέχεια θα βρεις μία στρογγυλή πλατεία θα βγείς στην 3η έξοδο, συνεχίζεις ευθεία και στην πέμπτη διάβαση είναι στο αριστερό σου χέρι..."
Ρωτάς κάποιον χοντρό...
ο Χοντρός θα σου πει: "προχωράς ευθεία σε θα δεις ένα McDonalds θα στρίψεις δεξιά, συνεχίζεις ευθεία περνάς το μαγαζί με τα Ντόνατς κάνεις δεξιά, στην συνέχεια θα βρεις μία στρογγυλή πλατεία βγαίνεις μετά τα Goodys, συνεχίζεις ευθεία θα δείς σουβλαντζίδικο ο Σαγώνιας η πλατεία είναι ακριβώς απέναντι..."
Εσύ ποιο θυμάσαι απο τα 2?
Pan (dvs)
18/06/2013, 14:12
Αν καταντησει η μηχανη playstation ποιος ο λογος να την καβαλαμε?
Οποιος δεν θελει να βραχει,να σκασει,να παγωσει,να φοβηθει, να συμμετεχει στο "ταξιδι" μην το κουραζει.
Ας παρει ενα αυτοκινητο θα τα εχει ολα και σε καλυτερη τιμη.
Ναι στην ασφαλεια του αναβατη αλλα αν το παρακανουμε θα αποστειρωθουμε και δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.
nikos_abel
18/06/2013, 14:39
Εχω να πω ότι η ιδέα του να καβαλάς μια μηχανή είναι η αίσθηση της ελευθερίας που σου δίνει ή της αδρεναλίνης που βγάζεις όταν πας ζω πεθαίνω.
Αν αρχίσεις τα hud, mud και λοιπές μπλιμπλικομαλακίες, χάνεις την ουσία.
Ακόμη περισσότερη αδρεναλίνη θα χύσεις όταν θα καβαλήσεις χωρίς κράνος, εξοπλισμό, αναρτήσεις, λάστιχα, φρένα κλπ άλλα μπλιμπλίκια ή και πέφτοντας σε ένα γκρεμό χωρίς αλεξίπτωτο.
Φυσικά και η μηχανή σημαίνει αίσθηση ελευθερίας, αλλά 1ον, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πας ζω-πεθαίνω και 2ον δε σημαίνει ότι δεν σέβεσαι ή θαυμάζεις αυτούς που αθλούμενοι πάνε έτσι.
Η τεχνολογία είναι εργαλείο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να βελτιώσεις αυτό που ήδη κάνεις.
Αλλιώς, αν π.χ. έχεις μυωπία, μη φοράς γυαλιά ή φακούς όταν καβαλάς, κι αυτά τα hud των στραβών είναι.
Και μίλα καλύτερα κι άσε τις ειρωνίες όταν τα περισσότερα ποστ σου εδώ μέσα είναι άσχετα με μηχανές.
Θα μπορούσαν να είναι και όλα τα ποστ άσχετα με τις μηχανές, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ άλλες συζητήσεις που είναι αποκλειστικά για αυτές.
Μπορείς αν θες να βάλεις κανόνα να μην μπορεί να ποστάρει κάποιος οτιδήποτε αν δεν έχει έναν εύλογο "σωστών" αριθμό ποστ στα ειδικά θέματα.
Όσο για το πως μιλάω και αν θέλω να ειρωνεύομαι και δεν σου αρέσει, το κουμπάκι το ξέρεις, κρατάς και το μαχαίρι και το καρπούζι, το πατάς και ησυχάζεις.
(αν και η ειρωνία δεν απευθυνόταν σε σένα)
Βασικά ξεκίνα να σκέφτεσαι να πάρεις μία για να καταλάβεις γιατί μιλάμε εδώ μέσα.
Έλεγα να μη το συνεχίσω αλλά εδώ άρχισες τις προσβολές (που συνηθίζεις άλλωστε), μπορείς να κάνεις ότι σε φωτίσει.
