PDA

View Full Version : Προς Πατρινους...Κλοπη Ποδηλατου!

camen
20/06/2013, 20:29
Σημερα 20/06/2013 απο την περιοχη του κεντρου (Ρηγα Φεραιου+Ερμου) μου εκλεψαν το ποδηλατο μου. Ηταν κλειδωμενο απο φαναρι.
Μοντελο SCOTT SUB35 ΛΕΥΚΟ με σειριακο αριθμο GF 076745
Το ποδηλατο ειναι το παρακατω και προφανως ειναι πολυ χαρακτηριστικο.
Αν κανεις δει κατι εκει που γυρνατε παρτε με ενα τηλεφωνο στο 6946989707.

Ευχαριστω απαντες για την οποια βοηθεια αν κ δεν ελπιζω σε πολλα:sad::sad::sad:

akis_trevor
20/06/2013, 20:33
ρε θωμα,τι διαολο;περνανε 500 ατομα το λεπτο απο εκει...τι να πω;θα εχω το νου μου μιας και ολη μερα στο κεντρο γυρναω με τον παπιο...μακαρι να το βρεις...

camen
20/06/2013, 20:43
ρε θωμα,τι διαολο;περνανε 500 ατομα το λεπτο απο εκει...τι να πω;θα εχω το νου μου μιας και ολη μερα στο κεντρο γυρναω με τον παπιο...μακαρι να το βρεις...

Kανενα απο τα παρακειμενα μαγαζια δεν ειδαν κατι,ουτε παιζουν καμερες απο κανενα ...Τεσπα,σε ευχαριστω κ αν δεις κατι παρε τηλ:beer:

vaska
20/06/2013, 20:56
Τα είπαμε και νωρίτερα,γμστα. Το μόνο παρήγορο είναι ότι είναι ιδιαίτερο και ίσως κάποιου το μάτι το τσιμπήσει. Εύχομαι να βρεθεί ρε γμτ .

nihristo
20/06/2013, 21:33
που θα μπορούσες να βρεις κάτι κλεμμένο στην Πάτρα; Που πουλάνε κλεμμένα; Π.χ. στην Θεσσαλονίκη κλασσικό στέκι είναι πίσω από τον σταθμό των τρένων. Κάνε μια γύρα με κανέναν φίλο σου από αυτά τα στέκια αλλά μην κάνεις τπτ μόνος σου αν το βρεις, πάρε αστυνομία! Μακάρι να το βρεις ρε φίλε.

MG-KTiNoS
20/06/2013, 22:06
Στην Αθήνα εθνική στο Μάκρο (πάρκινγκ)

jimmis5
20/06/2013, 22:36
Λυπαμαι φιλε να εχεις το νου σου και να πηγαινεις συνεχεια στην ασφαλεια,τα καβατζωνουν και τα καλοπαιδα εκει μεσα εχε υποψιν σου
Καθε τεταρτη εχει ποδηλατοβολτα πλατεια Γεωργιου περνα και απο εκει και πες το στα παιδια μπας και κατσει τιποτα.

tools
21/06/2013, 01:39
κριμα το ποδηλατακι..
αν δεν το εχεις κανει ηδη, πηγαινε στην ασφαλεια να το δηλωσεις.
τυπωσε και την φωτο να την αφησεις μαζι με τον αριθμο πλαισιου (μπορει και να μην την κρατησουν, αναλογως σε ποιον θα πεσεις) για να μπορεις να το παρεις πισω αν τυχει και τον τσιμπησουν(εδω ειναι η στιγμη που γελας) ή αν το παρει καποιος βλακας (γιατι βλακες ειναι, κυριολεκτικα ή μεταφορικα, αυτοι που παιρνουν τζουρνεμενα) και τον τσιμπησεις εσυ τυχαια.
αν εχεις γνωστους ποδηλατες ή ''ποδηλατες'' και εισαι διατεθημενος να το ξαναπληρωσεις, ρωτα να μαθεις τι παιζει με κ.αχαια.
αν παρεις αλλο ή βρεις αυτο, αντι συμβουλων για πεταλα και σημεια να το κλειδωνεις, σου ευχομαι καλη τυχη, γιατι θεμα τυχης ειναι δυστυχως.

camen
21/06/2013, 01:42
κριμα το ποδηλατακι..
αν δεν το εχεις κανει ηδη, πηγαινε στην ασφαλεια να το δηλωσεις.
τυπωσε και την φωτο να την αφησεις μαζι με τον αριθμο πλαισιου (μπορει και να μην την κρατησουν, αναλογως σε ποιον θα πεσεις) για να μπορεις να το παρεις πισω αν τυχει και τον τσιμπησουν(εδω ειναι η στιγμη που γελας) ή αν το παρει καποιος βλακας (γιατι βλακες ειναι, κυριολεκτικα ή μεταφορικα, αυτοι που παιρνουν τζουρνεμενα) και τον τσιμπησεις εσυ τυχαια.
αν εχεις γνωστους ποδηλατες ή ''ποδηλατες'' και εισαι διατεθημενος να το ξαναπληρωσεις, ρωτα να μαθεις τι παιζει με κ.αχαια.
αν παρεις αλλο ή βρεις αυτο, αντι συμβουλων για πεταλα και σημεια να το κλειδωνεις, σου ευχομαι καλη τυχη, γιατι θεμα τυχης ειναι δυστυχως.

