View Full Version : 13 χρόνια μετά ! !
anfield22
18/06/2013, 20:53
Καλησπέρα σε όλους πρώτα από όλα !
Το όνομα μου είναι Ανδρέας κατάγομαι από την Δράμα αλλά εδώ και 13 χρόνια μένω Σουηδία...
Ήταν 13 χρόνια που οδηγήσα MC για τελευταία φορά ! ...
Γύρισε και πάλι ο τροχός και ήρθε η ώρα να αγοράσω προχθές ένα Kawasaki KX250F ....
15 χρόνια ήταν η τελευταία μου φορά που βγήκα εντουράδα ... Να πω την αληθια μιας και μεγάλωσα και 15 χρόνια δεν αισθάνομαι έτοιμος για τρέλα πράγματα... :)
Σιγά σιγά όμως να δούμε που θα πάει...
Σκέφτηκα λοιπόν να μπω και σε ένα site σχετικό να ρωτήσω και κάποια πραγαματα και να μου ανοίξετε και λίγο τα ματάκια μου γιατί νιώθω πραγματικά τυφλός...Εγώ είμαι ακόμη στην διχρονίλα και τώρα θα οδηγήσω τετράχρονο ...Καταλαβενετε γέλιο στα μηχανικά ε :)
Καλός σας βρήκα και ελπίζω να έχω τον χρόνο να τα λέμε συχνά... :wave2:
spyrakos35
18/06/2013, 20:56
γεια σου ρε ανδρέα σουηδέ.....
αγαλι αγαλι εεεεεε?
anfield22
18/06/2013, 21:17
Γεια σου και σένα Σπύρο :)
αγάλι αγάλι δεν θα πεις τίποτα... Όταν έχεις και 3 παιδιά την σκευτεσε την p@p@ri@ πριν την κανείς... :lol:
MG-KTiNoS
18/06/2013, 21:18
geia σου ρε Αντρέα...
;)
hej!
du kan prata med honom (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=15103) !!!
:beer::beer::beer::beer:
hej!
du kan prata med honom (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=15103) !!!
:beer::beer::beer::beer:
Δράμα, Κύργια, Δοξάτο σου λεει ο άνθρωπος, κι εσύ νομίζεις οτι είναι ο Niels Holgersson και του γράφεις στα Σουηδικά ? :plaf:
Καλως ήρθες Ανδρέα :beer:
Δράμα, Κύργια, Δοξάτο σου λεει ο άνθρωπος, κι εσύ νομίζεις οτι είναι ο Niels Holgersson και του γράφεις στα Σουηδικά ? :plaf:
Καλως ήρθες Ανδρέα :beer:
13 χρονια ζει στη σουηδια ρε.
13 χρονια ζει στη σουηδια ρε.
Κι εσύ ρε μλκ μια βόλτα πήγες ρε! :bawl:
Κι εσύ ρε μλκ μια βόλτα πήγες ρε! :bawl:
εγω με μια βολτα λοιπον μιλαω σουηδικα.
φαντασου ο αντρεας που ζει εκει 13 χρονια.;)
με τα ελληνικά σου όμως έχεις ένα θεματάκι με τον τονισμό.
CHRISTOF
19/06/2013, 14:15
Γειά σου Ανδρέα.
Χωρίς παρεξήγηση, τώρα βρήκες να γυρίσεις?
Σε λίγο θα μας χρεώνουν και τον αέρα που βάζουμε στα λάστιχα.
Απορώ πώς δεν το σκέφτηκαν ακόμα :hmm:
Καλώς ήρθες Ανδρέα. :beer:
Σου έχουμε στείλει το μέλος Vstromer71 για να σε βάλει και πάλι στο σωστό μονοπάτι. Δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή μαζί σου? Θα το κάνει μόλις δει αυτό το θρεντ!
Γειά σου Ανδρέα.
Χωρίς παρεξήγηση, τώρα βρήκες να γυρίσεις?
Σε λίγο θα μας χρεώνουν και τον αέρα που βάζουμε στα λάστιχα.
Απορώ πώς δεν το σκέφτηκαν ακόμα :hmm:
O τροχός της μοτό είπε οτι γύρισε. Όχι ο ίδιος :lol:
CHRISTOF
19/06/2013, 15:06
O τροχός της μοτό είπε οτι γύρισε. Όχι ο ίδιος :lol:
:lol:
Lioulios
19/06/2013, 15:35
Γειά σου Αντρέα εντουρά ... Καλή επανεκίνηση
Pan (dvs)
19/06/2013, 17:15
Γεια σου και σένα Σπύρο :)
αγάλι αγάλι δεν θα πεις τίποτα... Όταν έχεις και 3 παιδιά την σκευτεσε την p@p@ri@ πριν την κανείς... :lol:
Oλοι την σκεφτοντε.Το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι την σκεφτονται μετα.Καλη διασκεδαση.
anfield22
19/06/2013, 18:27
Καλησπέρα και πάλι φίλοι .... Ευχαριστώ για την ανταπόκριση...
Δυστιχος Ελλάδα δεν γύρισα φίλε Χρήστο :) Ας μεγαλώσουν τα παιδιά και βλέπουμε :)
Trooper pratar du svenska ? Gillar du svenska flikor ? χαχαχαχα...
pan .... Λόγο ηλικίας ίσος να το σκέφτομαι λίγο παραπάνω :) Παντός είπες μια μαγική λέξη... Διασκέδαση... Γι αυτό τον λόγο και μόνο το καβαλάω ξανά... ;)
Byron ... Τη να πω ρε φίλε... Έχεις γράψει Δράμα που μεγάλωσα και έζησα εκεί μέχρι τα 22 έχεις γράψει Δοξάτο που είναι το χωριό και έχεις γράψει και Nils Holgersson που ήταν το αγαπημένο μου όταν ήμουν πιτσιρικάς :) Μήπως με ξέρεις και μου κανείς πλάκα ρε.. χαχαχα...