SHOOTER045
18/06/2013, 14:44
μενει μονο να συνδεσεις το mini gun293378
να λοκαρει και να<σβηνει>τους αντιπαθητικους
AristidisZ
18/06/2013, 14:45
μενει μονο να συνδεσεις το mini gun293378
να λοκαρει και να<σβηνει>τους αντιπαθητικους
το νου σου εσύ γιατί πας για νο1 στόχος :tooth: (trooper ακούει ; :D)
....mplamplampla....
Kάνε μου τη χάρη.
SHOOTER045
18/06/2013, 14:58
το νου σου εσύ γιατί πας για νο1 στόχος :tooth: (trooper ακούει ; :D)
so what?
nikos_abel
18/06/2013, 15:00
Kάνε μου τη χάρη.
Να στη κάνω, και;
Να στη κάνω, και;
Kαι συγκεντρώσου.
pipe_smoker
18/06/2013, 15:11
Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται με αυτά τα hud να μην επηρεαστεί η περιφερική όραση του αναβάτη. Τον βλέπω στην καλύτερη να ξεκαβαλάει κάθε φορά με πονοκέφαλο, και στη χειρότερη να το καρφώνει σε καμιά κολώνα.
Ούτε αμάξι είναι που τα hud εμφανίζονται σε μισό μέτρο απόσταση στο παρμπρίζ κάτω στην ακρούλα (εδώ τα έχει στη ζελατίνα 4 πόντους από τα μάτια του), ούτε είμαστε όλοι πιλότοι μαχητικών να έχει εκπαιδευτεί ο εγκέφαλός μας να επεξεργάζεται τόσες πληροφορίες απανωτές.
Για πολεμικές βόλτες δε νομίζω ότι προβλέπεται ούτε κατά διάνοια. Για κανά βολταράκι με το gps και την πυξίδα στα μούτρα μάλλον την πάνε τη δουλειά. Αν ήταν χρήσιμο για σβελτάδες θα είχε χρησιμοποιηθεί αλλού πρώτα. Δε νομίζω να είχαμε πρώτοι εμείς το προνόμιο.
Όταν θα γίνει το πρώτο target fixation στο βελάκι που σου δείχνει πού να πας και θα φύγεις κάπου καρφωτός, γιατί και να κουνήσεις κεφάλι μπας και ξελοκάρεις το βελάκι θα ακολουθήσει την κίνηση όπως είναι προγραμματισμένο να κάνει, τότε τα ξαναλέμε:D
afortistos
18/06/2013, 15:29
πάντως δε θα ήταν κακή ιδέα να υπάρχει και ένας διακόπτης να κλέινει όλα τα display και να μένει νορμαλ η ζελατίνα όπως σε όλα τα κράνη.
και να το πάω λίγο παραπέρα ένα τέτοιο κράνος θα μπορούσε να είχε την δυνατότητα προγραματισμού του τι θα εμφανίζεται στη ζελατίνα ανάλογα το κάθε χρηστη και τις απαιτήσεις του.
ΥΓ: πρώτο μύνημα εδω μέσα. καλώς σας βρήκα καλώς να με ανεχτείτε!
kostaspetrou
18/06/2013, 15:30
Επικίνδυνη η ιδέα διότι δεν πρέπει πάνω ακριβώς στο άμεσο οπτικό μας πεδίο,δηλαδή στη ζελατίνα του κράνους,να υπάρχει το ο,τιδήποτε που ν'αποσπά την προσοχή απ'την οδήγηση.
Αν θέλουν ας το βάλουν στη ζελατίνα της μοτοσυκλέτας,όχι όμως στη ζελατίνα του κράνους.
Δεν έχει καμμία σχέση η προβολή πληροφοριών στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο HUD/κάσκα του πιλότου μαχητικού με την αντίστοιχη προβολή στη ζελατίνα κράνους μοτοσυκλετιστή διότι σαν διαδικασίες είναι πάρα πολύ διαφορετικές...
ενδιαφερον δειχνει, μια αφελης ερωτηση να κανω?
λογικα μια τετοια καινοτομια δεν θα εβρικε πρωτα εφαρμογη σε αγωνες?
κατα τα αλλα αν ισχυει το κοστος που διαβασα θα περιμενει παααρα πολυ για να μπει στην δικη μου κεφαλα.
afortistos
18/06/2013, 15:47
Επικίνδυνη η ιδέα διότι δεν πρέπει πάνω ακριβώς στο άμεσο οπτικό μας πεδίο,δηλαδή στη ζελατίνα του κράνους,να υπάρχει το ο,τιδήποτε που ν'αποσπά την προσοχή απ'την οδήγηση.
