View Full Version : ΜΗΧΑΝΑΚΙ
ANACONDASNAKE
25/06/2013, 12:34
κΑΛΗΣΠΕΡΑ ,
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΗΣΙ , ΜΕΧΡΙ 2000 ΔΙΝΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?
Οποιοδήποτε μηχανάκι για νησί μεχρι 2000 είναι μάλλον καλά..
spyrakos35
25/06/2013, 12:38
:a014:
ΔιαφωνΑς ρε ...??:D
ANACONDASNAKE
25/06/2013, 12:41
ΤΙ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ '' ΜΑΛΟΝ ΚΑΛΛΑ'' ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΚΟΥΝΑΕΙ ΣΤΙς ΛΑΚΟΥΒΕς ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΑΩ
Kαι διαφωνά και άνευ επιχειρημάτων:a014:
Για δες αυτό..κι αυτός που το έχει σε νησί είναι
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3420523/
κΑΛΗΣΠΕΡΑ ,
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΗΣΙ , ΜΕΧΡΙ 2000 ΔΙΝΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?
πεσμας ποιο νησι και θα σου πουμε
DimChios
25/06/2013, 12:46
Αν μας πεις για ποιο νησι ειναι θα βοηθουσε! Ξερεις, να μπορεσουμε να μελετησουμε τη μορφολογια του εδαφους (βλ. αναρτήσεις και πως δουλευουν), αν εχει υψομετρικες διαφορες οποτε θες α) να τραβαει στις ανηφορες β) καλα φρενα....
επίσης αν εχεις γκομενα ή αν εχει τουρισμο το νησι οποτε και (λογικα) θα βγαλεις κανα γκομενακι τουριστρια, μη γινεις ρομπα...
τέλος, καλό θα ήταν να πεις και την ηλίκια σου για να δουμε τι διπλωμα εχεις (αν εχεις) κατι που βεβαια δε χρειαζεται και ιδιαιτερως στα νησια, αλλα ειπαμε, πρεπει να ξερουμε ποιο ειναι το νησι καθοτι στο Καρπενησι π.χ οι μπατσοι ειναι πολυ αυστηροι!
DimChios
25/06/2013, 12:46
πεσμας ποιο νησι και θα σου πουμε
(μπορει να με προλαβες μωρη κουφαλα αλλα εγω το ανελυσα καλυτερα)
:bawl:
pipe_smoker
25/06/2013, 12:47
ΤΙ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ '' ΜΑΛΟΝ ΚΑΛΛΑ'' ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΚΟΥΝΑΕΙ ΣΤΙς ΛΑΚΟΥΒΕς ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΑΩ
Ε τότε πάρε οποιοδήποτε μηχανάκι για νησί μέχρι 2000, το οποίο να μην πολυκουνάει στις λακούβες και να είναι κι εύκολο να το οδηγάς.
Τί άλλο θες?
Οποιοδήποτε μηχανάκι για νησί μεχρι 2000 είναι μάλλον καλά..
ΤΙ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ '' ΜΑΛΟΝ ΚΑΛΛΑ''
Πού τό 'ξερες πως είναι Σαλλονικιός το Παλιόγερος;;;
spyrakos35
25/06/2013, 12:49
ΔιαφωνΑς ρε ...??:D
οχι δάσκαλε...
τουα τουζούρ ρειζώ..... :rockon:
ANACONDASNAKE
25/06/2013, 12:50
ΘΑ ΠΑΩ ΙΚΑΡΙ Α , ΔΙΠΚΩΜΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗς ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΕΙ .ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΕΣ
(μπορει να με προλαβες μωρη κουφαλα αλλα εγω το ανελυσα καλυτερα)
:bawl:
:lol::lol:
:beer:
περιμενω αναλυση μετα την ανακοινωση του νησιου :smokin:
Άσε τα συνεργεία και κοίτα αν έχει ΕΜΑΚ...
spyrakos35
25/06/2013, 12:52
ΘΑ ΠΑΩ ΙΚΑΡΙ Α ....
εκεί και με γαιδούρι παγκόσμιος είσαι..... κράτα τα φράγκα σου..... :bawl:
pipe_smoker
25/06/2013, 12:53
ΘΑ ΠΑΩ ΙΚΑΡΙ Α
Για Ικαρι Α πάρε ό,τι θες.
Στην Ικαρι Β έχει ζόρια.
spyrakos35
25/06/2013, 12:53
Για Ικαρι Α πάρε ό,τι θες.
Στην Ικαρι Β έχει ζόρια.
:moutza:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
κΑΛΗΣΠΕΡΑ ,
να σε μπουμε αλλά δεν ξέρουμε σε ποιο νησί ζεις ρε φίδι ανακόντα...
DimChios
25/06/2013, 12:55
.ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΕΣ
αν εχουν τρυπες οι λακουβες την εκανες λαχειο!
..... ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΕΣ
Ε τότε δεν θα έχεις πρόβλημα...
taisteal
25/06/2013, 12:58
:a30::panic::panic::panic:
AristidisZ
ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ
τρύπες έχει πάντως, one way or another
edit:
lol Chio δεν είχα δει το μύνημά σου :D
ANACONDASNAKE
ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩς ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ
DimChios
25/06/2013, 12:59
ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩς ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ
εχει παει ο bartlal αλλα δεν τον θεωρω αξιοπιστη πηγη να σου πει
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
pipe_smoker
25/06/2013, 13:00
αν εχουν τρυπες οι λακουβες την εκανες λαχειο!