Τα λέμε και πάλι ευχαριστώ :)
anfield22
19/06/2013, 18:29
Χαιρετώ και Lioulios Diaz Sniper κτήνος και sorry αν ξέχασα κάποιο :)
Byron ... Τη να πω ρε φίλε... Έχεις γράψει Δράμα που μεγάλωσα και έζησα εκεί μέχρι τα 22 έχεις γράψει Δοξάτο που είναι το χωριό και έχεις γράψει και Nils Holgersson που ήταν το αγαπημένο μου όταν ήμουν πιτσιρικάς :) Μήπως με ξέρεις και μου κανείς πλάκα ρε.. χαχαχα...
Μάλλον οχι φίλε δεν σε ξέρω. Απλά καταγωγή απ΄τα μέρη (Κύργια) και τσίμπησα με το post σου. :beer:
......Trooper pratar du svenska ? Gillar du svenska flikor ? χαχαχαχα............
Ja. Jag pratar svenska och naturligtvis jag gillar tjejer från Sverige!
Γεια σου αντρεα ,πατριωτακι ! απο ποιο μερος τη Δραμας ακριβως καταγεσαι ; μηπως ειμαστε και χωριανοι !!:beer:
τωρα το ειδα γραφεις πιο πανω οκ ,καλη επανοδο λοιπον !!:wave2:
Καλώς ήρθες φίλε, καλή διασκέδαση με το εργαλείο :beer::beer::beer:
anfield22
22/06/2013, 13:47
Ευχαριστω παίδες... Να σται καλά :)
Νίκο μέσα από Δράμα είμαι ... Η μητέρα μου από Δοξάτο. Από Δράμα είσαι ? :)
Trooper μένεις πάνω η είσαι κάτω ? Έχεις κάνει Σουηδία ? :) Γιατί μια χαρά το βλέπω το γραπτό :) χεχε..
Ευχαριστω παίδες... Να σται καλά :)
Νίκο μέσα από Δράμα είμαι ... Η μητέρα μου από Δοξάτο. Από Δράμα είσαι ? :)
.
ναι απο δραμα ειμαι κ εγω φιλαρακι ,απ τα χωρια της αλλης πλευρας ,σιταγροι κτλπ
........
Trooper μένεις πάνω η είσαι κάτω ? Έχεις κάνει Σουηδία ? :) Γιατί μια χαρά το βλέπω το γραπτό :) χεχε..
η γυναικα μου εκανε μεταπτυχιακο επανω. εγω ειχα βλεψεις για να μεινω πανω αλλα ναυαγησανε σε μεγαλο βαθμο και εμεινα κατω μαζι με τη γυναικα μου που επεστρεψε. παρ' ολα αυτα στο πλαισιο της προετοιμασιας για να καταφερω να ανεβω εκανα 4 χρονια γλωσσα και ετσι εχουμε αυτα τα αποτελεσματα στο θεμα.
skål :beer::beer:
Και για να μην τα ξεχασει τα χρησιμοποιει οπου βρει. Παιζει να εχει γραψει στιχους στους antique :tooth:
Και για να μην τα ξεχασει τα χρησιμοποιει οπου βρει. Παιζει να εχει γραψει στιχους στους antique :tooth:
ναι και στους ABBA :moutza:
:lol:
εντιτ:συγγνωμη ρε βυρωνα αλλα εσυ αν ηξερες τους antique θα εγραφες στιχους?
Ja. Jag pratar svenska och naturligtvis jag gillar tjejer från Sverige!
Έ όχι και V-Strom! Εγώ λέω Hele nachristensen hele napapa vas ileiou volvoibr ahimo vic. Τώρα αν θες δίχρονο τί να σου πω..
Γεια σου ρε Ανδρεα!!!!να κανονισουμε να βρεθουμε ρε συ....μια που ειμαστε κοντοχωριανοι.....:D.....εγω ειμαι στο Οσλο εδω και δυο χρονια!αν μας κατσει ρε να μοιρασουμε τα χιλιομετρα να πιουμε καμια φραπα πουθενα στα συνορα κοντα....:cry:!!!!!!
(θα φερω εγω "σπαστο" μη μασας)!!!
anfield22
23/06/2013, 18:26
Ti μου λες... Όσλο ε ! ! ? ?
Λέω για ένα ταξιδάκι στο Όσλο τον αύγουστο που παίζει η Liverpool .... ( με την Vålerenga ) Λες να τα πούμε ... Τώρα έχω και cone να μου δείξεις τα μέρη... Χαχα... Ρε μικρός που είναι ο κόσμος :)
Κανα λογικό σε τιμή ξενοδοχείο υπάρχει ? Γιατί έχω ακούσει δεν είναι και σουπερ φθηνά εκεί πάνω :p
Κανα λογικό σε τιμή ξενοδοχείο υπάρχει ? Γιατί έχω ακούσει δεν είναι και σουπερ φθηνά εκεί πάνω :p
ποναει αυτο....μην το θιγεις......χεχχεε!!!!!το φθηνοτερον πανδοχειο εντος του Οσλο ειναι αυτο:
http://www.anker-hotel.no/en/
κανονισε το εσυ.....και θα σε παω να πιουμε καφεδακι σπεσιαλ.....(με περαντζαδα);)