Αν θέλουν ας το βάλουν στη ζελατίνα της μοτοσυκλέτας,όχι όμως στη ζελατίνα του κράνους.
Δεν έχει καμμία σχέση η προβολή πληροφοριών στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο HUD/κάσκα του πιλότου μαχητικού με την αντίστοιχη προβολή στη ζελατίνα κράνους μοτοσυκλετιστή διότι σαν διαδικασίες είναι πάρα πολύ διαφορετικές...
Ίσως έχεις και δίκιο! και μένα μου πέρασε από το μυαλό αυτό το θέμα. Φαντάζομαι θα βρουν τρόπο όμως αν καταλήξει στη παραγωγή.και θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουν και τα ανάλογα τεστ αντιδρασης!
Παρόλα αυτά θεωρώ οτι είναι μια καλή αρχη και ίσως στο μέλλον απο αυτό το πρότζεκτ και άλλα που θα ακολουθήσουν να βγουν ζελατίνες που να μπορουν π.χ να εναλάσουν νυχτερινη όραση(παραδειγμα και ισως οχι τοσο επιτυχημενο).
..... να βγουν ζελατίνες που να μπορουν π.χ να εναλάσουν νυχτερινη όραση.
Να οδηγούμε νύχτα χωρίς φώτα; Χαζή ιδέα.
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι θα δεις μέσα από "ζελατίνα νυχτερινής όρασης" αν σε χτυπήσουν φώτα αυτοκινήτου ή άλλα φώτα... Αν δουλευουν σαν τα "γυαλιά/διόπτρες νυχτερινής όρασης"
Να οδηγούμε νύχτα χωρίς φώτα; Χαζή ιδέα.
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι θα δεις μέσα από "ζελατίνα νυχτερινής όρασης" αν σε χτυπήσουν φώτα αυτοκινήτου ή άλλα φώτα... Αν δουλευουν σαν τα "γυαλιά/διόπτρες νυχτερινής όρασης"
Θα δει το φως το αληθινόν! :lol:
:bawl:
και μετα το απολυτο σκοταδι για παντα :lol:
Aggelos_SV
18/06/2013, 16:15
Από βάρος δε μας είπαν μόνο τι γίνεται....
Από βάρος δε μας είπαν μόνο τι γίνεται....
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα πλησιάζει το βάρος του system 5 της bmw. :lol:
RaGe_Raptor
18/06/2013, 16:24
Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται με αυτά τα hud να μην επηρεαστεί η περιφερική όραση του αναβάτη. Τον βλέπω στην καλύτερη να ξεκαβαλάει κάθε φορά με πονοκέφαλο, και στη χειρότερη να το καρφώνει σε καμιά κολώνα.
Ούτε αμάξι είναι που τα hud εμφανίζονται σε μισό μέτρο απόσταση στο παρμπρίζ κάτω στην ακρούλα (εδώ τα έχει στη ζελατίνα 4 πόντους από τα μάτια του), ούτε είμαστε όλοι πιλότοι μαχητικών να έχει εκπαιδευτεί ο εγκέφαλός μας να επεξεργάζεται τόσες πληροφορίες απανωτές.
Για πολεμικές βόλτες δε νομίζω ότι προβλέπεται ούτε κατά διάνοια. Για κανά βολταράκι με το gps και την πυξίδα στα μούτρα μάλλον την πάνε τη δουλειά. Αν ήταν χρήσιμο για σβελτάδες θα είχε χρησιμοποιηθεί αλλού πρώτα. Δε νομίζω να είχαμε πρώτοι εμείς το προνόμιο.