Eχει δηλωθει ηδη στην ασφαλεια. Για Κ.Αχαια μου ειπαν οτι τα πουλανε τα πρεζακια αλλα για αυο δε μπορω να κανω κατι δυστυχως.
Μονο αν οι ιδιοι τον τσιμπησουν... Το ποδηλατο στα χερια οποιουδηποτε μη νορμαλ ανθρωπου κανει μπαμ,δεν ειναι ενα απλο ποδηλατο των 100-200Ε!
Μονο να περιμενω,να ελπιζω και να κοιταζω γυρω γυρω μηπως το παρατησουν πουθενα μπορω!

tools
21/06/2013, 04:48
εχεις πμ

bulmont
21/06/2013, 10:16
,δεν ειναι ενα απλο ποδηλατο των 100-200Ε!
!

Eλα ρε Θωμά, έχεις ρε ποδήλατο ακριβότερο απ' το μηχανάκι σου;;;;;;;;;;;;;

Ρίξε μιά ματιά στην Αγυιά πίσω από τον Κρόνο μαζεύουν απίστευτα πράγματα
κάτι γύφτοι που μένουν εκεί..................................................................
Μακάρι να το ξαναβρείς ρε φιλαράκι...................

camen
21/06/2013, 11:32
εχεις πμ

Εχεις απαντηση!!!

daz
21/06/2013, 15:43
Βάλε και μια αγγελία που να ζητάς ποδήλατο scott, περιοχή βάλε Νομό Κορινθίας. Το πιθανότερο είναι να πουληθεί εκτός νομού.

georgeIII
21/06/2013, 20:42
Eλα ρε Θωμά, έχεις ρε ποδήλατο ακριβότερο απ' το μηχανάκι σου;;;;;;;;;;;;;

Ρίξε μιά ματιά στην Αγυιά πίσω από τον Κρόνο μαζεύουν απίστευτα πράγματα
κάτι γύφτοι που μένουν εκεί..................................................................
Μακάρι να το ξαναβρείς ρε φιλαράκι...................
πισω απο τον κρονο που ακριβως;

ignatiz
25/06/2013, 16:38
μπορει να το εκλεψε κανενας αλλοδαπός μιας που εχει παρα πολλους στην πατρα, και να κανει βολτες

camen
27/06/2013, 16:43
Kανενα νεοτερο ακομη:bigcry:

SHOOTER045
27/06/2013, 18:01
εχε το νου σου εκει γυρω στα χωραφια για αλλοδαπους με τετοιο ποδηλατο

TROOPER
28/06/2013, 08:07
Kανενα νεοτερο ακομη:bigcry:

ξεκολα και πανε παρακατω.

κατα πασα πιθανοτητα το ποδηλατο εχει ταξιδεψει εξωτερικο.

υ.γ.μακαρι να κανω λαθος.

notakos600
28/06/2013, 09:09
ξεκολα και πανε παρακατω.

κατα πασα πιθανοτητα το ποδηλατο εχει ταξιδεψει εξωτερικο.

υ.γ.μακαρι να κανω λαθος.

Παίζει να το ψάχνει το μάτι παντού για πολλά χρόνια ακόμη, μιλάω από προσωπική εμπειρία...

TROOPER
28/06/2013, 09:11
Παίζει να το ψάχνει το μάτι παντού για πολλά χρόνια ακόμη, μιλάω από προσωπική εμπειρία...

το ματι ειναι το μονο εκτεθιμενο κοματι του εγκεφαλου.
αν ο εγκεφαλος ξεκολησει, το ματι θα ακολουθησει.
και πρεπει να ξεκολαει ο εγκεφαλος απο τετοιες ασχημες για να μπορουμε να προχωραμε.

notakos600
28/06/2013, 09:12
το ματι ειναι το μονο εκτεθιμενο κοματι του εγκεφαλου.
αν ο εγκεφαλος ξεκολησει, το ματι θα ακολουθησει.
και πρεπει να ξεκολαει ο εγκεφαλος απο τετοιες ασχημες για να μπορουμε να προχωραμε.

Λογική και συναίσθημα, δύσκολο να διαλέξω τρουπ, μακάρι να γίνει έτσι.

TROOPER
28/06/2013, 09:23
Λογική και συναίσθημα, δύσκολο να διαλέξω τρουπ, μακάρι να γίνει έτσι.

εχω μια αισθηση οτι εκει που πρεπει να ενεργουμε με τη λογικη βαζουμε μπροστα το συναισθημα και τουμπαλιν.

τεσπα. πισω το θεμα. μακαρι να βρεθει το ποδηλατακι του θωμα.