Είσαι άρρωστος!!!!!!!!!!!:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Έχω πάει με σκούτερ πολυθρόνα και έκατσε ταμάμ για το νησί..χαλαρά κι'ετσ:smokin:
pipe_smoker
25/06/2013, 13:03
Συνήθως πάνε με καράβι.
Τώρα για το τί της ταιριάζει ανάλογα τα γούστα της. Με αυτά τα θηλυκά δε βγάζεις άκρη. Πότε θέλει on-off πότε πάπια, πότε την κουράζει το ss. Αλήθεια τί ύψος έχει?
ANACONDASNAKE
25/06/2013, 13:03
ΤΙ ΛΕΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΑΜΑΜ ?ΧΑΛΑΣΕ?
AristidisZ
25/06/2013, 13:04
αν το αφήσεις εκτός ψυγείου καλοκαιριάτικα, χαλάει
(το ιμάμ)
DimChios
25/06/2013, 13:04
Συνήθως πάνε με καράβι.
Τώρα για το τί της ταιριάζει ανάλογα τα γούστα της. Με αυτά τα θηλυκά δε βγάζεις άκρη. Πότε θέλει on-off πότε πάπια, πότε την κουράζει το ss. Αλήθεια τί ύψος έχει?
τωρα εσυ δλδ μας το παιζεις πονηριδης?
ρωτησε κατι το παλληκαρι, σταματηστε την ειρωνια
Τα σκουτερ δεν χαλανε λεμε
skylaros
25/06/2013, 13:06
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3819678/ με λίγο παζάρι λογικά σου μένουν και 2-3 κατοστάρικα για λάδια, κρανάκι ίσως και κάνα φτηνό ή μεταχείρο μπουφανάκι
DimChios
25/06/2013, 13:07
Οχι ρε φιλε! ο Ταμάμ είναι ένας σκουρόχρωμος εκ Πακιστάν οικονομικος μεταναστης που κανει θεληματα! Πηγε ο αλλος με το σκουτερ αλλα τελικα (επειδη το σκουτερ κριθηκε ακαταλληλο για το νησι) τον πηγαινε στη πλατη ο εν λογω μεταναστης (οικονομικος)
AristidisZ
25/06/2013, 13:08
Οχι ρε φιλε! ο Ταμάμ είναι ένας σκουρόχρωμος εκ Πακιστάν οικονομικος μεταναστης που κανει θεληματα! Πηγε ο αλλος με το σκουτερ αλλα τελικα (επειδη το σκουτερ κριθηκε ακαταλληλο για το νησι) τον πηγαινε στη πλατη ο εν λογω μεταναστης (οικονομικος)
για την ΙΚΑΡΙ Α λέμε τόση ώρα όχι για τη ΧΙ Ο
ANACONDASNAKE
25/06/2013, 13:09
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ZUZUKI ΑΛΛΑ ΨΗΛΗ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ .ΑΝΤΕΧΕΙ ΛΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Βασικά σύμφωνα με τη σελίδα http://www.slang.gr/lemma/show/tamam_11698 εγώ φταίω για την παρεξήγηση..έπρεπε να πω kolo tamam αλλά και το kolotamam ταιριάνει..
AristidisZ
25/06/2013, 13:11
Πάντως είμαι σίγουρος ότι κάποιος τα μεσημέρια βαριέται ασύστολα (είναι και η ζέστη που βαράει στο κεφάλι), φτιάχνει ένα account στο πιτς φυτίλι, και ρίχνει ένα καλό τρολλάρισμα
δε βαριέσαι καλά είναι, γελάμε και λίγο :D
Που το ήξερες ρε Χίε;; Όντως τίποτα δεν πήρε το παλικάρι.
DimChios
25/06/2013, 13:12
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ZUZUKI ΑΛΛΑ ΨΗΛΗ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ .ΑΝΤΕΧΕΙ ΛΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
αρα καλα το λενε για τους κοντους! δεν ειναι μυθος!
pipe_smoker
25/06/2013, 13:13
Έναν τέτοιο να είχαμε μέρα παρά μέρα να γελάει λίγο το χειλάκι μας.
Να'σαι καλά ρε ανακόντα όποιανού κλώνος κι αν είσαι.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι κάποιος τα μεσημέρια βαριέται ασύστολα (είναι και η ζέστη που βαράει στο κεφάλι), φτιάχνει ένα account στο πιτς φυτίλι, και ρίχνει ένα καλό τρολλάρισμα
Απο το στομα (πληκτρολογιο) μου το πηρες
:look:
pipe_smoker
25/06/2013, 13:14
Άντε και μια φορά πρόλαβες κάποιον αντί να σε προλάβει αυτός :D
DimChios
25/06/2013, 13:14
Έναν τέτοιο να είχαμε μέρα παρά μέρα να γελάει λίγο το χειλάκι μας.
Να'σαι καλά ρε ανακόντα όποιανού κλώνος κι αν είσαι.
μη του βαζετε δυσκολες λεξεις ρε!
ANACONDASNAKE
25/06/2013, 13:16
ΜΟΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ SKYLAROS ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ , ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ? ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ
taisteal
25/06/2013, 13:19
ΜΟΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ SKYLAROS ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ , ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ? ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ
παρε εναν τρακτορα μαν
theofilos888
25/06/2013, 13:22
Να τις προσέχεις τις μεγάλες, μου έχουν πεί πως πονάνε!
Billymuse
25/06/2013, 13:40
Είναι ιδέα μου η κάθε μέρα εκει κατα τη 13:00 με 14:30 σκάει θρεντ με θέμα κάποιο παπάκι και τα σχετικά του?
Και πολύ έμεινε ξεκλείδωτο.