Όταν θα γίνει το πρώτο target fixation στο βελάκι που σου δείχνει πού να πας και θα φύγεις κάπου καρφωτός, γιατί και να κουνήσεις κεφάλι μπας και ξελοκάρεις το βελάκι θα ακολουθήσει την κίνηση όπως είναι προγραμματισμένο να κάνει, τότε τα ξαναλέμε:D
Κι ο Iron Man πως το κάνει...;;;:lol:
AUFGEBRACHT
18/06/2013, 16:56
Πάλι μπροστά από την εποχή μου... :D
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=122870&page=2&p=2084621&viewfull=1#post2084621
Πάλι μπροστά από την εποχή μου... :D
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=122870&page=2&highlight=mig-29
:lol::beer:
Υγ.. Κάνε πρώτα κλικ στον αριθμό του ποστ (πχ στο παραπάνω είναι το #45) και μετά αντιγραφή και επικόλληση το url.
Πχ.. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=122870&page=2&p=2084621&viewfull=1#post2084621
afortistos
18/06/2013, 20:44
[QUOTE=sniper;2338920]Να οδηγούμε νύχτα χωρίς φώτα; Χαζή ιδέα.
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι θα δεις μέσα από "ζελατίνα νυχτερινής όρασης" αν σε χτυπήσουν φώτα αυτοκινήτου ή άλλα φώτα... Αν δουλευουν σαν τα "γυαλιά/διόπτρες νυχτερινής όρασης"[/QUOT
γιαυτό ειπα ότι το παραδειγμα αυτό δεν ήταν κ επιτυχημένο.και πολυ σωστα είπες και συ "αν δουλευουν σαν τα γυαλια/διοπτρες νυχτερινης ορασης".
παντως δεν ανεφερα πουθενα το οδηγηση νυχτα χωρις φωτα. δεν υπαρχει καν σα σκεψη αυτο το πραμα!
[QUOTE=sniper;2338920]Να οδηγούμε νύχτα χωρίς φώτα; Χαζή ιδέα.
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι θα δεις μέσα από "ζελατίνα νυχτερινής όρασης" αν σε χτυπήσουν φώτα αυτοκινήτου ή άλλα φώτα... Αν δουλευουν σαν τα "γυαλιά/διόπτρες νυχτερινής όρασης"[/QUOT
γιαυτό ειπα ότι το παραδειγμα αυτό δεν ήταν κ επιτυχημένο.και πολυ σωστα είπες και συ "αν δουλευουν σαν τα γυαλια/διοπτρες νυχτερινης ορασης".
παντως δεν ανεφερα πουθενα το οδηγηση νυχτα χωρις φωτα. δεν υπαρχει καν σα σκεψη αυτο το πραμα!
σε σένα όχι αλλά εισαι βέβαιως ότι κανένας για το οποιοδήποτε λόγο αν είχε τη δυνατότητα δε θα το έκανε;
ανεξάρτητα του ότι ο λόγος αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εντελώς παλαβός
afortistos
19/06/2013, 08:09
[QUOTE=afortistos;2339026]
σε σένα όχι αλλά εισαι βέβαιως ότι κανένας για το οποιοδήποτε λόγο αν είχε τη δυνατότητα δε θα το έκανε;
ανεξάρτητα του ότι ο λόγος αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εντελώς παλαβός
σίγουρος είμαι μόνο για μένα φίλε μου!πάντα κάπου θα βρεθεί κάποιος να δοκιμάσει οτιδήποτε και καμιά φορά δίχως λόγο κιόλας!
το βλέπουμε και κάθε μερα στους ελληνικούς δρόμους άλλωστε!
Da.Vintage
19/06/2013, 08:30
Κι ο Iron Man πως το κάνει...;;;:lol:
Ο ironman το κάνει με σίδερα απ'έξω.... όποιος το βάλει αυτό το κράνος κάπου θα αφαιρεθεί και θα καταλήξει και αυτός ironman αλλά με σίδερα απο μέσα!
RaGe_Raptor
19/10/2013, 19:02
έρχεται...
http://youtu.be/b7AYfq9uIY8
μπορείς να γίνεις και πειραματόζωον.....beta
http://www.skullyhelmets.com/heads-up-display-motorcycle-helmet-beta/
Καλό...
...αλλά να το φοράει ο συνεπιβάτης.:lol:
iliasfyntanidis
20/10/2013, 13:23
Καλό το κράνος αλλά στην διαφήμιση είναι με cruiser.Εάν μπει σε κάνα supersport(με εξάτμιση κιόλας)με σβέλτο ρυθμό βλέπω να τα χάνει.....
ερωτήσεις....
η επιστήμη έχει απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με ακτινοβολία ασύρματου ιντερνετ, κινητής τηλεφωνίας κλπ κατά πόσο είναι βλαβερά ή όχι για τον άνθρωπο...? και κατά πόσο κάνει σε ένα 5ωρο 6ωρο ταξίδι να δουλεύει δίπλα στο αυτί σου συνέχεια ένα ασύρματο μόντεμ που λαμβάνει και στέλνει πληροφορίες, ή ένα gps...
Επίσης, αν σκάσει η μπαταρία λόγω θερμοκρασίας, υπερφόρτωσης, αστοχίας υλικου κλπ, έχει προβλεφθεί θωράκιση από την πλευρά του κρανίου ώστε να μην γίνει κρεατόβομβα το κράνος...?
Επίσης, από θέμα ασφάλειας σαν κράνος, έχει καταφέρει να πιάσει τα standard που προσπαθούν να πιάσουν όλες οι υπόλοιπες εταιρίες, και ταυτόχρονα το έχει φορτώσει και με τα έξτρα πραγματάκια εσωτερικά...?
AristidisZ
21/10/2013, 10:19
http://www.skullyhelmets.com/heads-up-display-motorcycle-helmet-beta/
εγώ έστειλα για πλάκα πάντως :p
stynikop
21/10/2013, 10:49
Κι εγώ :D
pipe_smoker
21/10/2013, 10:57
εγώ έστειλα για πλάκα πάντως :p
Τους είπες για τί χρήση το θες?
AristidisZ
21/10/2013, 11:26
Δεν είχε τέτοια ερώτηση :-D
panos_zip
21/10/2013, 16:00
Έστειλα και εγώ....
Συγνώμη ....τζάμπα θα τα δώσουν για δοκιμή ?? :confused::confused:
Γιατί άμα είναι τζάμπα να στείλω και γω !! :D:D
υγ. εμένα μου αρέσει by the way :ninja:
335987
Skully CEO Marcus Weller stood in front of an crowd of customers that shelled out $1,500 to be one of the first recipients of the company's helmet with a heads up display and rear-facing camera to answer their questions. A few weeks ago Weller sent those backers a video message explaining that their helmets would be delayed until the fall. Now he was about to talk to those people face to face to address their concerns and show off the helmet's companion app for the first time. It's a talk he's prepared to give in multiple cities around the world.
http://www.engadget.com/2015/05/23/skully-app-delay/
RaGe_Raptor
17/08/2016, 14:52
Lamborghini ,Audi R8 και πολυτελή ζωή με τα κεφάλαια της εταιρίας που προήλθαν αρχικά μέσω crowdfunding. Είχανε πιάσει την καλή τα αδέρφια/ιδρυτές της Skully (http://www.cycleworld.com/skullys-recently-ousted-founders-may-have-spent-hundreds-thousands-skully-dollars-financing-first?con=TrueAnthem&dom=fb&src=SOC&utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_content=57b2e54d04d3016e6ed48a60&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook#page-5):lol:
Lamborghini ,Audi R8 και πολυτελή ζωή με τα κεφάλαια της εταιρίας που προήλθαν αρχικά μέσω crowdfunding. Είχανε πιάσει την καλή τα αδέρφια/ιδρυτές της Skully (http://www.cycleworld.com/skullys-recently-ousted-founders-may-have-spent-hundreds-thousands-skully-dollars-financing-first?con=TrueAnthem&dom=fb&src=SOC&utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_content=57b2e54d04d3016e6ed48a60&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook#page-5):lol:
Ο τρόπος που φαγώθηκαν τα χρήματα είναι για το X files. ....
:tooth:
amyroukai
17/08/2016, 18:01
Κάτι μου θυμίζει από διευθυντές εταιριών ενέργειας, πάρτι στην Μύκονο κιέτς. Έλληνες ήταν οι Σκάλιδες;
ο ορισμος του yolo οι τυποι! :lol:
RaGe_Raptor
18/08/2016, 15:14
Place your bids , please (https://www.ebay.com/itm/191946787169)
amyroukai
18/08/2016, 15:39
ωχ και είναι και το μέγεθός μου... :lol: